Subota, 06.07.2013.

12:02

Biće rekonstruisani i ciljevi Vlade

Predsednik SNS Aleksandar Vučić rekao je da će uz temeljnu personalnu rekonstrukciju Vlade Srbije nesumnjivo biti rekonstruisani i njeni ciljevi.

Izvor: Beta

Biæe rekonstruisani i ciljevi Vlade IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

131 Komentari

Sortiraj po:

Lotofjoy

pre 10 godina

Mora se napraviti nova polazna osnova za obnavljanje posrnulog drustva. Ekonomska stabilnost zemlje je prvi cilj, jednim delom blize smo ostvarenju tog cilja jer pocetak pregovora deluje pozitivno po pribavljanje investicija. Sledeca stvar koja se mora postaviti na svoje mesto je podizanje morala i svesti gradjana a najbolji nacin za to je da vlada da primer pravom rekonstrukcijom. Ukoliko se rekonstrukcija bude osujecivala, one koji to budu cinili treba stigmatizovati i raspisati izbore nakon kojih ce se kristalozvati pozicija.

Stidljivko

pre 10 godina

Ekonomski ciljevi se moraju definisati jer zivotno standard ove Vlade mora biti prioritet. Kako bi izbegli bankrot ozbiljnost svih mora se podici na najvisi nivo, dosta je bilo zabusavanja od strane pojedinih ministara koji negiraju svoje lose rezultate.

Darkoni Dark

pre 10 godina

Mora se uraditi temeljna rekonstrukcija jer ovako više ne ide. Kadrovi socijalista najviše bodu oči narodu svojim neradom. Njihov predsednik se nije snašao u ulozi premijera i to je evidentno zato mora da ode zarad budućnosti ove zemlje.

menjajmo svest...

pre 10 godina

Sledeće je rekonstrukcija svesti građana o sopstvenim potrebama, prioritetima i potrebi većeg angažovanja... Sami sebi najviše možemo pomoći!

Srbin 100%

pre 10 godina

Uspesno je obezbedjen datum za otpocinjanje pregovora sa EU,sada verujem da treba postaviti neke osnovne smernice za nastavak reformi i pravljenje povoljnije investicione klime

КОМБИНАЦИЈЕ

pre 10 godina

Права реконструкција на нивоу Србије, биће када СНС освоји преко 50% гласова у Крагујевцу, где УРС влада 20 година..
Сада УРС и коалиција око СПС, могу да формирају власт у Зајечару, иако је СНС освојио 40% гласова.

Vlada

pre 10 godina

Vučić: "Dobili smo otpočinjanje pregovora sa EU". Dakle, ovo pokazuje da Srbija još uvek nije dobila datum i govori koja je razlika između Vučića i Dačića. Za Dačića je taj dan bio istorijski, a za mene će biti kada ode sa političke scene i nestane SPS.

Hana

pre 10 godina

Personalna rekonstrukcija nedvosmisleno ima za cilj promenu odredjenih kurseva kretanja rada Vlade,gde mislim da ce se teziste odgovrnosti naci
na ekonomiji , investicijama , radu na zaposljavanju i standardu gradjana, tacnije na gorucim nacionalnim pitanjima , a koji do sada nisu pokazali znacajan pomak .Takodje veliki deo odgovornosti ce pasti na formiranje tela ( kancelarija ili ministarstvo ) za vodjenje pregovora sa EU.Resori prosvete i zdravstva ovom prilikom nikako ne bi smeli da budu izuzeti . Reforme u njima " se sprovode " vec deceniju, a situacija kriticna.

Siniša

pre 10 godina

Vučiću, a ko ti je branio da zameniš svoje nesposobne ministre, šta si čekao do sada, što ih nisi menjao...mani se više demagogije i jeftinih pričica. Pa ti ne možeš da promeniš svoje ministre, a kamoli druge. Da ne govorim koje si indijance postavljao za državne sekretare, pa za direktore javnih preduzeća...i sad si, kao, ukapirao da su neznalice...smešan si. Ti do sada nisi znao da Velja Ilić ne zna ništa i da je mutljavina. Zašto nisi smenio Kneževića i onog Golubovića, nego ste posmenjivali boraniju da zamažete oči javnosti. Ko je postavio ovog direktora EPS-a, pa ministrarka Mihajlović, nisam ja, a u njenom ministarstvu je opšte rasulo. Pitajte ljude u Telekomu kakva je situacija od kada ste postavili svoje ljude da vode Telekom, kažu - raspad sistema, ništa ne znaju, zalutali ljudi...I tako mogu da navedem hiljadu primera da ste nesposobne i nestručne ljude postavljali na važne funkcije, ali vama je važno da su poslušni, klimoglavci...Prema tome, prvo očisti svoje dvorište pa gledaj da li je komšija očistio svoje. I na kraju, sve je ovo zamajavanje, kupovina vremena, ništa vi ne znate, osim da spletkarite...Od normalne situacije smene nesposobnih vi ste smislili reč ,,rekonstrukcija'', da se pravi cirkus. Zašto ne poštujete zakon i raspišete konkurs za izbor svih direktora u javnim preduzećima i to će biti prava ,,rekonstrukcija'' , ali nema ništa od toga, jer onda ne bi mogli da postavljate indijance bez obrazovanja, znanja i sikustva...

Medena

pre 10 godina

Potrebno je stalo pomerati granice i ciljeve ukoliko zelimo da napredujemo. Jedan deo se uradio, sledi nam svima jos mnogo rada i truda, prevazilazenje jos mnogo prepreka kako bi poceli da uredjujemo i sredjujemo sve.

zoran

pre 10 godina

@ (muamua, 6. jul 2013 18:45)

Ima ona stara. " Smeje se k'o lud na brašno"

Prijatelju, reci mi BAR JEDNU stvar koju je ova nova (stara) vlada, od ranije poznata narodu, započela i da je makar nagovestila da će uraditi do kraja. MAKAR JEDNU???? Godinu dana su na vlasti. Nemoj slučajno da mi spominješ da je Ds ovo i ono... DS je trenutno istorija i pozivati se na njihove brljotine je glupo. GODINU DANA JE MNOGO VREMENA, prijatelju.



Ja ne vidim? Kosmet ne spominji. To je počelo od kako su Osmanlije napustile ove prostore, a to je bilo 1912. Milošević je definitivno PREDAO Kosmet Albancima (NATO-U) i ovi sada samo moraju da ispotpisuju što stave pred njih i ništa više.

Inače, koliko znam litar ili kilo jogurta je uvek bilo zapakovano U ISTOJ kutiji ISTE veličine. A razlika u ceni od skoro 40% govori KOLIKA je inflacija i koliki je pad kupovne moći i standarda. I TO SAMO ZA GODINU DANA, druže dragi!!!

mile1

pre 10 godina

Не знам јесу ли ови СНС-овци који сваки дан призивају изборе свесни да истих бити неће, јербо не да Немачка. Е то је Вучићев врхунски домет у политици - страна држава му и термин избора одређује.

1%

pre 10 godina

@1%
Preporučujem (0)
Ne preporučujem (-110)

Pa sta je ovo..samo 110 minusa...ma vi me zabrinjavate...znaci opada vam popularnost...Vucic ce i vas da rekonstruise i to "po dubini"...
(1%, 6. jul 2013 20:21)

# Link komentara
Preporučujem (0)
Ne preporučujem (-76)


Ljudi uspeo sam!!! 34 bota su odustalaaaa !!!!!!

1%

pre 10 godina

@1%
Preporučujem (0)
Ne preporučujem (-110)

Pa sta je ovo..samo 110 minusa...ma vi me zabrinjavate...znaci opada vam popularnost...Vucic ce i vas da rekonstruise i to "po dubini"...

Ceca

pre 10 godina

Problem je taj, sta god uradili dobro nekima se ni to ne svidja, ako propadamo ne valja ako napredujemo lopovi. Mi smo bezobrazan narod, a najvise zbog toga sto bi mi pre zabili jedni drugima noz u ledja a tako ne mozemo da uspemo i da idemo napred. Ali mi guramo i idemo da menjamo sta ne valja.

Đorđe Bor

pre 10 godina

Dačić i Dinkić, ukoliko žele ozbiljno da pristupe rekonstrukciji vlade, bi morali da prihvate novu realnost, a to je da SNS sada ima duplo veću podršku među građanima nego što je to bilo u momentu formiranja vlade.

STRUČNI i POŠTENI

pre 10 godina

Iz Vlade HITNO da izađu "uspavani" i "penzioneri" (mogu da ostani kao savetnici),
a da ministri i njegov tim budu STRUČNI, VREDNI, POŠTENI, koji će živeti od PLATE, koja se mora povećati (prosek između Hrvatske i Bugarske).

heavy

pre 10 godina

Da necete mozda povuci tuzbu protiv lijepe njihove?Ima li tu i licnog interesa?Navukli ste Srbe u RS i RSK da se bore i ratuju za svoja prava pa ih onda izdali i ostavili na nemilost ustasama,napravili haos na KiM i izgubili ga.Da,to ste isti vi koji sedite u danasnjoj vladi.Kako mozete u ogledalu da se pogledate sram vas bilo.Za neki dan,mesec..kada bude jasno da od ulaska u EU nema nista onda cete da kazete da i niste ni bili za EU,na sve ste spremni zarad vlasti.More bice 6 oktobar kad tad.

pršić

pre 10 godina

Ukoliko SPS i URS žele iskreno da prostupe rekonstrukciji vlade, onda moraju pristati da se zamenu njihovi ministri koji nisu dobro obavljali svoj posao. Vučić neće štititi svoje ministre koji nemaju rezultate, ali takav pošten pristup rekonstrukciji moraju imati i SPS i URS, ukoliko žele da rekonstrukcija vlade da rezultate. U suprotnom bolje je ići na izbore.

PopBrazil

pre 10 godina

Mozda bih i poverovao u pricu gospodina Vučića i u njegove dobre namere! Ali čovek radi i povlači poteze svih onih predhodnika koji su pre njega iz interesa i slepe pozicije vodja i vladara upropastili i sebe i svoje stranke ! Primamjem u stranku Blagoja Spaskovskog zvanog Sosa direktora RTB BOR pokazujete gpspodine Vucicu da nastavljate gde su stali ovi svi pre vas. Umesto da ste ga zabravili ili zgrozili se nad njegovom zeljom da Vam pristupi u redpve kao bovsi clan SPS-a pa SD-a pa URS-a pa DS- a a sada SNS-a! Vi ste ga prigrlili i pokazali da nema ni trunke zelje za kvalitetom u vasoj stranci vec kvantitetom preletaca politickih nakaza! Sa Sosom i Sasom Mirkovicem imace do juce ljutih neprijatelja a danas u vasoj stranci velikih "prijatelja" nema ni Vama a ni nama buducnosti! Dok je njihova sjajna jer ce oni biti igraci i nekih tamo novih vlasti i novih sve dok ilaju licnu korist! A nama sledi propast i nestanak! Tako da se bojim da ste Vasim dobrim namerama samo nama poplocali pit do pakla!

krviznoj

pre 10 godina

koliko samo hvalosppevnih komentara preletaca (sve bivsi SPD ,DSS,JUL....),vecita zedj za mrvicama vlasti.Dzaba vam sve to,moracete da zasucete rukave i radite ako hocete bolji zivot.Od ovog naroda nemate sta vise da uzmete,skinuli ste mu koza s` ledja.

Branko

pre 10 godina

Neka mi neko objasni sta se dobija tom famoznom rekonstrukcijom. Dok se taj pridosli ministar snadje i upozna sa poslom i osobljem proce jos 3 meseca. A kad se snadje onda ce opet da ubaci nekog svog na teret drzave i tako u nedogled. Sjasi Kurta da uzjase Murta, sto bi narod rekao. E tugo nasa ....

novica952

pre 10 godina

Ova rekonstrukcija ako bude prava i onaka kavu želi SNS i njeni lider viceprejer Vučić samo po sebi otvoriće pitanje dopuni ciljeva vlade jer su se mnoge okolnosti i uslovi od formiranja do sada promenili, imali smo dobijanje datuma, ekonomska kriza nas je potpuno protresla a javne finansije otišle u drugu stranu. jasno je da u takvim uslovima pored rekonstrukcije vlade mora biti i redifinisanje ciljeva vlade koji se pred njom otvaraju u narednom periodu. Može da se desi da ova rekonstrukcija ako ne uspe otvori i neka druga pitanja vezana za krizu u koaliciji i načine da se problemi reše pa i izborima u nekom narednom periodu. jer sve je bolje nego biti taoc nekih koji bi da zadrže status kvo i da pošto poto čuvaju neke sopstvene stranačke pozicije.

Strelac

pre 10 godina

Rekonstrukcija ciljeva vlade verovatno je rekonstrukcija obecanja SNS sabranih na ovom sajtu 4. jula 2012.godine:

1. Provera 1000 spornih privatizacija
2. 10 milijardi evra investicija godisnje,kanali,elektrane…
3. Smena Tijanica, ukidanje TV pretplate
4. Smanjenje nezaposlenosti za 9%
5. Hapsenje krivaca za kradju na izborima
6. Resenje za Kosovo
7. Zakon o javnim nabavkama koji stedi 500 miliona evra godisnje
8. Ogranicavanje kamata bankama
9. Smanjenje broja ministarstava na 15, agencija,zavoda itd. sa 136 na manje od 50, ukidanje funkcije drzavnih sekretara…

mihajlo

pre 10 godina

Ni ovo nije iz tvoje pameti!Kao,uostalom,i sve do sada.Mani se prepotentnog puzanja ka diktaturi,bez obzira na podršku.Ti sigurno nećeš uspeti!Ovaj ples tebi je suviše brza,velika i nerazumljiva igra.Uništiće te!Već sad ćeš u ogledalu videti izobličeno lice!Zaslepljen taštinom i sujetom,otrovan dugogodišnjom neostvarenom ambicijom i umešljenom veličinom,ne vidiš da si u svim segmentima svog mislećeg naroda OTPISAN Na štitu ćeš biti Vučiću!!!Mada tvoja otrovana duša i to smatra nemerljivim uspehom!A za našu domovinu u njenim punim granicama i srpski narod u njegovim punim granicama,svaki"tvoj uspeh" je katastrofa!

dragoljupče

pre 10 godina

već 6 dana čitam na netu kako ćeš rekonstruisati vladu,kako ćeš zameniti ministre,kako neće biti korupcije i još puno toga!!!!! a kad ćeš to uraditi? za 40 godina,a?

crni domino

pre 10 godina

A hoces li i budze da rekonstruises da nam bude milo da te slusamo kako pricas?
Onako pitam, posto hoces sve da rekonstruises. Znas li sta taj pojam uopste znaci? Da rekonstruise cilj?! Koje lupetanje za prost narod!
E, moje drzavno blebetalo, pazi da slucajno ne povredis koalicioni sporazum ili nekoga iz koalicije, posto se njega drzis ko pijan plota, zbog cega svakog dana nastane po neka svinjarija! Vasim svinjarijama nikad kraja!
Da se ja pitam, cuvali biste vi meni koze u nekoj drzavnoj farmi, pa da napredujete tek ako ste uspesni cuvari. Mnogi od vas ne bi ni ovaj stepenik prekoracili...
Vi cete nesto da rekonstruisete...

Miško

pre 10 godina

Nikom nisu potrebne kozmetičke promene, važno je da se nađu najbolji za određene resore. Vučić zna da to neće ići lako, ali ako su koalicioni partneri iskreni, svako u svom dvorištu zna slaba mesta. Koliko sve ovo ozbiljno shvata Vučić govori i ideja o rekonstrukciji ciljeva, ne samo kadrova

Ilija Cvorovic

pre 10 godina

Koji su rezultati svih njegovih hapsenja? Da li je neko od uhapsenih osidjen recimo na tesku robiju, da mu je oduzeta imovina (sto je sad navodno po zakonu) ili je VRATIO POKRADENE PARE? Ne? A zasto? A da oni svi nas malo ne...?

muamua

pre 10 godina

zorane hahahaahhah ali ahahahahahaha ahahahah...ahhaahah mucenice prelistaj malo net i pogledaj kako je u martu prosle godine promenjeno racunanje vrednosti jogurta sa litre na kilo...pa kako to nisi primetio kada ga godinama pijes za 88dinara

Freelander

pre 10 godina

Koliko malo samopoštovanja čovek mora da ima da bi se zaklinjao u jednog čoveka (uz to političara) I veličao ga. Pri tome sam spreman da zanemarim političku prošlost I integritet tog čoveka kome se toliko dive. Taj fenomen samo govori o podaničkom mentalitetu takvih ljudi (oni ga u komentarima ili na forumu najčešće oslovljavaju sa gospodin Vučić - o tempora o mores!)

Miki

pre 10 godina

Sva nepopularna, omražena kod naroda ministarska mesta SNS je "uvalio" drugima:Kancelarija za KiM-Vulin (Pokret socijalista), ministarstvo policije i pregovarač za KiM-Dačić (SPS), ministarstvo finansija-Dinkić (URS),ministarstvo zdravlja-Đukić-Dejanović (SPS), ministarstvo prosvete-Obradović (SPS)..... Ko vas ne zna, skupo bi vas platio!!!

slezinger

pre 10 godina

Srbija je krenula putem pridruzivanja EU,zato borba protiv korupcije i kriminala treba da bude nastavljena kako bi kroz jos razne druge reforme spremno docekali ulazak u EU

tadija

pre 10 godina

Trenutno najveći problem u Srbiji je ekonomija, a tu SNS nema skoro nikakav uticaj, a kao stranka koja uživa preko 40 % podrške građana, SNS bi morao da ima uticaj na ekonomiju. Upravo tu treba napraviti ozbiljne promene, i red bi bio da URS koji ima rejting na granici cenzusa prepusti jedan deo resora ekonomije SNS-u koji ima rejting preko 40 %.

1%

pre 10 godina

Samo da se sklone dacicevi i dinkicevi kadrovi!
(vi, 6. jul 2013 14:30)

Kako ste svi smesni sa ovakvim komentarima. Pre godinu dana su vam valjali i likovali ste sto ste napravili vladu sa njima. Isto tako je mogao DS da napravi sa tim istim strankama( + LDP) ...ali i tad su se pokazali pametniji i dalekovidiji od SNS-a koji je zbog kompleksa vecitog opozicionara posto poto hteo da pravi vladu i sa crnim djavolima...
Nije mi jasna izjava Vucica da je EU gotova stvar??? Kako bre gotova. Pa sta reci o onim zgubidanicima u delegaciji za pregovore o implementaciji koji nista ne mogu da se dogovore i samo trose nase pare i dobijaju devizne dnevnice. Nemaju niti znanja niti ovlascenja da resavaju probleme, vec moraju predsednik vlade ili ovaj sto ni sam ne zna koliko ima funkcija da idu Estonovoj na nosu da resavaju sa Tacijem...
Druga stvar..sve vruce krompire SNS je uvalio SPS-u ( citaj Vucic uvalio Dacicu ). Vucic je samo bio balnsero na motoru sa prikolicom kojim je upravljao Dacic i to lose...Sta su Vucic i kadrovi SNS-a uradili za godinu dana??? Samo su povecali dozvoljenu kolicinu aflatoksina u mleku..i nista vise..
PS. Sto vise minusica, to znaci da sam u pavu..

ime

pre 10 godina

E to je datum! Posto nismo dobili datum za otpocinjanje pregovora sa EU, ali smo dobili datum za rekonstrukciju vlade, 27.jul. Gospodine, to znaci datum. Neka mi neko kaze sta je receno ako se ne dobije datum za pregovore? Mozda izbori? Gospodine budite bar jednom od reci!

zoran

pre 10 godina

Vi NIKAV niti plan, niti viziju niti cilj niste ni imali pa prema tome, zaista mi nije jasno šta imate tu da MENJATE. Možda da odredite neki cilj, ok, ali kako niste sposobni ni za šta, onda je i to propala priča.

Inače, ja opet o JOGURTU. Kada ste došli na vlast, litar jogurta koji ja kupujem godinama koštao je 88 RSD. Jutros, isti taj jogurt u istom supermarketu košta 119 RSD. To je VAŠ uspeh, Tomo Vučiću Dačiću!!! I TO je jedino što mene tangira. Zabole me i za Kosmet i za Karlovac-Karlobag i šta već i za Miškovića i za Dulića i za Đilasa. TU ĆETE PUĆI DEFINITIVNO. NA JOGURTU, MAJSTORI...

toza

pre 10 godina

Koliko uvlakačkih i navijačkih komentara od strane pristalica SNSa. Da li ste vi gospodo svesni kakvu magareću uslugu činite stranci i svom predsedniku? Da li ste svesni da u stranci imate brdo vema sumljivih tipova a još više onih sa problematičnim kvalifikacijama? Često ovde prozivate opoziciju a da uopšte niste svesni šta će vam se desiti sa strankom kada bude počela da pada podrška Vučiću. Pripisujete sebi nekakve uspehe a činjenica je da je Dačić povukao najviše što se tiče Kosova i EU. Takođe zaboravljate ulogu koju je odigrala prethodna vlada i praktično vas stavila u poziciju da možete da se sada hvalite nekakvim uspesima. Možete vi da lupate minuseve i pluseve koliko hoćete, da pišete hvalospeve voljenom vođi ali zapamtite da ni jedno moderno društvo nije opstalo tako što jedan radi a pet vas sedi i viče bravo ti si najbolji. Polako će mnogo toga lošeg u SNSu ispivati na površinu a onda vam ni sto Vučića neće pomoći.

MT

pre 10 godina

Vucicu mozemo da pricam o tome kako si se transformisao,nemoj molim te o rekonstrukciji,bolje ti raspisi izbore...(nesto osecam da ce Mrka,Obradovic,Dacic,Slavica,Velja...opet biti tu)
P.S. da ne zaboravim i strucnjake Krkobabice.

Realni

pre 10 godina

Ti si toliko mnogo uradio da vec razmisljas o tome sta bi mogao da uradis jos.

Kad ce da vratis drzavi onaj stan sto si sam sebi dodelio tokom bombardovanja ?

Moralna gromado, definicijo postenja i principijelnosti.

najlepša bajko

pre 10 godina

Da zanemarimo pojedinačne učinke ministara, koji su često katastrofalni, ne mogu da ne primetim koja sreća je da je ovaj Vučić tu gde jeste. Zamislite da se onaj šarlatan Ivica pita za sve, a po funkciji bi trebalo da bude tako. Za ovih 14 meseci ko zna da li bi nam struja i voda ostale.
E sad, problem je što Vučić u stranci ima petoro sposobnih ljudi, a za izvlačenje zemlje iz ove agonije mu trebaju stotine.
Ove godine ne, ali sledeće najdalje smo zreli za neku vladu nacionalnog jedinstva, jer i svi zajedno će jedva da nakrpe dovoljno kvalitetnih, nekorumpiranih i zainteresovanih kadrova.

zexy

pre 10 godina

Nemojte samo da smenjujete Obradovica, covek nije nista pogresio, jer da je nesto pogresio cenim da bi bilo ko podigao glas, ucenici, roditelji, profesori, pravnici, premijer, predsednik, prvi potpredsenik, baba sera u vladi, bilo ko... posto niko nije reagovao na njegove odluke, znaci da nista nije kriv i ne vidim razlog za smenu...

Alex

pre 10 godina

Neka mi ovi obozavatelji lika i dela Vucica,ili je zavladala amnezija pa je ovo neki novi Vucic,pa i neka bude,nabroje ne mora 3,evo 1 konkretnu stvar koja je uradjena a da to obicni gradjanin oseti?!

jole 86

pre 10 godina

Dosad se uradilo mnogo,ali veličina se pokazuje u želji da se stalno napreduje i usavršava,a ne zadovoljava se učinjenim,tako da je ispravno što Vučić želi ne samo kadrovske već ,pre svega, suštinske promene.To treba podržati!

Pametnjaković

pre 10 godina

Šta god da se desi, i koja god partija ili koalicija da bude na vlasti, isto nam se piše jer u Srbiji izgleda da nema stručnjaka i sposobnih. Političke partije i njihovi članovi i kadrovi imaju jedini cilj da se održe na vrhu i da jašu narod što duže mogu. I do sada su bili vrlo uspešni u ostvarivanju tog cilja, da nisu, mi bi odavno bili normalna zemlja. Njihova bolesna opsesija da se održavaju na vlasti po svaku cenu, i bolesna pohlepa, su osiromašili narod i uništili sve što je valjalo. Iz ovoga nema izlaza dok ne sklonimo sve političke partije i njihove podmladke i osiguramo da ne mogu nikada da se vrate. Jer to je loša genetika. Sledi objašnjenje.

Da pogledamo istoriju. Srbija je kroz istoriju ismevala, terala inteligenciju iz zemlje, progonila, pa čak ima i dosta slučajeva ubijanja pametnih ljudi. Poslove su dobijali partijski odani i vrlo neinteligentni ljudi, ljudi kriminalnih tendencija. Ti su se množili decenijama. Danas imamo, zbog višedecenijskog uzgoja nesposobnih i neinteligentnih ljudi, Srbiju, koja je rezultat svega toga. Da su se uzgajali sposobni i pametni, Srbija bi bila normalna zemlja kao i svaka druga koja je znala ceniti ono što valja, a kažnjavala ono što ne valja.

Johnny

pre 10 godina

Sve koji komentarisu ovde mozes svrstati u dve grupe. U prvu grupu spadaju SNS botovi kojima se komentari svode na ,, vucic je jedino resenje, ova vlada vodi Srbiju u bolje sutra, uradili su za godinu dana vise nego ovi prosli za 10 godina'' itd... U drugu grupu spadaju oni koji samo pljuju i nista drugo ne znaju, i niko im nevalja, da se oni pitaju niko ne bi bio na vlasti jer niko ne valja, sve znaju i u svakoj temi su doktori nauka bilo da je ekonomija, politika, zdravstvo, vojska, u principu nista im nije strano... Pustite ljude da rade, nek konstruisu i rekonstruisu neka rade sto misle da je dobro a mi cemo oceniti njihov rad na izborima kroz 4 godine, a za to vreme gledajte sebe jer nijedna vlada ti nece pomoci ako sam sebi ne pomognes i ako sam ne prelomis u glavi i pocnes da stvaras nesto...

Spartak

pre 10 godina

Da se zna ko sta radi i zasta radi. Ko nije radio dobro u prethodnom periodu treba da se zapita i stavi prst na celo. Izuzetno je mnogo uradjeno u prethodnih godinu dana a rekonstrukcija je jos jedan korak napred i prvi potpredsednik to vrlo umesno radi.

ironija

pre 10 godina

Vučić je pametan i hrabar, a i onako visočiji. Sa njim ovo društvo može samo napred, nikako nazad, več onako pravo pa napred. Jer Vučić ima moć sive lubanje.
Šalim se ljudi. Stvarno ne razumem zašto neko ostavlja komentar tek da bi nešto napisao. Evo ja prosto obožavam Vučka otkad me svakodnevno podsećate kako je mudar i sjajan.

Stole

pre 10 godina

Rekonstrukcija i postavljanje novih ciljeva kao i dosledna borba za njihovo ostvarenje sigurćno će doneti dobre i vidljive rezultate u celoj državi, a mislim da vođenje prave i efiksane politike defititivno može da podgine naš značaj u svetu i u pogledu strnih investitora i generlno u spoljnoj politici.

rakovica

pre 10 godina

vucic se hvali da je dobio datum i da je to ustorijski uspeh Srbije cccc,a do juce je na samo pominjanje EU izvodio desetine hiljada ljudi na ulice da lupaju Beograd.Kakav covek,pa ko njemu moze da veruje?

Reboot

pre 10 godina

Gospodine Vucicu ako budu kocili rekonstrukciju Vlade, najlakse Vam je da izadjete iz Vlade i na izbore. Posle izbora naravno ce te moci sami da formirate Vladu i bez ikakviih kocnica da nastavite borbu protiv kriminala i korupcije tamo gde je zakocilo.

Olja 989

pre 10 godina

SNS smenjivanjem svojih ministara i direktora javnih preduzeća daje primer i svojim koalicionim partnerima, kod kojih takođe ima ministra i direktora koje treba zameniti.

ostani djubre od kraja

pre 10 godina

Nesto ne cujem one koji se pozivaju na granicu Karlobag Ogulin Virovitica. Tako ce za par godina da umuknu i oni koji sad pricaju o svetoj srpskoj zemlji Kosovu.
Nije mi namera da ih prozivam nego mi nije jasno ko ce da plati izgubljeno vreme, imovinu i zivote?
Ovima koji su prepoznali prednosti pragmatizma valja oprostiti jer su pokazali snagu da se menjaju ali ovima koji ce samo da ucute treba ispostaviti racun jer su oni bili potrebna kriticna masa za ovaj sunovrat Srbije a to je ipak izdaja, ma sta ko o tome mislio.

Iskustvo uci

pre 10 godina

U ovoj drzavi nista ne verujem. Isti likovi i pozicija i opozicija se vrte vise od 20 godina i pricaju pricu kako ce biti bas dobro sa njima. Ovih dana, i to svaki dan , cuveni Tika bez diplome iz EPS-a se vozika jahtom
po Dunavu i bas ga briga za sve. Jos nije u zatvoru. Inace, i taj vedri i oblaci 20
Prvo bio julovac pa ligas, po potrebi. Da su mene spominjali po medijima kao njega od sramote ne bih izasao iz kuce a ne da se pred svima pokazujem u jahti.

mima

pre 10 godina

opet ovaj baron minhauzen,zar niste dosli na vlast da ostvarite odredjene ciljeve,kaka je sad to nova budalastina.mada ste vi ostvarili samo jedan vas i to prikriveni cilj,vratili ste nas u devedeseta pa i gore !

milan

pre 10 godina

Ajde da iskoristim ovu priliku pa da pitam gosp. Vucica dali je i to korupcija kada jedna opstinska vlada uoci izbora za mesnu zajednicu jednog predgradja u Srbiji gradi o trosku zajednice sportske teren za omladinu. U svakom slucaju jedan lep potez ali sa velikim znakom pitanja, dali je to korupcija gopsodine Vucicu, ja sam ubedjen da jeste.
Znaci rekonstrukcija stavova vladajucih stranaka mora biti totalna da su to nedemokratski potezi.

Klopator

pre 10 godina

Ono sto gospodin Vucic predlaze i zasta se zalaze je pravo resenje da se ministri dozovu pameti i da rade u interesu gradjana. Jer ovako svako od njih mora da podnese izvestaj o radu i da odgovara za svoj uspeh ili neuspeh.

Trla baba lan

pre 10 godina

Pricali vi sta god hocete,trenutno nasu drzavu vode (po vasim shvatanjima) omrazeni radikali, SPS i jedan od najsumnjivijih likova nase danasnjice ,g. Dinkic.
Vi ste glasali za njih i sad trpite.
Jedino resenje za ovu zemlju je da se svi dosadasnji u potpunosti rateraju,a da dodju neki potpuno novi. Naravno da je to nemoguce. Svi ovi sadasnji stvaraju (citaj -truju) neke svoje podmlatke koji ce nam doci za 5 ili 10 godina pa ce tek tada da bude sa njima belaj. A svi ce oni da se zaklinju u demokratiju, ljudska prava, privatno preduzetnistvo (crkavam od smeha), a mi stocari ce i dalje da pricamo ono cuveno - Pa ja mislim bice bolje. Eto nam to bolje zadnjih 20 godina. Take off Murta, let Kurta ride on.

gerilac

pre 10 godina

Klimoglavac da da ostavku...a oni koji veruju u "borbu protiv korupcije" treba da se sete borbe protiv "izdajnika i stranih plaćenika" il da pitaju starije, ako su bili suviše mali da se sećaju...to je taj isti srpski radikalni vučić-klimoglavac, osim što su se njegove granice Srbije pomerile iz Karlobaga u Merdare...

Aca

pre 10 godina

Samo da se sklone dacicevi i dinkicevi kadrovi!
(vi, 6. jul 2013 14:30)

Pa te iste kadrove je postavio, upravo, SNS! Kada pišeš, "mućni" malo glavom!Nije važno , samo, da budeš "zaslepljen" likom i delom Vučića i kompanije!

miroslav

pre 10 godina

moje mišljene ja da u ovoj Vladi treba promeniti skoro sve Ministre
ja ne mogu ni u jednom od postojećih da nadjem bilo kakav potencijal izuzev demagogije i politikanstva
voditi minstrastvo znači biti iz struke imati veliki enuzijazam,poznavati Srbiju,dovesti saradnike koji će početi od pojednica i svakog gradjanina po oblasti za koju odgovraju i mnogo,mnogo rada(25 sati u 24 sata)
Ministarstvo nije samo kancelarija u Beogradu,službena kola,intervuji na RTS-u,Pinku,gde su unapred poznata pitanja.
u svojoj profesiji koju radim nema ko me ne poznaje u Srbiji i koga je ne poznajem i nama je smešno kada neko izadje na TV ekran i priča''možemo,moramo,trebamo,mislim,evo radi se,ovih dana zaključujemo...''
ono što je najvžanije to je proizvodnja a to koliko privrednici zaključuju nikoga ne intertesuje i niko i nije iz oblasti proizvodnje,već se postavljaju neznalice,koje kakvi levaci,karijeristi,proizvodjači afera
a ne može se više jer je u svemu dotaknuto dno i strahovit je moralni pad jer niko ne misli kako da povrati enregiju rada.
borba protiv korupcije je selektivna jer očigledno ima privilegovanih koji mogu da ne plaćaju porez državi i da ih država štiti,postoje oni koji se precrtavaju nečijim pozivom da poreska kontrola ne ide u njihove firme.a sa druge strane za dug od 780 dinara piše se prekršajna prijava.
ok,pišite je,ali kako neko može da duguje državi (780 milona-PINK) i ništa,ima garanciju.
to je malicioznost(podli se obraćaju nama za koje smo ''glupi'')

Ljilja

pre 10 godina

Rekonstrukcija vlade je neophodna.Svi ministri su do sada imali vremena da pokazu koliko mogu uraditi.Oni koji nisu pokazali rezultate trebalo bi da budu smenjeni.

aurora

pre 10 godina

Svi pričaju o smeni nekih ministara. Da li će ta rekonstrukcija vlasti da obhvati i lokalne "bogove" i "gospodare života i smrti" tipa Palme, i svih onih koji su zaštitnici neprikosnovenih lokalnih narko dilera? Bez toga nema ni istinske borbe protiv korupcije i sprege politike i kriminala.

vlada

pre 10 godina

Jedino na čemu mogu da skinem kapu Vučiću je neverovatna promena politike. Od Karlobag-Ogulin-Virovitica preko Kosovo je Srbija (za vreme zadnjih izbora) pa sad najnovija politika tipa "Trči u EU". Ja ovo zadnje trčanje podržavam ali još iz vremena Vučićeve politike granica Velike Srbije ali mi nije jasno da celo idolopoklonstvo Vučića tako brzo menja mišljenje. Mene bi bilo sramota da se pogledam u ogledalo, a tek od drugih, pa umro bih od sramote zbog nemanja AMA baš nikakvog životnog principa. Recite mi molim vas SNS-ovci kako živite bez baš ijednog principa? Čemu vi učite vašu decu? Kojim moralnim vrednostima? Baš me zanima. Hvala unapred.

14.11.

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da jos uvek postoje ljudi koji neveruju u strucnost i sposobnost gospodina Vucica. Verujem da ce dokazati da nije slucajno veliki broj nas koji mu verujemo. Rekonstrukcija ce biti sprovedena do kraja, ali tu moraju da se potrude i ostali clanovi Vlade. Samo napred Vucicu.

Čekanje

pre 10 godina

(Preduzetnik, 6. jul 2013 12:32)
-------
E, pa ništa ne pada s neba, da bi nešto dobio moraš da čekaš, mnogo da radiš i da se trudiš. S ovom vladom je krenulo na bolje, a uz rekonstrukciju vlade, a i ciljeva, možemo da se nadamo još boljem. Inače, sama inicijativa za rekonstrukciju je korak napred.

Nedobijanje datuma se ne sipa u traktor.

pre 10 godina

Potrebne su mere protiv bede i siromaštva, koje je prouzrokovao ovaj aktuelni režim.
Prosečna plata je 300 i nešto evra mesečno, i srećem starice koje idu po kontejnerima.
 

Oćistimo Srbiju

pre 10 godina

Hamletovska dilema: rekonstrukcija Vlade ili izbori? Verujem da će Vučić isterati rekonstrukciju, ne samo Vlade nego i po dubini državnih institucija, kao što je isterao pregovore sa samoproglašenim organima Kosova i Metohije, i kao što je prokrčio put ka Evropskoj Uniji. Mnogo se kadrovskog otpada i korova nakupilo u Srbiji.

Pilot

pre 10 godina

Nema sumnje da srpski državni vrh na sasvim racionalnim osnovama želi dobre odnose s Hrvatskom, iako Srbija i Hrvatska ne mogu imati isti pogled na prošlost, ali da bi trebalo da imaju zajedničku viziju budućnosti, pa bi povlacenje tuzbi za genocid bio pravi korak obeju strana.

znam ljude

pre 10 godina

E moj Vucicu koga cete postaviti u Vladu? Kadrove nemate. Jedino da Toma-Diploma amnestira pola Zabele i tako popunite sva kljucna mesta u ovoj drzavi- jadnoj sa vama.Kako radite i to me ne bi cudilo. Da nije zalosno bilo bi smesno.

Darko

pre 10 godina

Previse puta spominjana rekonstrukcija! Nadam se da ce Aleksandar Vucic sa najavljenim promenama uspeti da poboljsa stanje koje je trenutno u Vladi.

Tie fighter

pre 10 godina

Ciljevi sa kojima je formirana Vlada ne mogu se menjati bez formiranja nove vlade, tj. bez novih izbora. Što kod vas sve može ako Vućič tako kaže, to je druga stvar.

singer

pre 10 godina

Svaka vam cast,volja naroda je svetinja,vi ste zaista dokazali do sada da vam je narod na prvom mestu i da sve sto radite radite upravo za narod,mnogo je nas gradjana koji bi zeleli da nakon rekonstrukcije vlade budete vi premijer,to apsolutno zasluzujete

SantaCruz

pre 10 godina

Ni u kom slucaju ne smete govoriti da su personalni delovi rekonstrukcije na drugom mestu - moraju biti na prvom mestu, jer gospoda koja ne rade nista, nego se samo pojavljuju u novinama i primaju platu ne zasluzuju da budu srpski ministri. Dokle vise da nam deca izlaze nepismena iz osnovnih skola i da im najbolja zivotna lekcija iz tog doba bude korupcija?

Obeliks

pre 10 godina

Srbija nema vise vremena da ceka ulazak u EU zato pod hitno mora da promeni prvo sebe, i ispuni visoke standarde koje EU zahteva, a to sa pojedinicima u Vladi, koji to jos ne shvataju, to nece moci da ucini, zato se moraju pored lenjih ministara moraju promeniti ciljevi i prioriteti Vlade.

Perenic Zlatibor

pre 10 godina

Nema sumnje da Vucic pokusava sa ostalima da od ove Vlade napravi istorijski dobru za Srbiju. Ali neznam koliko ce to uspeti rekonstrukcijom, mozda bi bolje bilo da se izadje na vanredne parlamentarne izbore.

citizen

pre 10 godina

Rekonstrukcija temeljna nego kako drugačije. Ne sumnjam da će Aleksandar Vučić uraditi pravu stvari sa ovim i već jednom da stanemo na noge. Sposobnost ovog čoveka odmah isplivava na sam vrh..

gela

pre 10 godina

Ova vlada ide u pravcu evropeizacije i modernizacije zemlje, a za to treba da ima i sposobne kadrove pocevsi od ministara pa do opstine i mesne zajednice. Zato je i neophodna rekonstrukcija.

Ali sto se mora nije tesko

pre 10 godina

A da, da bice sada gusto. Svasta ce biti oni gubitnici rekonstrukcije proglaseni kao beskorisni ce obrusiti svoj bes na sve pojedinacno od reda. To se da ocekivati.

A ima ih bas dosta

pre 10 godina

Mnogi su se uvalili u fotelje i cekaju da Vucic radi posao ( i ovako su sve oci uprte u njema – misle oni ) a oni se provode po bircusima i uzivaju ugled u svom, za mnoge najboljem i najvecem izdanju u zivotu. Razni sitni politicari koji misle da su dotakli vrh neba sa pozicijom u strankama vladajuce koalicije.

Little Susie

pre 10 godina

Rekonstrukcija ce biti ,,tezak proces,, nek bude tezak koliko hoce, bas narod briga ko ce da otpadne, ko ce da ostane. Svako kako radi tako mu i na kraju i bude. Nama je bitno da od tada bolje nego sto vac jeste, kako bi i nama bilo bolje.

Cile

pre 10 godina

Vučić je nedavno, u emisiji na B92, na pitanje da li postoji kriminal u redovima vladajuće koalicije,naveo primer nabavke brojila bez tendera u vrednosti 800 miliona dinara. Nije rečeno ko je to sprovodio i da li će taj biti smenjen.

betina

pre 10 godina

Ovo bi bilo lepo ako se pokaze da je istina, ali cemo videti vrlo brzo na cemu smo kroz resor obrazovanja. Ako Obradovic ostane, ovo sve je suplja prica.

Srbijanka

pre 10 godina

Od Vučića očekujemo samo najbolje. Potrebna je rekonstrukcija, ali verujemo u njegov izbor. Vučić je čovek koji se bori za Srbiju i za svoj narod. Da sima bude bolje! Samo napred Vučiću, Srbija te prati!

ZeljkoRekonstrukcija

pre 10 godina

Do juce je bila prica o rekonstrukciji vlade, danas se prica o istom.. rekonstrukcija vlade.. hoce li Mrkonjici, Knezevici i Obradovici biti 'rekonstruisani'? Ili samo neki levi direktor ovoga ili onoga?
No, bez brige..sutra je novi dan..sutra i narednih 3 godine ce se pricati o..da pogodim, o rekonstrukciji vlade?
Jadna li je Srbija sa Vucicima, Tadicima , Nikolicima,. Dinkicima i ostalim nesposobnjakovicima koji narodu mazu oci svojom pricom..
Pozdrav iz Danske.

Neso

pre 10 godina

Potreban je rekonstrukcija, pre svega treba da dodje do promene namestu premijera, Vucic da zameni Dacica.. Nakon toga Dinkica udaljiti od ekonomije, a Mrkonjica,Obradovica zameniti novim ministirma.

svedok iz 90.tih

pre 10 godina

Nemate strucne kadrove pa i da ih iz svih stranaka pokupite .Zato je Srbija tu gde je na ivici bankrota.A o vasoj koaliciji ne treba trositi reci vasi dosadasnji rezultati sve govore.

Somi.

pre 10 godina

Bitnp da je pusten dulic od tuzbe za trivanku nema nista. Uhapsite djilasa ko njega drzi ovako ucenjenog? Smeniti vucica. Dacic jedini vuce teske poteze a ovaj pokupi slavu

Lubenica

pre 10 godina

Sto se tice rekonstrukcije vlade, netso sumnjan u ostale minister, ne verujem da ce da se ugledaju na Vucica, i smene iz svojih redova minister. Ako tako bude, ako budu stitili svoje, mislim da treba ici na izbore, bez razmisljanja.

Meteorolog

pre 10 godina

Podrzavam rekonstrukciju ali mislim da se neki opet nece pridrzavati obecanja i da ce stititi svoje minister. Ja mislim da ce doci do samih izbora.

Kontrakcija

pre 10 godina

kada se pokrenu pitanja o rekonstrukciji o rebalansu, o svemu ostalom, bice tu posla kao niko. Ali se nadam da ce svi da se udruze i da rade kvalitetno, i da prvenstveno svoje minister nece cuvati iako ne rade dobro. A svi znamo ko ne radi kako treba a ko radi.

Spanac Mexikanac

pre 10 godina

Dacic treba da razmisli dobro, da lis us mu vazniji kadrovi koji su lenji da rade, i samo sede, ili vlada . Vidim da je toliko privrzen kadrovima da ce izgleda stvarno izbora biti.

Baldahin

pre 10 godina

Mnogo njih treba smeniti tu je i Obradovic koji je zasluzio da se skine sa funkcije, pa mi se ne svidja ni Djukic Dejanovic, zdravstvo propada od kad ona dodje na to mesto. ima njih jos dosta iz drugih stranaka.

Smenjenim treba zatvoriti sva vrata u drzavnoj administraciji ili nista od rekonstrukcije!!!

pre 10 godina

Ako ce rekonstrukcija da podrazumeva to da se smenjeni ministri, razni direktori, gradonacelnici itd samo premeste s jedne na drugu funkciju, kao na primer u medijima spominjani Obradovic kome se vec sad trazi drugo mesto u drzavnoj administraciji onda od te rekonstrukcije nema nista i takve rekonstrukcije smo vec gledali i u predhodnima vladama...

Spanac Mexikanac

pre 10 godina

Dacic treba da razmisli dobro, da lis us mu vazniji kadrovi koji su lenji da rade, i samo sede, ili vlada . Vidim da je toliko privrzen kadrovima da ce izgleda stvarno izbora biti.

Meteorolog

pre 10 godina

Podrzavam rekonstrukciju ali mislim da se neki opet nece pridrzavati obecanja i da ce stititi svoje minister. Ja mislim da ce doci do samih izbora.

Perenic Zlatibor

pre 10 godina

Nema sumnje da Vucic pokusava sa ostalima da od ove Vlade napravi istorijski dobru za Srbiju. Ali neznam koliko ce to uspeti rekonstrukcijom, mozda bi bolje bilo da se izadje na vanredne parlamentarne izbore.

Klopator

pre 10 godina

Ono sto gospodin Vucic predlaze i zasta se zalaze je pravo resenje da se ministri dozovu pameti i da rade u interesu gradjana. Jer ovako svako od njih mora da podnese izvestaj o radu i da odgovara za svoj uspeh ili neuspeh.

gela

pre 10 godina

Ova vlada ide u pravcu evropeizacije i modernizacije zemlje, a za to treba da ima i sposobne kadrove pocevsi od ministara pa do opstine i mesne zajednice. Zato je i neophodna rekonstrukcija.

najlepša bajko

pre 10 godina

Da zanemarimo pojedinačne učinke ministara, koji su često katastrofalni, ne mogu da ne primetim koja sreća je da je ovaj Vučić tu gde jeste. Zamislite da se onaj šarlatan Ivica pita za sve, a po funkciji bi trebalo da bude tako. Za ovih 14 meseci ko zna da li bi nam struja i voda ostale.
E sad, problem je što Vučić u stranci ima petoro sposobnih ljudi, a za izvlačenje zemlje iz ove agonije mu trebaju stotine.
Ove godine ne, ali sledeće najdalje smo zreli za neku vladu nacionalnog jedinstva, jer i svi zajedno će jedva da nakrpe dovoljno kvalitetnih, nekorumpiranih i zainteresovanih kadrova.

Ljilja

pre 10 godina

Rekonstrukcija vlade je neophodna.Svi ministri su do sada imali vremena da pokazu koliko mogu uraditi.Oni koji nisu pokazali rezultate trebalo bi da budu smenjeni.

jole 86

pre 10 godina

Dosad se uradilo mnogo,ali veličina se pokazuje u želji da se stalno napreduje i usavršava,a ne zadovoljava se učinjenim,tako da je ispravno što Vučić želi ne samo kadrovske već ,pre svega, suštinske promene.To treba podržati!

Neso

pre 10 godina

Potreban je rekonstrukcija, pre svega treba da dodje do promene namestu premijera, Vucic da zameni Dacica.. Nakon toga Dinkica udaljiti od ekonomije, a Mrkonjica,Obradovica zameniti novim ministirma.

Spartak

pre 10 godina

Da se zna ko sta radi i zasta radi. Ko nije radio dobro u prethodnom periodu treba da se zapita i stavi prst na celo. Izuzetno je mnogo uradjeno u prethodnih godinu dana a rekonstrukcija je jos jedan korak napred i prvi potpredsednik to vrlo umesno radi.

Đorđe Bor

pre 10 godina

Dačić i Dinkić, ukoliko žele ozbiljno da pristupe rekonstrukciji vlade, bi morali da prihvate novu realnost, a to je da SNS sada ima duplo veću podršku među građanima nego što je to bilo u momentu formiranja vlade.

citizen

pre 10 godina

Rekonstrukcija temeljna nego kako drugačije. Ne sumnjam da će Aleksandar Vučić uraditi pravu stvari sa ovim i već jednom da stanemo na noge. Sposobnost ovog čoveka odmah isplivava na sam vrh..

tadija

pre 10 godina

Trenutno najveći problem u Srbiji je ekonomija, a tu SNS nema skoro nikakav uticaj, a kao stranka koja uživa preko 40 % podrške građana, SNS bi morao da ima uticaj na ekonomiju. Upravo tu treba napraviti ozbiljne promene, i red bi bio da URS koji ima rejting na granici cenzusa prepusti jedan deo resora ekonomije SNS-u koji ima rejting preko 40 %.

muamua

pre 10 godina

zorane hahahaahhah ali ahahahahahaha ahahahah...ahhaahah mucenice prelistaj malo net i pogledaj kako je u martu prosle godine promenjeno racunanje vrednosti jogurta sa litre na kilo...pa kako to nisi primetio kada ga godinama pijes za 88dinara

novica952

pre 10 godina

Ova rekonstrukcija ako bude prava i onaka kavu želi SNS i njeni lider viceprejer Vučić samo po sebi otvoriće pitanje dopuni ciljeva vlade jer su se mnoge okolnosti i uslovi od formiranja do sada promenili, imali smo dobijanje datuma, ekonomska kriza nas je potpuno protresla a javne finansije otišle u drugu stranu. jasno je da u takvim uslovima pored rekonstrukcije vlade mora biti i redifinisanje ciljeva vlade koji se pred njom otvaraju u narednom periodu. Može da se desi da ova rekonstrukcija ako ne uspe otvori i neka druga pitanja vezana za krizu u koaliciji i načine da se problemi reše pa i izborima u nekom narednom periodu. jer sve je bolje nego biti taoc nekih koji bi da zadrže status kvo i da pošto poto čuvaju neke sopstvene stranačke pozicije.

14.11.

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da jos uvek postoje ljudi koji neveruju u strucnost i sposobnost gospodina Vucica. Verujem da ce dokazati da nije slucajno veliki broj nas koji mu verujemo. Rekonstrukcija ce biti sprovedena do kraja, ali tu moraju da se potrude i ostali clanovi Vlade. Samo napred Vucicu.

Miško

pre 10 godina

Nikom nisu potrebne kozmetičke promene, važno je da se nađu najbolji za određene resore. Vučić zna da to neće ići lako, ali ako su koalicioni partneri iskreni, svako u svom dvorištu zna slaba mesta. Koliko sve ovo ozbiljno shvata Vučić govori i ideja o rekonstrukciji ciljeva, ne samo kadrova

Reboot

pre 10 godina

Gospodine Vucicu ako budu kocili rekonstrukciju Vlade, najlakse Vam je da izadjete iz Vlade i na izbore. Posle izbora naravno ce te moci sami da formirate Vladu i bez ikakviih kocnica da nastavite borbu protiv kriminala i korupcije tamo gde je zakocilo.

slezinger

pre 10 godina

Srbija je krenula putem pridruzivanja EU,zato borba protiv korupcije i kriminala treba da bude nastavljena kako bi kroz jos razne druge reforme spremno docekali ulazak u EU

Ceca

pre 10 godina

Problem je taj, sta god uradili dobro nekima se ni to ne svidja, ako propadamo ne valja ako napredujemo lopovi. Mi smo bezobrazan narod, a najvise zbog toga sto bi mi pre zabili jedni drugima noz u ledja a tako ne mozemo da uspemo i da idemo napred. Ali mi guramo i idemo da menjamo sta ne valja.

Stole

pre 10 godina

Rekonstrukcija i postavljanje novih ciljeva kao i dosledna borba za njihovo ostvarenje sigurćno će doneti dobre i vidljive rezultate u celoj državi, a mislim da vođenje prave i efiksane politike defititivno može da podgine naš značaj u svetu i u pogledu strnih investitora i generlno u spoljnoj politici.

STRUČNI i POŠTENI

pre 10 godina

Iz Vlade HITNO da izađu "uspavani" i "penzioneri" (mogu da ostani kao savetnici),
a da ministri i njegov tim budu STRUČNI, VREDNI, POŠTENI, koji će živeti od PLATE, koja se mora povećati (prosek između Hrvatske i Bugarske).

pršić

pre 10 godina

Ukoliko SPS i URS žele iskreno da prostupe rekonstrukciji vlade, onda moraju pristati da se zamenu njihovi ministri koji nisu dobro obavljali svoj posao. Vučić neće štititi svoje ministre koji nemaju rezultate, ali takav pošten pristup rekonstrukciji moraju imati i SPS i URS, ukoliko žele da rekonstrukcija vlade da rezultate. U suprotnom bolje je ići na izbore.

Oćistimo Srbiju

pre 10 godina

Hamletovska dilema: rekonstrukcija Vlade ili izbori? Verujem da će Vučić isterati rekonstrukciju, ne samo Vlade nego i po dubini državnih institucija, kao što je isterao pregovore sa samoproglašenim organima Kosova i Metohije, i kao što je prokrčio put ka Evropskoj Uniji. Mnogo se kadrovskog otpada i korova nakupilo u Srbiji.

Srbijanka

pre 10 godina

Od Vučića očekujemo samo najbolje. Potrebna je rekonstrukcija, ali verujemo u njegov izbor. Vučić je čovek koji se bori za Srbiju i za svoj narod. Da sima bude bolje! Samo napred Vučiću, Srbija te prati!

Obeliks

pre 10 godina

Srbija nema vise vremena da ceka ulazak u EU zato pod hitno mora da promeni prvo sebe, i ispuni visoke standarde koje EU zahteva, a to sa pojedinicima u Vladi, koji to jos ne shvataju, to nece moci da ucini, zato se moraju pored lenjih ministara moraju promeniti ciljevi i prioriteti Vlade.

Pilot

pre 10 godina

Nema sumnje da srpski državni vrh na sasvim racionalnim osnovama želi dobre odnose s Hrvatskom, iako Srbija i Hrvatska ne mogu imati isti pogled na prošlost, ali da bi trebalo da imaju zajedničku viziju budućnosti, pa bi povlacenje tuzbi za genocid bio pravi korak obeju strana.

Darko

pre 10 godina

Previse puta spominjana rekonstrukcija! Nadam se da ce Aleksandar Vucic sa najavljenim promenama uspeti da poboljsa stanje koje je trenutno u Vladi.

Baldahin

pre 10 godina

Mnogo njih treba smeniti tu je i Obradovic koji je zasluzio da se skine sa funkcije, pa mi se ne svidja ni Djukic Dejanovic, zdravstvo propada od kad ona dodje na to mesto. ima njih jos dosta iz drugih stranaka.

Olja 989

pre 10 godina

SNS smenjivanjem svojih ministara i direktora javnih preduzeća daje primer i svojim koalicionim partnerima, kod kojih takođe ima ministra i direktora koje treba zameniti.

A ima ih bas dosta

pre 10 godina

Mnogi su se uvalili u fotelje i cekaju da Vucic radi posao ( i ovako su sve oci uprte u njema – misle oni ) a oni se provode po bircusima i uzivaju ugled u svom, za mnoge najboljem i najvecem izdanju u zivotu. Razni sitni politicari koji misle da su dotakli vrh neba sa pozicijom u strankama vladajuce koalicije.

Little Susie

pre 10 godina

Rekonstrukcija ce biti ,,tezak proces,, nek bude tezak koliko hoce, bas narod briga ko ce da otpadne, ko ce da ostane. Svako kako radi tako mu i na kraju i bude. Nama je bitno da od tada bolje nego sto vac jeste, kako bi i nama bilo bolje.

singer

pre 10 godina

Svaka vam cast,volja naroda je svetinja,vi ste zaista dokazali do sada da vam je narod na prvom mestu i da sve sto radite radite upravo za narod,mnogo je nas gradjana koji bi zeleli da nakon rekonstrukcije vlade budete vi premijer,to apsolutno zasluzujete

Čekanje

pre 10 godina

(Preduzetnik, 6. jul 2013 12:32)
-------
E, pa ništa ne pada s neba, da bi nešto dobio moraš da čekaš, mnogo da radiš i da se trudiš. S ovom vladom je krenulo na bolje, a uz rekonstrukciju vlade, a i ciljeva, možemo da se nadamo još boljem. Inače, sama inicijativa za rekonstrukciju je korak napred.

betina

pre 10 godina

Ovo bi bilo lepo ako se pokaze da je istina, ali cemo videti vrlo brzo na cemu smo kroz resor obrazovanja. Ako Obradovic ostane, ovo sve je suplja prica.

aurora

pre 10 godina

Svi pričaju o smeni nekih ministara. Da li će ta rekonstrukcija vlasti da obhvati i lokalne "bogove" i "gospodare života i smrti" tipa Palme, i svih onih koji su zaštitnici neprikosnovenih lokalnih narko dilera? Bez toga nema ni istinske borbe protiv korupcije i sprege politike i kriminala.

Lubenica

pre 10 godina

Sto se tice rekonstrukcije vlade, netso sumnjan u ostale minister, ne verujem da ce da se ugledaju na Vucica, i smene iz svojih redova minister. Ako tako bude, ako budu stitili svoje, mislim da treba ici na izbore, bez razmisljanja.

Smenjenim treba zatvoriti sva vrata u drzavnoj administraciji ili nista od rekonstrukcije!!!

pre 10 godina

Ako ce rekonstrukcija da podrazumeva to da se smenjeni ministri, razni direktori, gradonacelnici itd samo premeste s jedne na drugu funkciju, kao na primer u medijima spominjani Obradovic kome se vec sad trazi drugo mesto u drzavnoj administraciji onda od te rekonstrukcije nema nista i takve rekonstrukcije smo vec gledali i u predhodnima vladama...

Medena

pre 10 godina

Potrebno je stalo pomerati granice i ciljeve ukoliko zelimo da napredujemo. Jedan deo se uradio, sledi nam svima jos mnogo rada i truda, prevazilazenje jos mnogo prepreka kako bi poceli da uredjujemo i sredjujemo sve.

znam ljude

pre 10 godina

E moj Vucicu koga cete postaviti u Vladu? Kadrove nemate. Jedino da Toma-Diploma amnestira pola Zabele i tako popunite sva kljucna mesta u ovoj drzavi- jadnoj sa vama.Kako radite i to me ne bi cudilo. Da nije zalosno bilo bi smesno.

miroslav

pre 10 godina

moje mišljene ja da u ovoj Vladi treba promeniti skoro sve Ministre
ja ne mogu ni u jednom od postojećih da nadjem bilo kakav potencijal izuzev demagogije i politikanstva
voditi minstrastvo znači biti iz struke imati veliki enuzijazam,poznavati Srbiju,dovesti saradnike koji će početi od pojednica i svakog gradjanina po oblasti za koju odgovraju i mnogo,mnogo rada(25 sati u 24 sata)
Ministarstvo nije samo kancelarija u Beogradu,službena kola,intervuji na RTS-u,Pinku,gde su unapred poznata pitanja.
u svojoj profesiji koju radim nema ko me ne poznaje u Srbiji i koga je ne poznajem i nama je smešno kada neko izadje na TV ekran i priča''možemo,moramo,trebamo,mislim,evo radi se,ovih dana zaključujemo...''
ono što je najvžanije to je proizvodnja a to koliko privrednici zaključuju nikoga ne intertesuje i niko i nije iz oblasti proizvodnje,već se postavljaju neznalice,koje kakvi levaci,karijeristi,proizvodjači afera
a ne može se više jer je u svemu dotaknuto dno i strahovit je moralni pad jer niko ne misli kako da povrati enregiju rada.
borba protiv korupcije je selektivna jer očigledno ima privilegovanih koji mogu da ne plaćaju porez državi i da ih država štiti,postoje oni koji se precrtavaju nečijim pozivom da poreska kontrola ne ide u njihove firme.a sa druge strane za dug od 780 dinara piše se prekršajna prijava.
ok,pišite je,ali kako neko može da duguje državi (780 milona-PINK) i ništa,ima garanciju.
to je malicioznost(podli se obraćaju nama za koje smo ''glupi'')

Kontrakcija

pre 10 godina

kada se pokrenu pitanja o rekonstrukciji o rebalansu, o svemu ostalom, bice tu posla kao niko. Ali se nadam da ce svi da se udruze i da rade kvalitetno, i da prvenstveno svoje minister nece cuvati iako ne rade dobro. A svi znamo ko ne radi kako treba a ko radi.

zoran

pre 10 godina

Vi NIKAV niti plan, niti viziju niti cilj niste ni imali pa prema tome, zaista mi nije jasno šta imate tu da MENJATE. Možda da odredite neki cilj, ok, ali kako niste sposobni ni za šta, onda je i to propala priča.

Inače, ja opet o JOGURTU. Kada ste došli na vlast, litar jogurta koji ja kupujem godinama koštao je 88 RSD. Jutros, isti taj jogurt u istom supermarketu košta 119 RSD. To je VAŠ uspeh, Tomo Vučiću Dačiću!!! I TO je jedino što mene tangira. Zabole me i za Kosmet i za Karlovac-Karlobag i šta već i za Miškovića i za Dulića i za Đilasa. TU ĆETE PUĆI DEFINITIVNO. NA JOGURTU, MAJSTORI...

toza

pre 10 godina

Koliko uvlakačkih i navijačkih komentara od strane pristalica SNSa. Da li ste vi gospodo svesni kakvu magareću uslugu činite stranci i svom predsedniku? Da li ste svesni da u stranci imate brdo vema sumljivih tipova a još više onih sa problematičnim kvalifikacijama? Često ovde prozivate opoziciju a da uopšte niste svesni šta će vam se desiti sa strankom kada bude počela da pada podrška Vučiću. Pripisujete sebi nekakve uspehe a činjenica je da je Dačić povukao najviše što se tiče Kosova i EU. Takođe zaboravljate ulogu koju je odigrala prethodna vlada i praktično vas stavila u poziciju da možete da se sada hvalite nekakvim uspesima. Možete vi da lupate minuseve i pluseve koliko hoćete, da pišete hvalospeve voljenom vođi ali zapamtite da ni jedno moderno društvo nije opstalo tako što jedan radi a pet vas sedi i viče bravo ti si najbolji. Polako će mnogo toga lošeg u SNSu ispivati na površinu a onda vam ni sto Vučića neće pomoći.

Nedobijanje datuma se ne sipa u traktor.

pre 10 godina

Potrebne su mere protiv bede i siromaštva, koje je prouzrokovao ovaj aktuelni režim.
Prosečna plata je 300 i nešto evra mesečno, i srećem starice koje idu po kontejnerima.
 

Realni

pre 10 godina

Ti si toliko mnogo uradio da vec razmisljas o tome sta bi mogao da uradis jos.

Kad ce da vratis drzavi onaj stan sto si sam sebi dodelio tokom bombardovanja ?

Moralna gromado, definicijo postenja i principijelnosti.

SantaCruz

pre 10 godina

Ni u kom slucaju ne smete govoriti da su personalni delovi rekonstrukcije na drugom mestu - moraju biti na prvom mestu, jer gospoda koja ne rade nista, nego se samo pojavljuju u novinama i primaju platu ne zasluzuju da budu srpski ministri. Dokle vise da nam deca izlaze nepismena iz osnovnih skola i da im najbolja zivotna lekcija iz tog doba bude korupcija?

Alex

pre 10 godina

Neka mi ovi obozavatelji lika i dela Vucica,ili je zavladala amnezija pa je ovo neki novi Vucic,pa i neka bude,nabroje ne mora 3,evo 1 konkretnu stvar koja je uradjena a da to obicni gradjanin oseti?!

ZeljkoRekonstrukcija

pre 10 godina

Do juce je bila prica o rekonstrukciji vlade, danas se prica o istom.. rekonstrukcija vlade.. hoce li Mrkonjici, Knezevici i Obradovici biti 'rekonstruisani'? Ili samo neki levi direktor ovoga ili onoga?
No, bez brige..sutra je novi dan..sutra i narednih 3 godine ce se pricati o..da pogodim, o rekonstrukciji vlade?
Jadna li je Srbija sa Vucicima, Tadicima , Nikolicima,. Dinkicima i ostalim nesposobnjakovicima koji narodu mazu oci svojom pricom..
Pozdrav iz Danske.

svedok iz 90.tih

pre 10 godina

Nemate strucne kadrove pa i da ih iz svih stranaka pokupite .Zato je Srbija tu gde je na ivici bankrota.A o vasoj koaliciji ne treba trositi reci vasi dosadasnji rezultati sve govore.

ime

pre 10 godina

E to je datum! Posto nismo dobili datum za otpocinjanje pregovora sa EU, ali smo dobili datum za rekonstrukciju vlade, 27.jul. Gospodine, to znaci datum. Neka mi neko kaze sta je receno ako se ne dobije datum za pregovore? Mozda izbori? Gospodine budite bar jednom od reci!

MT

pre 10 godina

Vucicu mozemo da pricam o tome kako si se transformisao,nemoj molim te o rekonstrukciji,bolje ti raspisi izbore...(nesto osecam da ce Mrka,Obradovic,Dacic,Slavica,Velja...opet biti tu)
P.S. da ne zaboravim i strucnjake Krkobabice.

Iskustvo uci

pre 10 godina

U ovoj drzavi nista ne verujem. Isti likovi i pozicija i opozicija se vrte vise od 20 godina i pricaju pricu kako ce biti bas dobro sa njima. Ovih dana, i to svaki dan , cuveni Tika bez diplome iz EPS-a se vozika jahtom
po Dunavu i bas ga briga za sve. Jos nije u zatvoru. Inace, i taj vedri i oblaci 20
Prvo bio julovac pa ligas, po potrebi. Da su mene spominjali po medijima kao njega od sramote ne bih izasao iz kuce a ne da se pred svima pokazujem u jahti.

Cile

pre 10 godina

Vučić je nedavno, u emisiji na B92, na pitanje da li postoji kriminal u redovima vladajuće koalicije,naveo primer nabavke brojila bez tendera u vrednosti 800 miliona dinara. Nije rečeno ko je to sprovodio i da li će taj biti smenjen.

rakovica

pre 10 godina

vucic se hvali da je dobio datum i da je to ustorijski uspeh Srbije cccc,a do juce je na samo pominjanje EU izvodio desetine hiljada ljudi na ulice da lupaju Beograd.Kakav covek,pa ko njemu moze da veruje?

gerilac

pre 10 godina

Klimoglavac da da ostavku...a oni koji veruju u "borbu protiv korupcije" treba da se sete borbe protiv "izdajnika i stranih plaćenika" il da pitaju starije, ako su bili suviše mali da se sećaju...to je taj isti srpski radikalni vučić-klimoglavac, osim što su se njegove granice Srbije pomerile iz Karlobaga u Merdare...

vlada

pre 10 godina

Jedino na čemu mogu da skinem kapu Vučiću je neverovatna promena politike. Od Karlobag-Ogulin-Virovitica preko Kosovo je Srbija (za vreme zadnjih izbora) pa sad najnovija politika tipa "Trči u EU". Ja ovo zadnje trčanje podržavam ali još iz vremena Vučićeve politike granica Velike Srbije ali mi nije jasno da celo idolopoklonstvo Vučića tako brzo menja mišljenje. Mene bi bilo sramota da se pogledam u ogledalo, a tek od drugih, pa umro bih od sramote zbog nemanja AMA baš nikakvog životnog principa. Recite mi molim vas SNS-ovci kako živite bez baš ijednog principa? Čemu vi učite vašu decu? Kojim moralnim vrednostima? Baš me zanima. Hvala unapred.

ironija

pre 10 godina

Vučić je pametan i hrabar, a i onako visočiji. Sa njim ovo društvo može samo napred, nikako nazad, več onako pravo pa napred. Jer Vučić ima moć sive lubanje.
Šalim se ljudi. Stvarno ne razumem zašto neko ostavlja komentar tek da bi nešto napisao. Evo ja prosto obožavam Vučka otkad me svakodnevno podsećate kako je mudar i sjajan.

Tie fighter

pre 10 godina

Ciljevi sa kojima je formirana Vlada ne mogu se menjati bez formiranja nove vlade, tj. bez novih izbora. Što kod vas sve može ako Vućič tako kaže, to je druga stvar.

milan

pre 10 godina

Ajde da iskoristim ovu priliku pa da pitam gosp. Vucica dali je i to korupcija kada jedna opstinska vlada uoci izbora za mesnu zajednicu jednog predgradja u Srbiji gradi o trosku zajednice sportske teren za omladinu. U svakom slucaju jedan lep potez ali sa velikim znakom pitanja, dali je to korupcija gopsodine Vucicu, ja sam ubedjen da jeste.
Znaci rekonstrukcija stavova vladajucih stranaka mora biti totalna da su to nedemokratski potezi.

Pametnjaković

pre 10 godina

Šta god da se desi, i koja god partija ili koalicija da bude na vlasti, isto nam se piše jer u Srbiji izgleda da nema stručnjaka i sposobnih. Političke partije i njihovi članovi i kadrovi imaju jedini cilj da se održe na vrhu i da jašu narod što duže mogu. I do sada su bili vrlo uspešni u ostvarivanju tog cilja, da nisu, mi bi odavno bili normalna zemlja. Njihova bolesna opsesija da se održavaju na vlasti po svaku cenu, i bolesna pohlepa, su osiromašili narod i uništili sve što je valjalo. Iz ovoga nema izlaza dok ne sklonimo sve političke partije i njihove podmladke i osiguramo da ne mogu nikada da se vrate. Jer to je loša genetika. Sledi objašnjenje.

Da pogledamo istoriju. Srbija je kroz istoriju ismevala, terala inteligenciju iz zemlje, progonila, pa čak ima i dosta slučajeva ubijanja pametnih ljudi. Poslove su dobijali partijski odani i vrlo neinteligentni ljudi, ljudi kriminalnih tendencija. Ti su se množili decenijama. Danas imamo, zbog višedecenijskog uzgoja nesposobnih i neinteligentnih ljudi, Srbiju, koja je rezultat svega toga. Da su se uzgajali sposobni i pametni, Srbija bi bila normalna zemlja kao i svaka druga koja je znala ceniti ono što valja, a kažnjavala ono što ne valja.

Vlada

pre 10 godina

Vučić: "Dobili smo otpočinjanje pregovora sa EU". Dakle, ovo pokazuje da Srbija još uvek nije dobila datum i govori koja je razlika između Vučića i Dačića. Za Dačića je taj dan bio istorijski, a za mene će biti kada ode sa političke scene i nestane SPS.

Hana

pre 10 godina

Personalna rekonstrukcija nedvosmisleno ima za cilj promenu odredjenih kurseva kretanja rada Vlade,gde mislim da ce se teziste odgovrnosti naci
na ekonomiji , investicijama , radu na zaposljavanju i standardu gradjana, tacnije na gorucim nacionalnim pitanjima , a koji do sada nisu pokazali znacajan pomak .Takodje veliki deo odgovornosti ce pasti na formiranje tela ( kancelarija ili ministarstvo ) za vodjenje pregovora sa EU.Resori prosvete i zdravstva ovom prilikom nikako ne bi smeli da budu izuzeti . Reforme u njima " se sprovode " vec deceniju, a situacija kriticna.

Aca

pre 10 godina

Samo da se sklone dacicevi i dinkicevi kadrovi!
(vi, 6. jul 2013 14:30)

Pa te iste kadrove je postavio, upravo, SNS! Kada pišeš, "mućni" malo glavom!Nije važno , samo, da budeš "zaslepljen" likom i delom Vučića i kompanije!

ostani djubre od kraja

pre 10 godina

Nesto ne cujem one koji se pozivaju na granicu Karlobag Ogulin Virovitica. Tako ce za par godina da umuknu i oni koji sad pricaju o svetoj srpskoj zemlji Kosovu.
Nije mi namera da ih prozivam nego mi nije jasno ko ce da plati izgubljeno vreme, imovinu i zivote?
Ovima koji su prepoznali prednosti pragmatizma valja oprostiti jer su pokazali snagu da se menjaju ali ovima koji ce samo da ucute treba ispostaviti racun jer su oni bili potrebna kriticna masa za ovaj sunovrat Srbije a to je ipak izdaja, ma sta ko o tome mislio.

mima

pre 10 godina

opet ovaj baron minhauzen,zar niste dosli na vlast da ostvarite odredjene ciljeve,kaka je sad to nova budalastina.mada ste vi ostvarili samo jedan vas i to prikriveni cilj,vratili ste nas u devedeseta pa i gore !

Johnny

pre 10 godina

Sve koji komentarisu ovde mozes svrstati u dve grupe. U prvu grupu spadaju SNS botovi kojima se komentari svode na ,, vucic je jedino resenje, ova vlada vodi Srbiju u bolje sutra, uradili su za godinu dana vise nego ovi prosli za 10 godina'' itd... U drugu grupu spadaju oni koji samo pljuju i nista drugo ne znaju, i niko im nevalja, da se oni pitaju niko ne bi bio na vlasti jer niko ne valja, sve znaju i u svakoj temi su doktori nauka bilo da je ekonomija, politika, zdravstvo, vojska, u principu nista im nije strano... Pustite ljude da rade, nek konstruisu i rekonstruisu neka rade sto misle da je dobro a mi cemo oceniti njihov rad na izborima kroz 4 godine, a za to vreme gledajte sebe jer nijedna vlada ti nece pomoci ako sam sebi ne pomognes i ako sam ne prelomis u glavi i pocnes da stvaras nesto...

Somi.

pre 10 godina

Bitnp da je pusten dulic od tuzbe za trivanku nema nista. Uhapsite djilasa ko njega drzi ovako ucenjenog? Smeniti vucica. Dacic jedini vuce teske poteze a ovaj pokupi slavu

Freelander

pre 10 godina

Koliko malo samopoštovanja čovek mora da ima da bi se zaklinjao u jednog čoveka (uz to političara) I veličao ga. Pri tome sam spreman da zanemarim političku prošlost I integritet tog čoveka kome se toliko dive. Taj fenomen samo govori o podaničkom mentalitetu takvih ljudi (oni ga u komentarima ili na forumu najčešće oslovljavaju sa gospodin Vučić - o tempora o mores!)

Strelac

pre 10 godina

Rekonstrukcija ciljeva vlade verovatno je rekonstrukcija obecanja SNS sabranih na ovom sajtu 4. jula 2012.godine:

1. Provera 1000 spornih privatizacija
2. 10 milijardi evra investicija godisnje,kanali,elektrane…
3. Smena Tijanica, ukidanje TV pretplate
4. Smanjenje nezaposlenosti za 9%
5. Hapsenje krivaca za kradju na izborima
6. Resenje za Kosovo
7. Zakon o javnim nabavkama koji stedi 500 miliona evra godisnje
8. Ogranicavanje kamata bankama
9. Smanjenje broja ministarstava na 15, agencija,zavoda itd. sa 136 na manje od 50, ukidanje funkcije drzavnih sekretara…

Trla baba lan

pre 10 godina

Pricali vi sta god hocete,trenutno nasu drzavu vode (po vasim shvatanjima) omrazeni radikali, SPS i jedan od najsumnjivijih likova nase danasnjice ,g. Dinkic.
Vi ste glasali za njih i sad trpite.
Jedino resenje za ovu zemlju je da se svi dosadasnji u potpunosti rateraju,a da dodju neki potpuno novi. Naravno da je to nemoguce. Svi ovi sadasnji stvaraju (citaj -truju) neke svoje podmlatke koji ce nam doci za 5 ili 10 godina pa ce tek tada da bude sa njima belaj. A svi ce oni da se zaklinju u demokratiju, ljudska prava, privatno preduzetnistvo (crkavam od smeha), a mi stocari ce i dalje da pricamo ono cuveno - Pa ja mislim bice bolje. Eto nam to bolje zadnjih 20 godina. Take off Murta, let Kurta ride on.

zexy

pre 10 godina

Nemojte samo da smenjujete Obradovica, covek nije nista pogresio, jer da je nesto pogresio cenim da bi bilo ko podigao glas, ucenici, roditelji, profesori, pravnici, premijer, predsednik, prvi potpredsenik, baba sera u vladi, bilo ko... posto niko nije reagovao na njegove odluke, znaci da nista nije kriv i ne vidim razlog za smenu...

dragoljupče

pre 10 godina

već 6 dana čitam na netu kako ćeš rekonstruisati vladu,kako ćeš zameniti ministre,kako neće biti korupcije i još puno toga!!!!! a kad ćeš to uraditi? za 40 godina,a?

Miki

pre 10 godina

Sva nepopularna, omražena kod naroda ministarska mesta SNS je "uvalio" drugima:Kancelarija za KiM-Vulin (Pokret socijalista), ministarstvo policije i pregovarač za KiM-Dačić (SPS), ministarstvo finansija-Dinkić (URS),ministarstvo zdravlja-Đukić-Dejanović (SPS), ministarstvo prosvete-Obradović (SPS)..... Ko vas ne zna, skupo bi vas platio!!!

Ilija Cvorovic

pre 10 godina

Koji su rezultati svih njegovih hapsenja? Da li je neko od uhapsenih osidjen recimo na tesku robiju, da mu je oduzeta imovina (sto je sad navodno po zakonu) ili je VRATIO POKRADENE PARE? Ne? A zasto? A da oni svi nas malo ne...?

crni domino

pre 10 godina

A hoces li i budze da rekonstruises da nam bude milo da te slusamo kako pricas?
Onako pitam, posto hoces sve da rekonstruises. Znas li sta taj pojam uopste znaci? Da rekonstruise cilj?! Koje lupetanje za prost narod!
E, moje drzavno blebetalo, pazi da slucajno ne povredis koalicioni sporazum ili nekoga iz koalicije, posto se njega drzis ko pijan plota, zbog cega svakog dana nastane po neka svinjarija! Vasim svinjarijama nikad kraja!
Da se ja pitam, cuvali biste vi meni koze u nekoj drzavnoj farmi, pa da napredujete tek ako ste uspesni cuvari. Mnogi od vas ne bi ni ovaj stepenik prekoracili...
Vi cete nesto da rekonstruisete...

1%

pre 10 godina

@1%
Preporučujem (0)
Ne preporučujem (-110)

Pa sta je ovo..samo 110 minusa...ma vi me zabrinjavate...znaci opada vam popularnost...Vucic ce i vas da rekonstruise i to "po dubini"...

mihajlo

pre 10 godina

Ni ovo nije iz tvoje pameti!Kao,uostalom,i sve do sada.Mani se prepotentnog puzanja ka diktaturi,bez obzira na podršku.Ti sigurno nećeš uspeti!Ovaj ples tebi je suviše brza,velika i nerazumljiva igra.Uništiće te!Već sad ćeš u ogledalu videti izobličeno lice!Zaslepljen taštinom i sujetom,otrovan dugogodišnjom neostvarenom ambicijom i umešljenom veličinom,ne vidiš da si u svim segmentima svog mislećeg naroda OTPISAN Na štitu ćeš biti Vučiću!!!Mada tvoja otrovana duša i to smatra nemerljivim uspehom!A za našu domovinu u njenim punim granicama i srpski narod u njegovim punim granicama,svaki"tvoj uspeh" je katastrofa!

heavy

pre 10 godina

Da necete mozda povuci tuzbu protiv lijepe njihove?Ima li tu i licnog interesa?Navukli ste Srbe u RS i RSK da se bore i ratuju za svoja prava pa ih onda izdali i ostavili na nemilost ustasama,napravili haos na KiM i izgubili ga.Da,to ste isti vi koji sedite u danasnjoj vladi.Kako mozete u ogledalu da se pogledate sram vas bilo.Za neki dan,mesec..kada bude jasno da od ulaska u EU nema nista onda cete da kazete da i niste ni bili za EU,na sve ste spremni zarad vlasti.More bice 6 oktobar kad tad.

zoran

pre 10 godina

@ (muamua, 6. jul 2013 18:45)

Ima ona stara. " Smeje se k'o lud na brašno"

Prijatelju, reci mi BAR JEDNU stvar koju je ova nova (stara) vlada, od ranije poznata narodu, započela i da je makar nagovestila da će uraditi do kraja. MAKAR JEDNU???? Godinu dana su na vlasti. Nemoj slučajno da mi spominješ da je Ds ovo i ono... DS je trenutno istorija i pozivati se na njihove brljotine je glupo. GODINU DANA JE MNOGO VREMENA, prijatelju.



Ja ne vidim? Kosmet ne spominji. To je počelo od kako su Osmanlije napustile ove prostore, a to je bilo 1912. Milošević je definitivno PREDAO Kosmet Albancima (NATO-U) i ovi sada samo moraju da ispotpisuju što stave pred njih i ništa više.

Inače, koliko znam litar ili kilo jogurta je uvek bilo zapakovano U ISTOJ kutiji ISTE veličine. A razlika u ceni od skoro 40% govori KOLIKA je inflacija i koliki je pad kupovne moći i standarda. I TO SAMO ZA GODINU DANA, druže dragi!!!

1%

pre 10 godina

@1%
Preporučujem (0)
Ne preporučujem (-110)

Pa sta je ovo..samo 110 minusa...ma vi me zabrinjavate...znaci opada vam popularnost...Vucic ce i vas da rekonstruise i to "po dubini"...
(1%, 6. jul 2013 20:21)

# Link komentara
Preporučujem (0)
Ne preporučujem (-76)


Ljudi uspeo sam!!! 34 bota su odustalaaaa !!!!!!

Siniša

pre 10 godina

Vučiću, a ko ti je branio da zameniš svoje nesposobne ministre, šta si čekao do sada, što ih nisi menjao...mani se više demagogije i jeftinih pričica. Pa ti ne možeš da promeniš svoje ministre, a kamoli druge. Da ne govorim koje si indijance postavljao za državne sekretare, pa za direktore javnih preduzeća...i sad si, kao, ukapirao da su neznalice...smešan si. Ti do sada nisi znao da Velja Ilić ne zna ništa i da je mutljavina. Zašto nisi smenio Kneževića i onog Golubovića, nego ste posmenjivali boraniju da zamažete oči javnosti. Ko je postavio ovog direktora EPS-a, pa ministrarka Mihajlović, nisam ja, a u njenom ministarstvu je opšte rasulo. Pitajte ljude u Telekomu kakva je situacija od kada ste postavili svoje ljude da vode Telekom, kažu - raspad sistema, ništa ne znaju, zalutali ljudi...I tako mogu da navedem hiljadu primera da ste nesposobne i nestručne ljude postavljali na važne funkcije, ali vama je važno da su poslušni, klimoglavci...Prema tome, prvo očisti svoje dvorište pa gledaj da li je komšija očistio svoje. I na kraju, sve je ovo zamajavanje, kupovina vremena, ništa vi ne znate, osim da spletkarite...Od normalne situacije smene nesposobnih vi ste smislili reč ,,rekonstrukcija'', da se pravi cirkus. Zašto ne poštujete zakon i raspišete konkurs za izbor svih direktora u javnim preduzećima i to će biti prava ,,rekonstrukcija'' , ali nema ništa od toga, jer onda ne bi mogli da postavljate indijance bez obrazovanja, znanja i sikustva...

Ali sto se mora nije tesko

pre 10 godina

A da, da bice sada gusto. Svasta ce biti oni gubitnici rekonstrukcije proglaseni kao beskorisni ce obrusiti svoj bes na sve pojedinacno od reda. To se da ocekivati.

mile1

pre 10 godina

Не знам јесу ли ови СНС-овци који сваки дан призивају изборе свесни да истих бити неће, јербо не да Немачка. Е то је Вучићев врхунски домет у политици - страна држава му и термин избора одређује.

1%

pre 10 godina

Samo da se sklone dacicevi i dinkicevi kadrovi!
(vi, 6. jul 2013 14:30)

Kako ste svi smesni sa ovakvim komentarima. Pre godinu dana su vam valjali i likovali ste sto ste napravili vladu sa njima. Isto tako je mogao DS da napravi sa tim istim strankama( + LDP) ...ali i tad su se pokazali pametniji i dalekovidiji od SNS-a koji je zbog kompleksa vecitog opozicionara posto poto hteo da pravi vladu i sa crnim djavolima...
Nije mi jasna izjava Vucica da je EU gotova stvar??? Kako bre gotova. Pa sta reci o onim zgubidanicima u delegaciji za pregovore o implementaciji koji nista ne mogu da se dogovore i samo trose nase pare i dobijaju devizne dnevnice. Nemaju niti znanja niti ovlascenja da resavaju probleme, vec moraju predsednik vlade ili ovaj sto ni sam ne zna koliko ima funkcija da idu Estonovoj na nosu da resavaju sa Tacijem...
Druga stvar..sve vruce krompire SNS je uvalio SPS-u ( citaj Vucic uvalio Dacicu ). Vucic je samo bio balnsero na motoru sa prikolicom kojim je upravljao Dacic i to lose...Sta su Vucic i kadrovi SNS-a uradili za godinu dana??? Samo su povecali dozvoljenu kolicinu aflatoksina u mleku..i nista vise..
PS. Sto vise minusica, to znaci da sam u pavu..

krviznoj

pre 10 godina

koliko samo hvalosppevnih komentara preletaca (sve bivsi SPD ,DSS,JUL....),vecita zedj za mrvicama vlasti.Dzaba vam sve to,moracete da zasucete rukave i radite ako hocete bolji zivot.Od ovog naroda nemate sta vise da uzmete,skinuli ste mu koza s` ledja.

PopBrazil

pre 10 godina

Mozda bih i poverovao u pricu gospodina Vučića i u njegove dobre namere! Ali čovek radi i povlači poteze svih onih predhodnika koji su pre njega iz interesa i slepe pozicije vodja i vladara upropastili i sebe i svoje stranke ! Primamjem u stranku Blagoja Spaskovskog zvanog Sosa direktora RTB BOR pokazujete gpspodine Vucicu da nastavljate gde su stali ovi svi pre vas. Umesto da ste ga zabravili ili zgrozili se nad njegovom zeljom da Vam pristupi u redpve kao bovsi clan SPS-a pa SD-a pa URS-a pa DS- a a sada SNS-a! Vi ste ga prigrlili i pokazali da nema ni trunke zelje za kvalitetom u vasoj stranci vec kvantitetom preletaca politickih nakaza! Sa Sosom i Sasom Mirkovicem imace do juce ljutih neprijatelja a danas u vasoj stranci velikih "prijatelja" nema ni Vama a ni nama buducnosti! Dok je njihova sjajna jer ce oni biti igraci i nekih tamo novih vlasti i novih sve dok ilaju licnu korist! A nama sledi propast i nestanak! Tako da se bojim da ste Vasim dobrim namerama samo nama poplocali pit do pakla!

Branko

pre 10 godina

Neka mi neko objasni sta se dobija tom famoznom rekonstrukcijom. Dok se taj pridosli ministar snadje i upozna sa poslom i osobljem proce jos 3 meseca. A kad se snadje onda ce opet da ubaci nekog svog na teret drzave i tako u nedogled. Sjasi Kurta da uzjase Murta, sto bi narod rekao. E tugo nasa ....

menjajmo svest...

pre 10 godina

Sledeće je rekonstrukcija svesti građana o sopstvenim potrebama, prioritetima i potrebi većeg angažovanja... Sami sebi najviše možemo pomoći!

Srbin 100%

pre 10 godina

Uspesno je obezbedjen datum za otpocinjanje pregovora sa EU,sada verujem da treba postaviti neke osnovne smernice za nastavak reformi i pravljenje povoljnije investicione klime

КОМБИНАЦИЈЕ

pre 10 godina

Права реконструкција на нивоу Србије, биће када СНС освоји преко 50% гласова у Крагујевцу, где УРС влада 20 година..
Сада УРС и коалиција око СПС, могу да формирају власт у Зајечару, иако је СНС освојио 40% гласова.

Lotofjoy

pre 10 godina

Mora se napraviti nova polazna osnova za obnavljanje posrnulog drustva. Ekonomska stabilnost zemlje je prvi cilj, jednim delom blize smo ostvarenju tog cilja jer pocetak pregovora deluje pozitivno po pribavljanje investicija. Sledeca stvar koja se mora postaviti na svoje mesto je podizanje morala i svesti gradjana a najbolji nacin za to je da vlada da primer pravom rekonstrukcijom. Ukoliko se rekonstrukcija bude osujecivala, one koji to budu cinili treba stigmatizovati i raspisati izbore nakon kojih ce se kristalozvati pozicija.

Darkoni Dark

pre 10 godina

Mora se uraditi temeljna rekonstrukcija jer ovako više ne ide. Kadrovi socijalista najviše bodu oči narodu svojim neradom. Njihov predsednik se nije snašao u ulozi premijera i to je evidentno zato mora da ode zarad budućnosti ove zemlje.

Stidljivko

pre 10 godina

Ekonomski ciljevi se moraju definisati jer zivotno standard ove Vlade mora biti prioritet. Kako bi izbegli bankrot ozbiljnost svih mora se podici na najvisi nivo, dosta je bilo zabusavanja od strane pojedinih ministara koji negiraju svoje lose rezultate.

Somi.

pre 10 godina

Bitnp da je pusten dulic od tuzbe za trivanku nema nista. Uhapsite djilasa ko njega drzi ovako ucenjenog? Smeniti vucica. Dacic jedini vuce teske poteze a ovaj pokupi slavu

Realni

pre 10 godina

Ti si toliko mnogo uradio da vec razmisljas o tome sta bi mogao da uradis jos.

Kad ce da vratis drzavi onaj stan sto si sam sebi dodelio tokom bombardovanja ?

Moralna gromado, definicijo postenja i principijelnosti.

MT

pre 10 godina

Vucicu mozemo da pricam o tome kako si se transformisao,nemoj molim te o rekonstrukciji,bolje ti raspisi izbore...(nesto osecam da ce Mrka,Obradovic,Dacic,Slavica,Velja...opet biti tu)
P.S. da ne zaboravim i strucnjake Krkobabice.

heavy

pre 10 godina

Da necete mozda povuci tuzbu protiv lijepe njihove?Ima li tu i licnog interesa?Navukli ste Srbe u RS i RSK da se bore i ratuju za svoja prava pa ih onda izdali i ostavili na nemilost ustasama,napravili haos na KiM i izgubili ga.Da,to ste isti vi koji sedite u danasnjoj vladi.Kako mozete u ogledalu da se pogledate sram vas bilo.Za neki dan,mesec..kada bude jasno da od ulaska u EU nema nista onda cete da kazete da i niste ni bili za EU,na sve ste spremni zarad vlasti.More bice 6 oktobar kad tad.

zoran

pre 10 godina

Vi NIKAV niti plan, niti viziju niti cilj niste ni imali pa prema tome, zaista mi nije jasno šta imate tu da MENJATE. Možda da odredite neki cilj, ok, ali kako niste sposobni ni za šta, onda je i to propala priča.

Inače, ja opet o JOGURTU. Kada ste došli na vlast, litar jogurta koji ja kupujem godinama koštao je 88 RSD. Jutros, isti taj jogurt u istom supermarketu košta 119 RSD. To je VAŠ uspeh, Tomo Vučiću Dačiću!!! I TO je jedino što mene tangira. Zabole me i za Kosmet i za Karlovac-Karlobag i šta već i za Miškovića i za Dulića i za Đilasa. TU ĆETE PUĆI DEFINITIVNO. NA JOGURTU, MAJSTORI...

ime

pre 10 godina

E to je datum! Posto nismo dobili datum za otpocinjanje pregovora sa EU, ali smo dobili datum za rekonstrukciju vlade, 27.jul. Gospodine, to znaci datum. Neka mi neko kaze sta je receno ako se ne dobije datum za pregovore? Mozda izbori? Gospodine budite bar jednom od reci!

Strelac

pre 10 godina

Rekonstrukcija ciljeva vlade verovatno je rekonstrukcija obecanja SNS sabranih na ovom sajtu 4. jula 2012.godine:

1. Provera 1000 spornih privatizacija
2. 10 milijardi evra investicija godisnje,kanali,elektrane…
3. Smena Tijanica, ukidanje TV pretplate
4. Smanjenje nezaposlenosti za 9%
5. Hapsenje krivaca za kradju na izborima
6. Resenje za Kosovo
7. Zakon o javnim nabavkama koji stedi 500 miliona evra godisnje
8. Ogranicavanje kamata bankama
9. Smanjenje broja ministarstava na 15, agencija,zavoda itd. sa 136 na manje od 50, ukidanje funkcije drzavnih sekretara…

dragoljupče

pre 10 godina

već 6 dana čitam na netu kako ćeš rekonstruisati vladu,kako ćeš zameniti ministre,kako neće biti korupcije i još puno toga!!!!! a kad ćeš to uraditi? za 40 godina,a?

gerilac

pre 10 godina

Klimoglavac da da ostavku...a oni koji veruju u "borbu protiv korupcije" treba da se sete borbe protiv "izdajnika i stranih plaćenika" il da pitaju starije, ako su bili suviše mali da se sećaju...to je taj isti srpski radikalni vučić-klimoglavac, osim što su se njegove granice Srbije pomerile iz Karlobaga u Merdare...

ironija

pre 10 godina

Vučić je pametan i hrabar, a i onako visočiji. Sa njim ovo društvo može samo napred, nikako nazad, več onako pravo pa napred. Jer Vučić ima moć sive lubanje.
Šalim se ljudi. Stvarno ne razumem zašto neko ostavlja komentar tek da bi nešto napisao. Evo ja prosto obožavam Vučka otkad me svakodnevno podsećate kako je mudar i sjajan.

mihajlo

pre 10 godina

Ni ovo nije iz tvoje pameti!Kao,uostalom,i sve do sada.Mani se prepotentnog puzanja ka diktaturi,bez obzira na podršku.Ti sigurno nećeš uspeti!Ovaj ples tebi je suviše brza,velika i nerazumljiva igra.Uništiće te!Već sad ćeš u ogledalu videti izobličeno lice!Zaslepljen taštinom i sujetom,otrovan dugogodišnjom neostvarenom ambicijom i umešljenom veličinom,ne vidiš da si u svim segmentima svog mislećeg naroda OTPISAN Na štitu ćeš biti Vučiću!!!Mada tvoja otrovana duša i to smatra nemerljivim uspehom!A za našu domovinu u njenim punim granicama i srpski narod u njegovim punim granicama,svaki"tvoj uspeh" je katastrofa!

crni domino

pre 10 godina

A hoces li i budze da rekonstruises da nam bude milo da te slusamo kako pricas?
Onako pitam, posto hoces sve da rekonstruises. Znas li sta taj pojam uopste znaci? Da rekonstruise cilj?! Koje lupetanje za prost narod!
E, moje drzavno blebetalo, pazi da slucajno ne povredis koalicioni sporazum ili nekoga iz koalicije, posto se njega drzis ko pijan plota, zbog cega svakog dana nastane po neka svinjarija! Vasim svinjarijama nikad kraja!
Da se ja pitam, cuvali biste vi meni koze u nekoj drzavnoj farmi, pa da napredujete tek ako ste uspesni cuvari. Mnogi od vas ne bi ni ovaj stepenik prekoracili...
Vi cete nesto da rekonstruisete...

1%

pre 10 godina

@1%
Preporučujem (0)
Ne preporučujem (-110)

Pa sta je ovo..samo 110 minusa...ma vi me zabrinjavate...znaci opada vam popularnost...Vucic ce i vas da rekonstruise i to "po dubini"...

1%

pre 10 godina

Samo da se sklone dacicevi i dinkicevi kadrovi!
(vi, 6. jul 2013 14:30)

Kako ste svi smesni sa ovakvim komentarima. Pre godinu dana su vam valjali i likovali ste sto ste napravili vladu sa njima. Isto tako je mogao DS da napravi sa tim istim strankama( + LDP) ...ali i tad su se pokazali pametniji i dalekovidiji od SNS-a koji je zbog kompleksa vecitog opozicionara posto poto hteo da pravi vladu i sa crnim djavolima...
Nije mi jasna izjava Vucica da je EU gotova stvar??? Kako bre gotova. Pa sta reci o onim zgubidanicima u delegaciji za pregovore o implementaciji koji nista ne mogu da se dogovore i samo trose nase pare i dobijaju devizne dnevnice. Nemaju niti znanja niti ovlascenja da resavaju probleme, vec moraju predsednik vlade ili ovaj sto ni sam ne zna koliko ima funkcija da idu Estonovoj na nosu da resavaju sa Tacijem...
Druga stvar..sve vruce krompire SNS je uvalio SPS-u ( citaj Vucic uvalio Dacicu ). Vucic je samo bio balnsero na motoru sa prikolicom kojim je upravljao Dacic i to lose...Sta su Vucic i kadrovi SNS-a uradili za godinu dana??? Samo su povecali dozvoljenu kolicinu aflatoksina u mleku..i nista vise..
PS. Sto vise minusica, to znaci da sam u pavu..

krviznoj

pre 10 godina

koliko samo hvalosppevnih komentara preletaca (sve bivsi SPD ,DSS,JUL....),vecita zedj za mrvicama vlasti.Dzaba vam sve to,moracete da zasucete rukave i radite ako hocete bolji zivot.Od ovog naroda nemate sta vise da uzmete,skinuli ste mu koza s` ledja.

PopBrazil

pre 10 godina

Mozda bih i poverovao u pricu gospodina Vučića i u njegove dobre namere! Ali čovek radi i povlači poteze svih onih predhodnika koji su pre njega iz interesa i slepe pozicije vodja i vladara upropastili i sebe i svoje stranke ! Primamjem u stranku Blagoja Spaskovskog zvanog Sosa direktora RTB BOR pokazujete gpspodine Vucicu da nastavljate gde su stali ovi svi pre vas. Umesto da ste ga zabravili ili zgrozili se nad njegovom zeljom da Vam pristupi u redpve kao bovsi clan SPS-a pa SD-a pa URS-a pa DS- a a sada SNS-a! Vi ste ga prigrlili i pokazali da nema ni trunke zelje za kvalitetom u vasoj stranci vec kvantitetom preletaca politickih nakaza! Sa Sosom i Sasom Mirkovicem imace do juce ljutih neprijatelja a danas u vasoj stranci velikih "prijatelja" nema ni Vama a ni nama buducnosti! Dok je njihova sjajna jer ce oni biti igraci i nekih tamo novih vlasti i novih sve dok ilaju licnu korist! A nama sledi propast i nestanak! Tako da se bojim da ste Vasim dobrim namerama samo nama poplocali pit do pakla!

zoran

pre 10 godina

@ (muamua, 6. jul 2013 18:45)

Ima ona stara. " Smeje se k'o lud na brašno"

Prijatelju, reci mi BAR JEDNU stvar koju je ova nova (stara) vlada, od ranije poznata narodu, započela i da je makar nagovestila da će uraditi do kraja. MAKAR JEDNU???? Godinu dana su na vlasti. Nemoj slučajno da mi spominješ da je Ds ovo i ono... DS je trenutno istorija i pozivati se na njihove brljotine je glupo. GODINU DANA JE MNOGO VREMENA, prijatelju.



Ja ne vidim? Kosmet ne spominji. To je počelo od kako su Osmanlije napustile ove prostore, a to je bilo 1912. Milošević je definitivno PREDAO Kosmet Albancima (NATO-U) i ovi sada samo moraju da ispotpisuju što stave pred njih i ništa više.

Inače, koliko znam litar ili kilo jogurta je uvek bilo zapakovano U ISTOJ kutiji ISTE veličine. A razlika u ceni od skoro 40% govori KOLIKA je inflacija i koliki je pad kupovne moći i standarda. I TO SAMO ZA GODINU DANA, druže dragi!!!

Freelander

pre 10 godina

Koliko malo samopoštovanja čovek mora da ima da bi se zaklinjao u jednog čoveka (uz to političara) I veličao ga. Pri tome sam spreman da zanemarim političku prošlost I integritet tog čoveka kome se toliko dive. Taj fenomen samo govori o podaničkom mentalitetu takvih ljudi (oni ga u komentarima ili na forumu najčešće oslovljavaju sa gospodin Vučić - o tempora o mores!)

mile1

pre 10 godina

Не знам јесу ли ови СНС-овци који сваки дан призивају изборе свесни да истих бити неће, јербо не да Немачка. Е то је Вучићев врхунски домет у политици - страна држава му и термин избора одређује.

Alex

pre 10 godina

Neka mi ovi obozavatelji lika i dela Vucica,ili je zavladala amnezija pa je ovo neki novi Vucic,pa i neka bude,nabroje ne mora 3,evo 1 konkretnu stvar koja je uradjena a da to obicni gradjanin oseti?!

Branko

pre 10 godina

Neka mi neko objasni sta se dobija tom famoznom rekonstrukcijom. Dok se taj pridosli ministar snadje i upozna sa poslom i osobljem proce jos 3 meseca. A kad se snadje onda ce opet da ubaci nekog svog na teret drzave i tako u nedogled. Sjasi Kurta da uzjase Murta, sto bi narod rekao. E tugo nasa ....

Johnny

pre 10 godina

Sve koji komentarisu ovde mozes svrstati u dve grupe. U prvu grupu spadaju SNS botovi kojima se komentari svode na ,, vucic je jedino resenje, ova vlada vodi Srbiju u bolje sutra, uradili su za godinu dana vise nego ovi prosli za 10 godina'' itd... U drugu grupu spadaju oni koji samo pljuju i nista drugo ne znaju, i niko im nevalja, da se oni pitaju niko ne bi bio na vlasti jer niko ne valja, sve znaju i u svakoj temi su doktori nauka bilo da je ekonomija, politika, zdravstvo, vojska, u principu nista im nije strano... Pustite ljude da rade, nek konstruisu i rekonstruisu neka rade sto misle da je dobro a mi cemo oceniti njihov rad na izborima kroz 4 godine, a za to vreme gledajte sebe jer nijedna vlada ti nece pomoci ako sam sebi ne pomognes i ako sam ne prelomis u glavi i pocnes da stvaras nesto...

Miki

pre 10 godina

Sva nepopularna, omražena kod naroda ministarska mesta SNS je "uvalio" drugima:Kancelarija za KiM-Vulin (Pokret socijalista), ministarstvo policije i pregovarač za KiM-Dačić (SPS), ministarstvo finansija-Dinkić (URS),ministarstvo zdravlja-Đukić-Dejanović (SPS), ministarstvo prosvete-Obradović (SPS)..... Ko vas ne zna, skupo bi vas platio!!!

Ilija Cvorovic

pre 10 godina

Koji su rezultati svih njegovih hapsenja? Da li je neko od uhapsenih osidjen recimo na tesku robiju, da mu je oduzeta imovina (sto je sad navodno po zakonu) ili je VRATIO POKRADENE PARE? Ne? A zasto? A da oni svi nas malo ne...?

rakovica

pre 10 godina

vucic se hvali da je dobio datum i da je to ustorijski uspeh Srbije cccc,a do juce je na samo pominjanje EU izvodio desetine hiljada ljudi na ulice da lupaju Beograd.Kakav covek,pa ko njemu moze da veruje?

Iskustvo uci

pre 10 godina

U ovoj drzavi nista ne verujem. Isti likovi i pozicija i opozicija se vrte vise od 20 godina i pricaju pricu kako ce biti bas dobro sa njima. Ovih dana, i to svaki dan , cuveni Tika bez diplome iz EPS-a se vozika jahtom
po Dunavu i bas ga briga za sve. Jos nije u zatvoru. Inace, i taj vedri i oblaci 20
Prvo bio julovac pa ligas, po potrebi. Da su mene spominjali po medijima kao njega od sramote ne bih izasao iz kuce a ne da se pred svima pokazujem u jahti.

Siniša

pre 10 godina

Vučiću, a ko ti je branio da zameniš svoje nesposobne ministre, šta si čekao do sada, što ih nisi menjao...mani se više demagogije i jeftinih pričica. Pa ti ne možeš da promeniš svoje ministre, a kamoli druge. Da ne govorim koje si indijance postavljao za državne sekretare, pa za direktore javnih preduzeća...i sad si, kao, ukapirao da su neznalice...smešan si. Ti do sada nisi znao da Velja Ilić ne zna ništa i da je mutljavina. Zašto nisi smenio Kneževića i onog Golubovića, nego ste posmenjivali boraniju da zamažete oči javnosti. Ko je postavio ovog direktora EPS-a, pa ministrarka Mihajlović, nisam ja, a u njenom ministarstvu je opšte rasulo. Pitajte ljude u Telekomu kakva je situacija od kada ste postavili svoje ljude da vode Telekom, kažu - raspad sistema, ništa ne znaju, zalutali ljudi...I tako mogu da navedem hiljadu primera da ste nesposobne i nestručne ljude postavljali na važne funkcije, ali vama je važno da su poslušni, klimoglavci...Prema tome, prvo očisti svoje dvorište pa gledaj da li je komšija očistio svoje. I na kraju, sve je ovo zamajavanje, kupovina vremena, ništa vi ne znate, osim da spletkarite...Od normalne situacije smene nesposobnih vi ste smislili reč ,,rekonstrukcija'', da se pravi cirkus. Zašto ne poštujete zakon i raspišete konkurs za izbor svih direktora u javnim preduzećima i to će biti prava ,,rekonstrukcija'' , ali nema ništa od toga, jer onda ne bi mogli da postavljate indijance bez obrazovanja, znanja i sikustva...

svedok iz 90.tih

pre 10 godina

Nemate strucne kadrove pa i da ih iz svih stranaka pokupite .Zato je Srbija tu gde je na ivici bankrota.A o vasoj koaliciji ne treba trositi reci vasi dosadasnji rezultati sve govore.

znam ljude

pre 10 godina

E moj Vucicu koga cete postaviti u Vladu? Kadrove nemate. Jedino da Toma-Diploma amnestira pola Zabele i tako popunite sva kljucna mesta u ovoj drzavi- jadnoj sa vama.Kako radite i to me ne bi cudilo. Da nije zalosno bilo bi smesno.

Nedobijanje datuma se ne sipa u traktor.

pre 10 godina

Potrebne su mere protiv bede i siromaštva, koje je prouzrokovao ovaj aktuelni režim.
Prosečna plata je 300 i nešto evra mesečno, i srećem starice koje idu po kontejnerima.
 

miroslav

pre 10 godina

moje mišljene ja da u ovoj Vladi treba promeniti skoro sve Ministre
ja ne mogu ni u jednom od postojećih da nadjem bilo kakav potencijal izuzev demagogije i politikanstva
voditi minstrastvo znači biti iz struke imati veliki enuzijazam,poznavati Srbiju,dovesti saradnike koji će početi od pojednica i svakog gradjanina po oblasti za koju odgovraju i mnogo,mnogo rada(25 sati u 24 sata)
Ministarstvo nije samo kancelarija u Beogradu,službena kola,intervuji na RTS-u,Pinku,gde su unapred poznata pitanja.
u svojoj profesiji koju radim nema ko me ne poznaje u Srbiji i koga je ne poznajem i nama je smešno kada neko izadje na TV ekran i priča''možemo,moramo,trebamo,mislim,evo radi se,ovih dana zaključujemo...''
ono što je najvžanije to je proizvodnja a to koliko privrednici zaključuju nikoga ne intertesuje i niko i nije iz oblasti proizvodnje,već se postavljaju neznalice,koje kakvi levaci,karijeristi,proizvodjači afera
a ne može se više jer je u svemu dotaknuto dno i strahovit je moralni pad jer niko ne misli kako da povrati enregiju rada.
borba protiv korupcije je selektivna jer očigledno ima privilegovanih koji mogu da ne plaćaju porez državi i da ih država štiti,postoje oni koji se precrtavaju nečijim pozivom da poreska kontrola ne ide u njihove firme.a sa druge strane za dug od 780 dinara piše se prekršajna prijava.
ok,pišite je,ali kako neko može da duguje državi (780 milona-PINK) i ništa,ima garanciju.
to je malicioznost(podli se obraćaju nama za koje smo ''glupi'')

mima

pre 10 godina

opet ovaj baron minhauzen,zar niste dosli na vlast da ostvarite odredjene ciljeve,kaka je sad to nova budalastina.mada ste vi ostvarili samo jedan vas i to prikriveni cilj,vratili ste nas u devedeseta pa i gore !

1%

pre 10 godina

@1%
Preporučujem (0)
Ne preporučujem (-110)

Pa sta je ovo..samo 110 minusa...ma vi me zabrinjavate...znaci opada vam popularnost...Vucic ce i vas da rekonstruise i to "po dubini"...
(1%, 6. jul 2013 20:21)

# Link komentara
Preporučujem (0)
Ne preporučujem (-76)


Ljudi uspeo sam!!! 34 bota su odustalaaaa !!!!!!

toza

pre 10 godina

Koliko uvlakačkih i navijačkih komentara od strane pristalica SNSa. Da li ste vi gospodo svesni kakvu magareću uslugu činite stranci i svom predsedniku? Da li ste svesni da u stranci imate brdo vema sumljivih tipova a još više onih sa problematičnim kvalifikacijama? Često ovde prozivate opoziciju a da uopšte niste svesni šta će vam se desiti sa strankom kada bude počela da pada podrška Vučiću. Pripisujete sebi nekakve uspehe a činjenica je da je Dačić povukao najviše što se tiče Kosova i EU. Takođe zaboravljate ulogu koju je odigrala prethodna vlada i praktično vas stavila u poziciju da možete da se sada hvalite nekakvim uspesima. Možete vi da lupate minuseve i pluseve koliko hoćete, da pišete hvalospeve voljenom vođi ali zapamtite da ni jedno moderno društvo nije opstalo tako što jedan radi a pet vas sedi i viče bravo ti si najbolji. Polako će mnogo toga lošeg u SNSu ispivati na površinu a onda vam ni sto Vučića neće pomoći.

Trla baba lan

pre 10 godina

Pricali vi sta god hocete,trenutno nasu drzavu vode (po vasim shvatanjima) omrazeni radikali, SPS i jedan od najsumnjivijih likova nase danasnjice ,g. Dinkic.
Vi ste glasali za njih i sad trpite.
Jedino resenje za ovu zemlju je da se svi dosadasnji u potpunosti rateraju,a da dodju neki potpuno novi. Naravno da je to nemoguce. Svi ovi sadasnji stvaraju (citaj -truju) neke svoje podmlatke koji ce nam doci za 5 ili 10 godina pa ce tek tada da bude sa njima belaj. A svi ce oni da se zaklinju u demokratiju, ljudska prava, privatno preduzetnistvo (crkavam od smeha), a mi stocari ce i dalje da pricamo ono cuveno - Pa ja mislim bice bolje. Eto nam to bolje zadnjih 20 godina. Take off Murta, let Kurta ride on.

vlada

pre 10 godina

Jedino na čemu mogu da skinem kapu Vučiću je neverovatna promena politike. Od Karlobag-Ogulin-Virovitica preko Kosovo je Srbija (za vreme zadnjih izbora) pa sad najnovija politika tipa "Trči u EU". Ja ovo zadnje trčanje podržavam ali još iz vremena Vučićeve politike granica Velike Srbije ali mi nije jasno da celo idolopoklonstvo Vučića tako brzo menja mišljenje. Mene bi bilo sramota da se pogledam u ogledalo, a tek od drugih, pa umro bih od sramote zbog nemanja AMA baš nikakvog životnog principa. Recite mi molim vas SNS-ovci kako živite bez baš ijednog principa? Čemu vi učite vašu decu? Kojim moralnim vrednostima? Baš me zanima. Hvala unapred.

ostani djubre od kraja

pre 10 godina

Nesto ne cujem one koji se pozivaju na granicu Karlobag Ogulin Virovitica. Tako ce za par godina da umuknu i oni koji sad pricaju o svetoj srpskoj zemlji Kosovu.
Nije mi namera da ih prozivam nego mi nije jasno ko ce da plati izgubljeno vreme, imovinu i zivote?
Ovima koji su prepoznali prednosti pragmatizma valja oprostiti jer su pokazali snagu da se menjaju ali ovima koji ce samo da ucute treba ispostaviti racun jer su oni bili potrebna kriticna masa za ovaj sunovrat Srbije a to je ipak izdaja, ma sta ko o tome mislio.

ZeljkoRekonstrukcija

pre 10 godina

Do juce je bila prica o rekonstrukciji vlade, danas se prica o istom.. rekonstrukcija vlade.. hoce li Mrkonjici, Knezevici i Obradovici biti 'rekonstruisani'? Ili samo neki levi direktor ovoga ili onoga?
No, bez brige..sutra je novi dan..sutra i narednih 3 godine ce se pricati o..da pogodim, o rekonstrukciji vlade?
Jadna li je Srbija sa Vucicima, Tadicima , Nikolicima,. Dinkicima i ostalim nesposobnjakovicima koji narodu mazu oci svojom pricom..
Pozdrav iz Danske.

Pametnjaković

pre 10 godina

Šta god da se desi, i koja god partija ili koalicija da bude na vlasti, isto nam se piše jer u Srbiji izgleda da nema stručnjaka i sposobnih. Političke partije i njihovi članovi i kadrovi imaju jedini cilj da se održe na vrhu i da jašu narod što duže mogu. I do sada su bili vrlo uspešni u ostvarivanju tog cilja, da nisu, mi bi odavno bili normalna zemlja. Njihova bolesna opsesija da se održavaju na vlasti po svaku cenu, i bolesna pohlepa, su osiromašili narod i uništili sve što je valjalo. Iz ovoga nema izlaza dok ne sklonimo sve političke partije i njihove podmladke i osiguramo da ne mogu nikada da se vrate. Jer to je loša genetika. Sledi objašnjenje.

Da pogledamo istoriju. Srbija je kroz istoriju ismevala, terala inteligenciju iz zemlje, progonila, pa čak ima i dosta slučajeva ubijanja pametnih ljudi. Poslove su dobijali partijski odani i vrlo neinteligentni ljudi, ljudi kriminalnih tendencija. Ti su se množili decenijama. Danas imamo, zbog višedecenijskog uzgoja nesposobnih i neinteligentnih ljudi, Srbiju, koja je rezultat svega toga. Da su se uzgajali sposobni i pametni, Srbija bi bila normalna zemlja kao i svaka druga koja je znala ceniti ono što valja, a kažnjavala ono što ne valja.

Aca

pre 10 godina

Samo da se sklone dacicevi i dinkicevi kadrovi!
(vi, 6. jul 2013 14:30)

Pa te iste kadrove je postavio, upravo, SNS! Kada pišeš, "mućni" malo glavom!Nije važno , samo, da budeš "zaslepljen" likom i delom Vučića i kompanije!

Tie fighter

pre 10 godina

Ciljevi sa kojima je formirana Vlada ne mogu se menjati bez formiranja nove vlade, tj. bez novih izbora. Što kod vas sve može ako Vućič tako kaže, to je druga stvar.

zexy

pre 10 godina

Nemojte samo da smenjujete Obradovica, covek nije nista pogresio, jer da je nesto pogresio cenim da bi bilo ko podigao glas, ucenici, roditelji, profesori, pravnici, premijer, predsednik, prvi potpredsenik, baba sera u vladi, bilo ko... posto niko nije reagovao na njegove odluke, znaci da nista nije kriv i ne vidim razlog za smenu...

14.11.

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da jos uvek postoje ljudi koji neveruju u strucnost i sposobnost gospodina Vucica. Verujem da ce dokazati da nije slucajno veliki broj nas koji mu verujemo. Rekonstrukcija ce biti sprovedena do kraja, ali tu moraju da se potrude i ostali clanovi Vlade. Samo napred Vucicu.

Ali sto se mora nije tesko

pre 10 godina

A da, da bice sada gusto. Svasta ce biti oni gubitnici rekonstrukcije proglaseni kao beskorisni ce obrusiti svoj bes na sve pojedinacno od reda. To se da ocekivati.

milan

pre 10 godina

Ajde da iskoristim ovu priliku pa da pitam gosp. Vucica dali je i to korupcija kada jedna opstinska vlada uoci izbora za mesnu zajednicu jednog predgradja u Srbiji gradi o trosku zajednice sportske teren za omladinu. U svakom slucaju jedan lep potez ali sa velikim znakom pitanja, dali je to korupcija gopsodine Vucicu, ja sam ubedjen da jeste.
Znaci rekonstrukcija stavova vladajucih stranaka mora biti totalna da su to nedemokratski potezi.

Cile

pre 10 godina

Vučić je nedavno, u emisiji na B92, na pitanje da li postoji kriminal u redovima vladajuće koalicije,naveo primer nabavke brojila bez tendera u vrednosti 800 miliona dinara. Nije rečeno ko je to sprovodio i da li će taj biti smenjen.

Klopator

pre 10 godina

Ono sto gospodin Vucic predlaze i zasta se zalaze je pravo resenje da se ministri dozovu pameti i da rade u interesu gradjana. Jer ovako svako od njih mora da podnese izvestaj o radu i da odgovara za svoj uspeh ili neuspeh.

Srbijanka

pre 10 godina

Od Vučića očekujemo samo najbolje. Potrebna je rekonstrukcija, ali verujemo u njegov izbor. Vučić je čovek koji se bori za Srbiju i za svoj narod. Da sima bude bolje! Samo napred Vučiću, Srbija te prati!

citizen

pre 10 godina

Rekonstrukcija temeljna nego kako drugačije. Ne sumnjam da će Aleksandar Vučić uraditi pravu stvari sa ovim i već jednom da stanemo na noge. Sposobnost ovog čoveka odmah isplivava na sam vrh..

Olja 989

pre 10 godina

SNS smenjivanjem svojih ministara i direktora javnih preduzeća daje primer i svojim koalicionim partnerima, kod kojih takođe ima ministra i direktora koje treba zameniti.

Čekanje

pre 10 godina

(Preduzetnik, 6. jul 2013 12:32)
-------
E, pa ništa ne pada s neba, da bi nešto dobio moraš da čekaš, mnogo da radiš i da se trudiš. S ovom vladom je krenulo na bolje, a uz rekonstrukciju vlade, a i ciljeva, možemo da se nadamo još boljem. Inače, sama inicijativa za rekonstrukciju je korak napred.

jole 86

pre 10 godina

Dosad se uradilo mnogo,ali veličina se pokazuje u želji da se stalno napreduje i usavršava,a ne zadovoljava se učinjenim,tako da je ispravno što Vučić želi ne samo kadrovske već ,pre svega, suštinske promene.To treba podržati!

Smenjenim treba zatvoriti sva vrata u drzavnoj administraciji ili nista od rekonstrukcije!!!

pre 10 godina

Ako ce rekonstrukcija da podrazumeva to da se smenjeni ministri, razni direktori, gradonacelnici itd samo premeste s jedne na drugu funkciju, kao na primer u medijima spominjani Obradovic kome se vec sad trazi drugo mesto u drzavnoj administraciji onda od te rekonstrukcije nema nista i takve rekonstrukcije smo vec gledali i u predhodnima vladama...

singer

pre 10 godina

Svaka vam cast,volja naroda je svetinja,vi ste zaista dokazali do sada da vam je narod na prvom mestu i da sve sto radite radite upravo za narod,mnogo je nas gradjana koji bi zeleli da nakon rekonstrukcije vlade budete vi premijer,to apsolutno zasluzujete

Perenic Zlatibor

pre 10 godina

Nema sumnje da Vucic pokusava sa ostalima da od ove Vlade napravi istorijski dobru za Srbiju. Ali neznam koliko ce to uspeti rekonstrukcijom, mozda bi bolje bilo da se izadje na vanredne parlamentarne izbore.

gela

pre 10 godina

Ova vlada ide u pravcu evropeizacije i modernizacije zemlje, a za to treba da ima i sposobne kadrove pocevsi od ministara pa do opstine i mesne zajednice. Zato je i neophodna rekonstrukcija.

Pilot

pre 10 godina

Nema sumnje da srpski državni vrh na sasvim racionalnim osnovama želi dobre odnose s Hrvatskom, iako Srbija i Hrvatska ne mogu imati isti pogled na prošlost, ali da bi trebalo da imaju zajedničku viziju budućnosti, pa bi povlacenje tuzbi za genocid bio pravi korak obeju strana.

Stole

pre 10 godina

Rekonstrukcija i postavljanje novih ciljeva kao i dosledna borba za njihovo ostvarenje sigurćno će doneti dobre i vidljive rezultate u celoj državi, a mislim da vođenje prave i efiksane politike defititivno može da podgine naš značaj u svetu i u pogledu strnih investitora i generlno u spoljnoj politici.

Reboot

pre 10 godina

Gospodine Vucicu ako budu kocili rekonstrukciju Vlade, najlakse Vam je da izadjete iz Vlade i na izbore. Posle izbora naravno ce te moci sami da formirate Vladu i bez ikakviih kocnica da nastavite borbu protiv kriminala i korupcije tamo gde je zakocilo.

Lubenica

pre 10 godina

Sto se tice rekonstrukcije vlade, netso sumnjan u ostale minister, ne verujem da ce da se ugledaju na Vucica, i smene iz svojih redova minister. Ako tako bude, ako budu stitili svoje, mislim da treba ici na izbore, bez razmisljanja.

Kontrakcija

pre 10 godina

kada se pokrenu pitanja o rekonstrukciji o rebalansu, o svemu ostalom, bice tu posla kao niko. Ali se nadam da ce svi da se udruze i da rade kvalitetno, i da prvenstveno svoje minister nece cuvati iako ne rade dobro. A svi znamo ko ne radi kako treba a ko radi.

Oćistimo Srbiju

pre 10 godina

Hamletovska dilema: rekonstrukcija Vlade ili izbori? Verujem da će Vučić isterati rekonstrukciju, ne samo Vlade nego i po dubini državnih institucija, kao što je isterao pregovore sa samoproglašenim organima Kosova i Metohije, i kao što je prokrčio put ka Evropskoj Uniji. Mnogo se kadrovskog otpada i korova nakupilo u Srbiji.

Ljilja

pre 10 godina

Rekonstrukcija vlade je neophodna.Svi ministri su do sada imali vremena da pokazu koliko mogu uraditi.Oni koji nisu pokazali rezultate trebalo bi da budu smenjeni.

Neso

pre 10 godina

Potreban je rekonstrukcija, pre svega treba da dodje do promene namestu premijera, Vucic da zameni Dacica.. Nakon toga Dinkica udaljiti od ekonomije, a Mrkonjica,Obradovica zameniti novim ministirma.

Darko

pre 10 godina

Previse puta spominjana rekonstrukcija! Nadam se da ce Aleksandar Vucic sa najavljenim promenama uspeti da poboljsa stanje koje je trenutno u Vladi.

Spartak

pre 10 godina

Da se zna ko sta radi i zasta radi. Ko nije radio dobro u prethodnom periodu treba da se zapita i stavi prst na celo. Izuzetno je mnogo uradjeno u prethodnih godinu dana a rekonstrukcija je jos jedan korak napred i prvi potpredsednik to vrlo umesno radi.

Spanac Mexikanac

pre 10 godina

Dacic treba da razmisli dobro, da lis us mu vazniji kadrovi koji su lenji da rade, i samo sede, ili vlada . Vidim da je toliko privrzen kadrovima da ce izgleda stvarno izbora biti.

najlepša bajko

pre 10 godina

Da zanemarimo pojedinačne učinke ministara, koji su često katastrofalni, ne mogu da ne primetim koja sreća je da je ovaj Vučić tu gde jeste. Zamislite da se onaj šarlatan Ivica pita za sve, a po funkciji bi trebalo da bude tako. Za ovih 14 meseci ko zna da li bi nam struja i voda ostale.
E sad, problem je što Vučić u stranci ima petoro sposobnih ljudi, a za izvlačenje zemlje iz ove agonije mu trebaju stotine.
Ove godine ne, ali sledeće najdalje smo zreli za neku vladu nacionalnog jedinstva, jer i svi zajedno će jedva da nakrpe dovoljno kvalitetnih, nekorumpiranih i zainteresovanih kadrova.

A ima ih bas dosta

pre 10 godina

Mnogi su se uvalili u fotelje i cekaju da Vucic radi posao ( i ovako su sve oci uprte u njema – misle oni ) a oni se provode po bircusima i uzivaju ugled u svom, za mnoge najboljem i najvecem izdanju u zivotu. Razni sitni politicari koji misle da su dotakli vrh neba sa pozicijom u strankama vladajuce koalicije.

Meteorolog

pre 10 godina

Podrzavam rekonstrukciju ali mislim da se neki opet nece pridrzavati obecanja i da ce stititi svoje minister. Ja mislim da ce doci do samih izbora.

slezinger

pre 10 godina

Srbija je krenula putem pridruzivanja EU,zato borba protiv korupcije i kriminala treba da bude nastavljena kako bi kroz jos razne druge reforme spremno docekali ulazak u EU

Obeliks

pre 10 godina

Srbija nema vise vremena da ceka ulazak u EU zato pod hitno mora da promeni prvo sebe, i ispuni visoke standarde koje EU zahteva, a to sa pojedinicima u Vladi, koji to jos ne shvataju, to nece moci da ucini, zato se moraju pored lenjih ministara moraju promeniti ciljevi i prioriteti Vlade.

Đorđe Bor

pre 10 godina

Dačić i Dinkić, ukoliko žele ozbiljno da pristupe rekonstrukciji vlade, bi morali da prihvate novu realnost, a to je da SNS sada ima duplo veću podršku među građanima nego što je to bilo u momentu formiranja vlade.

Baldahin

pre 10 godina

Mnogo njih treba smeniti tu je i Obradovic koji je zasluzio da se skine sa funkcije, pa mi se ne svidja ni Djukic Dejanovic, zdravstvo propada od kad ona dodje na to mesto. ima njih jos dosta iz drugih stranaka.

tadija

pre 10 godina

Trenutno najveći problem u Srbiji je ekonomija, a tu SNS nema skoro nikakav uticaj, a kao stranka koja uživa preko 40 % podrške građana, SNS bi morao da ima uticaj na ekonomiju. Upravo tu treba napraviti ozbiljne promene, i red bi bio da URS koji ima rejting na granici cenzusa prepusti jedan deo resora ekonomije SNS-u koji ima rejting preko 40 %.

novica952

pre 10 godina

Ova rekonstrukcija ako bude prava i onaka kavu želi SNS i njeni lider viceprejer Vučić samo po sebi otvoriće pitanje dopuni ciljeva vlade jer su se mnoge okolnosti i uslovi od formiranja do sada promenili, imali smo dobijanje datuma, ekonomska kriza nas je potpuno protresla a javne finansije otišle u drugu stranu. jasno je da u takvim uslovima pored rekonstrukcije vlade mora biti i redifinisanje ciljeva vlade koji se pred njom otvaraju u narednom periodu. Može da se desi da ova rekonstrukcija ako ne uspe otvori i neka druga pitanja vezana za krizu u koaliciji i načine da se problemi reše pa i izborima u nekom narednom periodu. jer sve je bolje nego biti taoc nekih koji bi da zadrže status kvo i da pošto poto čuvaju neke sopstvene stranačke pozicije.

pršić

pre 10 godina

Ukoliko SPS i URS žele iskreno da prostupe rekonstrukciji vlade, onda moraju pristati da se zamenu njihovi ministri koji nisu dobro obavljali svoj posao. Vučić neće štititi svoje ministre koji nemaju rezultate, ali takav pošten pristup rekonstrukciji moraju imati i SPS i URS, ukoliko žele da rekonstrukcija vlade da rezultate. U suprotnom bolje je ići na izbore.

Ceca

pre 10 godina

Problem je taj, sta god uradili dobro nekima se ni to ne svidja, ako propadamo ne valja ako napredujemo lopovi. Mi smo bezobrazan narod, a najvise zbog toga sto bi mi pre zabili jedni drugima noz u ledja a tako ne mozemo da uspemo i da idemo napred. Ali mi guramo i idemo da menjamo sta ne valja.

Little Susie

pre 10 godina

Rekonstrukcija ce biti ,,tezak proces,, nek bude tezak koliko hoce, bas narod briga ko ce da otpadne, ko ce da ostane. Svako kako radi tako mu i na kraju i bude. Nama je bitno da od tada bolje nego sto vac jeste, kako bi i nama bilo bolje.

Miško

pre 10 godina

Nikom nisu potrebne kozmetičke promene, važno je da se nađu najbolji za određene resore. Vučić zna da to neće ići lako, ali ako su koalicioni partneri iskreni, svako u svom dvorištu zna slaba mesta. Koliko sve ovo ozbiljno shvata Vučić govori i ideja o rekonstrukciji ciljeva, ne samo kadrova

Medena

pre 10 godina

Potrebno je stalo pomerati granice i ciljeve ukoliko zelimo da napredujemo. Jedan deo se uradio, sledi nam svima jos mnogo rada i truda, prevazilazenje jos mnogo prepreka kako bi poceli da uredjujemo i sredjujemo sve.

SantaCruz

pre 10 godina

Ni u kom slucaju ne smete govoriti da su personalni delovi rekonstrukcije na drugom mestu - moraju biti na prvom mestu, jer gospoda koja ne rade nista, nego se samo pojavljuju u novinama i primaju platu ne zasluzuju da budu srpski ministri. Dokle vise da nam deca izlaze nepismena iz osnovnih skola i da im najbolja zivotna lekcija iz tog doba bude korupcija?

aurora

pre 10 godina

Svi pričaju o smeni nekih ministara. Da li će ta rekonstrukcija vlasti da obhvati i lokalne "bogove" i "gospodare života i smrti" tipa Palme, i svih onih koji su zaštitnici neprikosnovenih lokalnih narko dilera? Bez toga nema ni istinske borbe protiv korupcije i sprege politike i kriminala.

muamua

pre 10 godina

zorane hahahaahhah ali ahahahahahaha ahahahah...ahhaahah mucenice prelistaj malo net i pogledaj kako je u martu prosle godine promenjeno racunanje vrednosti jogurta sa litre na kilo...pa kako to nisi primetio kada ga godinama pijes za 88dinara

STRUČNI i POŠTENI

pre 10 godina

Iz Vlade HITNO da izađu "uspavani" i "penzioneri" (mogu da ostani kao savetnici),
a da ministri i njegov tim budu STRUČNI, VREDNI, POŠTENI, koji će živeti od PLATE, koja se mora povećati (prosek između Hrvatske i Bugarske).

betina

pre 10 godina

Ovo bi bilo lepo ako se pokaze da je istina, ali cemo videti vrlo brzo na cemu smo kroz resor obrazovanja. Ako Obradovic ostane, ovo sve je suplja prica.

Hana

pre 10 godina

Personalna rekonstrukcija nedvosmisleno ima za cilj promenu odredjenih kurseva kretanja rada Vlade,gde mislim da ce se teziste odgovrnosti naci
na ekonomiji , investicijama , radu na zaposljavanju i standardu gradjana, tacnije na gorucim nacionalnim pitanjima , a koji do sada nisu pokazali znacajan pomak .Takodje veliki deo odgovornosti ce pasti na formiranje tela ( kancelarija ili ministarstvo ) za vodjenje pregovora sa EU.Resori prosvete i zdravstva ovom prilikom nikako ne bi smeli da budu izuzeti . Reforme u njima " se sprovode " vec deceniju, a situacija kriticna.

КОМБИНАЦИЈЕ

pre 10 godina

Права реконструкција на нивоу Србије, биће када СНС освоји преко 50% гласова у Крагујевцу, где УРС влада 20 година..
Сада УРС и коалиција око СПС, могу да формирају власт у Зајечару, иако је СНС освојио 40% гласова.

menjajmo svest...

pre 10 godina

Sledeće je rekonstrukcija svesti građana o sopstvenim potrebama, prioritetima i potrebi većeg angažovanja... Sami sebi najviše možemo pomoći!

Srbin 100%

pre 10 godina

Uspesno je obezbedjen datum za otpocinjanje pregovora sa EU,sada verujem da treba postaviti neke osnovne smernice za nastavak reformi i pravljenje povoljnije investicione klime

Darkoni Dark

pre 10 godina

Mora se uraditi temeljna rekonstrukcija jer ovako više ne ide. Kadrovi socijalista najviše bodu oči narodu svojim neradom. Njihov predsednik se nije snašao u ulozi premijera i to je evidentno zato mora da ode zarad budućnosti ove zemlje.

Stidljivko

pre 10 godina

Ekonomski ciljevi se moraju definisati jer zivotno standard ove Vlade mora biti prioritet. Kako bi izbegli bankrot ozbiljnost svih mora se podici na najvisi nivo, dosta je bilo zabusavanja od strane pojedinih ministara koji negiraju svoje lose rezultate.

Vlada

pre 10 godina

Vučić: "Dobili smo otpočinjanje pregovora sa EU". Dakle, ovo pokazuje da Srbija još uvek nije dobila datum i govori koja je razlika između Vučića i Dačića. Za Dačića je taj dan bio istorijski, a za mene će biti kada ode sa političke scene i nestane SPS.

Lotofjoy

pre 10 godina

Mora se napraviti nova polazna osnova za obnavljanje posrnulog drustva. Ekonomska stabilnost zemlje je prvi cilj, jednim delom blize smo ostvarenju tog cilja jer pocetak pregovora deluje pozitivno po pribavljanje investicija. Sledeca stvar koja se mora postaviti na svoje mesto je podizanje morala i svesti gradjana a najbolji nacin za to je da vlada da primer pravom rekonstrukcijom. Ukoliko se rekonstrukcija bude osujecivala, one koji to budu cinili treba stigmatizovati i raspisati izbore nakon kojih ce se kristalozvati pozicija.