Subota, 22.11.2014.

10:16

Vučić: Hitno pronaći ubicu navijača

Premijer Turske Ahmet Davutoglu pozvao je telefonom premijera Srbije Aleksandra Vučića i izrazio saučešće povodom ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića.

Izvor: Beta

Vuèiæ: Hitno pronaæi ubicu navijaèa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Milke 1

pre 9 godina

Kada je skoro bila fudbalska utakmica u Beogradu Partizana i Besiktasa niko od Turaka nije doziveo neprijatnosti. A u Turskoj ode navijac Zvezde i ovako da ga svirepo ubiju, to je za svaku osudu. Turci su pokazali se kao losi domacini koji ne znaju da organizuju dogadjaj

buenavista

pre 9 godina

Strašno je ovo što se desilo našem navijaču.I pored velikog zalaganja turskih doktora jedan mladi život je ugašen.A samo zbog toga što je navijao za drugi klub.Što pre turci treba da pronađu krivca i da ga adekvatno kazne.A Vučić je u pravu kad kaže da treba zabraniti treneru turskog tima da dođe u Srbiju,jer neko naše navijače da naziva teroristima,to je preko svake mere.Za nas je on terorista kad tako nešto može da kaže.

DARKO - BAJINA BASTA

pre 9 godina

Stanite malo ljudi dajte malo da se urazumimo. Ovde nema mesta nikakvoj politici, ovde svi treba da se zamislimo sta se desava sa nasom omladinom i buducnosti. Oni ide bez ikakve kontrole prvo od kuce, niti oni koga pitaju niti njih niko vise ne pita gde idu. Nesto pod hitno mora da se desi da bi mi reagovali. Kakav smo mi to narod kad i na ovakvu vest uplicemo politiku, jel smatrate da Aleksandar Vucic nije trebao da odreaguje na ovo. Ako tako mislite onda je to jedna velika bruka , dajte da se jednom da budemo slozni. Kako bi ovakve stvari sprecili i sasekli u korenu, kako kaze narod bolje je spreciti nego leciti.

kiflica

pre 9 godina

Napravljen je ogroman propust,neadekvatne mere obezbedjenja su i dovele do toga da se desi ovo sto se desilo.Uz sve to,Atamanova izjava gadja pravo srce i dusu.Da Srbija nije odreagovala na pravi nacin i da ga direktno nije prozvala pitanje je da li bi do njegovog izvinjenja i pokajanja uopste doslo.
Sve to na stranu,verujem da nikome nije bio cilj da se ugasi jedan mlad zivot,i zato se nadam da ce se sada potruditi i maximalno angazovati da nadju ubicu.

Fantom

pre 9 godina

Turska vlast moramo mnogo više da se angažuje prilikom rešavanja ovog slučaja. Počinitelji ovog teškog krivičnog dela moraju biti što pre dovedeni pred lice pravde. Svako mora da odgovara za svoja dela i postupke.

Jovo s Romanje

pre 9 godina



Jovo s Romanije
Da se ovako nešto desilo kod nas , već bi ishod disciplinskih oragana bio poznat. Suspenzija odigravanja međunarodnih košarkaških utakmica u Srbiji na duže vreme.

Sokolac

pre 9 godina



Ovde ima dosta materijala da reaguju disciplinski organi i baš da vidimo kako će oni reagovati. Ni izjava trenera Galatajsaraja nije bila na mestu.

knjigica

pre 9 godina

Po starom dobrom obicaju svi odmah optuzuju Srbiju i Srbe kao da smo mi dezurni krivci za sve sto se desava i u regionu i na sportskim terenima,jer smo mi uvek dezurni krivci za sve...I treba jednom sportskom radniku zabraniti dolazak zbog neproverenih izjava i osudjivanja

Obilić

pre 9 godina

Vuciceva ostra reakcija je na mestu. Velika je tuga sto se jedan mald zivot ugasio na ovakav nacin. Turska mora da pokaze ozbiljnost i uhapsi i najstrozije kazni ubice Zvezdinog navijaca.

Dalibor Postar

pre 9 godina

Izjava sefa strucnog staba KK Galatasaraj je vise nego sramotna i prosto ne mogu da verujem da neko tako moze da izjavi. Ono sto je Vucic rekao, rekao bih mu i ja. Posle Turski premijer pokusava da smiri situaciju izjavom, neka resi ovaj slucaj i sefa stucnog staba smiri suspenzijom.

kamelija

pre 9 godina

Treba imati čvrst stav i biti oštar da se što pre pronađe zločinac,žalosno je što je izgubljen mlad život za glupost a to se sve češće dešava nažalost.

nataly

pre 9 godina

Propustom Turske ugasen je jedan mlad zivot i to na koji nacin.....nadam se samo da ce ubica biti pronadjen i kaznjen i da ce ta kazna biti opomena svima da ovakve stvari ne smeju da se desavaju! Iskreno saucesce porodici!!!

JASNA

pre 9 godina

I pored upozorenja naseg konzula da je utakmica visokog rizika,Turci nista nisu uradili kako bi obezbedili nase navijace.Imali su primer pre nekoliko dana da vide kako Srbi obezbedjuju takvu vrstu utakmice,njihovim navijacima nije falila dlaka sa glave.Nadam se da ce Turci otkriti ubicu i najstrozije ga kazniti.A isto se tako nadam da ce Garatasaj biti suspendovan iz daljeg takmicenja,i kaznjen zbog izjave trenera,i parola navijaca.

Marija

pre 9 godina

Ubistvo naseg navijaca je za svaku osudu, a izjava turskog trenera da su Zvezdini navijaci teroristi, medu kojima je bio i ubijeni navijac, na neki nacin opravdava ovo ubistvo. Strasno i neshvatljivo kako razmislaju oni koji uce mlade ljude pre svega kako da se ponasaju i kako da igraju kosarku, tako da je Vuciceva reakcija upotpunosti opravdana.

Tica

pre 9 godina

Bravo za Vučića sada naša vlada treba maksimalno da pomogne ožalošćenoj porodici da makar preko suda u Turskoj dobije neku satisfakciju.Tužiti organizatore,policiju i lokalnu samoupravu pa da vidimo koliki su prijatelji nemuslimanskom stanovništvu na Balkanu.

Kiza

pre 9 godina

Da vidimo sad koliki su Turci prijatelji Srbima.Bravo za Vučića, samo oštrom politikom u ovakvim slučajevema možemo sačuvati ponos naše nacije.

Hronicar dogadjaja

pre 9 godina

U ovako teskom trenutku za celu zemlju i za porodicu tragicno ubijenog mladica svaka izjava je suvisna a kamoli onako bezstidne izjave koje nam stizu iz Turske. Jedino sto mogu da kazem da je Vucic u ovoj situaciji odreagovao stvarno na mestu.

