Četvrtak, 24.01.2013.

10:55

Nikolić manje troši od Tadića

Nakon dolaska Tomislava Nikolića na Andrićev venac analizom troškova utvrđeno je da je administracija bivšeg predsednika neracionalno trošila novac.

Izvor: Tanjug

Nikoliæ manje troši od Tadiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

184 Komentari

Sortiraj po:

HLEB

pre 11 godina

Ovo je samo jos jedan u nizu dokaza,zasto je ova Vlada bolja od prethodne...njima je bio cilj samo kako vise da se obogate,da napune svoje dzepove,a gradjani su im bili na poslednjem mestu,sramota!

FRANCUZ

pre 11 godina

Ovo je samo jos jedan od pokazatelja da gradjani Srbije nisu pogresili kada su se odlucili da izaberu Tomislava Nikolica,koji je u potpunosti ispunio ocekivanje gradjana.

Matica Srpska

pre 11 godina

E to je pravi predsednik. Racionalno trosi, radi u korist naroda koji ga je izglasao i koji ce ga izglasati ponovo. Ja znam da cu da glasam za njega sigurno.

Teodora

pre 11 godina

Radom i rezultatima Nikolic opravdava mesto predsednika,svaka cast. A Tadic neka se stidi svog bahatog ponasanja i preteranog trosenja drzavnog novca,fdok je obican narod stezao kais on je nasiroko trosio.

Prazan Novcanik

pre 11 godina

Pa naravno, predsednik Nikolic brine o parama ove zemlje i o narodu ove zemlje, zato je i izglasan. A trosi manje para zato sto je racionalan covek, a ne kao Tadic sto je trosio na sve i svasta.

Dragisa

pre 11 godina

Pa naravno da ce trositi manje kada se ne manekenise i nema potrebu da istice sebe nego samo da prezentuje drzavu. To je samo dokaz da se vodi ozbiljna politika koja je u korist drzave a ne licna i radi provoda.

VeleSrb

pre 11 godina

Odgvoran predsednik tako radi! Kada je finansijska situacija u državi loša,jedna od glavnih stvari je da se ne toše pare iz budžeta na gluposit,repezentacije,lična putovanja i vozikanja. Sve ostale državne institucije treba da se ugledaju na kabinet predsednika Nikolića i da ne bacaju pare okolo pez potrebe i nužde. Nije poenta da se zadužujemo,nego da manje trošimo. Bravo!

niki

pre 11 godina

Predsednik Srbije dobro zna kako mu živi narod bez posla i para,šo je najbitnije nije izgubio vezu sa realnošću i ne želi nepotrebna troškarenje po leđima naroda.Sve pohvale!

Pjer Bezuhov

pre 11 godina

Normalno je da su troskovi smanjeni ...Pa,bivsi predsednik Tadic je vise bio maneken nego predsednik jedne drzave,puno je "ulagao " u licno promovisanje,a manje u promovisanje drzave...

Ivana

pre 11 godina

Naravno, covek nije rasipnik i ma osecaja kada treba stati i dati iz svog dzepa, a ne kao ovi prosli, i lezaljke i suncobrane su placali iz drzavnog budzeta.

KRPELJKA

pre 11 godina

Hvala predsedniku sto se solidarise sa svojim gradjanima. Molim ga da ubuduce ustedjene pare preusmeri u neki fond za pomoc deci, cije lecenje ne pokriva RZZZ. Predlazem da, na primer, bude pokretac akcije da sva deca obolela od dijabetesa tip 1 dobiju insulinsku pumpu, kako je to uradjeno u Republici Srpskoj.

Jovanka

pre 11 godina

Naravno, covek nije rasipnik i ma osecaja kada treba stati i dati iz svog dzepa, a ne kao ovi prosli, i lezaljke i suncobrane su placali iz drzavnog budzeta.

Ratio

pre 11 godina

Prethodna vlast nije imala granica u trošenju državih sredstava,kao da je to njihova lična imovina...al s tim je napokon gotovo.

Ris

pre 11 godina

Racionalnije trošenje državnog novca je za svaku pohvalu.Tadić je u prethodnom mandatu potrošio daleko više,al nikakve koristi Srbija nije imala od toga što je on taj novac trošio na šetnje po inostranstvu i na razgovore mobilnim,čak imala je više štete...

Denis napast

pre 11 godina

Svaka cast, tako se ponasa pravi predsednik,jer kad je zemlja u haoticnom stanju (kako su je prethodnici ostavili) , ne ide se na ne planirane i skupe puteve i posete i rukovanja,nego se stedi i doprinosi se budzetu! Za svaku pohvalu!

Siniša BG

pre 11 godina

Pa i Milutinović je malo trošio...Nismo mi njega izabrali da ne radi ništa, da spava, štedi...već da radi, a ništa ne radi. Potrošili smo gomilu para za izbornu kampanju za predsednika, izlazili dva puta na glasanje...i šta će nam sve to. Neka onda predsednika bira parlament, da ne bacamo pare na kampanju, dati mu minimalni budžet, pa neka sedi i ništa ne radi. I prestanite više da gledate u retrovizor, već gledajte ispred sebe. Neće nam biti bolje ako svaki dan kritikujete bivše, već ako radite, a radite loše, pa ovim budalastim pričama pokušavate da skerenete temu, da zamajavate...da zabavljate naivan narod. Prema tome, nije vreme za sedenje, već za mnogo rada, ako ste stari, umorni, nevoljni, mrzovoljni...povucite se.

Optimista Ni

pre 11 godina

Pa naravno da trosi manje, ne razbacuje se kao njegovi predhodnici, zato mi i nije krivo sto sam glasao za Nikolica na izborima, i glasacu ponovo, jer se vidi kome je stalo do drzave i naroda.

iva

pre 11 godina

Evo još jedno pitanje koje možemo postaviti Tadiću gde i kako su potroćene naše pare.Dobro je da imamo predsednika kome je na prvom mestu Srbija!

MEDAAA

pre 11 godina

Sad mozete da ga pljujete do sutra, ali se ipak vidi da se covek ponasa kako dolikuje predsedniku Republike!
(MIA, 24. januar 2013 15:14)

Sve oni to vide, samo je problem sto to ne mogu da podnesu na adekvatan nacin.

Жикина кобила

pre 11 godina

Свака част вама који причате да га нико и не зове... дакле Тадића ду сви редом звали, а да ли смо ми имали било какве користи? Не кажем да сада имамо икакве користи, али бар је мање пара бачено!

čavez

pre 11 godina

Toma je pravi srpski domacin. Pravedan i ekonomican. Ne trosi novac za licni luksuz vec zeli da poboljsa standard gradjana.
(Mala Maca, 24. januar 2013 16:57)

A da ti njemu lepo daš savet da se batali ovog što radi, pa zajedno sa njim pod ruku direkt u Bajčetinu na rakijicu, možda i neko jagnje okrenete.

Ivica

pre 11 godina

Svaka čast sadašnjem predsedniku na racinalnom trošenju novca! Da ranijih godina nije bilo bespotrebnog trošenja novca ne bi naša zemlja ni došla u ovu situaciju!

Lud zbunjenog

pre 11 godina

Prethodni predsednik je dosta novca potrosio na licnu promociju, jer je u principu i svoj posao shvatao kao izuzetnu priliku da se slika na raznim mestima,sa raznim ljudima.
(selma, 24. januar 2013 14:22)

Hahahahaha!!!! Kakvi Teletabisi ovi nazadnjaci!!!!

volim bezimenu

pre 11 godina

(odgovor,) Rezultata je bilo, od pomirenja u regionu, preko promovisanja Srbije u svetu kao demokratske zemlje do potpisivanja strateskog partnerstva sa Francuskom, Kinom, Italijom, Rusijom...

Sweet

pre 11 godina

Prethodna garnitura je potrošila 8.465.255 dinara za mobilnu telefoniju, dok je aktuelna postavka utrošila 2.828.688 dinara, što je gotovo četiri puta manje.

3 x 2828,688 = 8,486,064

Sedi 1

Realan

pre 11 godina

Nikolic putuje samo kad mora, a zlonamernici kazu da nema gde da putuje. Uvek ima gde ali po koju cenu i sta je rezultat? Predsednik-domacin.

dzozey

pre 11 godina

Pa normalno da je smanjio troskove. Covek je dosao da radi, a ne da se manekenise kao neki predsednici.
(Orka, 24. januar 2013 15:55)
Radi covek, pa se ubi od posla :P

odgovor

pre 11 godina

Kako Nikolic da troši kad manje radi od Tadica. Previse je Nikolic potrosio dosad bez rezultata, ako mu izuzmemo svadjalacku "diplomatiju".
(Zdrav Razum, 24. januar 2013 14:00)

Jeste se Tadic naradio, priznajem. Ali pitam se gde su rezultati tog njegovor rada? Dzabe je on toliko radio ako rezultata nije bilo.

predrag

pre 11 godina

citam komentare i nemogu da verujem da jos postoji kolektivna zaslepljenost Borisom Tadicom. zar vam nije malo lopova koji su vas mazali bajkama, a krali iza ledja. kako je u ministarstvima tako je i u lokalu. Nije mi jasno da jos neko veruje u DS i u BT. ocigledno niste videli demokratiju.

Sunce Slobode

pre 11 godina

Prof. i posle dva predsednička mandata ima ISTO što je imao i kada je ušao u politiku!
(bezimena, 24. januar 2013 14:23)

Kako to mislite? Nema on ISTO sto je imao i kada je usao u politiku, danas ima i kucu+platu koju mu placa stranka (pitanje je do kada ce moci) jer je jako umesan i sposoban da sam zaradi.
Sto se Nikolicevog stana tice, sigurno je manji od pasnjaka I kategorije na Vracaru, mada se slazem da bi svima trebalo ispitati imovinu. Od tetkinog kauca do Nikolicevog stana, nemam nista protiv.

K R I Z A

pre 11 godina

Ovo su pozitivne vesti za javnost i ulivaju sigurnost,prevenstveno moralni osecaj raspodele teskoca svoga naoda i drzave.Ovo je po meni za svaku pohvalu ka koliko da je iznos ustede u pitanju.

Dana

pre 11 godina

Demokrate su svojevremeno bile ubeđene da im niko ništa ne može,da su na put ka evropskim integracijama nezamenjivi.Pa su se shodno tome tako i ponašali!Ne štedeći, bezbrižno troškareć!

Zdrav Razum

pre 11 godina

Kako Nikolic da troši kad manje radi od Tadica. Previse je Nikolic potrosio dosad bez rezultata, ako mu izuzmemo svadjalacku "diplomatiju".

IvanNS

pre 11 godina

Zato sto je Tadic putovao svugde po svetu , bio pozivan . Dok sa Tomom niko nece da se sastaje, koliko znam do sada je bio u B.Luci,Makedoniji,C.Gori i Slovackoj gde je od srece odmah poklonio orden predsedniku Slovacke. Ustvari mislim da Tadic i sada vise putuje i vise je pozivan na razne skupove od Tome koji ima prilicno prost recnik ali sta cemo on je covek iz naroda.

selma

pre 11 godina

Prethodni predsednik je dosta novca potrosio na licnu promociju, jer je u principu i svoj posao shvatao kao izuzetnu priliku da se slika na raznim mestima,sa raznim ljudima.

SUBOTICASUSU

pre 11 godina

obecao u izbornoj kampanji stednju,ali ne na ustrb smenjenja putovanja nego na samom nacinu smanjenja luksuza,predodnici kad su se negde pojavljivlali su predstavljali laznu sliku o standardu zemlje iz koje dolaze,ali narodu je bilo dosta stezanja kaisa. Svaka cast gospodinu Nikolicu.

bezimena

pre 11 godina

Covek ima porodicu, zenu, decu, unucice, imao je kucu i imanje pre ulaska u politiku. Naucio da zivi od onoga sta zaradi i da se ne trosi ono sto nemas. Sve u svemu susta suprotnost coveku u majci na bratele. . .
(Sunce Slobode, 24. januar 2013 12:56)

Pre ulaska u politiku gradj. tehničar je imao samo platu direktora gradskog groblja u Kg, i nasledjenu potlešu u Bajčetini, sada ne može da objasni odakle mu stan od 200 mkv u elitnom delu Nbg., hacijenda u Bajčetini, firme, kamioni, avioni, diplome itd.!

Prof. i posle dva predsednička mandata ima ISTO što je imao i kada je ušao u politiku!

mira

pre 11 godina

Tadic je otisao, jer je lose radio. A ovaj ce da ode jer ocajno radi! Dokle ce stranacke kancelarije objavlivati neke potpuno neproverene, a cesto i lazne vesti o trosenju novca! Postoji li u ovoj zemlji neko ko se bavi trosenjem drzavnog novca, pa da jednom u zivotu cujemo ko je, kako i zasto potrosio novac, a da zatim ode u zatvor. Ove odvratne price sluze samo za to da ovi napaljeni salju poruke ljubavi, od kojih se coveku smuci. Instajder lepo pisao kako je DSS i SPS (njihovi kadrovi), ojadio Kolubaru, a sada ministarka za to isto optuzuje druge. Da li se u ovaj stedljivi kurs novog predsednika racuna Bajcetina? Heliodrom, internet i TV ili to placa neko drugi?

zmitjkoe

pre 11 godina

Domacinski covek, navikao da stedi, nije on kao neki da se rasipa i bahati sa nasim param, a mi da nemamo leba da jedemo
(Milka Pilipovic, 24. januar 2013 11:29)

Jako skroman coveki, bio mu mali stan od 160 kvadrata pa kupio veci od 200. Ali sto da ne, kad drugi placa. I ti ces imati vise leba od kako je TN ustedeo na telefonu. Jadni ste.

Skywalker

pre 11 godina

"Što se tiče troškova mobilnih telefona, ukupno je prethodna garnitura potrošila 8.465.255 dinara, dok je aktuelna postavka utrošila 2.828.688 dinara, što je gotovo četiri puta manje."
Ovo je bilo za ocekivati, BT je za osam godina zaduzio Srbiju za narednih osamdeset. Ali, ovaj sto je napisao da je ovo cetiri puta manje bi trebao malo bolje da se preracuna, posto je trebalo reci "gotovo tri puta manje". U svakom slucaju, samo na ovom primeru se moze videti koliko se moze ustedeti, a siguran sam da je i ova cifra mogla biti manja.

SACIRIJANAC

pre 11 godina

Svaka vest koja u ovo tesko vreme krize,bezparice,nezaposlenosti a koja govori o stednji je za svaku pohvalu,pa bilo to i simbolicno,ali je namera jasna.Pozdravljam ustede kabineta predsednika Srbije Nikolica.

ARHIMED

pre 11 godina

Svaki vid stednje pa bio on i mali u psihologiji znaci mnogo i daje podsticaj i saucestvuje u teskocama naroda i drzave.Ovo je pozitivan signal narodu.

Boban57

pre 11 godina

Naravno da će Nikolić manje da troši od Tadića,jer je on funkciju prihvatio da bi pomogao državi i narodu,a ne da bi sebe promovisao i glumio šmekera kao što jeto radio maneken Tadić.

zivomir

pre 11 godina

Naravno da Nikolic manje trosi. Resurse koje ima na raspolaganju koristi samo u svrhu Predsednika Srbije, a ne kao Tadic koji je dobrim delom novac koristio za stranacke stvari.

Kosovka

pre 11 godina

Nisam ni sumnjala u naprednjake i Nikolića. Pokazali su za ovo kratko vreme sve što smo godinama pretpostavljali, samo bez dokaza. Koliko je to kad se sabere 12 godina... Nije ni čudo što nam je Srbija u takvom stanju....

kalimero

pre 11 godina

nije problem koliko ko trosi, vec, koliko ce ko da doprinese za ovu zemlju...
pozdravljam i to da neko smanji svoje troskove, ali to je kap u moru...
vise ce da se doprinese ispitivanjem porekla imovine i nezakonitim bogacenjem, kradjama, nego smanjenjem tih "sitnih troskova"...
ipak...pozdravljam...treba da se stedi uvek i na svakom mestu ako to doprinosi napretku ove zemlje

chibulajznic

pre 11 godina

Pa naravno da ce trositi znatno manje, covek je svestan situacije I nema potrebu da rasipa novac kao sto je to radio predhodnik. Predsedniku Nikolicu je u interesu da pomogne gradjanima a ne da im odmaze jos vise.

Sunce Slobode

pre 11 godina

@Gagi
"Evo, NAGRADNA IGRA- 10 dana letovanja u prijateljskom nam Dubaiu za onog ko navede jednu jedinu stvar koju je uradio predsednik Nikolic za ovih 7-8 meseci svog mandata"

Prvog dana svog predsednikovanja je podneo ostavku na mesto sefa partije, Gospodin sa majicom na bratele to nije uradio za 8 godina.

Covek

pre 11 godina

Izjavila press sluzba Tomislava Nikolica? I sad ja kao njegov neglasac treba da verujem u to? Njegovi mogu da pricaju sta hoce a da li je to istina to je vrlo diskutabilno.

veljko

pre 11 godina

Dok si ziv Nikolicu neces nikad biti kao gos.Tadic sta god pricali o njemu ja kao gradjanin Srbije stidim se vas Nikolicu a nadam se da ce narod to vrlo brzo shvatiti jer vecih ,slazem se da ih je bilo u prosloj vladi,nema od vas takvih demagoga i tok spinovanja niti je bilo niti ce biti.

Kiriz

pre 11 godina

Predsednik Nikolic morao bi da se rasipa, da bi uspeo da potrosi novac koji je trosio Tadic. Mora se stedeti gde god je to moguce, ne bi li zemlja izasla iz bede u kojoj se nalazi.

veran

pre 11 godina

tesko je raditi kada dodjete u firmu koja je pri stecaju i u silnim dugovima? ali nadam se da ce nas nikolic zajedno sa vladom srbije izvuci iz tih dugova i da nece dopustiti da srbija ode pod stecaj kao sto su otisle mnoge firme u srbiji? izabrali smo njih da nas izbave iz propasti i mislim da nas nece izneveriti kao sto je bila praksa predhodnih vlasti u srbiji??

Čaki

pre 11 godina

I posle kažu neophodni troškovi! Sad vidimo da nisu! Tadić je trošio i šakom i kapom, kao da je državna kasa njegovo privatno vlasništvo. I ne samo on, nego sve demokrate!

goran

pre 11 godina

mnogo se novca trosilo na nepotrebna putovanja i na ime reprezentacije? sto je po meni bilo nepotrebno? sto se tice putovanja zna se gde mora da se putuje a gde ne mora,a sto se tice reprezentacije,nemora da se jede uvek najskuplja hrana dok neko nema ni parce hleba?

jana

pre 11 godina

nikolic i vucic su trebali odavno da budu na vlasti u srbiji? ali kod nas postoji jedno nepisano pravilo,dok se dobro ne opametimo ne menjamo se,tako ni vlast nismo promenili do se nismo dobro opametili.

VJlajovik

pre 11 godina

Svidja mi se!!! Jos samo naucite svoje saradnike, iz SPS-a, URS-a, Kolubare... (mnogo bajatovica i palmi i slicnih) da stede i svaka cast! Menjajte ovu propalu drzavu i imacete i moj glas!

realista

pre 11 godina

Znaci da Toma ne radi svoj posao!Da su stvari normalne,on bi od sedam dana bar tri morao da je u inostranstvu,da lobira,da prezentuje nasu zemlju!!!!Da on juri ljude iz Dubajija i Emirata,a ne ministar odbrane!!!Vucic zavrsava posla sa investitorima a ministar je odbrane i koordinator sluzbi bezbednosti!!!smesno.Dva ministra policije....dva ministra infrastrukture..Mrka i Velja...sve po dva,a jednog normalnog predsendika.Sto se tice Nikolica...kazu domacin,posten covek,iz naroda..nikada nije nista ukrao...bio upravnik grobalja...nema fakultet... A STO SE TICE ODNOSA PREMA KOSOVU,MISLIM DA JE TADICA I NIKOLICA SMESNO POREDITI!!! Iz dana u dan se vidi....samo mi nije jasno cemu ovih par godina koliko postoje,optuzbe Naprednjaka da Tadic prodaje Kosovo...LICEMERJE!!!
PS-KO JE BRE POKRAO IZBORE I STA BI SA DZAKOVIMA ONIH LISTICA!!!!????

JABUKAA

pre 11 godina

Tako je,treba zavrnuti slavinuuu...dosta je bilo bezpotrebnog rasipanja sredstava! Ovo je jos jedan dokaz,da gradjani nisu pogresili kada su se odlucili za stranku,kao sto je SNS.Ovim pokazuju da rade u interesu svih nas,a ne iz licnih interesa kao prethodna Vlada...treba da ih je sramota!

ceca

pre 11 godina

nerazumem ljude koji dodju na vlast samo da bi oni licno uzivali na racun naroda koji ih je i doveo na vlast?? uzivanje je kada vam je nekoliko miliona ljudi zahvalno za to sta ste sve uradili za njihovo dobro,a ne kao sto neki uzivaju u putovanjima i hrani na tudji racun?

Istorije

pre 11 godina

Pa Tadić je finanansirao....svoju kampanju....luksuzna putovanja...to su činili i savetnici....to je stil vladavine DS i Borisa Tadića....nisu to shvatili uskoro nestaju sa političke scene....

Brate.....

pre 11 godina

Moram priznati da me raduje ovo , covek je jako realan I zna u kakvoj smo situaciji, Ovo je pravi predsednik koji ne rasipa sve narodne pare na sebe. Stvarno za pohvalu.

jelko stefanović

pre 11 godina

Kažu neki "pa kad ništa ne radi". Nije posao Nikolića da troši pare, da vodi sa sobom dvorsku kamarilu od 2467 raznih savetnika i pomoćnika savetnikovih savetnika. I da, Nikolić jeste domaćin čovek, odgovoran, pošten i rodoljub - a to ga čini i mnogo boljim čovekom i mnogo boljim predsednikom od svog prethodnika.

Goki56

pre 11 godina

Aman bre ljudi kakav “domacin” kakav “predsednik”? Srbiji bi bilo isto i sa njim i bez njega jer nista i ne radi pa moze i da ustedi. Kad bi bar nesto radio morao bi da trosi vise, mozda ne kao bivsi predsenik ali mnogo vise nego sad. Ako je Nikolic primer kakav treba da bude predsednik onda bi se moglo jos vise ustediti. Jednostavno ukines funkciju predsednika i vidi koja bi to bila usteda a plus nikakve razlike za Srbiju, lose joj sa Nikolicem a lose joj i bez njega.

Uzimajuci u obzir koliko se Vucic razmahao ocekujem uskoro i onu cuvenu “pa zar i ti sine Brute…hranim te a ti mi tako”!?

maja

pre 11 godina

ako stvarno hoce da se smanje nepotrebni troskovi predsednik mora da podje prvo od sebe pa posle od ostalih,sto se vidi da tako i radi.

reagovanje

pre 11 godina

Prethodni predsednik je dosta novca potrosio na licnu promociju, jer je u principu i svoj posao shvatao kao izuzetnu priliku da se slika na raznim mestima,sa raznim ljudima.

izracunao sam

pre 11 godina

"Što se tiče troškova mobilnih telefona, ukupno je prethodna garnitura potrošila 8.465.255 dinara, dok je aktuelna postavka utrošila 2.828.688 dinara, što je gotovo četiri puta manje."

