Mađari traže objašnjenje SAD o NSA

Budimpešta -- Mađarsko ministarstvo spoljnih poslova očekuje hitno objašnjenje SAD povodom izveštaja Vikiliksa da je Budimpešta bila na mapi prislušnih stanica NSA.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. E sad ste preterali
  (hm, 30. oktobar 2013 22:18)

  # Link komentara

 2. Evo, sad će objašnjenje i ponizno izvinjenje, evo samo što nije...Kako mi je smešno da gledam ove "iznenađene i uvređene" američke "saveznike", kako se kobajagi bune što ih Ameri prisluškuju, kao nisu znali, nisu očekivali. Šta su mislili, da je NATO neka bratska organizacija, gde se sve temelji na ljubavi i poverenju? Naravno da će SAD da pomno prati šta se radi kod njihovih malih i korumpiranih banana-saveznika, ne pada im na pamet svoju moć da dele na ravne časti sa nemoćnima
  (Laca, 30. oktobar 2013 21:44)

  # Link komentara

 3. [link]/
  Ako pazljivo procitate tekst iz linka, videcete da postoje 3 nivoa aktivnosti; crveni:aktivno nadziranje svega tri grada u svetu, medju njima i Beograd, zeleni: tehnicka aktivnost, i sivi: potencijalna aktivnost.
  Interesantno je kako i na osnovu cega Beograd zauzima jedno od tri vodeca mesta. Da li na osnovu obavestajne atraktivnosti, ili na osnovu totalne nemoci, pa sluzi kao poligon za americke obavestajne pripravnike.
  U svakom slucaju, ako Madjari revoltirano traze objasnjenje, pa nismo ni mi valjda najgori.
  (Ivanushka Durachok, 30. oktobar 2013 21:20)

  # Link komentara

 4. SAD je država koja pokušava da Orbana prikaže kao kršioca ljudskih prava, i pravi akciju preko nevladinih organizacija da Orban izgubi na izborima.
  (ZoranNS, 30. oktobar 2013 21:03)

  # Link komentara