Tetris

pre 9 godina

Sasvim razumljivo ponašanje našeg premijera. Mora da se izvrši još veći pritisak na Tursku kako bi se ovaj slučaj što pre isterao do kraja. Što se Atamana tiče posle njegove izjave da su navijači Crvene Zvezde teroristi sve je rekao o sebi pa je suvišan svaki komentar. Takve izjave jednog košarkaškog trenera nisu na mestu i zaslužuju drakonsku kaznu.

Stizanin

pre 9 godina

Drzava treba da ostane dosleda i da insistira na sto brzem resavanju ovog slucaja, to siguno nece umanjiti tugu zbog gasenja jednog mladog zivota, ali bi jos gore bilo ukoliko bi pocinioci ostali nekaznjeni.

Filip Maric

pre 9 godina

Najiskrenije saucesce porodici, to sto ih je zadesilo je strasno. Izjava premijera je za pohvalu a njegov cvst stav vraca Srbiji ugled i postovanje u svetu.

knjigica

pre 9 godina

Odmah su nas prozvali teroristima a da se nisu ni zapitali da nisu mozda oni ti koji su izazvali nerede i koji nisu pustili par stotina navijaca u polu praznu halu nego su ih ostavili tek tako na ulici

Atinac

pre 9 godina

treba insistirati na pronalaženju ubica i njihovom kažnjavanju baš onako kako su od srbije zahtevali kažnjavanje ubica Brija Tatona što je ona i uradila.

KUBA

pre 9 godina

Svi smo zateceni I uzasnuti vescu o ovom zlocinu.I sta sad,nista preostaje nam samo da verujemo da ce se ubice pronaci I d ace ispastati zbog svoje nemilosrdnosti.Jer kako je sad Markovim roditeljima to samo oni znaju.A ubici zelimo da bar ceo zivot nosi kost u grlu I suze u oku.

Somebody

pre 9 godina

Ubice treba da se pronadju i biti procesuirane,bez izuzetka pa i kod ovog slucaja i nigde da ne setaju slobodno po ovom, nama svima jedinom svetu.

JZV

pre 9 godina

Po snimcima koji kruze moze se videti da su navijaci Zvezde prvi napadnuti kada su prisli dvorani,isto se vidi policija koja nase gura a njihovi ih zasipaju.nasi se povlace njihovi krecu za njima policija ne reaguje.Totalno losa organizacija,a kod policije uocljiva nezainteresovanost da zastiti nase navijace.Nadam se da ce ubicu pronaci u najkracem roku.U suprotnom ce pokazati da podrzavaju taj varvarski cin.

zoran

pre 9 godina

izvrsiti pritisak na tursku maximalno..
(nickycz, 22. novembar 2014 11:03)

A kako ti to zamišljaš da se uradi? K A K O !?!?!

Uticaj Turske u svetu je barem 1000 puta značajniji i veći od uticaja postMiloševićevske Srbije, druže. A ako baš hoćeš i predMiloševićevske. Ekonomsku i diplomatsku moć glupo je porediti.
Drugo, vrati se na tragediju koja se desila u ulici Obilićev venac pre nekoliko godina. Tu nije bila "tuča navijača", (bolje reći razularene bande SRPSKIH PUNOGLAVACA) nego je grupa izbezumljenih, pijanih punoglavaca krenula sa namerom da nekoga U B I J E!!!! Nesrećni, totalno beznačajni Francuz im se našao na putu i ni kriv ni dužan izgubio život!!! Da je bilo ko pokušao da ih urazumi isto bi prošao, druže...
Toliko o tome.

gorko,ČEMERNO

pre 9 godina

Reakcija premijera u skladu sa njegovim položajem.Ne sme se dozvoliti da naši građani u inostranstvu budu glineni golubovi.Zašto o ovome ćuti ta vajna EU,koja da je se tako nešto dogodilo u Srbiji bezmalo bi tražili da nas zbog toga bombarduju,a sada ćute.Dvolični bednici,ali mečka upravo je zaigrala i pred njihovim vratima samo oni još uvek toga nisu svesni,kad shvate za njih će to biti prekasno.

radoman

pre 9 godina

Alo, ljudi, uozbiljite se. Ne može neko nekog da napadne na sred ulice, stadiona, u svom domu i to da tako prođe, nikom - ništa. Svaki život se računa, bez obzira kako se zoveš, koje si vere, pred Bogom i pred zakonom smo svi isti.

pp

pre 9 godina

ovde svi spominju brisa tatona kao primer, a niko ne spominje da su njegove ubice na slobodi uz izvinjenje. i on je dosao na utakmicu, a vratio se u kovcegu. kako vas nije sramota, pametnjakovici?

djole

pre 9 godina

Srvarno strasan zlocin je pocinjen i opet srbija ispasta zbog toga,znaci nemoguce je da dopustamo ovakve stvari,ovo je jedno od najgorih mogucih stvari sto se desila u skorije vreme u sportu SAUCESCE PORODICI TRAGICNO POGINULOG NAVIJACA...

bezimena

pre 9 godina

....dok ne isperemo mozgove i preostalom delu srpske populacije, koja je još uvek skeptična prema islamu.
(srbEUin, 22. novembar 2014 14:07)

Iz tog razloga, izmedju još nekih, meni nije dobro kada nam AV predstavlja kao brata tamo nekog Arapina, i histerično nas, sa svojom klikom, ubedjuje kako je Bg na vodi, po arapskom planu i programu (odbijenom na nekim drigim destinacijama), mnogo dobra stvar!

Toliko vekovnih borbi Srba, za Srbiju i Beograd, da bi danas priučeni političari, zarad lične sitnosopstveničke koristi i bez trunke odgovornosti prema budućnosti zemlje, stavljali Beograd, koji je samo početak, na put zelene transverzale. Knez Miloš i ostali preci se u grobovima okreću!
.

Dijamant

pre 9 godina

Nadam se da ce gospoda u Turskoj da nadje krivca, bas da vidim koliko ce da se potrude i da rade...jos jednom tuzno je sto sport vise nije sport !

mara

pre 9 godina

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se nedopustivo mali broj pripadnika turske policije ispred hale, koja je delovala inertno. Postavlja se opravdano pitanje zašto Turska nije na adekvatan način organizovala obezbeđenje ove viskoko rizične košarkaške utakmice

srbEUin

pre 9 godina

A sada svi ispred tv-a na gledanje turskih serija i učenje turskog jezika i običaja, pa na onda u šoping i letovanje u tu nama prijateljsku zemlju, čija Vlada javno obznanjuje da su Kosovo i Sandžak njihove teritorije.

Treba još jaču protursku propagandu da sprovodimo, na svim, a ne samo na ovim komercijalnim medijima, dok ne isperemo mozgove i preostalom delu srpske populacije, koja je još uvek skeptična prema islamu.

Srpski Navijac

pre 9 godina

Sada cemo videti koliko se sveca upali za ubijenog SRBINA. Srbijo SRAMI SE! Kako su pronasli takozvane ubice francuza tatona tako se nadam da ce turci pronaci ubicu naseg Marka Ivkovica! Saucesce porodici Ivkovic

Marakuja 1

pre 9 godina

Totalna neorganizacija od strane Turskih organizatora. Da se to dogodilo kod nas bilo bi dignuto na visi nivo, i odmah bi nas okarakterisali kao srpske huligane. Pocinioci treba da se pronadju. A kako se saznaje i milicija je bacala suzavac na nase navijace sto su i iskoristili njihovi navijaci.

zvezdas

pre 9 godina

Strasno je ovo sto se desilo i reakcija drzave je pravovremena i potpuno legitimna.Ti huligani oduzeli su zivot nekome ko je tek poceo da ga zivi.

Pametnjaković

pre 9 godina

Nadam se da turska policija i sudstvo neće uraditi ništa manje nego što su naši uradili u slučaju onog Francuza (čini mi se da se zove Bris Taton).

Individualni proizvodjac i kooperant

pre 9 godina

(misko, 22. novembar 2014 10:46)
Sram te bilo obraza, ako znas sta je to. Na ovakvu vest koristis trenutak da trolujes, sram te bilo, trolcino jedna nevaspitana.

laura

pre 9 godina

strasno sta se sve desava,sport vise nije sport nazalost sa strahom se ide na utakmice...verujem da ce se ovo resiti i dovesti u red stanja na utakmicama,da mladi vise nece stradati na ovakav nacin...saucesce porodici i nadam se da ce uskoro vinovnici biti uhapseni

будим се с кокотом у руци

pre 9 godina

Нећеш ти никога наћи и случај ће да "легне" за три дана. Ми смо тотално немоћни, немоћни толико да боли!

DVOSTRUKI ARŠINI

pre 9 godina

"Приведено је 12 навијача Галатасараја. Више хиљада Турака је вечерас у центру Истанбула одало пошту српском младићу Марку Ивковићу кога су изболи турски хулигани, а преминуо је у болници. Формирана је колона дугачка око 150 метара, која се протеже од споменика Републике до почетка Хасфирин улице, у којој грађани, у групама од по троје - четворо, стрпљиво стоје. Репортери Атакој Газете су пренели да грађани пале свеће и остављаљу цвеће на Споменику Републике. Међу окупљенима се налази и велики број политичара, муфтија, представника културног живота Турске. Има и навијача Галатасараја, са и без спортских обележја клуба пред чију утакмицу са Црвеном звездом је Марко и убијен. Венце су положили и генерални директор Турк Телекома, Мохамед Карири, као и селектор кошаркашке репрезентације Турксе, Ергин Атаман. Присутне су биле и шефице посланичких група у Скупштини Турске - Демократске странке Турске Гултекин Ујсал и Народне републикансе странке Кемал Киличдароглу, министар спољних послова Мевлут Чавушоглу, као и државни секретари у Министарству правде и Министарству за људска права Турске. Пошту преминулом младићу су одали и представници културног живота града Истанбула, међу којима директор Истанбулског позоришта Чунејт Агча и познати филмски режисер Гокчан Илбај. У реду су чекале и муфтије, на челу са имамом Фетулахом Гуленом. На лицу места су и бројне новинарске екипе из земље и иностранства. Српски конзул у Истанбулу Зоран Марковић изјавио је новинарима да је импресиониран бројем Турака који су дошли да одају почаст погинулом Србину. Он је рекао да је нажалост оваква погибија могла да се деси било где у Европи и да све Владе као и турска морају да се суоче са озбиљним проблемом насиља. Марковић је нагласио да су у конзулату Србије дирнути чињеницом да је од тренутка када је објављена вест о смрти Ивковића, амбасада преплављена телеграмима саучешћа. Шефица посланичке групе Странке Анадолије Емина Тархан изјавила је да није Србија та која треба да опрости Турској, већ да су то Маркови родитељи. Потпредседник Партије мира и демократије Турске Первин Булдан положио је вечерас венац код Споменика Републике поводом трагичне смрти српског навијача. Он је позвао грађане у име ПМД-а, да се окупе у суботу у 17 часова код Филозофског факултета у Истанбулу у што већем броју и придруже шетњи отпора насиљу и тако покажу право лице Турске. Ово све што си прочитао до сад ти вероватно изгледа чудно, невероватно, нестварно. Зар не? Наравно. И требало би да буде. Нема везе са истином. Али овако је Србија изгледала после убиства Татона. Турска се неће савити толико ниско због страног држављанина. "

kima

pre 9 godina

Ako smo mi priveli ubice Tatona, mislim da nema razloga da sada epilog bude drugaciji, treba kazniti sve koji imaju odgovornosti u ovom ubistvu. Ovo je napad , po ko zna koji put ,ne samo na jednog coveka ,vec na celu Srbiju, moramo da se suprotstavimo ovoj iskrivljenoj kampanji protiv svega sto je srpsko.

DVOSTRUKI ARŠINI

pre 9 godina

"Приведено је 12 навијача Галатасараја. Више хиљада Турака је вечерас у центру Истанбула одало пошту српском младићу Марку Ивковићу кога су изболи турски хулигани, а преминуо је у болници. Формирана је колона дугачка око 150 метара, која се протеже од споменика Републике до почетка Хасфирин улице, у којој грађани, у групама од по троје - четворо, стрпљиво стоје. Репортери Атакој Газете су пренели да грађани пале свеће и остављаљу цвеће на Споменику Републике. Међу окупљенима се налази и велики број политичара, муфтија, представника културног живота Турске. Има и навијача Галатасараја, са и без спортских обележја клуба пред чију утакмицу са Црвеном звездом је Марко и убијен. Венце су положили и генерални директор Турк Телекома, Мохамед Карири, као и селектор кошаркашке репрезентације Турксе, Ергин Атаман. Присутне су биле и шефице посланичких група у Скупштини Турске - Демократске странке Турске Гултекин Ујсал и Народне републикансе странке Кемал Киличдароглу, министар спољних послова Мевлут Чавушоглу, као и државни секретари у Министарству правде и Министарству за људска права Турске. Пошту преминулом младићу су одали и представници културног живота града Истанбула, међу којима директор Истанбулског позоришта Чунејт Агча и познати филмски режисер Гокчан Илбај. У реду су чекале и муфтије, на челу са имамом Фетулахом Гуленом. На лицу места су и бројне новинарске екипе из земље и иностранства. Српски конзул у Истанбулу Зоран Марковић изјавио је новинарима да је импресиониран бројем Турака који су дошли да одају почаст погинулом Србину. Он је рекао да је нажалост оваква погибија могла да се деси било где у Европи и да све Владе као и турска морају да се суоче са озбиљним проблемом насиља. Марковић је нагласио да су у конзулату Србије дирнути чињеницом да је од тренутка када је објављена вест о смрти Ивковића, амбасада преплављена телеграмима саучешћа. Шефица посланичке групе Странке Анадолије Емина Тархан изјавила је да није Србија та која треба да опрости Турској, већ да су то Маркови родитељи. Потпредседник Партије мира и демократије Турске Первин Булдан положио је вечерас венац код Споменика Републике поводом трагичне смрти српског навијача. Он је позвао грађане у име ПМД-а, да се окупе у суботу у 17 часова код Филозофског факултета у Истанбулу у што већем броју и придруже шетњи отпора насиљу и тако покажу право лице Турске. Ово све што си прочитао до сад ти вероватно изгледа чудно, невероватно, нестварно. Зар не? Наравно. И требало би да буде. Нема везе са истином. Али овако је Србија изгледала после убиства Татона. Турска се неће савити толико ниско због страног држављанина. "

kima

pre 9 godina

Ako smo mi priveli ubice Tatona, mislim da nema razloga da sada epilog bude drugaciji, treba kazniti sve koji imaju odgovornosti u ovom ubistvu. Ovo je napad , po ko zna koji put ,ne samo na jednog coveka ,vec na celu Srbiju, moramo da se suprotstavimo ovoj iskrivljenoj kampanji protiv svega sto je srpsko.

Dijamant

pre 9 godina

Nadam se da ce gospoda u Turskoj da nadje krivca, bas da vidim koliko ce da se potrude i da rade...jos jednom tuzno je sto sport vise nije sport !

Individualni proizvodjac i kooperant

pre 9 godina

(misko, 22. novembar 2014 10:46)
Sram te bilo obraza, ako znas sta je to. Na ovakvu vest koristis trenutak da trolujes, sram te bilo, trolcino jedna nevaspitana.

Pametnjaković

pre 9 godina

Nadam se da turska policija i sudstvo neće uraditi ništa manje nego što su naši uradili u slučaju onog Francuza (čini mi se da se zove Bris Taton).

laura

pre 9 godina

strasno sta se sve desava,sport vise nije sport nazalost sa strahom se ide na utakmice...verujem da ce se ovo resiti i dovesti u red stanja na utakmicama,da mladi vise nece stradati na ovakav nacin...saucesce porodici i nadam se da ce uskoro vinovnici biti uhapseni

knjigica

pre 9 godina

Odmah su nas prozvali teroristima a da se nisu ni zapitali da nisu mozda oni ti koji su izazvali nerede i koji nisu pustili par stotina navijaca u polu praznu halu nego su ih ostavili tek tako na ulici

zvezdas

pre 9 godina

Strasno je ovo sto se desilo i reakcija drzave je pravovremena i potpuno legitimna.Ti huligani oduzeli su zivot nekome ko je tek poceo da ga zivi.

mara

pre 9 godina

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se nedopustivo mali broj pripadnika turske policije ispred hale, koja je delovala inertno. Postavlja se opravdano pitanje zašto Turska nije na adekvatan način organizovala obezbeđenje ove viskoko rizične košarkaške utakmice

Marakuja 1

pre 9 godina

Totalna neorganizacija od strane Turskih organizatora. Da se to dogodilo kod nas bilo bi dignuto na visi nivo, i odmah bi nas okarakterisali kao srpske huligane. Pocinioci treba da se pronadju. A kako se saznaje i milicija je bacala suzavac na nase navijace sto su i iskoristili njihovi navijaci.

srbEUin

pre 9 godina

A sada svi ispred tv-a na gledanje turskih serija i učenje turskog jezika i običaja, pa na onda u šoping i letovanje u tu nama prijateljsku zemlju, čija Vlada javno obznanjuje da su Kosovo i Sandžak njihove teritorije.

Treba još jaču protursku propagandu da sprovodimo, na svim, a ne samo na ovim komercijalnim medijima, dok ne isperemo mozgove i preostalom delu srpske populacije, koja je još uvek skeptična prema islamu.

Somebody

pre 9 godina

Ubice treba da se pronadju i biti procesuirane,bez izuzetka pa i kod ovog slucaja i nigde da ne setaju slobodno po ovom, nama svima jedinom svetu.

Kiza

pre 9 godina

Da vidimo sad koliki su Turci prijatelji Srbima.Bravo za Vučića, samo oštrom politikom u ovakvim slučajevema možemo sačuvati ponos naše nacije.

Srpski Navijac

pre 9 godina

Sada cemo videti koliko se sveca upali za ubijenog SRBINA. Srbijo SRAMI SE! Kako su pronasli takozvane ubice francuza tatona tako se nadam da ce turci pronaci ubicu naseg Marka Ivkovica! Saucesce porodici Ivkovic

Tetris

pre 9 godina

Sasvim razumljivo ponašanje našeg premijera. Mora da se izvrši još veći pritisak na Tursku kako bi se ovaj slučaj što pre isterao do kraja. Što se Atamana tiče posle njegove izjave da su navijači Crvene Zvezde teroristi sve je rekao o sebi pa je suvišan svaki komentar. Takve izjave jednog košarkaškog trenera nisu na mestu i zaslužuju drakonsku kaznu.

Tica

pre 9 godina

Bravo za Vučića sada naša vlada treba maksimalno da pomogne ožalošćenoj porodici da makar preko suda u Turskoj dobije neku satisfakciju.Tužiti organizatore,policiju i lokalnu samoupravu pa da vidimo koliki su prijatelji nemuslimanskom stanovništvu na Balkanu.

JZV

pre 9 godina

Po snimcima koji kruze moze se videti da su navijaci Zvezde prvi napadnuti kada su prisli dvorani,isto se vidi policija koja nase gura a njihovi ih zasipaju.nasi se povlace njihovi krecu za njima policija ne reaguje.Totalno losa organizacija,a kod policije uocljiva nezainteresovanost da zastiti nase navijace.Nadam se da ce ubicu pronaci u najkracem roku.U suprotnom ce pokazati da podrzavaju taj varvarski cin.

Stizanin

pre 9 godina

Drzava treba da ostane dosleda i da insistira na sto brzem resavanju ovog slucaja, to siguno nece umanjiti tugu zbog gasenja jednog mladog zivota, ali bi jos gore bilo ukoliko bi pocinioci ostali nekaznjeni.

Atinac

pre 9 godina

treba insistirati na pronalaženju ubica i njihovom kažnjavanju baš onako kako su od srbije zahtevali kažnjavanje ubica Brija Tatona što je ona i uradila.

JASNA

pre 9 godina

I pored upozorenja naseg konzula da je utakmica visokog rizika,Turci nista nisu uradili kako bi obezbedili nase navijace.Imali su primer pre nekoliko dana da vide kako Srbi obezbedjuju takvu vrstu utakmice,njihovim navijacima nije falila dlaka sa glave.Nadam se da ce Turci otkriti ubicu i najstrozije ga kazniti.A isto se tako nadam da ce Garatasaj biti suspendovan iz daljeg takmicenja,i kaznjen zbog izjave trenera,i parola navijaca.

будим се с кокотом у руци

pre 9 godina

Нећеш ти никога наћи и случај ће да "легне" за три дана. Ми смо тотално немоћни, немоћни толико да боли!

nataly

pre 9 godina

Propustom Turske ugasen je jedan mlad zivot i to na koji nacin.....nadam se samo da ce ubica biti pronadjen i kaznjen i da ce ta kazna biti opomena svima da ovakve stvari ne smeju da se desavaju! Iskreno saucesce porodici!!!

Hronicar dogadjaja

pre 9 godina

U ovako teskom trenutku za celu zemlju i za porodicu tragicno ubijenog mladica svaka izjava je suvisna a kamoli onako bezstidne izjave koje nam stizu iz Turske. Jedino sto mogu da kazem da je Vucic u ovoj situaciji odreagovao stvarno na mestu.

KUBA

pre 9 godina

Svi smo zateceni I uzasnuti vescu o ovom zlocinu.I sta sad,nista preostaje nam samo da verujemo da ce se ubice pronaci I d ace ispastati zbog svoje nemilosrdnosti.Jer kako je sad Markovim roditeljima to samo oni znaju.A ubici zelimo da bar ceo zivot nosi kost u grlu I suze u oku.

Obilić

pre 9 godina

Vuciceva ostra reakcija je na mestu. Velika je tuga sto se jedan mald zivot ugasio na ovakav nacin. Turska mora da pokaze ozbiljnost i uhapsi i najstrozije kazni ubice Zvezdinog navijaca.

Sokolac

pre 9 godina



Ovde ima dosta materijala da reaguju disciplinski organi i baš da vidimo kako će oni reagovati. Ni izjava trenera Galatajsaraja nije bila na mestu.

Marija

pre 9 godina

Ubistvo naseg navijaca je za svaku osudu, a izjava turskog trenera da su Zvezdini navijaci teroristi, medu kojima je bio i ubijeni navijac, na neki nacin opravdava ovo ubistvo. Strasno i neshvatljivo kako razmislaju oni koji uce mlade ljude pre svega kako da se ponasaju i kako da igraju kosarku, tako da je Vuciceva reakcija upotpunosti opravdana.

gorko,ČEMERNO

pre 9 godina

Reakcija premijera u skladu sa njegovim položajem.Ne sme se dozvoliti da naši građani u inostranstvu budu glineni golubovi.Zašto o ovome ćuti ta vajna EU,koja da je se tako nešto dogodilo u Srbiji bezmalo bi tražili da nas zbog toga bombarduju,a sada ćute.Dvolični bednici,ali mečka upravo je zaigrala i pred njihovim vratima samo oni još uvek toga nisu svesni,kad shvate za njih će to biti prekasno.

kamelija

pre 9 godina

Treba imati čvrst stav i biti oštar da se što pre pronađe zločinac,žalosno je što je izgubljen mlad život za glupost a to se sve češće dešava nažalost.

radoman

pre 9 godina

Alo, ljudi, uozbiljite se. Ne može neko nekog da napadne na sred ulice, stadiona, u svom domu i to da tako prođe, nikom - ništa. Svaki život se računa, bez obzira kako se zoveš, koje si vere, pred Bogom i pred zakonom smo svi isti.

Jovo s Romanje

pre 9 godina



Jovo s Romanije
Da se ovako nešto desilo kod nas , već bi ishod disciplinskih oragana bio poznat. Suspenzija odigravanja međunarodnih košarkaških utakmica u Srbiji na duže vreme.

Filip Maric

pre 9 godina

Najiskrenije saucesce porodici, to sto ih je zadesilo je strasno. Izjava premijera je za pohvalu a njegov cvst stav vraca Srbiji ugled i postovanje u svetu.

pp

pre 9 godina

ovde svi spominju brisa tatona kao primer, a niko ne spominje da su njegove ubice na slobodi uz izvinjenje. i on je dosao na utakmicu, a vratio se u kovcegu. kako vas nije sramota, pametnjakovici?

Dalibor Postar

pre 9 godina

Izjava sefa strucnog staba KK Galatasaraj je vise nego sramotna i prosto ne mogu da verujem da neko tako moze da izjavi. Ono sto je Vucic rekao, rekao bih mu i ja. Posle Turski premijer pokusava da smiri situaciju izjavom, neka resi ovaj slucaj i sefa stucnog staba smiri suspenzijom.

knjigica

pre 9 godina

Po starom dobrom obicaju svi odmah optuzuju Srbiju i Srbe kao da smo mi dezurni krivci za sve sto se desava i u regionu i na sportskim terenima,jer smo mi uvek dezurni krivci za sve...I treba jednom sportskom radniku zabraniti dolazak zbog neproverenih izjava i osudjivanja

djole

pre 9 godina

Srvarno strasan zlocin je pocinjen i opet srbija ispasta zbog toga,znaci nemoguce je da dopustamo ovakve stvari,ovo je jedno od najgorih mogucih stvari sto se desila u skorije vreme u sportu SAUCESCE PORODICI TRAGICNO POGINULOG NAVIJACA...

zoran

pre 9 godina

izvrsiti pritisak na tursku maximalno..
(nickycz, 22. novembar 2014 11:03)

A kako ti to zamišljaš da se uradi? K A K O !?!?!

Uticaj Turske u svetu je barem 1000 puta značajniji i veći od uticaja postMiloševićevske Srbije, druže. A ako baš hoćeš i predMiloševićevske. Ekonomsku i diplomatsku moć glupo je porediti.
Drugo, vrati se na tragediju koja se desila u ulici Obilićev venac pre nekoliko godina. Tu nije bila "tuča navijača", (bolje reći razularene bande SRPSKIH PUNOGLAVACA) nego je grupa izbezumljenih, pijanih punoglavaca krenula sa namerom da nekoga U B I J E!!!! Nesrećni, totalno beznačajni Francuz im se našao na putu i ni kriv ni dužan izgubio život!!! Da je bilo ko pokušao da ih urazumi isto bi prošao, druže...
Toliko o tome.

bezimena

pre 9 godina

....dok ne isperemo mozgove i preostalom delu srpske populacije, koja je još uvek skeptična prema islamu.
(srbEUin, 22. novembar 2014 14:07)

Iz tog razloga, izmedju još nekih, meni nije dobro kada nam AV predstavlja kao brata tamo nekog Arapina, i histerično nas, sa svojom klikom, ubedjuje kako je Bg na vodi, po arapskom planu i programu (odbijenom na nekim drigim destinacijama), mnogo dobra stvar!

Toliko vekovnih borbi Srba, za Srbiju i Beograd, da bi danas priučeni političari, zarad lične sitnosopstveničke koristi i bez trunke odgovornosti prema budućnosti zemlje, stavljali Beograd, koji je samo početak, na put zelene transverzale. Knez Miloš i ostali preci se u grobovima okreću!
.

Milke 1

pre 9 godina

Kada je skoro bila fudbalska utakmica u Beogradu Partizana i Besiktasa niko od Turaka nije doziveo neprijatnosti. A u Turskoj ode navijac Zvezde i ovako da ga svirepo ubiju, to je za svaku osudu. Turci su pokazali se kao losi domacini koji ne znaju da organizuju dogadjaj

Fantom

pre 9 godina

Turska vlast moramo mnogo više da se angažuje prilikom rešavanja ovog slučaja. Počinitelji ovog teškog krivičnog dela moraju biti što pre dovedeni pred lice pravde. Svako mora da odgovara za svoja dela i postupke.

DARKO - BAJINA BASTA

pre 9 godina

Stanite malo ljudi dajte malo da se urazumimo. Ovde nema mesta nikakvoj politici, ovde svi treba da se zamislimo sta se desava sa nasom omladinom i buducnosti. Oni ide bez ikakve kontrole prvo od kuce, niti oni koga pitaju niti njih niko vise ne pita gde idu. Nesto pod hitno mora da se desi da bi mi reagovali. Kakav smo mi to narod kad i na ovakvu vest uplicemo politiku, jel smatrate da Aleksandar Vucic nije trebao da odreaguje na ovo. Ako tako mislite onda je to jedna velika bruka , dajte da se jednom da budemo slozni. Kako bi ovakve stvari sprecili i sasekli u korenu, kako kaze narod bolje je spreciti nego leciti.

kiflica

pre 9 godina

Napravljen je ogroman propust,neadekvatne mere obezbedjenja su i dovele do toga da se desi ovo sto se desilo.Uz sve to,Atamanova izjava gadja pravo srce i dusu.Da Srbija nije odreagovala na pravi nacin i da ga direktno nije prozvala pitanje je da li bi do njegovog izvinjenja i pokajanja uopste doslo.
Sve to na stranu,verujem da nikome nije bio cilj da se ugasi jedan mlad zivot,i zato se nadam da ce se sada potruditi i maximalno angazovati da nadju ubicu.

buenavista

pre 9 godina

Strašno je ovo što se desilo našem navijaču.I pored velikog zalaganja turskih doktora jedan mladi život je ugašen.A samo zbog toga što je navijao za drugi klub.Što pre turci treba da pronađu krivca i da ga adekvatno kazne.A Vučić je u pravu kad kaže da treba zabraniti treneru turskog tima da dođe u Srbiju,jer neko naše navijače da naziva teroristima,to je preko svake mere.Za nas je on terorista kad tako nešto može da kaže.

DVOSTRUKI ARŠINI

pre 9 godina

"Приведено је 12 навијача Галатасараја. Више хиљада Турака је вечерас у центру Истанбула одало пошту српском младићу Марку Ивковићу кога су изболи турски хулигани, а преминуо је у болници. Формирана је колона дугачка око 150 метара, која се протеже од споменика Републике до почетка Хасфирин улице, у којој грађани, у групама од по троје - четворо, стрпљиво стоје. Репортери Атакој Газете су пренели да грађани пале свеће и остављаљу цвеће на Споменику Републике. Међу окупљенима се налази и велики број политичара, муфтија, представника културног живота Турске. Има и навијача Галатасараја, са и без спортских обележја клуба пред чију утакмицу са Црвеном звездом је Марко и убијен. Венце су положили и генерални директор Турк Телекома, Мохамед Карири, као и селектор кошаркашке репрезентације Турксе, Ергин Атаман. Присутне су биле и шефице посланичких група у Скупштини Турске - Демократске странке Турске Гултекин Ујсал и Народне републикансе странке Кемал Киличдароглу, министар спољних послова Мевлут Чавушоглу, као и државни секретари у Министарству правде и Министарству за људска права Турске. Пошту преминулом младићу су одали и представници културног живота града Истанбула, међу којима директор Истанбулског позоришта Чунејт Агча и познати филмски режисер Гокчан Илбај. У реду су чекале и муфтије, на челу са имамом Фетулахом Гуленом. На лицу места су и бројне новинарске екипе из земље и иностранства. Српски конзул у Истанбулу Зоран Марковић изјавио је новинарима да је импресиониран бројем Турака који су дошли да одају почаст погинулом Србину. Он је рекао да је нажалост оваква погибија могла да се деси било где у Европи и да све Владе као и турска морају да се суоче са озбиљним проблемом насиља. Марковић је нагласио да су у конзулату Србије дирнути чињеницом да је од тренутка када је објављена вест о смрти Ивковића, амбасада преплављена телеграмима саучешћа. Шефица посланичке групе Странке Анадолије Емина Тархан изјавила је да није Србија та која треба да опрости Турској, већ да су то Маркови родитељи. Потпредседник Партије мира и демократије Турске Первин Булдан положио је вечерас венац код Споменика Републике поводом трагичне смрти српског навијача. Он је позвао грађане у име ПМД-а, да се окупе у суботу у 17 часова код Филозофског факултета у Истанбулу у што већем броју и придруже шетњи отпора насиљу и тако покажу право лице Турске. Ово све што си прочитао до сад ти вероватно изгледа чудно, невероватно, нестварно. Зар не? Наравно. И требало би да буде. Нема везе са истином. Али овако је Србија изгледала после убиства Татона. Турска се неће савити толико ниско због страног држављанина. "

будим се с кокотом у руци

pre 9 godina

Нећеш ти никога наћи и случај ће да "легне" за три дана. Ми смо тотално немоћни, немоћни толико да боли!

kima

pre 9 godina

Ako smo mi priveli ubice Tatona, mislim da nema razloga da sada epilog bude drugaciji, treba kazniti sve koji imaju odgovornosti u ovom ubistvu. Ovo je napad , po ko zna koji put ,ne samo na jednog coveka ,vec na celu Srbiju, moramo da se suprotstavimo ovoj iskrivljenoj kampanji protiv svega sto je srpsko.

zoran

pre 9 godina

izvrsiti pritisak na tursku maximalno..
(nickycz, 22. novembar 2014 11:03)

A kako ti to zamišljaš da se uradi? K A K O !?!?!

Uticaj Turske u svetu je barem 1000 puta značajniji i veći od uticaja postMiloševićevske Srbije, druže. A ako baš hoćeš i predMiloševićevske. Ekonomsku i diplomatsku moć glupo je porediti.
Drugo, vrati se na tragediju koja se desila u ulici Obilićev venac pre nekoliko godina. Tu nije bila "tuča navijača", (bolje reći razularene bande SRPSKIH PUNOGLAVACA) nego je grupa izbezumljenih, pijanih punoglavaca krenula sa namerom da nekoga U B I J E!!!! Nesrećni, totalno beznačajni Francuz im se našao na putu i ni kriv ni dužan izgubio život!!! Da je bilo ko pokušao da ih urazumi isto bi prošao, druže...
Toliko o tome.

Pametnjaković

pre 9 godina

Nadam se da turska policija i sudstvo neće uraditi ništa manje nego što su naši uradili u slučaju onog Francuza (čini mi se da se zove Bris Taton).

Srpski Navijac

pre 9 godina

Sada cemo videti koliko se sveca upali za ubijenog SRBINA. Srbijo SRAMI SE! Kako su pronasli takozvane ubice francuza tatona tako se nadam da ce turci pronaci ubicu naseg Marka Ivkovica! Saucesce porodici Ivkovic

Dijamant

pre 9 godina

Nadam se da ce gospoda u Turskoj da nadje krivca, bas da vidim koliko ce da se potrude i da rade...jos jednom tuzno je sto sport vise nije sport !

mara

pre 9 godina

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se nedopustivo mali broj pripadnika turske policije ispred hale, koja je delovala inertno. Postavlja se opravdano pitanje zašto Turska nije na adekvatan način organizovala obezbeđenje ove viskoko rizične košarkaške utakmice

laura

pre 9 godina

strasno sta se sve desava,sport vise nije sport nazalost sa strahom se ide na utakmice...verujem da ce se ovo resiti i dovesti u red stanja na utakmicama,da mladi vise nece stradati na ovakav nacin...saucesce porodici i nadam se da ce uskoro vinovnici biti uhapseni

bezimena

pre 9 godina

....dok ne isperemo mozgove i preostalom delu srpske populacije, koja je još uvek skeptična prema islamu.
(srbEUin, 22. novembar 2014 14:07)

Iz tog razloga, izmedju još nekih, meni nije dobro kada nam AV predstavlja kao brata tamo nekog Arapina, i histerično nas, sa svojom klikom, ubedjuje kako je Bg na vodi, po arapskom planu i programu (odbijenom na nekim drigim destinacijama), mnogo dobra stvar!

Toliko vekovnih borbi Srba, za Srbiju i Beograd, da bi danas priučeni političari, zarad lične sitnosopstveničke koristi i bez trunke odgovornosti prema budućnosti zemlje, stavljali Beograd, koji je samo početak, na put zelene transverzale. Knez Miloš i ostali preci se u grobovima okreću!
.

zvezdas

pre 9 godina

Strasno je ovo sto se desilo i reakcija drzave je pravovremena i potpuno legitimna.Ti huligani oduzeli su zivot nekome ko je tek poceo da ga zivi.

Individualni proizvodjac i kooperant

pre 9 godina

(misko, 22. novembar 2014 10:46)
Sram te bilo obraza, ako znas sta je to. Na ovakvu vest koristis trenutak da trolujes, sram te bilo, trolcino jedna nevaspitana.

knjigica

pre 9 godina

Odmah su nas prozvali teroristima a da se nisu ni zapitali da nisu mozda oni ti koji su izazvali nerede i koji nisu pustili par stotina navijaca u polu praznu halu nego su ih ostavili tek tako na ulici

srbEUin

pre 9 godina

A sada svi ispred tv-a na gledanje turskih serija i učenje turskog jezika i običaja, pa na onda u šoping i letovanje u tu nama prijateljsku zemlju, čija Vlada javno obznanjuje da su Kosovo i Sandžak njihove teritorije.

Treba još jaču protursku propagandu da sprovodimo, na svim, a ne samo na ovim komercijalnim medijima, dok ne isperemo mozgove i preostalom delu srpske populacije, koja je još uvek skeptična prema islamu.

Somebody

pre 9 godina

Ubice treba da se pronadju i biti procesuirane,bez izuzetka pa i kod ovog slucaja i nigde da ne setaju slobodno po ovom, nama svima jedinom svetu.

Marakuja 1

pre 9 godina

Totalna neorganizacija od strane Turskih organizatora. Da se to dogodilo kod nas bilo bi dignuto na visi nivo, i odmah bi nas okarakterisali kao srpske huligane. Pocinioci treba da se pronadju. A kako se saznaje i milicija je bacala suzavac na nase navijace sto su i iskoristili njihovi navijaci.

JZV

pre 9 godina

Po snimcima koji kruze moze se videti da su navijaci Zvezde prvi napadnuti kada su prisli dvorani,isto se vidi policija koja nase gura a njihovi ih zasipaju.nasi se povlace njihovi krecu za njima policija ne reaguje.Totalno losa organizacija,a kod policije uocljiva nezainteresovanost da zastiti nase navijace.Nadam se da ce ubicu pronaci u najkracem roku.U suprotnom ce pokazati da podrzavaju taj varvarski cin.

Atinac

pre 9 godina

treba insistirati na pronalaženju ubica i njihovom kažnjavanju baš onako kako su od srbije zahtevali kažnjavanje ubica Brija Tatona što je ona i uradila.

KUBA

pre 9 godina

Svi smo zateceni I uzasnuti vescu o ovom zlocinu.I sta sad,nista preostaje nam samo da verujemo da ce se ubice pronaci I d ace ispastati zbog svoje nemilosrdnosti.Jer kako je sad Markovim roditeljima to samo oni znaju.A ubici zelimo da bar ceo zivot nosi kost u grlu I suze u oku.

radoman

pre 9 godina

Alo, ljudi, uozbiljite se. Ne može neko nekog da napadne na sred ulice, stadiona, u svom domu i to da tako prođe, nikom - ništa. Svaki život se računa, bez obzira kako se zoveš, koje si vere, pred Bogom i pred zakonom smo svi isti.

gorko,ČEMERNO

pre 9 godina

Reakcija premijera u skladu sa njegovim položajem.Ne sme se dozvoliti da naši građani u inostranstvu budu glineni golubovi.Zašto o ovome ćuti ta vajna EU,koja da je se tako nešto dogodilo u Srbiji bezmalo bi tražili da nas zbog toga bombarduju,a sada ćute.Dvolični bednici,ali mečka upravo je zaigrala i pred njihovim vratima samo oni još uvek toga nisu svesni,kad shvate za njih će to biti prekasno.

djole

pre 9 godina

Srvarno strasan zlocin je pocinjen i opet srbija ispasta zbog toga,znaci nemoguce je da dopustamo ovakve stvari,ovo je jedno od najgorih mogucih stvari sto se desila u skorije vreme u sportu SAUCESCE PORODICI TRAGICNO POGINULOG NAVIJACA...

pp

pre 9 godina

ovde svi spominju brisa tatona kao primer, a niko ne spominje da su njegove ubice na slobodi uz izvinjenje. i on je dosao na utakmicu, a vratio se u kovcegu. kako vas nije sramota, pametnjakovici?

Stizanin

pre 9 godina

Drzava treba da ostane dosleda i da insistira na sto brzem resavanju ovog slucaja, to siguno nece umanjiti tugu zbog gasenja jednog mladog zivota, ali bi jos gore bilo ukoliko bi pocinioci ostali nekaznjeni.

Tetris

pre 9 godina

Sasvim razumljivo ponašanje našeg premijera. Mora da se izvrši još veći pritisak na Tursku kako bi se ovaj slučaj što pre isterao do kraja. Što se Atamana tiče posle njegove izjave da su navijači Crvene Zvezde teroristi sve je rekao o sebi pa je suvišan svaki komentar. Takve izjave jednog košarkaškog trenera nisu na mestu i zaslužuju drakonsku kaznu.

Filip Maric

pre 9 godina

Najiskrenije saucesce porodici, to sto ih je zadesilo je strasno. Izjava premijera je za pohvalu a njegov cvst stav vraca Srbiji ugled i postovanje u svetu.

Hronicar dogadjaja

pre 9 godina

U ovako teskom trenutku za celu zemlju i za porodicu tragicno ubijenog mladica svaka izjava je suvisna a kamoli onako bezstidne izjave koje nam stizu iz Turske. Jedino sto mogu da kazem da je Vucic u ovoj situaciji odreagovao stvarno na mestu.

Tica

pre 9 godina

Bravo za Vučića sada naša vlada treba maksimalno da pomogne ožalošćenoj porodici da makar preko suda u Turskoj dobije neku satisfakciju.Tužiti organizatore,policiju i lokalnu samoupravu pa da vidimo koliki su prijatelji nemuslimanskom stanovništvu na Balkanu.

Kiza

pre 9 godina

Da vidimo sad koliki su Turci prijatelji Srbima.Bravo za Vučića, samo oštrom politikom u ovakvim slučajevema možemo sačuvati ponos naše nacije.

Marija

pre 9 godina

Ubistvo naseg navijaca je za svaku osudu, a izjava turskog trenera da su Zvezdini navijaci teroristi, medu kojima je bio i ubijeni navijac, na neki nacin opravdava ovo ubistvo. Strasno i neshvatljivo kako razmislaju oni koji uce mlade ljude pre svega kako da se ponasaju i kako da igraju kosarku, tako da je Vuciceva reakcija upotpunosti opravdana.

nataly

pre 9 godina

Propustom Turske ugasen je jedan mlad zivot i to na koji nacin.....nadam se samo da ce ubica biti pronadjen i kaznjen i da ce ta kazna biti opomena svima da ovakve stvari ne smeju da se desavaju! Iskreno saucesce porodici!!!

JASNA

pre 9 godina

I pored upozorenja naseg konzula da je utakmica visokog rizika,Turci nista nisu uradili kako bi obezbedili nase navijace.Imali su primer pre nekoliko dana da vide kako Srbi obezbedjuju takvu vrstu utakmice,njihovim navijacima nije falila dlaka sa glave.Nadam se da ce Turci otkriti ubicu i najstrozije ga kazniti.A isto se tako nadam da ce Garatasaj biti suspendovan iz daljeg takmicenja,i kaznjen zbog izjave trenera,i parola navijaca.

kamelija

pre 9 godina

Treba imati čvrst stav i biti oštar da se što pre pronađe zločinac,žalosno je što je izgubljen mlad život za glupost a to se sve češće dešava nažalost.

Dalibor Postar

pre 9 godina

Izjava sefa strucnog staba KK Galatasaraj je vise nego sramotna i prosto ne mogu da verujem da neko tako moze da izjavi. Ono sto je Vucic rekao, rekao bih mu i ja. Posle Turski premijer pokusava da smiri situaciju izjavom, neka resi ovaj slucaj i sefa stucnog staba smiri suspenzijom.

Obilić

pre 9 godina

Vuciceva ostra reakcija je na mestu. Velika je tuga sto se jedan mald zivot ugasio na ovakav nacin. Turska mora da pokaze ozbiljnost i uhapsi i najstrozije kazni ubice Zvezdinog navijaca.

knjigica

pre 9 godina

Po starom dobrom obicaju svi odmah optuzuju Srbiju i Srbe kao da smo mi dezurni krivci za sve sto se desava i u regionu i na sportskim terenima,jer smo mi uvek dezurni krivci za sve...I treba jednom sportskom radniku zabraniti dolazak zbog neproverenih izjava i osudjivanja

Jovo s Romanje

pre 9 godina



Jovo s Romanije
Da se ovako nešto desilo kod nas , već bi ishod disciplinskih oragana bio poznat. Suspenzija odigravanja međunarodnih košarkaških utakmica u Srbiji na duže vreme.

Sokolac

pre 9 godina



Ovde ima dosta materijala da reaguju disciplinski organi i baš da vidimo kako će oni reagovati. Ni izjava trenera Galatajsaraja nije bila na mestu.

kiflica

pre 9 godina

Napravljen je ogroman propust,neadekvatne mere obezbedjenja su i dovele do toga da se desi ovo sto se desilo.Uz sve to,Atamanova izjava gadja pravo srce i dusu.Da Srbija nije odreagovala na pravi nacin i da ga direktno nije prozvala pitanje je da li bi do njegovog izvinjenja i pokajanja uopste doslo.
Sve to na stranu,verujem da nikome nije bio cilj da se ugasi jedan mlad zivot,i zato se nadam da ce se sada potruditi i maximalno angazovati da nadju ubicu.

Fantom

pre 9 godina

Turska vlast moramo mnogo više da se angažuje prilikom rešavanja ovog slučaja. Počinitelji ovog teškog krivičnog dela moraju biti što pre dovedeni pred lice pravde. Svako mora da odgovara za svoja dela i postupke.

DARKO - BAJINA BASTA

pre 9 godina

Stanite malo ljudi dajte malo da se urazumimo. Ovde nema mesta nikakvoj politici, ovde svi treba da se zamislimo sta se desava sa nasom omladinom i buducnosti. Oni ide bez ikakve kontrole prvo od kuce, niti oni koga pitaju niti njih niko vise ne pita gde idu. Nesto pod hitno mora da se desi da bi mi reagovali. Kakav smo mi to narod kad i na ovakvu vest uplicemo politiku, jel smatrate da Aleksandar Vucic nije trebao da odreaguje na ovo. Ako tako mislite onda je to jedna velika bruka , dajte da se jednom da budemo slozni. Kako bi ovakve stvari sprecili i sasekli u korenu, kako kaze narod bolje je spreciti nego leciti.

buenavista

pre 9 godina

Strašno je ovo što se desilo našem navijaču.I pored velikog zalaganja turskih doktora jedan mladi život je ugašen.A samo zbog toga što je navijao za drugi klub.Što pre turci treba da pronađu krivca i da ga adekvatno kazne.A Vučić je u pravu kad kaže da treba zabraniti treneru turskog tima da dođe u Srbiju,jer neko naše navijače da naziva teroristima,to je preko svake mere.Za nas je on terorista kad tako nešto može da kaže.

Milke 1

pre 9 godina

Kada je skoro bila fudbalska utakmica u Beogradu Partizana i Besiktasa niko od Turaka nije doziveo neprijatnosti. A u Turskoj ode navijac Zvezde i ovako da ga svirepo ubiju, to je za svaku osudu. Turci su pokazali se kao losi domacini koji ne znaju da organizuju dogadjaj