Ponedeljak, 22.07.2013.

00:36

"VOA Srbije plasirala aferu Snimak"

Crnogorski premijer Milo Đukanović izneo je tvrdnju da je aferu "Snimak" plasirala Vojno-obaveštajna služba Srbije, uz pomoć podgoričkog dnevnog lista Dan.

Izvor: Beta

"VOA Srbije plasirala aferu Snimak" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

kimi

pre 10 godina

milo je u pravu. nazalost u srbiji vlada mrak jer nema slobode medija i svakome moze da se napakuju najgore lazi od strane korumpiranih novinara.

Ivan

pre 10 godina

Pateticna izjava, doduse i malo smesna i zalosna u isto vreme. Da je rekao da su vanzemaljci objavili pre bi poverovali ljudi...

Evo nemamo pametnija posla nego da se bavimo Crnom Gorom.

mlekadzija

pre 10 godina

Ne cudi me ni ova izjava osvedocenog srbomrsca. No porazavajuce je cutanje aktuelne vlasti... Da li smo stvarno toliko bedni da se svako moze da istresa na nas bez ikakve reakcije. Pogotovo ovakav lik....

prellee

pre 10 godina

Naš je "Vučić" baš vučić prema ovome vuku. Već 20. godina uzima koliko mu treba, da li narodu išta preostane, sam se pitam. Stvorio svoje privatno carstvo i sada mu treba jaka policija koja će to da zaštiti. Jedno je bitno, ovakvi su u potpunosti slobodni da rade šta hoće, toliko su bogati da pravo, nekretnine, hotele ,ljude mogu kupti za sebe. Za nijih pravo i pravda postoje sam ona papiru. Sve kupuju NOVCEM ,jer novac je istinska MOĆ.Gori i opasnije su od svake prethodne vlasti.

Pera

pre 10 godina

U drzavama u kojima zadnjih 70-ak godina do uspeha dolaze iskljucivo najvaci prevaranti (cast izuzecima), normalno je da vladaju najbolji u toj igri.

CG

pre 10 godina

Svakome kod nas u CG je vec 20 godina jasno da Milo salje svoje emisare u svako selo i grad da kupuju glasove za DPS...
A oni koji rade u drzavnim sluzbama moraju glasati za tog zlocinca ili lete napolje...

Samo polako, rjesicemo se te bagre Djukanovica, Krivokapica i uvezenog Andreja Nikolaidisa koji je juce kao izbjeglica dosao iz Sarajeva, a danas nam objasnjava ko smo i sta smo...

Doci ce i komunjarama kraj i u Crnoj Gori...

Бојан Илић

pre 10 godina

Чика Мило!
Па и да си у праву (свака прича има "два краја"), "огрешио " си се о мој род, а и до скоро Твој!
Или ако Ти је лакше, о онај који те је "школовао и хранио"!
Да је правде, макар би као чика Мишко, да те ставе на место барем "привидно" !
Хвала за објаву!

cvexi

pre 10 godina

Ja bih voleo da su nase sluzbe tako mocne, ali su one previse oslabljene i razbijene u zadnjoj deceniji, tako da ova izjava deluje smesno.

visi

pre 10 godina

Pa jassno je svima i vrapcima na grani da Srbija radi danonocno na RUSENJU Crnogorske Vlasti. Ali tu je za svaki slucaj Ujka Sem. Pa se Milo nema sta sekirati.

poslednji iz stare garde

pre 10 godina

Kaze,*Prema mojim saznanjima*, te reci dovoljno govore da ni on sam nije siguran da sve ovo nije istina, jer su im se (DPS) ovakvi razgovori i namere o koriscenju drzavnog resursa u svoje svrhe ocigledno desavali, a verovatno je zloupotreba i bilo, samo prvo treba dokazati optuzbu, a onda naci uzivaoce zloupotrebljenih sredstava... Licno, mislim da ce Milo jos jednom spreciti pokusaj pretvaranja Crne Gore u transparentno drustvo

Srbenda

pre 10 godina

Srpska vojska je sastavljena od srpskog kadra, sto se za policiju i ostale sa znackama ne bi moglo reci... Zato je toliko i siguran Milo !!! Ukinuti urednu na zakon, a onda da se osobe sa dvojnim drzavljanstvom proteraju iz sluzbi bezbednosti po uzoru na sve bivse republike !!!

Waldemar

pre 10 godina

U Srbiji je 90tih bio hit "Udruzena zavera CIA-e, Vatikana..." U CG je danas to "Udruzena zavera VOA-e, Patrijarsije..." :) Presmesno !

ranko

pre 10 godina

Gde ima dima ima i vatre. U svemu tome je interesantno kakve su zapravo nadleznosti VOA? Ona bese vojna ili civilna sluzba? E moj Vucicu, ko ti vodi VOA dobro jos nesto ne ispliva.

Relja

pre 10 godina

Meni je veci problem sto oni vladaju i dalje ovde, narocito u Vojvodini. Ako navedem glavnog - necete objaviti, pouzdano znam. Posle Butureviceve smrti, na celu FK Vojvodina nasledio ga je 24-godisnji sin, koji nema pojma o fudbalu. Ako samo pogledate glavne sponzore, bice vam jasno ko, kako i za sta koristi ovaj klub. Crnogorske mafijase nisu dirali u Sablji, ni sada ih ne diraju ni medju 24, a ni medju ostalima. Oni su u Srbiji kao beli medvedi.

Izdajnik

pre 10 godina

da da da... i cigare mu je VOA podmetala vise od 10 godina...
a mi bese imamo ili nemamo ministra vojnog (njemu pripada VOA u svakom slucaju)??? Smenite Vucica!

dulestar

pre 10 godina

Ljudi pa kako ne razumete ovde neko tera "komendiju" sa nama! U pravu je Milo! Nije vazno šta je na snimku koji dokazuje krađu DPS-a ne nikako ovede se radi o VOA i novine DAN, jer kako su smeli oni uopšte i pomisliti da optuže čoveka koji je demokratski već 20 godina na vlasti! Sramota šta rade ove novine, ali stvarno! Ne daj se Milo napakovali ti šverc i krijumčarenje, a sada i krađu glasova i to još sa dokazima, kako ih samo nije sramota?

Alex PB

pre 10 godina

Za svo vreme od kada sam predsednik DPS nikada nismo zloupotrebljavali državne resurse u svrhu pobede na izborima”, kazao je Đukanović. On je rekao da je DPS pobede na izborima ostvarivala isključivo demokratskim sredstvima.
Kaze preposteni Milo! :)

ostap

pre 10 godina

Ma nemoguće da nasse sluzzbe to mogu da rade. One nikad nisu radile na takav naccin ni prema kome. Pa i ono ssto su prislusskivale skoro milion gradjana preko mobilnih operatera kazzu, bilo je po zakonu. Inacce ne bi oni. Uvek su se drzzali pravila. Joss od 45. a verujem i u Kraljevini Jugoslaviji i pre nje.

Gavra

pre 10 godina

Pobogu, zasto nasi cute? Ili izvrsiti rekonstrukciju koordinatora sluzbi bezbodnosti ili uputiti makar protestno diplomatsko pismo. Zar je moguce da cemo ostati nemi na ovako bacenu rukavicu?

Jovan

pre 10 godina

Sedam godina i dva meseca nezavisnosti, a Beograd je njemu i dalje kriv za sve. Zalosno za sve drzavljane Crne Gore koji i dalje veruju u ove gluposti.

d.j.

pre 10 godina

Taman od kako su se odnosi dveju vlada CG i SRB podigli na najvisi dosadanji nivo(Djukanovic -Dacic)eto ti Koordinatora Vucica i uprska citavu stvar sa svojim KOSom i VOa.

Ljubisa

pre 10 godina

Ma verujemo vam gospodine Milo.I kod nas u Srbiji je potpuno isto. Nikad nije bilo partijskjog zaposljavanja, zlupotreba budzetskih fondova... Ponosno uzdignute glave s pogledom u svetlu buducnost,ne osvrcite se na "zlurade komentare" .

Петар Миловановић

pre 10 godina

„Đukanović je na sednici odbora saopštio da je "iskreno uveren" da je pomenuta afera "spinovanje jednog medija potpomognuto vojno-obaveštajnim službama Srbije". Е вала, када те наспинују талијански карабињери због шверца цигарета и дотурања проститутки Берлусконију, поготову молдавки, завршиће се твоја комунистичка каријера и ти ћеш бити упамћен као комуниста који је најдуже остао на власти и који никада није сметао евроамериканцима. Само им је сметао комуниста Слободан Милошевић и петокраке на државним зградама, а не смета им данас 27 петокрака на застави ЕУ и то жуте!

Predrag

pre 10 godina

Ako misle da Milo laže neka VOA izda demanti i neka podnese tužbu za klevetu. Smem da se kladim da to neće uraditi. Treba li građane Srbije podsećati na Acu Tomića i ostalu ekipu koja tamo radi (radila)?

svraka svraki oko iskopati neće

pre 10 godina

Ovaj Đukanović do sada nikad nije propustio priliku da pljune po Srbiji ili da je okrivi za sve loše što se dešava u CG. A naš predsednik Toma je inače u odličnim odnosima da njim.

haha

pre 10 godina

Ofucano i neupotrebljivo...bas onako kako i dolikuje jednom od najboljih Milosevicevih ucenika...nego interesuje me naprednjacka reakcija na ove optuzbe posto su kao postali teski ortaci sa Djukanovicem...

goranns

pre 10 godina

Ovo je strasna optuzba na racun srbije. Nasa vlada bi sada morala pod hitno traziti objasnjenje i dokaze ili izvinjenje. u protivnom odmah prekinuti diplomatske odnose. Ovo je stvrano vrhunski bezobrazluk, ovaj Milo kad god ima neki unutrasnji problem on za to optuzi Srbiju i nikome nista. Pa ne moze vise tako, neka sad snosi posledice.

neba

pre 10 godina

Rece covek - Vojska Srbije i ja umalo da puknem od smeha...
Umalo da poverujem da VS jos i moze da uradi nesto na takmicenju lokalnih Lovackih udruzenja Bajcetine(pored tolike subvencije drzave, jos malo pa ce da se prikljuci `aktivnim muzejima`)...
Milo, kada dajes izgovore za svoje kradje, ajd` promeni plocu - ova se sama od sebe ofucala, pa vise i nije `kredibilna`...

Oko

pre 10 godina

Ko god je poslusao minut razgovora sa te sjednice - sve mu je jasno. A ne cudim se ni Milu kad hoce sve nas ovdje da napravi magarcima da ustvari ne razumijemo srpski.

Oko

pre 10 godina

Ko god je poslusao minut razgovora sa te sjednice - sve mu je jasno. A ne cudim se ni Milu kad hoce sve nas ovdje da napravi magarcima da ustvari ne razumijemo srpski.

Suva pita od kokosovog brasna

pre 10 godina

Nista od ovog nece biti, cak i da se dokaze da je Milo Dzek Trbosek, jer odavno je ovo postala neka ostrascena, macho utakmica tipa "mi protiv njih", gde i Milovi glasaci dobro znaju koga podrzavaju, ali se inate i sebi i celom svetu. Malo toga se u u birackom telu Crne Gore (a uostalom i Srbije i drugih zemalja Balkana) bazira na racionalnom politickom rezonovanju, vec se otprilike sve svodi na neke licne polu-interese i cekanje prilike da se politicki protivnik izvrgne ruglu... Neka vam je sa srecom.

Александар Џунић

pre 10 godina

Док је америчка рука на твом рамену, сви твоји греси чекаће у реду за правду.

Александар Џунић

pre 10 godina

Док је америчка рука на твом рамену, сви твоји греси чекаће у реду за правду.

Suva pita od kokosovog brasna

pre 10 godina

Nista od ovog nece biti, cak i da se dokaze da je Milo Dzek Trbosek, jer odavno je ovo postala neka ostrascena, macho utakmica tipa "mi protiv njih", gde i Milovi glasaci dobro znaju koga podrzavaju, ali se inate i sebi i celom svetu. Malo toga se u u birackom telu Crne Gore (a uostalom i Srbije i drugih zemalja Balkana) bazira na racionalnom politickom rezonovanju, vec se otprilike sve svodi na neke licne polu-interese i cekanje prilike da se politicki protivnik izvrgne ruglu... Neka vam je sa srecom.

Jovan

pre 10 godina

Sedam godina i dva meseca nezavisnosti, a Beograd je njemu i dalje kriv za sve. Zalosno za sve drzavljane Crne Gore koji i dalje veruju u ove gluposti.

neba

pre 10 godina

Rece covek - Vojska Srbije i ja umalo da puknem od smeha...
Umalo da poverujem da VS jos i moze da uradi nesto na takmicenju lokalnih Lovackih udruzenja Bajcetine(pored tolike subvencije drzave, jos malo pa ce da se prikljuci `aktivnim muzejima`)...
Milo, kada dajes izgovore za svoje kradje, ajd` promeni plocu - ova se sama od sebe ofucala, pa vise i nije `kredibilna`...

Ljubisa

pre 10 godina

Ma verujemo vam gospodine Milo.I kod nas u Srbiji je potpuno isto. Nikad nije bilo partijskjog zaposljavanja, zlupotreba budzetskih fondova... Ponosno uzdignute glave s pogledom u svetlu buducnost,ne osvrcite se na "zlurade komentare" .

svraka svraki oko iskopati neće

pre 10 godina

Ovaj Đukanović do sada nikad nije propustio priliku da pljune po Srbiji ili da je okrivi za sve loše što se dešava u CG. A naš predsednik Toma je inače u odličnim odnosima da njim.

Oko

pre 10 godina

Ko god je poslusao minut razgovora sa te sjednice - sve mu je jasno. A ne cudim se ni Milu kad hoce sve nas ovdje da napravi magarcima da ustvari ne razumijemo srpski.

goranns

pre 10 godina

Ovo je strasna optuzba na racun srbije. Nasa vlada bi sada morala pod hitno traziti objasnjenje i dokaze ili izvinjenje. u protivnom odmah prekinuti diplomatske odnose. Ovo je stvrano vrhunski bezobrazluk, ovaj Milo kad god ima neki unutrasnji problem on za to optuzi Srbiju i nikome nista. Pa ne moze vise tako, neka sad snosi posledice.

Петар Миловановић

pre 10 godina

„Đukanović je na sednici odbora saopštio da je "iskreno uveren" da je pomenuta afera "spinovanje jednog medija potpomognuto vojno-obaveštajnim službama Srbije". Е вала, када те наспинују талијански карабињери због шверца цигарета и дотурања проститутки Берлусконију, поготову молдавки, завршиће се твоја комунистичка каријера и ти ћеш бити упамћен као комуниста који је најдуже остао на власти и који никада није сметао евроамериканцима. Само им је сметао комуниста Слободан Милошевић и петокраке на државним зградама, а не смета им данас 27 петокрака на застави ЕУ и то жуте!

haha

pre 10 godina

Ofucano i neupotrebljivo...bas onako kako i dolikuje jednom od najboljih Milosevicevih ucenika...nego interesuje me naprednjacka reakcija na ove optuzbe posto su kao postali teski ortaci sa Djukanovicem...

Oko

pre 10 godina

Ko god je poslusao minut razgovora sa te sjednice - sve mu je jasno. A ne cudim se ni Milu kad hoce sve nas ovdje da napravi magarcima da ustvari ne razumijemo srpski.

Gavra

pre 10 godina

Pobogu, zasto nasi cute? Ili izvrsiti rekonstrukciju koordinatora sluzbi bezbodnosti ili uputiti makar protestno diplomatsko pismo. Zar je moguce da cemo ostati nemi na ovako bacenu rukavicu?

dulestar

pre 10 godina

Ljudi pa kako ne razumete ovde neko tera "komendiju" sa nama! U pravu je Milo! Nije vazno šta je na snimku koji dokazuje krađu DPS-a ne nikako ovede se radi o VOA i novine DAN, jer kako su smeli oni uopšte i pomisliti da optuže čoveka koji je demokratski već 20 godina na vlasti! Sramota šta rade ove novine, ali stvarno! Ne daj se Milo napakovali ti šverc i krijumčarenje, a sada i krađu glasova i to još sa dokazima, kako ih samo nije sramota?

Waldemar

pre 10 godina

U Srbiji je 90tih bio hit "Udruzena zavera CIA-e, Vatikana..." U CG je danas to "Udruzena zavera VOA-e, Patrijarsije..." :) Presmesno !

Predrag

pre 10 godina

Ako misle da Milo laže neka VOA izda demanti i neka podnese tužbu za klevetu. Smem da se kladim da to neće uraditi. Treba li građane Srbije podsećati na Acu Tomića i ostalu ekipu koja tamo radi (radila)?

Relja

pre 10 godina

Meni je veci problem sto oni vladaju i dalje ovde, narocito u Vojvodini. Ako navedem glavnog - necete objaviti, pouzdano znam. Posle Butureviceve smrti, na celu FK Vojvodina nasledio ga je 24-godisnji sin, koji nema pojma o fudbalu. Ako samo pogledate glavne sponzore, bice vam jasno ko, kako i za sta koristi ovaj klub. Crnogorske mafijase nisu dirali u Sablji, ni sada ih ne diraju ni medju 24, a ni medju ostalima. Oni su u Srbiji kao beli medvedi.

d.j.

pre 10 godina

Taman od kako su se odnosi dveju vlada CG i SRB podigli na najvisi dosadanji nivo(Djukanovic -Dacic)eto ti Koordinatora Vucica i uprska citavu stvar sa svojim KOSom i VOa.

CG

pre 10 godina

Svakome kod nas u CG je vec 20 godina jasno da Milo salje svoje emisare u svako selo i grad da kupuju glasove za DPS...
A oni koji rade u drzavnim sluzbama moraju glasati za tog zlocinca ili lete napolje...

Samo polako, rjesicemo se te bagre Djukanovica, Krivokapica i uvezenog Andreja Nikolaidisa koji je juce kao izbjeglica dosao iz Sarajeva, a danas nam objasnjava ko smo i sta smo...

Doci ce i komunjarama kraj i u Crnoj Gori...

Бојан Илић

pre 10 godina

Чика Мило!
Па и да си у праву (свака прича има "два краја"), "огрешио " си се о мој род, а и до скоро Твој!
Или ако Ти је лакше, о онај који те је "школовао и хранио"!
Да је правде, макар би као чика Мишко, да те ставе на место барем "привидно" !
Хвала за објаву!

Alex PB

pre 10 godina

Za svo vreme od kada sam predsednik DPS nikada nismo zloupotrebljavali državne resurse u svrhu pobede na izborima”, kazao je Đukanović. On je rekao da je DPS pobede na izborima ostvarivala isključivo demokratskim sredstvima.
Kaze preposteni Milo! :)

Izdajnik

pre 10 godina

da da da... i cigare mu je VOA podmetala vise od 10 godina...
a mi bese imamo ili nemamo ministra vojnog (njemu pripada VOA u svakom slucaju)??? Smenite Vucica!

Srbenda

pre 10 godina

Srpska vojska je sastavljena od srpskog kadra, sto se za policiju i ostale sa znackama ne bi moglo reci... Zato je toliko i siguran Milo !!! Ukinuti urednu na zakon, a onda da se osobe sa dvojnim drzavljanstvom proteraju iz sluzbi bezbednosti po uzoru na sve bivse republike !!!

cvexi

pre 10 godina

Ja bih voleo da su nase sluzbe tako mocne, ali su one previse oslabljene i razbijene u zadnjoj deceniji, tako da ova izjava deluje smesno.

poslednji iz stare garde

pre 10 godina

Kaze,*Prema mojim saznanjima*, te reci dovoljno govore da ni on sam nije siguran da sve ovo nije istina, jer su im se (DPS) ovakvi razgovori i namere o koriscenju drzavnog resursa u svoje svrhe ocigledno desavali, a verovatno je zloupotreba i bilo, samo prvo treba dokazati optuzbu, a onda naci uzivaoce zloupotrebljenih sredstava... Licno, mislim da ce Milo jos jednom spreciti pokusaj pretvaranja Crne Gore u transparentno drustvo

mlekadzija

pre 10 godina

Ne cudi me ni ova izjava osvedocenog srbomrsca. No porazavajuce je cutanje aktuelne vlasti... Da li smo stvarno toliko bedni da se svako moze da istresa na nas bez ikakve reakcije. Pogotovo ovakav lik....

prellee

pre 10 godina

Naš je "Vučić" baš vučić prema ovome vuku. Već 20. godina uzima koliko mu treba, da li narodu išta preostane, sam se pitam. Stvorio svoje privatno carstvo i sada mu treba jaka policija koja će to da zaštiti. Jedno je bitno, ovakvi su u potpunosti slobodni da rade šta hoće, toliko su bogati da pravo, nekretnine, hotele ,ljude mogu kupti za sebe. Za nijih pravo i pravda postoje sam ona papiru. Sve kupuju NOVCEM ,jer novac je istinska MOĆ.Gori i opasnije su od svake prethodne vlasti.

Ivan

pre 10 godina

Pateticna izjava, doduse i malo smesna i zalosna u isto vreme. Da je rekao da su vanzemaljci objavili pre bi poverovali ljudi...

Evo nemamo pametnija posla nego da se bavimo Crnom Gorom.

Pera

pre 10 godina

U drzavama u kojima zadnjih 70-ak godina do uspeha dolaze iskljucivo najvaci prevaranti (cast izuzecima), normalno je da vladaju najbolji u toj igri.

visi

pre 10 godina

Pa jassno je svima i vrapcima na grani da Srbija radi danonocno na RUSENJU Crnogorske Vlasti. Ali tu je za svaki slucaj Ujka Sem. Pa se Milo nema sta sekirati.

ostap

pre 10 godina

Ma nemoguće da nasse sluzzbe to mogu da rade. One nikad nisu radile na takav naccin ni prema kome. Pa i ono ssto su prislusskivale skoro milion gradjana preko mobilnih operatera kazzu, bilo je po zakonu. Inacce ne bi oni. Uvek su se drzzali pravila. Joss od 45. a verujem i u Kraljevini Jugoslaviji i pre nje.

kimi

pre 10 godina

milo je u pravu. nazalost u srbiji vlada mrak jer nema slobode medija i svakome moze da se napakuju najgore lazi od strane korumpiranih novinara.

ranko

pre 10 godina

Gde ima dima ima i vatre. U svemu tome je interesantno kakve su zapravo nadleznosti VOA? Ona bese vojna ili civilna sluzba? E moj Vucicu, ko ti vodi VOA dobro jos nesto ne ispliva.

d.j.

pre 10 godina

Taman od kako su se odnosi dveju vlada CG i SRB podigli na najvisi dosadanji nivo(Djukanovic -Dacic)eto ti Koordinatora Vucica i uprska citavu stvar sa svojim KOSom i VOa.

Predrag

pre 10 godina

Ako misle da Milo laže neka VOA izda demanti i neka podnese tužbu za klevetu. Smem da se kladim da to neće uraditi. Treba li građane Srbije podsećati na Acu Tomića i ostalu ekipu koja tamo radi (radila)?

kimi

pre 10 godina

milo je u pravu. nazalost u srbiji vlada mrak jer nema slobode medija i svakome moze da se napakuju najgore lazi od strane korumpiranih novinara.

ranko

pre 10 godina

Gde ima dima ima i vatre. U svemu tome je interesantno kakve su zapravo nadleznosti VOA? Ona bese vojna ili civilna sluzba? E moj Vucicu, ko ti vodi VOA dobro jos nesto ne ispliva.

Александар Џунић

pre 10 godina

Док је америчка рука на твом рамену, сви твоји греси чекаће у реду за правду.

Jovan

pre 10 godina

Sedam godina i dva meseca nezavisnosti, a Beograd je njemu i dalje kriv za sve. Zalosno za sve drzavljane Crne Gore koji i dalje veruju u ove gluposti.

Петар Миловановић

pre 10 godina

„Đukanović je na sednici odbora saopštio da je "iskreno uveren" da je pomenuta afera "spinovanje jednog medija potpomognuto vojno-obaveštajnim službama Srbije". Е вала, када те наспинују талијански карабињери због шверца цигарета и дотурања проститутки Берлусконију, поготову молдавки, завршиће се твоја комунистичка каријера и ти ћеш бити упамћен као комуниста који је најдуже остао на власти и који никада није сметао евроамериканцима. Само им је сметао комуниста Слободан Милошевић и петокраке на државним зградама, а не смета им данас 27 петокрака на застави ЕУ и то жуте!

neba

pre 10 godina

Rece covek - Vojska Srbije i ja umalo da puknem od smeha...
Umalo da poverujem da VS jos i moze da uradi nesto na takmicenju lokalnih Lovackih udruzenja Bajcetine(pored tolike subvencije drzave, jos malo pa ce da se prikljuci `aktivnim muzejima`)...
Milo, kada dajes izgovore za svoje kradje, ajd` promeni plocu - ova se sama od sebe ofucala, pa vise i nije `kredibilna`...

ostap

pre 10 godina

Ma nemoguće da nasse sluzzbe to mogu da rade. One nikad nisu radile na takav naccin ni prema kome. Pa i ono ssto su prislusskivale skoro milion gradjana preko mobilnih operatera kazzu, bilo je po zakonu. Inacce ne bi oni. Uvek su se drzzali pravila. Joss od 45. a verujem i u Kraljevini Jugoslaviji i pre nje.

visi

pre 10 godina

Pa jassno je svima i vrapcima na grani da Srbija radi danonocno na RUSENJU Crnogorske Vlasti. Ali tu je za svaki slucaj Ujka Sem. Pa se Milo nema sta sekirati.

svraka svraki oko iskopati neće

pre 10 godina

Ovaj Đukanović do sada nikad nije propustio priliku da pljune po Srbiji ili da je okrivi za sve loše što se dešava u CG. A naš predsednik Toma je inače u odličnim odnosima da njim.

goranns

pre 10 godina

Ovo je strasna optuzba na racun srbije. Nasa vlada bi sada morala pod hitno traziti objasnjenje i dokaze ili izvinjenje. u protivnom odmah prekinuti diplomatske odnose. Ovo je stvrano vrhunski bezobrazluk, ovaj Milo kad god ima neki unutrasnji problem on za to optuzi Srbiju i nikome nista. Pa ne moze vise tako, neka sad snosi posledice.

Gavra

pre 10 godina

Pobogu, zasto nasi cute? Ili izvrsiti rekonstrukciju koordinatora sluzbi bezbodnosti ili uputiti makar protestno diplomatsko pismo. Zar je moguce da cemo ostati nemi na ovako bacenu rukavicu?

haha

pre 10 godina

Ofucano i neupotrebljivo...bas onako kako i dolikuje jednom od najboljih Milosevicevih ucenika...nego interesuje me naprednjacka reakcija na ove optuzbe posto su kao postali teski ortaci sa Djukanovicem...

Suva pita od kokosovog brasna

pre 10 godina

Nista od ovog nece biti, cak i da se dokaze da je Milo Dzek Trbosek, jer odavno je ovo postala neka ostrascena, macho utakmica tipa "mi protiv njih", gde i Milovi glasaci dobro znaju koga podrzavaju, ali se inate i sebi i celom svetu. Malo toga se u u birackom telu Crne Gore (a uostalom i Srbije i drugih zemalja Balkana) bazira na racionalnom politickom rezonovanju, vec se otprilike sve svodi na neke licne polu-interese i cekanje prilike da se politicki protivnik izvrgne ruglu... Neka vam je sa srecom.

Oko

pre 10 godina

Ko god je poslusao minut razgovora sa te sjednice - sve mu je jasno. A ne cudim se ni Milu kad hoce sve nas ovdje da napravi magarcima da ustvari ne razumijemo srpski.

dulestar

pre 10 godina

Ljudi pa kako ne razumete ovde neko tera "komendiju" sa nama! U pravu je Milo! Nije vazno šta je na snimku koji dokazuje krađu DPS-a ne nikako ovede se radi o VOA i novine DAN, jer kako su smeli oni uopšte i pomisliti da optuže čoveka koji je demokratski već 20 godina na vlasti! Sramota šta rade ove novine, ali stvarno! Ne daj se Milo napakovali ti šverc i krijumčarenje, a sada i krađu glasova i to još sa dokazima, kako ih samo nije sramota?

Бојан Илић

pre 10 godina

Чика Мило!
Па и да си у праву (свака прича има "два краја"), "огрешио " си се о мој род, а и до скоро Твој!
Или ако Ти је лакше, о онај који те је "школовао и хранио"!
Да је правде, макар би као чика Мишко, да те ставе на место барем "привидно" !
Хвала за објаву!

CG

pre 10 godina

Svakome kod nas u CG je vec 20 godina jasno da Milo salje svoje emisare u svako selo i grad da kupuju glasove za DPS...
A oni koji rade u drzavnim sluzbama moraju glasati za tog zlocinca ili lete napolje...

Samo polako, rjesicemo se te bagre Djukanovica, Krivokapica i uvezenog Andreja Nikolaidisa koji je juce kao izbjeglica dosao iz Sarajeva, a danas nam objasnjava ko smo i sta smo...

Doci ce i komunjarama kraj i u Crnoj Gori...

Oko

pre 10 godina

Ko god je poslusao minut razgovora sa te sjednice - sve mu je jasno. A ne cudim se ni Milu kad hoce sve nas ovdje da napravi magarcima da ustvari ne razumijemo srpski.

cvexi

pre 10 godina

Ja bih voleo da su nase sluzbe tako mocne, ali su one previse oslabljene i razbijene u zadnjoj deceniji, tako da ova izjava deluje smesno.

Ljubisa

pre 10 godina

Ma verujemo vam gospodine Milo.I kod nas u Srbiji je potpuno isto. Nikad nije bilo partijskjog zaposljavanja, zlupotreba budzetskih fondova... Ponosno uzdignute glave s pogledom u svetlu buducnost,ne osvrcite se na "zlurade komentare" .

poslednji iz stare garde

pre 10 godina

Kaze,*Prema mojim saznanjima*, te reci dovoljno govore da ni on sam nije siguran da sve ovo nije istina, jer su im se (DPS) ovakvi razgovori i namere o koriscenju drzavnog resursa u svoje svrhe ocigledno desavali, a verovatno je zloupotreba i bilo, samo prvo treba dokazati optuzbu, a onda naci uzivaoce zloupotrebljenih sredstava... Licno, mislim da ce Milo jos jednom spreciti pokusaj pretvaranja Crne Gore u transparentno drustvo

Izdajnik

pre 10 godina

da da da... i cigare mu je VOA podmetala vise od 10 godina...
a mi bese imamo ili nemamo ministra vojnog (njemu pripada VOA u svakom slucaju)??? Smenite Vucica!

Srbenda

pre 10 godina

Srpska vojska je sastavljena od srpskog kadra, sto se za policiju i ostale sa znackama ne bi moglo reci... Zato je toliko i siguran Milo !!! Ukinuti urednu na zakon, a onda da se osobe sa dvojnim drzavljanstvom proteraju iz sluzbi bezbednosti po uzoru na sve bivse republike !!!

Relja

pre 10 godina

Meni je veci problem sto oni vladaju i dalje ovde, narocito u Vojvodini. Ako navedem glavnog - necete objaviti, pouzdano znam. Posle Butureviceve smrti, na celu FK Vojvodina nasledio ga je 24-godisnji sin, koji nema pojma o fudbalu. Ako samo pogledate glavne sponzore, bice vam jasno ko, kako i za sta koristi ovaj klub. Crnogorske mafijase nisu dirali u Sablji, ni sada ih ne diraju ni medju 24, a ni medju ostalima. Oni su u Srbiji kao beli medvedi.

Waldemar

pre 10 godina

U Srbiji je 90tih bio hit "Udruzena zavera CIA-e, Vatikana..." U CG je danas to "Udruzena zavera VOA-e, Patrijarsije..." :) Presmesno !

mlekadzija

pre 10 godina

Ne cudi me ni ova izjava osvedocenog srbomrsca. No porazavajuce je cutanje aktuelne vlasti... Da li smo stvarno toliko bedni da se svako moze da istresa na nas bez ikakve reakcije. Pogotovo ovakav lik....

Alex PB

pre 10 godina

Za svo vreme od kada sam predsednik DPS nikada nismo zloupotrebljavali državne resurse u svrhu pobede na izborima”, kazao je Đukanović. On je rekao da je DPS pobede na izborima ostvarivala isključivo demokratskim sredstvima.
Kaze preposteni Milo! :)

Ivan

pre 10 godina

Pateticna izjava, doduse i malo smesna i zalosna u isto vreme. Da je rekao da su vanzemaljci objavili pre bi poverovali ljudi...

Evo nemamo pametnija posla nego da se bavimo Crnom Gorom.

Pera

pre 10 godina

U drzavama u kojima zadnjih 70-ak godina do uspeha dolaze iskljucivo najvaci prevaranti (cast izuzecima), normalno je da vladaju najbolji u toj igri.

prellee

pre 10 godina

Naš je "Vučić" baš vučić prema ovome vuku. Već 20. godina uzima koliko mu treba, da li narodu išta preostane, sam se pitam. Stvorio svoje privatno carstvo i sada mu treba jaka policija koja će to da zaštiti. Jedno je bitno, ovakvi su u potpunosti slobodni da rade šta hoće, toliko su bogati da pravo, nekretnine, hotele ,ljude mogu kupti za sebe. Za nijih pravo i pravda postoje sam ona papiru. Sve kupuju NOVCEM ,jer novac je istinska MOĆ.Gori i opasnije su od svake prethodne vlasti.