Zapad vrši pritisak na Porošenka

Donjeck -- Zapad vrši pritisak na novoizabranog ukrajinskog predsednika Petra Porošenka da počne reforme u zemlji u vreme kada napetosti na istoku zemlje ne jenjavaju.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Jadan ukrajinski narod, sta ga tek sad ceka? Sta da radimo i mi smo sami birali Milosevica i cak smo mu aplaudirali kad nas je uvlacio iz rata u rat, sve i jedan izgubljen. Ista sudbina ceka i Ukrajinu i posle nekoliko stotina hiljada mrtvih, par miliona razmjestenih, usledice Ukrakinski Dayton.
  (nepismen, 28. maj 2014 14:03)

  # Link komentara

 2. Porosenko razmislja da izvrsi genocid prema sopstvenom stanovnistvu koje je protiv njega. Gde god Amerika umesa prste tu je krvi do kolena.
  (Dejan, 28. maj 2014 13:52)

  # Link komentara

 3. Nije ovo predsjednik, nego izdajnik Ukrajine.
  (Leni, 28. maj 2014 12:10)

  # Link komentara

 4. Ma....no sa takvim stavom ces tu bednu Ukrajinu do kraja unistiti. Da li EU uopste kapira u sta srlja? Mislim, par glupavih birokrata i par losih premijera ce unistiti Evropu. SAD ih nagovara da idu sa vojskom ne bi li izazvali Ruse. Ako Rusi krenu lepo ce ih sravniti sa zemljom jer su toliko glupavi da to ni na Balkanu nema. Oni nasli da vojno reaguju? Bagra siromasna lopovska. Pa ovaj predsednik je isti kao bivsi i jos gori. Mnogo gori. Pa oni su stvarno nestvarno glupi
  (dora, 28. maj 2014 11:49)

  # Link komentara

 5. Opet Američki čovek u sred Ukraine! NATO će sve učiniti da kontroliše crno more makar izginuli svi Ukrainci. Rusija je super sila i njeni su interesi iznad interesa NATO u tom regionu. Koliko kapital i razmažena svirepa deca najbogatijih kontrolišu EU. Niko i ne pokušava da smiri situaciju, samo još više navijaju za sukobe i krvoproliće. Nadam se da će im se to vratiti na najgori mogući način u sred EU i USA. Svi su sa ratnom retorikom, neko to producira jako dobro.
  (zlo i naopako, 28. maj 2014 11:22)

  # Link komentara

 6. Nisam shvatio, da li će Angela "prirediti" ili "pripremiti" večeru? Razlika je značajna, složićete se.
   (Srdjan, 28. maj 2014 11:22)

  # Link komentara