Odnos je 1 prema 2.99 znaci skoro 3 puta manje. Dal je moguce da se ovakve racunice pojavljuju svakodnevno u novinama, bez ijedne reci kritike...

skini ružičaste naočare

pre 11 godina

@Razlika izmedju manekana i domacina.
(B, 24. januar 2013 12:07)

Razlika između diplomiranog psihologa i lažnog mastera. Razlika između veliko-srpskog nacionaliste i demokrate. Razlika između predsednika države i kazandžije.

MILIJAN

pre 11 godina

Predsednik Nikolić se ponaša domaćinski, kao što je i obećao, jer je Srbija siromašna zemlja da bi trpila predsednika koji se razbacije sa državnim parama.

Siniša

pre 11 godina

Pa kad ništa ne radite. Zatvorili ste se, niti nekoga zovete, niti vas neko zove...a od sedenja nema koristi, neće investicije same da dođu...mora da se putuje, da se razgovara sa kolegama, da se na ta putovanja povedu ministri, privrednici, da se lobira...ali, to je komplikovano za Nikolića, ne razume on to. Pa zapitajte se zbog čega su znatno opale strane investicije od kada je ovaj režim na vlasti, pa niko ništa ne radi, osim što vode kampanju protiv političkih protivnika.

jovaN

pre 11 godina

Bankrot zatečen! Kako inače nazvati stanje kada morate dići kredit da bi servisirali samo dospele rate kredita.
Kako nazvati stanje kada je za pola godine potrošeno 80 % sredstava planiranih za celu godinu!
Godine skakavaca!

Vladimir

pre 11 godina

Hocu da ucestvujem u nagradnoj igri.... Najveca stvar koju je Nikolic uradio je sto je uklonio stetocinu Tadica sa mesta predsednika. Hocu svoju nagradu sto pre... Hvala

Sunce Slobode

pre 11 godina

Covek ima porodicu, zenu, decu, unucice, imao je kucu i imanje pre ulaska u politiku. Naucio da zivi od onoga sta zaradi i da se ne trosi ono sto nemas. Sve u svemu susta suprotnost coveku u majci na bratele. . .

tanja

pre 11 godina

Bolje bi bilo da nesto rade nego sto opanjkavaju bivsu vlast kao da su u predizbornoj kampanji.Stanje u zemlji katastrofalno a oni prebiraju po racunima.Podizu cenu struje toliko da kad im se sliju pare u drzavnu kasu ima samo da prebrojavaju parice i zaposljavaju svoje kadrove.

Sunčica

pre 11 godina

Godinama se pričalo koliko su Tadić i ostale demokrate otimale od države i koliko novca su zloupotrebili. Eto sada dokaza crno na belo za sve one koji nisu verovali.

sale60

pre 11 godina

Nikolić je svoje obećanje u predizbornoj kampanji i ispunio.
(DANILO PETROVIC, 24. januar 2013 11:20)
Budi ljubazan molim te i nabroj ovde pred svima koja je obecanja ispunio. Kreni od izborne kradje, 100 milijardi evra u drzavnu kasu, kancelarije za brze odgovore, plan za Kosovo, nova radna mesta (ne secam se samo koliko stotina hiljada), DEPARTIZACIJE, zatvaranje Dinkica, jeftinija struja i gas, itd. Tebi nesto fali kad samo lupas ko neka stvar po samaru.

Major Kursula

pre 11 godina

@Steal B - jos da je bivsa vlada stvarno bivsa...Cvetkoviceva vlada: DS-SPS-URS-JS-PUPS-LJAJIC-UGLJANIN; Daciceva vlada: SNS-SPS-URS-JS-PUPS-LJAJIC-UGLJANIN. To bi bilo kao da se ja zaduzim do zla boga, onda ujutru stavim crveno-crnu kravatu umesto zuto-crvene i kazem puj pike ne vazi nista od juce. Ja znam da SNS kancelarija za brze komentare radi punom parom ali isto tako znam da vam nije lako jer ako je Vucko nekoga pljuvao i najavljivao hapsenje to je bio Dinkic a onda vam ga uvalio u krilo.

Gagi

pre 11 godina

Smesni su mi ovi naruceni komentari naprednjaka, tipa domacin, posten, stara rasipnicka vlast i sl. Pa Toma nista ne radi, nigde i ne ide jer ne zna engleski (to sto su ga naucili da procita dva lista papira nije znanje dovoljno da sa nekim neformalno ili formalno poprica o Srbiji i proba da iskoristi poziciju predsednika da nesto uradi za svoju zemlju).
Evo, NAGRADNA IGRA- 10 dana letovanja u prijateljskom nam Dubaiu za onog ko navede jednu jedinu stvar koju je uradio predsednik Nikolic za ovih 7-8 meseci svog mandata

TNT

pre 11 godina

Ustede su svuda potrebne i zato je neophodno da to i predsednik svojim primerom pokaze.Javni sektor inace je poznat po nepotrebnom rasipanju sredstava za razna nepotrebna putovanja,prezentacije itd.Nadam se da ova nova vlada ide drugim putem u odnosu na prethodnike i to Nikolic svojim primerom pokazuje.

ZNACAJNO 84

pre 11 godina

Srbija je danas u teskom stanju i recesiji i ova vest je odlicna.Svaka usteda pa i najmanja znaci mnogo.Odgovornost pre svega prema svome narodu.

STOJAN KG

pre 11 godina

Predsednik Nikolić, ko pošten i častan političar, svojim primerom pokazuje i drugim državnim funkcionerima kako treba da se ponašaju prema parama iz budžeta Srbije.

ШТЕДЊА 026

pre 11 godina

Ово су добре вести у тешко време за Србију и народ.Драго ми је да је председник успео да буде штедљив од свог председника а и ситуација је тежа.Све похвале.

DOBRIVOJE

pre 11 godina

Verujem da će opet da se nađu neki nedobronamerni koji će i ovo da kritikuju. Takvima nije bitno što je to u interesu Srbije, već im je samo bitno da kritikuju predsednika Nikolića.

Cvarkov

pre 11 godina

Bravo tako se daje primer gradjanima i na taj nacin se daje do znanja da SNS nije na vlasti iz licnih interesa vec da ovoj drzavi i narodu pomogne i omoguci bolji zivot ...

aleksa

pre 11 godina

Domacin upravlja domacinski, nema tu sta. ODmah se videlo po njegovom pristupu da je mnogo drugaciji od Tadica. Ovaj primer bi trebalo svi da slede.

Marija

pre 11 godina

Normalno da manje trosi, kad manje i radi. Covek ne zna gde se nalazi. Ocigledno boluje od Kostunicinog sindroma, neka ga neko obavesti da je predsednik, za pocetak...

nenad2

pre 11 godina

Pa gospodin Precednik i ne putuje skoro bilo gde jer ga niko neće kao sagovornika.Putuje tamo gde kao precednik bez poziva može da ide npr. UN Njujork ili da opravdava svoje nebulozne izjave npr. Grčka. To što plače da je on prvo trebao da se sretne sa predsednikom Josipovićem zbog toga što je on taj "koji predstavlja državu u inostranstvu" još jedna od nebuloza.
Gospodine "bivši" radikalu zapitajte se zbog čega vas niko ne poziva osim časnih izuzetaka.

Misa Pavlovic

pre 11 godina

Pa smanjio je troskove zatosto skoro nista i da neradi. Sem u CG niko od suseda nece ni da prica sa njime. Na zapadu ga ignorisu sto je svojevrsna politicka izjava. Braca rusi su ga primili jednom da mu daju radni zadatak i poslali ga u pustinju a sa kinezima imamo inace samo rlodnos na radnom nivou ali ne i na strateskom. Tako da Diplomislav ni nema prilike da trosi pare, ali to zauzvrat znaci da ne radi to sto mu je u stvari posao, da predatavlja Srbiju u svet.

ZNACAJNO 84

pre 11 godina

Srbija je danas u teskom stanju i recesiji i ova vest je odlicna.Svaka usteda pa i najmanja znaci mnogo.Odgovornost pre svega prema svome narodu.

Misa Pavlovic

pre 11 godina

Pa smanjio je troskove zatosto skoro nista i da neradi. Sem u CG niko od suseda nece ni da prica sa njime. Na zapadu ga ignorisu sto je svojevrsna politicka izjava. Braca rusi su ga primili jednom da mu daju radni zadatak i poslali ga u pustinju a sa kinezima imamo inace samo rlodnos na radnom nivou ali ne i na strateskom. Tako da Diplomislav ni nema prilike da trosi pare, ali to zauzvrat znaci da ne radi to sto mu je u stvari posao, da predatavlja Srbiju u svet.

sale60

pre 11 godina

Nikolić je svoje obećanje u predizbornoj kampanji i ispunio.
(DANILO PETROVIC, 24. januar 2013 11:20)
Budi ljubazan molim te i nabroj ovde pred svima koja je obecanja ispunio. Kreni od izborne kradje, 100 milijardi evra u drzavnu kasu, kancelarije za brze odgovore, plan za Kosovo, nova radna mesta (ne secam se samo koliko stotina hiljada), DEPARTIZACIJE, zatvaranje Dinkica, jeftinija struja i gas, itd. Tebi nesto fali kad samo lupas ko neka stvar po samaru.

izracunao sam

pre 11 godina

"Što se tiče troškova mobilnih telefona, ukupno je prethodna garnitura potrošila 8.465.255 dinara, dok je aktuelna postavka utrošila 2.828.688 dinara, što je gotovo četiri puta manje."

Odnos je 1 prema 2.99 znaci skoro 3 puta manje. Dal je moguce da se ovakve racunice pojavljuju svakodnevno u novinama, bez ijedne reci kritike...

Gagi

pre 11 godina

Smesni su mi ovi naruceni komentari naprednjaka, tipa domacin, posten, stara rasipnicka vlast i sl. Pa Toma nista ne radi, nigde i ne ide jer ne zna engleski (to sto su ga naucili da procita dva lista papira nije znanje dovoljno da sa nekim neformalno ili formalno poprica o Srbiji i proba da iskoristi poziciju predsednika da nesto uradi za svoju zemlju).
Evo, NAGRADNA IGRA- 10 dana letovanja u prijateljskom nam Dubaiu za onog ko navede jednu jedinu stvar koju je uradio predsednik Nikolic za ovih 7-8 meseci svog mandata

ШТЕДЊА 026

pre 11 godina

Ово су добре вести у тешко време за Србију и народ.Драго ми је да је председник успео да буде штедљив од свог председника а и ситуација је тежа.Све похвале.

Marija

pre 11 godina

Normalno da manje trosi, kad manje i radi. Covek ne zna gde se nalazi. Ocigledno boluje od Kostunicinog sindroma, neka ga neko obavesti da je predsednik, za pocetak...

STOJAN KG

pre 11 godina

Predsednik Nikolić, ko pošten i častan političar, svojim primerom pokazuje i drugim državnim funkcionerima kako treba da se ponašaju prema parama iz budžeta Srbije.

nenad2

pre 11 godina

Pa gospodin Precednik i ne putuje skoro bilo gde jer ga niko neće kao sagovornika.Putuje tamo gde kao precednik bez poziva može da ide npr. UN Njujork ili da opravdava svoje nebulozne izjave npr. Grčka. To što plače da je on prvo trebao da se sretne sa predsednikom Josipovićem zbog toga što je on taj "koji predstavlja državu u inostranstvu" još jedna od nebuloza.
Gospodine "bivši" radikalu zapitajte se zbog čega vas niko ne poziva osim časnih izuzetaka.

DOBRIVOJE

pre 11 godina

Verujem da će opet da se nađu neki nedobronamerni koji će i ovo da kritikuju. Takvima nije bitno što je to u interesu Srbije, već im je samo bitno da kritikuju predsednika Nikolića.

Siniša

pre 11 godina

Pa kad ništa ne radite. Zatvorili ste se, niti nekoga zovete, niti vas neko zove...a od sedenja nema koristi, neće investicije same da dođu...mora da se putuje, da se razgovara sa kolegama, da se na ta putovanja povedu ministri, privrednici, da se lobira...ali, to je komplikovano za Nikolića, ne razume on to. Pa zapitajte se zbog čega su znatno opale strane investicije od kada je ovaj režim na vlasti, pa niko ništa ne radi, osim što vode kampanju protiv političkih protivnika.

predrag

pre 11 godina

citam komentare i nemogu da verujem da jos postoji kolektivna zaslepljenost Borisom Tadicom. zar vam nije malo lopova koji su vas mazali bajkama, a krali iza ledja. kako je u ministarstvima tako je i u lokalu. Nije mi jasno da jos neko veruje u DS i u BT. ocigledno niste videli demokratiju.

bezimena

pre 11 godina

Covek ima porodicu, zenu, decu, unucice, imao je kucu i imanje pre ulaska u politiku. Naucio da zivi od onoga sta zaradi i da se ne trosi ono sto nemas. Sve u svemu susta suprotnost coveku u majci na bratele. . .
(Sunce Slobode, 24. januar 2013 12:56)

Pre ulaska u politiku gradj. tehničar je imao samo platu direktora gradskog groblja u Kg, i nasledjenu potlešu u Bajčetini, sada ne može da objasni odakle mu stan od 200 mkv u elitnom delu Nbg., hacijenda u Bajčetini, firme, kamioni, avioni, diplome itd.!

Prof. i posle dva predsednička mandata ima ISTO što je imao i kada je ušao u politiku!

aleksa

pre 11 godina

Domacin upravlja domacinski, nema tu sta. ODmah se videlo po njegovom pristupu da je mnogo drugaciji od Tadica. Ovaj primer bi trebalo svi da slede.

jovaN

pre 11 godina

Bankrot zatečen! Kako inače nazvati stanje kada morate dići kredit da bi servisirali samo dospele rate kredita.
Kako nazvati stanje kada je za pola godine potrošeno 80 % sredstava planiranih za celu godinu!
Godine skakavaca!

Zdrav Razum

pre 11 godina

Kako Nikolic da troši kad manje radi od Tadica. Previse je Nikolic potrosio dosad bez rezultata, ako mu izuzmemo svadjalacku "diplomatiju".

IvanNS

pre 11 godina

Zato sto je Tadic putovao svugde po svetu , bio pozivan . Dok sa Tomom niko nece da se sastaje, koliko znam do sada je bio u B.Luci,Makedoniji,C.Gori i Slovackoj gde je od srece odmah poklonio orden predsedniku Slovacke. Ustvari mislim da Tadic i sada vise putuje i vise je pozivan na razne skupove od Tome koji ima prilicno prost recnik ali sta cemo on je covek iz naroda.

Cvarkov

pre 11 godina

Bravo tako se daje primer gradjanima i na taj nacin se daje do znanja da SNS nije na vlasti iz licnih interesa vec da ovoj drzavi i narodu pomogne i omoguci bolji zivot ...

MILIJAN

pre 11 godina

Predsednik Nikolić se ponaša domaćinski, kao što je i obećao, jer je Srbija siromašna zemlja da bi trpila predsednika koji se razbacije sa državnim parama.

Boban57

pre 11 godina

Naravno da će Nikolić manje da troši od Tadića,jer je on funkciju prihvatio da bi pomogao državi i narodu,a ne da bi sebe promovisao i glumio šmekera kao što jeto radio maneken Tadić.

skini ružičaste naočare

pre 11 godina

@Razlika izmedju manekana i domacina.
(B, 24. januar 2013 12:07)

Razlika između diplomiranog psihologa i lažnog mastera. Razlika između veliko-srpskog nacionaliste i demokrate. Razlika između predsednika države i kazandžije.

Goki56

pre 11 godina

Aman bre ljudi kakav “domacin” kakav “predsednik”? Srbiji bi bilo isto i sa njim i bez njega jer nista i ne radi pa moze i da ustedi. Kad bi bar nesto radio morao bi da trosi vise, mozda ne kao bivsi predsenik ali mnogo vise nego sad. Ako je Nikolic primer kakav treba da bude predsednik onda bi se moglo jos vise ustediti. Jednostavno ukines funkciju predsednika i vidi koja bi to bila usteda a plus nikakve razlike za Srbiju, lose joj sa Nikolicem a lose joj i bez njega.

Uzimajuci u obzir koliko se Vucic razmahao ocekujem uskoro i onu cuvenu “pa zar i ti sine Brute…hranim te a ti mi tako”!?

veljko

pre 11 godina

Dok si ziv Nikolicu neces nikad biti kao gos.Tadic sta god pricali o njemu ja kao gradjanin Srbije stidim se vas Nikolicu a nadam se da ce narod to vrlo brzo shvatiti jer vecih ,slazem se da ih je bilo u prosloj vladi,nema od vas takvih demagoga i tok spinovanja niti je bilo niti ce biti.

mira

pre 11 godina

Tadic je otisao, jer je lose radio. A ovaj ce da ode jer ocajno radi! Dokle ce stranacke kancelarije objavlivati neke potpuno neproverene, a cesto i lazne vesti o trosenju novca! Postoji li u ovoj zemlji neko ko se bavi trosenjem drzavnog novca, pa da jednom u zivotu cujemo ko je, kako i zasto potrosio novac, a da zatim ode u zatvor. Ove odvratne price sluze samo za to da ovi napaljeni salju poruke ljubavi, od kojih se coveku smuci. Instajder lepo pisao kako je DSS i SPS (njihovi kadrovi), ojadio Kolubaru, a sada ministarka za to isto optuzuje druge. Da li se u ovaj stedljivi kurs novog predsednika racuna Bajcetina? Heliodrom, internet i TV ili to placa neko drugi?

selma

pre 11 godina

Prethodni predsednik je dosta novca potrosio na licnu promociju, jer je u principu i svoj posao shvatao kao izuzetnu priliku da se slika na raznim mestima,sa raznim ljudima.

zmitjkoe

pre 11 godina

Domacinski covek, navikao da stedi, nije on kao neki da se rasipa i bahati sa nasim param, a mi da nemamo leba da jedemo
(Milka Pilipovic, 24. januar 2013 11:29)

Jako skroman coveki, bio mu mali stan od 160 kvadrata pa kupio veci od 200. Ali sto da ne, kad drugi placa. I ti ces imati vise leba od kako je TN ustedeo na telefonu. Jadni ste.

SACIRIJANAC

pre 11 godina

Svaka vest koja u ovo tesko vreme krize,bezparice,nezaposlenosti a koja govori o stednji je za svaku pohvalu,pa bilo to i simbolicno,ali je namera jasna.Pozdravljam ustede kabineta predsednika Srbije Nikolica.

Skywalker

pre 11 godina

"Što se tiče troškova mobilnih telefona, ukupno je prethodna garnitura potrošila 8.465.255 dinara, dok je aktuelna postavka utrošila 2.828.688 dinara, što je gotovo četiri puta manje."
Ovo je bilo za ocekivati, BT je za osam godina zaduzio Srbiju za narednih osamdeset. Ali, ovaj sto je napisao da je ovo cetiri puta manje bi trebao malo bolje da se preracuna, posto je trebalo reci "gotovo tri puta manje". U svakom slucaju, samo na ovom primeru se moze videti koliko se moze ustedeti, a siguran sam da je i ova cifra mogla biti manja.

Sunce Slobode

pre 11 godina

Prof. i posle dva predsednička mandata ima ISTO što je imao i kada je ušao u politiku!
(bezimena, 24. januar 2013 14:23)

Kako to mislite? Nema on ISTO sto je imao i kada je usao u politiku, danas ima i kucu+platu koju mu placa stranka (pitanje je do kada ce moci) jer je jako umesan i sposoban da sam zaradi.
Sto se Nikolicevog stana tice, sigurno je manji od pasnjaka I kategorije na Vracaru, mada se slazem da bi svima trebalo ispitati imovinu. Od tetkinog kauca do Nikolicevog stana, nemam nista protiv.

odgovor

pre 11 godina

Kako Nikolic da troši kad manje radi od Tadica. Previse je Nikolic potrosio dosad bez rezultata, ako mu izuzmemo svadjalacku "diplomatiju".
(Zdrav Razum, 24. januar 2013 14:00)

Jeste se Tadic naradio, priznajem. Ali pitam se gde su rezultati tog njegovor rada? Dzabe je on toliko radio ako rezultata nije bilo.

Covek

pre 11 godina

Izjavila press sluzba Tomislava Nikolica? I sad ja kao njegov neglasac treba da verujem u to? Njegovi mogu da pricaju sta hoce a da li je to istina to je vrlo diskutabilno.

realista

pre 11 godina

Znaci da Toma ne radi svoj posao!Da su stvari normalne,on bi od sedam dana bar tri morao da je u inostranstvu,da lobira,da prezentuje nasu zemlju!!!!Da on juri ljude iz Dubajija i Emirata,a ne ministar odbrane!!!Vucic zavrsava posla sa investitorima a ministar je odbrane i koordinator sluzbi bezbednosti!!!smesno.Dva ministra policije....dva ministra infrastrukture..Mrka i Velja...sve po dva,a jednog normalnog predsendika.Sto se tice Nikolica...kazu domacin,posten covek,iz naroda..nikada nije nista ukrao...bio upravnik grobalja...nema fakultet... A STO SE TICE ODNOSA PREMA KOSOVU,MISLIM DA JE TADICA I NIKOLICA SMESNO POREDITI!!! Iz dana u dan se vidi....samo mi nije jasno cemu ovih par godina koliko postoje,optuzbe Naprednjaka da Tadic prodaje Kosovo...LICEMERJE!!!
PS-KO JE BRE POKRAO IZBORE I STA BI SA DZAKOVIMA ONIH LISTICA!!!!????

dzozey

pre 11 godina

Pa normalno da je smanjio troskove. Covek je dosao da radi, a ne da se manekenise kao neki predsednici.
(Orka, 24. januar 2013 15:55)
Radi covek, pa se ubi od posla :P

Dana

pre 11 godina

Demokrate su svojevremeno bile ubeđene da im niko ništa ne može,da su na put ka evropskim integracijama nezamenjivi.Pa su se shodno tome tako i ponašali!Ne štedeći, bezbrižno troškareć!

čavez

pre 11 godina

Toma je pravi srpski domacin. Pravedan i ekonomican. Ne trosi novac za licni luksuz vec zeli da poboljsa standard gradjana.
(Mala Maca, 24. januar 2013 16:57)

A da ti njemu lepo daš savet da se batali ovog što radi, pa zajedno sa njim pod ruku direkt u Bajčetinu na rakijicu, možda i neko jagnje okrenete.

zivomir

pre 11 godina

Naravno da Nikolic manje trosi. Resurse koje ima na raspolaganju koristi samo u svrhu Predsednika Srbije, a ne kao Tadic koji je dobrim delom novac koristio za stranacke stvari.

Sweet

pre 11 godina

Prethodna garnitura je potrošila 8.465.255 dinara za mobilnu telefoniju, dok je aktuelna postavka utrošila 2.828.688 dinara, što je gotovo četiri puta manje.

