Novi predsednik preti separatistima

Kijev -- Novoizabrani ukrajinski predsednik Petro Porošenko poručio da zločini proruskih separatista na istoku Ukrajine neće proći nekažnjeno.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Naravno da nije održan nikakav legitiman referendum i naravno da tu sprdnju niko normalan ne priznaje. Nit' je održan na celoj teritoriji, koju separatisti smatraju svojom, već samo u nekoliko gradova, niti su međunarodni posmatrači bili prisutni, što je naravno za posledicu imalo glasanje koliko god hoćeš puta, listiće sa već ucrtanim odgovorima i naravno rezultat od 98-99 ili koliko već posto. Uglavnom, sve vrlo tipično za demokratije kgb-ovskog tipa. Što se tiče "nenaoružanih civila" u Odesi, pitam li se onda čime su usmrtili šestoricu Ukrajinaca, pre nego što se desilo paljenje? To je kgb propaganda zaboravila izgleda objaviti, da su Rusi (i to ne iz same Ukrajine, nego i oni pristigli iz Rusije i kvazidržave Pridnjestrovlje) izazvali nerede u Odesi, hicima iz kalašnjikova, od kojih je stradalo šest Ukrajinaca.
  (333, 30. maj 2014 13:03)

  # Link komentara

 2. Malo sam zbunjen, na koga se tačno ovde misli?
  Zar nije održan referendum i te države su se otcepile (daleko kulturnije i legitimnije nego što je to u slučaju Kosova priznao ceo svet), dok sa druge strane imamo neverovatan zločin neke profašističke organizacije desni sektor koji ponosno objavljuje snimke kako spaljuje 40-ak nenaoružanih civila?!
  Ko je sada tu bandit i terorista, a ko je patriota... zašto se izbori nisu održali u spornim regijama ako se priča o pobunjenim grupama?
  Kakvi su uopšte izbori u državi gde 1/3 stanovnika držite pod artiljerijskom vatrom?
  Porošenko nikada ništa dobro Ukrajini nije doneo, ali to narod zna bolje od nas sa strane.
  (Tadija, 30. maj 2014 10:40)

  # Link komentara

 3. Usrecice ih ovaj "kralj cokolade", kao da smo mi izabrali Miskovica...
  (mare, 30. maj 2014 10:01)

  # Link komentara