Džaba krečenje

Pročitah negde da će u Utisku nedelje gostovati Jego ex Sijatelstvo - to je, što no se kaže, must see - pa sam se oko pola devet stuštio u moju TV kafanicu, jer ruter još nisam popravio, niti - ako ostanem u ovoj pameti - imam nameru da ga popravljam.

Svetislav Basara, Danas
Pošaljite komentar
 1. I šta je piasac hteo da kaže, a da to nismo znali. Dokaz da manekenstvo i politika ne idu zajedno. Dok je maneken manekenisao dotle su njegovi marisali ili ti krali, pravili afere lagali narod.Sva javna preduzeća u BG negativna, samo Đilasova Dajrekt medija pozitivna.Nije nego. Šta ćemo sa nuba investom, sa agrobankom, sa bus plus i minus ali minus za građane BG. Stvarno je džaba krečio.A na sve to Đilas ga skinu sa trona. Ćeraće se oni još. Igra se tek zahuktala. Prvu bitku je dobio Đilas, a da li će i sledeću 16 marta, sumnjam, jer teško da će preći 10 procenata dobijenih glasova. Sudbina, slična onoj koju su doživeli radikali. Pravo da kažem i nije neka šteta!!!!!
  (jadranin, 27. januar 2014 11:26)

  # Link komentara

 2. Gosn Basara, predlazem da u sledecoj kolumni literarno obradite Kurca - austrijskog diplomatu.
  (sarapa, 23. decembar 2013 09:46)

  # Link komentara

 3. Zar je to moguce?Politicki ring je nemilosrdan,ako si izbacen ,ohrabbre te za filmsku umetnost sa teskom rolom.Tesko je prihvatiti scenario glume jer je pisac teksta nepoznat narodu,nije izvodljivo!
  (filmske novosti, 22. decembar 2013 21:22)

  # Link komentara

 4. Ko je ovaj tipus koji na jednoj ozbiljnoj televiziji drži banku o svemu i svačemu? I muka mi je više od prosečnih pisaca sa ogromnom reklamom i pravim vezama. Umetnost je umetnost i tu nema poturanja.
  (NemanjaVac8, 21. decembar 2013 13:46)

  # Link komentara

 5. DS manje-vise svi pljuju pa vidim da se istom i Basara pridruzio. Naprednjaci, spsovci i ostale prikolice tvrde da DS ne moze da predje cenzus, intelektualna elita se od DS ogradjuje, narod je nesto "tesko razocaran" itd. Ali svi zajedno i uglas vec godinu i po dana jedino sto umeju da urade je da se redovno bave tako nevaznom i losom partijom. Ovo se vec granici sa paranojom. Zanima me bas koliko godina ce jos to da traje dok se ne pogledate u ogledalo.
  (Pitanje, 21. decembar 2013 09:30)

  # Link komentara

 6. Изгледа да Басара зна да ће НОВИ избори да УБРЗАЈУ претварање Србије у ПРАВНУ ДРЖАВУ, и да укључе што више поштених и вредних људи из свих региона, који до сада нису могли доћи до изражаја, од политичара летача-превртача и пара-сакупљача.
  Ванредни избори су прилика да се власт и странке очисте од компромитованих и упрљаних политичара, који су се накупили пара..
  (БЕЛИ ГОЛУБ, 20. decembar 2013 11:43)

  # Link komentara

 7. Ukoliko želimo građane da oslobodimo straha,moramo da oslobodimo društvo od političara.Ukidanje zanimanja političar je oslobađanje društva od totalitarnog ustrojstva.Ukidanje totalitarizma moguće je uvođenjem direktne demokratije po ugledu na Svajcarsku i Island.
  (Dragan, 19. decembar 2013 19:26)

  # Link komentara

 8. rAuter ako moze.
  (pop, 19. decembar 2013 08:45)

  # Link komentara

 9. Pustinja raste, teško onom ko pustinju skriva.
  Nedostatak talenta se često pokušava nadoknaditi amoralnošću. Ali, to je kratkog daha.
  (Đura, 18. decembar 2013 17:54)

  # Link komentara

 10. A otkud vama, g. Basara, para za ruter od novinarske plate? Tu mi nešto nije sasvim čisto ;)

  Šalim se naravno, a za dijagnozu g. Tadića - svaka čast!
  (Pozdrav!, 18. decembar 2013 08:22)

  # Link komentara

 11. Ne brini, Basara! Za uljuđivanje, jer to neće biti stranka koja sada zaseda na sedlo! Oni će pokušati, svakako, balkanski zez je neumitno iza svega, ali stara Evropa zna kako se to radi, iskustva iz 1914., pa 1941., pa...Uostalom, ti si bliži tom izvoru, ne moramo ti soliti. Ali se moramo plašiti, to da.
  (intelligence online, 17. decembar 2013 19:05)

  # Link komentara

 12. "Tek kada stranka konsoliduje, uljudi i uredi samu sebe, tek kada u sopstvenim redovima iskoreni burazerluk, nepotizam, kriminal i korupciju, tek je onda ta stranka u stanju da - kada se domogne vlasti - isto to uradi i u celoj državi."

  Kratko, jasno i ubitačno tačno. Nažalost, na terenu se ne može naći ni u tragovima.
  (Frodo, 17. decembar 2013 15:26)

  # Link komentara

 13. Rece Basara i sede sa Cedom u dzip.
  To se posteno zaradilo 90ih, valjda.
  (marija, 17. decembar 2013 14:25)

  # Link komentara