Uhapšena ukrajinska novinarka

Slavjansk, Kijev -- Proruski separatisti u istočnoj Ukrajini pritvorili su ukrajinsku novinarku Irmu Krat, pod optužbom da je počinila "ratni zločin" tokom proevropskih protesta.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. SVE treba objaviti.
  No interesantno je da niko nije "išao da porazgovara" sa predsedničkim kandidatima koji su teško pretučeni i umalo nisu linčovani posle TV intervjua u Kijevu (vest objavljena na B92)... Od strane "miroljubivih majdanovaca" koji i dalje kampuju u Kijevu i pod oružjem se staraju da "sve bude pod kontrolom" i kako njima odgovara.
  Ali "nije demokratski"o tome pričati zar ne?
  I posle kažu "niko nije ugrožen" u UKR? Naravno, nije ugrožen ako arlauče ono što gazde od njih traže...
  Prodjosmo kroz to i mi pa valjda znamo za bolje... (sem onih koji su otišli napolje i posmatraju nas "zamrznute" u vremenu u kom su oni otišli kroz pogrešna sočiva)...
  (genije, 22. april 2014 00:00)

  # Link komentara

 2. A da objavite i incident Žirinovskog koji je usred konferencije naredio zaštitarima da siluju trudnu novinarku jer ga je pitala o sankcijama prema Rusiji zbog Ukrajine? I zašto niste objavili sliku ove novinarke koju su ruski teroristi zamotali od glave do pete i slikali ju takvu?
  (quasar, 21. april 2014 19:28)

  # Link komentara

 3. Pa ovi su već postali Rusija!
  (agitprop, 21. april 2014 15:01)

  # Link komentara

 4. Najbolji su mi oni sto Ukrajince zovu fasistima. A vidi ove Ruse. Ruski nacionalizam je eksplodirao i kao i svaki nacionalizam, brzo pokaze svoje prljavo lice. A sto se price tice, jos jedan dokaz da je novinarski posao najopasniji na svetu.
  (Naci fasi, 21. april 2014 14:48)

  # Link komentara