Politika 18

15.04.2024.

8:16

Vučić ide u BiH: Najavljeni važni razgovori

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće u dvodnevnoj radnoj poseti Bosni i Hercegovini 15. i 16. aprila 2024. godine.

Izvor: B92

Vučić ide u BiH: Najavljeni važni razgovori
Profimedia

Podeli:

Prvog dana posete predsednik Vučić prisustvovaće ceremoniji povodom prvog redovnog leta Beograd-Mostar na međunarodnom aerodromu Mostar.

Tokom posete predsednik Vučić prisustvovaće večeri sa liderima iz regiona koji učestvuju na mostarskom sajmu, sastaće se sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom. Nakon susreta, predsednik Vučić će prisustvovati otvaranju 25. Međunarodnog sajma privrede i obići štand Republike Srbije, kao i štandove drugih izlagača.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: