Četvrtak, 22.05.2014.

18:02

Obrenovac: Voda, mulj, nered (FOTO)

Stanje u Obrenovcu je bolje, ali su pojedini delovi te opštine i dalje pod vodom. Građanima se preporučuje da se ne vraćaju dok ne bude gotova dezinfekcija.

Izvor: Beta

Obrenovac: Voda, mulj, nered (FOTO) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

jeste ja sam

pre 9 godina

Žuti ovo, žuti ono", ali, Mitrovicu i Šid je branio štab kojim rukovodi Goran Ješić, doduše bez pompe i fotoreportera, a Krupanj i Obrenovac su branili Mali, Vucic i Selakovic...e tako narode, pa psujte zute do mile volje...

Vendeta

pre 9 godina

Na internetu nema cenzure i drago mi je da mogu da vidim ljude koji smeju da iznose stav i informacije. A umem lako da prepoznam propagandu. U ostale medije sam zaista izgubio poverenje ali ih razum jer su dosla perfidna vremena. Na recima belo, iza zavese crno.

cacanin

pre 9 godina

Vode ima u neposrednoj blizini hotela "Obrenovac" gde su zvaničnici MUP-a Srbije davali izjave, ali novinarima nije bilo dozvoljeno da postavljaju pitanja.
Jedna od novinarki koja je pitala za trenutnu dubinu vode prekinuta je rečenicom "Nema pitanja".

Mi smo muceni narod i blesav 100% kad ovo prastamo.

monarhija

pre 9 godina

ko ce da odgovara za ovih poslednjih desetak godina i sav taj krimanal sto se desavao u Srbiji,
Vucic i SNS i pored ubedljive pobede na izborima i dalje imaju veliki otpro mocnika koji su rusili Srbiju tih poslednjih desetak godina i doveli do toga da Srbija sa bracom iz Evrope i sa starim saveznicima sa zapada bude vise udaljeni nego sto su to danasnji ekstremisti sa kosova koji sa Evropom i evropskim moralom i civilizacijom nemaju ama bas nista nego cak na to gledaju neprijateljski i sa mrznjom

Mađar iz Vojvodine

pre 9 godina

Ej moje Gedže, da se ovo desilo u Mađarskoj revolucija bi izbila. A državna televizija Mađarske (MTV) bi gorela još jedno kao što je gorela 2010. godine zbog laži Socijalističke Partije Mađarske (MSZP). Lažu vas, kradu vas, šutiraju vas, ponižavaju vas, ćutite, trpite, poplave vas, udave vas, trunete, u mulju ste, dokle bre majkumu, kada če te otvoriti oči???!

PS. Vlada je kriva za poplave, a grižu savesti neće imati narod umesto vlasti, to da upamti Vučić i kompletna rulja na vlasti!!!

Stri lee

pre 9 godina

Setite se onog pomracenja sunca '99 ili 2000. Mislio sam da smo zauvek izasli iz tog vremena, da smo stasali. Trenutno su mediji najslabija karika u Srbiji. Ubi vas autocenzura.

levac

pre 9 godina

Zar su ovi jos na vlasti. U normalnim zemljama odavno bi i optuznice bile podignute. Ovde verovatno ocekuju medalje za hrabrost. Podavise sopstveni narod.

Ovčar

pre 9 godina

Dobro je Vlado G. rekao " komentari se ne...čitaju " samo sto ovaca ima dovoljno, pa misle da negativne komentare o vladi, koja ima podršku sveta i naroda kao nikad do sad, neko shvata ozbiljno. Oladite bre malo!!! Srbija cvrsto koraca napred u bolju buducnost uz pomoć prijatelja iz sveta!!!

vlada milić

pre 9 godina

da li je istina da je na danasnjoj konferenciji za novinare Hrvatske vlade saopšteno da je u Srbiji od poplava stradalo 3200 ljudi. voleo bih da to nije istina ali ovom Kim Il Vucku i njegovim " novinarima " ništa ne verujem a diktaturu prezirem. priželjkujem dan kada će se u Srbiji roditi novinar koji će skupiti hrabrosti i reći " gospodine premijeru , gradjani Srbije i mi vas plaćamo i vi ste dužni da nam dajete odgovore na naša pitanja i da se ne ponašate kao školski i lokalni siledžija. ako vam smetaju novinarska pitanja i ne želite da odgovarate na njih dajte ostavku i batalite politiku jer dok vas narod plaća morate da odgovarate na pitanja jer vam je to deo posla " siledžijama nije mesto u vlasti. kajlu za vrat , pistolj za pojas i na ulicu bato ako hoćeš da budeš mangup a ne da javno ponizavas i maltretiras ministre i generale .

veca

pre 9 godina

Treba hitno dovesti sve poslanike da pomognu oko saniranja posledica poplave posto ne mogu da jadni odvoje po 30000 mesecno za pomoc.Stvarno su mediokriteti.Ovo je uz Tomu blam godine.Pod hitno smanjiti broj poslanika i njihove tople obroke od 100 dinara usmeriti na jadan narod koji je sve izgubio ali nije OBRAZ.

seljak e

pre 9 godina

cemu sluze novinari ako im je zabranjeno da postavljaju pitanja. Previse je raznih zabrana od strane vlasti u ovoj krizi. Prema ljudima se odnose kao da zivimo u 50 tim godinama proslog veka. Ipak istina nikada ne moze da se sakrije, ma koliko truda i bezobrazluka bilo upotrebljeno. Kad tad znacete ljudi sve i to ne zahvaljujuci novinarima koji prenose informacije sa mesta gde im je zabranjeno da postavljaju pitanja.

marija lucic

pre 9 godina

A NESTALI!? Koliko ih je? Kako im je ime i prezime? Potpisujte peticiju da se obelodani taj gubitak!!! Jer, izgleda da vlast kod mnogih uspeva da pomute razum i da se poveruje da to nije sad najvaznije. Podaci o NESTALIMA, pa sve drugo!!!!

Prekinite !

pre 9 godina

@Slobodan, 22. maj 2014 20:21

"Moji" ne postoje...i nikada nisu postojali,niti ce postojati.Licno (u svakom smislu) sto se formiranja svog misljenja o necemu i svega kroz zivot tice se nikada nisam "vezivao" za bilo kakve "grupacije", ne vezujem ga ni za familiju, ni za misljenje prijatelja ...a kamoli za neku stranku gde je esencija da svi slepo prate "vodje" i klimaju glavom.
Pozdrav.

A1

pre 9 godina

U četvrtak 15.05. hr je poslala pomoć Srbiji, zustavljena je jer je Srbija u 11 h tražila pomoć Rusije, u 18 h pomoć Slovenije a u 23 h pomoć EU gdje nije navedeno što se traži. Pročitajte i promislite sami, zašto su helikopteri u Bih iz HR išli u četvrtak a u Srbiju ne?
Sedam dana prije poplava svi su obavješteni da će biti problema, cijela kontinentalna HR je bila u CRVENOM u sustavu uzbunjivanja i to ne samo za padavine nego i za orkanski vjetar. Što je Srbija poduzela da spasi svoje građane? Hr je pripremila nasipe... nije poplavljen Karlovac, Sisak,... sve dok nakraju nisu na tri mjesta popustili "novi" nasipi na krajnjem toku Save. http://obris.org/regija/poplave-u-regiji-solidarnost-na-djelu/

zaeb

pre 9 godina

Auuu pa ja tek sad videh da više od 80% kanala nema (prestao sam da ga gledam kad sam video da ponavljaju jedno te isto, a i ne mogu da ih gledam kako koriste situaciju da se slikaju i promovišu), a onih 20% je nekim čudom postalo ružičasto inače ih je bilo 1% u mom paketu da bih čitajući iz komentara video o čemu se radi. Diktatura u najavi daleko gora od Slobine. Ne znam šta je narod očekivao od preimenovanih, priprostih, siledžijskih radikala koji vade pištolje na masu kad ih neko nešto pita što im negoduje.? Kojim on razlogom opravdava tu zabranu? Ko je taj "gospodin" koji će meni i svima nama reći šta ćemo i kada da gledamo? Sve je pod kontrolom, sve je ružičasto. Kakvo je to ispiranje mozga i kontrola istih. Ne treba nama HAARP dovoljni su "gospodin" i "ružica". Još će ameri i da nauče nešto od nas.

objektivno

pre 9 godina

Nasi politicari i izgledaju svi do jednog kao da ih je poplava izbacila. Oni su direktni krivci za neizgradjene putele, zapustene kanale, nedostatak pravovremene komunikacije i obavestavanja stanovnistva unapred o mogucoj opasnosti. Mnogo vise od toga, oni su krivi za nastavak politike koja unistava narod i drzavu, sprecava normalan razvoj ekonomije i bilo kakvu zdravu investiciju. I pored svega toga nije ih sramota da se pojavljuju na tv, beskonacno pricaju i prave znacajne pauze. Cega se pametan stidi...

ex-Sloba

pre 9 godina

Jesmo mi glup narod i tako to... Ali, ako misle da smo toliko glupi da cemo prozivljavati jos jednom Slobu, grdno se varaju!!! A, ima nas 70% koji nismo glasali (nisam ni izlazio na izbore) za ove lopove. Tako da, bolje neka se paze, jer ako krene rulja, ono sto je doziveo Milosevic, bice ujed mrava, naspram njih.

siri dalje

pre 9 godina

molim da pazljivo pogledate ovaj vazan link http://www.kurir-info.rs/nikolic-opremicemo-vojsku-i-policiju-za-odbranu-od-poplava-clanak-477662
...bese to Oktobar 2012

zaeb

pre 9 godina

Prvo cenzura TV zatim interneta potom se na konferenciji za štampu zabranjuju pitanja!!! Šta je sledeće policijski ćas od 20h??? Šta mislite zašto ima više policije od vojske??? Pa zato što ne sme niko da vas bije osim nje. E narode ovco. Oni su njihove bredhodnike izbacivali bagerima mi ćemo imati muku da njih izbacimo puškama.

ekv

pre 9 godina

Milorad Dodik izdao Semberiju!!

Evo šta se dešava u vezi Semberije i Šapca (to nećete čuti od Dodika i Vučića).

Potpuno je jasno da su minirali branu ispred Bijeljine… Oni ispuštaju Savu u Bosni i tako plave Bijeljinu i cijelu Semberiju, da bi smanjili protok vode u Srbiju i sačuvali Šabac u kojem postoji opasna hemijska industrija.

Oni potpuno svjesno i namjerno tovare bijedu na Bosnu. Eto, zato je Dodik bio kod Vučića. http://zokstersomething.com/2014/05/19/poruka-citaoca-iz-bosne-dodik-svjesno-poplavio-bijeljinu/

Aleksandar Vucic potopio Semberiju zbog Sapca!!!!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić na sjednici za izvanredne situacije govorio je o obrani Šapca.

"To će značiti Divkoviću da primjenjujemo ratne mjere, da vodu puštamo na jednu drugu stranu, a o tome ćemo kasnije nasamo razgovarati... Divkoviću jesmo li se razumjeli?

Šabac moramo braniti svim sredstvima! Zadatak cijele države je obrana Šapca pod svaku cijenu. Padne li Šabac Divkoviću znate što trebate raditi?"...

izjavio je srpski premijer tijekom sjednice za izvanredne situacije, obraćajući se načelniku srpske vojske Ljubiši Dikoviću.

Izjava se nalazi u vremenu od 3:17 minuta.

http://***/vijesti/regija/123062-video-vucic-i-ratne-mjere-je-li-ova-snimka-dokaz-da-bi-vucic-namjerno-potopio-jedan-grad-da-bi-spasio-drugi.html

tt

pre 9 godina

Oziris nadovezujem se na komentar. Novinarka radio Index koja zivi u Obrenovcu i odakle je evakuisana izjavila je da je pre ulaska u studio B92 upozorena da vodi racuna o tome sta prica a imala bi, da nece da dovodi u neprijatnu situaciju tu tv kao i da mora da misli na sebe i svoju porodicu kao ina svoj posao. Toliko.

Slobodan

pre 9 godina

Prekinite, ja nisam glasao za ove na vlasti, ali ne mogu da verujem da neko može da napiše ovakav komentar. Da li ti to priželjkuješ da bude na stotine žrtava ne bi li tvoji došli na vlast. Da li misliš da će biti tajnih masovnih grobnica i da te ljude neće niko da traži. Ako stvarno misliš to što si napisao onda te žalim, a ako si napisao po nečijoj instrukciji onda za tebe nema spasa. Što je još gore dobio si samo pluseve od dežurnih pljuvača DS-a (čiji sam nekad bio član) . Ovakve se Srbije stidim

pedja_71

pre 9 godina

Kako je dobro došla ova apokalipsa ljudima na vlasti...lična promocija, privid zabrinutosti, direktan prenos vlade, gde premijer preslišava i izgovara "Nemoj da čujem" i ojačava kult lilnosti, a njegova polovina Srbije pada u trans...i na kraju, vrhunac demonstriranja moći, apsolutna cenzura medija. Fuj.

Prekinite !

pre 9 godina

Jedna od novinarki koja je pitala za trenutnu dubinu vode prekinuta je rečenicom "Nema pitanja".

Jezivo...ljudi,ne dozvolite da ovo prodje i da se zaboravi,da ovi nastave da vode drzavu,direktno su odgovorni za pokolj i zato sto oni rade uveliko "cover up" svega koliko mogu da sakriju sta su dozvolili.Koriste i trodnevni dan zalosti samo za to i blokadu totalnu (ukidanje kablovskih kanala) dok oni uklanjaju po terenu i da dobiju na vremenu.Svesni su kakav su masakr napravili svojom neodgovornoscu i pokusavaju da se spasavaju i peru toliko ocigledno da ispadaju "smesni" u gomili situacija.
Svi mediji su pod njihovom kontrolom i lazu gore nego za vreme cika Slobe.Obrenovac je grad karantin zona od trenutka kad su shvatili sta se desilo.
Istina je jeziva...i mogla se videti i cuti po nekim sajtovima i blogovima ali ih munjevito gase.
Obrenovcani nikad nece zaboraviti kakav su jeziv prizor gledali u svom gradu i kakav je haos vladao prvog dana,pljacke,lesevi,totalna dezorganizacija...niko im nije pruzio pravovremenu organizovanu pomoc pre Rusa...a vi zamislite koliko je trebalo vremena pre nego sto je sleteo prvi avion sa spasiocima odande,toliko.
Jezivo...

only fools and horses

pre 9 godina

Auu, pa jel ovo Severna Koreja. Nema pitanja, ono što kaže veliki vođa sadrži odgovore na sva pitanja.
Počinjem da mislim da ovi stvarno nešto kriju.

vlada

pre 9 godina

Diktatura u prilazu.Nema kablovske,nema pitanja na konferenciji za novinare,nema odgovornosti.Pre nedeljicu dana rekose i Mali i Antic da ne treba paniciti,da ljudi ostanu prisebni i da ne napustaju Obrenovac.Moralni cin zvani ostavka je nesto nepoznato na ovim prostorima.Pa Vucic bi ostao obezglavljen bez njih dvojice.A to je najmanje sto mogu da urade,makar iz pijeteta prema izgubljenim zivotima.Ali neee.Ko sme da postavi pitanje takve vrste.To sve lici na onu narodnu:"Nije kriv ko je pr..uo,vec ko je cuo.Prilicno je jasno da aktuelna Vlada nema plan kako da sanira posledice u razumnom vremenskom roku.A poznato je da se mi samo bavimo posledicama ali ne i preventivom.Nece sve ovo izaci na dobro.Voda jeste dosla do grla.Fizicki.Ali faticki kada se transformise u bujicu naroda,tesko da bi ko pozeleo da bude u kozi vladajuceg establismenta.Jasno je ko dan da ce razlog za neuspesnu tekucu godinu,biti elementarna nepogoda koja je zadesila region.Sami smo birali.Dok je curana bice i podvarka.Kupus se uvek nadje.

Pametnjaković

pre 9 godina

Taj "nered", "mulj" i "voda" predstavljaju život za trilione bakterija, virusa, parazita, gmizavaca, glodara, itd. Vi ćete sada uništiti sve njih, da bi mi mogli da živimo. Razmislite o tome.

Oziris

pre 9 godina

U emisiji bulevar gostovala je novinarka radija Index koja zivi u Obrenovcu, samo je rekla da zbog posla ne sme da kaze sta se desilo.... Pametnom dosta

only fools and horses

pre 9 godina

Auu, pa jel ovo Severna Koreja. Nema pitanja, ono što kaže veliki vođa sadrži odgovore na sva pitanja.
Počinjem da mislim da ovi stvarno nešto kriju.

Oziris

pre 9 godina

U emisiji bulevar gostovala je novinarka radija Index koja zivi u Obrenovcu, samo je rekla da zbog posla ne sme da kaze sta se desilo.... Pametnom dosta

pedja_71

pre 9 godina

Kako je dobro došla ova apokalipsa ljudima na vlasti...lična promocija, privid zabrinutosti, direktan prenos vlade, gde premijer preslišava i izgovara "Nemoj da čujem" i ojačava kult lilnosti, a njegova polovina Srbije pada u trans...i na kraju, vrhunac demonstriranja moći, apsolutna cenzura medija. Fuj.

Prekinite !

pre 9 godina

Jedna od novinarki koja je pitala za trenutnu dubinu vode prekinuta je rečenicom "Nema pitanja".

Jezivo...ljudi,ne dozvolite da ovo prodje i da se zaboravi,da ovi nastave da vode drzavu,direktno su odgovorni za pokolj i zato sto oni rade uveliko "cover up" svega koliko mogu da sakriju sta su dozvolili.Koriste i trodnevni dan zalosti samo za to i blokadu totalnu (ukidanje kablovskih kanala) dok oni uklanjaju po terenu i da dobiju na vremenu.Svesni su kakav su masakr napravili svojom neodgovornoscu i pokusavaju da se spasavaju i peru toliko ocigledno da ispadaju "smesni" u gomili situacija.
Svi mediji su pod njihovom kontrolom i lazu gore nego za vreme cika Slobe.Obrenovac je grad karantin zona od trenutka kad su shvatili sta se desilo.
Istina je jeziva...i mogla se videti i cuti po nekim sajtovima i blogovima ali ih munjevito gase.
Obrenovcani nikad nece zaboraviti kakav su jeziv prizor gledali u svom gradu i kakav je haos vladao prvog dana,pljacke,lesevi,totalna dezorganizacija...niko im nije pruzio pravovremenu organizovanu pomoc pre Rusa...a vi zamislite koliko je trebalo vremena pre nego sto je sleteo prvi avion sa spasiocima odande,toliko.
Jezivo...

tt

pre 9 godina

Oziris nadovezujem se na komentar. Novinarka radio Index koja zivi u Obrenovcu i odakle je evakuisana izjavila je da je pre ulaska u studio B92 upozorena da vodi racuna o tome sta prica a imala bi, da nece da dovodi u neprijatnu situaciju tu tv kao i da mora da misli na sebe i svoju porodicu kao ina svoj posao. Toliko.

vlada

pre 9 godina

Diktatura u prilazu.Nema kablovske,nema pitanja na konferenciji za novinare,nema odgovornosti.Pre nedeljicu dana rekose i Mali i Antic da ne treba paniciti,da ljudi ostanu prisebni i da ne napustaju Obrenovac.Moralni cin zvani ostavka je nesto nepoznato na ovim prostorima.Pa Vucic bi ostao obezglavljen bez njih dvojice.A to je najmanje sto mogu da urade,makar iz pijeteta prema izgubljenim zivotima.Ali neee.Ko sme da postavi pitanje takve vrste.To sve lici na onu narodnu:"Nije kriv ko je pr..uo,vec ko je cuo.Prilicno je jasno da aktuelna Vlada nema plan kako da sanira posledice u razumnom vremenskom roku.A poznato je da se mi samo bavimo posledicama ali ne i preventivom.Nece sve ovo izaci na dobro.Voda jeste dosla do grla.Fizicki.Ali faticki kada se transformise u bujicu naroda,tesko da bi ko pozeleo da bude u kozi vladajuceg establismenta.Jasno je ko dan da ce razlog za neuspesnu tekucu godinu,biti elementarna nepogoda koja je zadesila region.Sami smo birali.Dok je curana bice i podvarka.Kupus se uvek nadje.

ex-Sloba

pre 9 godina

Jesmo mi glup narod i tako to... Ali, ako misle da smo toliko glupi da cemo prozivljavati jos jednom Slobu, grdno se varaju!!! A, ima nas 70% koji nismo glasali (nisam ni izlazio na izbore) za ove lopove. Tako da, bolje neka se paze, jer ako krene rulja, ono sto je doziveo Milosevic, bice ujed mrava, naspram njih.

zaeb

pre 9 godina

Prvo cenzura TV zatim interneta potom se na konferenciji za štampu zabranjuju pitanja!!! Šta je sledeće policijski ćas od 20h??? Šta mislite zašto ima više policije od vojske??? Pa zato što ne sme niko da vas bije osim nje. E narode ovco. Oni su njihove bredhodnike izbacivali bagerima mi ćemo imati muku da njih izbacimo puškama.

A1

pre 9 godina

U četvrtak 15.05. hr je poslala pomoć Srbiji, zustavljena je jer je Srbija u 11 h tražila pomoć Rusije, u 18 h pomoć Slovenije a u 23 h pomoć EU gdje nije navedeno što se traži. Pročitajte i promislite sami, zašto su helikopteri u Bih iz HR išli u četvrtak a u Srbiju ne?
Sedam dana prije poplava svi su obavješteni da će biti problema, cijela kontinentalna HR je bila u CRVENOM u sustavu uzbunjivanja i to ne samo za padavine nego i za orkanski vjetar. Što je Srbija poduzela da spasi svoje građane? Hr je pripremila nasipe... nije poplavljen Karlovac, Sisak,... sve dok nakraju nisu na tri mjesta popustili "novi" nasipi na krajnjem toku Save. http://obris.org/regija/poplave-u-regiji-solidarnost-na-djelu/

marija lucic

pre 9 godina

A NESTALI!? Koliko ih je? Kako im je ime i prezime? Potpisujte peticiju da se obelodani taj gubitak!!! Jer, izgleda da vlast kod mnogih uspeva da pomute razum i da se poveruje da to nije sad najvaznije. Podaci o NESTALIMA, pa sve drugo!!!!

Mađar iz Vojvodine

pre 9 godina

Ej moje Gedže, da se ovo desilo u Mađarskoj revolucija bi izbila. A državna televizija Mađarske (MTV) bi gorela još jedno kao što je gorela 2010. godine zbog laži Socijalističke Partije Mađarske (MSZP). Lažu vas, kradu vas, šutiraju vas, ponižavaju vas, ćutite, trpite, poplave vas, udave vas, trunete, u mulju ste, dokle bre majkumu, kada če te otvoriti oči???!

PS. Vlada je kriva za poplave, a grižu savesti neće imati narod umesto vlasti, to da upamti Vučić i kompletna rulja na vlasti!!!

zaeb

pre 9 godina

Auuu pa ja tek sad videh da više od 80% kanala nema (prestao sam da ga gledam kad sam video da ponavljaju jedno te isto, a i ne mogu da ih gledam kako koriste situaciju da se slikaju i promovišu), a onih 20% je nekim čudom postalo ružičasto inače ih je bilo 1% u mom paketu da bih čitajući iz komentara video o čemu se radi. Diktatura u najavi daleko gora od Slobine. Ne znam šta je narod očekivao od preimenovanih, priprostih, siledžijskih radikala koji vade pištolje na masu kad ih neko nešto pita što im negoduje.? Kojim on razlogom opravdava tu zabranu? Ko je taj "gospodin" koji će meni i svima nama reći šta ćemo i kada da gledamo? Sve je pod kontrolom, sve je ružičasto. Kakvo je to ispiranje mozga i kontrola istih. Ne treba nama HAARP dovoljni su "gospodin" i "ružica". Još će ameri i da nauče nešto od nas.

Stri lee

pre 9 godina

Setite se onog pomracenja sunca '99 ili 2000. Mislio sam da smo zauvek izasli iz tog vremena, da smo stasali. Trenutno su mediji najslabija karika u Srbiji. Ubi vas autocenzura.

vlada milić

pre 9 godina

da li je istina da je na danasnjoj konferenciji za novinare Hrvatske vlade saopšteno da je u Srbiji od poplava stradalo 3200 ljudi. voleo bih da to nije istina ali ovom Kim Il Vucku i njegovim " novinarima " ništa ne verujem a diktaturu prezirem. priželjkujem dan kada će se u Srbiji roditi novinar koji će skupiti hrabrosti i reći " gospodine premijeru , gradjani Srbije i mi vas plaćamo i vi ste dužni da nam dajete odgovore na naša pitanja i da se ne ponašate kao školski i lokalni siledžija. ako vam smetaju novinarska pitanja i ne želite da odgovarate na njih dajte ostavku i batalite politiku jer dok vas narod plaća morate da odgovarate na pitanja jer vam je to deo posla " siledžijama nije mesto u vlasti. kajlu za vrat , pistolj za pojas i na ulicu bato ako hoćeš da budeš mangup a ne da javno ponizavas i maltretiras ministre i generale .

levac

pre 9 godina

Zar su ovi jos na vlasti. U normalnim zemljama odavno bi i optuznice bile podignute. Ovde verovatno ocekuju medalje za hrabrost. Podavise sopstveni narod.

siri dalje

pre 9 godina

molim da pazljivo pogledate ovaj vazan link http://www.kurir-info.rs/nikolic-opremicemo-vojsku-i-policiju-za-odbranu-od-poplava-clanak-477662
...bese to Oktobar 2012

objektivno

pre 9 godina

Nasi politicari i izgledaju svi do jednog kao da ih je poplava izbacila. Oni su direktni krivci za neizgradjene putele, zapustene kanale, nedostatak pravovremene komunikacije i obavestavanja stanovnistva unapred o mogucoj opasnosti. Mnogo vise od toga, oni su krivi za nastavak politike koja unistava narod i drzavu, sprecava normalan razvoj ekonomije i bilo kakvu zdravu investiciju. I pored svega toga nije ih sramota da se pojavljuju na tv, beskonacno pricaju i prave znacajne pauze. Cega se pametan stidi...

ekv

pre 9 godina

Milorad Dodik izdao Semberiju!!

Evo šta se dešava u vezi Semberije i Šapca (to nećete čuti od Dodika i Vučića).

Potpuno je jasno da su minirali branu ispred Bijeljine… Oni ispuštaju Savu u Bosni i tako plave Bijeljinu i cijelu Semberiju, da bi smanjili protok vode u Srbiju i sačuvali Šabac u kojem postoji opasna hemijska industrija.

Oni potpuno svjesno i namjerno tovare bijedu na Bosnu. Eto, zato je Dodik bio kod Vučića. http://zokstersomething.com/2014/05/19/poruka-citaoca-iz-bosne-dodik-svjesno-poplavio-bijeljinu/

Aleksandar Vucic potopio Semberiju zbog Sapca!!!!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić na sjednici za izvanredne situacije govorio je o obrani Šapca.

"To će značiti Divkoviću da primjenjujemo ratne mjere, da vodu puštamo na jednu drugu stranu, a o tome ćemo kasnije nasamo razgovarati... Divkoviću jesmo li se razumjeli?

Šabac moramo braniti svim sredstvima! Zadatak cijele države je obrana Šapca pod svaku cijenu. Padne li Šabac Divkoviću znate što trebate raditi?"...

izjavio je srpski premijer tijekom sjednice za izvanredne situacije, obraćajući se načelniku srpske vojske Ljubiši Dikoviću.

Izjava se nalazi u vremenu od 3:17 minuta.

http://***/vijesti/regija/123062-video-vucic-i-ratne-mjere-je-li-ova-snimka-dokaz-da-bi-vucic-namjerno-potopio-jedan-grad-da-bi-spasio-drugi.html

seljak e

pre 9 godina

cemu sluze novinari ako im je zabranjeno da postavljaju pitanja. Previse je raznih zabrana od strane vlasti u ovoj krizi. Prema ljudima se odnose kao da zivimo u 50 tim godinama proslog veka. Ipak istina nikada ne moze da se sakrije, ma koliko truda i bezobrazluka bilo upotrebljeno. Kad tad znacete ljudi sve i to ne zahvaljujuci novinarima koji prenose informacije sa mesta gde im je zabranjeno da postavljaju pitanja.

veca

pre 9 godina

Treba hitno dovesti sve poslanike da pomognu oko saniranja posledica poplave posto ne mogu da jadni odvoje po 30000 mesecno za pomoc.Stvarno su mediokriteti.Ovo je uz Tomu blam godine.Pod hitno smanjiti broj poslanika i njihove tople obroke od 100 dinara usmeriti na jadan narod koji je sve izgubio ali nije OBRAZ.

Slobodan

pre 9 godina

Prekinite, ja nisam glasao za ove na vlasti, ali ne mogu da verujem da neko može da napiše ovakav komentar. Da li ti to priželjkuješ da bude na stotine žrtava ne bi li tvoji došli na vlast. Da li misliš da će biti tajnih masovnih grobnica i da te ljude neće niko da traži. Ako stvarno misliš to što si napisao onda te žalim, a ako si napisao po nečijoj instrukciji onda za tebe nema spasa. Što je još gore dobio si samo pluseve od dežurnih pljuvača DS-a (čiji sam nekad bio član) . Ovakve se Srbije stidim

Ovčar

pre 9 godina

Dobro je Vlado G. rekao " komentari se ne...čitaju " samo sto ovaca ima dovoljno, pa misle da negativne komentare o vladi, koja ima podršku sveta i naroda kao nikad do sad, neko shvata ozbiljno. Oladite bre malo!!! Srbija cvrsto koraca napred u bolju buducnost uz pomoć prijatelja iz sveta!!!

monarhija

pre 9 godina

ko ce da odgovara za ovih poslednjih desetak godina i sav taj krimanal sto se desavao u Srbiji,
Vucic i SNS i pored ubedljive pobede na izborima i dalje imaju veliki otpro mocnika koji su rusili Srbiju tih poslednjih desetak godina i doveli do toga da Srbija sa bracom iz Evrope i sa starim saveznicima sa zapada bude vise udaljeni nego sto su to danasnji ekstremisti sa kosova koji sa Evropom i evropskim moralom i civilizacijom nemaju ama bas nista nego cak na to gledaju neprijateljski i sa mrznjom

Prekinite !

pre 9 godina

@Slobodan, 22. maj 2014 20:21

"Moji" ne postoje...i nikada nisu postojali,niti ce postojati.Licno (u svakom smislu) sto se formiranja svog misljenja o necemu i svega kroz zivot tice se nikada nisam "vezivao" za bilo kakve "grupacije", ne vezujem ga ni za familiju, ni za misljenje prijatelja ...a kamoli za neku stranku gde je esencija da svi slepo prate "vodje" i klimaju glavom.
Pozdrav.

cacanin

pre 9 godina

Vode ima u neposrednoj blizini hotela "Obrenovac" gde su zvaničnici MUP-a Srbije davali izjave, ali novinarima nije bilo dozvoljeno da postavljaju pitanja.
Jedna od novinarki koja je pitala za trenutnu dubinu vode prekinuta je rečenicom "Nema pitanja".

Mi smo muceni narod i blesav 100% kad ovo prastamo.

Pametnjaković

pre 9 godina

Taj "nered", "mulj" i "voda" predstavljaju život za trilione bakterija, virusa, parazita, gmizavaca, glodara, itd. Vi ćete sada uništiti sve njih, da bi mi mogli da živimo. Razmislite o tome.

jeste ja sam

pre 9 godina

Žuti ovo, žuti ono", ali, Mitrovicu i Šid je branio štab kojim rukovodi Goran Ješić, doduše bez pompe i fotoreportera, a Krupanj i Obrenovac su branili Mali, Vucic i Selakovic...e tako narode, pa psujte zute do mile volje...

Vendeta

pre 9 godina

Na internetu nema cenzure i drago mi je da mogu da vidim ljude koji smeju da iznose stav i informacije. A umem lako da prepoznam propagandu. U ostale medije sam zaista izgubio poverenje ali ih razum jer su dosla perfidna vremena. Na recima belo, iza zavese crno.

Slobodan

pre 9 godina

Prekinite, ja nisam glasao za ove na vlasti, ali ne mogu da verujem da neko može da napiše ovakav komentar. Da li ti to priželjkuješ da bude na stotine žrtava ne bi li tvoji došli na vlast. Da li misliš da će biti tajnih masovnih grobnica i da te ljude neće niko da traži. Ako stvarno misliš to što si napisao onda te žalim, a ako si napisao po nečijoj instrukciji onda za tebe nema spasa. Što je još gore dobio si samo pluseve od dežurnih pljuvača DS-a (čiji sam nekad bio član) . Ovakve se Srbije stidim

Ovčar

pre 9 godina

Dobro je Vlado G. rekao " komentari se ne...čitaju " samo sto ovaca ima dovoljno, pa misle da negativne komentare o vladi, koja ima podršku sveta i naroda kao nikad do sad, neko shvata ozbiljno. Oladite bre malo!!! Srbija cvrsto koraca napred u bolju buducnost uz pomoć prijatelja iz sveta!!!

Pametnjaković

pre 9 godina

Taj "nered", "mulj" i "voda" predstavljaju život za trilione bakterija, virusa, parazita, gmizavaca, glodara, itd. Vi ćete sada uništiti sve njih, da bi mi mogli da živimo. Razmislite o tome.

monarhija

pre 9 godina

ko ce da odgovara za ovih poslednjih desetak godina i sav taj krimanal sto se desavao u Srbiji,
Vucic i SNS i pored ubedljive pobede na izborima i dalje imaju veliki otpro mocnika koji su rusili Srbiju tih poslednjih desetak godina i doveli do toga da Srbija sa bracom iz Evrope i sa starim saveznicima sa zapada bude vise udaljeni nego sto su to danasnji ekstremisti sa kosova koji sa Evropom i evropskim moralom i civilizacijom nemaju ama bas nista nego cak na to gledaju neprijateljski i sa mrznjom

only fools and horses

pre 9 godina

Auu, pa jel ovo Severna Koreja. Nema pitanja, ono što kaže veliki vođa sadrži odgovore na sva pitanja.
Počinjem da mislim da ovi stvarno nešto kriju.

Prekinite !

pre 9 godina

Jedna od novinarki koja je pitala za trenutnu dubinu vode prekinuta je rečenicom "Nema pitanja".

Jezivo...ljudi,ne dozvolite da ovo prodje i da se zaboravi,da ovi nastave da vode drzavu,direktno su odgovorni za pokolj i zato sto oni rade uveliko "cover up" svega koliko mogu da sakriju sta su dozvolili.Koriste i trodnevni dan zalosti samo za to i blokadu totalnu (ukidanje kablovskih kanala) dok oni uklanjaju po terenu i da dobiju na vremenu.Svesni su kakav su masakr napravili svojom neodgovornoscu i pokusavaju da se spasavaju i peru toliko ocigledno da ispadaju "smesni" u gomili situacija.
Svi mediji su pod njihovom kontrolom i lazu gore nego za vreme cika Slobe.Obrenovac je grad karantin zona od trenutka kad su shvatili sta se desilo.
Istina je jeziva...i mogla se videti i cuti po nekim sajtovima i blogovima ali ih munjevito gase.
Obrenovcani nikad nece zaboraviti kakav su jeziv prizor gledali u svom gradu i kakav je haos vladao prvog dana,pljacke,lesevi,totalna dezorganizacija...niko im nije pruzio pravovremenu organizovanu pomoc pre Rusa...a vi zamislite koliko je trebalo vremena pre nego sto je sleteo prvi avion sa spasiocima odande,toliko.
Jezivo...

Mađar iz Vojvodine

pre 9 godina

Ej moje Gedže, da se ovo desilo u Mađarskoj revolucija bi izbila. A državna televizija Mađarske (MTV) bi gorela još jedno kao što je gorela 2010. godine zbog laži Socijalističke Partije Mađarske (MSZP). Lažu vas, kradu vas, šutiraju vas, ponižavaju vas, ćutite, trpite, poplave vas, udave vas, trunete, u mulju ste, dokle bre majkumu, kada če te otvoriti oči???!

PS. Vlada je kriva za poplave, a grižu savesti neće imati narod umesto vlasti, to da upamti Vučić i kompletna rulja na vlasti!!!

vlada milić

pre 9 godina

da li je istina da je na danasnjoj konferenciji za novinare Hrvatske vlade saopšteno da je u Srbiji od poplava stradalo 3200 ljudi. voleo bih da to nije istina ali ovom Kim Il Vucku i njegovim " novinarima " ništa ne verujem a diktaturu prezirem. priželjkujem dan kada će se u Srbiji roditi novinar koji će skupiti hrabrosti i reći " gospodine premijeru , gradjani Srbije i mi vas plaćamo i vi ste dužni da nam dajete odgovore na naša pitanja i da se ne ponašate kao školski i lokalni siledžija. ako vam smetaju novinarska pitanja i ne želite da odgovarate na njih dajte ostavku i batalite politiku jer dok vas narod plaća morate da odgovarate na pitanja jer vam je to deo posla " siledžijama nije mesto u vlasti. kajlu za vrat , pistolj za pojas i na ulicu bato ako hoćeš da budeš mangup a ne da javno ponizavas i maltretiras ministre i generale .

Oziris

pre 9 godina

U emisiji bulevar gostovala je novinarka radija Index koja zivi u Obrenovcu, samo je rekla da zbog posla ne sme da kaze sta se desilo.... Pametnom dosta

ekv

pre 9 godina

Milorad Dodik izdao Semberiju!!

Evo šta se dešava u vezi Semberije i Šapca (to nećete čuti od Dodika i Vučića).

Potpuno je jasno da su minirali branu ispred Bijeljine… Oni ispuštaju Savu u Bosni i tako plave Bijeljinu i cijelu Semberiju, da bi smanjili protok vode u Srbiju i sačuvali Šabac u kojem postoji opasna hemijska industrija.

Oni potpuno svjesno i namjerno tovare bijedu na Bosnu. Eto, zato je Dodik bio kod Vučića. http://zokstersomething.com/2014/05/19/poruka-citaoca-iz-bosne-dodik-svjesno-poplavio-bijeljinu/

Aleksandar Vucic potopio Semberiju zbog Sapca!!!!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić na sjednici za izvanredne situacije govorio je o obrani Šapca.

"To će značiti Divkoviću da primjenjujemo ratne mjere, da vodu puštamo na jednu drugu stranu, a o tome ćemo kasnije nasamo razgovarati... Divkoviću jesmo li se razumjeli?

Šabac moramo braniti svim sredstvima! Zadatak cijele države je obrana Šapca pod svaku cijenu. Padne li Šabac Divkoviću znate što trebate raditi?"...

izjavio je srpski premijer tijekom sjednice za izvanredne situacije, obraćajući se načelniku srpske vojske Ljubiši Dikoviću.

Izjava se nalazi u vremenu od 3:17 minuta.

http://***/vijesti/regija/123062-video-vucic-i-ratne-mjere-je-li-ova-snimka-dokaz-da-bi-vucic-namjerno-potopio-jedan-grad-da-bi-spasio-drugi.html

vlada

pre 9 godina

Diktatura u prilazu.Nema kablovske,nema pitanja na konferenciji za novinare,nema odgovornosti.Pre nedeljicu dana rekose i Mali i Antic da ne treba paniciti,da ljudi ostanu prisebni i da ne napustaju Obrenovac.Moralni cin zvani ostavka je nesto nepoznato na ovim prostorima.Pa Vucic bi ostao obezglavljen bez njih dvojice.A to je najmanje sto mogu da urade,makar iz pijeteta prema izgubljenim zivotima.Ali neee.Ko sme da postavi pitanje takve vrste.To sve lici na onu narodnu:"Nije kriv ko je pr..uo,vec ko je cuo.Prilicno je jasno da aktuelna Vlada nema plan kako da sanira posledice u razumnom vremenskom roku.A poznato je da se mi samo bavimo posledicama ali ne i preventivom.Nece sve ovo izaci na dobro.Voda jeste dosla do grla.Fizicki.Ali faticki kada se transformise u bujicu naroda,tesko da bi ko pozeleo da bude u kozi vladajuceg establismenta.Jasno je ko dan da ce razlog za neuspesnu tekucu godinu,biti elementarna nepogoda koja je zadesila region.Sami smo birali.Dok je curana bice i podvarka.Kupus se uvek nadje.

pedja_71

pre 9 godina

Kako je dobro došla ova apokalipsa ljudima na vlasti...lična promocija, privid zabrinutosti, direktan prenos vlade, gde premijer preslišava i izgovara "Nemoj da čujem" i ojačava kult lilnosti, a njegova polovina Srbije pada u trans...i na kraju, vrhunac demonstriranja moći, apsolutna cenzura medija. Fuj.

zaeb

pre 9 godina

Auuu pa ja tek sad videh da više od 80% kanala nema (prestao sam da ga gledam kad sam video da ponavljaju jedno te isto, a i ne mogu da ih gledam kako koriste situaciju da se slikaju i promovišu), a onih 20% je nekim čudom postalo ružičasto inače ih je bilo 1% u mom paketu da bih čitajući iz komentara video o čemu se radi. Diktatura u najavi daleko gora od Slobine. Ne znam šta je narod očekivao od preimenovanih, priprostih, siledžijskih radikala koji vade pištolje na masu kad ih neko nešto pita što im negoduje.? Kojim on razlogom opravdava tu zabranu? Ko je taj "gospodin" koji će meni i svima nama reći šta ćemo i kada da gledamo? Sve je pod kontrolom, sve je ružičasto. Kakvo je to ispiranje mozga i kontrola istih. Ne treba nama HAARP dovoljni su "gospodin" i "ružica". Još će ameri i da nauče nešto od nas.

levac

pre 9 godina

Zar su ovi jos na vlasti. U normalnim zemljama odavno bi i optuznice bile podignute. Ovde verovatno ocekuju medalje za hrabrost. Podavise sopstveni narod.

Stri lee

pre 9 godina

Setite se onog pomracenja sunca '99 ili 2000. Mislio sam da smo zauvek izasli iz tog vremena, da smo stasali. Trenutno su mediji najslabija karika u Srbiji. Ubi vas autocenzura.

jeste ja sam

pre 9 godina

Žuti ovo, žuti ono", ali, Mitrovicu i Šid je branio štab kojim rukovodi Goran Ješić, doduše bez pompe i fotoreportera, a Krupanj i Obrenovac su branili Mali, Vucic i Selakovic...e tako narode, pa psujte zute do mile volje...

Vendeta

pre 9 godina

Na internetu nema cenzure i drago mi je da mogu da vidim ljude koji smeju da iznose stav i informacije. A umem lako da prepoznam propagandu. U ostale medije sam zaista izgubio poverenje ali ih razum jer su dosla perfidna vremena. Na recima belo, iza zavese crno.

zaeb

pre 9 godina

Prvo cenzura TV zatim interneta potom se na konferenciji za štampu zabranjuju pitanja!!! Šta je sledeće policijski ćas od 20h??? Šta mislite zašto ima više policije od vojske??? Pa zato što ne sme niko da vas bije osim nje. E narode ovco. Oni su njihove bredhodnike izbacivali bagerima mi ćemo imati muku da njih izbacimo puškama.

seljak e

pre 9 godina

cemu sluze novinari ako im je zabranjeno da postavljaju pitanja. Previse je raznih zabrana od strane vlasti u ovoj krizi. Prema ljudima se odnose kao da zivimo u 50 tim godinama proslog veka. Ipak istina nikada ne moze da se sakrije, ma koliko truda i bezobrazluka bilo upotrebljeno. Kad tad znacete ljudi sve i to ne zahvaljujuci novinarima koji prenose informacije sa mesta gde im je zabranjeno da postavljaju pitanja.

veca

pre 9 godina

Treba hitno dovesti sve poslanike da pomognu oko saniranja posledica poplave posto ne mogu da jadni odvoje po 30000 mesecno za pomoc.Stvarno su mediokriteti.Ovo je uz Tomu blam godine.Pod hitno smanjiti broj poslanika i njihove tople obroke od 100 dinara usmeriti na jadan narod koji je sve izgubio ali nije OBRAZ.

cacanin

pre 9 godina

Vode ima u neposrednoj blizini hotela "Obrenovac" gde su zvaničnici MUP-a Srbije davali izjave, ali novinarima nije bilo dozvoljeno da postavljaju pitanja.
Jedna od novinarki koja je pitala za trenutnu dubinu vode prekinuta je rečenicom "Nema pitanja".

Mi smo muceni narod i blesav 100% kad ovo prastamo.

ex-Sloba

pre 9 godina

Jesmo mi glup narod i tako to... Ali, ako misle da smo toliko glupi da cemo prozivljavati jos jednom Slobu, grdno se varaju!!! A, ima nas 70% koji nismo glasali (nisam ni izlazio na izbore) za ove lopove. Tako da, bolje neka se paze, jer ako krene rulja, ono sto je doziveo Milosevic, bice ujed mrava, naspram njih.

A1

pre 9 godina

U četvrtak 15.05. hr je poslala pomoć Srbiji, zustavljena je jer je Srbija u 11 h tražila pomoć Rusije, u 18 h pomoć Slovenije a u 23 h pomoć EU gdje nije navedeno što se traži. Pročitajte i promislite sami, zašto su helikopteri u Bih iz HR išli u četvrtak a u Srbiju ne?
Sedam dana prije poplava svi su obavješteni da će biti problema, cijela kontinentalna HR je bila u CRVENOM u sustavu uzbunjivanja i to ne samo za padavine nego i za orkanski vjetar. Što je Srbija poduzela da spasi svoje građane? Hr je pripremila nasipe... nije poplavljen Karlovac, Sisak,... sve dok nakraju nisu na tri mjesta popustili "novi" nasipi na krajnjem toku Save. http://obris.org/regija/poplave-u-regiji-solidarnost-na-djelu/

siri dalje

pre 9 godina

molim da pazljivo pogledate ovaj vazan link http://www.kurir-info.rs/nikolic-opremicemo-vojsku-i-policiju-za-odbranu-od-poplava-clanak-477662
...bese to Oktobar 2012

marija lucic

pre 9 godina

A NESTALI!? Koliko ih je? Kako im je ime i prezime? Potpisujte peticiju da se obelodani taj gubitak!!! Jer, izgleda da vlast kod mnogih uspeva da pomute razum i da se poveruje da to nije sad najvaznije. Podaci o NESTALIMA, pa sve drugo!!!!

objektivno

pre 9 godina

Nasi politicari i izgledaju svi do jednog kao da ih je poplava izbacila. Oni su direktni krivci za neizgradjene putele, zapustene kanale, nedostatak pravovremene komunikacije i obavestavanja stanovnistva unapred o mogucoj opasnosti. Mnogo vise od toga, oni su krivi za nastavak politike koja unistava narod i drzavu, sprecava normalan razvoj ekonomije i bilo kakvu zdravu investiciju. I pored svega toga nije ih sramota da se pojavljuju na tv, beskonacno pricaju i prave znacajne pauze. Cega se pametan stidi...

tt

pre 9 godina

Oziris nadovezujem se na komentar. Novinarka radio Index koja zivi u Obrenovcu i odakle je evakuisana izjavila je da je pre ulaska u studio B92 upozorena da vodi racuna o tome sta prica a imala bi, da nece da dovodi u neprijatnu situaciju tu tv kao i da mora da misli na sebe i svoju porodicu kao ina svoj posao. Toliko.

Prekinite !

pre 9 godina

@Slobodan, 22. maj 2014 20:21

"Moji" ne postoje...i nikada nisu postojali,niti ce postojati.Licno (u svakom smislu) sto se formiranja svog misljenja o necemu i svega kroz zivot tice se nikada nisam "vezivao" za bilo kakve "grupacije", ne vezujem ga ni za familiju, ni za misljenje prijatelja ...a kamoli za neku stranku gde je esencija da svi slepo prate "vodje" i klimaju glavom.
Pozdrav.