3 x 2828,688 = 8,486,064

Sedi 1

Sunčica

pre 11 godina

Godinama se pričalo koliko su Tadić i ostale demokrate otimale od države i koliko novca su zloupotrebili. Eto sada dokaza crno na belo za sve one koji nisu verovali.

Brate.....

pre 11 godina

Moram priznati da me raduje ovo , covek je jako realan I zna u kakvoj smo situaciji, Ovo je pravi predsednik koji ne rasipa sve narodne pare na sebe. Stvarno za pohvalu.

VJlajovik

pre 11 godina

Svidja mi se!!! Jos samo naucite svoje saradnike, iz SPS-a, URS-a, Kolubare... (mnogo bajatovica i palmi i slicnih) da stede i svaka cast! Menjajte ovu propalu drzavu i imacete i moj glas!

K R I Z A

pre 11 godina

Ovo su pozitivne vesti za javnost i ulivaju sigurnost,prevenstveno moralni osecaj raspodele teskoca svoga naoda i drzave.Ovo je po meni za svaku pohvalu ka koliko da je iznos ustede u pitanju.

Lud zbunjenog

pre 11 godina

Prethodni predsednik je dosta novca potrosio na licnu promociju, jer je u principu i svoj posao shvatao kao izuzetnu priliku da se slika na raznim mestima,sa raznim ljudima.
(selma, 24. januar 2013 14:22)

Hahahahaha!!!! Kakvi Teletabisi ovi nazadnjaci!!!!

tanja

pre 11 godina

Bolje bi bilo da nesto rade nego sto opanjkavaju bivsu vlast kao da su u predizbornoj kampanji.Stanje u zemlji katastrofalno a oni prebiraju po racunima.Podizu cenu struje toliko da kad im se sliju pare u drzavnu kasu ima samo da prebrojavaju parice i zaposljavaju svoje kadrove.

jelko stefanović

pre 11 godina

Kažu neki "pa kad ništa ne radi". Nije posao Nikolića da troši pare, da vodi sa sobom dvorsku kamarilu od 2467 raznih savetnika i pomoćnika savetnikovih savetnika. I da, Nikolić jeste domaćin čovek, odgovoran, pošten i rodoljub - a to ga čini i mnogo boljim čovekom i mnogo boljim predsednikom od svog prethodnika.

Istorije

pre 11 godina

Pa Tadić je finanansirao....svoju kampanju....luksuzna putovanja...to su činili i savetnici....to je stil vladavine DS i Borisa Tadića....nisu to shvatili uskoro nestaju sa političke scene....

ARHIMED

pre 11 godina

Svaki vid stednje pa bio on i mali u psihologiji znaci mnogo i daje podsticaj i saucestvuje u teskocama naroda i drzave.Ovo je pozitivan signal narodu.

SUBOTICASUSU

pre 11 godina

obecao u izbornoj kampanji stednju,ali ne na ustrb smenjenja putovanja nego na samom nacinu smanjenja luksuza,predodnici kad su se negde pojavljivlali su predstavljali laznu sliku o standardu zemlje iz koje dolaze,ali narodu je bilo dosta stezanja kaisa. Svaka cast gospodinu Nikolicu.

Ivica

pre 11 godina

Svaka čast sadašnjem predsedniku na racinalnom trošenju novca! Da ranijih godina nije bilo bespotrebnog trošenja novca ne bi naša zemlja ni došla u ovu situaciju!

Major Kursula

pre 11 godina

@Steal B - jos da je bivsa vlada stvarno bivsa...Cvetkoviceva vlada: DS-SPS-URS-JS-PUPS-LJAJIC-UGLJANIN; Daciceva vlada: SNS-SPS-URS-JS-PUPS-LJAJIC-UGLJANIN. To bi bilo kao da se ja zaduzim do zla boga, onda ujutru stavim crveno-crnu kravatu umesto zuto-crvene i kazem puj pike ne vazi nista od juce. Ja znam da SNS kancelarija za brze komentare radi punom parom ali isto tako znam da vam nije lako jer ako je Vucko nekoga pljuvao i najavljivao hapsenje to je bio Dinkic a onda vam ga uvalio u krilo.

Sunce Slobode

pre 11 godina

@Gagi
"Evo, NAGRADNA IGRA- 10 dana letovanja u prijateljskom nam Dubaiu za onog ko navede jednu jedinu stvar koju je uradio predsednik Nikolic za ovih 7-8 meseci svog mandata"

Prvog dana svog predsednikovanja je podneo ostavku na mesto sefa partije, Gospodin sa majicom na bratele to nije uradio za 8 godina.

Realan

pre 11 godina

Nikolic putuje samo kad mora, a zlonamernici kazu da nema gde da putuje. Uvek ima gde ali po koju cenu i sta je rezultat? Predsednik-domacin.

Sunce Slobode

pre 11 godina

Covek ima porodicu, zenu, decu, unucice, imao je kucu i imanje pre ulaska u politiku. Naucio da zivi od onoga sta zaradi i da se ne trosi ono sto nemas. Sve u svemu susta suprotnost coveku u majci na bratele. . .

MEDAAA

pre 11 godina

Sad mozete da ga pljujete do sutra, ali se ipak vidi da se covek ponasa kako dolikuje predsedniku Republike!
(MIA, 24. januar 2013 15:14)

Sve oni to vide, samo je problem sto to ne mogu da podnesu na adekvatan nacin.

Vladimir

pre 11 godina

Hocu da ucestvujem u nagradnoj igri.... Najveca stvar koju je Nikolic uradio je sto je uklonio stetocinu Tadica sa mesta predsednika. Hocu svoju nagradu sto pre... Hvala

kalimero

pre 11 godina

nije problem koliko ko trosi, vec, koliko ce ko da doprinese za ovu zemlju...
pozdravljam i to da neko smanji svoje troskove, ali to je kap u moru...
vise ce da se doprinese ispitivanjem porekla imovine i nezakonitim bogacenjem, kradjama, nego smanjenjem tih "sitnih troskova"...
ipak...pozdravljam...treba da se stedi uvek i na svakom mestu ako to doprinosi napretku ove zemlje

Жикина кобила

pre 11 godina

Свака част вама који причате да га нико и не зове... дакле Тадића ду сви редом звали, а да ли смо ми имали било какве користи? Не кажем да сада имамо икакве користи, али бар је мање пара бачено!

Čaki

pre 11 godina

I posle kažu neophodni troškovi! Sad vidimo da nisu! Tadić je trošio i šakom i kapom, kao da je državna kasa njegovo privatno vlasništvo. I ne samo on, nego sve demokrate!

ceca

pre 11 godina

nerazumem ljude koji dodju na vlast samo da bi oni licno uzivali na racun naroda koji ih je i doveo na vlast?? uzivanje je kada vam je nekoliko miliona ljudi zahvalno za to sta ste sve uradili za njihovo dobro,a ne kao sto neki uzivaju u putovanjima i hrani na tudji racun?

Siniša BG

pre 11 godina

Pa i Milutinović je malo trošio...Nismo mi njega izabrali da ne radi ništa, da spava, štedi...već da radi, a ništa ne radi. Potrošili smo gomilu para za izbornu kampanju za predsednika, izlazili dva puta na glasanje...i šta će nam sve to. Neka onda predsednika bira parlament, da ne bacamo pare na kampanju, dati mu minimalni budžet, pa neka sedi i ništa ne radi. I prestanite više da gledate u retrovizor, već gledajte ispred sebe. Neće nam biti bolje ako svaki dan kritikujete bivše, već ako radite, a radite loše, pa ovim budalastim pričama pokušavate da skerenete temu, da zamajavate...da zabavljate naivan narod. Prema tome, nije vreme za sedenje, već za mnogo rada, ako ste stari, umorni, nevoljni, mrzovoljni...povucite se.

Ris

pre 11 godina

Racionalnije trošenje državnog novca je za svaku pohvalu.Tadić je u prethodnom mandatu potrošio daleko više,al nikakve koristi Srbija nije imala od toga što je on taj novac trošio na šetnje po inostranstvu i na razgovore mobilnim,čak imala je više štete...

chibulajznic

pre 11 godina

Pa naravno da ce trositi znatno manje, covek je svestan situacije I nema potrebu da rasipa novac kao sto je to radio predhodnik. Predsedniku Nikolicu je u interesu da pomogne gradjanima a ne da im odmaze jos vise.

reagovanje

pre 11 godina

Prethodni predsednik je dosta novca potrosio na licnu promociju, jer je u principu i svoj posao shvatao kao izuzetnu priliku da se slika na raznim mestima,sa raznim ljudima.

volim bezimenu

pre 11 godina

(odgovor,) Rezultata je bilo, od pomirenja u regionu, preko promovisanja Srbije u svetu kao demokratske zemlje do potpisivanja strateskog partnerstva sa Francuskom, Kinom, Italijom, Rusijom...

Ivana

pre 11 godina

Naravno, covek nije rasipnik i ma osecaja kada treba stati i dati iz svog dzepa, a ne kao ovi prosli, i lezaljke i suncobrane su placali iz drzavnog budzeta.

Kosovka

pre 11 godina

Nisam ni sumnjala u naprednjake i Nikolića. Pokazali su za ovo kratko vreme sve što smo godinama pretpostavljali, samo bez dokaza. Koliko je to kad se sabere 12 godina... Nije ni čudo što nam je Srbija u takvom stanju....

veran

pre 11 godina

tesko je raditi kada dodjete u firmu koja je pri stecaju i u silnim dugovima? ali nadam se da ce nas nikolic zajedno sa vladom srbije izvuci iz tih dugova i da nece dopustiti da srbija ode pod stecaj kao sto su otisle mnoge firme u srbiji? izabrali smo njih da nas izbave iz propasti i mislim da nas nece izneveriti kao sto je bila praksa predhodnih vlasti u srbiji??

iva

pre 11 godina

Evo još jedno pitanje koje možemo postaviti Tadiću gde i kako su potroćene naše pare.Dobro je da imamo predsednika kome je na prvom mestu Srbija!

JABUKAA

pre 11 godina

Tako je,treba zavrnuti slavinuuu...dosta je bilo bezpotrebnog rasipanja sredstava! Ovo je jos jedan dokaz,da gradjani nisu pogresili kada su se odlucili za stranku,kao sto je SNS.Ovim pokazuju da rade u interesu svih nas,a ne iz licnih interesa kao prethodna Vlada...treba da ih je sramota!

jana

pre 11 godina

nikolic i vucic su trebali odavno da budu na vlasti u srbiji? ali kod nas postoji jedno nepisano pravilo,dok se dobro ne opametimo ne menjamo se,tako ni vlast nismo promenili do se nismo dobro opametili.

Ratio

pre 11 godina

Prethodna vlast nije imala granica u trošenju državih sredstava,kao da je to njihova lična imovina...al s tim je napokon gotovo.

Jovanka

pre 11 godina

Naravno, covek nije rasipnik i ma osecaja kada treba stati i dati iz svog dzepa, a ne kao ovi prosli, i lezaljke i suncobrane su placali iz drzavnog budzeta.

Pjer Bezuhov

pre 11 godina

Normalno je da su troskovi smanjeni ...Pa,bivsi predsednik Tadic je vise bio maneken nego predsednik jedne drzave,puno je "ulagao " u licno promovisanje,a manje u promovisanje drzave...

Teodora

pre 11 godina

Radom i rezultatima Nikolic opravdava mesto predsednika,svaka cast. A Tadic neka se stidi svog bahatog ponasanja i preteranog trosenja drzavnog novca,fdok je obican narod stezao kais on je nasiroko trosio.

TNT

pre 11 godina

Ustede su svuda potrebne i zato je neophodno da to i predsednik svojim primerom pokaze.Javni sektor inace je poznat po nepotrebnom rasipanju sredstava za razna nepotrebna putovanja,prezentacije itd.Nadam se da ova nova vlada ide drugim putem u odnosu na prethodnike i to Nikolic svojim primerom pokazuje.

maja

pre 11 godina

ako stvarno hoce da se smanje nepotrebni troskovi predsednik mora da podje prvo od sebe pa posle od ostalih,sto se vidi da tako i radi.

goran

pre 11 godina

mnogo se novca trosilo na nepotrebna putovanja i na ime reprezentacije? sto je po meni bilo nepotrebno? sto se tice putovanja zna se gde mora da se putuje a gde ne mora,a sto se tice reprezentacije,nemora da se jede uvek najskuplja hrana dok neko nema ni parce hleba?

Optimista Ni

pre 11 godina

Pa naravno da trosi manje, ne razbacuje se kao njegovi predhodnici, zato mi i nije krivo sto sam glasao za Nikolica na izborima, i glasacu ponovo, jer se vidi kome je stalo do drzave i naroda.

KRPELJKA

pre 11 godina

Hvala predsedniku sto se solidarise sa svojim gradjanima. Molim ga da ubuduce ustedjene pare preusmeri u neki fond za pomoc deci, cije lecenje ne pokriva RZZZ. Predlazem da, na primer, bude pokretac akcije da sva deca obolela od dijabetesa tip 1 dobiju insulinsku pumpu, kako je to uradjeno u Republici Srpskoj.

Kiriz

pre 11 godina

Predsednik Nikolic morao bi da se rasipa, da bi uspeo da potrosi novac koji je trosio Tadic. Mora se stedeti gde god je to moguce, ne bi li zemlja izasla iz bede u kojoj se nalazi.

niki

pre 11 godina

Predsednik Srbije dobro zna kako mu živi narod bez posla i para,šo je najbitnije nije izgubio vezu sa realnošću i ne želi nepotrebna troškarenje po leđima naroda.Sve pohvale!

Dragisa

pre 11 godina

Pa naravno da ce trositi manje kada se ne manekenise i nema potrebu da istice sebe nego samo da prezentuje drzavu. To je samo dokaz da se vodi ozbiljna politika koja je u korist drzave a ne licna i radi provoda.

Prazan Novcanik

pre 11 godina

Pa naravno, predsednik Nikolic brine o parama ove zemlje i o narodu ove zemlje, zato je i izglasan. A trosi manje para zato sto je racionalan covek, a ne kao Tadic sto je trosio na sve i svasta.

Matica Srpska

pre 11 godina

E to je pravi predsednik. Racionalno trosi, radi u korist naroda koji ga je izglasao i koji ce ga izglasati ponovo. Ja znam da cu da glasam za njega sigurno.

Denis napast

pre 11 godina

Svaka cast, tako se ponasa pravi predsednik,jer kad je zemlja u haoticnom stanju (kako su je prethodnici ostavili) , ne ide se na ne planirane i skupe puteve i posete i rukovanja,nego se stedi i doprinosi se budzetu! Za svaku pohvalu!

HLEB

pre 11 godina

Ovo je samo jos jedan u nizu dokaza,zasto je ova Vlada bolja od prethodne...njima je bio cilj samo kako vise da se obogate,da napune svoje dzepove,a gradjani su im bili na poslednjem mestu,sramota!

VeleSrb

pre 11 godina

Odgvoran predsednik tako radi! Kada je finansijska situacija u državi loša,jedna od glavnih stvari je da se ne toše pare iz budžeta na gluposit,repezentacije,lična putovanja i vozikanja. Sve ostale državne institucije treba da se ugledaju na kabinet predsednika Nikolića i da ne bacaju pare okolo pez potrebe i nužde. Nije poenta da se zadužujemo,nego da manje trošimo. Bravo!

FRANCUZ

pre 11 godina

Ovo je samo jos jedan od pokazatelja da gradjani Srbije nisu pogresili kada su se odlucili da izaberu Tomislava Nikolica,koji je u potpunosti ispunio ocekivanje gradjana.

Misa Pavlovic

pre 11 godina

Pa smanjio je troskove zatosto skoro nista i da neradi. Sem u CG niko od suseda nece ni da prica sa njime. Na zapadu ga ignorisu sto je svojevrsna politicka izjava. Braca rusi su ga primili jednom da mu daju radni zadatak i poslali ga u pustinju a sa kinezima imamo inace samo rlodnos na radnom nivou ali ne i na strateskom. Tako da Diplomislav ni nema prilike da trosi pare, ali to zauzvrat znaci da ne radi to sto mu je u stvari posao, da predatavlja Srbiju u svet.

Gagi

pre 11 godina

Smesni su mi ovi naruceni komentari naprednjaka, tipa domacin, posten, stara rasipnicka vlast i sl. Pa Toma nista ne radi, nigde i ne ide jer ne zna engleski (to sto su ga naucili da procita dva lista papira nije znanje dovoljno da sa nekim neformalno ili formalno poprica o Srbiji i proba da iskoristi poziciju predsednika da nesto uradi za svoju zemlju).
Evo, NAGRADNA IGRA- 10 dana letovanja u prijateljskom nam Dubaiu za onog ko navede jednu jedinu stvar koju je uradio predsednik Nikolic za ovih 7-8 meseci svog mandata

ZNACAJNO 84

pre 11 godina

Srbija je danas u teskom stanju i recesiji i ova vest je odlicna.Svaka usteda pa i najmanja znaci mnogo.Odgovornost pre svega prema svome narodu.

nenad2

pre 11 godina

Pa gospodin Precednik i ne putuje skoro bilo gde jer ga niko neće kao sagovornika.Putuje tamo gde kao precednik bez poziva može da ide npr. UN Njujork ili da opravdava svoje nebulozne izjave npr. Grčka. To što plače da je on prvo trebao da se sretne sa predsednikom Josipovićem zbog toga što je on taj "koji predstavlja državu u inostranstvu" još jedna od nebuloza.
Gospodine "bivši" radikalu zapitajte se zbog čega vas niko ne poziva osim časnih izuzetaka.

Marija

pre 11 godina

Normalno da manje trosi, kad manje i radi. Covek ne zna gde se nalazi. Ocigledno boluje od Kostunicinog sindroma, neka ga neko obavesti da je predsednik, za pocetak...

STOJAN KG

pre 11 godina

Predsednik Nikolić, ko pošten i častan političar, svojim primerom pokazuje i drugim državnim funkcionerima kako treba da se ponašaju prema parama iz budžeta Srbije.

Siniša

pre 11 godina

Pa kad ništa ne radite. Zatvorili ste se, niti nekoga zovete, niti vas neko zove...a od sedenja nema koristi, neće investicije same da dođu...mora da se putuje, da se razgovara sa kolegama, da se na ta putovanja povedu ministri, privrednici, da se lobira...ali, to je komplikovano za Nikolića, ne razume on to. Pa zapitajte se zbog čega su znatno opale strane investicije od kada je ovaj režim na vlasti, pa niko ništa ne radi, osim što vode kampanju protiv političkih protivnika.

ШТЕДЊА 026

pre 11 godina

Ово су добре вести у тешко време за Србију и народ.Драго ми је да је председник успео да буде штедљив од свог председника а и ситуација је тежа.Све похвале.

aleksa

pre 11 godina

Domacin upravlja domacinski, nema tu sta. ODmah se videlo po njegovom pristupu da je mnogo drugaciji od Tadica. Ovaj primer bi trebalo svi da slede.

Cvarkov

pre 11 godina

Bravo tako se daje primer gradjanima i na taj nacin se daje do znanja da SNS nije na vlasti iz licnih interesa vec da ovoj drzavi i narodu pomogne i omoguci bolji zivot ...

MILIJAN

pre 11 godina

Predsednik Nikolić se ponaša domaćinski, kao što je i obećao, jer je Srbija siromašna zemlja da bi trpila predsednika koji se razbacije sa državnim parama.

sale60

pre 11 godina

Nikolić je svoje obećanje u predizbornoj kampanji i ispunio.
(DANILO PETROVIC, 24. januar 2013 11:20)
Budi ljubazan molim te i nabroj ovde pred svima koja je obecanja ispunio. Kreni od izborne kradje, 100 milijardi evra u drzavnu kasu, kancelarije za brze odgovore, plan za Kosovo, nova radna mesta (ne secam se samo koliko stotina hiljada), DEPARTIZACIJE, zatvaranje Dinkica, jeftinija struja i gas, itd. Tebi nesto fali kad samo lupas ko neka stvar po samaru.

DOBRIVOJE

pre 11 godina

Verujem da će opet da se nađu neki nedobronamerni koji će i ovo da kritikuju. Takvima nije bitno što je to u interesu Srbije, već im je samo bitno da kritikuju predsednika Nikolića.

bezimena

pre 11 godina

Covek ima porodicu, zenu, decu, unucice, imao je kucu i imanje pre ulaska u politiku. Naucio da zivi od onoga sta zaradi i da se ne trosi ono sto nemas. Sve u svemu susta suprotnost coveku u majci na bratele. . .
(Sunce Slobode, 24. januar 2013 12:56)

Pre ulaska u politiku gradj. tehničar je imao samo platu direktora gradskog groblja u Kg, i nasledjenu potlešu u Bajčetini, sada ne može da objasni odakle mu stan od 200 mkv u elitnom delu Nbg., hacijenda u Bajčetini, firme, kamioni, avioni, diplome itd.!

Prof. i posle dva predsednička mandata ima ISTO što je imao i kada je ušao u politiku!

Boban57

pre 11 godina

Naravno da će Nikolić manje da troši od Tadića,jer je on funkciju prihvatio da bi pomogao državi i narodu,a ne da bi sebe promovisao i glumio šmekera kao što jeto radio maneken Tadić.

izracunao sam

pre 11 godina

"Što se tiče troškova mobilnih telefona, ukupno je prethodna garnitura potrošila 8.465.255 dinara, dok je aktuelna postavka utrošila 2.828.688 dinara, što je gotovo četiri puta manje."

Odnos je 1 prema 2.99 znaci skoro 3 puta manje. Dal je moguce da se ovakve racunice pojavljuju svakodnevno u novinama, bez ijedne reci kritike...

predrag

pre 11 godina

citam komentare i nemogu da verujem da jos postoji kolektivna zaslepljenost Borisom Tadicom. zar vam nije malo lopova koji su vas mazali bajkama, a krali iza ledja. kako je u ministarstvima tako je i u lokalu. Nije mi jasno da jos neko veruje u DS i u BT. ocigledno niste videli demokratiju.

selma

pre 11 godina

Prethodni predsednik je dosta novca potrosio na licnu promociju, jer je u principu i svoj posao shvatao kao izuzetnu priliku da se slika na raznim mestima,sa raznim ljudima.

Sunce Slobode

pre 11 godina

Covek ima porodicu, zenu, decu, unucice, imao je kucu i imanje pre ulaska u politiku. Naucio da zivi od onoga sta zaradi i da se ne trosi ono sto nemas. Sve u svemu susta suprotnost coveku u majci na bratele. . .

Istorije

pre 11 godina

Pa Tadić je finanansirao....svoju kampanju....luksuzna putovanja...to su činili i savetnici....to je stil vladavine DS i Borisa Tadića....nisu to shvatili uskoro nestaju sa političke scene....

jana

pre 11 godina

nikolic i vucic su trebali odavno da budu na vlasti u srbiji? ali kod nas postoji jedno nepisano pravilo,dok se dobro ne opametimo ne menjamo se,tako ni vlast nismo promenili do se nismo dobro opametili.

zivomir

pre 11 godina

Naravno da Nikolic manje trosi. Resurse koje ima na raspolaganju koristi samo u svrhu Predsednika Srbije, a ne kao Tadic koji je dobrim delom novac koristio za stranacke stvari.

Kosovka

pre 11 godina

Nisam ni sumnjala u naprednjake i Nikolića. Pokazali su za ovo kratko vreme sve što smo godinama pretpostavljali, samo bez dokaza. Koliko je to kad se sabere 12 godina... Nije ni čudo što nam je Srbija u takvom stanju....

veran

pre 11 godina

tesko je raditi kada dodjete u firmu koja je pri stecaju i u silnim dugovima? ali nadam se da ce nas nikolic zajedno sa vladom srbije izvuci iz tih dugova i da nece dopustiti da srbija ode pod stecaj kao sto su otisle mnoge firme u srbiji? izabrali smo njih da nas izbave iz propasti i mislim da nas nece izneveriti kao sto je bila praksa predhodnih vlasti u srbiji??

jovaN

pre 11 godina

Bankrot zatečen! Kako inače nazvati stanje kada morate dići kredit da bi servisirali samo dospele rate kredita.
Kako nazvati stanje kada je za pola godine potrošeno 80 % sredstava planiranih za celu godinu!
Godine skakavaca!

IvanNS

pre 11 godina

Zato sto je Tadic putovao svugde po svetu , bio pozivan . Dok sa Tomom niko nece da se sastaje, koliko znam do sada je bio u B.Luci,Makedoniji,C.Gori i Slovackoj gde je od srece odmah poklonio orden predsedniku Slovacke. Ustvari mislim da Tadic i sada vise putuje i vise je pozivan na razne skupove od Tome koji ima prilicno prost recnik ali sta cemo on je covek iz naroda.

Realan

pre 11 godina

Nikolic putuje samo kad mora, a zlonamernici kazu da nema gde da putuje. Uvek ima gde ali po koju cenu i sta je rezultat? Predsednik-domacin.

Sunčica

pre 11 godina

Godinama se pričalo koliko su Tadić i ostale demokrate otimale od države i koliko novca su zloupotrebili. Eto sada dokaza crno na belo za sve one koji nisu verovali.

Sunce Slobode

pre 11 godina

@Gagi
"Evo, NAGRADNA IGRA- 10 dana letovanja u prijateljskom nam Dubaiu za onog ko navede jednu jedinu stvar koju je uradio predsednik Nikolic za ovih 7-8 meseci svog mandata"

Prvog dana svog predsednikovanja je podneo ostavku na mesto sefa partije, Gospodin sa majicom na bratele to nije uradio za 8 godina.

reagovanje

pre 11 godina

Prethodni predsednik je dosta novca potrosio na licnu promociju, jer je u principu i svoj posao shvatao kao izuzetnu priliku da se slika na raznim mestima,sa raznim ljudima.

SACIRIJANAC

pre 11 godina

Svaka vest koja u ovo tesko vreme krize,bezparice,nezaposlenosti a koja govori o stednji je za svaku pohvalu,pa bilo to i simbolicno,ali je namera jasna.Pozdravljam ustede kabineta predsednika Srbije Nikolica.

Brate.....

pre 11 godina

Moram priznati da me raduje ovo , covek je jako realan I zna u kakvoj smo situaciji, Ovo je pravi predsednik koji ne rasipa sve narodne pare na sebe. Stvarno za pohvalu.

jelko stefanović

pre 11 godina

Kažu neki "pa kad ništa ne radi". Nije posao Nikolića da troši pare, da vodi sa sobom dvorsku kamarilu od 2467 raznih savetnika i pomoćnika savetnikovih savetnika. I da, Nikolić jeste domaćin čovek, odgovoran, pošten i rodoljub - a to ga čini i mnogo boljim čovekom i mnogo boljim predsednikom od svog prethodnika.

Čaki

pre 11 godina

I posle kažu neophodni troškovi! Sad vidimo da nisu! Tadić je trošio i šakom i kapom, kao da je državna kasa njegovo privatno vlasništvo. I ne samo on, nego sve demokrate!

Zdrav Razum

pre 11 godina

Kako Nikolic da troši kad manje radi od Tadica. Previse je Nikolic potrosio dosad bez rezultata, ako mu izuzmemo svadjalacku "diplomatiju".

SUBOTICASUSU

pre 11 godina

obecao u izbornoj kampanji stednju,ali ne na ustrb smenjenja putovanja nego na samom nacinu smanjenja luksuza,predodnici kad su se negde pojavljivlali su predstavljali laznu sliku o standardu zemlje iz koje dolaze,ali narodu je bilo dosta stezanja kaisa. Svaka cast gospodinu Nikolicu.

Vladimir

pre 11 godina

Hocu da ucestvujem u nagradnoj igri.... Najveca stvar koju je Nikolic uradio je sto je uklonio stetocinu Tadica sa mesta predsednika. Hocu svoju nagradu sto pre... Hvala

chibulajznic

pre 11 godina

Pa naravno da ce trositi znatno manje, covek je svestan situacije I nema potrebu da rasipa novac kao sto je to radio predhodnik. Predsedniku Nikolicu je u interesu da pomogne gradjanima a ne da im odmaze jos vise.

veljko

pre 11 godina

Dok si ziv Nikolicu neces nikad biti kao gos.Tadic sta god pricali o njemu ja kao gradjanin Srbije stidim se vas Nikolicu a nadam se da ce narod to vrlo brzo shvatiti jer vecih ,slazem se da ih je bilo u prosloj vladi,nema od vas takvih demagoga i tok spinovanja niti je bilo niti ce biti.

JABUKAA

pre 11 godina

Tako je,treba zavrnuti slavinuuu...dosta je bilo bezpotrebnog rasipanja sredstava! Ovo je jos jedan dokaz,da gradjani nisu pogresili kada su se odlucili za stranku,kao sto je SNS.Ovim pokazuju da rade u interesu svih nas,a ne iz licnih interesa kao prethodna Vlada...treba da ih je sramota!

ARHIMED

pre 11 godina

Svaki vid stednje pa bio on i mali u psihologiji znaci mnogo i daje podsticaj i saucestvuje u teskocama naroda i drzave.Ovo je pozitivan signal narodu.

K R I Z A

pre 11 godina

Ovo su pozitivne vesti za javnost i ulivaju sigurnost,prevenstveno moralni osecaj raspodele teskoca svoga naoda i drzave.Ovo je po meni za svaku pohvalu ka koliko da je iznos ustede u pitanju.

mira

pre 11 godina

Tadic je otisao, jer je lose radio. A ovaj ce da ode jer ocajno radi! Dokle ce stranacke kancelarije objavlivati neke potpuno neproverene, a cesto i lazne vesti o trosenju novca! Postoji li u ovoj zemlji neko ko se bavi trosenjem drzavnog novca, pa da jednom u zivotu cujemo ko je, kako i zasto potrosio novac, a da zatim ode u zatvor. Ove odvratne price sluze samo za to da ovi napaljeni salju poruke ljubavi, od kojih se coveku smuci. Instajder lepo pisao kako je DSS i SPS (njihovi kadrovi), ojadio Kolubaru, a sada ministarka za to isto optuzuje druge. Da li se u ovaj stedljivi kurs novog predsednika racuna Bajcetina? Heliodrom, internet i TV ili to placa neko drugi?

Ivica

pre 11 godina

Svaka čast sadašnjem predsedniku na racinalnom trošenju novca! Da ranijih godina nije bilo bespotrebnog trošenja novca ne bi naša zemlja ni došla u ovu situaciju!

skini ružičaste naočare

pre 11 godina

@Razlika izmedju manekana i domacina.
(B, 24. januar 2013 12:07)

Razlika između diplomiranog psihologa i lažnog mastera. Razlika između veliko-srpskog nacionaliste i demokrate. Razlika između predsednika države i kazandžije.

Dana

pre 11 godina

Demokrate su svojevremeno bile ubeđene da im niko ništa ne može,da su na put ka evropskim integracijama nezamenjivi.Pa su se shodno tome tako i ponašali!Ne štedeći, bezbrižno troškareć!

odgovor

pre 11 godina

Kako Nikolic da troši kad manje radi od Tadica. Previse je Nikolic potrosio dosad bez rezultata, ako mu izuzmemo svadjalacku "diplomatiju".
(Zdrav Razum, 24. januar 2013 14:00)

Jeste se Tadic naradio, priznajem. Ali pitam se gde su rezultati tog njegovor rada? Dzabe je on toliko radio ako rezultata nije bilo.

volim bezimenu

pre 11 godina

(odgovor,) Rezultata je bilo, od pomirenja u regionu, preko promovisanja Srbije u svetu kao demokratske zemlje do potpisivanja strateskog partnerstva sa Francuskom, Kinom, Italijom, Rusijom...

VJlajovik

pre 11 godina

Svidja mi se!!! Jos samo naucite svoje saradnike, iz SPS-a, URS-a, Kolubare... (mnogo bajatovica i palmi i slicnih) da stede i svaka cast! Menjajte ovu propalu drzavu i imacete i moj glas!

maja

pre 11 godina

ako stvarno hoce da se smanje nepotrebni troskovi predsednik mora da podje prvo od sebe pa posle od ostalih,sto se vidi da tako i radi.

Kiriz

pre 11 godina

Predsednik Nikolic morao bi da se rasipa, da bi uspeo da potrosi novac koji je trosio Tadic. Mora se stedeti gde god je to moguce, ne bi li zemlja izasla iz bede u kojoj se nalazi.

ceca

pre 11 godina

nerazumem ljude koji dodju na vlast samo da bi oni licno uzivali na racun naroda koji ih je i doveo na vlast?? uzivanje je kada vam je nekoliko miliona ljudi zahvalno za to sta ste sve uradili za njihovo dobro,a ne kao sto neki uzivaju u putovanjima i hrani na tudji racun?

Sunce Slobode

pre 11 godina

Prof. i posle dva predsednička mandata ima ISTO što je imao i kada je ušao u politiku!
(bezimena, 24. januar 2013 14:23)

Kako to mislite? Nema on ISTO sto je imao i kada je usao u politiku, danas ima i kucu+platu koju mu placa stranka (pitanje je do kada ce moci) jer je jako umesan i sposoban da sam zaradi.
Sto se Nikolicevog stana tice, sigurno je manji od pasnjaka I kategorije na Vracaru, mada se slazem da bi svima trebalo ispitati imovinu. Od tetkinog kauca do Nikolicevog stana, nemam nista protiv.

Жикина кобила

pre 11 godina

Свака част вама који причате да га нико и не зове... дакле Тадића ду сви редом звали, а да ли смо ми имали било какве користи? Не кажем да сада имамо икакве користи, али бар је мање пара бачено!

realista

pre 11 godina

Znaci da Toma ne radi svoj posao!Da su stvari normalne,on bi od sedam dana bar tri morao da je u inostranstvu,da lobira,da prezentuje nasu zemlju!!!!Da on juri ljude iz Dubajija i Emirata,a ne ministar odbrane!!!Vucic zavrsava posla sa investitorima a ministar je odbrane i koordinator sluzbi bezbednosti!!!smesno.Dva ministra policije....dva ministra infrastrukture..Mrka i Velja...sve po dva,a jednog normalnog predsendika.Sto se tice Nikolica...kazu domacin,posten covek,iz naroda..nikada nije nista ukrao...bio upravnik grobalja...nema fakultet... A STO SE TICE ODNOSA PREMA KOSOVU,MISLIM DA JE TADICA I NIKOLICA SMESNO POREDITI!!! Iz dana u dan se vidi....samo mi nije jasno cemu ovih par godina koliko postoje,optuzbe Naprednjaka da Tadic prodaje Kosovo...LICEMERJE!!!
PS-KO JE BRE POKRAO IZBORE I STA BI SA DZAKOVIMA ONIH LISTICA!!!!????

goran

pre 11 godina

mnogo se novca trosilo na nepotrebna putovanja i na ime reprezentacije? sto je po meni bilo nepotrebno? sto se tice putovanja zna se gde mora da se putuje a gde ne mora,a sto se tice reprezentacije,nemora da se jede uvek najskuplja hrana dok neko nema ni parce hleba?

zmitjkoe

pre 11 godina

Domacinski covek, navikao da stedi, nije on kao neki da se rasipa i bahati sa nasim param, a mi da nemamo leba da jedemo
(Milka Pilipovic, 24. januar 2013 11:29)

Jako skroman coveki, bio mu mali stan od 160 kvadrata pa kupio veci od 200. Ali sto da ne, kad drugi placa. I ti ces imati vise leba od kako je TN ustedeo na telefonu. Jadni ste.

Skywalker

pre 11 godina

"Što se tiče troškova mobilnih telefona, ukupno je prethodna garnitura potrošila 8.465.255 dinara, dok je aktuelna postavka utrošila 2.828.688 dinara, što je gotovo četiri puta manje."
Ovo je bilo za ocekivati, BT je za osam godina zaduzio Srbiju za narednih osamdeset. Ali, ovaj sto je napisao da je ovo cetiri puta manje bi trebao malo bolje da se preracuna, posto je trebalo reci "gotovo tri puta manje". U svakom slucaju, samo na ovom primeru se moze videti koliko se moze ustedeti, a siguran sam da je i ova cifra mogla biti manja.

dzozey

pre 11 godina

Pa normalno da je smanjio troskove. Covek je dosao da radi, a ne da se manekenise kao neki predsednici.
(Orka, 24. januar 2013 15:55)
Radi covek, pa se ubi od posla :P

Lud zbunjenog

pre 11 godina

Prethodni predsednik je dosta novca potrosio na licnu promociju, jer je u principu i svoj posao shvatao kao izuzetnu priliku da se slika na raznim mestima,sa raznim ljudima.
(selma, 24. januar 2013 14:22)

Hahahahaha!!!! Kakvi Teletabisi ovi nazadnjaci!!!!

iva

pre 11 godina

Evo još jedno pitanje koje možemo postaviti Tadiću gde i kako su potroćene naše pare.Dobro je da imamo predsednika kome je na prvom mestu Srbija!

tanja

pre 11 godina

Bolje bi bilo da nesto rade nego sto opanjkavaju bivsu vlast kao da su u predizbornoj kampanji.Stanje u zemlji katastrofalno a oni prebiraju po racunima.Podizu cenu struje toliko da kad im se sliju pare u drzavnu kasu ima samo da prebrojavaju parice i zaposljavaju svoje kadrove.

Goki56

pre 11 godina

Aman bre ljudi kakav “domacin” kakav “predsednik”? Srbiji bi bilo isto i sa njim i bez njega jer nista i ne radi pa moze i da ustedi. Kad bi bar nesto radio morao bi da trosi vise, mozda ne kao bivsi predsenik ali mnogo vise nego sad. Ako je Nikolic primer kakav treba da bude predsednik onda bi se moglo jos vise ustediti. Jednostavno ukines funkciju predsednika i vidi koja bi to bila usteda a plus nikakve razlike za Srbiju, lose joj sa Nikolicem a lose joj i bez njega.

Uzimajuci u obzir koliko se Vucic razmahao ocekujem uskoro i onu cuvenu “pa zar i ti sine Brute…hranim te a ti mi tako”!?

Sweet

pre 11 godina

Prethodna garnitura je potrošila 8.465.255 dinara za mobilnu telefoniju, dok je aktuelna postavka utrošila 2.828.688 dinara, što je gotovo četiri puta manje.

3 x 2828,688 = 8,486,064

Sedi 1

Ratio

pre 11 godina

Prethodna vlast nije imala granica u trošenju državih sredstava,kao da je to njihova lična imovina...al s tim je napokon gotovo.

Ris

pre 11 godina

Racionalnije trošenje državnog novca je za svaku pohvalu.Tadić je u prethodnom mandatu potrošio daleko više,al nikakve koristi Srbija nije imala od toga što je on taj novac trošio na šetnje po inostranstvu i na razgovore mobilnim,čak imala je više štete...

čavez

pre 11 godina

Toma je pravi srpski domacin. Pravedan i ekonomican. Ne trosi novac za licni luksuz vec zeli da poboljsa standard gradjana.
(Mala Maca, 24. januar 2013 16:57)

A da ti njemu lepo daš savet da se batali ovog što radi, pa zajedno sa njim pod ruku direkt u Bajčetinu na rakijicu, možda i neko jagnje okrenete.

MEDAAA

pre 11 godina

Sad mozete da ga pljujete do sutra, ali se ipak vidi da se covek ponasa kako dolikuje predsedniku Republike!
(MIA, 24. januar 2013 15:14)

Sve oni to vide, samo je problem sto to ne mogu da podnesu na adekvatan nacin.

TNT

pre 11 godina

Ustede su svuda potrebne i zato je neophodno da to i predsednik svojim primerom pokaze.Javni sektor inace je poznat po nepotrebnom rasipanju sredstava za razna nepotrebna putovanja,prezentacije itd.Nadam se da ova nova vlada ide drugim putem u odnosu na prethodnike i to Nikolic svojim primerom pokazuje.

Covek

pre 11 godina

Izjavila press sluzba Tomislava Nikolica? I sad ja kao njegov neglasac treba da verujem u to? Njegovi mogu da pricaju sta hoce a da li je to istina to je vrlo diskutabilno.

Denis napast

pre 11 godina

Svaka cast, tako se ponasa pravi predsednik,jer kad je zemlja u haoticnom stanju (kako su je prethodnici ostavili) , ne ide se na ne planirane i skupe puteve i posete i rukovanja,nego se stedi i doprinosi se budzetu! Za svaku pohvalu!

KRPELJKA

pre 11 godina

Hvala predsedniku sto se solidarise sa svojim gradjanima. Molim ga da ubuduce ustedjene pare preusmeri u neki fond za pomoc deci, cije lecenje ne pokriva RZZZ. Predlazem da, na primer, bude pokretac akcije da sva deca obolela od dijabetesa tip 1 dobiju insulinsku pumpu, kako je to uradjeno u Republici Srpskoj.

Optimista Ni

pre 11 godina

Pa naravno da trosi manje, ne razbacuje se kao njegovi predhodnici, zato mi i nije krivo sto sam glasao za Nikolica na izborima, i glasacu ponovo, jer se vidi kome je stalo do drzave i naroda.

Jovanka

pre 11 godina

Naravno, covek nije rasipnik i ma osecaja kada treba stati i dati iz svog dzepa, a ne kao ovi prosli, i lezaljke i suncobrane su placali iz drzavnog budzeta.

Ivana

pre 11 godina

Naravno, covek nije rasipnik i ma osecaja kada treba stati i dati iz svog dzepa, a ne kao ovi prosli, i lezaljke i suncobrane su placali iz drzavnog budzeta.

Pjer Bezuhov

pre 11 godina

Normalno je da su troskovi smanjeni ...Pa,bivsi predsednik Tadic je vise bio maneken nego predsednik jedne drzave,puno je "ulagao " u licno promovisanje,a manje u promovisanje drzave...

Major Kursula

pre 11 godina

@Steal B - jos da je bivsa vlada stvarno bivsa...Cvetkoviceva vlada: DS-SPS-URS-JS-PUPS-LJAJIC-UGLJANIN; Daciceva vlada: SNS-SPS-URS-JS-PUPS-LJAJIC-UGLJANIN. To bi bilo kao da se ja zaduzim do zla boga, onda ujutru stavim crveno-crnu kravatu umesto zuto-crvene i kazem puj pike ne vazi nista od juce. Ja znam da SNS kancelarija za brze komentare radi punom parom ali isto tako znam da vam nije lako jer ako je Vucko nekoga pljuvao i najavljivao hapsenje to je bio Dinkic a onda vam ga uvalio u krilo.

niki

pre 11 godina

Predsednik Srbije dobro zna kako mu živi narod bez posla i para,šo je najbitnije nije izgubio vezu sa realnošću i ne želi nepotrebna troškarenje po leđima naroda.Sve pohvale!

kalimero

pre 11 godina

nije problem koliko ko trosi, vec, koliko ce ko da doprinese za ovu zemlju...
pozdravljam i to da neko smanji svoje troskove, ali to je kap u moru...
vise ce da se doprinese ispitivanjem porekla imovine i nezakonitim bogacenjem, kradjama, nego smanjenjem tih "sitnih troskova"...
ipak...pozdravljam...treba da se stedi uvek i na svakom mestu ako to doprinosi napretku ove zemlje

Siniša BG

pre 11 godina

Pa i Milutinović je malo trošio...Nismo mi njega izabrali da ne radi ništa, da spava, štedi...već da radi, a ništa ne radi. Potrošili smo gomilu para za izbornu kampanju za predsednika, izlazili dva puta na glasanje...i šta će nam sve to. Neka onda predsednika bira parlament, da ne bacamo pare na kampanju, dati mu minimalni budžet, pa neka sedi i ništa ne radi. I prestanite više da gledate u retrovizor, već gledajte ispred sebe. Neće nam biti bolje ako svaki dan kritikujete bivše, već ako radite, a radite loše, pa ovim budalastim pričama pokušavate da skerenete temu, da zamajavate...da zabavljate naivan narod. Prema tome, nije vreme za sedenje, već za mnogo rada, ako ste stari, umorni, nevoljni, mrzovoljni...povucite se.

VeleSrb

pre 11 godina

Odgvoran predsednik tako radi! Kada je finansijska situacija u državi loša,jedna od glavnih stvari je da se ne toše pare iz budžeta na gluposit,repezentacije,lična putovanja i vozikanja. Sve ostale državne institucije treba da se ugledaju na kabinet predsednika Nikolića i da ne bacaju pare okolo pez potrebe i nužde. Nije poenta da se zadužujemo,nego da manje trošimo. Bravo!

Dragisa

pre 11 godina

Pa naravno da ce trositi manje kada se ne manekenise i nema potrebu da istice sebe nego samo da prezentuje drzavu. To je samo dokaz da se vodi ozbiljna politika koja je u korist drzave a ne licna i radi provoda.

Prazan Novcanik

pre 11 godina

Pa naravno, predsednik Nikolic brine o parama ove zemlje i o narodu ove zemlje, zato je i izglasan. A trosi manje para zato sto je racionalan covek, a ne kao Tadic sto je trosio na sve i svasta.

Teodora

pre 11 godina

Radom i rezultatima Nikolic opravdava mesto predsednika,svaka cast. A Tadic neka se stidi svog bahatog ponasanja i preteranog trosenja drzavnog novca,fdok je obican narod stezao kais on je nasiroko trosio.

Matica Srpska

pre 11 godina

E to je pravi predsednik. Racionalno trosi, radi u korist naroda koji ga je izglasao i koji ce ga izglasati ponovo. Ja znam da cu da glasam za njega sigurno.

FRANCUZ

pre 11 godina

Ovo je samo jos jedan od pokazatelja da gradjani Srbije nisu pogresili kada su se odlucili da izaberu Tomislava Nikolica,koji je u potpunosti ispunio ocekivanje gradjana.

HLEB

pre 11 godina

Ovo je samo jos jedan u nizu dokaza,zasto je ova Vlada bolja od prethodne...njima je bio cilj samo kako vise da se obogate,da napune svoje dzepove,a gradjani su im bili na poslednjem mestu,sramota!