Politika 6

03.04.2024.

17:05

Ljiljana Smajlović: Đilasovoj koaliciji smeta što je Srbija stala uz Republiku Srpsku VIDEO

Ljiljana Smajlović je u emisiji na RTS-u podsetila Bojana Dimitrijevića, koji je govorio u ime cele opozicije, kako su se ponašali kada je Srbija stala uz Republiku Srpsku.

Izvor: B92.net

Ljiljana Smajlović: Đilasovoj koaliciji smeta što je Srbija stala uz Republiku Srpsku VIDEO
Milos Tesic/ATAImages

Podeli:

Naime, na društvenoj mreži Iks kanal "Detektor laži" preneo je deo iz emisije u kojoj se govorilo o ljudima iz Republike Srpske:

Bojan Dimitrijević - preletač koji je trenutno uz Miloša Jovanovića a prethodno bio uz Ponoša: "Naša braća iz Republike Srpske će gledati u Beograd ko god da je na vlasti, bio to Vučić, Tadić ili neko treći!"

Ljiljana Smajlović: "Zanimljivo, Bojan govori u ime opozicije koja je žestoko negodovala što je u Banjaluci bila onako visoka reprezentacija Srbije za Dan Republike Srpske. Nisu se ljutili što nije bio Vučić, nego su rekli 'šta će tamo pola Vlade, predsednik Skupštine...' To je govorila "Srbija protiv nasilja" i Đilasova SSP!", preneo je "Detektor laži".

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

22 h

Podeli: