Subota, 12.10.2013.

13:36

SNS vodi u BG,ali Đilas ima podršku

SNS ima najveću podršku građana u glavnom gradu, ali najviše Beograđana, na mestu gradonačelnika ponovo bi želelo da vidi Dragana Đilasa, navode iz CESID-a.

Izvor: Beta

SNS vodi u BG,ali Ðilas ima podršku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

jela

pre 10 godina

Djilas bi izgleda da bude dozivotni gradonacelnik Beograda uprkos tome sto mu se smanjuje podrska, ne samo Beogradjana, vec i sto nema podrsku svojih stranackih kolega koji bi na njegovom mestu da vide nekog drugog a ne coveka konji je unazadio DS, a i sve nas.

beogradjanin

pre 10 godina

13 godina sam morao da gledam ds u beogradu. ajd sad, malo da odmore, neko drugi (pa nek su i naprednjaci) desetak godina, pa posle toga opet neko treci. i, znam da zvucim ko komunjara, ali ni sloba nije ovako ojadio drzavu ko zuti. srecom pa se narod opametio, i ne glasa vise za ds. 11 posto, jad i beda. to je manje od sps-a, a oni su gnjavili isto desetak godina.

Smotanko

pre 10 godina

Svaka čast Đilasu, kada je i pored vlastodržačke ljubavi sa SPS-om i njegovim satelitima, *sam* uspeo da nam urniše javna preduzeća u Beogradu !!!

glasac ds-a

pre 10 godina

Izbori su najbolje ispitivanje javnog mnjenja.Pred prošle izbore ankete su govorile da Sns ima preko 30% podrške,a neke čak i blizu 40%,a na izborima se ispostavilo da Sns ima samo par poslanika više.Takodje po anketama Tadić je bio u velikoj prednosti u odnosu na Tomu(pa je raspisao predsedničke izbore i uvalio nam "kosku" koju još uvek gutamo),a na kraju zna se da je Toma pobedio za nekoliko 10-na hiljada glasova.Naravoučenije,ankete u ovoj zemlji treba uzeti sa rezervom.

master dr

pre 10 godina

Djilas i Vucic treba da vode drzavu zajedno,ali prvo da najure hostaplere,lopove,krvopije iz svojih stranaka i da SPS i URS lopovi konacno odu u politicku istoriju! Ne mogu ni sam da verujem da sam ovo napisao,ali.....

Slobodan

pre 10 godina

Cesid - da li su to oni koji su objektivno analizirali izbore u Crnoj Gori - tacno i sveobuhvatno u roku od 2 minuta po zavrsetku.

Da li je i gospodin Todoric ucestvovao u istrazivanju

MUP

pre 10 godina

Verujete cesidu? pa oni su u drustvu agenata CIA iz krizne grupe, pola sata pre zavrsetka brojanja glasova objavili da je Milov referendum o nezavisnoj Crnoj Gori uspeo.Djilas mora na robiju,ali zajedno sa Tadicem,Djelicem i naravno Dzej,to jest Dinkicem.

masa

pre 10 godina

Od 2000 nisam izlazio na izbore, ali sada sam shvatio da na lokalne izbore moram da izadjem. Naravno, dacu glas coveku sa iskustvom u vodjenju grada, kolegi sa masinskog fakulteta, a to je gospodin Dragan Djilas. Ponosan sam njegovim radom i doslednoscu u radu. Zameram mu sto iz gradske uprave ne izbaci neznalice i neradnike, a isti mu rade o glavi, znam mnoge koji su tamo nasli utociste. Posebno se odnosi na gradsku inspekciju, malo je onih koji znaju svoj posao, a ne trude se da ga nauce. Njihovi rukovodioci su jos gori, isti su postavljena lica, SPS, LDP, PUPS. Ako zelimo da nam grad bude grad kojim cemo se ponositi onda dajmo podrsku coveku sa znanjem i iskustvom. Ako je od istog, bilo malverzacija, prepustimo to policiji, tuziocu i sudu. Ako je kriv treba da odgovara.

Zoran

pre 10 godina

Ne znam za ove statistike ali Đilas im je dao domaći - obećaj, napravi projekat, obezbedi novac, završi na vreme. To Beograđani vide i cene

NScentar

pre 10 godina

Izbori ce najbolje pokazati koliku podrsku ima SNS u narodu i koliko narod ceni rad SNS - a!
(Kasalica, 12. oktobar 2013 15:31)

A kad SNS izgubi, sta ces onda reci? SNS nije resenje za sve. Oni su samo godinu plus dana na vlasti, ali nista uradili za standard zivota srpskom narodu. OK, ima neki datum, ide Dacic na Kosovo, ali sta to znaci sutra na pijac ili u market, nista. Ja licno, nisam zadovoljan sa SNS, moj zivot nije bolji od kako su na vlasti, ali su mi obecali da ce biti mnogo bolji. Sta ja sad da verujem?

emma

pre 10 godina

(SNS prevaranti, 12. oktobar 2013 20:54)
Realan i cinjenicama potkrepljen odgovor na konstataciju da DJilas ima vrtoglav pad popularnosti u odnosu na proslu godinu nisam dobila, izuzev salve uvreda. To ipak vise svedoci o kulturi i evropeizmu kojim se dicite. Primecujem i novi manir komentatora DS-a. Sve sto nije za DJilasa je naprednjacko. Ili to mislite da u Srbiji nema i drugih politickih opcija . Ja sam clan jedne opcije koja ima stotinama dugu tradiciju : GSP (Gledaj Svoja Posla).

momcilo antic

pre 10 godina

Strasno me zanima na kojim punktovima vrsi anketu i po kom rezimu daje podatke CESID,zato sto kazem i garantujem da nisu tacni da Djilas ima podrsku Bg-ja.

Nsa

pre 10 godina

Ja mislim da u Beogradu treba da ostane Djilas.Nek uzme sve sto moze, neka zaduzi jos Beograd,nek se obogati sto vise moze, sta ima veze, to beogradjani ocigledno vole. :)))

veca-pereca

pre 10 godina

e sad, ako se ne varam, sns je pobedio na prethodnim izborima za neke dve hijade glasova?!? ljudi pri tom masovno nisu izasli na izbore, a to su bili pre svega glasaci ds...drugo, setite se samo koliko su anatemisali vuka nekada, pa djindjica, zatim danas djilasa...o jovanovicu i da ne pricamo, on je vec dugo na tapetu...i sad posle svih ruznih stvari koje su se pisale,izgovarale u dobro poznatom radikalskom maniru, mislim da je djilasov rejting vise nego fantastican... plus izaci cemo svi koji nismo onomad izasli na izbore...i da i ljudima koji podrzavaju sns a misle nesto svojom glavom je dozlogrdilo konstantno najvljivanje te ovog te onog, te investicije samo sto nisu dosle, te srbija velesila, te svi su lopovi samo mi posteni...tek ima nas koji se dobro secamo kako je vucic najava i pre deset godina mlatio papirima i pricao kojesta, a pre njega je to radio njegov ucitelj seselj... jer da vam nije bilo ds nikad vi ne bi iz srbije izasli, bili ste na svim crnim listama...bez obzira na sve, najvise zameram ds sto je oziveo sps 2008. zato nisam glasala prosli put, al sledece izbore necu omasiti...i jos nesto, nek su i krali bar smo nesto i videli i dobili, a vi samo maglu znate da prodajete, pogledajte na sta vam lici moj zemun, selendru ste napravili od njega....

NScentar

pre 10 godina

Ja vidim da ce Djilas ne samo da opet biti gradonacelnik Beograda, nego da ce jedan dan biti i premier Srbije. SNS i SPS su gotovi. Dve neozbiljne stranke sto samo vode kampanje za vise fotelje, a nista, nista ne rade da poboljsaju standard zivota Srpsom narodu. Vec godinu i po dana na vlasti, a Srbija sve lose zivi, zasto? Demogogija je lepa, i lepo zvuci, ali ne kupuje hleba. SNS koalicijo, ili poboljsate standard zivota narodu Srbije, ili gubite se. Koliko dugo vam treba ? Godinu, dve, tri, pet, deset ? Narod ne moze da vas ceka.

grobar

pre 10 godina

ako si za DEMOKRATSKU STRANKU lajkuj (podrži) ovaj komentar, ako si za SNS dislajku j(ne podrži) ovaj komentar, ako si za nesto treće ignoriši

SNS prevaranti

pre 10 godina

Dvadeset procenata Beogradjana bi ponovo volelo da vidi DJilasa na mestu gradonacelnika ?! Koliko vidim, to je pad od petnaestak procenata u odnosu na 2012. A kad pocnu da se otvaraju afere vezane za beogradska javna preduzeca, nece ni deset procenata da sakupi.
P.S. Ko vas je prevario da je Stefanovic kandidat SNS-a za gradonacelnika Beograda?!
(ema, 12. oktobar 2013 16:52)

Šta je prepakovani radikali, kad ste videli da je klimoglavac tropa odmah ga otpisujete...hehehe , ma nije on kandidat...hehehe...koji ste vi bednici, i vaša politika ,,lažno optužiti političkog protivnika i onda idemo na glasačka mesta''...a sve to radite zato što ste neznalice i niko ne bi glasao za vas...Prošla vam je prevara-laž o krađi 600.000 glasova pa vam se osladilo, postala matrica...ali, kad krene narod na vas, po onih 100 milijardi evra...bežaćete...

Ivana

pre 10 godina

Đilas pobeđuje, nema dileme, mogu oni da plate još sto istraživačkih agencija. Na svake dve nedelje neka agencija "utvrdi" da sns ima bezrezervnu podršku. Važi.

Nina

pre 10 godina

"SNS uživa i najveću podršku i u državi, 42 odsto"

Tih 42% ste izvukli odakle? Il' je u pitanju neki naftalin, il' je u pitanju ona većina od 25% građana koji su glasali za njih (ni 50% glasača nije izašlo na izbore). Od sveukupnog broja građana sigurno nije.

Пјер

pre 10 godina

А јуче прочитах мало другачије резултате овог истог истраживања, по којем и Двери имају 6% у Београду. Не разумем зашто је данас тај податак избачен?

buducnost...

pre 10 godina

Nikola Nikolic@
Samo nam nisi rekao koliko ce decenija trajati taj njegov povratak u buducnost ili na mesto Predsednika Pepublike Srbije! Koliko znamo on je otisao u politicku proslost a ne smesi mu se bas ni neka svetla politicka buducnost... Lepo je biti optimista ali ubi nas ova realnost u Srbiji, kao mac za vratom nam je!

Boban

pre 10 godina

Kako stvari trenutno stoje, najbolje bi bilo da Beograd dobije dva gradonacelnika. Jedan da predstavlja "Beogradjane" sa obilaznice oko Beograda, a drugi da predstavlja prave Beogradjane. Molio bih da se ovo shvati bez uvrede. Problemi koje imaju centralne gradske opstine, mnogo se razlikuju od problema prigradskih opstina.

pera kojot genije

pre 10 godina

@dorchol: druže, ne izazivaj sudbu kletu, vidi koliko minusa si dobiJo od radikala (verovatno od jednog ili dvoje istih)...

србин

pre 10 godina

Ово су небулозе! Немам ништа против Ђиласа али ДС је онаквим терањем Тадића пропао! Да и неговорим о најгорем премијеру у модерној Србији Цветковићу!

Sara

pre 10 godina

Tako je bilo i na proslim izborima, vise od pola Srbije za Tadica i DS....kad ono....Danima nisi smeo da ukljucis TV a da ne cujes hvalospeve podrske od razno raznih analiticara i posebno se secam upravo Marka Blagojevica i njegovog istrazivsnja o pdrsci bivsem predsedniku. A onda su se svi nesto odjednom ucutali nakon Tomine pobede. Tako da ove price kako SNS uziva ovoliku podrsku, a posebno SPS....nema blage veze! Ili iza tog istrazivanja stoji nesto drugo.....mozda navlaka...hehehe!

Beogradjanin ali pravi

pre 10 godina

Zemun nije Beograd barem ne onaj gde zive izbeglice, ni Surcin nije Beograd barem onaj gde se naselise provincijalci i izbeglice. Beograd su drzale centralne gradske opstine a to su Vracar, Savski Venac, Stari grad, vecina Novog Beograda, Zvezdara i urbani delovi Palilule i Cukarice. U svim tim ostinama je DS na vlasti. Mogu tabloidi ko turska serija da izmisljaju u sprezi sa SNS-om razne afere ali Beogradjani ne nasedaju na takav trik

dzoki

pre 10 godina

Sto se tice Djilasa...ako se gleda realno moze se ovako razmisljati - uradio je dosta toga za Beograd (nasim novcem i kreditima) ali je stvorena takva situacija u gradu da niko ne moze da radi normalno osim ako nije u DS. Tako da,ako vam je cool da vasi unuci vracaju kredite (za nesto sto stvarno jeste lepo) i da radite za 200e onda je Djilas super.

cervoss

pre 10 godina

Ajde objavite da SNS ima 100% podrske pa da prestanu ova besmislena istrazivanja koja su pokazala da ce Tadic za 15% vise pobediti Tomu!!!

Milan

pre 10 godina

I ja sam nezaustavljiv kada izvodim katu. To upravo radite i vi, borite se sa zamisljenim neprijateljem, zamajavate ovaj tupavi narod izmisljenom borbom.

ema

pre 10 godina

Dvadeset procenata Beogradjana bi ponovo volelo da vidi DJilasa na mestu gradonacelnika ?! Koliko vidim, to je pad od petnaestak procenata u odnosu na 2012. A kad pocnu da se otvaraju afere vezane za beogradska javna preduzeca, nece ni deset procenata da sakupi.
P.S. Ko vas je prevario da je Stefanovic kandidat SNS-a za gradonacelnika Beograda?!

R. Marković

pre 10 godina

Rečenice u ovom slučaju sudovi, u podnaslovu su u suprotnosti jedna sa drugom. Nemogu da budu najpopularniji i SNS i Đilas. Trebao je CESID da kaže ono što im je na srcu. Da je Đilas naj popularniji. Ne bih se niko ljutio, a koliko bih verovali...?

veca-pereca

pre 10 godina

e sad, ako se ne varam, sns je pobedio na prethodnim izborima za neke dve hijade glasova?!? ljudi pri tom masovno nisu izasli na izbore, a to su bili pre svega glasaci ds...drugo, setite se samo koliko su anatemisali vuka nekada, pa djindjica, zatim danas djilasa...o jovanovicu i da ne pricamo, on je vec dugo na tapetu...i sad posle svih ruznih stvari koje su se pisale,izgovarale u dobro poznatom radikalskom maniru, mislim da je djilasov rejting vise nego fantastican... plus izaci cemo svi koji nismo onomad izasli na izbore...i da i ljudima koji podrzavaju sns a misle nesto svojom glavom je dozlogrdilo konstantno najvljivanje te ovog te onog, te investicije samo sto nisu dosle, te srbija velesila, te svi su lopovi samo mi posteni...tek ima nas koji se dobro secamo kako je vucic najava i pre deset godina mlatio papirima i pricao kojesta, a pre njega je to radio njegov ucitelj seselj... jer da vam nije bilo ds nikad vi ne bi iz srbije izasli, bili ste na svim crnim listama...bez obzira na sve, najvise zameram ds sto je oziveo sps 2008. zato nisam glasala prosli put, al sledece izbore necu omasiti...i jos nesto, nek su i krali bar smo nesto i videli i dobili, a vi samo maglu znate da prodajete, pogledajte na sta vam lici moj zemun, selendru ste napravili od njega....

dzoki

pre 10 godina

Sto se tice Djilasa...ako se gleda realno moze se ovako razmisljati - uradio je dosta toga za Beograd (nasim novcem i kreditima) ali je stvorena takva situacija u gradu da niko ne moze da radi normalno osim ako nije u DS. Tako da,ako vam je cool da vasi unuci vracaju kredite (za nesto sto stvarno jeste lepo) i da radite za 200e onda je Djilas super.

србин

pre 10 godina

Ово су небулозе! Немам ништа против Ђиласа али ДС је онаквим терањем Тадића пропао! Да и неговорим о најгорем премијеру у модерној Србији Цветковићу!

Boban

pre 10 godina

Kako stvari trenutno stoje, najbolje bi bilo da Beograd dobije dva gradonacelnika. Jedan da predstavlja "Beogradjane" sa obilaznice oko Beograda, a drugi da predstavlja prave Beogradjane. Molio bih da se ovo shvati bez uvrede. Problemi koje imaju centralne gradske opstine, mnogo se razlikuju od problema prigradskih opstina.

ema

pre 10 godina

Dvadeset procenata Beogradjana bi ponovo volelo da vidi DJilasa na mestu gradonacelnika ?! Koliko vidim, to je pad od petnaestak procenata u odnosu na 2012. A kad pocnu da se otvaraju afere vezane za beogradska javna preduzeca, nece ni deset procenata da sakupi.
P.S. Ko vas je prevario da je Stefanovic kandidat SNS-a za gradonacelnika Beograda?!

buducnost...

pre 10 godina

Nikola Nikolic@
Samo nam nisi rekao koliko ce decenija trajati taj njegov povratak u buducnost ili na mesto Predsednika Pepublike Srbije! Koliko znamo on je otisao u politicku proslost a ne smesi mu se bas ni neka svetla politicka buducnost... Lepo je biti optimista ali ubi nas ova realnost u Srbiji, kao mac za vratom nam je!

grobar

pre 10 godina

ako si za DEMOKRATSKU STRANKU lajkuj (podrži) ovaj komentar, ako si za SNS dislajku j(ne podrži) ovaj komentar, ako si za nesto treće ignoriši

Beogradjanin ali pravi

pre 10 godina

Zemun nije Beograd barem ne onaj gde zive izbeglice, ni Surcin nije Beograd barem onaj gde se naselise provincijalci i izbeglice. Beograd su drzale centralne gradske opstine a to su Vracar, Savski Venac, Stari grad, vecina Novog Beograda, Zvezdara i urbani delovi Palilule i Cukarice. U svim tim ostinama je DS na vlasti. Mogu tabloidi ko turska serija da izmisljaju u sprezi sa SNS-om razne afere ali Beogradjani ne nasedaju na takav trik

Ivana

pre 10 godina

Đilas pobeđuje, nema dileme, mogu oni da plate još sto istraživačkih agencija. Na svake dve nedelje neka agencija "utvrdi" da sns ima bezrezervnu podršku. Važi.

cervoss

pre 10 godina

Ajde objavite da SNS ima 100% podrske pa da prestanu ova besmislena istrazivanja koja su pokazala da ce Tadic za 15% vise pobediti Tomu!!!

SNS prevaranti

pre 10 godina

Dvadeset procenata Beogradjana bi ponovo volelo da vidi DJilasa na mestu gradonacelnika ?! Koliko vidim, to je pad od petnaestak procenata u odnosu na 2012. A kad pocnu da se otvaraju afere vezane za beogradska javna preduzeca, nece ni deset procenata da sakupi.
P.S. Ko vas je prevario da je Stefanovic kandidat SNS-a za gradonacelnika Beograda?!
(ema, 12. oktobar 2013 16:52)

Šta je prepakovani radikali, kad ste videli da je klimoglavac tropa odmah ga otpisujete...hehehe , ma nije on kandidat...hehehe...koji ste vi bednici, i vaša politika ,,lažno optužiti političkog protivnika i onda idemo na glasačka mesta''...a sve to radite zato što ste neznalice i niko ne bi glasao za vas...Prošla vam je prevara-laž o krađi 600.000 glasova pa vam se osladilo, postala matrica...ali, kad krene narod na vas, po onih 100 milijardi evra...bežaćete...

Nina

pre 10 godina

"SNS uživa i najveću podršku i u državi, 42 odsto"

Tih 42% ste izvukli odakle? Il' je u pitanju neki naftalin, il' je u pitanju ona većina od 25% građana koji su glasali za njih (ni 50% glasača nije izašlo na izbore). Od sveukupnog broja građana sigurno nije.

NScentar

pre 10 godina

Ja vidim da ce Djilas ne samo da opet biti gradonacelnik Beograda, nego da ce jedan dan biti i premier Srbije. SNS i SPS su gotovi. Dve neozbiljne stranke sto samo vode kampanje za vise fotelje, a nista, nista ne rade da poboljsaju standard zivota Srpsom narodu. Vec godinu i po dana na vlasti, a Srbija sve lose zivi, zasto? Demogogija je lepa, i lepo zvuci, ali ne kupuje hleba. SNS koalicijo, ili poboljsate standard zivota narodu Srbije, ili gubite se. Koliko dugo vam treba ? Godinu, dve, tri, pet, deset ? Narod ne moze da vas ceka.

Milan

pre 10 godina

I ja sam nezaustavljiv kada izvodim katu. To upravo radite i vi, borite se sa zamisljenim neprijateljem, zamajavate ovaj tupavi narod izmisljenom borbom.

Sara

pre 10 godina

Tako je bilo i na proslim izborima, vise od pola Srbije za Tadica i DS....kad ono....Danima nisi smeo da ukljucis TV a da ne cujes hvalospeve podrske od razno raznih analiticara i posebno se secam upravo Marka Blagojevica i njegovog istrazivsnja o pdrsci bivsem predsedniku. A onda su se svi nesto odjednom ucutali nakon Tomine pobede. Tako da ove price kako SNS uziva ovoliku podrsku, a posebno SPS....nema blage veze! Ili iza tog istrazivanja stoji nesto drugo.....mozda navlaka...hehehe!

Zoran

pre 10 godina

Ne znam za ove statistike ali Đilas im je dao domaći - obećaj, napravi projekat, obezbedi novac, završi na vreme. To Beograđani vide i cene

NScentar

pre 10 godina

Izbori ce najbolje pokazati koliku podrsku ima SNS u narodu i koliko narod ceni rad SNS - a!
(Kasalica, 12. oktobar 2013 15:31)

A kad SNS izgubi, sta ces onda reci? SNS nije resenje za sve. Oni su samo godinu plus dana na vlasti, ali nista uradili za standard zivota srpskom narodu. OK, ima neki datum, ide Dacic na Kosovo, ali sta to znaci sutra na pijac ili u market, nista. Ja licno, nisam zadovoljan sa SNS, moj zivot nije bolji od kako su na vlasti, ali su mi obecali da ce biti mnogo bolji. Sta ja sad da verujem?

pera kojot genije

pre 10 godina

@dorchol: druže, ne izazivaj sudbu kletu, vidi koliko minusa si dobiJo od radikala (verovatno od jednog ili dvoje istih)...

masa

pre 10 godina

Od 2000 nisam izlazio na izbore, ali sada sam shvatio da na lokalne izbore moram da izadjem. Naravno, dacu glas coveku sa iskustvom u vodjenju grada, kolegi sa masinskog fakulteta, a to je gospodin Dragan Djilas. Ponosan sam njegovim radom i doslednoscu u radu. Zameram mu sto iz gradske uprave ne izbaci neznalice i neradnike, a isti mu rade o glavi, znam mnoge koji su tamo nasli utociste. Posebno se odnosi na gradsku inspekciju, malo je onih koji znaju svoj posao, a ne trude se da ga nauce. Njihovi rukovodioci su jos gori, isti su postavljena lica, SPS, LDP, PUPS. Ako zelimo da nam grad bude grad kojim cemo se ponositi onda dajmo podrsku coveku sa znanjem i iskustvom. Ako je od istog, bilo malverzacija, prepustimo to policiji, tuziocu i sudu. Ako je kriv treba da odgovara.

R. Marković

pre 10 godina

Rečenice u ovom slučaju sudovi, u podnaslovu su u suprotnosti jedna sa drugom. Nemogu da budu najpopularniji i SNS i Đilas. Trebao je CESID da kaže ono što im je na srcu. Da je Đilas naj popularniji. Ne bih se niko ljutio, a koliko bih verovali...?

Пјер

pre 10 godina

А јуче прочитах мало другачије резултате овог истог истраживања, по којем и Двери имају 6% у Београду. Не разумем зашто је данас тај податак избачен?

MUP

pre 10 godina

Verujete cesidu? pa oni su u drustvu agenata CIA iz krizne grupe, pola sata pre zavrsetka brojanja glasova objavili da je Milov referendum o nezavisnoj Crnoj Gori uspeo.Djilas mora na robiju,ali zajedno sa Tadicem,Djelicem i naravno Dzej,to jest Dinkicem.

momcilo antic

pre 10 godina

Strasno me zanima na kojim punktovima vrsi anketu i po kom rezimu daje podatke CESID,zato sto kazem i garantujem da nisu tacni da Djilas ima podrsku Bg-ja.

emma

pre 10 godina

(SNS prevaranti, 12. oktobar 2013 20:54)
Realan i cinjenicama potkrepljen odgovor na konstataciju da DJilas ima vrtoglav pad popularnosti u odnosu na proslu godinu nisam dobila, izuzev salve uvreda. To ipak vise svedoci o kulturi i evropeizmu kojim se dicite. Primecujem i novi manir komentatora DS-a. Sve sto nije za DJilasa je naprednjacko. Ili to mislite da u Srbiji nema i drugih politickih opcija . Ja sam clan jedne opcije koja ima stotinama dugu tradiciju : GSP (Gledaj Svoja Posla).

Nsa

pre 10 godina

Ja mislim da u Beogradu treba da ostane Djilas.Nek uzme sve sto moze, neka zaduzi jos Beograd,nek se obogati sto vise moze, sta ima veze, to beogradjani ocigledno vole. :)))

Slobodan

pre 10 godina

Cesid - da li su to oni koji su objektivno analizirali izbore u Crnoj Gori - tacno i sveobuhvatno u roku od 2 minuta po zavrsetku.

Da li je i gospodin Todoric ucestvovao u istrazivanju

glasac ds-a

pre 10 godina

Izbori su najbolje ispitivanje javnog mnjenja.Pred prošle izbore ankete su govorile da Sns ima preko 30% podrške,a neke čak i blizu 40%,a na izborima se ispostavilo da Sns ima samo par poslanika više.Takodje po anketama Tadić je bio u velikoj prednosti u odnosu na Tomu(pa je raspisao predsedničke izbore i uvalio nam "kosku" koju još uvek gutamo),a na kraju zna se da je Toma pobedio za nekoliko 10-na hiljada glasova.Naravoučenije,ankete u ovoj zemlji treba uzeti sa rezervom.

master dr

pre 10 godina

Djilas i Vucic treba da vode drzavu zajedno,ali prvo da najure hostaplere,lopove,krvopije iz svojih stranaka i da SPS i URS lopovi konacno odu u politicku istoriju! Ne mogu ni sam da verujem da sam ovo napisao,ali.....

Smotanko

pre 10 godina

Svaka čast Đilasu, kada je i pored vlastodržačke ljubavi sa SPS-om i njegovim satelitima, *sam* uspeo da nam urniše javna preduzeća u Beogradu !!!

jela

pre 10 godina

Djilas bi izgleda da bude dozivotni gradonacelnik Beograda uprkos tome sto mu se smanjuje podrska, ne samo Beogradjana, vec i sto nema podrsku svojih stranackih kolega koji bi na njegovom mestu da vide nekog drugog a ne coveka konji je unazadio DS, a i sve nas.

beogradjanin

pre 10 godina

13 godina sam morao da gledam ds u beogradu. ajd sad, malo da odmore, neko drugi (pa nek su i naprednjaci) desetak godina, pa posle toga opet neko treci. i, znam da zvucim ko komunjara, ali ni sloba nije ovako ojadio drzavu ko zuti. srecom pa se narod opametio, i ne glasa vise za ds. 11 posto, jad i beda. to je manje od sps-a, a oni su gnjavili isto desetak godina.

Beogradjanin ali pravi

pre 10 godina

Zemun nije Beograd barem ne onaj gde zive izbeglice, ni Surcin nije Beograd barem onaj gde se naselise provincijalci i izbeglice. Beograd su drzale centralne gradske opstine a to su Vracar, Savski Venac, Stari grad, vecina Novog Beograda, Zvezdara i urbani delovi Palilule i Cukarice. U svim tim ostinama je DS na vlasti. Mogu tabloidi ko turska serija da izmisljaju u sprezi sa SNS-om razne afere ali Beogradjani ne nasedaju na takav trik

grobar

pre 10 godina

ako si za DEMOKRATSKU STRANKU lajkuj (podrži) ovaj komentar, ako si za SNS dislajku j(ne podrži) ovaj komentar, ako si za nesto treće ignoriši

SNS prevaranti

pre 10 godina

Dvadeset procenata Beogradjana bi ponovo volelo da vidi DJilasa na mestu gradonacelnika ?! Koliko vidim, to je pad od petnaestak procenata u odnosu na 2012. A kad pocnu da se otvaraju afere vezane za beogradska javna preduzeca, nece ni deset procenata da sakupi.
P.S. Ko vas je prevario da je Stefanovic kandidat SNS-a za gradonacelnika Beograda?!
(ema, 12. oktobar 2013 16:52)

Šta je prepakovani radikali, kad ste videli da je klimoglavac tropa odmah ga otpisujete...hehehe , ma nije on kandidat...hehehe...koji ste vi bednici, i vaša politika ,,lažno optužiti političkog protivnika i onda idemo na glasačka mesta''...a sve to radite zato što ste neznalice i niko ne bi glasao za vas...Prošla vam je prevara-laž o krađi 600.000 glasova pa vam se osladilo, postala matrica...ali, kad krene narod na vas, po onih 100 milijardi evra...bežaćete...

Ivana

pre 10 godina

Đilas pobeđuje, nema dileme, mogu oni da plate još sto istraživačkih agencija. Na svake dve nedelje neka agencija "utvrdi" da sns ima bezrezervnu podršku. Važi.

Sara

pre 10 godina

Tako je bilo i na proslim izborima, vise od pola Srbije za Tadica i DS....kad ono....Danima nisi smeo da ukljucis TV a da ne cujes hvalospeve podrske od razno raznih analiticara i posebno se secam upravo Marka Blagojevica i njegovog istrazivsnja o pdrsci bivsem predsedniku. A onda su se svi nesto odjednom ucutali nakon Tomine pobede. Tako da ove price kako SNS uziva ovoliku podrsku, a posebno SPS....nema blage veze! Ili iza tog istrazivanja stoji nesto drugo.....mozda navlaka...hehehe!

NScentar

pre 10 godina

Ja vidim da ce Djilas ne samo da opet biti gradonacelnik Beograda, nego da ce jedan dan biti i premier Srbije. SNS i SPS su gotovi. Dve neozbiljne stranke sto samo vode kampanje za vise fotelje, a nista, nista ne rade da poboljsaju standard zivota Srpsom narodu. Vec godinu i po dana na vlasti, a Srbija sve lose zivi, zasto? Demogogija je lepa, i lepo zvuci, ali ne kupuje hleba. SNS koalicijo, ili poboljsate standard zivota narodu Srbije, ili gubite se. Koliko dugo vam treba ? Godinu, dve, tri, pet, deset ? Narod ne moze da vas ceka.

Nina

pre 10 godina

"SNS uživa i najveću podršku i u državi, 42 odsto"

Tih 42% ste izvukli odakle? Il' je u pitanju neki naftalin, il' je u pitanju ona većina od 25% građana koji su glasali za njih (ni 50% glasača nije izašlo na izbore). Od sveukupnog broja građana sigurno nije.

dzoki

pre 10 godina

Sto se tice Djilasa...ako se gleda realno moze se ovako razmisljati - uradio je dosta toga za Beograd (nasim novcem i kreditima) ali je stvorena takva situacija u gradu da niko ne moze da radi normalno osim ako nije u DS. Tako da,ako vam je cool da vasi unuci vracaju kredite (za nesto sto stvarno jeste lepo) i da radite za 200e onda je Djilas super.

ema

pre 10 godina

Dvadeset procenata Beogradjana bi ponovo volelo da vidi DJilasa na mestu gradonacelnika ?! Koliko vidim, to je pad od petnaestak procenata u odnosu na 2012. A kad pocnu da se otvaraju afere vezane za beogradska javna preduzeca, nece ni deset procenata da sakupi.
P.S. Ko vas je prevario da je Stefanovic kandidat SNS-a za gradonacelnika Beograda?!

R. Marković

pre 10 godina

Rečenice u ovom slučaju sudovi, u podnaslovu su u suprotnosti jedna sa drugom. Nemogu da budu najpopularniji i SNS i Đilas. Trebao je CESID da kaže ono što im je na srcu. Da je Đilas naj popularniji. Ne bih se niko ljutio, a koliko bih verovali...?

MUP

pre 10 godina

Verujete cesidu? pa oni su u drustvu agenata CIA iz krizne grupe, pola sata pre zavrsetka brojanja glasova objavili da je Milov referendum o nezavisnoj Crnoj Gori uspeo.Djilas mora na robiju,ali zajedno sa Tadicem,Djelicem i naravno Dzej,to jest Dinkicem.

Nsa

pre 10 godina

Ja mislim da u Beogradu treba da ostane Djilas.Nek uzme sve sto moze, neka zaduzi jos Beograd,nek se obogati sto vise moze, sta ima veze, to beogradjani ocigledno vole. :)))

pera kojot genije

pre 10 godina

@dorchol: druže, ne izazivaj sudbu kletu, vidi koliko minusa si dobiJo od radikala (verovatno od jednog ili dvoje istih)...

србин

pre 10 godina

Ово су небулозе! Немам ништа против Ђиласа али ДС је онаквим терањем Тадића пропао! Да и неговорим о најгорем премијеру у модерној Србији Цветковићу!

momcilo antic

pre 10 godina

Strasno me zanima na kojim punktovima vrsi anketu i po kom rezimu daje podatke CESID,zato sto kazem i garantujem da nisu tacni da Djilas ima podrsku Bg-ja.

Milan

pre 10 godina

I ja sam nezaustavljiv kada izvodim katu. To upravo radite i vi, borite se sa zamisljenim neprijateljem, zamajavate ovaj tupavi narod izmisljenom borbom.

emma

pre 10 godina

(SNS prevaranti, 12. oktobar 2013 20:54)
Realan i cinjenicama potkrepljen odgovor na konstataciju da DJilas ima vrtoglav pad popularnosti u odnosu na proslu godinu nisam dobila, izuzev salve uvreda. To ipak vise svedoci o kulturi i evropeizmu kojim se dicite. Primecujem i novi manir komentatora DS-a. Sve sto nije za DJilasa je naprednjacko. Ili to mislite da u Srbiji nema i drugih politickih opcija . Ja sam clan jedne opcije koja ima stotinama dugu tradiciju : GSP (Gledaj Svoja Posla).

buducnost...

pre 10 godina

Nikola Nikolic@
Samo nam nisi rekao koliko ce decenija trajati taj njegov povratak u buducnost ili na mesto Predsednika Pepublike Srbije! Koliko znamo on je otisao u politicku proslost a ne smesi mu se bas ni neka svetla politicka buducnost... Lepo je biti optimista ali ubi nas ova realnost u Srbiji, kao mac za vratom nam je!

Пјер

pre 10 godina

А јуче прочитах мало другачије резултате овог истог истраживања, по којем и Двери имају 6% у Београду. Не разумем зашто је данас тај податак избачен?

veca-pereca

pre 10 godina

e sad, ako se ne varam, sns je pobedio na prethodnim izborima za neke dve hijade glasova?!? ljudi pri tom masovno nisu izasli na izbore, a to su bili pre svega glasaci ds...drugo, setite se samo koliko su anatemisali vuka nekada, pa djindjica, zatim danas djilasa...o jovanovicu i da ne pricamo, on je vec dugo na tapetu...i sad posle svih ruznih stvari koje su se pisale,izgovarale u dobro poznatom radikalskom maniru, mislim da je djilasov rejting vise nego fantastican... plus izaci cemo svi koji nismo onomad izasli na izbore...i da i ljudima koji podrzavaju sns a misle nesto svojom glavom je dozlogrdilo konstantno najvljivanje te ovog te onog, te investicije samo sto nisu dosle, te srbija velesila, te svi su lopovi samo mi posteni...tek ima nas koji se dobro secamo kako je vucic najava i pre deset godina mlatio papirima i pricao kojesta, a pre njega je to radio njegov ucitelj seselj... jer da vam nije bilo ds nikad vi ne bi iz srbije izasli, bili ste na svim crnim listama...bez obzira na sve, najvise zameram ds sto je oziveo sps 2008. zato nisam glasala prosli put, al sledece izbore necu omasiti...i jos nesto, nek su i krali bar smo nesto i videli i dobili, a vi samo maglu znate da prodajete, pogledajte na sta vam lici moj zemun, selendru ste napravili od njega....

Boban

pre 10 godina

Kako stvari trenutno stoje, najbolje bi bilo da Beograd dobije dva gradonacelnika. Jedan da predstavlja "Beogradjane" sa obilaznice oko Beograda, a drugi da predstavlja prave Beogradjane. Molio bih da se ovo shvati bez uvrede. Problemi koje imaju centralne gradske opstine, mnogo se razlikuju od problema prigradskih opstina.

masa

pre 10 godina

Od 2000 nisam izlazio na izbore, ali sada sam shvatio da na lokalne izbore moram da izadjem. Naravno, dacu glas coveku sa iskustvom u vodjenju grada, kolegi sa masinskog fakulteta, a to je gospodin Dragan Djilas. Ponosan sam njegovim radom i doslednoscu u radu. Zameram mu sto iz gradske uprave ne izbaci neznalice i neradnike, a isti mu rade o glavi, znam mnoge koji su tamo nasli utociste. Posebno se odnosi na gradsku inspekciju, malo je onih koji znaju svoj posao, a ne trude se da ga nauce. Njihovi rukovodioci su jos gori, isti su postavljena lica, SPS, LDP, PUPS. Ako zelimo da nam grad bude grad kojim cemo se ponositi onda dajmo podrsku coveku sa znanjem i iskustvom. Ako je od istog, bilo malverzacija, prepustimo to policiji, tuziocu i sudu. Ako je kriv treba da odgovara.

cervoss

pre 10 godina

Ajde objavite da SNS ima 100% podrske pa da prestanu ova besmislena istrazivanja koja su pokazala da ce Tadic za 15% vise pobediti Tomu!!!

Zoran

pre 10 godina

Ne znam za ove statistike ali Đilas im je dao domaći - obećaj, napravi projekat, obezbedi novac, završi na vreme. To Beograđani vide i cene

Smotanko

pre 10 godina

Svaka čast Đilasu, kada je i pored vlastodržačke ljubavi sa SPS-om i njegovim satelitima, *sam* uspeo da nam urniše javna preduzeća u Beogradu !!!

master dr

pre 10 godina

Djilas i Vucic treba da vode drzavu zajedno,ali prvo da najure hostaplere,lopove,krvopije iz svojih stranaka i da SPS i URS lopovi konacno odu u politicku istoriju! Ne mogu ni sam da verujem da sam ovo napisao,ali.....

NScentar

pre 10 godina

Izbori ce najbolje pokazati koliku podrsku ima SNS u narodu i koliko narod ceni rad SNS - a!
(Kasalica, 12. oktobar 2013 15:31)

A kad SNS izgubi, sta ces onda reci? SNS nije resenje za sve. Oni su samo godinu plus dana na vlasti, ali nista uradili za standard zivota srpskom narodu. OK, ima neki datum, ide Dacic na Kosovo, ali sta to znaci sutra na pijac ili u market, nista. Ja licno, nisam zadovoljan sa SNS, moj zivot nije bolji od kako su na vlasti, ali su mi obecali da ce biti mnogo bolji. Sta ja sad da verujem?

beogradjanin

pre 10 godina

13 godina sam morao da gledam ds u beogradu. ajd sad, malo da odmore, neko drugi (pa nek su i naprednjaci) desetak godina, pa posle toga opet neko treci. i, znam da zvucim ko komunjara, ali ni sloba nije ovako ojadio drzavu ko zuti. srecom pa se narod opametio, i ne glasa vise za ds. 11 posto, jad i beda. to je manje od sps-a, a oni su gnjavili isto desetak godina.

glasac ds-a

pre 10 godina

Izbori su najbolje ispitivanje javnog mnjenja.Pred prošle izbore ankete su govorile da Sns ima preko 30% podrške,a neke čak i blizu 40%,a na izborima se ispostavilo da Sns ima samo par poslanika više.Takodje po anketama Tadić je bio u velikoj prednosti u odnosu na Tomu(pa je raspisao predsedničke izbore i uvalio nam "kosku" koju još uvek gutamo),a na kraju zna se da je Toma pobedio za nekoliko 10-na hiljada glasova.Naravoučenije,ankete u ovoj zemlji treba uzeti sa rezervom.

Slobodan

pre 10 godina

Cesid - da li su to oni koji su objektivno analizirali izbore u Crnoj Gori - tacno i sveobuhvatno u roku od 2 minuta po zavrsetku.

Da li je i gospodin Todoric ucestvovao u istrazivanju

jela

pre 10 godina

Djilas bi izgleda da bude dozivotni gradonacelnik Beograda uprkos tome sto mu se smanjuje podrska, ne samo Beogradjana, vec i sto nema podrsku svojih stranackih kolega koji bi na njegovom mestu da vide nekog drugog a ne coveka konji je unazadio DS, a i sve nas.