Politika 2

13.04.2024.

18:19

Martinović: Sihnronizovani napadi Đilasovih pristalica i CRTE su napadi na Srbiju

Povodom novih neistina koje CRTA nastavlja da plasira i time obmanjuje javnost Aleksandar Martinović jasno ističe da ostaje pri stavu da broj upisani birača nije smanjen.

Izvor: B92.net

Martinović: Sihnronizovani napadi Đilasovih pristalica i CRTE su napadi na Srbiju
M.M./ATAImages

Podeli:

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave i ministar dr Aleksandar Martinović jasno ističu da ostaju pri stavu "da na 6% biračkih mesta u Srbiji u poslednja tri i po meseca nije bilo smanjenja broja upisanih birača za 41.110 birača, odnosno u proseku 400 birača dnevno".

Taj podatak je apsolutno proverljiv, a konstantne napade CRTE na zakonitosti izbornog procesa u Republici Srbiji, kao i na rad MDULS-a i MUP-a, mogu samo biti konstatovani kao slabosti ove nevladine organizacije.

Ministar Martinović dodaje da se u političkom životu ništa ne dešava slučajno, pa tako i napadi nevladine organizacije, koju finansira Dragan Đilas, dolaze u trenutku koji je izuzetno težak po srpski narod, u trenutku kada se pokrovitelji spremaju da prime tzv. Kosovo u Savet Evrope i kada pojedine zapadne institucije pokušavaju da nacrtom rezolucije o Srebrenici stave žig genocidnosti na celokupni srpski narod.

Samim tim, ovi sinhronizovani napadi nisu samo napadi na MDULS i MUP, nego na državu Srbiju i predstavljaju instrument tuđinske politike koji nema nikakav interes sa građanima Republike Srbije, poručuje ministar Martinović.

On navodi i da su Đilasovi puleni, nakon što su odbili da učestvuju u komisiji za reviziju biračkog spiska, koju su sami inicirali, dokazali da ih ne interesuje dijalog o ispunjenosti biračkih uslova i stali na stranu državnih neprijatelja.

Ministar Martinović ističe da građanima treba da bude jasno da, dok se predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić bori kao lav za jedinstvo srpskog naroda, jedino što Đilasovi puleni žele jeste da se država destabilizuje u jednom od najtežih perioda savremene srpske istorije.

Izjava Radomira Lazovića, jednog od lidera građanske inicijative, da "imaju saveznike u Nemačkom Bundestagu" pokazuje da u današnje vreme, kao i u vreme Drugog svetskog rata, postoje ljudi koji su spremni i sami se nude u interes onima koji srpskom narodu ne misle dobro, ali kao što su bili manjina za vreme Drugog svetskog rata, tako su manjina i danas, jer su Srbi uvek prezirali izdajnike, a više od svega želeli slobodarsku i snažnu Republiku Srbiju, naglašava Martinović.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: