Petak, 13.06.2014.

18:58

Putin: Ukrajinski tenkovi u Rusiji

Ruski predsednik Vladimir Putin tvrdi da su dva tenka ukrajinske vojske sinoć ušla na teritoriju Rusije.

Izvor: Tanjug

Putin: Ukrajinski tenkovi u Rusiji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

Pametnjaković

pre 9 godina

Ukrajinska vojska deluje neorganizovano. Ranije su bombardovali sami sebe, a sada ne znaju ni gde je Ukrajina, a gde Rusija, pa su zalutali.

Smrt fašizmu, .!. komunizmu!

pre 9 godina

nikako ali nikaaaakooo mi nikada nece biti jasno da ijedan srbin moze biti zapadno orijentisan ! predpostavljam da veliki uticaj su imali crtani filmovi u detinjstvi i holivud u mladosti. koliko puta treba da nas bombarduju da shvatite da nam nikada nece biti prijatelji vec samo lazno glumiti prijatelje sa sargarepom kao magarcima .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (deglobalizator, 13. jun 2014 23:07)

Brate nisam zapadno orijentisan, ali sam antiimperijalistički orijentisan, a u Ukrajini je jedna imperija rešila da otuđi deo Ukrajine kao što je 1999. jedna imperija rešila da otuđi deo Srbije, i tu nema šta da se priča, jasno je da sam protiv imperije i na strani obične jadne zemlje kojom vladaju bogati mafijaši kao i kod nas!

Defense of the Ancients

pre 9 godina

А вест да је та изјава Украјинског шта-год демантована? Узгред буди речено, никаквих доказа за то немају,. само лажу ли лажу, све по налогу САД, ови су највећи шљ*м и платиће дебело, а ови из САД заиста нису свесни шта их чека... још мисле да су јаки :)
(BudaleSAD, 13. jun 2014 19:53)

Haha a sta ih to ceka pa pogledaj samo od Rusije i Ukrajine napravise dva neprijateljska naroda i to ni metak ne ispalise ( Amerikanci zvanicno ) . Sada ce Siriju da oslobode od onog teroriste i zlotvora Asada naravno sa jos vecim teroristima ali nasa poslovica kaze klin se klinom izibja . Posle toga je na redu ova novonastala Evro-Azijska unija pa kad njih rasture ko i SSSR onda sledi Rusija i naravno podela prirodnih bogastava , jer stvarno nije fer da samo jedan narod raspolaze svim tim resursima pa nisu oni napravili ovu planetu . Sto se tice Amerike neces ti doziveti to sto im prizeljkujes za razliku od mene koji cu doziveti ovo sa Rusijom jos malo pa anti raketni stit je gotov i Rusija je okruzena i neutralisana . Koliko je Amerika jaka ovo je dokaz posvadjali vekovnu bracu i naterali ih da se ubijaju stvarno im moramo odati priznanje .

David

pre 9 godina

Tacno po komentarima se vidi ko je rodjen 95-6 pa nagore. I ja bih pisao sve najbolje o amerima te 92/3 kada mi je bilo 14.Nisam znao nista drugo sem rock- and roll holiwood filmovi provod itd itd i mislio da svi mogu biti amerikanci. Nazalost te 99 sam poceo da kapiram malo politiku postao sirimasan otisao i zemlje i ukapirao dq nas cela germanska i keltska evropa nepodnosi jer smo najgori i najvece ubice. Tacno je da smo sabi sebi najveci neprijatelji tacno je da mi je milosevic unistio najludje godine zivota i tacno je da sam u evropi dobio pravo da postanem covek i sredim zivot. Ali isto tako je tacno da zapadna politika zeli malo koristi jeftinom radnom snagom i po koju bazu Nato. Nista drugo oni tebi nezelw bolje. Rakao sam zapadna politika ne svi evropljani i amerikanci!! Mnogi evropljani koji znaju istinu gotive nas i osecaju isto kao mi

Владимир

pre 9 godina

Шта има да се каже? В.В. Путин је човек који је нацифашистима препустио сопствени народ. То смо видели данас у граду Маријупољу. Просто, мука ми је од дотичног. Морамо да схватимо да нас је Русија стално обмањивала последњих 25 година. Добро смо прошли са таквим лажовима и обмањивачима као што је руска државна бирократија и олигархија. В.В. Путин се обрачунао само са оним олигарсима који нису хтели да се приклоне његовој неосовјеткој власти.

deglobalizator

pre 9 godina

nikako ali nikaaaakooo mi nikada nece biti jasno da ijedan srbin moze biti zapadno orijentisan ! predpostavljam da veliki uticaj su imali crtani filmovi u detinjstvi i holivud u mladosti. koliko puta treba da nas bombarduju da shvatite da nam nikada nece biti prijatelji vec samo lazno glumiti prijatelje sa sargarepom kao magarcima .

Krkobaba

pre 9 godina

Opet tendenciozan naslov. Neko od urednika bi vec morao da reaguje, jer nije tacno prenosenje vesti. Nisu dva tenka nego dva okolopna vozila pesadije. I ruska Duma je ocenila da se ne radi o provokaciji vec o nesposobnosti rukovaoca. Prvi transporter je usao na teritoriju, gde se zaglavio, pripadnici granicnih jedinica krenuli ka njemu, ali je drugi usao, pokupio posadu prvog i pobegli nazad na teritoriju Ukrajine. Ostavili onaj prvi zaglavljen. Imate snimke, ruska vojska nije htela da unisti nijedan od njih.

nikola

pre 9 godina

Koliko se sećam istorije i sam Hitler je 1939. godine preobukao svoje vojnike u uniforme Poljske vojske i napao je svoje položaje duž granice da bi time pred ostatkom sveta opravdao naknadni blitzkrik i osvajanje Poljske.Ko zna, možda budemo imali neki novi tj Ruski blitzkrik.

Milan

pre 9 godina

Nije Rusija svrgla izabranog predsednika nego Zapad. A posle onog nema kajanja. Krim, federalizacija jugoistoka, pa kasnije od federalne jedinice krimskim putem do pripajanja Rusiji... A sve na inicijativu Zapada.

I'm just putin around

pre 9 godina

Za ukrajinsku vojsku je najbolje da sve tenkove odvezu u Rusiju i ostave,onda su sigurni i zivi,a Rusi svedno imaju poslove o vracanju ukrajini vojne opreme sa Krima hahahhahaaha.
(Suvereni demokrata, 13. jun 2014 19:08)

Vidim,koliko je rusa poginulo?
oko stotinak i vise (samo u odesi su ih spalili zive),sta rusija radi povodom toga?
Veliko nista.

Putin je ovim odigrao korak unapred dva unazad i time se hvali.
Pa sta ,i da pripoji istocnu ukrajnu(u sta sumnjam) izgubice saveznika,vrlo strateski bitnog.
Posle svega sto su rusi uradili,ukrainci ih vise ne gledaju kao bracu i saveznike.100% ce se prikljuciti NATOu.

Jaques

pre 9 godina

Hahahaahah,jos ce da kaze da su oni izvrsili invaziju na rusiju,i izvrsili anshlus ruske teritorije.
Putin izgleda da i sam ne zna sta hoce.

Nije ni cudo st0 nemate saveznike,ko je bleav sa vama da se kumi (srbija, tadzikistan, uzbekistan, kazahstan, mongolija, belorusija, turkmenistan)
U fino drustvance smo se uvukli,sve napredne zemlje.Ali sta da i ocekujemo kad imamo "naprednu" vlast,odnosno naprednu stranku na vlasti.

I'm just putin around

pre 9 godina

Ovi sto lupaju minuse na objektivne i sasvim realne komentare su 100% kgb agenti. :-)

Ljudi shvatite da je rusija sama.
I nasa juga je bila sila(imali smo jednu od najopremnijih vojnika,i jednu od najjacih vojski evrope) pa smo izgubili rat (povukli smo trupe iz hr,BiH i KS,svi ti nasi sveti ratovi su se zavrsili bombardovanjem posle cega smo potpisali ultimatum u kumanovu) iako smo bili jaci.

I nacisticka nemacka je bila sila i drzala celu evropu,pa su izgubili rat.

ZAKLJUCAK:
Kolika god da si sila ne mozes protiv celog sveta i zdravog razuma.

Ali od botova nazalost ocekujem minuse.

Welcome to Serbia (without Kosovo,bosnia,tokyo....)

mozga bez

pre 9 godina

Kako ovde neki komentatori lupaju gluposti pa to je strasno. Pa zar ne vidite da ih Putin za..... zbog ona tri tenka od juce. Stvarno smesno da iko pomisli da jedna vojna sila ( ma koja po redu Rusija bila ipak je vojna sila) posalje samo tri tenka.

Stanko

pre 9 godina

А ко ће да ослободи народе и народности САД од робовласништва које спроводе корпорације и њихове политичке марионете и психопате из Беле Куће и НСА?
Наравно да САД не би дозволила ово што дозвољава нормална земља Русија. Они би засули земљу уранијумом.
Заслепљени фамозним КГБ-ом и комунизмом ви не видите да су психопате у Америци, а фашисти у Украјини.
Па и наша УДБА сада ради за цију а не КГБ и комунисте па ипак лустрације нема. Доказ да није важан ред и поредак каи ни демократија и слобода, већ ко ради шта америчке корпорацијске психопате траже од њих.

zhh

pre 9 godina

Kako se stvari odvijaju i po tome kako Rusija stalno uzmiče ovakvi naslovi bi mogli postati češći i raznovrsniji. Čerčil: Kada neka vlast između rata i sramote odabere sramotu, dobiće i rat i sramotu.

Ranko

pre 9 godina

Tenk usao 150 metara na teritoriju Rusije?Posada pobegla peske pa se vratili po tenk i uhapseni....
I nase patriote i rusofili se dive ovakvim izjavama i aneksiji Krima uz alibi da su SAD najvece zlo na planeti.
Da svi srpski reformatori kroz istoriju ustanu iz groba i sa ovakvim Vucicem,sa sugradjanima koji se dive ovakvim izjavama Putina, nama nema nade.

gile

pre 9 godina

Nasta je spala ova Rusija i Ruski narod kukala im majka pa ovo je cudo . Ovaj je sigurno poslat od strane Amerike da zamaje prvo narod da postavi sve njegove ljude kobajagi digo malo standard i kad dodje vreme Ameri se usetaju i pouzimaju sve odlican plan . Ovo sto radi u Ukrajini radi svesno zeli da posvadja Ruse i Ukrajince dugim i krvavim ratom sto posto po nalogu Amerike druge nema poslao u pomoc samo 3 tenka jer zna da oni nista ne mogu da pomognu samo mogu da izazovu bes kod Ukrajinaca i ostalog sveta da zamrznu Rusiju . Krajnje je vreme da se Ruski narod nekako organizuje i da smeni ovog patuljka i sto posto je on CIA-ina krtica u KGB-u bio . Lud covek sto posto

dejan

pre 9 godina

@gile e ti nam reci, koji ni pravopisa ne znas, sta to predsjednik jedne od dve najmocnije drzave na svijetu planira i smislja...najzalije mi je ovih hardcore rusofoba (evrofanatika) i rusofila....

Suvereni demokrata

pre 9 godina

Za ukrajinsku vojsku je najbolje da sve tenkove odvezu u Rusiju i ostave,onda su sigurni i zivi,a Rusi svedno imaju poslove o vracanju ukrajini vojne opreme sa Krima hahahhahaaha.

Dusan

pre 9 godina

Ma to je sve po dogovoru, plati posadi 2-3 hiljade evera po tenku... Za te pare Ukrajinci ratuju godinu dana. Navodno ih uhapsis posaljes na more u Soci dva meseca i ajmo nazad u Ukrajinu!

Defense of the Ancients

pre 9 godina

Kako li mozete samo da gledate sta ste zakuvali ? Nadam se da ce Ameri u skorije vreme osloboditi Ruski narod od vase tiranije . Saljete borce i vojnu tehniku i samo izazivate sukobe i stradanje civila a ovamo se pravite fini i prepucavate sa Ukrajinskim politicarima . Da li mislite da bi se Amerika prepucavala sa nekom Ukrajinom , nadam se da ce slobodan svet ipak pobediti u ovoj krizi koju je ovaj armani i dolce&gabana politicar izazvao .

BudaleSAD

pre 9 godina

А вест да је та изјава Украјинског шта-год демантована? Узгред буди речено, никаквих доказа за то немају,. само лажу ли лажу, све по налогу САД, ови су највећи шљ*м и платиће дебело, а ови из САД заиста нису свесни шта их чека... још мисле да су јаки :)

cist racun, zaista duga ljubav!

pre 9 godina

Ako, i treba da vam opipavaju puls. Lepo je glazjev(savetnik od v.v.p.) rekao pre 3 dana:"izgleda da se ceka da od malog problema(2000 ljudi na majdanu) nastane veliki(trenutno oko 50 000 naoruzanih placenika, sto nacista i fanatika, sto graystone ltd, sto ragularnih vojnika ukrainske vojske)." Znaci, zakljucak je, da umesto da se rak izvadi u ranoj fazi(juzna osetija/abhazija), treba da se stvori zaista ozbiljno zariste "ala cecenija", samo ovaj pit sa ozbiljnijim posledicama zbog igre brojki(mnogo vise ljudi/vojske/civila...). Ja nisam krvolocan, ali istocna ukraina je morala biti resena sa krimom. Neresivost je preskupa u kljucnim drzavnim trenucima. Cekate previse, platite.

marija

pre 9 godina

A po vec poznatom scenariju, kako bi bilo da Rusija proglasi HUMANITARNU KATASTROFU nad civilnim stanovnistvom Istoka i bombarduje Ukrajinu??? Bez odluke Saveta bezbednosti Ujedinjenih Nacija, to je sad pravilo.
A onda EUroAzijski protektorat i njihove mirovne snage u Istocnoj Ukrajini, pa ko ih prizna, prizna.
Samo, ima jedna sitnica, Putin verujem nikad ne bi bombardovao i ubijao kolektivno kaznjavajuci gradjane kao zlocinci kauboji, pa jos uranijumom.
Zato je br.1 u svetu. Dzaba ga provocirate.
Putin ne ubija.
(marija, 13. jun 2014 19:04)

marija

pre 9 godina

A po vec poznatom scenariju, kako bi bilo da Rusija proglasi HUMANITARNU KATASTROFU nad civilnim stanovnistvom Istoka i bombarduje Ukrajinu??? Bez odluke Saveta bezbednosti Ujedinjenih Nacija, to je sad pravilo.
A onda EUroAzijski protektorat i njihove mirovne snage u Istocnoj Ukrajini, pa ko ih prizna, prizna.
Samo, ima jedna sitnica, Putin verujem nikad ne bi bombardovao i ubijao kolektivno kaznjavajuci gradjane kao zlocinci kauboji, pa jos uranijumom.
Zato je br.1 u svetu. Dzaba ga provocirate.
Putin ne ubija.
(marija, 13. jun 2014 19:04)

Suvereni demokrata

pre 9 godina

Za ukrajinsku vojsku je najbolje da sve tenkove odvezu u Rusiju i ostave,onda su sigurni i zivi,a Rusi svedno imaju poslove o vracanju ukrajini vojne opreme sa Krima hahahhahaaha.

BudaleSAD

pre 9 godina

А вест да је та изјава Украјинског шта-год демантована? Узгред буди речено, никаквих доказа за то немају,. само лажу ли лажу, све по налогу САД, ови су највећи шљ*м и платиће дебело, а ови из САД заиста нису свесни шта их чека... још мисле да су јаки :)

Stanko

pre 9 godina

А ко ће да ослободи народе и народности САД од робовласништва које спроводе корпорације и њихове политичке марионете и психопате из Беле Куће и НСА?
Наравно да САД не би дозволила ово што дозвољава нормална земља Русија. Они би засули земљу уранијумом.
Заслепљени фамозним КГБ-ом и комунизмом ви не видите да су психопате у Америци, а фашисти у Украјини.
Па и наша УДБА сада ради за цију а не КГБ и комунисте па ипак лустрације нема. Доказ да није важан ред и поредак каи ни демократија и слобода, већ ко ради шта америчке корпорацијске психопате траже од њих.

Krkobaba

pre 9 godina

Opet tendenciozan naslov. Neko od urednika bi vec morao da reaguje, jer nije tacno prenosenje vesti. Nisu dva tenka nego dva okolopna vozila pesadije. I ruska Duma je ocenila da se ne radi o provokaciji vec o nesposobnosti rukovaoca. Prvi transporter je usao na teritoriju, gde se zaglavio, pripadnici granicnih jedinica krenuli ka njemu, ali je drugi usao, pokupio posadu prvog i pobegli nazad na teritoriju Ukrajine. Ostavili onaj prvi zaglavljen. Imate snimke, ruska vojska nije htela da unisti nijedan od njih.

cist racun, zaista duga ljubav!

pre 9 godina

Ako, i treba da vam opipavaju puls. Lepo je glazjev(savetnik od v.v.p.) rekao pre 3 dana:"izgleda da se ceka da od malog problema(2000 ljudi na majdanu) nastane veliki(trenutno oko 50 000 naoruzanih placenika, sto nacista i fanatika, sto graystone ltd, sto ragularnih vojnika ukrainske vojske)." Znaci, zakljucak je, da umesto da se rak izvadi u ranoj fazi(juzna osetija/abhazija), treba da se stvori zaista ozbiljno zariste "ala cecenija", samo ovaj pit sa ozbiljnijim posledicama zbog igre brojki(mnogo vise ljudi/vojske/civila...). Ja nisam krvolocan, ali istocna ukraina je morala biti resena sa krimom. Neresivost je preskupa u kljucnim drzavnim trenucima. Cekate previse, platite.

zhh

pre 9 godina

Kako se stvari odvijaju i po tome kako Rusija stalno uzmiče ovakvi naslovi bi mogli postati češći i raznovrsniji. Čerčil: Kada neka vlast između rata i sramote odabere sramotu, dobiće i rat i sramotu.

deglobalizator

pre 9 godina

nikako ali nikaaaakooo mi nikada nece biti jasno da ijedan srbin moze biti zapadno orijentisan ! predpostavljam da veliki uticaj su imali crtani filmovi u detinjstvi i holivud u mladosti. koliko puta treba da nas bombarduju da shvatite da nam nikada nece biti prijatelji vec samo lazno glumiti prijatelje sa sargarepom kao magarcima .

Milan

pre 9 godina

Nije Rusija svrgla izabranog predsednika nego Zapad. A posle onog nema kajanja. Krim, federalizacija jugoistoka, pa kasnije od federalne jedinice krimskim putem do pripajanja Rusiji... A sve na inicijativu Zapada.

mozga bez

pre 9 godina

Kako ovde neki komentatori lupaju gluposti pa to je strasno. Pa zar ne vidite da ih Putin za..... zbog ona tri tenka od juce. Stvarno smesno da iko pomisli da jedna vojna sila ( ma koja po redu Rusija bila ipak je vojna sila) posalje samo tri tenka.

Dusan

pre 9 godina

Ma to je sve po dogovoru, plati posadi 2-3 hiljade evera po tenku... Za te pare Ukrajinci ratuju godinu dana. Navodno ih uhapsis posaljes na more u Soci dva meseca i ajmo nazad u Ukrajinu!

dejan

pre 9 godina

@gile e ti nam reci, koji ni pravopisa ne znas, sta to predsjednik jedne od dve najmocnije drzave na svijetu planira i smislja...najzalije mi je ovih hardcore rusofoba (evrofanatika) i rusofila....

Defense of the Ancients

pre 9 godina

Kako li mozete samo da gledate sta ste zakuvali ? Nadam se da ce Ameri u skorije vreme osloboditi Ruski narod od vase tiranije . Saljete borce i vojnu tehniku i samo izazivate sukobe i stradanje civila a ovamo se pravite fini i prepucavate sa Ukrajinskim politicarima . Da li mislite da bi se Amerika prepucavala sa nekom Ukrajinom , nadam se da ce slobodan svet ipak pobediti u ovoj krizi koju je ovaj armani i dolce&gabana politicar izazvao .

gile

pre 9 godina

Nasta je spala ova Rusija i Ruski narod kukala im majka pa ovo je cudo . Ovaj je sigurno poslat od strane Amerike da zamaje prvo narod da postavi sve njegove ljude kobajagi digo malo standard i kad dodje vreme Ameri se usetaju i pouzimaju sve odlican plan . Ovo sto radi u Ukrajini radi svesno zeli da posvadja Ruse i Ukrajince dugim i krvavim ratom sto posto po nalogu Amerike druge nema poslao u pomoc samo 3 tenka jer zna da oni nista ne mogu da pomognu samo mogu da izazovu bes kod Ukrajinaca i ostalog sveta da zamrznu Rusiju . Krajnje je vreme da se Ruski narod nekako organizuje i da smeni ovog patuljka i sto posto je on CIA-ina krtica u KGB-u bio . Lud covek sto posto

I'm just putin around

pre 9 godina

Ovi sto lupaju minuse na objektivne i sasvim realne komentare su 100% kgb agenti. :-)

Ljudi shvatite da je rusija sama.
I nasa juga je bila sila(imali smo jednu od najopremnijih vojnika,i jednu od najjacih vojski evrope) pa smo izgubili rat (povukli smo trupe iz hr,BiH i KS,svi ti nasi sveti ratovi su se zavrsili bombardovanjem posle cega smo potpisali ultimatum u kumanovu) iako smo bili jaci.

I nacisticka nemacka je bila sila i drzala celu evropu,pa su izgubili rat.

ZAKLJUCAK:
Kolika god da si sila ne mozes protiv celog sveta i zdravog razuma.

Ali od botova nazalost ocekujem minuse.

Welcome to Serbia (without Kosovo,bosnia,tokyo....)

Ranko

pre 9 godina

Tenk usao 150 metara na teritoriju Rusije?Posada pobegla peske pa se vratili po tenk i uhapseni....
I nase patriote i rusofili se dive ovakvim izjavama i aneksiji Krima uz alibi da su SAD najvece zlo na planeti.
Da svi srpski reformatori kroz istoriju ustanu iz groba i sa ovakvim Vucicem,sa sugradjanima koji se dive ovakvim izjavama Putina, nama nema nade.

nikola

pre 9 godina

Koliko se sećam istorije i sam Hitler je 1939. godine preobukao svoje vojnike u uniforme Poljske vojske i napao je svoje položaje duž granice da bi time pred ostatkom sveta opravdao naknadni blitzkrik i osvajanje Poljske.Ko zna, možda budemo imali neki novi tj Ruski blitzkrik.

Jaques

pre 9 godina

Hahahaahah,jos ce da kaze da su oni izvrsili invaziju na rusiju,i izvrsili anshlus ruske teritorije.
Putin izgleda da i sam ne zna sta hoce.

Nije ni cudo st0 nemate saveznike,ko je bleav sa vama da se kumi (srbija, tadzikistan, uzbekistan, kazahstan, mongolija, belorusija, turkmenistan)
U fino drustvance smo se uvukli,sve napredne zemlje.Ali sta da i ocekujemo kad imamo "naprednu" vlast,odnosno naprednu stranku na vlasti.

I'm just putin around

pre 9 godina

Za ukrajinsku vojsku je najbolje da sve tenkove odvezu u Rusiju i ostave,onda su sigurni i zivi,a Rusi svedno imaju poslove o vracanju ukrajini vojne opreme sa Krima hahahhahaaha.
(Suvereni demokrata, 13. jun 2014 19:08)

Vidim,koliko je rusa poginulo?
oko stotinak i vise (samo u odesi su ih spalili zive),sta rusija radi povodom toga?
Veliko nista.

Putin je ovim odigrao korak unapred dva unazad i time se hvali.
Pa sta ,i da pripoji istocnu ukrajnu(u sta sumnjam) izgubice saveznika,vrlo strateski bitnog.
Posle svega sto su rusi uradili,ukrainci ih vise ne gledaju kao bracu i saveznike.100% ce se prikljuciti NATOu.

David

pre 9 godina

Tacno po komentarima se vidi ko je rodjen 95-6 pa nagore. I ja bih pisao sve najbolje o amerima te 92/3 kada mi je bilo 14.Nisam znao nista drugo sem rock- and roll holiwood filmovi provod itd itd i mislio da svi mogu biti amerikanci. Nazalost te 99 sam poceo da kapiram malo politiku postao sirimasan otisao i zemlje i ukapirao dq nas cela germanska i keltska evropa nepodnosi jer smo najgori i najvece ubice. Tacno je da smo sabi sebi najveci neprijatelji tacno je da mi je milosevic unistio najludje godine zivota i tacno je da sam u evropi dobio pravo da postanem covek i sredim zivot. Ali isto tako je tacno da zapadna politika zeli malo koristi jeftinom radnom snagom i po koju bazu Nato. Nista drugo oni tebi nezelw bolje. Rakao sam zapadna politika ne svi evropljani i amerikanci!! Mnogi evropljani koji znaju istinu gotive nas i osecaju isto kao mi

Pametnjaković

pre 9 godina

Ukrajinska vojska deluje neorganizovano. Ranije su bombardovali sami sebe, a sada ne znaju ni gde je Ukrajina, a gde Rusija, pa su zalutali.

Smrt fašizmu, .!. komunizmu!

pre 9 godina

nikako ali nikaaaakooo mi nikada nece biti jasno da ijedan srbin moze biti zapadno orijentisan ! predpostavljam da veliki uticaj su imali crtani filmovi u detinjstvi i holivud u mladosti. koliko puta treba da nas bombarduju da shvatite da nam nikada nece biti prijatelji vec samo lazno glumiti prijatelje sa sargarepom kao magarcima .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (deglobalizator, 13. jun 2014 23:07)

Brate nisam zapadno orijentisan, ali sam antiimperijalistički orijentisan, a u Ukrajini je jedna imperija rešila da otuđi deo Ukrajine kao što je 1999. jedna imperija rešila da otuđi deo Srbije, i tu nema šta da se priča, jasno je da sam protiv imperije i na strani obične jadne zemlje kojom vladaju bogati mafijaši kao i kod nas!

Владимир

pre 9 godina

Шта има да се каже? В.В. Путин је човек који је нацифашистима препустио сопствени народ. То смо видели данас у граду Маријупољу. Просто, мука ми је од дотичног. Морамо да схватимо да нас је Русија стално обмањивала последњих 25 година. Добро смо прошли са таквим лажовима и обмањивачима као што је руска државна бирократија и олигархија. В.В. Путин се обрачунао само са оним олигарсима који нису хтели да се приклоне његовој неосовјеткој власти.

Defense of the Ancients

pre 9 godina

А вест да је та изјава Украјинског шта-год демантована? Узгред буди речено, никаквих доказа за то немају,. само лажу ли лажу, све по налогу САД, ови су највећи шљ*м и платиће дебело, а ови из САД заиста нису свесни шта их чека... још мисле да су јаки :)
(BudaleSAD, 13. jun 2014 19:53)

Haha a sta ih to ceka pa pogledaj samo od Rusije i Ukrajine napravise dva neprijateljska naroda i to ni metak ne ispalise ( Amerikanci zvanicno ) . Sada ce Siriju da oslobode od onog teroriste i zlotvora Asada naravno sa jos vecim teroristima ali nasa poslovica kaze klin se klinom izibja . Posle toga je na redu ova novonastala Evro-Azijska unija pa kad njih rasture ko i SSSR onda sledi Rusija i naravno podela prirodnih bogastava , jer stvarno nije fer da samo jedan narod raspolaze svim tim resursima pa nisu oni napravili ovu planetu . Sto se tice Amerike neces ti doziveti to sto im prizeljkujes za razliku od mene koji cu doziveti ovo sa Rusijom jos malo pa anti raketni stit je gotov i Rusija je okruzena i neutralisana . Koliko je Amerika jaka ovo je dokaz posvadjali vekovnu bracu i naterali ih da se ubijaju stvarno im moramo odati priznanje .

Defense of the Ancients

pre 9 godina

Kako li mozete samo da gledate sta ste zakuvali ? Nadam se da ce Ameri u skorije vreme osloboditi Ruski narod od vase tiranije . Saljete borce i vojnu tehniku i samo izazivate sukobe i stradanje civila a ovamo se pravite fini i prepucavate sa Ukrajinskim politicarima . Da li mislite da bi se Amerika prepucavala sa nekom Ukrajinom , nadam se da ce slobodan svet ipak pobediti u ovoj krizi koju je ovaj armani i dolce&gabana politicar izazvao .

gile

pre 9 godina

Nasta je spala ova Rusija i Ruski narod kukala im majka pa ovo je cudo . Ovaj je sigurno poslat od strane Amerike da zamaje prvo narod da postavi sve njegove ljude kobajagi digo malo standard i kad dodje vreme Ameri se usetaju i pouzimaju sve odlican plan . Ovo sto radi u Ukrajini radi svesno zeli da posvadja Ruse i Ukrajince dugim i krvavim ratom sto posto po nalogu Amerike druge nema poslao u pomoc samo 3 tenka jer zna da oni nista ne mogu da pomognu samo mogu da izazovu bes kod Ukrajinaca i ostalog sveta da zamrznu Rusiju . Krajnje je vreme da se Ruski narod nekako organizuje i da smeni ovog patuljka i sto posto je on CIA-ina krtica u KGB-u bio . Lud covek sto posto

Ranko

pre 9 godina

Tenk usao 150 metara na teritoriju Rusije?Posada pobegla peske pa se vratili po tenk i uhapseni....
I nase patriote i rusofili se dive ovakvim izjavama i aneksiji Krima uz alibi da su SAD najvece zlo na planeti.
Da svi srpski reformatori kroz istoriju ustanu iz groba i sa ovakvim Vucicem,sa sugradjanima koji se dive ovakvim izjavama Putina, nama nema nade.

I'm just putin around

pre 9 godina

Ovi sto lupaju minuse na objektivne i sasvim realne komentare su 100% kgb agenti. :-)

Ljudi shvatite da je rusija sama.
I nasa juga je bila sila(imali smo jednu od najopremnijih vojnika,i jednu od najjacih vojski evrope) pa smo izgubili rat (povukli smo trupe iz hr,BiH i KS,svi ti nasi sveti ratovi su se zavrsili bombardovanjem posle cega smo potpisali ultimatum u kumanovu) iako smo bili jaci.

I nacisticka nemacka je bila sila i drzala celu evropu,pa su izgubili rat.

ZAKLJUCAK:
Kolika god da si sila ne mozes protiv celog sveta i zdravog razuma.

Ali od botova nazalost ocekujem minuse.

Welcome to Serbia (without Kosovo,bosnia,tokyo....)

Jaques

pre 9 godina

Hahahaahah,jos ce da kaze da su oni izvrsili invaziju na rusiju,i izvrsili anshlus ruske teritorije.
Putin izgleda da i sam ne zna sta hoce.

Nije ni cudo st0 nemate saveznike,ko je bleav sa vama da se kumi (srbija, tadzikistan, uzbekistan, kazahstan, mongolija, belorusija, turkmenistan)
U fino drustvance smo se uvukli,sve napredne zemlje.Ali sta da i ocekujemo kad imamo "naprednu" vlast,odnosno naprednu stranku na vlasti.

nikola

pre 9 godina

Koliko se sećam istorije i sam Hitler je 1939. godine preobukao svoje vojnike u uniforme Poljske vojske i napao je svoje položaje duž granice da bi time pred ostatkom sveta opravdao naknadni blitzkrik i osvajanje Poljske.Ko zna, možda budemo imali neki novi tj Ruski blitzkrik.

I'm just putin around

pre 9 godina

Za ukrajinsku vojsku je najbolje da sve tenkove odvezu u Rusiju i ostave,onda su sigurni i zivi,a Rusi svedno imaju poslove o vracanju ukrajini vojne opreme sa Krima hahahhahaaha.
(Suvereni demokrata, 13. jun 2014 19:08)

Vidim,koliko je rusa poginulo?
oko stotinak i vise (samo u odesi su ih spalili zive),sta rusija radi povodom toga?
Veliko nista.

Putin je ovim odigrao korak unapred dva unazad i time se hvali.
Pa sta ,i da pripoji istocnu ukrajnu(u sta sumnjam) izgubice saveznika,vrlo strateski bitnog.
Posle svega sto su rusi uradili,ukrainci ih vise ne gledaju kao bracu i saveznike.100% ce se prikljuciti NATOu.

marija

pre 9 godina

A po vec poznatom scenariju, kako bi bilo da Rusija proglasi HUMANITARNU KATASTROFU nad civilnim stanovnistvom Istoka i bombarduje Ukrajinu??? Bez odluke Saveta bezbednosti Ujedinjenih Nacija, to je sad pravilo.
A onda EUroAzijski protektorat i njihove mirovne snage u Istocnoj Ukrajini, pa ko ih prizna, prizna.
Samo, ima jedna sitnica, Putin verujem nikad ne bi bombardovao i ubijao kolektivno kaznjavajuci gradjane kao zlocinci kauboji, pa jos uranijumom.
Zato je br.1 u svetu. Dzaba ga provocirate.
Putin ne ubija.
(marija, 13. jun 2014 19:04)

cist racun, zaista duga ljubav!

pre 9 godina

Ako, i treba da vam opipavaju puls. Lepo je glazjev(savetnik od v.v.p.) rekao pre 3 dana:"izgleda da se ceka da od malog problema(2000 ljudi na majdanu) nastane veliki(trenutno oko 50 000 naoruzanih placenika, sto nacista i fanatika, sto graystone ltd, sto ragularnih vojnika ukrainske vojske)." Znaci, zakljucak je, da umesto da se rak izvadi u ranoj fazi(juzna osetija/abhazija), treba da se stvori zaista ozbiljno zariste "ala cecenija", samo ovaj pit sa ozbiljnijim posledicama zbog igre brojki(mnogo vise ljudi/vojske/civila...). Ja nisam krvolocan, ali istocna ukraina je morala biti resena sa krimom. Neresivost je preskupa u kljucnim drzavnim trenucima. Cekate previse, platite.

deglobalizator

pre 9 godina

nikako ali nikaaaakooo mi nikada nece biti jasno da ijedan srbin moze biti zapadno orijentisan ! predpostavljam da veliki uticaj su imali crtani filmovi u detinjstvi i holivud u mladosti. koliko puta treba da nas bombarduju da shvatite da nam nikada nece biti prijatelji vec samo lazno glumiti prijatelje sa sargarepom kao magarcima .

Smrt fašizmu, .!. komunizmu!

pre 9 godina

nikako ali nikaaaakooo mi nikada nece biti jasno da ijedan srbin moze biti zapadno orijentisan ! predpostavljam da veliki uticaj su imali crtani filmovi u detinjstvi i holivud u mladosti. koliko puta treba da nas bombarduju da shvatite da nam nikada nece biti prijatelji vec samo lazno glumiti prijatelje sa sargarepom kao magarcima .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (deglobalizator, 13. jun 2014 23:07)

Brate nisam zapadno orijentisan, ali sam antiimperijalistički orijentisan, a u Ukrajini je jedna imperija rešila da otuđi deo Ukrajine kao što je 1999. jedna imperija rešila da otuđi deo Srbije, i tu nema šta da se priča, jasno je da sam protiv imperije i na strani obične jadne zemlje kojom vladaju bogati mafijaši kao i kod nas!

BudaleSAD

pre 9 godina

А вест да је та изјава Украјинског шта-год демантована? Узгред буди речено, никаквих доказа за то немају,. само лажу ли лажу, све по налогу САД, ови су највећи шљ*м и платиће дебело, а ови из САД заиста нису свесни шта их чека... још мисле да су јаки :)

Suvereni demokrata

pre 9 godina

Za ukrajinsku vojsku je najbolje da sve tenkove odvezu u Rusiju i ostave,onda su sigurni i zivi,a Rusi svedno imaju poslove o vracanju ukrajini vojne opreme sa Krima hahahhahaaha.

Stanko

pre 9 godina

А ко ће да ослободи народе и народности САД од робовласништва које спроводе корпорације и њихове политичке марионете и психопате из Беле Куће и НСА?
Наравно да САД не би дозволила ово што дозвољава нормална земља Русија. Они би засули земљу уранијумом.
Заслепљени фамозним КГБ-ом и комунизмом ви не видите да су психопате у Америци, а фашисти у Украјини.
Па и наша УДБА сада ради за цију а не КГБ и комунисте па ипак лустрације нема. Доказ да није важан ред и поредак каи ни демократија и слобода, већ ко ради шта америчке корпорацијске психопате траже од њих.

Владимир

pre 9 godina

Шта има да се каже? В.В. Путин је човек који је нацифашистима препустио сопствени народ. То смо видели данас у граду Маријупољу. Просто, мука ми је од дотичног. Морамо да схватимо да нас је Русија стално обмањивала последњих 25 година. Добро смо прошли са таквим лажовима и обмањивачима као што је руска државна бирократија и олигархија. В.В. Путин се обрачунао само са оним олигарсима који нису хтели да се приклоне његовој неосовјеткој власти.

Defense of the Ancients

pre 9 godina

А вест да је та изјава Украјинског шта-год демантована? Узгред буди речено, никаквих доказа за то немају,. само лажу ли лажу, све по налогу САД, ови су највећи шљ*м и платиће дебело, а ови из САД заиста нису свесни шта их чека... још мисле да су јаки :)
(BudaleSAD, 13. jun 2014 19:53)

Haha a sta ih to ceka pa pogledaj samo od Rusije i Ukrajine napravise dva neprijateljska naroda i to ni metak ne ispalise ( Amerikanci zvanicno ) . Sada ce Siriju da oslobode od onog teroriste i zlotvora Asada naravno sa jos vecim teroristima ali nasa poslovica kaze klin se klinom izibja . Posle toga je na redu ova novonastala Evro-Azijska unija pa kad njih rasture ko i SSSR onda sledi Rusija i naravno podela prirodnih bogastava , jer stvarno nije fer da samo jedan narod raspolaze svim tim resursima pa nisu oni napravili ovu planetu . Sto se tice Amerike neces ti doziveti to sto im prizeljkujes za razliku od mene koji cu doziveti ovo sa Rusijom jos malo pa anti raketni stit je gotov i Rusija je okruzena i neutralisana . Koliko je Amerika jaka ovo je dokaz posvadjali vekovnu bracu i naterali ih da se ubijaju stvarno im moramo odati priznanje .

dejan

pre 9 godina

@gile e ti nam reci, koji ni pravopisa ne znas, sta to predsjednik jedne od dve najmocnije drzave na svijetu planira i smislja...najzalije mi je ovih hardcore rusofoba (evrofanatika) i rusofila....

zhh

pre 9 godina

Kako se stvari odvijaju i po tome kako Rusija stalno uzmiče ovakvi naslovi bi mogli postati češći i raznovrsniji. Čerčil: Kada neka vlast između rata i sramote odabere sramotu, dobiće i rat i sramotu.

Milan

pre 9 godina

Nije Rusija svrgla izabranog predsednika nego Zapad. A posle onog nema kajanja. Krim, federalizacija jugoistoka, pa kasnije od federalne jedinice krimskim putem do pripajanja Rusiji... A sve na inicijativu Zapada.

Dusan

pre 9 godina

Ma to je sve po dogovoru, plati posadi 2-3 hiljade evera po tenku... Za te pare Ukrajinci ratuju godinu dana. Navodno ih uhapsis posaljes na more u Soci dva meseca i ajmo nazad u Ukrajinu!

mozga bez

pre 9 godina

Kako ovde neki komentatori lupaju gluposti pa to je strasno. Pa zar ne vidite da ih Putin za..... zbog ona tri tenka od juce. Stvarno smesno da iko pomisli da jedna vojna sila ( ma koja po redu Rusija bila ipak je vojna sila) posalje samo tri tenka.

David

pre 9 godina

Tacno po komentarima se vidi ko je rodjen 95-6 pa nagore. I ja bih pisao sve najbolje o amerima te 92/3 kada mi je bilo 14.Nisam znao nista drugo sem rock- and roll holiwood filmovi provod itd itd i mislio da svi mogu biti amerikanci. Nazalost te 99 sam poceo da kapiram malo politiku postao sirimasan otisao i zemlje i ukapirao dq nas cela germanska i keltska evropa nepodnosi jer smo najgori i najvece ubice. Tacno je da smo sabi sebi najveci neprijatelji tacno je da mi je milosevic unistio najludje godine zivota i tacno je da sam u evropi dobio pravo da postanem covek i sredim zivot. Ali isto tako je tacno da zapadna politika zeli malo koristi jeftinom radnom snagom i po koju bazu Nato. Nista drugo oni tebi nezelw bolje. Rakao sam zapadna politika ne svi evropljani i amerikanci!! Mnogi evropljani koji znaju istinu gotive nas i osecaju isto kao mi

Krkobaba

pre 9 godina

Opet tendenciozan naslov. Neko od urednika bi vec morao da reaguje, jer nije tacno prenosenje vesti. Nisu dva tenka nego dva okolopna vozila pesadije. I ruska Duma je ocenila da se ne radi o provokaciji vec o nesposobnosti rukovaoca. Prvi transporter je usao na teritoriju, gde se zaglavio, pripadnici granicnih jedinica krenuli ka njemu, ali je drugi usao, pokupio posadu prvog i pobegli nazad na teritoriju Ukrajine. Ostavili onaj prvi zaglavljen. Imate snimke, ruska vojska nije htela da unisti nijedan od njih.

Pametnjaković

pre 9 godina

Ukrajinska vojska deluje neorganizovano. Ranije su bombardovali sami sebe, a sada ne znaju ni gde je Ukrajina, a gde Rusija, pa su zalutali.