Politika 1

13.04.2024.

18:15

Smajlović: Miloš Jovanović je licemeran; Smeta mu Hil, a ruši Vučića sa onima koji po Evropi cinkare Srbiju

Novinarka Ljiljana Smajlović komentarisala je poteze Miloša Jovanovića, za koga kaže da je licemeran jer mu smeta prisustvo američkog ambasadora Kristofera Hila, a sa druge strane ruđi Vučića sa onima koji u Evropi cinkare Srbiju.

Izvor: B92

Smajlović: Miloš Jovanović je licemeran; Smeta mu Hil, a ruši Vučića sa onima koji po Evropi cinkare Srbiju
Milos Tesic/ATAImages

Podeli:

Voditeljka: Kako komentarišete to što je Milošu Jovanoviću smetalo što su na pregovorima bili ambasadori a ne smeta mu to što su mu politički partneri danas po Bundestagu?

Ljiljana Smajlović: To je stvarno licemerno! Nije to samo Miloš Jovanović, tu su i Savo Manojlović i Dragan Đilas. Pa što nisu napustili sastanak kad su videli da je tu Hil? Ja sam bila iznenađena da je pozvana CRTA jer oni nisu nimalo nepristrasna organizacija koja posmatra izbore, već veoma aktivistička opoziciona organizacija. Ne vidim zašto tu ne bi bio Hil kad su tu već ove grupe koje on finansira, meni je zapravo simpatično da su oni tu na istom mestu;

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Podeli: