Kosovo 0

03.04.2024.

11:45

"Kurti obmanjuje građane"

Predsednik ABK Ramuš Haradinaj ocenio je da je govor Aljbina Kurtija predizborna prevara, protivrečna realnosti na Kosovu.

Izvor: Kosovo online

"Kurti obmanjuje građane"
EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Podeli:

Haradinaj je na Fejsbuku naveo da je Kurti na isti način govorio i pre prošlih izbora.

"I tada je obmanjivao građane o tome koliko će ulja, šećera, hleba, struje biti pušteno i kako bi to učinilo čuda za dobrobit naroda, ali pod njegovom vladom Kosovo je postalo siromašna zemlja", ističe Haradinaj.

Prema njegovim rečima, Kurti i danas vara kako je njegova vlast imala najveći paket podrške građanima Balkana, "a to je obična prevara".

"Socijalnu pomoć od 100 evra pominje kao veliki uspeh, a najniže plate na Balkanu ne pominje. Pominje subvencije za struju, a ne pominje povećanje cene energenta pod njegovom vladom", ističe Haradinaj, ocenjujući da su u pitanju lepe reči "protivrečne realnosti".

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

13 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

8 h

Podeli: