Utorak, 31.12.2013.

09:59

Vučić: Da u 2014. radimo još više

Vučić čestitao svim građanima predstojeću novu 2014, uz nadu da će ona doneti više sloge, razumevanja i uzajamnog poštovanja, a manje razmirica i loše volje.

Izvor: Beta

Vuèiæ: Da u 2014. radimo još više IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

187 Komentari

Sortiraj po:

pcelica maja

pre 10 godina

Optimizam je ono sto pokrece, sto daje snagu za dalje napred. Zato sa velikim osmehom i beskrajnim brojem pozitivnih misli u Novu 2014 godinu... Naravno bez naseg velikog rada i angazmana na svim poljima nista se to nece ostvariti!

5sm

pre 10 godina

Srbija je predhedne decenije zivela od prodaje svega sto je imala,sada kada je tome dosao kraj i kada napokon imamo vlast koja zeli da pokrene neki rad da zaradimo ono sto mozemo da potrosimo jer sistem prodaje nije moga da bude vecnbo odrziv

5sm

pre 10 godina

Svako od njih onako kako se ponasao prema drzavi i narodu tako je i prosao,ne moze jedna destruktivna politika koja je sve rasprodala i unistila da vecito prolazi,sada svi oni koji su imali samo licne interese sada se nalaze na dnu i vreme je da pravi ljudi isplivaju na povrsinu i ucine nesto korisno za Srbiju

Malena M

pre 10 godina

U 2014 godini se nadam da ce se raspisati parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori, kako bi se videla volja gradjana i nastavilo neometano razvijanje Srbije.

Cvetana

pre 10 godina

Nadam se da ce se borba za razvijanje Srbije nastaviti i u 2014 godini, i jos napornije raditi na razvijanju ekonomije i privrede, privlacenju stranih investitora i naravno nastaviti put ulaska Srbije u EU.

MomirD

pre 10 godina

Naša zemlja je kroz istoriju prolazila kroz teške periode borbe za biološki opstanak. Sva naša stradanja su vezana za razne i različite okoline i vremena. Neretko smo kao narod bili pred uništenjem, ali smo se sabirali i više razumevali, po poznatom „srpskom“ inatu. Kako smo pred istorijskim iskušenjima punih podmetanja u „političkim zasedama“, to nam je solidarnost i jednodušnost danas preko potrebna.

ljubica

pre 10 godina

Kako vise nema korupcije , kriminala , kradje i pljackanja zemlje ostaje jedino da se radi i to jos vise da bi se nadoknadilo opljackano.

dadolino

pre 10 godina

Samo slozno i radom svih nas pojedinacno mozemo ocekivati pravi uspeh u podizanju nase zemlj.Sto se tice Vucica siguran sam da ce on nastaviti maksimalno da radi u interesu svih nas i drzave.

MAKSIM

pre 10 godina

Godinu za nama je obeležio naporan i iskren rad cele vlade republike Srbije, gde se svojim danonoćnim radom izdvojio Vučić, za koga nije bilo ni vikenda i praznika, da bi se ostvario dugogodišnji san o otpočinjanju pregovora sa EU o pristupanju. Pokrenute je nepokolebljiva borba protiv korupcije i kriminala, koji su kao kost u grulu gušili srpsko društvo. Nadam se da će mo svi mi građani svojim predanim i marljivim radom, svako sa svog aspekta ubrzati proces sprovođenja reformi i doprineti da što pre osetimo poboljšanje ekonomske situacije pre svega u našim porodicama, a zatim i u celoj Srbiji.

Verovali ili ne

pre 10 godina

Verujem da ce Vucic nastaviti svoj rad u istom pravcu i u ovoj godini i isto tako se nadam da ce i opozicija u Srbiji krenuti sa konkretnim radom i prestati da samo privlaci paznju putem medijskog blacenja.

Renata N

pre 10 godina

U 2013 godini je zapocet veliki broj dobrih projekata, a neki su i zavrseni.Investicije su pocele i to megalomanske, ali ce nam i 2014 biti jako teska.Svakako da ce nam biti potrebno vreme da se oporavimo, ali smo bar na dobrom putu.

Posmatrac

pre 10 godina

Deca su nasa buducnost i za njih se treba boriti u narednom periodu ova godina je prosla idemo napred u nove radne pobede za bolje sutra.Napred za bolje sutra VUCICU DO POBEDA NOVIH U NOVOJ GODINI.

cukolino

pre 10 godina

Godina za nama je bila itekako teska ali izgleda da ce i ova imati istu tezinu.Samo napornim radom mozemo da se izborimo za najvise ciljeve.

dunđer

pre 10 godina

Konačno je Srbija dobila pravog lidera koji je spreman da se odmah uhvati u koštac sa problemima. Sa optimizmom se može ući u 2014-u godinu!

kafanica

pre 10 godina

Nije za dzabe receno da nada umire poslednja,zato nema predaje braco,mozemo mi da se izborimo sa svim problemima i nedacama koje nam predstoje,i s'verom u Boga,cekacemo bolje dane za nas i nasu decu.

feliks

pre 10 godina

U 2014-oj se bazirati na ekonomiju i otvaranje novih radnih mesta.Od Vučića se najviše očekuje u ovom poslu jer se pokazao kao ozbiljan i odgovoran funkcioner!

Pujdo

pre 10 godina

Samo ovako nastaviti u novoj godini, uz jos vise rada i rezultati ne mogu izostati. Najvaznije je samo posle dugog niza godina na pravom putu.

holifild

pre 10 godina

Vučić i SNS su dobro započeli svoj mandat u vladi. Hteli to da priznamo ili ne rešeni su neki problemi koji nas dugo muče. Sa ovakvom ozbiljnošću ne sumnjam da će i u ekonomiji rezultati postati uočljivi običnom građaninu Srbije.

Stana

pre 10 godina

Izvesno je da se u našoj zemlji stvari polako pokreću sa mrtve tačke. Ono što je neophodno je da svi shvatimo da imamo jednu zemlju i budućnost o kojoj svi moramo da brinemo. Svako mora da da svoj doprinos u tom pravcu u zavisnosti od mogućnosti i umeća. Jedinstvenim naporom možemo lakše i brže stići do zacrtanih ciljeva, jer je njihovo ostvarenje u zajedničkom interesu.

MrMrazovic

pre 10 godina

Prava cestitka za Novu godinu, koja nema laznih obecanja u njoj i hvalospeva - jednostavno, moracemo da radimo vise i da saradjujemo i da se volimo sa svojim najblizima. Tako je sve lakse.

Voja

pre 10 godina

I ja imam iste zelje.Znam da svi treba da doprinesemo Srbiji na svoj nacin koliko mozemo, a zelim da se ova Vuciceva misija nastavi i dalje. Vise investitora, vise rada i zalaganja, reforme!Da bi smo svi mogli u tome ucestvovati, zaposlenje je prvi od problema koji treba resiti, pa privreda, ekonomija, ....

damir

pre 10 godina

Ocekujemo pozitivne promene u narednoj godini, jer neke stvari koje su godinama tavorile pocele su da se resavaju, te nam to daje nadu u boljitak, jer ako ne bi verovali sve bi izgubilo smisao, zato ne gubimo nadu da ce iza ovih teskih godina uslediti lepse koje ce doneti izvesniju sutrasnjicu.

Stela

pre 10 godina

Сви смо учесници у великом послу који се односи на обнову свих ресурса, који ће Србији омогућити просперитет а народу бољи живот. Свака карика у ланцу који се покренуо мора да одради свој део посла. Оно што је започето не сме да стане, јер изгубљено време мора се надокнадити.

Niksha

pre 10 godina

Srbija se probudila, na srecu, i to u poslednjem trenutku.
Ne smem ni da pomislim sta bi bilo da se vlast promenila nije.
Jos samo da SPS u opoziciju posaljemo...

Mirko

pre 10 godina

Svi želimo Srbiju u kojoj će se bolje živeti. A to je moguće jedino ako se političari potrude da dovedu više investitora i investicija. Vučić se trudi, ali ne može sve sam. Programu ekonomskog oporavka zemlje treba da se priključe i drugi ministri u vladi. Verujem da će biti bolje, svaki rad se na kraju isplati.

drakceeeee

pre 10 godina

Ocekujem jos uspesniju 2014. godinu rast zivotnog standarda kao i nastavak borbe protiv korupcoje i kriminala. Nadam se da ce Vucic sa svojim timom saradnik uspeti u svojim namerama.

MRAV I CVRCAK

pre 10 godina

Naravno ovo se sa punim pravom odnosi na srećnike koji su u radnom odnosu gde je odgovornost imperativ. Zar očekivati od socijale da još više gladuje u stalnoj borbi za posao i život dostojan čoveka, dok neradnici bivaju nekažnjeni?

Бранко Ивић

pre 10 godina

Од силног загађења СНС ботова сваки коментар је излишан.Оваквих дупеувлакачких коментара нема ни у Северној Кореји...

potkivač

pre 10 godina

"Svaki stanovnik Srbije treba da da svoj doprinos izlasku iz kriza u skladu sa svojim mogucnostima."
(Aleksandar, 31. decembar 2013 10:27)
E, bas ce ovakvi botovi, na celu sa tobom Vucicu, da izvuku Srbiju iz krize!
Nego, uz iskrene zelje za tvoje dobro zdravlje, raspisuj izbore, koliko u januaru predstojece godine!

Kuper

pre 10 godina

Obezbedite nam radna mesta, za nase zalaganje onda ne brinite. Zelim Vucicu dug zivot i da istraje u iskorenjivanju bagre i lopova u Srbiji.

JAKARI

pre 10 godina

Da radimo vise i da zivimo bolje zelja je Vicepremijera Vucica i zelja je svih gradjana Srbije.U 2014 udjimo sa jos vecim elanom i energijom da sve izazove i prepreke savladamo i ostvarimo jos bolje rezultate.

Srećno u zaborav

pre 10 godina

Želim ti da u novoj godini propadneš kao političar i da te moje oči više ne gledaju kako glumataš nepotkupljivost i lažnog mesiju.

dadula

pre 10 godina

Vucic treba svima da bude primer kako se treba truditi i boriti da bi se doslo do zeljenog cilja.Nadam se da ce nam sledeca godina biti bolja u svakom smislu.

NS Sljaker

pre 10 godina

Ovaj Vucic kakav takav je, ali je uradio par stvari na koje ranije vlade nisu smele NI prst da upere a kamoli da optuze ili jos gore pritvore, to je sve svako dobro svima u narednoj godini.

GALE - MUSKATIROVIC

pre 10 godina

Naravno da je na prvom mestu zdravlje, kada ima zdravlja bice i boljeg rada i rezultata, boljeg zivota, pa onda sve ostalo. Moramo sve vise da radimo kako bi nam sutra bilo bolje, da bi bili sve uspesniji. Trebalo bi svi politicari da se ugledaju na Aleksandra Vucica i krenu njegovim stopama i putem, jer je ovo, definitivno, najbolji put, koji ce gradjane Srbije izvesti iz tunela mraka.

sinisa10

pre 10 godina

Mislim da bi najpostenije bilo da se oduzimo svojim radom i trudom ovom coveku,koji je za vrlo kratko vreme uspeo da digne ovu zemlju sa dna,i uz njegovu pomoc,iz dana u dan nas sve vise druge zemlje cene i postuju.

луди демократа

pre 10 godina

Trebalo bi svi političari da se ugledaju na Vučića i krenu njegovim putem, jer je ovo, definitivno, najbolji put.

natalija

pre 10 godina

Vucic zelim sve najbolje u Novoj godini,puno srece zdravlja,uspeha,a narocito mu zelim da istraje u borbi protiv korupcije i kriminala.

Ice Age

pre 10 godina

Ja ti Aco poželo sve najbolje za Novu Godinu i da ostvariš svoja obećanja a ovi tvoji klimoglavci se već izopijali i ne vide gde je minus gde je plus.Klimoglavci naravno i Vama sve najbolje u 2014 godine.Nastavite da radite punom parom.Žao mi je što sami sebi dodeljujete minuse ali nema veze,ljudi smo.Nekako smo postali i svojta na forumu.Da smo svi mi zdravi debeli i veseli a političari ma šta bi mi radili u ove zimske dane da nije njihovih odvala..Lepo se provedite majstori.Plus ili minus pitanje je sad?

Lelica L-

pre 10 godina

Naravno, na prvom mestu zdravlje, a onda sve ostalo. Moramo sve vise da radimo, da bi bili sve uspesniji. Trebalo bi svi politicari da se ugledaju na Vucica i krenu njegovim putem, jer je ovo, definitivno, najbolji put.

Djordje

pre 10 godina

Srecna nova i ujedno pohvala za aktivnost svim SNS botovima, zelim vam jos aktivnije ucesce i jos mnogo lajkova za Velikog vodju! :)

rajko

pre 10 godina

Gospodine Vucicu, takodje Vam zelim sve najbolje u nastupajucoj godini, i uspesan nastavak rada u unapredjenju drzave i borbi protiv kriminala.

Nešo

pre 10 godina

Rada se noko ne plaši. Svi smo za to da radimo samo da nam se obezbede radna mesta. Prethodnih godina su nam uglavnom ukidali radna mesta , a nas ostavljali da se snalazimo kako znamo i umemo. Verijem da je to sada iza nas.

Miloš

pre 10 godina

Ako se realizuje sve što vlada predviđa, biće svima mnogo bolje, naročito onima koji dobiju posao. Nadam se da ću i ja biti jedan od tih. Samo nas rad može izvući iz ekonomske situaije koja je teška ali verujem da će mere dati rezultate.

Mirce

pre 10 godina

Velika zahvalnost gospodinu Vučića za upućene lepe čestitke i želje i ja od srca mu želim puno zdravlja,sreće i uspeha u daljoj borbi za dobrobit i prosperitet svih građana Srbije i vraćanje Srbije na mesto koje joj pripada.

caetinac

pre 10 godina

2014. godina moze biti prekretnica u razvoju Srbija ali je jako bitno da svest ljudi bude na visem nivou od trenutnog i da se konacno stane na put kriminalu i korupciji.

Otpor režumu

pre 10 godina

Šta nas čeka u 2014 godini. Povećanje poreza na osnovne životne namirnice. Povećanje poreza na imovinu, stan, kuću...Povećanje nezaposlenih. Povećanje zaduživanja za 6 milijardi evra. Smanjenje plata u javnom sektoru, a to automatski znači i manje kupovna moć građana, manja proizvodnja, otpuštanje...Zakon o radu po kome će radnici postati robovi, bez ikakvih prava...Pola Srbije će biti u mraku, jer ko ne plati dva vezana računa za struju biće isključen sa sistema, naravno, to važi samo za sirotinju, za tajkune, političare i bogataše to ne važi, oni će i dalje moći da duguju koliko hoće...I još mnogo, mnogo toga, ne mogu o svemu da pišem, muka mi je više...Šta se neće menjati. Pa neće se menjati demagogija, biće još više ,,zabavnih pričica za glupi narod u tabloidima'', političari će i dalje da kontrolišu i upropašćavaju javna preduzeća...nastaviće se rasprodaja Srbije, prodaće Telekom, spremaju i EPS za prodaju, ali deo po deo, da se narod ne doseti...sve će preći u ruke stranaca i nekoliko domaćih tajkuna...za izbore u Beogradu sprema se do sada najprljavija kampanja, jer je tajkunima i SNS bitno da otmu Beograd i da krene pljačka...Očekujem da se narod probudi, biće velikih demonstracija u svim gradovima...

banderaš

pre 10 godina

pa ministre samo kažeš rad rad. A gde su vam radna mesta!? verujte mi da se kod nas( ko radi)radi ništa manje nego na zapadu, a obišao sam dosta u EU.

Vanila

pre 10 godina

Ekonomija je najvaznija grana ne samo u Srbiji vec u svim zemljama sveta, nadamo se da ce u 2014 god uz puno truda nasa ekonomija poceti da se oporavlja.

ctrl

pre 10 godina

Zahvaljujemo se na cestitki za Novu Godinu, jos kad bismo se mi Srbi bolje slagali i uzajamno vise postovali, bilo bi nam bolje, ne moze drzava da napreduje samo od rada pojedinaca.

Bojan

pre 10 godina

Ako neko moze da nas izvuce iz problema, onda je to Vucic, jer je jedini koji radi posteno i odgovorno i sto je najbitnije radi za dobro naroda!

Pero

pre 10 godina

Vucic je u 2013 pokazao da je jedan od najodgovornijih i najsposobnojih politicara! Verujem da ce i u 2014 nastaviti u dobrom smeru i da ce Srbija napokon postati zemlja buducnosti!

Platon

pre 10 godina

Realno, to je nesto sto nam nedostaje. Da radimo jos mnogo vise, a Vucicevo ponasanje i dela su dodatni motiv za prevazilazenje svih poteskoca.

novica952

pre 10 godina

Koliko god je ova bila teška naredna će što se tiče ekonomije biti bar ista a možda i malo teža ali zato nam kako reče prvi potpredsednik Aleksandar Vučić treba malo više sloge, poštovanja i uvažavanja a sigurno i mnogo više rada i odgovornosti da sve ekonomske probleme lakše prebrodimo.Koliko budemo prihvatli ovo i ponašali se racionalno toliko će nam biti lakše da sve prebrodimo i da krajem iduće godine konstatujemo da nam je sledeća godina bila bolja.Neće biti lako, čeka nas vreme teških odluka za koje je potrebna velika mudrost ali nesumanjam da će ih i biti.

Kuper

pre 10 godina

Hvala lepo. Ali dzaba nekima upucujete lepe zelje, oni do podne mrze sve, a od podne i sami sebe. Nadam se da cemo u sledecoj godini rasturiti leglo BOGATASA, koji su to stekli na racun drugih ljudi..

zagor te nej

pre 10 godina

Vučiću, plata mi se nije povećala 5 godina, štaviše pala je zbog devalvacije valute, mnogima je smanjena i u dinarima, a mnogi su izgubili posao i nemaju od čega da žive. Samo pričaš bajke, lažeš i mažeš! Narod živi u strahu od novog dana, crnči za idiote od gazdi od jutra do sutra, kriminal i eksploatacija, a ti nam čestitaš novaka? Pljuješ po javnom sektoru, umesto da privatnom obezbediš uslove u plate kao u javnom, a u javnom sektoru da zavedeš red i pohapsiš korumpirane partijske vojnike. Gazde ne diraš! Šta te briga, imaš gde da pobegneš, a oko tebe su sve bezimeni likovi koji ne znaju ni gde se nalaze, a kamoli da preuzmu odgovornost za ovaj haos... Gledajte svi gde ćete, besni i gladni neće imati obzira. Pitanje je minuta.
(Silvester, 31. decembar 2013 14:23)

# Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

pre neki dan si imao mnogo jako komentarisanje ne secam se oko koje vesti nije ni bitno..a ovde gresis,pa znaju oni da smo mi svetosavski i trpeljiv narod ...tako da to nema pojma sa gladnima...deces u srbiji gladovati,pa svaki drugi dan neka slava!!!

Siguran glas

pre 10 godina

Vodja je mislio na Bacevica, Mihajlovicku, ministra za poljoprivredu (ne znam mu ime), ministra za lokalnu samoupravu (ni to ne znam ko je) i na sve radikale koje je razmestio u javna preduzeca.

boki

pre 10 godina

mozemo da radimo 2 puta vise...kad nam omladinska sve uzme...nemamo ni godisnji ni bolovanje...kome ne odgovara zamene ga kao kunica...nama 20 000 a omladinskoj 30 000...strasno...

StanePi

pre 10 godina

Tesko je pojedincima objasniti da je Srbiji potrebno vise odgovornih, poput Vucica i spremnih da ostvarivsi prijateljske odnose i negujuci ih sa svima,doprinesu boljem zivotu gradjana Srbije. Tesko je pojedincima i da priznaju ono sto vecina misli...da narod prepoznaje iskrene, dobre namere Vucica da sto jedinstveniji ucinimo Srbiju najjacom.

bubica 2

pre 10 godina

Hvala na iskrenim željama, kao PRVO se kaže draga gospodo. Vi ni to niste naučili a da pljujete to umete. Mnogo smo nastrojeni kritikovanju tako da ništa lepo ne vidimo. Zašto stalno djonom? Ajde da verujemo da će biti posla i da se zaista mora puno na tome raditi. Recimo, pitajte samo neke od prijatelja koji su van zemlje, kako i koliko se tamo radi? Sve će te brzo shvatiti.

Nenad

pre 10 godina

Ja pošteno radim, ali kažete mi Vučiću kako da preživim sa mojom porodicom kada ove godine sam video samodve mesečnu platu, a da zdravstvenu osiguranje nijem nam plačeno godinuipo dana. Za izbore ima para a šta ste nam rekli vi u vladi kada smo štrajkovali pred vladom da nema para za istragu Miroslava Bogičevića. Evo nova godina pa Božić a umesto slavje mi je briga šta čemo jesti sledeče godine jer uzalud radim ali ne vidim platu a od januara i hleb poskupjuje se.

SNS je zlo

pre 10 godina

Kako funkcioniše SNS sistem prevara i laži jasno je, ali mi nije jasno da ima toliko naivčina...Dokle to ide je prosto neverovatno i Gebels bi im pozavideo. Npr. odem na sajt Kurira i tamo ,,lažni intervju sa Vučićem'', lažni zato što je pitanja i odgovore pisao jedan te isti čovek - Vučić, a naslov ,,Mišković znao da će biti uhapšen'', kao, neko mu dojavio...hehehe Vučiću, pa uhapsi te koji su mu dojavili, 6 meseci ga upozoravali, svaki dan je to bila glavna vest, na naslovnim stranama...a to su Kurir, Informer...Pink...sve ih pohapsi zbog odavanja ,,tajne''...Međutim, morao bi da bude uhapšen zbog odavanja podaka iz istraga,, najavljivanje hapšenja...i sekretar za nacionalnu bezbednost...jer je upozoravao one protiv kojih se vodi istraga.
Ovo je samo poslednji primer kako taj sistem prevara i laži funkcioniše, primera je bezbroj...I do sada su političari lagali, varali...ali, kao ovi to niko nije radio, ovi su neviđeni prevaranti...

Nataša

pre 10 godina

Da radimo još više, a da budemo plaćeni još manje. I da se ..bemo, što reče gosn predsednik. Divne čestitke za Novu godinu, nema šta.

Pavle

pre 10 godina

Da bi paraziti ziveli moraju da imaju domacina kojeg jedu.Ako ima previse parazita a jos ako su previse gladni onda domacin propada i umire.To stanje vidimo u nasoj drzavi koja iz godine u godinu propada i umire.Ali vazno da slusamo samo pusta obecanja o necem boljem i dopustamo parazitima da nas sve vise ''jedu''Nadam se da ce u 2014 biti barem malo bolje i da ce nasi nadredjeni shvatiti da ne ide to tako: da se iskroscava i crpe najsiromasniji sloj stanovnistva kroz poreze.

ivan

pre 10 godina

Kazu pohvale za ono sto je urađeno protiv kriminala i korupcije. NIJE URAĐENO NIŠTA OSIM MARKETINGA - REALNO! Vučić je glumac za oskara, i jako me interesuje ko mu plaća PR kampanje koje odlično vodi, gde bez ikakvog rezultata njegova popularnost raste. I poruka za njega možeš pričati da radis i 48 sati na dan, i glupi narod će ti verovati, ali tvoji rezultati su nula, i gore od toga. Jer si ti samo političar koji jedino što ume je da se bavi strankom!

Aca šmeker

pre 10 godina

Veliko hvala Aleksandru Vučiću na lepim čestitkama i na svemu što je za nas uradio u prethodnom periodu.Želim mu sve najbolje u Novoj Godini,puno zdravlja,sreće,volje i snage da završi sve što što je započeo kako bi nama građanima bilo bolje.

Ice Age

pre 10 godina

Hvala,takodje Sve najbolje u 2014 puno zdravlja pre svega a sve ostalo će doći.Valjda se ova zemaljska kugla neće raspasti a da bar neko doživi u Srbiji boljitak.Vama osim zdravlja želim da što manje arčite jezik a da više radite.Profesionalno da napokon makar mrvicu Vaših obećanja ispunite .Od arčenja jezika niko vajdu video nije.Nadm se da iduće godine nas neće strefiti mada sve pokazije da hoće da odemo kinesku prodavnicu i kažeš: "Ništa, samo gledam".Sretna Nova godina Aleksandre Vučiću.Gruvaj,valjda će i ovo malo što si uradio dati neki rezultat i za sve nas.

plavi andjelak

pre 10 godina

O radu nam prica covek bez dana radnog staza, o Evropi bivsi cetnicki vojvoda, o borbi protiv korupcije covek uhvacen pored koferceta punog €ura...dobro se mi jos i drzimo ;)

Donnie Brasco

pre 10 godina

Ало бре СНС-оски БОТОВИ лакше мало.Дадосте ми 52 минуса за пола сата.Оваквом ИДОЛОПОКЛОНСТВУ и Д..ЕУВЛАКАШТВУ би ВАМ позавидели и Стаљин,Тито,Мао и Пол Пот.Јел то неки АУТОМАТ лупа минусе.Еј људи па ово нема ни код ОРВЕЛА.УКЉУЧИТЕ МОЗАК.
(робокап, 31. decembar 2013 13:20)

A ti se nešto potresaš zbog botovskih minusa?! Nemoj, čoveče, to su samo botovi, lupanje minusa i pisanje imbecilnih hvalospeva na svaku vest gde se pominje Vođa im je posao za koji su neki čak i plaćeni. Jedina loša strana organizovane najezde botova na sajtove je to što su potpuno obesmislili komentarisanje vesti. Da sam ja redakcija B92, ukinuo bih i pluseve i minuse jer su izgubili svaku svrhu.

Ako pokupiš velik broj botovskih minusa, to bi trebalo da ti bude samo potvrda da si u pravu jer već odavno svako ko hoće da pročita nešto pametno, ne čita komentare s najvećim brojem pluseva, nego one s najvećim brojem minusa. Evo, videćeš koliko minusa ću ja pokupiti na ovaj komentar (ako ga objave). I ja treba da se zbog toga sekiram?! Ja samo svoje rekao, a šta botovi misle o tome zabole me izvestan mišić!

Pusti botove neka slobodno lupaju minuse i pišu svoj glupe i vrlo lako prepoznatljive hvalospeve Vođi. To ionako niko normalan ne čita dalje od prve dve reči. Neka žive u iluziji da rade nešto korisno za sebe i za Vođu, a mi ostali ćemo već nekako pregurati i to iritiranje i pravljenje budalama. Još samo malo.

pojma nemate

pre 10 godina

već više od godinu i po dana živimo od lepih želja a od lepote se ne može živeti.
sve vreme ste u najavama, magla se prodaje na veliko ali polako se gubi strpljenje zbog totalnog kolapsa i neuspeha u pokretanju bilo kakvih ozbiljnijih reformi.

sokrates

pre 10 godina

Cele godine raspirujete mrznju prema zutima, djilasu, bogatima, bogatim drzavnim sluzbenicima koji iskoriscavaju privatnike, a sad kao dajte da bude jedinstvo...

Silvester

pre 10 godina

Vučiću, plata mi se nije povećala 5 godina, štaviše pala je zbog devalvacije valute, mnogima je smanjena i u dinarima, a mnogi su izgubili posao i nemaju od čega da žive. Samo pričaš bajke, lažeš i mažeš! Narod živi u strahu od novog dana, crnči za idiote od gazdi od jutra do sutra, kriminal i eksploatacija, a ti nam čestitaš novaka? Pljuješ po javnom sektoru, umesto da privatnom obezbediš uslove u plate kao u javnom, a u javnom sektoru da zavedeš red i pohapsiš korumpirane partijske vojnike. Gazde ne diraš! Šta te briga, imaš gde da pobegneš, a oko tebe su sve bezimeni likovi koji ne znaju ni gde se nalaze, a kamoli da preuzmu odgovornost za ovaj haos... Gledajte svi gde ćete, besni i gladni neće imati obzira. Pitanje je minuta.

Marija Krstic

pre 10 godina

Zelim da verujem da u Srbiji ima ljudi koji ce na pravi nacin razumeti ovu poruku.I da ce jos veci broj njih umeti da je pretoci u dela.Koliko god da smo razliciti,ne smemo da odustanemo od pravih vrednosti,moralnih nacela i istinske volje da menjamo Srbiju na bolje.Dobro je da imamo nekoga da nas vodi,dovoljno ce biti da ga sledimo.

darmar007

pre 10 godina

zelje su jedno a realnost drugo,bice ovo teska godina sigurno. Treba vise verovati u sebe jer sami sebi mozemo najvise da pomognemo a politicari su tu da nam daju podrsku i nadu.ovi su za sada na dobrom putu samo da nastave jos energicnije i vise.

SNS prevaranti

pre 10 godina

2013 godina je bila katastrofalna, u rangu sa 1999 godinom...a i tada su Nikolić, Vučić i Dačić vodili državu...teško nama sa ovim hoštaplerima... i glupim narodom, koji naseda na njihove pričice, budalaštine...Ja bi poželeo građanima Srbije da se u narednoj godini ,,probude'' i oteraju prevarante, na čelu sa Vučićem, jer ako oni i dalje vode državu svaka godina će nam biti katastrofa...Otpor diktaturi! Otpor prevarantima! Otpor lažovima! Otpor neznalicama!

Pavle

pre 10 godina

Gospodine Vucicu manje price a vise rada i delovanja u 2014 jer od praznih reci nema napredovanja!To vazi za sve nase ''nadredjene'' pa tek onda za gradjanje ove drzave.Jeste da je bilo malih napredaka ali mnogo vise smo propali nego sto smo napredovali.Da ne bude i sledeca godina ko i ova!

робокап

pre 10 godina

Ало бре СНС-оски БОТОВИ лакше мало.Дадосте ми 52 минуса за пола сата.Оваквом ИДОЛОПОКЛОНСТВУ и Д..ЕУВЛАКАШТВУ би ВАМ позавидели и Стаљин,Тито,Мао и Пол Пот.Јел то неки АУТОМАТ лупа минусе.Еј људи па ово нема ни код ОРВЕЛА.УКЉУЧИТЕ МОЗАК.

FilipBGD

pre 10 godina

Slazem se sa vicepremijerom i dodao bih da je potrebno da svi podjemo od sebe i da preuzmemo sudbinu u svoje ruke, a ne da cekamo da drzava uradi nesto za nas.

Zurkolomac

pre 10 godina

A za koju platu da radimo jos vise? Nadam se da kraj iduce godine necu docekati u ovoj zemlji pevaljki, sponzorusa i kriminalaca...

Nemanja

pre 10 godina

Ало бре СНС-оски БОТОВИ лакше мало.Дадосте ми 52 минуса за пола сата.Оваквом ИДОЛОПОКЛОНСТВУ и Д..ЕУВЛАКАШТВУ би ВАМ позавидели и Стаљин,Тито,Мао и Пол Пот.Јел то неки АУТОМАТ лупа минусе.Еј људи па ово нема ни код ОРВЕЛА.УКЉУЧИТЕ МОЗАК.
(робокап, 31. decembar 2013 13:20)

To sam i ja primetio, svako ko napise nesto protiv njihovog vodje za manje od 3 minuta dobije 52 minusa, sto jos jednom potvrdjuje da oni na ovom sajtu rade progamirano i organizovano sa vec unapred napisanim tekstovima izvrsnog odbora uz podrsku svog vodje. Neki clan SNS mi je rekao da imaju svoje ljude koje ih placaju da dnevno ostavljaju komentare po raznim medijskim mrezama ( oko 50 tak njih sto to potvrdjuje ). Ovo sam upravo sada primetio citajuci ovaj tekst kad neko nesto napise protiv njihovog vodje. SNS svakim danom sve vise lice na komunisticku partiju Severne Koreje, a tako su ih ucili po DB skolama. Orginalni SRS je i napravila UDB-a.

Nikola

pre 10 godina

Sto se tice Srbije ja iskreno zelim da nastavi da nas vodi Vucic jer posle toliko godina napokon vidimo napredak i da ismo krenuli iz tacke u kojoj smo cupkali poslednje dve decenije....

New Year

pre 10 godina

Najbolja cestitka do sada, da je posao i obaveza da se ozbiljno ponašamo prema svim problemima. Da u 2014, a posebno u 2015. godini, nakon teških reformi, omogucimo bolji život za građane Srbije. Naravno da je potrebno mnogo znoja i rada da bi mogli da kažemo da smo nešto napravili.

Nemanja

pre 10 godina

Vucicu, Vucicu samo nastavi ovako sa tim 'rezultatima' i budi siguran da ce se ovoga puta se deseti 6. OKTOBAR, sto se zadnji put zahvaljujuci Kostunici nije desilo, pa ste se vi Seseljovci i Milosevicevci spasli. Kakvi crni ekonomski rezultati, pa narod zadnje 2 godine zivi sve gore i gore pod tvojom vlascu. Ta tvoja demagogija se ne maze na hleb.

MRKI

pre 10 godina

Uz ovu cestitku nisam siguran sta ce se desiti. Politicari uvek izvuku korist za sebe i svoje klimoglavce. Drugo prvo politicari treba da se sloze a ne da samo vlastidrsci misle dobro Srbiji a ostali ne. Trece ako usvoje ovaj kriminalni zakon o radu koji radnike baca na ulicu a poslodavce favorizuje. Dalje podize godine zivota bez obzira na ispunjeni radni staz. Oni bi da penzinere da sto pre presele na groblja. Dalje podizu poreze na imovinu koju nema vrednost nema kupca jel to bolji zivot. Koliku su mi odredili vrednost kuce odmah bi izasao iz nje da hoce ds je isplate jer ni pola para kupac ne bi dao. Ima toga jos ali ostavicemo nesti i za kasnije.

Boskin

pre 10 godina

Drago mi je što u novu godinu ulazimo sa političkom voljom da se načine nepopularni ali neophodni potezi kako bi postavili zdrave temelje našoj ekonomiji i time sopstvenoj budućnosti. Veliki posao nas čeka i nadam se da ćemo svi mi imati dovoljno upornosti i istrajnosti da posao završimo do kraja.

Господин Друг

pre 10 godina

Честитке г. Вучићу!
Нека Нова година свима у Србији донесе бољитак.
У 2014. години Ви наставите да радите још напорније, јер то у 2013. нисте чинили. Само сте најаввљивали и обмањивали јавност.
Једину корист од Вас и Ваших планова имао је Андреј и његова предузећа, у којима Ви имате довољно интереса.
Намештајте му послове и у Новој години, док се у јавности заговарате борбу против корупције.
У Новој години Ви радите више, јер имате све привилегије и ресурсе на располагању, а грађани запослени у предузећима су ионако слабо плаћени, па не морају да ломе кичму за противвредност од 200 €.
За српску економију не говорите ништа, летите половним авионом AirSerbia, код Ваших пријатеља у УАЕ, тражите нове савезнике у Немачкој (јер сте оне главне изгубили).
За пријатеље се не брините, има их довољно. Ви сте Ваше изгубили, јер сте се уплели у политику.
Нека Вас здравље служи и да у здрављу дочекате и крај политичке каријере и суђење за све што сте Србији ускратили још од времена кад сте постали српски радикал, до данас и сутра...

Sneza

pre 10 godina

Vi ste druze Vucicu bili devedesetih na vlasti sa ovim vasima iz SPS-a i plate su tada bile 5 NEMACKIH maraka mesecno. Kako je krenulo kako vi i vasi 'eksperti' vodite ekonomiju, vidim brzo da ce plate u Srbiji opet biti 5 eura mesecno. Sa vama ne moze nista biti dobro.

Ko vas ne zna...

pre 10 godina

Da u 2014 konacno Srbi ukljuce mozak i oteraju ako Bog da najvecu prevaru u istoriji srpske politike i u moru prevaranata koji nas godina farbaju! Veceg licemera Srbija nije imala,covek koji obecava a apsolutno nista ne radi,hapsi a svi na slobodi i niko osudjenj,smanjuje plate,gorivo ce jos malo biti 200 dinara,''bori se protiv korupcije'' a najblizi saradnici mu Covic i Vesic,direktori javnih preduzeca ovekoveceni kleptomani i prevaranti,kadrovi mu nepismeni megatrendovci...nadam se da u 2014 necemo da gledamo tvoju transformisanu facu,slusati tvoje slatke price za ljude koji ne razmisljaju svojom glavom!

seljadin

pre 10 godina

@GagY, ne vredjaj Udarnike, ja sam bio Udarnik u SFRJ sa 14 godina, radio sam sa starijim radnicima, ali nemam veze sa Vučicevcima, prema tome, kamo sreće da danas vladaju Udarnici, delilo bi se ponovo 10.000 stanova u Beogradu svake godine. Udarnik je neko ko najviše radi i skoro sve daje drugima.

lepa sojic

pre 10 godina

ovaj i dalje prodaje maglu a mi opet zivimo sve gore i gore cene sve vece , u JP pozaposljavali svoje sns botove, sve kriminalce oslobodili a nama prodaje prazne price ali moze mu se jer je narod prost i neshvatljivo indolentan da trpi ove lopove i parazite koji nastavljaju da kradu i ono malo sto je preostalo

vise srece

pre 10 godina

vise srece svima u srbiji i svetu, ali i vise iskrenosti od strane politicara i zalaganja za bolje sutra.preporucujem bolju kadrovsku poltiiku, ne podlegati pritiscima sa strane,kao poznanici, porijatelji prijatelja i slicno, losim kadrovskim resenjima na predloge uskih grupa ljudi, preletaca iz svih stranaka, ne samo dobrih clanova vec i onih koji su direktno do juce podmnetali najgore stvari vucicu i sns, lako ih primate i lako dolaze ponovo u vlast.kqo da se nista nije primenilo, a i dalje je zloupotrebljavaju u licne svrhe na stetui naroda koji se odmece od sns zbog takvih potezato ,to treba izbeci , vise se vezati sa narod, obicne gradjane.

Gradjanin

pre 10 godina

A Vučić će da se oznoji od toplote reflektora pod kojima najavljuje bolji život koji stiže SNS poslušnicima i glavoklimačima, dok svi ostali mogu da namažu deeeebeo sloj demagogije na suva leba... Ja narodu Srbije želim opštenarodnu revoluciju i 6. oktobar kakav je zapravo trebao da bude!

cestitka

pre 10 godina

Vucic je najbolji politicar u istoriji kojeg je Srbija mogla imati. Toliko posten a toliko radan i odgovoran to se retko vidja. Njemu je zaista stalo do srbije i naroda. I zato zeli da je ociti od kriminala i korupcije, i da je dovede u red. Da mu zemlja bude za primer. Kako radi tako i dobija poverenje gradjana .Vucicu zelim te sve najlepse u novoj godini i da strajete u vasoj borbi i da uvek imate odlicne rezultate u svemu sto radite.

Vip user

pre 10 godina

Aman čoveče smanjuješ mi platu od 30.000,00 din. o kojoj ekonomiji ti pričaš...
(ATP, 31. decembar 2013 11:59)
Ne smanjuje on tebi ništa. Pitaj svoje nadređene zbog čega atp doveli dotle gde je sada.

tvit

pre 10 godina

Bez teskog i napornog rada necemo nista postici u drzavi, vremena su teska ali se mora ziveti i verovati u bolje sutra. Svi se nadamo boljoj novoj godini.

perce

pre 10 godina

E jel najavio Aleksandar Veliki Novu godinu? Ako sutra stvarno bude 1.1. ima botovi ovde da se javljaju kako gospodin Vucic uvek ispuni ono sto je najavio.
Osim sto ce biti anti-deda mraz, posto onima koji su bili dobri oduzima (uglavnom kupovnu moc)

робокап

pre 10 godina

А где да радим госн. Вучићу кад нисам НИЧИЈИ СИН;КУМ;ШУРАК;ЗЕТ и што је најважније НИСАМ ЧЛАН СНС-а,нити једне партије.А без ових напред побројаних квалификација једино имам диплому екон.факултета у БЕОГРАДУ.поздрав од НЕЗАПОСЛЕНОГ Економисте ЖРТВЕ ЛОПОВСКЕ ПРИВАТИЗАЦИЈЕ и тзв.ГУБИТНИКА ТРАНЗИЦИЈЕ:

No Job

pre 10 godina

Evo moj primer.. Ja, recimo hocu da radim, treba mi posao, ali ne mogu jer ima mnogo krivinara, koje mrze da odu do posla, a kamoli da rade...Tako da da, ja sam za, da se radi, troduplo vise, ako treba !!!

nebojsa bg

pre 10 godina

kao coveku,zelim tebi I tvojoj porodici sve najbolje.stvarno,nisam zlonameran.ali kao politicaru,zelim tebi,preCedniku,i celoj vasoj radikalskoj kamarili sve najgore,iz sve snage.uvukli ste zemlju u propast,sve poskupljuje,posla nigde,kriminal nikad jaci,pijanci u dzipovima gaze ljude,i..do sledece nove godine bih mogao da nabrajam.najbolje bi bilo da sednete na one rakete sto izvozite,da ih programirate cipovima iz nove fabrike,i da na toj raketi odletite sto dalje odavde.a mozete I onim jednim polovnjakom od aviona,ionako ne znam cemu sluzi,a verovatno I ne radi..

eki

pre 10 godina

ma kakva ekonomija?! kome to treba?! bitno je kosovo, pe*eri, evropska unija, farma, veliki brat, x-faktor,TLZP....

.....e glupog li naroda sta je sebi dozvolio? !

Давор В.

pre 10 godina

Вучић ради, народ пландује (част изузецима), ДС џангриза. За последње ме боли уво, али ајде ови други мало да се покрену.

Bogavac

pre 10 godina

Moraju mnogo da se trude,ako se jedan trudi ne moze biti bolje.Mnogi gledaju samo svoj interes i briga ih da ce gradjani ziveti bolje.

Kimi

pre 10 godina

Stvarno verujem u ovu prognozu za kraj 2014. godine, zašto da ne. Reforme moraju biti bolne, ali sami smo krivi što to nismo rešili prethodnih deset godina. I da bude otpuštanja, ne zameram, samo zato što je to odricanje radi boljeg sutra. Moramo gledati napred, u budućnost. Nema vremena, a ni strpljenja za tapkanje u mestu.

Ja1985

pre 10 godina

Na kraju 2014,cemo znati da li su pricane prazne price,ili se nesto uradilo.Ako ne popravimo ekonomiju,ako ne smanjimo nezaposlenost,onda nismo nista uradili.

31. na 1.

pre 10 godina

Slažem se za ekonomiju. Vreme je da svako zaviri u novčanik i postane svoj bankar. Igrica je da na kraju 2014. godine budete u plusu. Kako? Zavisi samo od vas, ne palite se da to zavisi od države, političara, EU, svetske krize, banke, itd. Najteže je priznati da si sam odgovoran za svoju ekonomiju, ali tako je - u svakoj državi na svetu imate bogate i sirotinju.

petar

pre 10 godina

ccovecce,pristojna i normalna srbija nespojiva je sa tobom i tvojom strankom,zato ako zaista zzeliss dobro srbiji spasi je svojim odlaskom ili cemo ti mi pomoci.

mare

pre 10 godina

2014. godina izbora, da se ozvanici zasluzena popularnost, procisti politicka scena u Srbiji, nastavi sa reformama i borbom protiv korupcije.

Zevs

pre 10 godina

Kada od Vas čujemo dve reči "privatna imovina" koja se inače ne poštuje u ovoj banana Državi već je svi kradu i razvlače, možda nešto i bude. Ovako mrka kapa.
Akcionari Agrobanke i njihova privatna imovina su najveće žrtve AFERE AGROBANKA ali to nikada nismo čuli iz vaših usta i usta vaših stranačkuh kolega. Takvo nepoštovanje tuđe privatne imovine je necuveno.

Sasa

pre 10 godina

Sa korupcijom i kriminalom smo zavrfsili. Evo neki od njih vracaju dugove tako sto pevaju za Novu Godinu. Imas li jos nekog Malog ? Osim Covica?Mozda Karic / I on se "razume u brojke".Uz to zna i preko sto slova.

drpic

pre 10 godina

Treba povecati poreze i otpustiti visak radnika pa ce sigurno biti bolje.Borba protiv korupcije je uradjena i sada se treba posvetiti interesima naroda sto je moguce jedino uz gospodina Aleksandra Vucica.

ИваБо РУ

pre 10 godina

Искористићу текст и мој коментар ће бити исто вид честитке:Хвала и срећно у даљем вођењу Србије на начин који ће и нашој деци и неким будућим поколењима омогућити срећнију будућност у нашој земљи.Хвала подпредседнику Владе и желим да му да и у 2014.години има снаге и буде истрајан у својим добрим намерама, одговорним и одлучним ефикасним корацима и мерама којим ће ојачати економију,искоренити корупцију и криминал у Србији и да нестави да Србију представља у свету исто као и до сада, као пријатеља у које сви имају поверење и поузданог партнера.

Surova realnost

pre 10 godina

Ekonomski 'rezultati' vas i SPS su: Od 100 MILIJARDI eura investicija, koje ste obecali cim dodjete na vlast, niste uspeli ni dobijete 100 miliona eura. Stranih investicija sve manje zadnje dve godine. Cene od pre dve godine su porasle u proseku za 25% - 30%. Prosecne plate i penzije pod vama sve nize, ekonomija je polako ali sigurno pocela da se oporavlja i poceo da raste 2010. od svetske krize, ali cim su tvoji naprednjaci dosli na vlast samo pada. Cene benzina samo rastu i uveli ste 80% veci porez na nekretnine od predhodne vlade. Borite se protiv korupcije a nikoga do sad niste uhapsili i osudili. Sve je to demagogija sto uvidja sve vise ljudi, vi nemate obrzaovane kadrove u partiji koji razumeju kako trziste funkcinose, a te vase jeftine parole od ' od 3 hleb' i '100 MILIJARDI eura cim dodjemo na vlast' vise ne prolazi niti kod vaseg birackog tela sto imaju pet zuba u vilici.

Bogavac

pre 10 godina

Obicne gradjane zanima hoce li ziveti bolje ili ne.Sve sto je uradjeno po pitanju korupcije, kriminala je za pohvalu,ali najvaznije je da li ce se ziveti bolje,da li ce mladi moci da rade,ili da cekaju na birou.

seljadin

pre 10 godina

a ja očekujem da ispuni obećanje o 100 milijardi evra investicija, do sad je ispunio 1% obećanja, sledeće godine nadam se i ostalih 99%.

b

pre 10 godina

a ja zelim da se ti u 2014 godini SKLONIS SA VLASTI U SRBIJI I DA VISE NIKADA NE DODJES U SITUACIJU DA VLADAS SRBIJOM, ni ti ni ovi tvoji radikali, jer jadna i bedna je Srbija sa tobom na vlasti, A BICE JOS BEDNIJA AKO TI I DALJE VLADAS

ribe

pre 10 godina

Ekonomija Srbije bi trebala uvek da bude na prvom mestu i vlade is vakog člana vlade. No neki u vladi su to shvatili tek nakon dve godine mandata.Podrška Vučiću.

Milomir

pre 10 godina

Mora se raditi na zapošljavanju ljudi i omladine jer bez toga nema ni napretka ni boljitka. Znam da se Vučić za to zalaže,nadam se da će uspeti?!

GagY

pre 10 godina

Vučič nam kao radnik-udarnik, koji u životu nije nigde radio sem u SRS i SNS prodavajući nam šuplju maglu, traži još znoja da bi nam ekonomija procvetala. Takav nam treba, to je naša budućnost!

potkivač

pre 10 godina

Sta ti znas o ekonomiji, ******* jedan!
I ono malo ekonomije sto je ostalo, kao kolovodja, unistio si za dve godine!
Coveku, zbog vas nesposobnih sve je stalo ili radi sa gubitkom!
Vi ste ne-spo-sob-ni! Ti, Babic, Mali, Mihajlovic, Stefanovic, Vucevic, Radulovic i ostali iz vrha, na celu sa Tomom Nikolicem, vi ste obicne politicke pricalice dobre samo za opoziciju i saplitanje onih koji rade!

samo tetki da odnesem lek

pre 10 godina

ekonomija kažeš? a šta bi sa kriminalom i korupcijom? to ste kao odradili pa prelazite na novu demagogiju? a džakovi sa listićima? a kancelarija za brze odgovore? a rezultati istrage o 24 privatizacije koje si obećao da ćeš da objavis pre dve nedelje? a čipovi? a navodnjavanje?

Alex

pre 10 godina

A ja mislim da je u novoj godini najvažnije da građani počnu da veruju u Srbiju, u svoje institucuje i u svoju vlast, da se stvori atmosfera da je Srbija naša država a nečija tamo... i da lopov bude lopov, političar političar a domaćin domaćin, a ne sve da bude istumbano. Tada će i ekonomija biti ekonomija.
Vučiću ne volim tvoje političke stavove, ali eto želim i tebi sretnu novu.

blabla

pre 10 godina

Da i ovde nešto napišem, da ne kaže kako pišem samo Predsedniku (da se našalim) ))): Na osnovu ove rečenice "Napredak ekonomije je najvažniji cilj, a pristojna i normalna Srbija nešto za šta se borimo. Takva Srbija nije više tako daleko" možemo zaključiti da vlast uvek uzima sadašnje vreme kao polazno merilo uspeha (ja radim i gradim), a treba da uzima u obzir i sva druga: imperfekat (ja pisah, čujah, pevah ))):), aorist (mi držasmo, videsmo, pevasmo, čusmo), pluskvamperfekat (mi bejasmo pevali, i naši stari bejahu nešto radili ))): ), a onda govoriti i o budućnosti, pa koristiti futur I (mi ćemo raditi, glumiti), ali i futur II (kad budemo radili). Ništa nemam protiv da koristite i potencijal, odn. mogući način: mi bismo radili ))): Cela priča se svodi na sledeće: kada pravite kuću koja će imati 2 sprata, a kojoj trenutno fali krov, logično je da ekipa koja dolazi da postavi krov uzima u obzir sve ono što su prethodni majstori uradili. Dakle, ne očekuje se od majstora da kažu da su temelji loši, da zidovi prva dva sprata su krivi, da se kuća ljulja, da zemljište klizi. Naravno da ne očekujemo da majstori sve to kažu u fazi podizanja krova. U suprotnom nisu ni potrebni. Zato je važno da imate svest o kontinuitetu, odn. neprekidnom napretku i razvoju ))):

b

pre 10 godina

a ja zelim da se ti u 2014 godini SKLONIS SA VLASTI U SRBIJI I DA VISE NIKADA NE DODJES U SITUACIJU DA VLADAS SRBIJOM, ni ti ni ovi tvoji radikali, jer jadna i bedna je Srbija sa tobom na vlasti, A BICE JOS BEDNIJA AKO TI I DALJE VLADAS

Bogavac

pre 10 godina

Obicne gradjane zanima hoce li ziveti bolje ili ne.Sve sto je uradjeno po pitanju korupcije, kriminala je za pohvalu,ali najvaznije je da li ce se ziveti bolje,da li ce mladi moci da rade,ili da cekaju na birou.

potkivač

pre 10 godina

Sta ti znas o ekonomiji, ******* jedan!
I ono malo ekonomije sto je ostalo, kao kolovodja, unistio si za dve godine!
Coveku, zbog vas nesposobnih sve je stalo ili radi sa gubitkom!
Vi ste ne-spo-sob-ni! Ti, Babic, Mali, Mihajlovic, Stefanovic, Vucevic, Radulovic i ostali iz vrha, na celu sa Tomom Nikolicem, vi ste obicne politicke pricalice dobre samo za opoziciju i saplitanje onih koji rade!

StanePi

pre 10 godina

Tesko je pojedincima objasniti da je Srbiji potrebno vise odgovornih, poput Vucica i spremnih da ostvarivsi prijateljske odnose i negujuci ih sa svima,doprinesu boljem zivotu gradjana Srbije. Tesko je pojedincima i da priznaju ono sto vecina misli...da narod prepoznaje iskrene, dobre namere Vucica da sto jedinstveniji ucinimo Srbiju najjacom.

samo tetki da odnesem lek

pre 10 godina

ekonomija kažeš? a šta bi sa kriminalom i korupcijom? to ste kao odradili pa prelazite na novu demagogiju? a džakovi sa listićima? a kancelarija za brze odgovore? a rezultati istrage o 24 privatizacije koje si obećao da ćeš da objavis pre dve nedelje? a čipovi? a navodnjavanje?

GagY

pre 10 godina

Vučič nam kao radnik-udarnik, koji u životu nije nigde radio sem u SRS i SNS prodavajući nam šuplju maglu, traži još znoja da bi nam ekonomija procvetala. Takav nam treba, to je naša budućnost!

Aca šmeker

pre 10 godina

Veliko hvala Aleksandru Vučiću na lepim čestitkama i na svemu što je za nas uradio u prethodnom periodu.Želim mu sve najbolje u Novoj Godini,puno zdravlja,sreće,volje i snage da završi sve što što je započeo kako bi nama građanima bilo bolje.

Milomir

pre 10 godina

Mora se raditi na zapošljavanju ljudi i omladine jer bez toga nema ni napretka ni boljitka. Znam da se Vučić za to zalaže,nadam se da će uspeti?!

Surova realnost

pre 10 godina

Ekonomski 'rezultati' vas i SPS su: Od 100 MILIJARDI eura investicija, koje ste obecali cim dodjete na vlast, niste uspeli ni dobijete 100 miliona eura. Stranih investicija sve manje zadnje dve godine. Cene od pre dve godine su porasle u proseku za 25% - 30%. Prosecne plate i penzije pod vama sve nize, ekonomija je polako ali sigurno pocela da se oporavlja i poceo da raste 2010. od svetske krize, ali cim su tvoji naprednjaci dosli na vlast samo pada. Cene benzina samo rastu i uveli ste 80% veci porez na nekretnine od predhodne vlade. Borite se protiv korupcije a nikoga do sad niste uhapsili i osudili. Sve je to demagogija sto uvidja sve vise ljudi, vi nemate obrzaovane kadrove u partiji koji razumeju kako trziste funkcinose, a te vase jeftine parole od ' od 3 hleb' i '100 MILIJARDI eura cim dodjemo na vlast' vise ne prolazi niti kod vaseg birackog tela sto imaju pet zuba u vilici.

drpic

pre 10 godina

Treba povecati poreze i otpustiti visak radnika pa ce sigurno biti bolje.Borba protiv korupcije je uradjena i sada se treba posvetiti interesima naroda sto je moguce jedino uz gospodina Aleksandra Vucica.

petar

pre 10 godina

ccovecce,pristojna i normalna srbija nespojiva je sa tobom i tvojom strankom,zato ako zaista zzeliss dobro srbiji spasi je svojim odlaskom ili cemo ti mi pomoci.

Kimi

pre 10 godina

Stvarno verujem u ovu prognozu za kraj 2014. godine, zašto da ne. Reforme moraju biti bolne, ali sami smo krivi što to nismo rešili prethodnih deset godina. I da bude otpuštanja, ne zameram, samo zato što je to odricanje radi boljeg sutra. Moramo gledati napred, u budućnost. Nema vremena, a ni strpljenja za tapkanje u mestu.

Donnie Brasco

pre 10 godina

Ало бре СНС-оски БОТОВИ лакше мало.Дадосте ми 52 минуса за пола сата.Оваквом ИДОЛОПОКЛОНСТВУ и Д..ЕУВЛАКАШТВУ би ВАМ позавидели и Стаљин,Тито,Мао и Пол Пот.Јел то неки АУТОМАТ лупа минусе.Еј људи па ово нема ни код ОРВЕЛА.УКЉУЧИТЕ МОЗАК.
(робокап, 31. decembar 2013 13:20)

A ti se nešto potresaš zbog botovskih minusa?! Nemoj, čoveče, to su samo botovi, lupanje minusa i pisanje imbecilnih hvalospeva na svaku vest gde se pominje Vođa im je posao za koji su neki čak i plaćeni. Jedina loša strana organizovane najezde botova na sajtove je to što su potpuno obesmislili komentarisanje vesti. Da sam ja redakcija B92, ukinuo bih i pluseve i minuse jer su izgubili svaku svrhu.

Ako pokupiš velik broj botovskih minusa, to bi trebalo da ti bude samo potvrda da si u pravu jer već odavno svako ko hoće da pročita nešto pametno, ne čita komentare s najvećim brojem pluseva, nego one s najvećim brojem minusa. Evo, videćeš koliko minusa ću ja pokupiti na ovaj komentar (ako ga objave). I ja treba da se zbog toga sekiram?! Ja samo svoje rekao, a šta botovi misle o tome zabole me izvestan mišić!

Pusti botove neka slobodno lupaju minuse i pišu svoj glupe i vrlo lako prepoznatljive hvalospeve Vođi. To ionako niko normalan ne čita dalje od prve dve reči. Neka žive u iluziji da rade nešto korisno za sebe i za Vođu, a mi ostali ćemo već nekako pregurati i to iritiranje i pravljenje budalama. Još samo malo.

No Job

pre 10 godina

Evo moj primer.. Ja, recimo hocu da radim, treba mi posao, ali ne mogu jer ima mnogo krivinara, koje mrze da odu do posla, a kamoli da rade...Tako da da, ja sam za, da se radi, troduplo vise, ako treba !!!

Nikola

pre 10 godina

Sto se tice Srbije ja iskreno zelim da nastavi da nas vodi Vucic jer posle toliko godina napokon vidimo napredak i da ismo krenuli iz tacke u kojoj smo cupkali poslednje dve decenije....

31. na 1.

pre 10 godina

Slažem se za ekonomiju. Vreme je da svako zaviri u novčanik i postane svoj bankar. Igrica je da na kraju 2014. godine budete u plusu. Kako? Zavisi samo od vas, ne palite se da to zavisi od države, političara, EU, svetske krize, banke, itd. Najteže je priznati da si sam odgovoran za svoju ekonomiju, ali tako je - u svakoj državi na svetu imate bogate i sirotinju.

mare

pre 10 godina

2014. godina izbora, da se ozvanici zasluzena popularnost, procisti politicka scena u Srbiji, nastavi sa reformama i borbom protiv korupcije.

робокап

pre 10 godina

А где да радим госн. Вучићу кад нисам НИЧИЈИ СИН;КУМ;ШУРАК;ЗЕТ и што је најважније НИСАМ ЧЛАН СНС-а,нити једне партије.А без ових напред побројаних квалификација једино имам диплому екон.факултета у БЕОГРАДУ.поздрав од НЕЗАПОСЛЕНОГ Економисте ЖРТВЕ ЛОПОВСКЕ ПРИВАТИЗАЦИЈЕ и тзв.ГУБИТНИКА ТРАНЗИЦИЈЕ:

seljadin

pre 10 godina

a ja očekujem da ispuni obećanje o 100 milijardi evra investicija, do sad je ispunio 1% obećanja, sledeće godine nadam se i ostalih 99%.

Ko vas ne zna...

pre 10 godina

Da u 2014 konacno Srbi ukljuce mozak i oteraju ako Bog da najvecu prevaru u istoriji srpske politike i u moru prevaranata koji nas godina farbaju! Veceg licemera Srbija nije imala,covek koji obecava a apsolutno nista ne radi,hapsi a svi na slobodi i niko osudjenj,smanjuje plate,gorivo ce jos malo biti 200 dinara,''bori se protiv korupcije'' a najblizi saradnici mu Covic i Vesic,direktori javnih preduzeca ovekoveceni kleptomani i prevaranti,kadrovi mu nepismeni megatrendovci...nadam se da u 2014 necemo da gledamo tvoju transformisanu facu,slusati tvoje slatke price za ljude koji ne razmisljaju svojom glavom!

робокап

pre 10 godina

Ало бре СНС-оски БОТОВИ лакше мало.Дадосте ми 52 минуса за пола сата.Оваквом ИДОЛОПОКЛОНСТВУ и Д..ЕУВЛАКАШТВУ би ВАМ позавидели и Стаљин,Тито,Мао и Пол Пот.Јел то неки АУТОМАТ лупа минусе.Еј људи па ово нема ни код ОРВЕЛА.УКЉУЧИТЕ МОЗАК.

Sneza

pre 10 godina

Vi ste druze Vucicu bili devedesetih na vlasti sa ovim vasima iz SPS-a i plate su tada bile 5 NEMACKIH maraka mesecno. Kako je krenulo kako vi i vasi 'eksperti' vodite ekonomiju, vidim brzo da ce plate u Srbiji opet biti 5 eura mesecno. Sa vama ne moze nista biti dobro.

plavi andjelak

pre 10 godina

O radu nam prica covek bez dana radnog staza, o Evropi bivsi cetnicki vojvoda, o borbi protiv korupcije covek uhvacen pored koferceta punog €ura...dobro se mi jos i drzimo ;)

Otpor režumu

pre 10 godina

Šta nas čeka u 2014 godini. Povećanje poreza na osnovne životne namirnice. Povećanje poreza na imovinu, stan, kuću...Povećanje nezaposlenih. Povećanje zaduživanja za 6 milijardi evra. Smanjenje plata u javnom sektoru, a to automatski znači i manje kupovna moć građana, manja proizvodnja, otpuštanje...Zakon o radu po kome će radnici postati robovi, bez ikakvih prava...Pola Srbije će biti u mraku, jer ko ne plati dva vezana računa za struju biće isključen sa sistema, naravno, to važi samo za sirotinju, za tajkune, političare i bogataše to ne važi, oni će i dalje moći da duguju koliko hoće...I još mnogo, mnogo toga, ne mogu o svemu da pišem, muka mi je više...Šta se neće menjati. Pa neće se menjati demagogija, biće još više ,,zabavnih pričica za glupi narod u tabloidima'', političari će i dalje da kontrolišu i upropašćavaju javna preduzeća...nastaviće se rasprodaja Srbije, prodaće Telekom, spremaju i EPS za prodaju, ali deo po deo, da se narod ne doseti...sve će preći u ruke stranaca i nekoliko domaćih tajkuna...za izbore u Beogradu sprema se do sada najprljavija kampanja, jer je tajkunima i SNS bitno da otmu Beograd i da krene pljačka...Očekujem da se narod probudi, biće velikih demonstracija u svim gradovima...

blabla

pre 10 godina

Da i ovde nešto napišem, da ne kaže kako pišem samo Predsedniku (da se našalim) ))): Na osnovu ove rečenice "Napredak ekonomije je najvažniji cilj, a pristojna i normalna Srbija nešto za šta se borimo. Takva Srbija nije više tako daleko" možemo zaključiti da vlast uvek uzima sadašnje vreme kao polazno merilo uspeha (ja radim i gradim), a treba da uzima u obzir i sva druga: imperfekat (ja pisah, čujah, pevah ))):), aorist (mi držasmo, videsmo, pevasmo, čusmo), pluskvamperfekat (mi bejasmo pevali, i naši stari bejahu nešto radili ))): ), a onda govoriti i o budućnosti, pa koristiti futur I (mi ćemo raditi, glumiti), ali i futur II (kad budemo radili). Ništa nemam protiv da koristite i potencijal, odn. mogući način: mi bismo radili ))): Cela priča se svodi na sledeće: kada pravite kuću koja će imati 2 sprata, a kojoj trenutno fali krov, logično je da ekipa koja dolazi da postavi krov uzima u obzir sve ono što su prethodni majstori uradili. Dakle, ne očekuje se od majstora da kažu da su temelji loši, da zidovi prva dva sprata su krivi, da se kuća ljulja, da zemljište klizi. Naravno da ne očekujemo da majstori sve to kažu u fazi podizanja krova. U suprotnom nisu ni potrebni. Zato je važno da imate svest o kontinuitetu, odn. neprekidnom napretku i razvoju ))):

perce

pre 10 godina

E jel najavio Aleksandar Veliki Novu godinu? Ako sutra stvarno bude 1.1. ima botovi ovde da se javljaju kako gospodin Vucic uvek ispuni ono sto je najavio.
Osim sto ce biti anti-deda mraz, posto onima koji su bili dobri oduzima (uglavnom kupovnu moc)

ИваБо РУ

pre 10 godina

Искористићу текст и мој коментар ће бити исто вид честитке:Хвала и срећно у даљем вођењу Србије на начин који ће и нашој деци и неким будућим поколењима омогућити срећнију будућност у нашој земљи.Хвала подпредседнику Владе и желим да му да и у 2014.години има снаге и буде истрајан у својим добрим намерама, одговорним и одлучним ефикасним корацима и мерама којим ће ојачати економију,искоренити корупцију и криминал у Србији и да нестави да Србију представља у свету исто као и до сада, као пријатеља у које сви имају поверење и поузданог партнера.

Nemanja

pre 10 godina

Ало бре СНС-оски БОТОВИ лакше мало.Дадосте ми 52 минуса за пола сата.Оваквом ИДОЛОПОКЛОНСТВУ и Д..ЕУВЛАКАШТВУ би ВАМ позавидели и Стаљин,Тито,Мао и Пол Пот.Јел то неки АУТОМАТ лупа минусе.Еј људи па ово нема ни код ОРВЕЛА.УКЉУЧИТЕ МОЗАК.
(робокап, 31. decembar 2013 13:20)

To sam i ja primetio, svako ko napise nesto protiv njihovog vodje za manje od 3 minuta dobije 52 minusa, sto jos jednom potvrdjuje da oni na ovom sajtu rade progamirano i organizovano sa vec unapred napisanim tekstovima izvrsnog odbora uz podrsku svog vodje. Neki clan SNS mi je rekao da imaju svoje ljude koje ih placaju da dnevno ostavljaju komentare po raznim medijskim mrezama ( oko 50 tak njih sto to potvrdjuje ). Ovo sam upravo sada primetio citajuci ovaj tekst kad neko nesto napise protiv njihovog vodje. SNS svakim danom sve vise lice na komunisticku partiju Severne Koreje, a tako su ih ucili po DB skolama. Orginalni SRS je i napravila UDB-a.

SNS prevaranti

pre 10 godina

2013 godina je bila katastrofalna, u rangu sa 1999 godinom...a i tada su Nikolić, Vučić i Dačić vodili državu...teško nama sa ovim hoštaplerima... i glupim narodom, koji naseda na njihove pričice, budalaštine...Ja bi poželeo građanima Srbije da se u narednoj godini ,,probude'' i oteraju prevarante, na čelu sa Vučićem, jer ako oni i dalje vode državu svaka godina će nam biti katastrofa...Otpor diktaturi! Otpor prevarantima! Otpor lažovima! Otpor neznalicama!

Ja1985

pre 10 godina

Na kraju 2014,cemo znati da li su pricane prazne price,ili se nesto uradilo.Ako ne popravimo ekonomiju,ako ne smanjimo nezaposlenost,onda nismo nista uradili.

Nemanja

pre 10 godina

Vucicu, Vucicu samo nastavi ovako sa tim 'rezultatima' i budi siguran da ce se ovoga puta se deseti 6. OKTOBAR, sto se zadnji put zahvaljujuci Kostunici nije desilo, pa ste se vi Seseljovci i Milosevicevci spasli. Kakvi crni ekonomski rezultati, pa narod zadnje 2 godine zivi sve gore i gore pod tvojom vlascu. Ta tvoja demagogija se ne maze na hleb.

Kuper

pre 10 godina

Hvala lepo. Ali dzaba nekima upucujete lepe zelje, oni do podne mrze sve, a od podne i sami sebe. Nadam se da cemo u sledecoj godini rasturiti leglo BOGATASA, koji su to stekli na racun drugih ljudi..

Sasa

pre 10 godina

Sa korupcijom i kriminalom smo zavrfsili. Evo neki od njih vracaju dugove tako sto pevaju za Novu Godinu. Imas li jos nekog Malog ? Osim Covica?Mozda Karic / I on se "razume u brojke".Uz to zna i preko sto slova.

lepa sojic

pre 10 godina

ovaj i dalje prodaje maglu a mi opet zivimo sve gore i gore cene sve vece , u JP pozaposljavali svoje sns botove, sve kriminalce oslobodili a nama prodaje prazne price ali moze mu se jer je narod prost i neshvatljivo indolentan da trpi ove lopove i parazite koji nastavljaju da kradu i ono malo sto je preostalo

Boskin

pre 10 godina

Drago mi je što u novu godinu ulazimo sa političkom voljom da se načine nepopularni ali neophodni potezi kako bi postavili zdrave temelje našoj ekonomiji i time sopstvenoj budućnosti. Veliki posao nas čeka i nadam se da ćemo svi mi imati dovoljno upornosti i istrajnosti da posao završimo do kraja.

Marija Krstic

pre 10 godina

Zelim da verujem da u Srbiji ima ljudi koji ce na pravi nacin razumeti ovu poruku.I da ce jos veci broj njih umeti da je pretoci u dela.Koliko god da smo razliciti,ne smemo da odustanemo od pravih vrednosti,moralnih nacela i istinske volje da menjamo Srbiju na bolje.Dobro je da imamo nekoga da nas vodi,dovoljno ce biti da ga sledimo.

bubica 2

pre 10 godina

Hvala na iskrenim željama, kao PRVO se kaže draga gospodo. Vi ni to niste naučili a da pljujete to umete. Mnogo smo nastrojeni kritikovanju tako da ništa lepo ne vidimo. Zašto stalno djonom? Ajde da verujemo da će biti posla i da se zaista mora puno na tome raditi. Recimo, pitajte samo neke od prijatelja koji su van zemlje, kako i koliko se tamo radi? Sve će te brzo shvatiti.

Pero

pre 10 godina

Vucic je u 2013 pokazao da je jedan od najodgovornijih i najsposobnojih politicara! Verujem da ce i u 2014 nastaviti u dobrom smeru i da ce Srbija napokon postati zemlja buducnosti!

tvit

pre 10 godina

Bez teskog i napornog rada necemo nista postici u drzavi, vremena su teska ali se mora ziveti i verovati u bolje sutra. Svi se nadamo boljoj novoj godini.

Gradjanin

pre 10 godina

A Vučić će da se oznoji od toplote reflektora pod kojima najavljuje bolji život koji stiže SNS poslušnicima i glavoklimačima, dok svi ostali mogu da namažu deeeebeo sloj demagogije na suva leba... Ja narodu Srbije želim opštenarodnu revoluciju i 6. oktobar kakav je zapravo trebao da bude!

SNS je zlo

pre 10 godina

Kako funkcioniše SNS sistem prevara i laži jasno je, ali mi nije jasno da ima toliko naivčina...Dokle to ide je prosto neverovatno i Gebels bi im pozavideo. Npr. odem na sajt Kurira i tamo ,,lažni intervju sa Vučićem'', lažni zato što je pitanja i odgovore pisao jedan te isti čovek - Vučić, a naslov ,,Mišković znao da će biti uhapšen'', kao, neko mu dojavio...hehehe Vučiću, pa uhapsi te koji su mu dojavili, 6 meseci ga upozoravali, svaki dan je to bila glavna vest, na naslovnim stranama...a to su Kurir, Informer...Pink...sve ih pohapsi zbog odavanja ,,tajne''...Međutim, morao bi da bude uhapšen zbog odavanja podaka iz istraga,, najavljivanje hapšenja...i sekretar za nacionalnu bezbednost...jer je upozoravao one protiv kojih se vodi istraga.
Ovo je samo poslednji primer kako taj sistem prevara i laži funkcioniše, primera je bezbroj...I do sada su političari lagali, varali...ali, kao ovi to niko nije radio, ovi su neviđeni prevaranti...

cestitka

pre 10 godina

Vucic je najbolji politicar u istoriji kojeg je Srbija mogla imati. Toliko posten a toliko radan i odgovoran to se retko vidja. Njemu je zaista stalo do srbije i naroda. I zato zeli da je ociti od kriminala i korupcije, i da je dovede u red. Da mu zemlja bude za primer. Kako radi tako i dobija poverenje gradjana .Vucicu zelim te sve najlepse u novoj godini i da strajete u vasoj borbi i da uvek imate odlicne rezultate u svemu sto radite.

New Year

pre 10 godina

Najbolja cestitka do sada, da je posao i obaveza da se ozbiljno ponašamo prema svim problemima. Da u 2014, a posebno u 2015. godini, nakon teških reformi, omogucimo bolji život za građane Srbije. Naravno da je potrebno mnogo znoja i rada da bi mogli da kažemo da smo nešto napravili.

nebojsa bg

pre 10 godina

kao coveku,zelim tebi I tvojoj porodici sve najbolje.stvarno,nisam zlonameran.ali kao politicaru,zelim tebi,preCedniku,i celoj vasoj radikalskoj kamarili sve najgore,iz sve snage.uvukli ste zemlju u propast,sve poskupljuje,posla nigde,kriminal nikad jaci,pijanci u dzipovima gaze ljude,i..do sledece nove godine bih mogao da nabrajam.najbolje bi bilo da sednete na one rakete sto izvozite,da ih programirate cipovima iz nove fabrike,i da na toj raketi odletite sto dalje odavde.a mozete I onim jednim polovnjakom od aviona,ionako ne znam cemu sluzi,a verovatno I ne radi..

FilipBGD

pre 10 godina

Slazem se sa vicepremijerom i dodao bih da je potrebno da svi podjemo od sebe i da preuzmemo sudbinu u svoje ruke, a ne da cekamo da drzava uradi nesto za nas.

Vip user

pre 10 godina

Aman čoveče smanjuješ mi platu od 30.000,00 din. o kojoj ekonomiji ti pričaš...
(ATP, 31. decembar 2013 11:59)
Ne smanjuje on tebi ništa. Pitaj svoje nadređene zbog čega atp doveli dotle gde je sada.

Platon

pre 10 godina

Realno, to je nesto sto nam nedostaje. Da radimo jos mnogo vise, a Vucicevo ponasanje i dela su dodatni motiv za prevazilazenje svih poteskoca.

Zurkolomac

pre 10 godina

A za koju platu da radimo jos vise? Nadam se da kraj iduce godine necu docekati u ovoj zemlji pevaljki, sponzorusa i kriminalaca...

eki

pre 10 godina

ma kakva ekonomija?! kome to treba?! bitno je kosovo, pe*eri, evropska unija, farma, veliki brat, x-faktor,TLZP....

.....e glupog li naroda sta je sebi dozvolio? !

darmar007

pre 10 godina

zelje su jedno a realnost drugo,bice ovo teska godina sigurno. Treba vise verovati u sebe jer sami sebi mozemo najvise da pomognemo a politicari su tu da nam daju podrsku i nadu.ovi su za sada na dobrom putu samo da nastave jos energicnije i vise.

Nataša

pre 10 godina

Da radimo još više, a da budemo plaćeni još manje. I da se ..bemo, što reče gosn predsednik. Divne čestitke za Novu godinu, nema šta.

ivan

pre 10 godina

Kazu pohvale za ono sto je urađeno protiv kriminala i korupcije. NIJE URAĐENO NIŠTA OSIM MARKETINGA - REALNO! Vučić je glumac za oskara, i jako me interesuje ko mu plaća PR kampanje koje odlično vodi, gde bez ikakvog rezultata njegova popularnost raste. I poruka za njega možeš pričati da radis i 48 sati na dan, i glupi narod će ti verovati, ali tvoji rezultati su nula, i gore od toga. Jer si ti samo političar koji jedino što ume je da se bavi strankom!

sokrates

pre 10 godina

Cele godine raspirujete mrznju prema zutima, djilasu, bogatima, bogatim drzavnim sluzbenicima koji iskoriscavaju privatnike, a sad kao dajte da bude jedinstvo...

Bogavac

pre 10 godina

Moraju mnogo da se trude,ako se jedan trudi ne moze biti bolje.Mnogi gledaju samo svoj interes i briga ih da ce gradjani ziveti bolje.

Silvester

pre 10 godina

Vučiću, plata mi se nije povećala 5 godina, štaviše pala je zbog devalvacije valute, mnogima je smanjena i u dinarima, a mnogi su izgubili posao i nemaju od čega da žive. Samo pričaš bajke, lažeš i mažeš! Narod živi u strahu od novog dana, crnči za idiote od gazdi od jutra do sutra, kriminal i eksploatacija, a ti nam čestitaš novaka? Pljuješ po javnom sektoru, umesto da privatnom obezbediš uslove u plate kao u javnom, a u javnom sektoru da zavedeš red i pohapsiš korumpirane partijske vojnike. Gazde ne diraš! Šta te briga, imaš gde da pobegneš, a oko tebe su sve bezimeni likovi koji ne znaju ni gde se nalaze, a kamoli da preuzmu odgovornost za ovaj haos... Gledajte svi gde ćete, besni i gladni neće imati obzira. Pitanje je minuta.

Zevs

pre 10 godina

Kada od Vas čujemo dve reči "privatna imovina" koja se inače ne poštuje u ovoj banana Državi već je svi kradu i razvlače, možda nešto i bude. Ovako mrka kapa.
Akcionari Agrobanke i njihova privatna imovina su najveće žrtve AFERE AGROBANKA ali to nikada nismo čuli iz vaših usta i usta vaših stranačkuh kolega. Takvo nepoštovanje tuđe privatne imovine je necuveno.

Господин Друг

pre 10 godina

Честитке г. Вучићу!
Нека Нова година свима у Србији донесе бољитак.
У 2014. години Ви наставите да радите још напорније, јер то у 2013. нисте чинили. Само сте најаввљивали и обмањивали јавност.
Једину корист од Вас и Ваших планова имао је Андреј и његова предузећа, у којима Ви имате довољно интереса.
Намештајте му послове и у Новој години, док се у јавности заговарате борбу против корупције.
У Новој години Ви радите више, јер имате све привилегије и ресурсе на располагању, а грађани запослени у предузећима су ионако слабо плаћени, па не морају да ломе кичму за противвредност од 200 €.
За српску економију не говорите ништа, летите половним авионом AirSerbia, код Ваших пријатеља у УАЕ, тражите нове савезнике у Немачкој (јер сте оне главне изгубили).
За пријатеље се не брините, има их довољно. Ви сте Ваше изгубили, јер сте се уплели у политику.
Нека Вас здравље служи и да у здрављу дочекате и крај политичке каријере и суђење за све што сте Србији ускратили још од времена кад сте постали српски радикал, до данас и сутра...

MRKI

pre 10 godina

Uz ovu cestitku nisam siguran sta ce se desiti. Politicari uvek izvuku korist za sebe i svoje klimoglavce. Drugo prvo politicari treba da se sloze a ne da samo vlastidrsci misle dobro Srbiji a ostali ne. Trece ako usvoje ovaj kriminalni zakon o radu koji radnike baca na ulicu a poslodavce favorizuje. Dalje podize godine zivota bez obzira na ispunjeni radni staz. Oni bi da penzinere da sto pre presele na groblja. Dalje podizu poreze na imovinu koju nema vrednost nema kupca jel to bolji zivot. Koliku su mi odredili vrednost kuce odmah bi izasao iz nje da hoce ds je isplate jer ni pola para kupac ne bi dao. Ima toga jos ali ostavicemo nesti i za kasnije.

Djordje

pre 10 godina

Srecna nova i ujedno pohvala za aktivnost svim SNS botovima, zelim vam jos aktivnije ucesce i jos mnogo lajkova za Velikog vodju! :)

Nenad

pre 10 godina

Ja pošteno radim, ali kažete mi Vučiću kako da preživim sa mojom porodicom kada ove godine sam video samodve mesečnu platu, a da zdravstvenu osiguranje nijem nam plačeno godinuipo dana. Za izbore ima para a šta ste nam rekli vi u vladi kada smo štrajkovali pred vladom da nema para za istragu Miroslava Bogičevića. Evo nova godina pa Božić a umesto slavje mi je briga šta čemo jesti sledeče godine jer uzalud radim ali ne vidim platu a od januara i hleb poskupjuje se.

pojma nemate

pre 10 godina

već više od godinu i po dana živimo od lepih želja a od lepote se ne može živeti.
sve vreme ste u najavama, magla se prodaje na veliko ali polako se gubi strpljenje zbog totalnog kolapsa i neuspeha u pokretanju bilo kakvih ozbiljnijih reformi.

Давор В.

pre 10 godina

Вучић ради, народ пландује (част изузецима), ДС џангриза. За последње ме боли уво, али ајде ови други мало да се покрену.

vise srece

pre 10 godina

vise srece svima u srbiji i svetu, ali i vise iskrenosti od strane politicara i zalaganja za bolje sutra.preporucujem bolju kadrovsku poltiiku, ne podlegati pritiscima sa strane,kao poznanici, porijatelji prijatelja i slicno, losim kadrovskim resenjima na predloge uskih grupa ljudi, preletaca iz svih stranaka, ne samo dobrih clanova vec i onih koji su direktno do juce podmnetali najgore stvari vucicu i sns, lako ih primate i lako dolaze ponovo u vlast.kqo da se nista nije primenilo, a i dalje je zloupotrebljavaju u licne svrhe na stetui naroda koji se odmece od sns zbog takvih potezato ,to treba izbeci , vise se vezati sa narod, obicne gradjane.

boki

pre 10 godina

mozemo da radimo 2 puta vise...kad nam omladinska sve uzme...nemamo ni godisnji ni bolovanje...kome ne odgovara zamene ga kao kunica...nama 20 000 a omladinskoj 30 000...strasno...

Ice Age

pre 10 godina

Ja ti Aco poželo sve najbolje za Novu Godinu i da ostvariš svoja obećanja a ovi tvoji klimoglavci se već izopijali i ne vide gde je minus gde je plus.Klimoglavci naravno i Vama sve najbolje u 2014 godine.Nastavite da radite punom parom.Žao mi je što sami sebi dodeljujete minuse ali nema veze,ljudi smo.Nekako smo postali i svojta na forumu.Da smo svi mi zdravi debeli i veseli a političari ma šta bi mi radili u ove zimske dane da nije njihovih odvala..Lepo se provedite majstori.Plus ili minus pitanje je sad?

Srećno u zaborav

pre 10 godina

Želim ti da u novoj godini propadneš kao političar i da te moje oči više ne gledaju kako glumataš nepotkupljivost i lažnog mesiju.

Pavle

pre 10 godina

Da bi paraziti ziveli moraju da imaju domacina kojeg jedu.Ako ima previse parazita a jos ako su previse gladni onda domacin propada i umire.To stanje vidimo u nasoj drzavi koja iz godine u godinu propada i umire.Ali vazno da slusamo samo pusta obecanja o necem boljem i dopustamo parazitima da nas sve vise ''jedu''Nadam se da ce u 2014 biti barem malo bolje i da ce nasi nadredjeni shvatiti da ne ide to tako: da se iskroscava i crpe najsiromasniji sloj stanovnistva kroz poreze.

Pavle

pre 10 godina

Gospodine Vucicu manje price a vise rada i delovanja u 2014 jer od praznih reci nema napredovanja!To vazi za sve nase ''nadredjene'' pa tek onda za gradjanje ove drzave.Jeste da je bilo malih napredaka ali mnogo vise smo propali nego sto smo napredovali.Da ne bude i sledeca godina ko i ova!

Alex

pre 10 godina

A ja mislim da je u novoj godini najvažnije da građani počnu da veruju u Srbiju, u svoje institucuje i u svoju vlast, da se stvori atmosfera da je Srbija naša država a nečija tamo... i da lopov bude lopov, političar političar a domaćin domaćin, a ne sve da bude istumbano. Tada će i ekonomija biti ekonomija.
Vučiću ne volim tvoje političke stavove, ali eto želim i tebi sretnu novu.

Siguran glas

pre 10 godina

Vodja je mislio na Bacevica, Mihajlovicku, ministra za poljoprivredu (ne znam mu ime), ministra za lokalnu samoupravu (ni to ne znam ko je) i na sve radikale koje je razmestio u javna preduzeca.

seljadin

pre 10 godina

@GagY, ne vredjaj Udarnike, ja sam bio Udarnik u SFRJ sa 14 godina, radio sam sa starijim radnicima, ali nemam veze sa Vučicevcima, prema tome, kamo sreće da danas vladaju Udarnici, delilo bi se ponovo 10.000 stanova u Beogradu svake godine. Udarnik je neko ko najviše radi i skoro sve daje drugima.

banderaš

pre 10 godina

pa ministre samo kažeš rad rad. A gde su vam radna mesta!? verujte mi da se kod nas( ko radi)radi ništa manje nego na zapadu, a obišao sam dosta u EU.

potkivač

pre 10 godina

"Svaki stanovnik Srbije treba da da svoj doprinos izlasku iz kriza u skladu sa svojim mogucnostima."
(Aleksandar, 31. decembar 2013 10:27)
E, bas ce ovakvi botovi, na celu sa tobom Vucicu, da izvuku Srbiju iz krize!
Nego, uz iskrene zelje za tvoje dobro zdravlje, raspisuj izbore, koliko u januaru predstojece godine!

Бранко Ивић

pre 10 godina

Од силног загађења СНС ботова сваки коментар је излишан.Оваквих дупеувлакачких коментара нема ни у Северној Кореји...

Ice Age

pre 10 godina

Hvala,takodje Sve najbolje u 2014 puno zdravlja pre svega a sve ostalo će doći.Valjda se ova zemaljska kugla neće raspasti a da bar neko doživi u Srbiji boljitak.Vama osim zdravlja želim da što manje arčite jezik a da više radite.Profesionalno da napokon makar mrvicu Vaših obećanja ispunite .Od arčenja jezika niko vajdu video nije.Nadm se da iduće godine nas neće strefiti mada sve pokazije da hoće da odemo kinesku prodavnicu i kažeš: "Ništa, samo gledam".Sretna Nova godina Aleksandre Vučiću.Gruvaj,valjda će i ovo malo što si uradio dati neki rezultat i za sve nas.

zagor te nej

pre 10 godina

Vučiću, plata mi se nije povećala 5 godina, štaviše pala je zbog devalvacije valute, mnogima je smanjena i u dinarima, a mnogi su izgubili posao i nemaju od čega da žive. Samo pričaš bajke, lažeš i mažeš! Narod živi u strahu od novog dana, crnči za idiote od gazdi od jutra do sutra, kriminal i eksploatacija, a ti nam čestitaš novaka? Pljuješ po javnom sektoru, umesto da privatnom obezbediš uslove u plate kao u javnom, a u javnom sektoru da zavedeš red i pohapsiš korumpirane partijske vojnike. Gazde ne diraš! Šta te briga, imaš gde da pobegneš, a oko tebe su sve bezimeni likovi koji ne znaju ni gde se nalaze, a kamoli da preuzmu odgovornost za ovaj haos... Gledajte svi gde ćete, besni i gladni neće imati obzira. Pitanje je minuta.
(Silvester, 31. decembar 2013 14:23)

# Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

pre neki dan si imao mnogo jako komentarisanje ne secam se oko koje vesti nije ni bitno..a ovde gresis,pa znaju oni da smo mi svetosavski i trpeljiv narod ...tako da to nema pojma sa gladnima...deces u srbiji gladovati,pa svaki drugi dan neka slava!!!

ribe

pre 10 godina

Ekonomija Srbije bi trebala uvek da bude na prvom mestu i vlade is vakog člana vlade. No neki u vladi su to shvatili tek nakon dve godine mandata.Podrška Vučiću.

MRAV I CVRCAK

pre 10 godina

Naravno ovo se sa punim pravom odnosi na srećnike koji su u radnom odnosu gde je odgovornost imperativ. Zar očekivati od socijale da još više gladuje u stalnoj borbi za posao i život dostojan čoveka, dok neradnici bivaju nekažnjeni?

Nešo

pre 10 godina

Rada se noko ne plaši. Svi smo za to da radimo samo da nam se obezbede radna mesta. Prethodnih godina su nam uglavnom ukidali radna mesta , a nas ostavljali da se snalazimo kako znamo i umemo. Verijem da je to sada iza nas.

natalija

pre 10 godina

Vucic zelim sve najbolje u Novoj godini,puno srece zdravlja,uspeha,a narocito mu zelim da istraje u borbi protiv korupcije i kriminala.

Kuper

pre 10 godina

Obezbedite nam radna mesta, za nase zalaganje onda ne brinite. Zelim Vucicu dug zivot i da istraje u iskorenjivanju bagre i lopova u Srbiji.

kafanica

pre 10 godina

Nije za dzabe receno da nada umire poslednja,zato nema predaje braco,mozemo mi da se izborimo sa svim problemima i nedacama koje nam predstoje,i s'verom u Boga,cekacemo bolje dane za nas i nasu decu.

ctrl

pre 10 godina

Zahvaljujemo se na cestitki za Novu Godinu, jos kad bismo se mi Srbi bolje slagali i uzajamno vise postovali, bilo bi nam bolje, ne moze drzava da napreduje samo od rada pojedinaca.

Lelica L-

pre 10 godina

Naravno, na prvom mestu zdravlje, a onda sve ostalo. Moramo sve vise da radimo, da bi bili sve uspesniji. Trebalo bi svi politicari da se ugledaju na Vucica i krenu njegovim putem, jer je ovo, definitivno, najbolji put.

sinisa10

pre 10 godina

Mislim da bi najpostenije bilo da se oduzimo svojim radom i trudom ovom coveku,koji je za vrlo kratko vreme uspeo da digne ovu zemlju sa dna,i uz njegovu pomoc,iz dana u dan nas sve vise druge zemlje cene i postuju.

dunđer

pre 10 godina

Konačno je Srbija dobila pravog lidera koji je spreman da se odmah uhvati u koštac sa problemima. Sa optimizmom se može ući u 2014-u godinu!

GALE - MUSKATIROVIC

pre 10 godina

Naravno da je na prvom mestu zdravlje, kada ima zdravlja bice i boljeg rada i rezultata, boljeg zivota, pa onda sve ostalo. Moramo sve vise da radimo kako bi nam sutra bilo bolje, da bi bili sve uspesniji. Trebalo bi svi politicari da se ugledaju na Aleksandra Vucica i krenu njegovim stopama i putem, jer je ovo, definitivno, najbolji put, koji ce gradjane Srbije izvesti iz tunela mraka.

Niksha

pre 10 godina

Srbija se probudila, na srecu, i to u poslednjem trenutku.
Ne smem ni da pomislim sta bi bilo da se vlast promenila nije.
Jos samo da SPS u opoziciju posaljemo...

feliks

pre 10 godina

U 2014-oj se bazirati na ekonomiju i otvaranje novih radnih mesta.Od Vučića se najviše očekuje u ovom poslu jer se pokazao kao ozbiljan i odgovoran funkcioner!

holifild

pre 10 godina

Vučić i SNS su dobro započeli svoj mandat u vladi. Hteli to da priznamo ili ne rešeni su neki problemi koji nas dugo muče. Sa ovakvom ozbiljnošću ne sumnjam da će i u ekonomiji rezultati postati uočljivi običnom građaninu Srbije.

Bojan

pre 10 godina

Ako neko moze da nas izvuce iz problema, onda je to Vucic, jer je jedini koji radi posteno i odgovorno i sto je najbitnije radi za dobro naroda!

Vanila

pre 10 godina

Ekonomija je najvaznija grana ne samo u Srbiji vec u svim zemljama sveta, nadamo se da ce u 2014 god uz puno truda nasa ekonomija poceti da se oporavlja.

Miloš

pre 10 godina

Ako se realizuje sve što vlada predviđa, biće svima mnogo bolje, naročito onima koji dobiju posao. Nadam se da ću i ja biti jedan od tih. Samo nas rad može izvući iz ekonomske situaije koja je teška ali verujem da će mere dati rezultate.

луди демократа

pre 10 godina

Trebalo bi svi političari da se ugledaju na Vučića i krenu njegovim putem, jer je ovo, definitivno, najbolji put.

NS Sljaker

pre 10 godina

Ovaj Vucic kakav takav je, ali je uradio par stvari na koje ranije vlade nisu smele NI prst da upere a kamoli da optuze ili jos gore pritvore, to je sve svako dobro svima u narednoj godini.

dadula

pre 10 godina

Vucic treba svima da bude primer kako se treba truditi i boriti da bi se doslo do zeljenog cilja.Nadam se da ce nam sledeca godina biti bolja u svakom smislu.

JAKARI

pre 10 godina

Da radimo vise i da zivimo bolje zelja je Vicepremijera Vucica i zelja je svih gradjana Srbije.U 2014 udjimo sa jos vecim elanom i energijom da sve izazove i prepreke savladamo i ostvarimo jos bolje rezultate.

Mirko

pre 10 godina

Svi želimo Srbiju u kojoj će se bolje živeti. A to je moguće jedino ako se političari potrude da dovedu više investitora i investicija. Vučić se trudi, ali ne može sve sam. Programu ekonomskog oporavka zemlje treba da se priključe i drugi ministri u vladi. Verujem da će biti bolje, svaki rad se na kraju isplati.

Voja

pre 10 godina

I ja imam iste zelje.Znam da svi treba da doprinesemo Srbiji na svoj nacin koliko mozemo, a zelim da se ova Vuciceva misija nastavi i dalje. Vise investitora, vise rada i zalaganja, reforme!Da bi smo svi mogli u tome ucestvovati, zaposlenje je prvi od problema koji treba resiti, pa privreda, ekonomija, ....

Stana

pre 10 godina

Izvesno je da se u našoj zemlji stvari polako pokreću sa mrtve tačke. Ono što je neophodno je da svi shvatimo da imamo jednu zemlju i budućnost o kojoj svi moramo da brinemo. Svako mora da da svoj doprinos u tom pravcu u zavisnosti od mogućnosti i umeća. Jedinstvenim naporom možemo lakše i brže stići do zacrtanih ciljeva, jer je njihovo ostvarenje u zajedničkom interesu.

Stela

pre 10 godina

Сви смо учесници у великом послу који се односи на обнову свих ресурса, који ће Србији омогућити просперитет а народу бољи живот. Свака карика у ланцу који се покренуо мора да одради свој део посла. Оно што је започето не сме да стане, јер изгубљено време мора се надокнадити.

cukolino

pre 10 godina

Godina za nama je bila itekako teska ali izgleda da ce i ova imati istu tezinu.Samo napornim radom mozemo da se izborimo za najvise ciljeve.

Renata N

pre 10 godina

U 2013 godini je zapocet veliki broj dobrih projekata, a neki su i zavrseni.Investicije su pocele i to megalomanske, ali ce nam i 2014 biti jako teska.Svakako da ce nam biti potrebno vreme da se oporavimo, ali smo bar na dobrom putu.

Verovali ili ne

pre 10 godina

Verujem da ce Vucic nastaviti svoj rad u istom pravcu i u ovoj godini i isto tako se nadam da ce i opozicija u Srbiji krenuti sa konkretnim radom i prestati da samo privlaci paznju putem medijskog blacenja.

ljubica

pre 10 godina

Kako vise nema korupcije , kriminala , kradje i pljackanja zemlje ostaje jedino da se radi i to jos vise da bi se nadoknadilo opljackano.

dadolino

pre 10 godina

Samo slozno i radom svih nas pojedinacno mozemo ocekivati pravi uspeh u podizanju nase zemlj.Sto se tice Vucica siguran sam da ce on nastaviti maksimalno da radi u interesu svih nas i drzave.

MomirD

pre 10 godina

Naša zemlja je kroz istoriju prolazila kroz teške periode borbe za biološki opstanak. Sva naša stradanja su vezana za razne i različite okoline i vremena. Neretko smo kao narod bili pred uništenjem, ali smo se sabirali i više razumevali, po poznatom „srpskom“ inatu. Kako smo pred istorijskim iskušenjima punih podmetanja u „političkim zasedama“, to nam je solidarnost i jednodušnost danas preko potrebna.

novica952

pre 10 godina

Koliko god je ova bila teška naredna će što se tiče ekonomije biti bar ista a možda i malo teža ali zato nam kako reče prvi potpredsednik Aleksandar Vučić treba malo više sloge, poštovanja i uvažavanja a sigurno i mnogo više rada i odgovornosti da sve ekonomske probleme lakše prebrodimo.Koliko budemo prihvatli ovo i ponašali se racionalno toliko će nam biti lakše da sve prebrodimo i da krajem iduće godine konstatujemo da nam je sledeća godina bila bolja.Neće biti lako, čeka nas vreme teških odluka za koje je potrebna velika mudrost ali nesumanjam da će ih i biti.

Mirce

pre 10 godina

Velika zahvalnost gospodinu Vučića za upućene lepe čestitke i želje i ja od srca mu želim puno zdravlja,sreće i uspeha u daljoj borbi za dobrobit i prosperitet svih građana Srbije i vraćanje Srbije na mesto koje joj pripada.

rajko

pre 10 godina

Gospodine Vucicu, takodje Vam zelim sve najbolje u nastupajucoj godini, i uspesan nastavak rada u unapredjenju drzave i borbi protiv kriminala.

caetinac

pre 10 godina

2014. godina moze biti prekretnica u razvoju Srbija ali je jako bitno da svest ljudi bude na visem nivou od trenutnog i da se konacno stane na put kriminalu i korupciji.

drakceeeee

pre 10 godina

Ocekujem jos uspesniju 2014. godinu rast zivotnog standarda kao i nastavak borbe protiv korupcoje i kriminala. Nadam se da ce Vucic sa svojim timom saradnik uspeti u svojim namerama.

MrMrazovic

pre 10 godina

Prava cestitka za Novu godinu, koja nema laznih obecanja u njoj i hvalospeva - jednostavno, moracemo da radimo vise i da saradjujemo i da se volimo sa svojim najblizima. Tako je sve lakse.

damir

pre 10 godina

Ocekujemo pozitivne promene u narednoj godini, jer neke stvari koje su godinama tavorile pocele su da se resavaju, te nam to daje nadu u boljitak, jer ako ne bi verovali sve bi izgubilo smisao, zato ne gubimo nadu da ce iza ovih teskih godina uslediti lepse koje ce doneti izvesniju sutrasnjicu.

Pujdo

pre 10 godina

Samo ovako nastaviti u novoj godini, uz jos vise rada i rezultati ne mogu izostati. Najvaznije je samo posle dugog niza godina na pravom putu.

Posmatrac

pre 10 godina

Deca su nasa buducnost i za njih se treba boriti u narednom periodu ova godina je prosla idemo napred u nove radne pobede za bolje sutra.Napred za bolje sutra VUCICU DO POBEDA NOVIH U NOVOJ GODINI.

MAKSIM

pre 10 godina

Godinu za nama je obeležio naporan i iskren rad cele vlade republike Srbije, gde se svojim danonoćnim radom izdvojio Vučić, za koga nije bilo ni vikenda i praznika, da bi se ostvario dugogodišnji san o otpočinjanju pregovora sa EU o pristupanju. Pokrenute je nepokolebljiva borba protiv korupcije i kriminala, koji su kao kost u grulu gušili srpsko društvo. Nadam se da će mo svi mi građani svojim predanim i marljivim radom, svako sa svog aspekta ubrzati proces sprovođenja reformi i doprineti da što pre osetimo poboljšanje ekonomske situacije pre svega u našim porodicama, a zatim i u celoj Srbiji.

Cvetana

pre 10 godina

Nadam se da ce se borba za razvijanje Srbije nastaviti i u 2014 godini, i jos napornije raditi na razvijanju ekonomije i privrede, privlacenju stranih investitora i naravno nastaviti put ulaska Srbije u EU.

Malena M

pre 10 godina

U 2014 godini se nadam da ce se raspisati parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori, kako bi se videla volja gradjana i nastavilo neometano razvijanje Srbije.

5sm

pre 10 godina

Srbija je predhedne decenije zivela od prodaje svega sto je imala,sada kada je tome dosao kraj i kada napokon imamo vlast koja zeli da pokrene neki rad da zaradimo ono sto mozemo da potrosimo jer sistem prodaje nije moga da bude vecnbo odrziv

5sm

pre 10 godina

Svako od njih onako kako se ponasao prema drzavi i narodu tako je i prosao,ne moze jedna destruktivna politika koja je sve rasprodala i unistila da vecito prolazi,sada svi oni koji su imali samo licne interese sada se nalaze na dnu i vreme je da pravi ljudi isplivaju na povrsinu i ucine nesto korisno za Srbiju

pcelica maja

pre 10 godina

Optimizam je ono sto pokrece, sto daje snagu za dalje napred. Zato sa velikim osmehom i beskrajnim brojem pozitivnih misli u Novu 2014 godinu... Naravno bez naseg velikog rada i angazmana na svim poljima nista se to nece ostvariti!

b

pre 10 godina

a ja zelim da se ti u 2014 godini SKLONIS SA VLASTI U SRBIJI I DA VISE NIKADA NE DODJES U SITUACIJU DA VLADAS SRBIJOM, ni ti ni ovi tvoji radikali, jer jadna i bedna je Srbija sa tobom na vlasti, A BICE JOS BEDNIJA AKO TI I DALJE VLADAS

potkivač

pre 10 godina

Sta ti znas o ekonomiji, ******* jedan!
I ono malo ekonomije sto je ostalo, kao kolovodja, unistio si za dve godine!
Coveku, zbog vas nesposobnih sve je stalo ili radi sa gubitkom!
Vi ste ne-spo-sob-ni! Ti, Babic, Mali, Mihajlovic, Stefanovic, Vucevic, Radulovic i ostali iz vrha, na celu sa Tomom Nikolicem, vi ste obicne politicke pricalice dobre samo za opoziciju i saplitanje onih koji rade!

ribe

pre 10 godina

Ekonomija Srbije bi trebala uvek da bude na prvom mestu i vlade is vakog člana vlade. No neki u vladi su to shvatili tek nakon dve godine mandata.Podrška Vučiću.

Donnie Brasco

pre 10 godina

Ало бре СНС-оски БОТОВИ лакше мало.Дадосте ми 52 минуса за пола сата.Оваквом ИДОЛОПОКЛОНСТВУ и Д..ЕУВЛАКАШТВУ би ВАМ позавидели и Стаљин,Тито,Мао и Пол Пот.Јел то неки АУТОМАТ лупа минусе.Еј људи па ово нема ни код ОРВЕЛА.УКЉУЧИТЕ МОЗАК.
(робокап, 31. decembar 2013 13:20)

A ti se nešto potresaš zbog botovskih minusa?! Nemoj, čoveče, to su samo botovi, lupanje minusa i pisanje imbecilnih hvalospeva na svaku vest gde se pominje Vođa im je posao za koji su neki čak i plaćeni. Jedina loša strana organizovane najezde botova na sajtove je to što su potpuno obesmislili komentarisanje vesti. Da sam ja redakcija B92, ukinuo bih i pluseve i minuse jer su izgubili svaku svrhu.

Ako pokupiš velik broj botovskih minusa, to bi trebalo da ti bude samo potvrda da si u pravu jer već odavno svako ko hoće da pročita nešto pametno, ne čita komentare s najvećim brojem pluseva, nego one s najvećim brojem minusa. Evo, videćeš koliko minusa ću ja pokupiti na ovaj komentar (ako ga objave). I ja treba da se zbog toga sekiram?! Ja samo svoje rekao, a šta botovi misle o tome zabole me izvestan mišić!

Pusti botove neka slobodno lupaju minuse i pišu svoj glupe i vrlo lako prepoznatljive hvalospeve Vođi. To ionako niko normalan ne čita dalje od prve dve reči. Neka žive u iluziji da rade nešto korisno za sebe i za Vođu, a mi ostali ćemo već nekako pregurati i to iritiranje i pravljenje budalama. Još samo malo.

sokrates

pre 10 godina

Cele godine raspirujete mrznju prema zutima, djilasu, bogatima, bogatim drzavnim sluzbenicima koji iskoriscavaju privatnike, a sad kao dajte da bude jedinstvo...

SNS prevaranti

pre 10 godina

2013 godina je bila katastrofalna, u rangu sa 1999 godinom...a i tada su Nikolić, Vučić i Dačić vodili državu...teško nama sa ovim hoštaplerima... i glupim narodom, koji naseda na njihove pričice, budalaštine...Ja bi poželeo građanima Srbije da se u narednoj godini ,,probude'' i oteraju prevarante, na čelu sa Vučićem, jer ako oni i dalje vode državu svaka godina će nam biti katastrofa...Otpor diktaturi! Otpor prevarantima! Otpor lažovima! Otpor neznalicama!

samo tetki da odnesem lek

pre 10 godina

ekonomija kažeš? a šta bi sa kriminalom i korupcijom? to ste kao odradili pa prelazite na novu demagogiju? a džakovi sa listićima? a kancelarija za brze odgovore? a rezultati istrage o 24 privatizacije koje si obećao da ćeš da objavis pre dve nedelje? a čipovi? a navodnjavanje?

Nemanja

pre 10 godina

Vucicu, Vucicu samo nastavi ovako sa tim 'rezultatima' i budi siguran da ce se ovoga puta se deseti 6. OKTOBAR, sto se zadnji put zahvaljujuci Kostunici nije desilo, pa ste se vi Seseljovci i Milosevicevci spasli. Kakvi crni ekonomski rezultati, pa narod zadnje 2 godine zivi sve gore i gore pod tvojom vlascu. Ta tvoja demagogija se ne maze na hleb.

plavi andjelak

pre 10 godina

O radu nam prica covek bez dana radnog staza, o Evropi bivsi cetnicki vojvoda, o borbi protiv korupcije covek uhvacen pored koferceta punog €ura...dobro se mi jos i drzimo ;)

Siguran glas

pre 10 godina

Vodja je mislio na Bacevica, Mihajlovicku, ministra za poljoprivredu (ne znam mu ime), ministra za lokalnu samoupravu (ni to ne znam ko je) i na sve radikale koje je razmestio u javna preduzeca.

Zurkolomac

pre 10 godina

A za koju platu da radimo jos vise? Nadam se da kraj iduce godine necu docekati u ovoj zemlji pevaljki, sponzorusa i kriminalaca...

робокап

pre 10 godina

Ало бре СНС-оски БОТОВИ лакше мало.Дадосте ми 52 минуса за пола сата.Оваквом ИДОЛОПОКЛОНСТВУ и Д..ЕУВЛАКАШТВУ би ВАМ позавидели и Стаљин,Тито,Мао и Пол Пот.Јел то неки АУТОМАТ лупа минусе.Еј људи па ово нема ни код ОРВЕЛА.УКЉУЧИТЕ МОЗАК.

Surova realnost

pre 10 godina

Ekonomski 'rezultati' vas i SPS su: Od 100 MILIJARDI eura investicija, koje ste obecali cim dodjete na vlast, niste uspeli ni dobijete 100 miliona eura. Stranih investicija sve manje zadnje dve godine. Cene od pre dve godine su porasle u proseku za 25% - 30%. Prosecne plate i penzije pod vama sve nize, ekonomija je polako ali sigurno pocela da se oporavlja i poceo da raste 2010. od svetske krize, ali cim su tvoji naprednjaci dosli na vlast samo pada. Cene benzina samo rastu i uveli ste 80% veci porez na nekretnine od predhodne vlade. Borite se protiv korupcije a nikoga do sad niste uhapsili i osudili. Sve je to demagogija sto uvidja sve vise ljudi, vi nemate obrzaovane kadrove u partiji koji razumeju kako trziste funkcinose, a te vase jeftine parole od ' od 3 hleb' i '100 MILIJARDI eura cim dodjemo na vlast' vise ne prolazi niti kod vaseg birackog tela sto imaju pet zuba u vilici.

petar

pre 10 godina

ccovecce,pristojna i normalna srbija nespojiva je sa tobom i tvojom strankom,zato ako zaista zzeliss dobro srbiji spasi je svojim odlaskom ili cemo ti mi pomoci.

nebojsa bg

pre 10 godina

kao coveku,zelim tebi I tvojoj porodici sve najbolje.stvarno,nisam zlonameran.ali kao politicaru,zelim tebi,preCedniku,i celoj vasoj radikalskoj kamarili sve najgore,iz sve snage.uvukli ste zemlju u propast,sve poskupljuje,posla nigde,kriminal nikad jaci,pijanci u dzipovima gaze ljude,i..do sledece nove godine bih mogao da nabrajam.najbolje bi bilo da sednete na one rakete sto izvozite,da ih programirate cipovima iz nove fabrike,i da na toj raketi odletite sto dalje odavde.a mozete I onim jednim polovnjakom od aviona,ionako ne znam cemu sluzi,a verovatno I ne radi..

Господин Друг

pre 10 godina

Честитке г. Вучићу!
Нека Нова година свима у Србији донесе бољитак.
У 2014. години Ви наставите да радите још напорније, јер то у 2013. нисте чинили. Само сте најаввљивали и обмањивали јавност.
Једину корист од Вас и Ваших планова имао је Андреј и његова предузећа, у којима Ви имате довољно интереса.
Намештајте му послове и у Новој години, док се у јавности заговарате борбу против корупције.
У Новој години Ви радите више, јер имате све привилегије и ресурсе на располагању, а грађани запослени у предузећима су ионако слабо плаћени, па не морају да ломе кичму за противвредност од 200 €.
За српску економију не говорите ништа, летите половним авионом AirSerbia, код Ваших пријатеља у УАЕ, тражите нове савезнике у Немачкој (јер сте оне главне изгубили).
За пријатеље се не брините, има их довољно. Ви сте Ваше изгубили, јер сте се уплели у политику.
Нека Вас здравље служи и да у здрављу дочекате и крај политичке каријере и суђење за све што сте Србији ускратили још од времена кад сте постали српски радикал, до данас и сутра...

Ice Age

pre 10 godina

Hvala,takodje Sve najbolje u 2014 puno zdravlja pre svega a sve ostalo će doći.Valjda se ova zemaljska kugla neće raspasti a da bar neko doživi u Srbiji boljitak.Vama osim zdravlja želim da što manje arčite jezik a da više radite.Profesionalno da napokon makar mrvicu Vaših obećanja ispunite .Od arčenja jezika niko vajdu video nije.Nadm se da iduće godine nas neće strefiti mada sve pokazije da hoće da odemo kinesku prodavnicu i kažeš: "Ništa, samo gledam".Sretna Nova godina Aleksandre Vučiću.Gruvaj,valjda će i ovo malo što si uradio dati neki rezultat i za sve nas.

Nemanja

pre 10 godina

Ало бре СНС-оски БОТОВИ лакше мало.Дадосте ми 52 минуса за пола сата.Оваквом ИДОЛОПОКЛОНСТВУ и Д..ЕУВЛАКАШТВУ би ВАМ позавидели и Стаљин,Тито,Мао и Пол Пот.Јел то неки АУТОМАТ лупа минусе.Еј људи па ово нема ни код ОРВЕЛА.УКЉУЧИТЕ МОЗАК.
(робокап, 31. decembar 2013 13:20)

To sam i ja primetio, svako ko napise nesto protiv njihovog vodje za manje od 3 minuta dobije 52 minusa, sto jos jednom potvrdjuje da oni na ovom sajtu rade progamirano i organizovano sa vec unapred napisanim tekstovima izvrsnog odbora uz podrsku svog vodje. Neki clan SNS mi je rekao da imaju svoje ljude koje ih placaju da dnevno ostavljaju komentare po raznim medijskim mrezama ( oko 50 tak njih sto to potvrdjuje ). Ovo sam upravo sada primetio citajuci ovaj tekst kad neko nesto napise protiv njihovog vodje. SNS svakim danom sve vise lice na komunisticku partiju Severne Koreje, a tako su ih ucili po DB skolama. Orginalni SRS je i napravila UDB-a.

Milomir

pre 10 godina

Mora se raditi na zapošljavanju ljudi i omladine jer bez toga nema ni napretka ni boljitka. Znam da se Vučić za to zalaže,nadam se da će uspeti?!

eki

pre 10 godina

ma kakva ekonomija?! kome to treba?! bitno je kosovo, pe*eri, evropska unija, farma, veliki brat, x-faktor,TLZP....

.....e glupog li naroda sta je sebi dozvolio? !

SNS je zlo

pre 10 godina

Kako funkcioniše SNS sistem prevara i laži jasno je, ali mi nije jasno da ima toliko naivčina...Dokle to ide je prosto neverovatno i Gebels bi im pozavideo. Npr. odem na sajt Kurira i tamo ,,lažni intervju sa Vučićem'', lažni zato što je pitanja i odgovore pisao jedan te isti čovek - Vučić, a naslov ,,Mišković znao da će biti uhapšen'', kao, neko mu dojavio...hehehe Vučiću, pa uhapsi te koji su mu dojavili, 6 meseci ga upozoravali, svaki dan je to bila glavna vest, na naslovnim stranama...a to su Kurir, Informer...Pink...sve ih pohapsi zbog odavanja ,,tajne''...Međutim, morao bi da bude uhapšen zbog odavanja podaka iz istraga,, najavljivanje hapšenja...i sekretar za nacionalnu bezbednost...jer je upozoravao one protiv kojih se vodi istraga.
Ovo je samo poslednji primer kako taj sistem prevara i laži funkcioniše, primera je bezbroj...I do sada su političari lagali, varali...ali, kao ovi to niko nije radio, ovi su neviđeni prevaranti...

ivan

pre 10 godina

Kazu pohvale za ono sto je urađeno protiv kriminala i korupcije. NIJE URAĐENO NIŠTA OSIM MARKETINGA - REALNO! Vučić je glumac za oskara, i jako me interesuje ko mu plaća PR kampanje koje odlično vodi, gde bez ikakvog rezultata njegova popularnost raste. I poruka za njega možeš pričati da radis i 48 sati na dan, i glupi narod će ti verovati, ali tvoji rezultati su nula, i gore od toga. Jer si ti samo političar koji jedino što ume je da se bavi strankom!

Aca šmeker

pre 10 godina

Veliko hvala Aleksandru Vučiću na lepim čestitkama i na svemu što je za nas uradio u prethodnom periodu.Želim mu sve najbolje u Novoj Godini,puno zdravlja,sreće,volje i snage da završi sve što što je započeo kako bi nama građanima bilo bolje.

drpic

pre 10 godina

Treba povecati poreze i otpustiti visak radnika pa ce sigurno biti bolje.Borba protiv korupcije je uradjena i sada se treba posvetiti interesima naroda sto je moguce jedino uz gospodina Aleksandra Vucica.

Sneza

pre 10 godina

Vi ste druze Vucicu bili devedesetih na vlasti sa ovim vasima iz SPS-a i plate su tada bile 5 NEMACKIH maraka mesecno. Kako je krenulo kako vi i vasi 'eksperti' vodite ekonomiju, vidim brzo da ce plate u Srbiji opet biti 5 eura mesecno. Sa vama ne moze nista biti dobro.

MRKI

pre 10 godina

Uz ovu cestitku nisam siguran sta ce se desiti. Politicari uvek izvuku korist za sebe i svoje klimoglavce. Drugo prvo politicari treba da se sloze a ne da samo vlastidrsci misle dobro Srbiji a ostali ne. Trece ako usvoje ovaj kriminalni zakon o radu koji radnike baca na ulicu a poslodavce favorizuje. Dalje podize godine zivota bez obzira na ispunjeni radni staz. Oni bi da penzinere da sto pre presele na groblja. Dalje podizu poreze na imovinu koju nema vrednost nema kupca jel to bolji zivot. Koliku su mi odredili vrednost kuce odmah bi izasao iz nje da hoce ds je isplate jer ni pola para kupac ne bi dao. Ima toga jos ali ostavicemo nesti i za kasnije.

GagY

pre 10 godina

Vučič nam kao radnik-udarnik, koji u životu nije nigde radio sem u SRS i SNS prodavajući nam šuplju maglu, traži još znoja da bi nam ekonomija procvetala. Takav nam treba, to je naša budućnost!

ИваБо РУ

pre 10 godina

Искористићу текст и мој коментар ће бити исто вид честитке:Хвала и срећно у даљем вођењу Србије на начин који ће и нашој деци и неким будућим поколењима омогућити срећнију будућност у нашој земљи.Хвала подпредседнику Владе и желим да му да и у 2014.години има снаге и буде истрајан у својим добрим намерама, одговорним и одлучним ефикасним корацима и мерама којим ће ојачати економију,искоренити корупцију и криминал у Србији и да нестави да Србију представља у свету исто као и до сада, као пријатеља у које сви имају поверење и поузданог партнера.

Давор В.

pre 10 godina

Вучић ради, народ пландује (част изузецима), ДС џангриза. За последње ме боли уво, али ајде ови други мало да се покрену.

Kimi

pre 10 godina

Stvarno verujem u ovu prognozu za kraj 2014. godine, zašto da ne. Reforme moraju biti bolne, ali sami smo krivi što to nismo rešili prethodnih deset godina. I da bude otpuštanja, ne zameram, samo zato što je to odricanje radi boljeg sutra. Moramo gledati napred, u budućnost. Nema vremena, a ni strpljenja za tapkanje u mestu.

робокап

pre 10 godina

А где да радим госн. Вучићу кад нисам НИЧИЈИ СИН;КУМ;ШУРАК;ЗЕТ и што је најважније НИСАМ ЧЛАН СНС-а,нити једне партије.А без ових напред побројаних квалификација једино имам диплому екон.факултета у БЕОГРАДУ.поздрав од НЕЗАПОСЛЕНОГ Економисте ЖРТВЕ ЛОПОВСКЕ ПРИВАТИЗАЦИЈЕ и тзв.ГУБИТНИКА ТРАНЗИЦИЈЕ:

seljadin

pre 10 godina

@GagY, ne vredjaj Udarnike, ja sam bio Udarnik u SFRJ sa 14 godina, radio sam sa starijim radnicima, ali nemam veze sa Vučicevcima, prema tome, kamo sreće da danas vladaju Udarnici, delilo bi se ponovo 10.000 stanova u Beogradu svake godine. Udarnik je neko ko najviše radi i skoro sve daje drugima.

cestitka

pre 10 godina

Vucic je najbolji politicar u istoriji kojeg je Srbija mogla imati. Toliko posten a toliko radan i odgovoran to se retko vidja. Njemu je zaista stalo do srbije i naroda. I zato zeli da je ociti od kriminala i korupcije, i da je dovede u red. Da mu zemlja bude za primer. Kako radi tako i dobija poverenje gradjana .Vucicu zelim te sve najlepse u novoj godini i da strajete u vasoj borbi i da uvek imate odlicne rezultate u svemu sto radite.

pojma nemate

pre 10 godina

već više od godinu i po dana živimo od lepih želja a od lepote se ne može živeti.
sve vreme ste u najavama, magla se prodaje na veliko ali polako se gubi strpljenje zbog totalnog kolapsa i neuspeha u pokretanju bilo kakvih ozbiljnijih reformi.

Silvester

pre 10 godina

Vučiću, plata mi se nije povećala 5 godina, štaviše pala je zbog devalvacije valute, mnogima je smanjena i u dinarima, a mnogi su izgubili posao i nemaju od čega da žive. Samo pričaš bajke, lažeš i mažeš! Narod živi u strahu od novog dana, crnči za idiote od gazdi od jutra do sutra, kriminal i eksploatacija, a ti nam čestitaš novaka? Pljuješ po javnom sektoru, umesto da privatnom obezbediš uslove u plate kao u javnom, a u javnom sektoru da zavedeš red i pohapsiš korumpirane partijske vojnike. Gazde ne diraš! Šta te briga, imaš gde da pobegneš, a oko tebe su sve bezimeni likovi koji ne znaju ni gde se nalaze, a kamoli da preuzmu odgovornost za ovaj haos... Gledajte svi gde ćete, besni i gladni neće imati obzira. Pitanje je minuta.

Sasa

pre 10 godina

Sa korupcijom i kriminalom smo zavrfsili. Evo neki od njih vracaju dugove tako sto pevaju za Novu Godinu. Imas li jos nekog Malog ? Osim Covica?Mozda Karic / I on se "razume u brojke".Uz to zna i preko sto slova.

perce

pre 10 godina

E jel najavio Aleksandar Veliki Novu godinu? Ako sutra stvarno bude 1.1. ima botovi ovde da se javljaju kako gospodin Vucic uvek ispuni ono sto je najavio.
Osim sto ce biti anti-deda mraz, posto onima koji su bili dobri oduzima (uglavnom kupovnu moc)

Ko vas ne zna...

pre 10 godina

Da u 2014 konacno Srbi ukljuce mozak i oteraju ako Bog da najvecu prevaru u istoriji srpske politike i u moru prevaranata koji nas godina farbaju! Veceg licemera Srbija nije imala,covek koji obecava a apsolutno nista ne radi,hapsi a svi na slobodi i niko osudjenj,smanjuje plate,gorivo ce jos malo biti 200 dinara,''bori se protiv korupcije'' a najblizi saradnici mu Covic i Vesic,direktori javnih preduzeca ovekoveceni kleptomani i prevaranti,kadrovi mu nepismeni megatrendovci...nadam se da u 2014 necemo da gledamo tvoju transformisanu facu,slusati tvoje slatke price za ljude koji ne razmisljaju svojom glavom!

Nikola

pre 10 godina

Sto se tice Srbije ja iskreno zelim da nastavi da nas vodi Vucic jer posle toliko godina napokon vidimo napredak i da ismo krenuli iz tacke u kojoj smo cupkali poslednje dve decenije....

Nataša

pre 10 godina

Da radimo još više, a da budemo plaćeni još manje. I da se ..bemo, što reče gosn predsednik. Divne čestitke za Novu godinu, nema šta.

lepa sojic

pre 10 godina

ovaj i dalje prodaje maglu a mi opet zivimo sve gore i gore cene sve vece , u JP pozaposljavali svoje sns botove, sve kriminalce oslobodili a nama prodaje prazne price ali moze mu se jer je narod prost i neshvatljivo indolentan da trpi ove lopove i parazite koji nastavljaju da kradu i ono malo sto je preostalo

mare

pre 10 godina

2014. godina izbora, da se ozvanici zasluzena popularnost, procisti politicka scena u Srbiji, nastavi sa reformama i borbom protiv korupcije.

natalija

pre 10 godina

Vucic zelim sve najbolje u Novoj godini,puno srece zdravlja,uspeha,a narocito mu zelim da istraje u borbi protiv korupcije i kriminala.

Zevs

pre 10 godina

Kada od Vas čujemo dve reči "privatna imovina" koja se inače ne poštuje u ovoj banana Državi već je svi kradu i razvlače, možda nešto i bude. Ovako mrka kapa.
Akcionari Agrobanke i njihova privatna imovina su najveće žrtve AFERE AGROBANKA ali to nikada nismo čuli iz vaših usta i usta vaših stranačkuh kolega. Takvo nepoštovanje tuđe privatne imovine je necuveno.

Pavle

pre 10 godina

Da bi paraziti ziveli moraju da imaju domacina kojeg jedu.Ako ima previse parazita a jos ako su previse gladni onda domacin propada i umire.To stanje vidimo u nasoj drzavi koja iz godine u godinu propada i umire.Ali vazno da slusamo samo pusta obecanja o necem boljem i dopustamo parazitima da nas sve vise ''jedu''Nadam se da ce u 2014 biti barem malo bolje i da ce nasi nadredjeni shvatiti da ne ide to tako: da se iskroscava i crpe najsiromasniji sloj stanovnistva kroz poreze.

banderaš

pre 10 godina

pa ministre samo kažeš rad rad. A gde su vam radna mesta!? verujte mi da se kod nas( ko radi)radi ništa manje nego na zapadu, a obišao sam dosta u EU.

Alex

pre 10 godina

A ja mislim da je u novoj godini najvažnije da građani počnu da veruju u Srbiju, u svoje institucuje i u svoju vlast, da se stvori atmosfera da je Srbija naša država a nečija tamo... i da lopov bude lopov, političar političar a domaćin domaćin, a ne sve da bude istumbano. Tada će i ekonomija biti ekonomija.
Vučiću ne volim tvoje političke stavove, ali eto želim i tebi sretnu novu.

boki

pre 10 godina

mozemo da radimo 2 puta vise...kad nam omladinska sve uzme...nemamo ni godisnji ni bolovanje...kome ne odgovara zamene ga kao kunica...nama 20 000 a omladinskoj 30 000...strasno...

луди демократа

pre 10 godina

Trebalo bi svi političari da se ugledaju na Vučića i krenu njegovim putem, jer je ovo, definitivno, najbolji put.

Nenad

pre 10 godina

Ja pošteno radim, ali kažete mi Vučiću kako da preživim sa mojom porodicom kada ove godine sam video samodve mesečnu platu, a da zdravstvenu osiguranje nijem nam plačeno godinuipo dana. Za izbore ima para a šta ste nam rekli vi u vladi kada smo štrajkovali pred vladom da nema para za istragu Miroslava Bogičevića. Evo nova godina pa Božić a umesto slavje mi je briga šta čemo jesti sledeče godine jer uzalud radim ali ne vidim platu a od januara i hleb poskupjuje se.

sinisa10

pre 10 godina

Mislim da bi najpostenije bilo da se oduzimo svojim radom i trudom ovom coveku,koji je za vrlo kratko vreme uspeo da digne ovu zemlju sa dna,i uz njegovu pomoc,iz dana u dan nas sve vise druge zemlje cene i postuju.

Gradjanin

pre 10 godina

A Vučić će da se oznoji od toplote reflektora pod kojima najavljuje bolji život koji stiže SNS poslušnicima i glavoklimačima, dok svi ostali mogu da namažu deeeebeo sloj demagogije na suva leba... Ja narodu Srbije želim opštenarodnu revoluciju i 6. oktobar kakav je zapravo trebao da bude!

Marija Krstic

pre 10 godina

Zelim da verujem da u Srbiji ima ljudi koji ce na pravi nacin razumeti ovu poruku.I da ce jos veci broj njih umeti da je pretoci u dela.Koliko god da smo razliciti,ne smemo da odustanemo od pravih vrednosti,moralnih nacela i istinske volje da menjamo Srbiju na bolje.Dobro je da imamo nekoga da nas vodi,dovoljno ce biti da ga sledimo.

StanePi

pre 10 godina

Tesko je pojedincima objasniti da je Srbiji potrebno vise odgovornih, poput Vucica i spremnih da ostvarivsi prijateljske odnose i negujuci ih sa svima,doprinesu boljem zivotu gradjana Srbije. Tesko je pojedincima i da priznaju ono sto vecina misli...da narod prepoznaje iskrene, dobre namere Vucica da sto jedinstveniji ucinimo Srbiju najjacom.

Lelica L-

pre 10 godina

Naravno, na prvom mestu zdravlje, a onda sve ostalo. Moramo sve vise da radimo, da bi bili sve uspesniji. Trebalo bi svi politicari da se ugledaju na Vucica i krenu njegovim putem, jer je ovo, definitivno, najbolji put.

Boskin

pre 10 godina

Drago mi je što u novu godinu ulazimo sa političkom voljom da se načine nepopularni ali neophodni potezi kako bi postavili zdrave temelje našoj ekonomiji i time sopstvenoj budućnosti. Veliki posao nas čeka i nadam se da ćemo svi mi imati dovoljno upornosti i istrajnosti da posao završimo do kraja.

seljadin

pre 10 godina

a ja očekujem da ispuni obećanje o 100 milijardi evra investicija, do sad je ispunio 1% obećanja, sledeće godine nadam se i ostalih 99%.

zagor te nej

pre 10 godina

Vučiću, plata mi se nije povećala 5 godina, štaviše pala je zbog devalvacije valute, mnogima je smanjena i u dinarima, a mnogi su izgubili posao i nemaju od čega da žive. Samo pričaš bajke, lažeš i mažeš! Narod živi u strahu od novog dana, crnči za idiote od gazdi od jutra do sutra, kriminal i eksploatacija, a ti nam čestitaš novaka? Pljuješ po javnom sektoru, umesto da privatnom obezbediš uslove u plate kao u javnom, a u javnom sektoru da zavedeš red i pohapsiš korumpirane partijske vojnike. Gazde ne diraš! Šta te briga, imaš gde da pobegneš, a oko tebe su sve bezimeni likovi koji ne znaju ni gde se nalaze, a kamoli da preuzmu odgovornost za ovaj haos... Gledajte svi gde ćete, besni i gladni neće imati obzira. Pitanje je minuta.
(Silvester, 31. decembar 2013 14:23)

# Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

pre neki dan si imao mnogo jako komentarisanje ne secam se oko koje vesti nije ni bitno..a ovde gresis,pa znaju oni da smo mi svetosavski i trpeljiv narod ...tako da to nema pojma sa gladnima...deces u srbiji gladovati,pa svaki drugi dan neka slava!!!

Bogavac

pre 10 godina

Obicne gradjane zanima hoce li ziveti bolje ili ne.Sve sto je uradjeno po pitanju korupcije, kriminala je za pohvalu,ali najvaznije je da li ce se ziveti bolje,da li ce mladi moci da rade,ili da cekaju na birou.

rajko

pre 10 godina

Gospodine Vucicu, takodje Vam zelim sve najbolje u nastupajucoj godini, i uspesan nastavak rada u unapredjenju drzave i borbi protiv kriminala.

Pavle

pre 10 godina

Gospodine Vucicu manje price a vise rada i delovanja u 2014 jer od praznih reci nema napredovanja!To vazi za sve nase ''nadredjene'' pa tek onda za gradjanje ove drzave.Jeste da je bilo malih napredaka ali mnogo vise smo propali nego sto smo napredovali.Da ne bude i sledeca godina ko i ova!

caetinac

pre 10 godina

2014. godina moze biti prekretnica u razvoju Srbija ali je jako bitno da svest ljudi bude na visem nivou od trenutnog i da se konacno stane na put kriminalu i korupciji.

31. na 1.

pre 10 godina

Slažem se za ekonomiju. Vreme je da svako zaviri u novčanik i postane svoj bankar. Igrica je da na kraju 2014. godine budete u plusu. Kako? Zavisi samo od vas, ne palite se da to zavisi od države, političara, EU, svetske krize, banke, itd. Najteže je priznati da si sam odgovoran za svoju ekonomiju, ali tako je - u svakoj državi na svetu imate bogate i sirotinju.

New Year

pre 10 godina

Najbolja cestitka do sada, da je posao i obaveza da se ozbiljno ponašamo prema svim problemima. Da u 2014, a posebno u 2015. godini, nakon teških reformi, omogucimo bolji život za građane Srbije. Naravno da je potrebno mnogo znoja i rada da bi mogli da kažemo da smo nešto napravili.

Mirce

pre 10 godina

Velika zahvalnost gospodinu Vučića za upućene lepe čestitke i želje i ja od srca mu želim puno zdravlja,sreće i uspeha u daljoj borbi za dobrobit i prosperitet svih građana Srbije i vraćanje Srbije na mesto koje joj pripada.

Bojan

pre 10 godina

Ako neko moze da nas izvuce iz problema, onda je to Vucic, jer je jedini koji radi posteno i odgovorno i sto je najbitnije radi za dobro naroda!

Nešo

pre 10 godina

Rada se noko ne plaši. Svi smo za to da radimo samo da nam se obezbede radna mesta. Prethodnih godina su nam uglavnom ukidali radna mesta , a nas ostavljali da se snalazimo kako znamo i umemo. Verijem da je to sada iza nas.

blabla

pre 10 godina

Da i ovde nešto napišem, da ne kaže kako pišem samo Predsedniku (da se našalim) ))): Na osnovu ove rečenice "Napredak ekonomije je najvažniji cilj, a pristojna i normalna Srbija nešto za šta se borimo. Takva Srbija nije više tako daleko" možemo zaključiti da vlast uvek uzima sadašnje vreme kao polazno merilo uspeha (ja radim i gradim), a treba da uzima u obzir i sva druga: imperfekat (ja pisah, čujah, pevah ))):), aorist (mi držasmo, videsmo, pevasmo, čusmo), pluskvamperfekat (mi bejasmo pevali, i naši stari bejahu nešto radili ))): ), a onda govoriti i o budućnosti, pa koristiti futur I (mi ćemo raditi, glumiti), ali i futur II (kad budemo radili). Ništa nemam protiv da koristite i potencijal, odn. mogući način: mi bismo radili ))): Cela priča se svodi na sledeće: kada pravite kuću koja će imati 2 sprata, a kojoj trenutno fali krov, logično je da ekipa koja dolazi da postavi krov uzima u obzir sve ono što su prethodni majstori uradili. Dakle, ne očekuje se od majstora da kažu da su temelji loši, da zidovi prva dva sprata su krivi, da se kuća ljulja, da zemljište klizi. Naravno da ne očekujemo da majstori sve to kažu u fazi podizanja krova. U suprotnom nisu ni potrebni. Zato je važno da imate svest o kontinuitetu, odn. neprekidnom napretku i razvoju ))):

Kuper

pre 10 godina

Hvala lepo. Ali dzaba nekima upucujete lepe zelje, oni do podne mrze sve, a od podne i sami sebe. Nadam se da cemo u sledecoj godini rasturiti leglo BOGATASA, koji su to stekli na racun drugih ljudi..

bubica 2

pre 10 godina

Hvala na iskrenim željama, kao PRVO se kaže draga gospodo. Vi ni to niste naučili a da pljujete to umete. Mnogo smo nastrojeni kritikovanju tako da ništa lepo ne vidimo. Zašto stalno djonom? Ajde da verujemo da će biti posla i da se zaista mora puno na tome raditi. Recimo, pitajte samo neke od prijatelja koji su van zemlje, kako i koliko se tamo radi? Sve će te brzo shvatiti.

FilipBGD

pre 10 godina

Slazem se sa vicepremijerom i dodao bih da je potrebno da svi podjemo od sebe i da preuzmemo sudbinu u svoje ruke, a ne da cekamo da drzava uradi nesto za nas.

Pero

pre 10 godina

Vucic je u 2013 pokazao da je jedan od najodgovornijih i najsposobnojih politicara! Verujem da ce i u 2014 nastaviti u dobrom smeru i da ce Srbija napokon postati zemlja buducnosti!

dadula

pre 10 godina

Vucic treba svima da bude primer kako se treba truditi i boriti da bi se doslo do zeljenog cilja.Nadam se da ce nam sledeca godina biti bolja u svakom smislu.

Bogavac

pre 10 godina

Moraju mnogo da se trude,ako se jedan trudi ne moze biti bolje.Mnogi gledaju samo svoj interes i briga ih da ce gradjani ziveti bolje.

tvit

pre 10 godina

Bez teskog i napornog rada necemo nista postici u drzavi, vremena su teska ali se mora ziveti i verovati u bolje sutra. Svi se nadamo boljoj novoj godini.

Miloš

pre 10 godina

Ako se realizuje sve što vlada predviđa, biće svima mnogo bolje, naročito onima koji dobiju posao. Nadam se da ću i ja biti jedan od tih. Samo nas rad može izvući iz ekonomske situaije koja je teška ali verujem da će mere dati rezultate.

Vip user

pre 10 godina

Aman čoveče smanjuješ mi platu od 30.000,00 din. o kojoj ekonomiji ti pričaš...
(ATP, 31. decembar 2013 11:59)
Ne smanjuje on tebi ništa. Pitaj svoje nadređene zbog čega atp doveli dotle gde je sada.

darmar007

pre 10 godina

zelje su jedno a realnost drugo,bice ovo teska godina sigurno. Treba vise verovati u sebe jer sami sebi mozemo najvise da pomognemo a politicari su tu da nam daju podrsku i nadu.ovi su za sada na dobrom putu samo da nastave jos energicnije i vise.

Platon

pre 10 godina

Realno, to je nesto sto nam nedostaje. Da radimo jos mnogo vise, a Vucicevo ponasanje i dela su dodatni motiv za prevazilazenje svih poteskoca.

GALE - MUSKATIROVIC

pre 10 godina

Naravno da je na prvom mestu zdravlje, kada ima zdravlja bice i boljeg rada i rezultata, boljeg zivota, pa onda sve ostalo. Moramo sve vise da radimo kako bi nam sutra bilo bolje, da bi bili sve uspesniji. Trebalo bi svi politicari da se ugledaju na Aleksandra Vucica i krenu njegovim stopama i putem, jer je ovo, definitivno, najbolji put, koji ce gradjane Srbije izvesti iz tunela mraka.

ctrl

pre 10 godina

Zahvaljujemo se na cestitki za Novu Godinu, jos kad bismo se mi Srbi bolje slagali i uzajamno vise postovali, bilo bi nam bolje, ne moze drzava da napreduje samo od rada pojedinaca.

Vanila

pre 10 godina

Ekonomija je najvaznija grana ne samo u Srbiji vec u svim zemljama sveta, nadamo se da ce u 2014 god uz puno truda nasa ekonomija poceti da se oporavlja.

NS Sljaker

pre 10 godina

Ovaj Vucic kakav takav je, ali je uradio par stvari na koje ranije vlade nisu smele NI prst da upere a kamoli da optuze ili jos gore pritvore, to je sve svako dobro svima u narednoj godini.

novica952

pre 10 godina

Koliko god je ova bila teška naredna će što se tiče ekonomije biti bar ista a možda i malo teža ali zato nam kako reče prvi potpredsednik Aleksandar Vučić treba malo više sloge, poštovanja i uvažavanja a sigurno i mnogo više rada i odgovornosti da sve ekonomske probleme lakše prebrodimo.Koliko budemo prihvatli ovo i ponašali se racionalno toliko će nam biti lakše da sve prebrodimo i da krajem iduće godine konstatujemo da nam je sledeća godina bila bolja.Neće biti lako, čeka nas vreme teških odluka za koje je potrebna velika mudrost ali nesumanjam da će ih i biti.

JAKARI

pre 10 godina

Da radimo vise i da zivimo bolje zelja je Vicepremijera Vucica i zelja je svih gradjana Srbije.U 2014 udjimo sa jos vecim elanom i energijom da sve izazove i prepreke savladamo i ostvarimo jos bolje rezultate.

Ja1985

pre 10 godina

Na kraju 2014,cemo znati da li su pricane prazne price,ili se nesto uradilo.Ako ne popravimo ekonomiju,ako ne smanjimo nezaposlenost,onda nismo nista uradili.

No Job

pre 10 godina

Evo moj primer.. Ja, recimo hocu da radim, treba mi posao, ali ne mogu jer ima mnogo krivinara, koje mrze da odu do posla, a kamoli da rade...Tako da da, ja sam za, da se radi, troduplo vise, ako treba !!!

vise srece

pre 10 godina

vise srece svima u srbiji i svetu, ali i vise iskrenosti od strane politicara i zalaganja za bolje sutra.preporucujem bolju kadrovsku poltiiku, ne podlegati pritiscima sa strane,kao poznanici, porijatelji prijatelja i slicno, losim kadrovskim resenjima na predloge uskih grupa ljudi, preletaca iz svih stranaka, ne samo dobrih clanova vec i onih koji su direktno do juce podmnetali najgore stvari vucicu i sns, lako ih primate i lako dolaze ponovo u vlast.kqo da se nista nije primenilo, a i dalje je zloupotrebljavaju u licne svrhe na stetui naroda koji se odmece od sns zbog takvih potezato ,to treba izbeci , vise se vezati sa narod, obicne gradjane.

Kuper

pre 10 godina

Obezbedite nam radna mesta, za nase zalaganje onda ne brinite. Zelim Vucicu dug zivot i da istraje u iskorenjivanju bagre i lopova u Srbiji.

Ice Age

pre 10 godina

Ja ti Aco poželo sve najbolje za Novu Godinu i da ostvariš svoja obećanja a ovi tvoji klimoglavci se već izopijali i ne vide gde je minus gde je plus.Klimoglavci naravno i Vama sve najbolje u 2014 godine.Nastavite da radite punom parom.Žao mi je što sami sebi dodeljujete minuse ali nema veze,ljudi smo.Nekako smo postali i svojta na forumu.Da smo svi mi zdravi debeli i veseli a političari ma šta bi mi radili u ove zimske dane da nije njihovih odvala..Lepo se provedite majstori.Plus ili minus pitanje je sad?

Niksha

pre 10 godina

Srbija se probudila, na srecu, i to u poslednjem trenutku.
Ne smem ni da pomislim sta bi bilo da se vlast promenila nije.
Jos samo da SPS u opoziciju posaljemo...

dunđer

pre 10 godina

Konačno je Srbija dobila pravog lidera koji je spreman da se odmah uhvati u koštac sa problemima. Sa optimizmom se može ući u 2014-u godinu!

Otpor režumu

pre 10 godina

Šta nas čeka u 2014 godini. Povećanje poreza na osnovne životne namirnice. Povećanje poreza na imovinu, stan, kuću...Povećanje nezaposlenih. Povećanje zaduživanja za 6 milijardi evra. Smanjenje plata u javnom sektoru, a to automatski znači i manje kupovna moć građana, manja proizvodnja, otpuštanje...Zakon o radu po kome će radnici postati robovi, bez ikakvih prava...Pola Srbije će biti u mraku, jer ko ne plati dva vezana računa za struju biće isključen sa sistema, naravno, to važi samo za sirotinju, za tajkune, političare i bogataše to ne važi, oni će i dalje moći da duguju koliko hoće...I još mnogo, mnogo toga, ne mogu o svemu da pišem, muka mi je više...Šta se neće menjati. Pa neće se menjati demagogija, biće još više ,,zabavnih pričica za glupi narod u tabloidima'', političari će i dalje da kontrolišu i upropašćavaju javna preduzeća...nastaviće se rasprodaja Srbije, prodaće Telekom, spremaju i EPS za prodaju, ali deo po deo, da se narod ne doseti...sve će preći u ruke stranaca i nekoliko domaćih tajkuna...za izbore u Beogradu sprema se do sada najprljavija kampanja, jer je tajkunima i SNS bitno da otmu Beograd i da krene pljačka...Očekujem da se narod probudi, biće velikih demonstracija u svim gradovima...

MrMrazovic

pre 10 godina

Prava cestitka za Novu godinu, koja nema laznih obecanja u njoj i hvalospeva - jednostavno, moracemo da radimo vise i da saradjujemo i da se volimo sa svojim najblizima. Tako je sve lakse.

damir

pre 10 godina

Ocekujemo pozitivne promene u narednoj godini, jer neke stvari koje su godinama tavorile pocele su da se resavaju, te nam to daje nadu u boljitak, jer ako ne bi verovali sve bi izgubilo smisao, zato ne gubimo nadu da ce iza ovih teskih godina uslediti lepse koje ce doneti izvesniju sutrasnjicu.

Pujdo

pre 10 godina

Samo ovako nastaviti u novoj godini, uz jos vise rada i rezultati ne mogu izostati. Najvaznije je samo posle dugog niza godina na pravom putu.

feliks

pre 10 godina

U 2014-oj se bazirati na ekonomiju i otvaranje novih radnih mesta.Od Vučića se najviše očekuje u ovom poslu jer se pokazao kao ozbiljan i odgovoran funkcioner!

holifild

pre 10 godina

Vučić i SNS su dobro započeli svoj mandat u vladi. Hteli to da priznamo ili ne rešeni su neki problemi koji nas dugo muče. Sa ovakvom ozbiljnošću ne sumnjam da će i u ekonomiji rezultati postati uočljivi običnom građaninu Srbije.

Djordje

pre 10 godina

Srecna nova i ujedno pohvala za aktivnost svim SNS botovima, zelim vam jos aktivnije ucesce i jos mnogo lajkova za Velikog vodju! :)

drakceeeee

pre 10 godina

Ocekujem jos uspesniju 2014. godinu rast zivotnog standarda kao i nastavak borbe protiv korupcoje i kriminala. Nadam se da ce Vucic sa svojim timom saradnik uspeti u svojim namerama.

Mirko

pre 10 godina

Svi želimo Srbiju u kojoj će se bolje živeti. A to je moguće jedino ako se političari potrude da dovedu više investitora i investicija. Vučić se trudi, ali ne može sve sam. Programu ekonomskog oporavka zemlje treba da se priključe i drugi ministri u vladi. Verujem da će biti bolje, svaki rad se na kraju isplati.

Voja

pre 10 godina

I ja imam iste zelje.Znam da svi treba da doprinesemo Srbiji na svoj nacin koliko mozemo, a zelim da se ova Vuciceva misija nastavi i dalje. Vise investitora, vise rada i zalaganja, reforme!Da bi smo svi mogli u tome ucestvovati, zaposlenje je prvi od problema koji treba resiti, pa privreda, ekonomija, ....

Stana

pre 10 godina

Izvesno je da se u našoj zemlji stvari polako pokreću sa mrtve tačke. Ono što je neophodno je da svi shvatimo da imamo jednu zemlju i budućnost o kojoj svi moramo da brinemo. Svako mora da da svoj doprinos u tom pravcu u zavisnosti od mogućnosti i umeća. Jedinstvenim naporom možemo lakše i brže stići do zacrtanih ciljeva, jer je njihovo ostvarenje u zajedničkom interesu.

Stela

pre 10 godina

Сви смо учесници у великом послу који се односи на обнову свих ресурса, који ће Србији омогућити просперитет а народу бољи живот. Свака карика у ланцу који се покренуо мора да одради свој део посла. Оно што је започето не сме да стане, јер изгубљено време мора се надокнадити.

Renata N

pre 10 godina

U 2013 godini je zapocet veliki broj dobrih projekata, a neki su i zavrseni.Investicije su pocele i to megalomanske, ali ce nam i 2014 biti jako teska.Svakako da ce nam biti potrebno vreme da se oporavimo, ali smo bar na dobrom putu.

Verovali ili ne

pre 10 godina

Verujem da ce Vucic nastaviti svoj rad u istom pravcu i u ovoj godini i isto tako se nadam da ce i opozicija u Srbiji krenuti sa konkretnim radom i prestati da samo privlaci paznju putem medijskog blacenja.

MAKSIM

pre 10 godina

Godinu za nama je obeležio naporan i iskren rad cele vlade republike Srbije, gde se svojim danonoćnim radom izdvojio Vučić, za koga nije bilo ni vikenda i praznika, da bi se ostvario dugogodišnji san o otpočinjanju pregovora sa EU o pristupanju. Pokrenute je nepokolebljiva borba protiv korupcije i kriminala, koji su kao kost u grulu gušili srpsko društvo. Nadam se da će mo svi mi građani svojim predanim i marljivim radom, svako sa svog aspekta ubrzati proces sprovođenja reformi i doprineti da što pre osetimo poboljšanje ekonomske situacije pre svega u našim porodicama, a zatim i u celoj Srbiji.

Srećno u zaborav

pre 10 godina

Želim ti da u novoj godini propadneš kao političar i da te moje oči više ne gledaju kako glumataš nepotkupljivost i lažnog mesiju.

potkivač

pre 10 godina

"Svaki stanovnik Srbije treba da da svoj doprinos izlasku iz kriza u skladu sa svojim mogucnostima."
(Aleksandar, 31. decembar 2013 10:27)
E, bas ce ovakvi botovi, na celu sa tobom Vucicu, da izvuku Srbiju iz krize!
Nego, uz iskrene zelje za tvoje dobro zdravlje, raspisuj izbore, koliko u januaru predstojece godine!

Бранко Ивић

pre 10 godina

Од силног загађења СНС ботова сваки коментар је излишан.Оваквих дупеувлакачких коментара нема ни у Северној Кореји...

MRAV I CVRCAK

pre 10 godina

Naravno ovo se sa punim pravom odnosi na srećnike koji su u radnom odnosu gde je odgovornost imperativ. Zar očekivati od socijale da još više gladuje u stalnoj borbi za posao i život dostojan čoveka, dok neradnici bivaju nekažnjeni?

kafanica

pre 10 godina

Nije za dzabe receno da nada umire poslednja,zato nema predaje braco,mozemo mi da se izborimo sa svim problemima i nedacama koje nam predstoje,i s'verom u Boga,cekacemo bolje dane za nas i nasu decu.

cukolino

pre 10 godina

Godina za nama je bila itekako teska ali izgleda da ce i ova imati istu tezinu.Samo napornim radom mozemo da se izborimo za najvise ciljeve.

Posmatrac

pre 10 godina

Deca su nasa buducnost i za njih se treba boriti u narednom periodu ova godina je prosla idemo napred u nove radne pobede za bolje sutra.Napred za bolje sutra VUCICU DO POBEDA NOVIH U NOVOJ GODINI.

ljubica

pre 10 godina

Kako vise nema korupcije , kriminala , kradje i pljackanja zemlje ostaje jedino da se radi i to jos vise da bi se nadoknadilo opljackano.

dadolino

pre 10 godina

Samo slozno i radom svih nas pojedinacno mozemo ocekivati pravi uspeh u podizanju nase zemlj.Sto se tice Vucica siguran sam da ce on nastaviti maksimalno da radi u interesu svih nas i drzave.

MomirD

pre 10 godina

Naša zemlja je kroz istoriju prolazila kroz teške periode borbe za biološki opstanak. Sva naša stradanja su vezana za razne i različite okoline i vremena. Neretko smo kao narod bili pred uništenjem, ali smo se sabirali i više razumevali, po poznatom „srpskom“ inatu. Kako smo pred istorijskim iskušenjima punih podmetanja u „političkim zasedama“, to nam je solidarnost i jednodušnost danas preko potrebna.

Cvetana

pre 10 godina

Nadam se da ce se borba za razvijanje Srbije nastaviti i u 2014 godini, i jos napornije raditi na razvijanju ekonomije i privrede, privlacenju stranih investitora i naravno nastaviti put ulaska Srbije u EU.

Malena M

pre 10 godina

U 2014 godini se nadam da ce se raspisati parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori, kako bi se videla volja gradjana i nastavilo neometano razvijanje Srbije.

5sm

pre 10 godina

Srbija je predhedne decenije zivela od prodaje svega sto je imala,sada kada je tome dosao kraj i kada napokon imamo vlast koja zeli da pokrene neki rad da zaradimo ono sto mozemo da potrosimo jer sistem prodaje nije moga da bude vecnbo odrziv

5sm

pre 10 godina

Svako od njih onako kako se ponasao prema drzavi i narodu tako je i prosao,ne moze jedna destruktivna politika koja je sve rasprodala i unistila da vecito prolazi,sada svi oni koji su imali samo licne interese sada se nalaze na dnu i vreme je da pravi ljudi isplivaju na povrsinu i ucine nesto korisno za Srbiju

pcelica maja

pre 10 godina

Optimizam je ono sto pokrece, sto daje snagu za dalje napred. Zato sa velikim osmehom i beskrajnim brojem pozitivnih misli u Novu 2014 godinu... Naravno bez naseg velikog rada i angazmana na svim poljima nista se to nece ostvariti!