Politika 0

11.04.2024.

11:23

Mali poručio Aleksiću: "Zašto lažete, odakle vam sve te ideje?"

Ministar finansija Siniša Mali komentarisao neistine koje je jedan od lidera opozicije Miroslav Aleksić izneo o predsedniku Srbije.

Izvor: B92.net

Mali poručio Aleksiću: "Zašto lažete, odakle vam sve te ideje?"
ATAImages/M.K.

Podeli:

On je na konferenciji za novinare, nakon predstavljanja nove nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", rekao da želi da građani Srbije znaju da je reč o "još jednoj ogavnoj i užasnoj laži".

On je podsetio da je Aleksić sinoć na društvenoj mreži Iks objavio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić snimljen sa  Aleksandrom Boškovićem, pripadnikom kriminalnog miljea, u centrali SNS-a.

To je laž, naveo je Mali, radi se pripadniku Kobri Ninoslavu Dimitrijeviću koji nikada nije bio u kriminalnom miljeu.

Pročitajte i:

"Ovo je kampanja, to treba da znate, to je njihova politika koja ne prestaje mesecima, a koja se svodi na laž, laž, laž.  Zašto lažete, odakle vam sve te ideje, jednu istinu da kažete...", istakao je Mali.

Naveo je da je opozicioni lider Miroslav Aleksić bio u G17 PLus sa Mlađanom Dinkićem, kada je narodu obećavao novac koji nikada nisu dobili. "Opljačkao je opštinu Trstenik, evo i sada laže. Ali, to nije jedina laž. Imali ste Nikezića, koji je prvi dan Vučićeve posete Parizu rekao da Vučić ide da pokloni EPS, Namensku i Vodovod. Pa zašto lažete?", upisao je Mali.

Dodao je da na tim sastancima u Parizu nikada EPS nije ni pomenut, kao ni Vodovod. "Sve što je dobro za Srbiju je loše za njih. Svaki put su negativni svaki put mrze što je dobro za Srbiju", nastavio je Mali.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: