Ponedeljak, 23.06.2014.

21:21

CG: Uhapšen sin Dragoslava Kosmajca

Lazar Kosmajac (24) uhapšen je juče u Herceg Novom zbog ometanja službenog lica u vršenju službene radnje, potvrdila je crnogorska policija.

Izvor: B92

CG: Uhapšen sin Dragoslava Kosmajca IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

114 Komentari

Sortiraj po:

Sokolac

pre 9 godina

@vlilly: Da li to znači da treba pustiti Šarića , osloboditi Miškovića svih optužbi i dozvoliti im da nastave sa pljačkanjem države.Kako mislite da se otvaraju nova radna mesta ako se i dalje nastavi pljačkanje države. Naravno nikako.

Romanija

pre 9 godina

@Avalac: To je samo potvrda da nam je policija bila u kontaktu sa raznim kriminalcima i zato je potrebno tome stati na kraj.Policiju treba očistiti od kriminalaca , a čini mi se da je ova vlastna na dobrom putu.

albatros

pre 9 godina

ne sad sam definitivno ubedjen da su pojedinci koji salju komentare tipa"pao je mladji Kosmajac,sad ce i stariji"placeni da to rade,jer se kosi sa zdravim razumom da piseses takve nebulozne komentare a da nisi placen za to.

mazanje očiju

pre 9 godina

Pobegao preko Rio Grande i živeo srećno do kraja života... Ovim našim vlastima su stalno potrebni narodni neprijatelji jer ako mrzimo nekog negativaca skrećemo pogled sa realnog stanja.

Kad fazani lete

pre 9 godina

Dobro,i?Kakva je ovo vest.Vi mediji ste ili u službi režima i svesno skrećete teme ili se pecate.Na smim stranama ista vest.Kao da ponovo vidim senku komesara za medije Bebe Popovića ili Krleta i Šapera.Ogroman deficit,prodaja Kosovske Mitrovice,neispunjena obećanja,nezaposlenost,korupcija,partijsko zapošljavanje,Angela Merkel kao šef Srbije.A headline je da je uhapšen sin nekog koga je gospodar Vučić označio kao državnog neprijatelja br.1.Onoliko patetike,dramaturgije,povišenih tonova...Hapšenjem se pokušava zamagliti stvarnost usled nesposobnosti da se problemi rešavaju.Gledam danas vilu tog Kosmajca.Kaže Vučić nema dokaza.Pa donesite Gospodine Vučiću zakon o poreklu imovine za sve.Pa da vidimo odakle nesklad izmedju leglnih prihoda i imovine.Zašto nije donet,meni je jasno.Vrana vrani oči ne vadi.

milicija trenira strogoću...

pre 9 godina

Pade Mladi Kosmajac znaci uskoro mozemo ocekivati da ce pasti i stari.
(Qwerestas, 24. jun 2014 10:33)
Ovo ima smisla porediti samo u stepenu u kom verujemo u onu da "iver ne pada daleko od klade"! Sem ukoliko nije "policijska nameštaljka" kao i podmetanje kesice droge u prtljažnik!

феноменологија

pre 9 godina

Тако и треба,сви који су кршили или крше закон не само у саобраћају, морају да одговарају, да се једном заувек стане на пут криминалу и корупцији,сви ће они када тад пасти,не могу довека да се скривају,јер нема више ДС-оваца на власти да их штите и прикривају.

Balkan

pre 9 godina

Cirkuzijada! Dokazi,gde su dokazi za tog tipa.Sada mu sina hapsite,a ako ste dokaze imali zasto ste ga pustili da godinama "radi",pravi tu imperiju
pa kada je veliki vodja rekao vi ga jurite.A on,on vam legalno ode...

koja vest

pre 9 godina

Glavne vesti u Srbiji. Sin Danilo i splavovi pa sin Lazar i prebrza voznja.
Im li Vucic pametnija i vaznija posla nego da se bavi tracevima i trosi nase dragoceno vreme koga vise ova zemlja nema i za nase pare, kojih takodje vise nema.
Moj "Danilo" ima 34 godine i ne zna ni kako izgleda na splavu, jer ga to ne zanima.Doduse ja sam se bavila njime i radila kao crv da prezivimo golgotu socijalista i radikala, a ne spasavanjem nacije i drzave, kao veliki vodja.
A i sad ne cekam da me on spasi, jer znam unapred da sam onda gotova.

Марковић Мирко

pre 9 godina

Izgleda da neki vole kriminal..podrzavam akciju i nek odgovaraju , metodi i nacin rada su njihov problem, a nas ljudski rezon bi trebao biti podrska akciji hapsenja!

PDV na hranu, porez na imovinu, komunalije

pre 9 godina

(zoran021
"kakav bre kosmajac kakvi bakraci, taj ni ne ne postoji"

Postoji, postoji ali nije to sto se o njemu odjednom pise. Ne postoji ni Saric iz novina iako mali debeljko Saric postoji. Koliko glup treba da budes da poverujes da je taj imaginarnio Saric sa televizije otisao jednog dana kod Eskobara , rekao mu da bi malo da svercuje za njega i odjednom postao najveci diler droge u Evropi !!!???

niki

pre 9 godina

Borimo se da svi onikoji su prekršili zakon na bilo koji način budu tamo gre im je i mesto. Ova borba je krenula sa jako krupnim zverkama. Šarić , Kosmajac možda i bude vidljivih rezultata.

zoran

pre 9 godina

Ne mogu da prestanem da se smejem ovim klovnovima koji sebe nazivaju politicharima, pocev od Velikog Vodje.
Bukvalno, tretiraju narod kao ovce.
Pazi, ovaj uhapshen, jer je prekorachio brzinu. Ochekujem u sledecih par dana i matori Kosmajac sedne za volan, te prekoraci brzinu, a policija mu u dzepu nashla dzoint, te je ovaj konachno pao.

provincijalac

pre 9 godina

- naslov: Narušen eko sistem Srbije!!!
sadržaj: Mokrio uz tarabu.
- naslov: Potencijalni masovni koljač!!!
- tekst: Pradeda mu bio mesar.

- naslov: ... dopunite sami...

Ponekad ne verujem da sam na sajtu b92. Naslovi kao iz Kurirčeka... samo još da počnete da izmišljate tekstove.

garavi

pre 9 godina

pun mi je rog i droge i sarica i kosmajca i stefanovića i onog zvalavog vučića i dačiča i botova što im ližu d. . i ove smrdljive srbije što propada i nalazimo se u bunaru. izlaza ima,ali samo da izadjemo na ulicu i oteramo go. . .

loko

pre 9 godina

Opet lov na vestice a? Pa istrosili narko lorda Sarica, pa je sad neko drugi narko lord, a nesto mi se javlja da ni ovaj nije vec neko treci, ali tek posto budu istrosili ovog. Ali ako gospodar svemocni, mocni rendzer AV tako kaze, ko smo mi da sumnjamo. Uostalom, sto bi narod slusao o tome kako lose zivi kad moze da se zabavlja sa narko bosovima i njihovim sinovima.

pirocanac

pre 9 godina

Malo je prevelka slucajnost da je doticni Kosmajac napustio Srbiju bukvalno samo nekoliko casova posto je nezvanocni oznacen a samim tim I neformalno optuzen za najjaceg narko dilera aktivnog u Srbiji..

Alan Ford

pre 9 godina

Balkanizmi, pobego saobraćajnoj policiji i 10 dana zatvora bez prava žalbe, ubiješ opljačkaš i onda se sudiš, oa žalba pa drugi strpen...sve sa slobode

Milan

pre 9 godina

Samo mi jedno nije jasno, ako je Kosmajac najveci diler narkotika, zasto nije prvo uhapsen pa onda to objavljeno , nego je prvo @upozoren@, imenovan , pa sve ostalo... ????

tatin sin

pre 9 godina

Ne da covek sinu da skrene sa pravog puta a I taj mali , videvsi sta je sve otac njemu obezbedio za vremena koja dolze nece tek tako lako to nekome prepustiti .. kod nas je criminal porodicni I unosan biznis – dok potraje

alex

pre 9 godina

Zasto je osiguranje za automobile poskupelo do 40 do 60%? Poskupljenje od 20% je bezobrazno, a ovo ne znam kako bih nazvao. J***e mi se za Kosmajca!

Novski

pre 9 godina

Klupko je polako pocelo da se odmotava, reakcije su vec pocele da se desavaju. Vazno je da se zna gde se nalazi Dragoslav Kosmajac. Sada je na Crnogorskoj policiji da g a prati u stopu kako sutra mu se nebi izgubio svaki trag. Cini mi se da je ovo oko sina malo vise uzurbukalo stvar, potpuno je jasno da ne moze biti uhapsen neko za kim nije raspisana poternica, ali ne treba puno da brinu dusebriznici bice uskoro Dragoslav Kosmajac tamo gde mu je mesto, iza resetaka i da dokazuje poreklo svoje ogromne imovine i ko mu je omogucio da sve ove godine radi nesmetano kada je droga u pitanju.
(NE - KLEPECI - NANULAMA, 24. jun 2014 06:00)
Ajde genije kada sve znas,reci kada ce Miskovic biti iza resetaka i kada ce on dokazati poreklo imovine koja se stice stolecima?A ne znas to?Uhapsen je samo kako bi Kancelar,a tada ppv dobio apsolutnu podrsku ovog Tup.vog naroda...

NE - KLEPECI - NANULAMA

pre 9 godina

Klupko je polako pocelo da se odmotava, reakcije su vec pocele da se desavaju. Vazno je da se zna gde se nalazi Dragoslav Kosmajac. Sada je na Crnogorskoj policiji da g a prati u stopu kako sutra mu se nebi izgubio svaki trag. Cini mi se da je ovo oko sina malo vise uzurbukalo stvar, potpuno je jasno da ne moze biti uhapsen neko za kim nije raspisana poternica, ali ne treba puno da brinu dusebriznici bice uskoro Dragoslav Kosmajac tamo gde mu je mesto, iza resetaka i da dokazuje poreklo svoje ogromne imovine i ko mu je omogucio da sve ove godine radi nesmetano kada je droga u pitanju.

Johnny

pre 9 godina

Sada odjednom novine pune Kosmajaca i tako ce biti par meseci da se narod bavi time umesto zivotom. Propevao Saric ili ovaj smeta nekome jos vecem. Mutne vode dugo ovde teku , nista bistrije nece skoro biti. Red kriminala, pa red Mubadala i Beograda na vodi, pa red Kosova, pa red ... mozda Vojvodine... Idemo samo senzacionalno, skrecemo paznju!!!

uf

pre 9 godina

"CG: Uhapšen sin Dragoslava Kosmajca"

Doktori svakoga dana spasavaju zivote, a profesori i nastavnici su nedavno izveli jos jednu generaciju malih i velikih maturanata, pekari su umesili i ispekli dovoljno hleba....ima jos,da ne nabrajam. meni su ove vesti fascinantne.

Vladimir

pre 9 godina

Kojeovdelud komentar BRAVO, to su teme koje su bitne.
A ovo, do pre deset dana, nismo znali ni da postoji Kosmajac, a sad smo već obavešteni i kad mu sin u Crnoj Gori vozi prebrzo.
Zamajavanje naroda.Katastrofa.
Možda je zato Vučić išao kod Angele.Da nam ona bude staratelj.

zack zis

pre 9 godina

Kosmajac treba da tuzi Vucica i drzavu zbog povrede cast i ugleda.Prozvao ga da je najveci narko diler, poznanik Pabla Eskobara, unistio mu zivot a neema i jedan jedini dokaz za to?Pa ovo je za dobrog advokata zakucavanje.

Stole

pre 9 godina

Konacno su dosla i ta vremena kada ce policije regiona saradjivati na borbi protiv kriminala. Jedan manje, ostalo ih je jos mnogo zato manje price a vise rada. Pohvale!

ni klot, ni frket

pre 9 godina

Uplasio se Kosmajac, zna i on da se Vucic ne sali. Cim ga je Vucic javno prozvao i zapretio hapsenjem, odmah je poceo da pravi greske. Sad je valjda jasno svima da je Vucicev potez na konferenciji za novinare bio pametan, jer ionako policija do tada nije imala dokaze za njegovo hapsenje. Prva greska i dokaz da je narko bos u panici je njegov odlazak u Crnu Goru, druga greska sto su bezali policiji,....Zbog ove greske Kosmajac junior je u zatvoru, a posle sledece greske pada i Kosmajac senior.U svakom slucaju, Kosmajac je zavrsio karijeru....
(Dzoni #, 23. jun 2014 22:47)

Cak je i ta cokolada zavijena na vrat, na nos i to se vidi. Takvu ti je niko nece kupiti.

Arimax

pre 9 godina

Nije mi jasno zašto je ovo tako važna vest. Nije uhapšen Dragoslav Kosmajac, nije raspisana poternica, a to što je njegov sin u zatvoru, potpuno je nevažno. Svakog dana neko plati kaznu zbog prekoračenja brzine, pa se to ne objavljuje kao udarna vest.

ja

pre 9 godina

dok su nam govorili akademskim, za samo njima razumljivim jezikom, to ,kao, nije bila sprdnja i zamajavanje naroda. Sve na videlo. Nek se cuje...

r2d3

pre 9 godina

@Kosjerac - nije ni komplikovano ni misteriozno. Na vlasti u CG i Srbiji su oni koji nas "vode u EU". To je žvaka za ludaka, na vlasti su kompradori, korumpirani NATO androidi. Rade šta im se kaže, pa počeše od šefova prevoza Kalića i Šarića... Cilj: pun monopol Blackwater - Afganistan - KiM, njima sve pare, a "našim" ništa. Bez tog keša KiM se urušava. Kakav zakon i druge gluposti. Em NATO srećan, em "uspesi" NATO-dirigovanih lokalnih vlastodržaca...
(Helios, 23. jun 2014 23:01)

Vas je na izborima bilo 380,491. (10.6%) To je u zbiru sve ovo zajedno: DSS, Dveri, SRS, Treca Srbija, Ruska stranka-Nikolic, Patriotski front-Pelevic. Vasa opcija po prirodi stvari nosi jednu vrstu napaljenosti, tako da je broj onih koji tako razmisljaju, a da nisu izasli na izbore relativno mali, ali neka vas je i pola miliona. U svakom slucaju, pa i u tom da si ti licno apstinirao/la - dozvoljavate li da je vase vidjenje nacionalnog interesa i strateske orjentacije Srbije manjinsko? Malo je bezobrazno odatle pljuckati vecinski izabrane vlade kao sluge i/ili placenike, verovatno i izdajnike.

info

pre 9 godina

Saric, Kosmajac, uletanje u kolonu, pretnje, samo izmisljaju narode, sve je farsa. Jel je neko video nesto svojim ocima? Ne, samo je procitao na internetu i misli da se to stvarno desava?! Ha ha

Milan

pre 9 godina

Sto se tice Lazara, bahato ponasanje i nasilnicka voznja, i zna se, kazna mora da se odsluzi. E sad kako Dragoslav to nije mogao da resi na drugi nacin, pitanje je.

igi

pre 9 godina

Koliko znam Vucic nije drzavni tuzilac a najmanje pandur pa da nekog hapsi ili podize optuznice isto tako je jednom pricao nesto o prirodnoj granici Srbije kod Virovitice e i ova njegova izjava bo trebalo imati istu tezinu....ovde nesto nije uredu......

mihajlo

pre 9 godina

Rastu neki novi klinci,a kod Lazice ima para,kod Lazice ima svega.Ovi gladni,a Lazica ofiran i isteran na čistinu!Ne piše mu se dobro!

Bosanski brdski...

pre 9 godina

Sistem radi tako. Tjera likove da pogrijese, djeluju u koordinaciji sa susjedima. Inace brza voznja se zavrsi u cetiri oka sa pandurima. Panduri su ozbiljni samo kad moraju, kad ih posmatraju okice odozgo. Tad sistem pokazuje snagu prema proskribovanim. A da postoji bilo kakav materijalni dokaz, svjedok ili neki kvalitetan predmet u tuzilastvu, ne bi se zevzecio sa medijskim prepariranjem javnosti. Tesko je izgraditi ozbiljnu i potkovanu optuznicu za velike igrace. Da nisu bili pametni ne bi postali toliko veliki. I Keljmendi je zaglavio muriju u CG pa na Kosovu a radio je u BiH gdje mu ni dlaka sa glave nije falila. Sad ce misevi iz druge lige da se porokaju za prvo mjesto. Ni na kupanje bez pancirke :-)

KoJeOvdeLud

pre 9 godina

1. Zašto je porez na imovinu u povećan 80-100% ?
2. Da li je standard gradjanima povećan 80-100 %. Ja sam 100% siguran da nije?!
3. Da li je infrastruktura poboljšana 80-100 (100% sam siguran da nije)?
4. Da li nivo buke i zagadjenje može smanjiti porez na imovinu?
5. Da li ukoliko su gradjani opljackani (obijanje stana, kuce i sl.) a policija ne resi problem, gradjani imaju pravo na smanjenje poreza ili olaksice?
6. Da li imam pravo na umanjenje poreza ukoliko mi ispisuju grafiti po zgradi?
7. Zasto je javnim preduzecima dozvoljena kupoina automobila koja nisu u skladu sa standardom gradjana?
8. Zašto cene rastu kada je zvanicna stopa inflacije za 2013 2.2%?

LuDI MiloJKo

pre 9 godina

Super žaca Šone Stefanović zvani doktor bez nauka ide glavom gde Chuck Norris i Steven Seagal ne idu nogom, 'apsiće Kosmajca i zavrnuće mu uši što je našeg voljenog premijera toliko izritirao da je Vučko vikao na novinare.

Helios

pre 9 godina

@Kosjerac - nije ni komplikovano ni misteriozno. Na vlasti u CG i Srbiji su oni koji nas "vode u EU". To je žvaka za ludaka, na vlasti su kompradori, korumpirani NATO androidi. Rade šta im se kaže, pa počeše od šefova prevoza Kalića i Šarića... Cilj: pun monopol Blackwater - Afganistan - KiM, njima sve pare, a "našim" ništa. Bez tog keša KiM se urušava. Kakav zakon i druge gluposti. Em NATO srećan, em "uspesi" NATO-dirigovanih lokalnih vlastodržaca...

Moca

pre 9 godina

Kakve veze ima Vucic sto je uhapsen Kosmajac mladji zbog prebrze voznje? Zaneli ste se u pisanju ,samo da biste pljuvali po njemu. Nadjite bolje neku drugu zanimaciju.

Serbinho

pre 9 godina

Ne branim Vucica, mada ovi sto ga napadaju da je otkrio da ima namere da ga hapsi, barem je otkrio, dok je kod nekih bio oznacen 10 godina kao narkodiler i nista se nije po tome uradilo ili se uzimala mazalica.

Avalac

pre 9 godina

Od kad znam za teške droge, znam i za gospodina Kosmajca, čak sam živeo nekih kilometar ispod njegovih lokala i vila, a na pola puta je stanica policije Zvezdara, koja nije mnogo pažnje posvećivala gospodinu ugostitelju, čak su ispred lokala često (skoro uvek) bili parkirani policajski automobili, voli policija dobru klopu, a i blizu im...

Mutavi

pre 9 godina

Hehehe provučena kao greškom lična karta, a sin kao pravi mangup malo jurcao dobiće saobraćajni prekršaj. Tata duška u vikendici od prijatelja....

lilly

pre 9 godina

Narode da li nam je bolje sto uhapsen Miskovic Saric nije nema ni vise radnih mesta ni vise posla ni vise hleba samo nam mazu oci da bi rasprodali Srbiju i od nas napravili robove to im je zadatak narod ko j...e

Komsija Rade

pre 9 godina

A, niste verovali,da će ga Vučić uhapsiti.Eto Vam.
(Uhapsismo Kosmajca, 23. jun 2014 22:09)

Ako su svi u tvojoj stranci nepismeni kao ti, crno, nam, se, piše,,,

alek

pre 9 godina

Drug Premijer je javno optuzio vrh policije da saradjuje sa kriminalcima, da im dojavljuje za akcije, smenio sve nacelnike uprava, a onda obelodanio sve o tzv Kosmajcu koji isto vece seda u auto i normalno napusta Srbiju i odlazi u CG.
Ume li neko od novinara, opozicije, da pita: gde je sad odgovornost Druga Premijera za ovo sto je uradio?
Sa konferencije za stampu objavio da je Kosmajac ugorozen.

YALTA Donjetsk Beograd

pre 9 godina

Ма да !!! Све је тако како пишу новине, и саопшти полиција !!! Прешао границу са Словачком личном, ауто БГ таблице, возачка из Колумбије, Пјачоти ципеле, Пиер Карден одело ... А до јуче био ' обичан грађанин' !!!! Видим ја да је Вучку одобрено да ради на унутрасњем плану шта хоће! Само да извршава шта му се каже на спољашњем!!! А био сам против Милошевћа... Еееее!!!

noske

pre 9 godina

Izgleda da je Kosmajac nacet kad nije uspeo da sa policijom ispegla sincicevo divljanje, nije vise tako uvazen i uticajan bez obzira na parice, jasno i glasno je receno ko je i sta je, videcemo kako ce dalje stvari odvijati, ocekujemo raspisivanje poternice, naravno sa valjano prikupljenim dokazima.

Starac i more

pre 9 godina

Nešto razmišljam, ne znam ko je taj Kosmajac, ne znam šta je, ne znam kakav je, možda je najveći diler, a možda i ne postoji ... A ovi ga nešto kao jure, i nešto bi kao da ga hapse, a Vučić je sam rekao da nemaju nikakve dokaze, ne postoji nikakva optužnica, nema nikakve presude ... Pa zašto ga onda, pobogu, tražite? Kako ćete ga uhapsiti ako nemate ni dokaze ni optužnice? Ili mislite kao sa Miškovićem, vi njega u zatvor, pa ga onda molite da vam on ispriča šta je i s kim radio? Ili mislite samo da mu uzmete koji evro, kao garanciju, pa ga onda pustite na slobodu, kao malopre pomenutog gospodina? Evo, tu me secite, ako razumem vašu filozofiju.

Dzoni #

pre 9 godina

Uplasio se Kosmajac, zna i on da se Vucic ne sali. Cim ga je Vucic javno prozvao i zapretio hapsenjem, odmah je poceo da pravi greske. Sad je valjda jasno svima da je Vucicev potez na konferenciji za novinare bio pametan, jer ionako policija do tada nije imala dokaze za njegovo hapsenje. Prva greska i dokaz da je narko bos u panici je njegov odlazak u Crnu Goru, druga greska sto su bezali policiji,....Zbog ove greske Kosmajac junior je u zatvoru, a posle sledece greske pada i Kosmajac senior.U svakom slucaju, Kosmajac je zavrsio karijeru....

bane

pre 9 godina

Ako sam dobro shvatio taj Kosmajac je najveci diler na ovim prostorima a za njim nije raspisana poternica,nema optuznice,nema zaplene imovine...pa otkud Vucic zna da je on uopste krimos ako ne mogu nista da mu nadju...doduse to me ne cudi kada S...avi vodi policiju a zalizani Selakovic pravosudje!!?

sasacg

pre 9 godina

Iiideeemooooo...nove,montirane i izmisljene afere. cisto da ovce imaju cime da se zamlacuju dok se prodaje EPS,Telekom,dok rastu porezi,cene...

Samo napred(njacki)!!!

svasta

pre 9 godina

Uredjena drzava koja privede onoga koji divlja kolima po putu, i kazni ga, po zakonu. Nije M. Djukanovic izasao pred kamere da kuka kako nece niko da ga zaustavi, kao na primer neki ovdasnji.

Zoran

pre 9 godina

Kakav otac takav sin. Imajući u vidu tatin ugled, a posebno kod policijskih generala, tipujem da se ni ova slova neće osušiti a mali je već vani.

sasacg

pre 9 godina

Iiideeemooooo...nove,montirane i izmisljene afere. cisto da ovce imaju cime da se zamlacuju dok se prodaje EPS,Telekom,dok rastu porezi,cene...

Samo napred(njacki)!!!

KoJeOvdeLud

pre 9 godina

1. Zašto je porez na imovinu u povećan 80-100% ?
2. Da li je standard gradjanima povećan 80-100 %. Ja sam 100% siguran da nije?!
3. Da li je infrastruktura poboljšana 80-100 (100% sam siguran da nije)?
4. Da li nivo buke i zagadjenje može smanjiti porez na imovinu?
5. Da li ukoliko su gradjani opljackani (obijanje stana, kuce i sl.) a policija ne resi problem, gradjani imaju pravo na smanjenje poreza ili olaksice?
6. Da li imam pravo na umanjenje poreza ukoliko mi ispisuju grafiti po zgradi?
7. Zasto je javnim preduzecima dozvoljena kupoina automobila koja nisu u skladu sa standardom gradjana?
8. Zašto cene rastu kada je zvanicna stopa inflacije za 2013 2.2%?

Komsija Rade

pre 9 godina

A, niste verovali,da će ga Vučić uhapsiti.Eto Vam.
(Uhapsismo Kosmajca, 23. jun 2014 22:09)

Ako su svi u tvojoj stranci nepismeni kao ti, crno, nam, se, piše,,,

Zoran

pre 9 godina

Kakav otac takav sin. Imajući u vidu tatin ugled, a posebno kod policijskih generala, tipujem da se ni ova slova neće osušiti a mali je već vani.

alek

pre 9 godina

Drug Premijer je javno optuzio vrh policije da saradjuje sa kriminalcima, da im dojavljuje za akcije, smenio sve nacelnike uprava, a onda obelodanio sve o tzv Kosmajcu koji isto vece seda u auto i normalno napusta Srbiju i odlazi u CG.
Ume li neko od novinara, opozicije, da pita: gde je sad odgovornost Druga Premijera za ovo sto je uradio?
Sa konferencije za stampu objavio da je Kosmajac ugorozen.

svasta

pre 9 godina

Uredjena drzava koja privede onoga koji divlja kolima po putu, i kazni ga, po zakonu. Nije M. Djukanovic izasao pred kamere da kuka kako nece niko da ga zaustavi, kao na primer neki ovdasnji.

bane

pre 9 godina

Ako sam dobro shvatio taj Kosmajac je najveci diler na ovim prostorima a za njim nije raspisana poternica,nema optuznice,nema zaplene imovine...pa otkud Vucic zna da je on uopste krimos ako ne mogu nista da mu nadju...doduse to me ne cudi kada S...avi vodi policiju a zalizani Selakovic pravosudje!!?

LuDI MiloJKo

pre 9 godina

Super žaca Šone Stefanović zvani doktor bez nauka ide glavom gde Chuck Norris i Steven Seagal ne idu nogom, 'apsiće Kosmajca i zavrnuće mu uši što je našeg voljenog premijera toliko izritirao da je Vučko vikao na novinare.

Starac i more

pre 9 godina

Nešto razmišljam, ne znam ko je taj Kosmajac, ne znam šta je, ne znam kakav je, možda je najveći diler, a možda i ne postoji ... A ovi ga nešto kao jure, i nešto bi kao da ga hapse, a Vučić je sam rekao da nemaju nikakve dokaze, ne postoji nikakva optužnica, nema nikakve presude ... Pa zašto ga onda, pobogu, tražite? Kako ćete ga uhapsiti ako nemate ni dokaze ni optužnice? Ili mislite kao sa Miškovićem, vi njega u zatvor, pa ga onda molite da vam on ispriča šta je i s kim radio? Ili mislite samo da mu uzmete koji evro, kao garanciju, pa ga onda pustite na slobodu, kao malopre pomenutog gospodina? Evo, tu me secite, ako razumem vašu filozofiju.

noske

pre 9 godina

Izgleda da je Kosmajac nacet kad nije uspeo da sa policijom ispegla sincicevo divljanje, nije vise tako uvazen i uticajan bez obzira na parice, jasno i glasno je receno ko je i sta je, videcemo kako ce dalje stvari odvijati, ocekujemo raspisivanje poternice, naravno sa valjano prikupljenim dokazima.

lilly

pre 9 godina

Narode da li nam je bolje sto uhapsen Miskovic Saric nije nema ni vise radnih mesta ni vise posla ni vise hleba samo nam mazu oci da bi rasprodali Srbiju i od nas napravili robove to im je zadatak narod ko j...e

YALTA Donjetsk Beograd

pre 9 godina

Ма да !!! Све је тако како пишу новине, и саопшти полиција !!! Прешао границу са Словачком личном, ауто БГ таблице, возачка из Колумбије, Пјачоти ципеле, Пиер Карден одело ... А до јуче био ' обичан грађанин' !!!! Видим ја да је Вучку одобрено да ради на унутрасњем плану шта хоће! Само да извршава шта му се каже на спољашњем!!! А био сам против Милошевћа... Еееее!!!

Avalac

pre 9 godina

Od kad znam za teške droge, znam i za gospodina Kosmajca, čak sam živeo nekih kilometar ispod njegovih lokala i vila, a na pola puta je stanica policije Zvezdara, koja nije mnogo pažnje posvećivala gospodinu ugostitelju, čak su ispred lokala često (skoro uvek) bili parkirani policajski automobili, voli policija dobru klopu, a i blizu im...

garavi

pre 9 godina

pun mi je rog i droge i sarica i kosmajca i stefanovića i onog zvalavog vučića i dačiča i botova što im ližu d. . i ove smrdljive srbije što propada i nalazimo se u bunaru. izlaza ima,ali samo da izadjemo na ulicu i oteramo go. . .

zack zis

pre 9 godina

Kosmajac treba da tuzi Vucica i drzavu zbog povrede cast i ugleda.Prozvao ga da je najveci narko diler, poznanik Pabla Eskobara, unistio mu zivot a neema i jedan jedini dokaz za to?Pa ovo je za dobrog advokata zakucavanje.

provincijalac

pre 9 godina

- naslov: Narušen eko sistem Srbije!!!
sadržaj: Mokrio uz tarabu.
- naslov: Potencijalni masovni koljač!!!
- tekst: Pradeda mu bio mesar.

- naslov: ... dopunite sami...

Ponekad ne verujem da sam na sajtu b92. Naslovi kao iz Kurirčeka... samo još da počnete da izmišljate tekstove.

Johnny

pre 9 godina

Sada odjednom novine pune Kosmajaca i tako ce biti par meseci da se narod bavi time umesto zivotom. Propevao Saric ili ovaj smeta nekome jos vecem. Mutne vode dugo ovde teku , nista bistrije nece skoro biti. Red kriminala, pa red Mubadala i Beograda na vodi, pa red Kosova, pa red ... mozda Vojvodine... Idemo samo senzacionalno, skrecemo paznju!!!

alex

pre 9 godina

Zasto je osiguranje za automobile poskupelo do 40 do 60%? Poskupljenje od 20% je bezobrazno, a ovo ne znam kako bih nazvao. J***e mi se za Kosmajca!

uf

pre 9 godina

"CG: Uhapšen sin Dragoslava Kosmajca"

Doktori svakoga dana spasavaju zivote, a profesori i nastavnici su nedavno izveli jos jednu generaciju malih i velikih maturanata, pekari su umesili i ispekli dovoljno hleba....ima jos,da ne nabrajam. meni su ove vesti fascinantne.

Novski

pre 9 godina

Klupko je polako pocelo da se odmotava, reakcije su vec pocele da se desavaju. Vazno je da se zna gde se nalazi Dragoslav Kosmajac. Sada je na Crnogorskoj policiji da g a prati u stopu kako sutra mu se nebi izgubio svaki trag. Cini mi se da je ovo oko sina malo vise uzurbukalo stvar, potpuno je jasno da ne moze biti uhapsen neko za kim nije raspisana poternica, ali ne treba puno da brinu dusebriznici bice uskoro Dragoslav Kosmajac tamo gde mu je mesto, iza resetaka i da dokazuje poreklo svoje ogromne imovine i ko mu je omogucio da sve ove godine radi nesmetano kada je droga u pitanju.
(NE - KLEPECI - NANULAMA, 24. jun 2014 06:00)
Ajde genije kada sve znas,reci kada ce Miskovic biti iza resetaka i kada ce on dokazati poreklo imovine koja se stice stolecima?A ne znas to?Uhapsen je samo kako bi Kancelar,a tada ppv dobio apsolutnu podrsku ovog Tup.vog naroda...

Moca

pre 9 godina

Kakve veze ima Vucic sto je uhapsen Kosmajac mladji zbog prebrze voznje? Zaneli ste se u pisanju ,samo da biste pljuvali po njemu. Nadjite bolje neku drugu zanimaciju.

Milan

pre 9 godina

Samo mi jedno nije jasno, ako je Kosmajac najveci diler narkotika, zasto nije prvo uhapsen pa onda to objavljeno , nego je prvo @upozoren@, imenovan , pa sve ostalo... ????

Mutavi

pre 9 godina

Hehehe provučena kao greškom lična karta, a sin kao pravi mangup malo jurcao dobiće saobraćajni prekršaj. Tata duška u vikendici od prijatelja....

Vladimir

pre 9 godina

Kojeovdelud komentar BRAVO, to su teme koje su bitne.
A ovo, do pre deset dana, nismo znali ni da postoji Kosmajac, a sad smo već obavešteni i kad mu sin u Crnoj Gori vozi prebrzo.
Zamajavanje naroda.Katastrofa.
Možda je zato Vučić išao kod Angele.Da nam ona bude staratelj.

Helios

pre 9 godina

@Kosjerac - nije ni komplikovano ni misteriozno. Na vlasti u CG i Srbiji su oni koji nas "vode u EU". To je žvaka za ludaka, na vlasti su kompradori, korumpirani NATO androidi. Rade šta im se kaže, pa počeše od šefova prevoza Kalića i Šarića... Cilj: pun monopol Blackwater - Afganistan - KiM, njima sve pare, a "našim" ništa. Bez tog keša KiM se urušava. Kakav zakon i druge gluposti. Em NATO srećan, em "uspesi" NATO-dirigovanih lokalnih vlastodržaca...

loko

pre 9 godina

Opet lov na vestice a? Pa istrosili narko lorda Sarica, pa je sad neko drugi narko lord, a nesto mi se javlja da ni ovaj nije vec neko treci, ali tek posto budu istrosili ovog. Ali ako gospodar svemocni, mocni rendzer AV tako kaze, ko smo mi da sumnjamo. Uostalom, sto bi narod slusao o tome kako lose zivi kad moze da se zabavlja sa narko bosovima i njihovim sinovima.

Serbinho

pre 9 godina

Ne branim Vucica, mada ovi sto ga napadaju da je otkrio da ima namere da ga hapsi, barem je otkrio, dok je kod nekih bio oznacen 10 godina kao narkodiler i nista se nije po tome uradilo ili se uzimala mazalica.

pirocanac

pre 9 godina

Malo je prevelka slucajnost da je doticni Kosmajac napustio Srbiju bukvalno samo nekoliko casova posto je nezvanocni oznacen a samim tim I neformalno optuzen za najjaceg narko dilera aktivnog u Srbiji..

Dzoni #

pre 9 godina

Uplasio se Kosmajac, zna i on da se Vucic ne sali. Cim ga je Vucic javno prozvao i zapretio hapsenjem, odmah je poceo da pravi greske. Sad je valjda jasno svima da je Vucicev potez na konferenciji za novinare bio pametan, jer ionako policija do tada nije imala dokaze za njegovo hapsenje. Prva greska i dokaz da je narko bos u panici je njegov odlazak u Crnu Goru, druga greska sto su bezali policiji,....Zbog ove greske Kosmajac junior je u zatvoru, a posle sledece greske pada i Kosmajac senior.U svakom slucaju, Kosmajac je zavrsio karijeru....

zoran

pre 9 godina

Ne mogu da prestanem da se smejem ovim klovnovima koji sebe nazivaju politicharima, pocev od Velikog Vodje.
Bukvalno, tretiraju narod kao ovce.
Pazi, ovaj uhapshen, jer je prekorachio brzinu. Ochekujem u sledecih par dana i matori Kosmajac sedne za volan, te prekoraci brzinu, a policija mu u dzepu nashla dzoint, te je ovaj konachno pao.

Alan Ford

pre 9 godina

Balkanizmi, pobego saobraćajnoj policiji i 10 dana zatvora bez prava žalbe, ubiješ opljačkaš i onda se sudiš, oa žalba pa drugi strpen...sve sa slobode

Arimax

pre 9 godina

Nije mi jasno zašto je ovo tako važna vest. Nije uhapšen Dragoslav Kosmajac, nije raspisana poternica, a to što je njegov sin u zatvoru, potpuno je nevažno. Svakog dana neko plati kaznu zbog prekoračenja brzine, pa se to ne objavljuje kao udarna vest.

info

pre 9 godina

Saric, Kosmajac, uletanje u kolonu, pretnje, samo izmisljaju narode, sve je farsa. Jel je neko video nesto svojim ocima? Ne, samo je procitao na internetu i misli da se to stvarno desava?! Ha ha

igi

pre 9 godina

Koliko znam Vucic nije drzavni tuzilac a najmanje pandur pa da nekog hapsi ili podize optuznice isto tako je jednom pricao nesto o prirodnoj granici Srbije kod Virovitice e i ova njegova izjava bo trebalo imati istu tezinu....ovde nesto nije uredu......

PDV na hranu, porez na imovinu, komunalije

pre 9 godina

(zoran021
"kakav bre kosmajac kakvi bakraci, taj ni ne ne postoji"

Postoji, postoji ali nije to sto se o njemu odjednom pise. Ne postoji ni Saric iz novina iako mali debeljko Saric postoji. Koliko glup treba da budes da poverujes da je taj imaginarnio Saric sa televizije otisao jednog dana kod Eskobara , rekao mu da bi malo da svercuje za njega i odjednom postao najveci diler droge u Evropi !!!???

tatin sin

pre 9 godina

Ne da covek sinu da skrene sa pravog puta a I taj mali , videvsi sta je sve otac njemu obezbedio za vremena koja dolze nece tek tako lako to nekome prepustiti .. kod nas je criminal porodicni I unosan biznis – dok potraje

Balkan

pre 9 godina

Cirkuzijada! Dokazi,gde su dokazi za tog tipa.Sada mu sina hapsite,a ako ste dokaze imali zasto ste ga pustili da godinama "radi",pravi tu imperiju
pa kada je veliki vodja rekao vi ga jurite.A on,on vam legalno ode...

ni klot, ni frket

pre 9 godina

Uplasio se Kosmajac, zna i on da se Vucic ne sali. Cim ga je Vucic javno prozvao i zapretio hapsenjem, odmah je poceo da pravi greske. Sad je valjda jasno svima da je Vucicev potez na konferenciji za novinare bio pametan, jer ionako policija do tada nije imala dokaze za njegovo hapsenje. Prva greska i dokaz da je narko bos u panici je njegov odlazak u Crnu Goru, druga greska sto su bezali policiji,....Zbog ove greske Kosmajac junior je u zatvoru, a posle sledece greske pada i Kosmajac senior.U svakom slucaju, Kosmajac je zavrsio karijeru....
(Dzoni #, 23. jun 2014 22:47)

Cak je i ta cokolada zavijena na vrat, na nos i to se vidi. Takvu ti je niko nece kupiti.

Stole

pre 9 godina

Konacno su dosla i ta vremena kada ce policije regiona saradjivati na borbi protiv kriminala. Jedan manje, ostalo ih je jos mnogo zato manje price a vise rada. Pohvale!

Milan

pre 9 godina

Sto se tice Lazara, bahato ponasanje i nasilnicka voznja, i zna se, kazna mora da se odsluzi. E sad kako Dragoslav to nije mogao da resi na drugi nacin, pitanje je.

NE - KLEPECI - NANULAMA

pre 9 godina

Klupko je polako pocelo da se odmotava, reakcije su vec pocele da se desavaju. Vazno je da se zna gde se nalazi Dragoslav Kosmajac. Sada je na Crnogorskoj policiji da g a prati u stopu kako sutra mu se nebi izgubio svaki trag. Cini mi se da je ovo oko sina malo vise uzurbukalo stvar, potpuno je jasno da ne moze biti uhapsen neko za kim nije raspisana poternica, ali ne treba puno da brinu dusebriznici bice uskoro Dragoslav Kosmajac tamo gde mu je mesto, iza resetaka i da dokazuje poreklo svoje ogromne imovine i ko mu je omogucio da sve ove godine radi nesmetano kada je droga u pitanju.

Kad fazani lete

pre 9 godina

Dobro,i?Kakva je ovo vest.Vi mediji ste ili u službi režima i svesno skrećete teme ili se pecate.Na smim stranama ista vest.Kao da ponovo vidim senku komesara za medije Bebe Popovića ili Krleta i Šapera.Ogroman deficit,prodaja Kosovske Mitrovice,neispunjena obećanja,nezaposlenost,korupcija,partijsko zapošljavanje,Angela Merkel kao šef Srbije.A headline je da je uhapšen sin nekog koga je gospodar Vučić označio kao državnog neprijatelja br.1.Onoliko patetike,dramaturgije,povišenih tonova...Hapšenjem se pokušava zamagliti stvarnost usled nesposobnosti da se problemi rešavaju.Gledam danas vilu tog Kosmajca.Kaže Vučić nema dokaza.Pa donesite Gospodine Vučiću zakon o poreklu imovine za sve.Pa da vidimo odakle nesklad izmedju leglnih prihoda i imovine.Zašto nije donet,meni je jasno.Vrana vrani oči ne vadi.

mihajlo

pre 9 godina

Rastu neki novi klinci,a kod Lazice ima para,kod Lazice ima svega.Ovi gladni,a Lazica ofiran i isteran na čistinu!Ne piše mu se dobro!

Bosanski brdski...

pre 9 godina

Sistem radi tako. Tjera likove da pogrijese, djeluju u koordinaciji sa susjedima. Inace brza voznja se zavrsi u cetiri oka sa pandurima. Panduri su ozbiljni samo kad moraju, kad ih posmatraju okice odozgo. Tad sistem pokazuje snagu prema proskribovanim. A da postoji bilo kakav materijalni dokaz, svjedok ili neki kvalitetan predmet u tuzilastvu, ne bi se zevzecio sa medijskim prepariranjem javnosti. Tesko je izgraditi ozbiljnu i potkovanu optuznicu za velike igrace. Da nisu bili pametni ne bi postali toliko veliki. I Keljmendi je zaglavio muriju u CG pa na Kosovu a radio je u BiH gdje mu ni dlaka sa glave nije falila. Sad ce misevi iz druge lige da se porokaju za prvo mjesto. Ni na kupanje bez pancirke :-)

koja vest

pre 9 godina

Glavne vesti u Srbiji. Sin Danilo i splavovi pa sin Lazar i prebrza voznja.
Im li Vucic pametnija i vaznija posla nego da se bavi tracevima i trosi nase dragoceno vreme koga vise ova zemlja nema i za nase pare, kojih takodje vise nema.
Moj "Danilo" ima 34 godine i ne zna ni kako izgleda na splavu, jer ga to ne zanima.Doduse ja sam se bavila njime i radila kao crv da prezivimo golgotu socijalista i radikala, a ne spasavanjem nacije i drzave, kao veliki vodja.
A i sad ne cekam da me on spasi, jer znam unapred da sam onda gotova.

феноменологија

pre 9 godina

Тако и треба,сви који су кршили или крше закон не само у саобраћају, морају да одговарају, да се једном заувек стане на пут криминалу и корупцији,сви ће они када тад пасти,не могу довека да се скривају,јер нема више ДС-оваца на власти да их штите и прикривају.

milicija trenira strogoću...

pre 9 godina

Pade Mladi Kosmajac znaci uskoro mozemo ocekivati da ce pasti i stari.
(Qwerestas, 24. jun 2014 10:33)
Ovo ima smisla porediti samo u stepenu u kom verujemo u onu da "iver ne pada daleko od klade"! Sem ukoliko nije "policijska nameštaljka" kao i podmetanje kesice droge u prtljažnik!

ja

pre 9 godina

dok su nam govorili akademskim, za samo njima razumljivim jezikom, to ,kao, nije bila sprdnja i zamajavanje naroda. Sve na videlo. Nek se cuje...

r2d3

pre 9 godina

@Kosjerac - nije ni komplikovano ni misteriozno. Na vlasti u CG i Srbiji su oni koji nas "vode u EU". To je žvaka za ludaka, na vlasti su kompradori, korumpirani NATO androidi. Rade šta im se kaže, pa počeše od šefova prevoza Kalića i Šarića... Cilj: pun monopol Blackwater - Afganistan - KiM, njima sve pare, a "našim" ništa. Bez tog keša KiM se urušava. Kakav zakon i druge gluposti. Em NATO srećan, em "uspesi" NATO-dirigovanih lokalnih vlastodržaca...
(Helios, 23. jun 2014 23:01)

Vas je na izborima bilo 380,491. (10.6%) To je u zbiru sve ovo zajedno: DSS, Dveri, SRS, Treca Srbija, Ruska stranka-Nikolic, Patriotski front-Pelevic. Vasa opcija po prirodi stvari nosi jednu vrstu napaljenosti, tako da je broj onih koji tako razmisljaju, a da nisu izasli na izbore relativno mali, ali neka vas je i pola miliona. U svakom slucaju, pa i u tom da si ti licno apstinirao/la - dozvoljavate li da je vase vidjenje nacionalnog interesa i strateske orjentacije Srbije manjinsko? Malo je bezobrazno odatle pljuckati vecinski izabrane vlade kao sluge i/ili placenike, verovatno i izdajnike.

mazanje očiju

pre 9 godina

Pobegao preko Rio Grande i živeo srećno do kraja života... Ovim našim vlastima su stalno potrebni narodni neprijatelji jer ako mrzimo nekog negativaca skrećemo pogled sa realnog stanja.

albatros

pre 9 godina

ne sad sam definitivno ubedjen da su pojedinci koji salju komentare tipa"pao je mladji Kosmajac,sad ce i stariji"placeni da to rade,jer se kosi sa zdravim razumom da piseses takve nebulozne komentare a da nisi placen za to.

niki

pre 9 godina

Borimo se da svi onikoji su prekršili zakon na bilo koji način budu tamo gre im je i mesto. Ova borba je krenula sa jako krupnim zverkama. Šarić , Kosmajac možda i bude vidljivih rezultata.

Марковић Мирко

pre 9 godina

Izgleda da neki vole kriminal..podrzavam akciju i nek odgovaraju , metodi i nacin rada su njihov problem, a nas ljudski rezon bi trebao biti podrska akciji hapsenja!

Romanija

pre 9 godina

@Avalac: To je samo potvrda da nam je policija bila u kontaktu sa raznim kriminalcima i zato je potrebno tome stati na kraj.Policiju treba očistiti od kriminalaca , a čini mi se da je ova vlastna na dobrom putu.

Sokolac

pre 9 godina

@vlilly: Da li to znači da treba pustiti Šarića , osloboditi Miškovića svih optužbi i dozvoliti im da nastave sa pljačkanjem države.Kako mislite da se otvaraju nova radna mesta ako se i dalje nastavi pljačkanje države. Naravno nikako.

Dzoni #

pre 9 godina

Uplasio se Kosmajac, zna i on da se Vucic ne sali. Cim ga je Vucic javno prozvao i zapretio hapsenjem, odmah je poceo da pravi greske. Sad je valjda jasno svima da je Vucicev potez na konferenciji za novinare bio pametan, jer ionako policija do tada nije imala dokaze za njegovo hapsenje. Prva greska i dokaz da je narko bos u panici je njegov odlazak u Crnu Goru, druga greska sto su bezali policiji,....Zbog ove greske Kosmajac junior je u zatvoru, a posle sledece greske pada i Kosmajac senior.U svakom slucaju, Kosmajac je zavrsio karijeru....

sasacg

pre 9 godina

Iiideeemooooo...nove,montirane i izmisljene afere. cisto da ovce imaju cime da se zamlacuju dok se prodaje EPS,Telekom,dok rastu porezi,cene...

Samo napred(njacki)!!!

YALTA Donjetsk Beograd

pre 9 godina

Ма да !!! Све је тако како пишу новине, и саопшти полиција !!! Прешао границу са Словачком личном, ауто БГ таблице, возачка из Колумбије, Пјачоти ципеле, Пиер Карден одело ... А до јуче био ' обичан грађанин' !!!! Видим ја да је Вучку одобрено да ради на унутрасњем плану шта хоће! Само да извршава шта му се каже на спољашњем!!! А био сам против Милошевћа... Еееее!!!

svasta

pre 9 godina

Uredjena drzava koja privede onoga koji divlja kolima po putu, i kazni ga, po zakonu. Nije M. Djukanovic izasao pred kamere da kuka kako nece niko da ga zaustavi, kao na primer neki ovdasnji.

bane

pre 9 godina

Ako sam dobro shvatio taj Kosmajac je najveci diler na ovim prostorima a za njim nije raspisana poternica,nema optuznice,nema zaplene imovine...pa otkud Vucic zna da je on uopste krimos ako ne mogu nista da mu nadju...doduse to me ne cudi kada S...avi vodi policiju a zalizani Selakovic pravosudje!!?

Komsija Rade

pre 9 godina

A, niste verovali,da će ga Vučić uhapsiti.Eto Vam.
(Uhapsismo Kosmajca, 23. jun 2014 22:09)

Ako su svi u tvojoj stranci nepismeni kao ti, crno, nam, se, piše,,,

Moca

pre 9 godina

Kakve veze ima Vucic sto je uhapsen Kosmajac mladji zbog prebrze voznje? Zaneli ste se u pisanju ,samo da biste pljuvali po njemu. Nadjite bolje neku drugu zanimaciju.

Serbinho

pre 9 godina

Ne branim Vucica, mada ovi sto ga napadaju da je otkrio da ima namere da ga hapsi, barem je otkrio, dok je kod nekih bio oznacen 10 godina kao narkodiler i nista se nije po tome uradilo ili se uzimala mazalica.

Starac i more

pre 9 godina

Nešto razmišljam, ne znam ko je taj Kosmajac, ne znam šta je, ne znam kakav je, možda je najveći diler, a možda i ne postoji ... A ovi ga nešto kao jure, i nešto bi kao da ga hapse, a Vučić je sam rekao da nemaju nikakve dokaze, ne postoji nikakva optužnica, nema nikakve presude ... Pa zašto ga onda, pobogu, tražite? Kako ćete ga uhapsiti ako nemate ni dokaze ni optužnice? Ili mislite kao sa Miškovićem, vi njega u zatvor, pa ga onda molite da vam on ispriča šta je i s kim radio? Ili mislite samo da mu uzmete koji evro, kao garanciju, pa ga onda pustite na slobodu, kao malopre pomenutog gospodina? Evo, tu me secite, ako razumem vašu filozofiju.

noske

pre 9 godina

Izgleda da je Kosmajac nacet kad nije uspeo da sa policijom ispegla sincicevo divljanje, nije vise tako uvazen i uticajan bez obzira na parice, jasno i glasno je receno ko je i sta je, videcemo kako ce dalje stvari odvijati, ocekujemo raspisivanje poternice, naravno sa valjano prikupljenim dokazima.

NE - KLEPECI - NANULAMA

pre 9 godina

Klupko je polako pocelo da se odmotava, reakcije su vec pocele da se desavaju. Vazno je da se zna gde se nalazi Dragoslav Kosmajac. Sada je na Crnogorskoj policiji da g a prati u stopu kako sutra mu se nebi izgubio svaki trag. Cini mi se da je ovo oko sina malo vise uzurbukalo stvar, potpuno je jasno da ne moze biti uhapsen neko za kim nije raspisana poternica, ali ne treba puno da brinu dusebriznici bice uskoro Dragoslav Kosmajac tamo gde mu je mesto, iza resetaka i da dokazuje poreklo svoje ogromne imovine i ko mu je omogucio da sve ove godine radi nesmetano kada je droga u pitanju.

Stole

pre 9 godina

Konacno su dosla i ta vremena kada ce policije regiona saradjivati na borbi protiv kriminala. Jedan manje, ostalo ih je jos mnogo zato manje price a vise rada. Pohvale!

Zoran

pre 9 godina

Kakav otac takav sin. Imajući u vidu tatin ugled, a posebno kod policijskih generala, tipujem da se ni ova slova neće osušiti a mali je već vani.

Helios

pre 9 godina

@Kosjerac - nije ni komplikovano ni misteriozno. Na vlasti u CG i Srbiji su oni koji nas "vode u EU". To je žvaka za ludaka, na vlasti su kompradori, korumpirani NATO androidi. Rade šta im se kaže, pa počeše od šefova prevoza Kalića i Šarića... Cilj: pun monopol Blackwater - Afganistan - KiM, njima sve pare, a "našim" ništa. Bez tog keša KiM se urušava. Kakav zakon i druge gluposti. Em NATO srećan, em "uspesi" NATO-dirigovanih lokalnih vlastodržaca...

lilly

pre 9 godina

Narode da li nam je bolje sto uhapsen Miskovic Saric nije nema ni vise radnih mesta ni vise posla ni vise hleba samo nam mazu oci da bi rasprodali Srbiju i od nas napravili robove to im je zadatak narod ko j...e

r2d3

pre 9 godina

@Kosjerac - nije ni komplikovano ni misteriozno. Na vlasti u CG i Srbiji su oni koji nas "vode u EU". To je žvaka za ludaka, na vlasti su kompradori, korumpirani NATO androidi. Rade šta im se kaže, pa počeše od šefova prevoza Kalića i Šarića... Cilj: pun monopol Blackwater - Afganistan - KiM, njima sve pare, a "našim" ništa. Bez tog keša KiM se urušava. Kakav zakon i druge gluposti. Em NATO srećan, em "uspesi" NATO-dirigovanih lokalnih vlastodržaca...
(Helios, 23. jun 2014 23:01)

Vas je na izborima bilo 380,491. (10.6%) To je u zbiru sve ovo zajedno: DSS, Dveri, SRS, Treca Srbija, Ruska stranka-Nikolic, Patriotski front-Pelevic. Vasa opcija po prirodi stvari nosi jednu vrstu napaljenosti, tako da je broj onih koji tako razmisljaju, a da nisu izasli na izbore relativno mali, ali neka vas je i pola miliona. U svakom slucaju, pa i u tom da si ti licno apstinirao/la - dozvoljavate li da je vase vidjenje nacionalnog interesa i strateske orjentacije Srbije manjinsko? Malo je bezobrazno odatle pljuckati vecinski izabrane vlade kao sluge i/ili placenike, verovatno i izdajnike.

niki

pre 9 godina

Borimo se da svi onikoji su prekršili zakon na bilo koji način budu tamo gre im je i mesto. Ova borba je krenula sa jako krupnim zverkama. Šarić , Kosmajac možda i bude vidljivih rezultata.

феноменологија

pre 9 godina

Тако и треба,сви који су кршили или крше закон не само у саобраћају, морају да одговарају, да се једном заувек стане на пут криминалу и корупцији,сви ће они када тад пасти,не могу довека да се скривају,јер нема више ДС-оваца на власти да их штите и прикривају.

KoJeOvdeLud

pre 9 godina

1. Zašto je porez na imovinu u povećan 80-100% ?
2. Da li je standard gradjanima povećan 80-100 %. Ja sam 100% siguran da nije?!
3. Da li je infrastruktura poboljšana 80-100 (100% sam siguran da nije)?
4. Da li nivo buke i zagadjenje može smanjiti porez na imovinu?
5. Da li ukoliko su gradjani opljackani (obijanje stana, kuce i sl.) a policija ne resi problem, gradjani imaju pravo na smanjenje poreza ili olaksice?
6. Da li imam pravo na umanjenje poreza ukoliko mi ispisuju grafiti po zgradi?
7. Zasto je javnim preduzecima dozvoljena kupoina automobila koja nisu u skladu sa standardom gradjana?
8. Zašto cene rastu kada je zvanicna stopa inflacije za 2013 2.2%?

alek

pre 9 godina

Drug Premijer je javno optuzio vrh policije da saradjuje sa kriminalcima, da im dojavljuje za akcije, smenio sve nacelnike uprava, a onda obelodanio sve o tzv Kosmajcu koji isto vece seda u auto i normalno napusta Srbiju i odlazi u CG.
Ume li neko od novinara, opozicije, da pita: gde je sad odgovornost Druga Premijera za ovo sto je uradio?
Sa konferencije za stampu objavio da je Kosmajac ugorozen.

LuDI MiloJKo

pre 9 godina

Super žaca Šone Stefanović zvani doktor bez nauka ide glavom gde Chuck Norris i Steven Seagal ne idu nogom, 'apsiće Kosmajca i zavrnuće mu uši što je našeg voljenog premijera toliko izritirao da je Vučko vikao na novinare.

Mutavi

pre 9 godina

Hehehe provučena kao greškom lična karta, a sin kao pravi mangup malo jurcao dobiće saobraćajni prekršaj. Tata duška u vikendici od prijatelja....

Avalac

pre 9 godina

Od kad znam za teške droge, znam i za gospodina Kosmajca, čak sam živeo nekih kilometar ispod njegovih lokala i vila, a na pola puta je stanica policije Zvezdara, koja nije mnogo pažnje posvećivala gospodinu ugostitelju, čak su ispred lokala često (skoro uvek) bili parkirani policajski automobili, voli policija dobru klopu, a i blizu im...

Novski

pre 9 godina

Klupko je polako pocelo da se odmotava, reakcije su vec pocele da se desavaju. Vazno je da se zna gde se nalazi Dragoslav Kosmajac. Sada je na Crnogorskoj policiji da g a prati u stopu kako sutra mu se nebi izgubio svaki trag. Cini mi se da je ovo oko sina malo vise uzurbukalo stvar, potpuno je jasno da ne moze biti uhapsen neko za kim nije raspisana poternica, ali ne treba puno da brinu dusebriznici bice uskoro Dragoslav Kosmajac tamo gde mu je mesto, iza resetaka i da dokazuje poreklo svoje ogromne imovine i ko mu je omogucio da sve ove godine radi nesmetano kada je droga u pitanju.
(NE - KLEPECI - NANULAMA, 24. jun 2014 06:00)
Ajde genije kada sve znas,reci kada ce Miskovic biti iza resetaka i kada ce on dokazati poreklo imovine koja se stice stolecima?A ne znas to?Uhapsen je samo kako bi Kancelar,a tada ppv dobio apsolutnu podrsku ovog Tup.vog naroda...

Alan Ford

pre 9 godina

Balkanizmi, pobego saobraćajnoj policiji i 10 dana zatvora bez prava žalbe, ubiješ opljačkaš i onda se sudiš, oa žalba pa drugi strpen...sve sa slobode

garavi

pre 9 godina

pun mi je rog i droge i sarica i kosmajca i stefanovića i onog zvalavog vučića i dačiča i botova što im ližu d. . i ove smrdljive srbije što propada i nalazimo se u bunaru. izlaza ima,ali samo da izadjemo na ulicu i oteramo go. . .

ni klot, ni frket

pre 9 godina

Uplasio se Kosmajac, zna i on da se Vucic ne sali. Cim ga je Vucic javno prozvao i zapretio hapsenjem, odmah je poceo da pravi greske. Sad je valjda jasno svima da je Vucicev potez na konferenciji za novinare bio pametan, jer ionako policija do tada nije imala dokaze za njegovo hapsenje. Prva greska i dokaz da je narko bos u panici je njegov odlazak u Crnu Goru, druga greska sto su bezali policiji,....Zbog ove greske Kosmajac junior je u zatvoru, a posle sledece greske pada i Kosmajac senior.U svakom slucaju, Kosmajac je zavrsio karijeru....
(Dzoni #, 23. jun 2014 22:47)

Cak je i ta cokolada zavijena na vrat, na nos i to se vidi. Takvu ti je niko nece kupiti.

loko

pre 9 godina

Opet lov na vestice a? Pa istrosili narko lorda Sarica, pa je sad neko drugi narko lord, a nesto mi se javlja da ni ovaj nije vec neko treci, ali tek posto budu istrosili ovog. Ali ako gospodar svemocni, mocni rendzer AV tako kaze, ko smo mi da sumnjamo. Uostalom, sto bi narod slusao o tome kako lose zivi kad moze da se zabavlja sa narko bosovima i njihovim sinovima.

tatin sin

pre 9 godina

Ne da covek sinu da skrene sa pravog puta a I taj mali , videvsi sta je sve otac njemu obezbedio za vremena koja dolze nece tek tako lako to nekome prepustiti .. kod nas je criminal porodicni I unosan biznis – dok potraje

ja

pre 9 godina

dok su nam govorili akademskim, za samo njima razumljivim jezikom, to ,kao, nije bila sprdnja i zamajavanje naroda. Sve na videlo. Nek se cuje...

zack zis

pre 9 godina

Kosmajac treba da tuzi Vucica i drzavu zbog povrede cast i ugleda.Prozvao ga da je najveci narko diler, poznanik Pabla Eskobara, unistio mu zivot a neema i jedan jedini dokaz za to?Pa ovo je za dobrog advokata zakucavanje.

Balkan

pre 9 godina

Cirkuzijada! Dokazi,gde su dokazi za tog tipa.Sada mu sina hapsite,a ako ste dokaze imali zasto ste ga pustili da godinama "radi",pravi tu imperiju
pa kada je veliki vodja rekao vi ga jurite.A on,on vam legalno ode...

Milan

pre 9 godina

Sto se tice Lazara, bahato ponasanje i nasilnicka voznja, i zna se, kazna mora da se odsluzi. E sad kako Dragoslav to nije mogao da resi na drugi nacin, pitanje je.

uf

pre 9 godina

"CG: Uhapšen sin Dragoslava Kosmajca"

Doktori svakoga dana spasavaju zivote, a profesori i nastavnici su nedavno izveli jos jednu generaciju malih i velikih maturanata, pekari su umesili i ispekli dovoljno hleba....ima jos,da ne nabrajam. meni su ove vesti fascinantne.

provincijalac

pre 9 godina

- naslov: Narušen eko sistem Srbije!!!
sadržaj: Mokrio uz tarabu.
- naslov: Potencijalni masovni koljač!!!
- tekst: Pradeda mu bio mesar.

- naslov: ... dopunite sami...

Ponekad ne verujem da sam na sajtu b92. Naslovi kao iz Kurirčeka... samo još da počnete da izmišljate tekstove.

PDV na hranu, porez na imovinu, komunalije

pre 9 godina

(zoran021
"kakav bre kosmajac kakvi bakraci, taj ni ne ne postoji"

Postoji, postoji ali nije to sto se o njemu odjednom pise. Ne postoji ni Saric iz novina iako mali debeljko Saric postoji. Koliko glup treba da budes da poverujes da je taj imaginarnio Saric sa televizije otisao jednog dana kod Eskobara , rekao mu da bi malo da svercuje za njega i odjednom postao najveci diler droge u Evropi !!!???

mihajlo

pre 9 godina

Rastu neki novi klinci,a kod Lazice ima para,kod Lazice ima svega.Ovi gladni,a Lazica ofiran i isteran na čistinu!Ne piše mu se dobro!

Vladimir

pre 9 godina

Kojeovdelud komentar BRAVO, to su teme koje su bitne.
A ovo, do pre deset dana, nismo znali ni da postoji Kosmajac, a sad smo već obavešteni i kad mu sin u Crnoj Gori vozi prebrzo.
Zamajavanje naroda.Katastrofa.
Možda je zato Vučić išao kod Angele.Da nam ona bude staratelj.

Johnny

pre 9 godina

Sada odjednom novine pune Kosmajaca i tako ce biti par meseci da se narod bavi time umesto zivotom. Propevao Saric ili ovaj smeta nekome jos vecem. Mutne vode dugo ovde teku , nista bistrije nece skoro biti. Red kriminala, pa red Mubadala i Beograda na vodi, pa red Kosova, pa red ... mozda Vojvodine... Idemo samo senzacionalno, skrecemo paznju!!!

Milan

pre 9 godina

Samo mi jedno nije jasno, ako je Kosmajac najveci diler narkotika, zasto nije prvo uhapsen pa onda to objavljeno , nego je prvo @upozoren@, imenovan , pa sve ostalo... ????

pirocanac

pre 9 godina

Malo je prevelka slucajnost da je doticni Kosmajac napustio Srbiju bukvalno samo nekoliko casova posto je nezvanocni oznacen a samim tim I neformalno optuzen za najjaceg narko dilera aktivnog u Srbiji..

zoran

pre 9 godina

Ne mogu da prestanem da se smejem ovim klovnovima koji sebe nazivaju politicharima, pocev od Velikog Vodje.
Bukvalno, tretiraju narod kao ovce.
Pazi, ovaj uhapshen, jer je prekorachio brzinu. Ochekujem u sledecih par dana i matori Kosmajac sedne za volan, te prekoraci brzinu, a policija mu u dzepu nashla dzoint, te je ovaj konachno pao.

Марковић Мирко

pre 9 godina

Izgleda da neki vole kriminal..podrzavam akciju i nek odgovaraju , metodi i nacin rada su njihov problem, a nas ljudski rezon bi trebao biti podrska akciji hapsenja!

albatros

pre 9 godina

ne sad sam definitivno ubedjen da su pojedinci koji salju komentare tipa"pao je mladji Kosmajac,sad ce i stariji"placeni da to rade,jer se kosi sa zdravim razumom da piseses takve nebulozne komentare a da nisi placen za to.

Romanija

pre 9 godina

@Avalac: To je samo potvrda da nam je policija bila u kontaktu sa raznim kriminalcima i zato je potrebno tome stati na kraj.Policiju treba očistiti od kriminalaca , a čini mi se da je ova vlastna na dobrom putu.

igi

pre 9 godina

Koliko znam Vucic nije drzavni tuzilac a najmanje pandur pa da nekog hapsi ili podize optuznice isto tako je jednom pricao nesto o prirodnoj granici Srbije kod Virovitice e i ova njegova izjava bo trebalo imati istu tezinu....ovde nesto nije uredu......

info

pre 9 godina

Saric, Kosmajac, uletanje u kolonu, pretnje, samo izmisljaju narode, sve je farsa. Jel je neko video nesto svojim ocima? Ne, samo je procitao na internetu i misli da se to stvarno desava?! Ha ha

Bosanski brdski...

pre 9 godina

Sistem radi tako. Tjera likove da pogrijese, djeluju u koordinaciji sa susjedima. Inace brza voznja se zavrsi u cetiri oka sa pandurima. Panduri su ozbiljni samo kad moraju, kad ih posmatraju okice odozgo. Tad sistem pokazuje snagu prema proskribovanim. A da postoji bilo kakav materijalni dokaz, svjedok ili neki kvalitetan predmet u tuzilastvu, ne bi se zevzecio sa medijskim prepariranjem javnosti. Tesko je izgraditi ozbiljnu i potkovanu optuznicu za velike igrace. Da nisu bili pametni ne bi postali toliko veliki. I Keljmendi je zaglavio muriju u CG pa na Kosovu a radio je u BiH gdje mu ni dlaka sa glave nije falila. Sad ce misevi iz druge lige da se porokaju za prvo mjesto. Ni na kupanje bez pancirke :-)

Arimax

pre 9 godina

Nije mi jasno zašto je ovo tako važna vest. Nije uhapšen Dragoslav Kosmajac, nije raspisana poternica, a to što je njegov sin u zatvoru, potpuno je nevažno. Svakog dana neko plati kaznu zbog prekoračenja brzine, pa se to ne objavljuje kao udarna vest.

alex

pre 9 godina

Zasto je osiguranje za automobile poskupelo do 40 do 60%? Poskupljenje od 20% je bezobrazno, a ovo ne znam kako bih nazvao. J***e mi se za Kosmajca!

koja vest

pre 9 godina

Glavne vesti u Srbiji. Sin Danilo i splavovi pa sin Lazar i prebrza voznja.
Im li Vucic pametnija i vaznija posla nego da se bavi tracevima i trosi nase dragoceno vreme koga vise ova zemlja nema i za nase pare, kojih takodje vise nema.
Moj "Danilo" ima 34 godine i ne zna ni kako izgleda na splavu, jer ga to ne zanima.Doduse ja sam se bavila njime i radila kao crv da prezivimo golgotu socijalista i radikala, a ne spasavanjem nacije i drzave, kao veliki vodja.
A i sad ne cekam da me on spasi, jer znam unapred da sam onda gotova.

milicija trenira strogoću...

pre 9 godina

Pade Mladi Kosmajac znaci uskoro mozemo ocekivati da ce pasti i stari.
(Qwerestas, 24. jun 2014 10:33)
Ovo ima smisla porediti samo u stepenu u kom verujemo u onu da "iver ne pada daleko od klade"! Sem ukoliko nije "policijska nameštaljka" kao i podmetanje kesice droge u prtljažnik!

mazanje očiju

pre 9 godina

Pobegao preko Rio Grande i živeo srećno do kraja života... Ovim našim vlastima su stalno potrebni narodni neprijatelji jer ako mrzimo nekog negativaca skrećemo pogled sa realnog stanja.

Kad fazani lete

pre 9 godina

Dobro,i?Kakva je ovo vest.Vi mediji ste ili u službi režima i svesno skrećete teme ili se pecate.Na smim stranama ista vest.Kao da ponovo vidim senku komesara za medije Bebe Popovića ili Krleta i Šapera.Ogroman deficit,prodaja Kosovske Mitrovice,neispunjena obećanja,nezaposlenost,korupcija,partijsko zapošljavanje,Angela Merkel kao šef Srbije.A headline je da je uhapšen sin nekog koga je gospodar Vučić označio kao državnog neprijatelja br.1.Onoliko patetike,dramaturgije,povišenih tonova...Hapšenjem se pokušava zamagliti stvarnost usled nesposobnosti da se problemi rešavaju.Gledam danas vilu tog Kosmajca.Kaže Vučić nema dokaza.Pa donesite Gospodine Vučiću zakon o poreklu imovine za sve.Pa da vidimo odakle nesklad izmedju leglnih prihoda i imovine.Zašto nije donet,meni je jasno.Vrana vrani oči ne vadi.

Sokolac

pre 9 godina

@vlilly: Da li to znači da treba pustiti Šarića , osloboditi Miškovića svih optužbi i dozvoliti im da nastave sa pljačkanjem države.Kako mislite da se otvaraju nova radna mesta ako se i dalje nastavi pljačkanje države. Naravno nikako.