Ponedeljak, 07.07.2014.

12:09

Nadam se da će Šešelj odbiti uslove

Zamenik predsednika SRS Nemanja Šarović kaže je da nije razgovarao s Vojislavom Šešeljem i da ne zna da li će on prihvatiti uslove Haga za puštanje iz pritvora.

Izvor: Beta

Nadam se da æe Šešelj odbiti uslove IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

IVANA - BO - RU

pre 9 godina

Malo mi je mutna ova izjava Sarovica koji se predstavlja kao Seseljev zastitnik eto koji navodno vodi racuna o njemu i brine. A sam kaze da se nada da Vojsilav Seselj nece prihvatiti uslove Haskog Tribunala, da eto nije stigao da snjim licno razgovara o tome, malo mi je cudno to sto je Nemanja Sarovic rekao. Sto se tice stava Vojislava Seselja tu su svi svesni da njegov stav o nepostovanju je uvek dolazio do izrazaja u vecini stvari. Trebalo bi sada da ispostuje i sebe i drzavu koja hoce da da garnacije i da se izjasni i dogovori,a kasnije da se pridrzava tog dogovora i bude dosledan sebi, jer ce tako olaksati muke koje prezivljava njegova porodica koja mu je u ovom trenutku najbitnija bar bi tako trebalo da bude.

Громовник

pre 9 godina

Da ti se nadaš to je opravdano,jer ne znam kako bi ste se proveli da vas Šešelj priupita ako dođe gde se dede njegova velika stranka.Mislim da bi vas sve poizbacivao kroz prozor.
(DINGO, 8. jul 2014 12:57)
Као неко ко је симпатисао радикале, добио сам напад истинског гађења после читања овог чланка. Не због Блица, већ због чињенице да је овај мали човек у сваком погледу шачицу власти у стрнаци која је на силазној путањи већ дуже време ставио испред живота и здравља човека, посебно некога ко је председник његове странке. За сваку осуду, а уз то и разлог да се никад више не да свој глас оваквима као што је Шаровић који је у више наврата показао да му ништа није свето, осим новца.

DINGO

pre 9 godina

Da ti se nadaš to je opravdano,jer ne znam kako bi ste se proveli da vas Šešelj priupita ako dođe gde se dede njegova velika stranka.Mislim da bi vas sve poizbacivao kroz prozor.

mary

pre 9 godina

Sarovic bi trebao upravo suprotno, da se nada da ce Seselj postovati uslove. Na taj nacin bi bar bio sa porodicom, vlada bi mu dala garancije.

zvezdica

pre 9 godina

Njegov stav o nepostovanju je uvek dolazio do izrazaja u vecini stvari. Trebalo bi sada da ispostuje i sebe i drzavu koja hoce da da garnacije i da se izjasni i dogovori,a kasnije da se pridrzava tog dogovora i bude dosledan sebi.

stojan-stole

pre 9 godina

Ova Šaroviceva izjava mi pre liči na ono" daj bože da nikad ne izadješ". Radikalna promena Šešeljevog pionira koji nema perspektivu.

trojanski konjusar

pre 9 godina

Nisam postovalac lika i dela Vojislava Seselja ali ovo sto se desava je jedna velika ljudska tragedija coveka koji je vise vremena proveo po zatvorima nego na slobodi. (Ivan London, 7. jul 2014 17:17)

Pa Balotelli je provalio u zatvor, ali je, barem, posle gledao kako da iz njega izadje. Ovaj je ama bas sve ucinio ne bi li ga u zatvoru drzali sto duze.

VojiMIR

pre 9 godina

Zanimljivo je to da ni njegovi najbliži saradnici, kao Nemanja Šarović, ne žele da im se predsednik vrati u zemlju, da li je razlog strah od sankcija što su uništili stranku ili pak to što će neki od njih morati da se sklone sa pozicija koje su zauzeli dok Šešelj nije bio u zemlji. Još samo da i Jadranka kaže da bi volela da Šešelj ne prihvati uslove i ostane i dalje u Hagu pa da cirkus bude potpun.

MikiLeskovac

pre 9 godina

Gospodinu Šešelju svaka čast što se tiče naučne strane i inteligencije koja je za svako poštovanje,ali nemojte se džabe baviti politikom,nije to više za vas.. Vi ste vaše završili a žalosno je što nema ko dostojan da vas zameni..

pravnik

pre 9 godina

Ne bi bilo korektno da odbije garancije, kako onda da očekuje da se brani sa slobode
(Vidan, 7. jul 2014 17:55)
Svesni su izgleda i ostaci SRS ali i Šešelj da krivicu za svoje ponašanje neće moći prebaciti na SNS. A ozbiljna država mora poštovati ogovornost i preuzete obaveze!

луди демократа

pre 9 godina

Да ли је овај свстан шта је рекао?Мени одговара да он не дође јер сам сигуран да неће поштовати владу која ће дати гаранције за њега.

Fratelo

pre 9 godina

Ako Šešelj ne prihvati ove uslove, onda sigurno neće napustiti Hag. U svakom slučaju, neće se više baviti politikom, a to svima ide u korist.

Stivenson

pre 9 godina

Vlada je spremna da ponudi garancije,ali neka se Seselj raspravi sa Hagom o uslovima,koga to briga.Sam pao,sam se razbio.Po ovome vidimo da i ova grupa gradjana oko SRS ne zna sta prica i da su sve generalno nagadjanja.

zkns

pre 9 godina

Sigurno ne razmisljas o njegovoj deci i tome da li zele da vide oca kod kuce.
(loler, 07. jul 2014 15:30)

a ti sigurno ne razmisljas o deci koja se nikad nisu vratila kuci bas zbog ovog lika iz Haga (nema sanse ni ime da mu napisem)

Dule

pre 9 godina

Moram da izrazim gadjenje prema plitkoumnim ljudima kratkog pamcenja, koji su vec zaboravili sva zla koja je Seselj naneo Srbiji i okolnim zemljama 90-ih svojom politikom, te svo bogatstvo koje je zgrnuo za to vreme.
(mare, 7. jul 2014 16:12)

Mare, Mare, Srbine, o čemu ti to? Koja je to njegova politika bila? On nije bio na vlasti, pa samim tim nije ni imao poluge vlasti u svojim rukama!Koja su to "zla"? Navedi bar jedno!

Mile

pre 9 godina

Sjecam se,,kao da je juce bilo,,negdje pred kraj nesretnog nam rata u Benkovac su dosli Seselj i Vucic.Svima nama sa onih prostora odgovaralo je ono sta Vojislav Seselj prica,,jer ni po koju cijenu nismo zeljeli biti* u Hrvatskoj,,a i maloj djeci je bilo poznato,,da ni Hrvati nisu zeljeli da *MI* tamo ostanemo!!!Sjecajuci je Vucica onih trenutaka,,bilo je vidljivo, da je Vojislav Seselj za njega Bog*!!!A GDJE SU DANAS???Pitam se,,je li bas covjek mora *prodati dusu*,,zarad VLASTI*???Ako se moralo 'PRODATI' Kosovo,,a ocito je,, da se MORALO,,zasto TO* Vucic i Nikolic nisu prepustili, Cedi Jovanovicu ili Borisu Tadicu???Zamislite samo,,koju bi popularnost Vucic i Nikolic STEKLI*,,da su po prvom upoznavanju sa Briselskim sporazumom,,ODSTUPILI SA VLASTI,te prepustili vodjenje Srbije,, nekom drugom???

Milovan

pre 9 godina

Hag je prakticno u problemu zbog seselja, jer jednostavno ne zna sta da radi sa njim, pa je pokusao problem da prebaci na Srbiju, ali sve je opet u rukama Haga o Seselja.

Filip

pre 9 godina

Ko je Šešelj da postavlja bilo kakve uslove!? Da je pravde ovaj Šarović, posle pretnji koje je uputio na mitingu Radikala ne bi smeo da govori u javnosti.

kondure

pre 9 godina

Ko je Šešelj da postavlja bilo kakve uslove!? Da je pravde ovaj Šarović, posle pretnji koje je uputio na mitingu Radikala ne bi smeo da govori u javnosti.
(Filip, 7. jul 2014 17:09)
---
...i kum je na mitingu pretio pa niko nije trazio da se hapsi i da mu se zabrani dalji politicki rad jer je imao zaledjinu velikog broja SRS i Seseljovih pristalica, ali je kasnije to dobro politicki naplatio i postao predsednik drzave.

Ivan London

pre 9 godina

Nisam postovalac lika i dela Vojislava Seselja ali ovo sto se desava je jedna velika ljudska tragedija coveka koji je vise vremena proveo po zatvorima nego na slobodi. Nemam uvid u trenutnu situaciju posto ne pratim sudjenje ali sve sto znam je da je veoma bolestan i da je sud i sebe i njega doveo u nezavidnu situaciju. Bilo bi mi zao da to vreme koje mu preostalo ne provede u krugu svoje porodice okruzen ljubavlju i paznjom najblizih.

mare

pre 9 godina

Moram da izrazim gađenje prema komentatorima koji se sprdaju sa sudbinom jednog građanina Srbije! Nisam primetio da se građani naših bivših jugoslovenskih zemalja odnose prema svojim sugrađanima na tako odvratan način!
(Furta, 7. jul 2014 14:01)

Moram da izrazim gadjenje prema plitkoumnim ljudima kratkog pamcenja, koji su vec zaboravili sva zla koja je Seselj naneo Srbiji i okolnim zemljama 90-ih svojom politikom, te svo bogatstvo koje je zgrnuo za to vreme.

Relja

pre 9 godina

Krajnje neozbiljna izjava Sarovica! Hvala Bogu, pa nam ovakvi ljudi kao sto je on ne kroje sudbinu jer nisu na vlasti.
(Miss Mary, 7. jul 2014 12:52)

Ne vladaju takvi? Vladaju gori, totalni bezveznjaci. A odnos prema Seselju je sramotan, u Hagu i u zemlji. Hrvati bi se polomili da vrate svog coveka, bez obzira kojoj politici pripadaju. A ovde se njegovi kumovi prave kao da nemaju nista sa tim. Bedno.

boris

pre 9 godina

(Stipe, 7. jul 2014 15:25), kultura je verovatno vasa jaca strana! usput, tako mozete da razgovarate sa vasim roditeljima, a ne da prosipate primitivizam.
princip je skupa stvar, odlika cvrstih osoba i svojstvena onima koji imaju stav i ideju. da li je vredno zrtvovati zivot zarad principa, ja to ne znam, ali licno, duboko postujem.
svi znamo kako je bilo ovo, nazovi, sudjenje, ustvari nevidjena lakrdija i svako ko navija da se ovaj idiotluk nastsavi, ima ozbiljan licni, a bogami i mentalni problem.

Milan Banjaluka

pre 9 godina

Obozavaoci Zorana Djindjica sada vole Seselja, obozavaoci Vojislava Seselja sada se kunu u Djindjicev evropski put. Ko je ovde normalan??? Opusteno niko. Svi se prodajte za 100 evrica.

sd.

pre 9 godina

@(Ildika, 7. jul 2014 15:27)Namecete Seselja ,ali uzalud.Narod ovaj nece biti tudje bitke!
epa vidis dragi ilidka- mislim da imas pogresnu sliku o tome sta radi seselj! bitka nije tudja nego NASA. mozda ne tvoja, ali jeste mnogih nas. ako poslusas pazljivo o cemu vojislav seselj prica, shvatices da mnoge toga o cemu je pricao pre mnogo godina se zapravo odvijaju na nacin na koji je on predvideo. ono sto se dogadja sa srbijom zadnjih nekoliko godina je tacno predskazao voja seselj. ako zeljis pojasnjenje o tome sta konkretno mislim, slobodno mi se obrati za dalju prepisku.

drzati coveka bez da ga osudis godinama se nije radilo ni u vreme inkvizicije. ah da , ali radi u mnogim takozvanim demokratskim zemljama, mogu i da imenujem neke :-)

Sinisa

pre 9 godina

Imam dva pitanja:
1. Po kom to zakonu bi cela seseljeva porodica bila u zatvoru?
2. Zasto se nadate i zbog cega bi ste voleli da Seselj odbije zahteve suda? Jel ti mozda savest proradila, pa SNS ne bi mogla da mu poglea u oci?

Independent Scotland 2014

pre 9 godina

Nije lud da se vraca,pa ko se uopste vraca iz Holandije u ovu bedu.Ima smestaj i tri obroka.Za vreme njegove vlasti,ljudi su mastali o tome.

Mladjan

pre 9 godina

Na gospodinu Seselju je da odluci hoce li prihvatiti ili ne, a sto se tice Vlade, oni su spremni da daju garancije za njegov povratak u zemlju, ali neka se covek odluci sta zeli i pod kojim uslovima.

Furta

pre 9 godina

Moram da izrazim gađenje prema komentatorima koji se sprdaju sa sudbinom jednog građanina Srbije! Nisam primetio da se građani naših bivših jugoslovenskih zemalja odnose prema svojim sugrađanima na tako odvratan način!

VALERIJA

pre 9 godina

Naravno da priželjkujete da Šešelj i dalje ostane u Hagu Šaroviću,jer u suprotnom ako bi došao sve bi vas potamanio šta ste mu uradili sa strankom.

Plastika

pre 9 godina

Mislim da je i najbolje da i ne bude na slobodi,jer njemu je samo stalo do osveta i da pravi zlo drugima.Njemu da je do porodice prihvatio bi.

Dane Kokot

pre 9 godina

Od dolazka Seselja nema nista jer je sam rekao da ne prihvata nikakva ogranicenja niti uslove a takodje da mu ne treba pomoc nase drzave ali eto njegovi saborci koriste ovo situaciju da malo skrenu paznju na sebe.

JASNO je

pre 9 godina

Naravno da priželjkujete da Šešelj i dalje ostane u Hagu Šaroviću,jer u suprotnom ako bi došao sve bi vas potamanio šta ste mu uradili sa strankom.

Dule

pre 9 godina

Mene i dalje oduševljava njegov jak mentalni sklop da izdrži sve nedaće koje su ga snašle! Šaki, izdrži i vrati se što pre! Kada Ti možež više od 11 godina da budeš u zatvoru, vala možemo i mi da Te čekamo!

Radomir Andjelic

pre 9 godina

Ovo sto se desava sa Seseljom je iskljucivo problem Haskog Tribunala pa nek oni gledaju sta ce i kud ce kad nisu u stanju da osude nekog za 11 godina.

JOVAN COSIC

pre 9 godina

Ne vidim cemu ovolika fama oko Seselja nadam se da ce se ovo sto pre zavrsiti jer nikog vise nije briga ni za Hag niti za radikale svako gleda kako da prezivi i kako da se izvuce iz ove krize u kojoj smo vec 25 godina.

Dejan Reljic

pre 9 godina

Ovo je samo jedna predstava srs kako bi se jos malo skrenula paznja na sebe u medijima ,sta ima da se nadaju ili ne nadaju pa valjda znaju sta im je vodja rekao .

Hana Janjic

pre 9 godina

Seselj koristi svaku priliku koja mu se ukaze da skrene na sebe medijsku paznju i to je ok ali ne vidim cemu dilema kada je jasno rekao da nece prihvatiti uslove Haga niti bilo kakva ogranicenja.

KraLLJ

pre 9 godina

Ako je verovati Sarovicu za Seselja, treba da mu onda verovati da nije priijavio putne troskove do Kosova, odakle prijavio boraviste... Jedna stvar, i da dođe i ne dođe Voja, Srbiju ne mogu unistiti !!

Rke Koke

pre 9 godina

Garancije za njegovo puštanje treba da daju njegovi dojučerašnji idolopoklonici i najbliži saradinici.
Ispada da je Šešelj veliki ratni zločinac, a njegovi prvi saradinici iz vremena kad je vršio zločine uvaženi državnici. ODVRATNO!!!!

Rke Koke

pre 9 godina

Garancije za njegovo puštanje treba da daju njegovi dojučerašnji idolopoklonici i najbliži saradinici.
Ispada da je Šešelj veliki ratni zločinac, a njegovi prvi saradinici iz vremena kad je vršio zločine uvaženi državnici. ODVRATNO!!!!

Dane Kokot

pre 9 godina

Od dolazka Seselja nema nista jer je sam rekao da ne prihvata nikakva ogranicenja niti uslove a takodje da mu ne treba pomoc nase drzave ali eto njegovi saborci koriste ovo situaciju da malo skrenu paznju na sebe.

Hana Janjic

pre 9 godina

Seselj koristi svaku priliku koja mu se ukaze da skrene na sebe medijsku paznju i to je ok ali ne vidim cemu dilema kada je jasno rekao da nece prihvatiti uslove Haga niti bilo kakva ogranicenja.

Dejan Reljic

pre 9 godina

Ovo je samo jedna predstava srs kako bi se jos malo skrenula paznja na sebe u medijima ,sta ima da se nadaju ili ne nadaju pa valjda znaju sta im je vodja rekao .

Furta

pre 9 godina

Moram da izrazim gađenje prema komentatorima koji se sprdaju sa sudbinom jednog građanina Srbije! Nisam primetio da se građani naših bivših jugoslovenskih zemalja odnose prema svojim sugrađanima na tako odvratan način!

KraLLJ

pre 9 godina

Ako je verovati Sarovicu za Seselja, treba da mu onda verovati da nije priijavio putne troskove do Kosova, odakle prijavio boraviste... Jedna stvar, i da dođe i ne dođe Voja, Srbiju ne mogu unistiti !!

Plastika

pre 9 godina

Mislim da je i najbolje da i ne bude na slobodi,jer njemu je samo stalo do osveta i da pravi zlo drugima.Njemu da je do porodice prihvatio bi.

JOVAN COSIC

pre 9 godina

Ne vidim cemu ovolika fama oko Seselja nadam se da ce se ovo sto pre zavrsiti jer nikog vise nije briga ni za Hag niti za radikale svako gleda kako da prezivi i kako da se izvuce iz ove krize u kojoj smo vec 25 godina.

Mladjan

pre 9 godina

Na gospodinu Seselju je da odluci hoce li prihvatiti ili ne, a sto se tice Vlade, oni su spremni da daju garancije za njegov povratak u zemlju, ali neka se covek odluci sta zeli i pod kojim uslovima.

zkns

pre 9 godina

Sigurno ne razmisljas o njegovoj deci i tome da li zele da vide oca kod kuce.
(loler, 07. jul 2014 15:30)

a ti sigurno ne razmisljas o deci koja se nikad nisu vratila kuci bas zbog ovog lika iz Haga (nema sanse ni ime da mu napisem)

mare

pre 9 godina

Moram da izrazim gađenje prema komentatorima koji se sprdaju sa sudbinom jednog građanina Srbije! Nisam primetio da se građani naših bivših jugoslovenskih zemalja odnose prema svojim sugrađanima na tako odvratan način!
(Furta, 7. jul 2014 14:01)

Moram da izrazim gadjenje prema plitkoumnim ljudima kratkog pamcenja, koji su vec zaboravili sva zla koja je Seselj naneo Srbiji i okolnim zemljama 90-ih svojom politikom, te svo bogatstvo koje je zgrnuo za to vreme.

Milovan

pre 9 godina

Hag je prakticno u problemu zbog seselja, jer jednostavno ne zna sta da radi sa njim, pa je pokusao problem da prebaci na Srbiju, ali sve je opet u rukama Haga o Seselja.

Filip

pre 9 godina

Ko je Šešelj da postavlja bilo kakve uslove!? Da je pravde ovaj Šarović, posle pretnji koje je uputio na mitingu Radikala ne bi smeo da govori u javnosti.

Fratelo

pre 9 godina

Ako Šešelj ne prihvati ove uslove, onda sigurno neće napustiti Hag. U svakom slučaju, neće se više baviti politikom, a to svima ide u korist.

stojan-stole

pre 9 godina

Ova Šaroviceva izjava mi pre liči na ono" daj bože da nikad ne izadješ". Radikalna promena Šešeljevog pionira koji nema perspektivu.

Dule

pre 9 godina

Mene i dalje oduševljava njegov jak mentalni sklop da izdrži sve nedaće koje su ga snašle! Šaki, izdrži i vrati se što pre! Kada Ti možež više od 11 godina da budeš u zatvoru, vala možemo i mi da Te čekamo!

Stivenson

pre 9 godina

Vlada je spremna da ponudi garancije,ali neka se Seselj raspravi sa Hagom o uslovima,koga to briga.Sam pao,sam se razbio.Po ovome vidimo da i ova grupa gradjana oko SRS ne zna sta prica i da su sve generalno nagadjanja.

VojiMIR

pre 9 godina

Zanimljivo je to da ni njegovi najbliži saradnici, kao Nemanja Šarović, ne žele da im se predsednik vrati u zemlju, da li je razlog strah od sankcija što su uništili stranku ili pak to što će neki od njih morati da se sklone sa pozicija koje su zauzeli dok Šešelj nije bio u zemlji. Još samo da i Jadranka kaže da bi volela da Šešelj ne prihvati uslove i ostane i dalje u Hagu pa da cirkus bude potpun.

луди демократа

pre 9 godina

Да ли је овај свстан шта је рекао?Мени одговара да он не дође јер сам сигуран да неће поштовати владу која ће дати гаранције за њега.

zvezdica

pre 9 godina

Njegov stav o nepostovanju je uvek dolazio do izrazaja u vecini stvari. Trebalo bi sada da ispostuje i sebe i drzavu koja hoce da da garnacije i da se izjasni i dogovori,a kasnije da se pridrzava tog dogovora i bude dosledan sebi.

Radomir Andjelic

pre 9 godina

Ovo sto se desava sa Seseljom je iskljucivo problem Haskog Tribunala pa nek oni gledaju sta ce i kud ce kad nisu u stanju da osude nekog za 11 godina.

pravnik

pre 9 godina

Ne bi bilo korektno da odbije garancije, kako onda da očekuje da se brani sa slobode
(Vidan, 7. jul 2014 17:55)
Svesni su izgleda i ostaci SRS ali i Šešelj da krivicu za svoje ponašanje neće moći prebaciti na SNS. A ozbiljna država mora poštovati ogovornost i preuzete obaveze!

trojanski konjusar

pre 9 godina

Nisam postovalac lika i dela Vojislava Seselja ali ovo sto se desava je jedna velika ljudska tragedija coveka koji je vise vremena proveo po zatvorima nego na slobodi. (Ivan London, 7. jul 2014 17:17)

Pa Balotelli je provalio u zatvor, ali je, barem, posle gledao kako da iz njega izadje. Ovaj je ama bas sve ucinio ne bi li ga u zatvoru drzali sto duze.

MikiLeskovac

pre 9 godina

Gospodinu Šešelju svaka čast što se tiče naučne strane i inteligencije koja je za svako poštovanje,ali nemojte se džabe baviti politikom,nije to više za vas.. Vi ste vaše završili a žalosno je što nema ko dostojan da vas zameni..

JASNO je

pre 9 godina

Naravno da priželjkujete da Šešelj i dalje ostane u Hagu Šaroviću,jer u suprotnom ako bi došao sve bi vas potamanio šta ste mu uradili sa strankom.

Independent Scotland 2014

pre 9 godina

Nije lud da se vraca,pa ko se uopste vraca iz Holandije u ovu bedu.Ima smestaj i tri obroka.Za vreme njegove vlasti,ljudi su mastali o tome.

VALERIJA

pre 9 godina

Naravno da priželjkujete da Šešelj i dalje ostane u Hagu Šaroviću,jer u suprotnom ako bi došao sve bi vas potamanio šta ste mu uradili sa strankom.

Sinisa

pre 9 godina

Imam dva pitanja:
1. Po kom to zakonu bi cela seseljeva porodica bila u zatvoru?
2. Zasto se nadate i zbog cega bi ste voleli da Seselj odbije zahteve suda? Jel ti mozda savest proradila, pa SNS ne bi mogla da mu poglea u oci?

Relja

pre 9 godina

Krajnje neozbiljna izjava Sarovica! Hvala Bogu, pa nam ovakvi ljudi kao sto je on ne kroje sudbinu jer nisu na vlasti.
(Miss Mary, 7. jul 2014 12:52)

Ne vladaju takvi? Vladaju gori, totalni bezveznjaci. A odnos prema Seselju je sramotan, u Hagu i u zemlji. Hrvati bi se polomili da vrate svog coveka, bez obzira kojoj politici pripadaju. A ovde se njegovi kumovi prave kao da nemaju nista sa tim. Bedno.

Milan Banjaluka

pre 9 godina

Obozavaoci Zorana Djindjica sada vole Seselja, obozavaoci Vojislava Seselja sada se kunu u Djindjicev evropski put. Ko je ovde normalan??? Opusteno niko. Svi se prodajte za 100 evrica.

Mile

pre 9 godina

Sjecam se,,kao da je juce bilo,,negdje pred kraj nesretnog nam rata u Benkovac su dosli Seselj i Vucic.Svima nama sa onih prostora odgovaralo je ono sta Vojislav Seselj prica,,jer ni po koju cijenu nismo zeljeli biti* u Hrvatskoj,,a i maloj djeci je bilo poznato,,da ni Hrvati nisu zeljeli da *MI* tamo ostanemo!!!Sjecajuci je Vucica onih trenutaka,,bilo je vidljivo, da je Vojislav Seselj za njega Bog*!!!A GDJE SU DANAS???Pitam se,,je li bas covjek mora *prodati dusu*,,zarad VLASTI*???Ako se moralo 'PRODATI' Kosovo,,a ocito je,, da se MORALO,,zasto TO* Vucic i Nikolic nisu prepustili, Cedi Jovanovicu ili Borisu Tadicu???Zamislite samo,,koju bi popularnost Vucic i Nikolic STEKLI*,,da su po prvom upoznavanju sa Briselskim sporazumom,,ODSTUPILI SA VLASTI,te prepustili vodjenje Srbije,, nekom drugom???

sd.

pre 9 godina

@(Ildika, 7. jul 2014 15:27)Namecete Seselja ,ali uzalud.Narod ovaj nece biti tudje bitke!
epa vidis dragi ilidka- mislim da imas pogresnu sliku o tome sta radi seselj! bitka nije tudja nego NASA. mozda ne tvoja, ali jeste mnogih nas. ako poslusas pazljivo o cemu vojislav seselj prica, shvatices da mnoge toga o cemu je pricao pre mnogo godina se zapravo odvijaju na nacin na koji je on predvideo. ono sto se dogadja sa srbijom zadnjih nekoliko godina je tacno predskazao voja seselj. ako zeljis pojasnjenje o tome sta konkretno mislim, slobodno mi se obrati za dalju prepisku.

drzati coveka bez da ga osudis godinama se nije radilo ni u vreme inkvizicije. ah da , ali radi u mnogim takozvanim demokratskim zemljama, mogu i da imenujem neke :-)

kondure

pre 9 godina

Ko je Šešelj da postavlja bilo kakve uslove!? Da je pravde ovaj Šarović, posle pretnji koje je uputio na mitingu Radikala ne bi smeo da govori u javnosti.
(Filip, 7. jul 2014 17:09)
---
...i kum je na mitingu pretio pa niko nije trazio da se hapsi i da mu se zabrani dalji politicki rad jer je imao zaledjinu velikog broja SRS i Seseljovih pristalica, ali je kasnije to dobro politicki naplatio i postao predsednik drzave.

Ivan London

pre 9 godina

Nisam postovalac lika i dela Vojislava Seselja ali ovo sto se desava je jedna velika ljudska tragedija coveka koji je vise vremena proveo po zatvorima nego na slobodi. Nemam uvid u trenutnu situaciju posto ne pratim sudjenje ali sve sto znam je da je veoma bolestan i da je sud i sebe i njega doveo u nezavidnu situaciju. Bilo bi mi zao da to vreme koje mu preostalo ne provede u krugu svoje porodice okruzen ljubavlju i paznjom najblizih.

boris

pre 9 godina

(Stipe, 7. jul 2014 15:25), kultura je verovatno vasa jaca strana! usput, tako mozete da razgovarate sa vasim roditeljima, a ne da prosipate primitivizam.
princip je skupa stvar, odlika cvrstih osoba i svojstvena onima koji imaju stav i ideju. da li je vredno zrtvovati zivot zarad principa, ja to ne znam, ali licno, duboko postujem.
svi znamo kako je bilo ovo, nazovi, sudjenje, ustvari nevidjena lakrdija i svako ko navija da se ovaj idiotluk nastsavi, ima ozbiljan licni, a bogami i mentalni problem.

Dule

pre 9 godina

Moram da izrazim gadjenje prema plitkoumnim ljudima kratkog pamcenja, koji su vec zaboravili sva zla koja je Seselj naneo Srbiji i okolnim zemljama 90-ih svojom politikom, te svo bogatstvo koje je zgrnuo za to vreme.
(mare, 7. jul 2014 16:12)

Mare, Mare, Srbine, o čemu ti to? Koja je to njegova politika bila? On nije bio na vlasti, pa samim tim nije ni imao poluge vlasti u svojim rukama!Koja su to "zla"? Navedi bar jedno!

mary

pre 9 godina

Sarovic bi trebao upravo suprotno, da se nada da ce Seselj postovati uslove. Na taj nacin bi bar bio sa porodicom, vlada bi mu dala garancije.

Громовник

pre 9 godina

Da ti se nadaš to je opravdano,jer ne znam kako bi ste se proveli da vas Šešelj priupita ako dođe gde se dede njegova velika stranka.Mislim da bi vas sve poizbacivao kroz prozor.
(DINGO, 8. jul 2014 12:57)
Као неко ко је симпатисао радикале, добио сам напад истинског гађења после читања овог чланка. Не због Блица, већ због чињенице да је овај мали човек у сваком погледу шачицу власти у стрнаци која је на силазној путањи већ дуже време ставио испред живота и здравља човека, посебно некога ко је председник његове странке. За сваку осуду, а уз то и разлог да се никад више не да свој глас оваквима као што је Шаровић који је у више наврата показао да му ништа није свето, осим новца.

IVANA - BO - RU

pre 9 godina

Malo mi je mutna ova izjava Sarovica koji se predstavlja kao Seseljev zastitnik eto koji navodno vodi racuna o njemu i brine. A sam kaze da se nada da Vojsilav Seselj nece prihvatiti uslove Haskog Tribunala, da eto nije stigao da snjim licno razgovara o tome, malo mi je cudno to sto je Nemanja Sarovic rekao. Sto se tice stava Vojislava Seselja tu su svi svesni da njegov stav o nepostovanju je uvek dolazio do izrazaja u vecini stvari. Trebalo bi sada da ispostuje i sebe i drzavu koja hoce da da garnacije i da se izjasni i dogovori,a kasnije da se pridrzava tog dogovora i bude dosledan sebi, jer ce tako olaksati muke koje prezivljava njegova porodica koja mu je u ovom trenutku najbitnija bar bi tako trebalo da bude.

DINGO

pre 9 godina

Da ti se nadaš to je opravdano,jer ne znam kako bi ste se proveli da vas Šešelj priupita ako dođe gde se dede njegova velika stranka.Mislim da bi vas sve poizbacivao kroz prozor.

Rke Koke

pre 9 godina

Garancije za njegovo puštanje treba da daju njegovi dojučerašnji idolopoklonici i najbliži saradinici.
Ispada da je Šešelj veliki ratni zločinac, a njegovi prvi saradinici iz vremena kad je vršio zločine uvaženi državnici. ODVRATNO!!!!

Dule

pre 9 godina

Mene i dalje oduševljava njegov jak mentalni sklop da izdrži sve nedaće koje su ga snašle! Šaki, izdrži i vrati se što pre! Kada Ti možež više od 11 godina da budeš u zatvoru, vala možemo i mi da Te čekamo!

Furta

pre 9 godina

Moram da izrazim gađenje prema komentatorima koji se sprdaju sa sudbinom jednog građanina Srbije! Nisam primetio da se građani naših bivših jugoslovenskih zemalja odnose prema svojim sugrađanima na tako odvratan način!

Sinisa

pre 9 godina

Imam dva pitanja:
1. Po kom to zakonu bi cela seseljeva porodica bila u zatvoru?
2. Zasto se nadate i zbog cega bi ste voleli da Seselj odbije zahteve suda? Jel ti mozda savest proradila, pa SNS ne bi mogla da mu poglea u oci?

Milan Banjaluka

pre 9 godina

Obozavaoci Zorana Djindjica sada vole Seselja, obozavaoci Vojislava Seselja sada se kunu u Djindjicev evropski put. Ko je ovde normalan??? Opusteno niko. Svi se prodajte za 100 evrica.

Dule

pre 9 godina

Moram da izrazim gadjenje prema plitkoumnim ljudima kratkog pamcenja, koji su vec zaboravili sva zla koja je Seselj naneo Srbiji i okolnim zemljama 90-ih svojom politikom, te svo bogatstvo koje je zgrnuo za to vreme.
(mare, 7. jul 2014 16:12)

Mare, Mare, Srbine, o čemu ti to? Koja je to njegova politika bila? On nije bio na vlasti, pa samim tim nije ni imao poluge vlasti u svojim rukama!Koja su to "zla"? Navedi bar jedno!

kondure

pre 9 godina

Ko je Šešelj da postavlja bilo kakve uslove!? Da je pravde ovaj Šarović, posle pretnji koje je uputio na mitingu Radikala ne bi smeo da govori u javnosti.
(Filip, 7. jul 2014 17:09)
---
...i kum je na mitingu pretio pa niko nije trazio da se hapsi i da mu se zabrani dalji politicki rad jer je imao zaledjinu velikog broja SRS i Seseljovih pristalica, ali je kasnije to dobro politicki naplatio i postao predsednik drzave.

Relja

pre 9 godina

Krajnje neozbiljna izjava Sarovica! Hvala Bogu, pa nam ovakvi ljudi kao sto je on ne kroje sudbinu jer nisu na vlasti.
(Miss Mary, 7. jul 2014 12:52)

Ne vladaju takvi? Vladaju gori, totalni bezveznjaci. A odnos prema Seselju je sramotan, u Hagu i u zemlji. Hrvati bi se polomili da vrate svog coveka, bez obzira kojoj politici pripadaju. A ovde se njegovi kumovi prave kao da nemaju nista sa tim. Bedno.

boris

pre 9 godina

(Stipe, 7. jul 2014 15:25), kultura je verovatno vasa jaca strana! usput, tako mozete da razgovarate sa vasim roditeljima, a ne da prosipate primitivizam.
princip je skupa stvar, odlika cvrstih osoba i svojstvena onima koji imaju stav i ideju. da li je vredno zrtvovati zivot zarad principa, ja to ne znam, ali licno, duboko postujem.
svi znamo kako je bilo ovo, nazovi, sudjenje, ustvari nevidjena lakrdija i svako ko navija da se ovaj idiotluk nastsavi, ima ozbiljan licni, a bogami i mentalni problem.

Mile

pre 9 godina

Sjecam se,,kao da je juce bilo,,negdje pred kraj nesretnog nam rata u Benkovac su dosli Seselj i Vucic.Svima nama sa onih prostora odgovaralo je ono sta Vojislav Seselj prica,,jer ni po koju cijenu nismo zeljeli biti* u Hrvatskoj,,a i maloj djeci je bilo poznato,,da ni Hrvati nisu zeljeli da *MI* tamo ostanemo!!!Sjecajuci je Vucica onih trenutaka,,bilo je vidljivo, da je Vojislav Seselj za njega Bog*!!!A GDJE SU DANAS???Pitam se,,je li bas covjek mora *prodati dusu*,,zarad VLASTI*???Ako se moralo 'PRODATI' Kosovo,,a ocito je,, da se MORALO,,zasto TO* Vucic i Nikolic nisu prepustili, Cedi Jovanovicu ili Borisu Tadicu???Zamislite samo,,koju bi popularnost Vucic i Nikolic STEKLI*,,da su po prvom upoznavanju sa Briselskim sporazumom,,ODSTUPILI SA VLASTI,te prepustili vodjenje Srbije,, nekom drugom???

Ivan London

pre 9 godina

Nisam postovalac lika i dela Vojislava Seselja ali ovo sto se desava je jedna velika ljudska tragedija coveka koji je vise vremena proveo po zatvorima nego na slobodi. Nemam uvid u trenutnu situaciju posto ne pratim sudjenje ali sve sto znam je da je veoma bolestan i da je sud i sebe i njega doveo u nezavidnu situaciju. Bilo bi mi zao da to vreme koje mu preostalo ne provede u krugu svoje porodice okruzen ljubavlju i paznjom najblizih.

Independent Scotland 2014

pre 9 godina

Nije lud da se vraca,pa ko se uopste vraca iz Holandije u ovu bedu.Ima smestaj i tri obroka.Za vreme njegove vlasti,ljudi su mastali o tome.

sd.

pre 9 godina

@(Ildika, 7. jul 2014 15:27)Namecete Seselja ,ali uzalud.Narod ovaj nece biti tudje bitke!
epa vidis dragi ilidka- mislim da imas pogresnu sliku o tome sta radi seselj! bitka nije tudja nego NASA. mozda ne tvoja, ali jeste mnogih nas. ako poslusas pazljivo o cemu vojislav seselj prica, shvatices da mnoge toga o cemu je pricao pre mnogo godina se zapravo odvijaju na nacin na koji je on predvideo. ono sto se dogadja sa srbijom zadnjih nekoliko godina je tacno predskazao voja seselj. ako zeljis pojasnjenje o tome sta konkretno mislim, slobodno mi se obrati za dalju prepisku.

drzati coveka bez da ga osudis godinama se nije radilo ni u vreme inkvizicije. ah da , ali radi u mnogim takozvanim demokratskim zemljama, mogu i da imenujem neke :-)

Plastika

pre 9 godina

Mislim da je i najbolje da i ne bude na slobodi,jer njemu je samo stalo do osveta i da pravi zlo drugima.Njemu da je do porodice prihvatio bi.

Mladjan

pre 9 godina

Na gospodinu Seselju je da odluci hoce li prihvatiti ili ne, a sto se tice Vlade, oni su spremni da daju garancije za njegov povratak u zemlju, ali neka se covek odluci sta zeli i pod kojim uslovima.

Dejan Reljic

pre 9 godina

Ovo je samo jedna predstava srs kako bi se jos malo skrenula paznja na sebe u medijima ,sta ima da se nadaju ili ne nadaju pa valjda znaju sta im je vodja rekao .

JOVAN COSIC

pre 9 godina

Ne vidim cemu ovolika fama oko Seselja nadam se da ce se ovo sto pre zavrsiti jer nikog vise nije briga ni za Hag niti za radikale svako gleda kako da prezivi i kako da se izvuce iz ove krize u kojoj smo vec 25 godina.

KraLLJ

pre 9 godina

Ako je verovati Sarovicu za Seselja, treba da mu onda verovati da nije priijavio putne troskove do Kosova, odakle prijavio boraviste... Jedna stvar, i da dođe i ne dođe Voja, Srbiju ne mogu unistiti !!

VALERIJA

pre 9 godina

Naravno da priželjkujete da Šešelj i dalje ostane u Hagu Šaroviću,jer u suprotnom ako bi došao sve bi vas potamanio šta ste mu uradili sa strankom.

Radomir Andjelic

pre 9 godina

Ovo sto se desava sa Seseljom je iskljucivo problem Haskog Tribunala pa nek oni gledaju sta ce i kud ce kad nisu u stanju da osude nekog za 11 godina.

JASNO je

pre 9 godina

Naravno da priželjkujete da Šešelj i dalje ostane u Hagu Šaroviću,jer u suprotnom ako bi došao sve bi vas potamanio šta ste mu uradili sa strankom.

Hana Janjic

pre 9 godina

Seselj koristi svaku priliku koja mu se ukaze da skrene na sebe medijsku paznju i to je ok ali ne vidim cemu dilema kada je jasno rekao da nece prihvatiti uslove Haga niti bilo kakva ogranicenja.

Dane Kokot

pre 9 godina

Od dolazka Seselja nema nista jer je sam rekao da ne prihvata nikakva ogranicenja niti uslove a takodje da mu ne treba pomoc nase drzave ali eto njegovi saborci koriste ovo situaciju da malo skrenu paznju na sebe.

mare

pre 9 godina

Moram da izrazim gađenje prema komentatorima koji se sprdaju sa sudbinom jednog građanina Srbije! Nisam primetio da se građani naših bivših jugoslovenskih zemalja odnose prema svojim sugrađanima na tako odvratan način!
(Furta, 7. jul 2014 14:01)

Moram da izrazim gadjenje prema plitkoumnim ljudima kratkog pamcenja, koji su vec zaboravili sva zla koja je Seselj naneo Srbiji i okolnim zemljama 90-ih svojom politikom, te svo bogatstvo koje je zgrnuo za to vreme.

MikiLeskovac

pre 9 godina

Gospodinu Šešelju svaka čast što se tiče naučne strane i inteligencije koja je za svako poštovanje,ali nemojte se džabe baviti politikom,nije to više za vas.. Vi ste vaše završili a žalosno je što nema ko dostojan da vas zameni..

Filip

pre 9 godina

Ko je Šešelj da postavlja bilo kakve uslove!? Da je pravde ovaj Šarović, posle pretnji koje je uputio na mitingu Radikala ne bi smeo da govori u javnosti.

zkns

pre 9 godina

Sigurno ne razmisljas o njegovoj deci i tome da li zele da vide oca kod kuce.
(loler, 07. jul 2014 15:30)

a ti sigurno ne razmisljas o deci koja se nikad nisu vratila kuci bas zbog ovog lika iz Haga (nema sanse ni ime da mu napisem)

Stivenson

pre 9 godina

Vlada je spremna da ponudi garancije,ali neka se Seselj raspravi sa Hagom o uslovima,koga to briga.Sam pao,sam se razbio.Po ovome vidimo da i ova grupa gradjana oko SRS ne zna sta prica i da su sve generalno nagadjanja.

луди демократа

pre 9 godina

Да ли је овај свстан шта је рекао?Мени одговара да он не дође јер сам сигуран да неће поштовати владу која ће дати гаранције за њега.

Milovan

pre 9 godina

Hag je prakticno u problemu zbog seselja, jer jednostavno ne zna sta da radi sa njim, pa je pokusao problem da prebaci na Srbiju, ali sve je opet u rukama Haga o Seselja.

Fratelo

pre 9 godina

Ako Šešelj ne prihvati ove uslove, onda sigurno neće napustiti Hag. U svakom slučaju, neće se više baviti politikom, a to svima ide u korist.

pravnik

pre 9 godina

Ne bi bilo korektno da odbije garancije, kako onda da očekuje da se brani sa slobode
(Vidan, 7. jul 2014 17:55)
Svesni su izgleda i ostaci SRS ali i Šešelj da krivicu za svoje ponašanje neće moći prebaciti na SNS. A ozbiljna država mora poštovati ogovornost i preuzete obaveze!

VojiMIR

pre 9 godina

Zanimljivo je to da ni njegovi najbliži saradnici, kao Nemanja Šarović, ne žele da im se predsednik vrati u zemlju, da li je razlog strah od sankcija što su uništili stranku ili pak to što će neki od njih morati da se sklone sa pozicija koje su zauzeli dok Šešelj nije bio u zemlji. Još samo da i Jadranka kaže da bi volela da Šešelj ne prihvati uslove i ostane i dalje u Hagu pa da cirkus bude potpun.

trojanski konjusar

pre 9 godina

Nisam postovalac lika i dela Vojislava Seselja ali ovo sto se desava je jedna velika ljudska tragedija coveka koji je vise vremena proveo po zatvorima nego na slobodi. (Ivan London, 7. jul 2014 17:17)

Pa Balotelli je provalio u zatvor, ali je, barem, posle gledao kako da iz njega izadje. Ovaj je ama bas sve ucinio ne bi li ga u zatvoru drzali sto duze.

zvezdica

pre 9 godina

Njegov stav o nepostovanju je uvek dolazio do izrazaja u vecini stvari. Trebalo bi sada da ispostuje i sebe i drzavu koja hoce da da garnacije i da se izjasni i dogovori,a kasnije da se pridrzava tog dogovora i bude dosledan sebi.

stojan-stole

pre 9 godina

Ova Šaroviceva izjava mi pre liči na ono" daj bože da nikad ne izadješ". Radikalna promena Šešeljevog pionira koji nema perspektivu.

mary

pre 9 godina

Sarovic bi trebao upravo suprotno, da se nada da ce Seselj postovati uslove. Na taj nacin bi bar bio sa porodicom, vlada bi mu dala garancije.

DINGO

pre 9 godina

Da ti se nadaš to je opravdano,jer ne znam kako bi ste se proveli da vas Šešelj priupita ako dođe gde se dede njegova velika stranka.Mislim da bi vas sve poizbacivao kroz prozor.

Громовник

pre 9 godina

Da ti se nadaš to je opravdano,jer ne znam kako bi ste se proveli da vas Šešelj priupita ako dođe gde se dede njegova velika stranka.Mislim da bi vas sve poizbacivao kroz prozor.
(DINGO, 8. jul 2014 12:57)
Као неко ко је симпатисао радикале, добио сам напад истинског гађења после читања овог чланка. Не због Блица, већ због чињенице да је овај мали човек у сваком погледу шачицу власти у стрнаци која је на силазној путањи већ дуже време ставио испред живота и здравља човека, посебно некога ко је председник његове странке. За сваку осуду, а уз то и разлог да се никад више не да свој глас оваквима као што је Шаровић који је у више наврата показао да му ништа није свето, осим новца.

IVANA - BO - RU

pre 9 godina

Malo mi je mutna ova izjava Sarovica koji se predstavlja kao Seseljev zastitnik eto koji navodno vodi racuna o njemu i brine. A sam kaze da se nada da Vojsilav Seselj nece prihvatiti uslove Haskog Tribunala, da eto nije stigao da snjim licno razgovara o tome, malo mi je cudno to sto je Nemanja Sarovic rekao. Sto se tice stava Vojislava Seselja tu su svi svesni da njegov stav o nepostovanju je uvek dolazio do izrazaja u vecini stvari. Trebalo bi sada da ispostuje i sebe i drzavu koja hoce da da garnacije i da se izjasni i dogovori,a kasnije da se pridrzava tog dogovora i bude dosledan sebi, jer ce tako olaksati muke koje prezivljava njegova porodica koja mu je u ovom trenutku najbitnija bar bi tako trebalo da bude.