Politika 5

12.04.2024.

20:22

Aida Ćorović bi da zabrani srpsku zastavu: "Usvajanjem rezolucije da su Srbi genocidan narod biće nam lakše"

Aktivistkinja Aida Ćorović ponovo se angažovala da u javnost pusti najstrašnije epitete za Srbe i nalepi etiketu srpskom narodu da je genocidan.

Izvor: B92.net

Aida Ćorović bi da zabrani srpsku zastavu: "Usvajanjem rezolucije da su Srbi genocidan narod biće nam lakše"
Milan Maricic/ATAImages

Podeli:

"Onaj ko tog dana stavi srpsku zastavu, apsolutno priznaje da je za genocid i da je genocidan, i tu nema spora", rekla je za Danas Aida Ćorović, aktivistkinja za ljudska prava, komentarišući poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da, ukoliko rezolucija o Srebrenici bude usvojena u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, svi Srbi istaknu srpske trobojke.

Tajkunski Danas i ideolog Đilasovaca Aida Ćorović, uz gomilu laži, baš poput Denisa Bećirovića, ispoljili su totalni šovinizam prema Srbiji i srpskom narodu, a Aida još hoće i da zabrani i zastavu Srbije.

Ona je "sigurna da će veliki broj ljudi u Srbiji, pre svega Srba osetiti neku vrstu olakšanja nakon usvajanja Rezolucije".

"Krajnje je vreme da se desi suočavanje sa prošlošću i priznanje srebreničkog genocida, ako Srbija hoće da ozdravi", rekla je Ćorović za Danas.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Podeli: