Oštrije mere bezbednosti Nikolića

Beograd -- Nakon afere s prisluškivanjem i presecanja kolone automobila u pratnji Tomislava Nikolića, u Predsedništvu Srbije su pooštrene mere bezbednosti, piše Pres.

Izvor: Press
Pošaljite komentar
 1. Oni mocni ljudi iz senke koji su se uplasili u ovom slucaju ozbiljne borbe protiv korupcije i kriminala su najpre prisluskivali celne ljude nove vlasti da bi saznali kakve su im namere a onda su valjda mislili da se kao sto su i pre radili sa njima dogovore. To sada nije uspelo i ocekujemo konacan rasplet i da saznamo sta su radile predhodne vlasti na svim nivoima.
  (LJUBICA, 8. novembar 2012 21:12)

  # Link komentara

 2. Ljuscenje krompira za titulu vojvode.
  Valjanje po podu, psovke u skupstini, sedenje par sati na stiroporu, lecenje u JUL-ovskoj bolnici, nosenje dzaka s listicima - da se dodje do fotelje predsednika.
  A...
  Da se ucvrsti kult - oprobani recept: "prisluskivanje", "atentat odpozadi", "pojacanje bezbednosti ocu nacije".
  No covek sada uz ergelu oklopnjaka i rotacijskih svetala ide u rodno selo da pece rakiju, vadi luk i krompir, dize rogove i prepokriva kuce... Kad je bal - nek je bal.
  Vazno je da dezurni ljubitelji lika i dela druga gospodina Tome pisu panagirike u Kuriru, a ostavljaju komentare na ovom ostrvcetu slobode, na ovom forumu...
   (Kvazimodo Sorabius, 8. novembar 2012 17:21)

  # Link komentara

 3. I u Vladi Srbije je poslednjih dana došlo do toga da ministri izbegavaju da o ozbiljnim stvarima komuniciraju telefonom, a važne informacije razmenjuju isključivo u direktnim razgovorima.
  Sto bi Toni Soprano rekao: this is face to face business.
  (duchmanbgd, 8. novembar 2012 13:27)

  # Link komentara

 4. Ma nije nego, a ko bi to i zbog cega dirao Tomu? On covek nema nikakvih progresivnih ideja sto je u Srbiji sasvim dovoljno da te niko ne pogleda popreko. Ovaj komentar je i moj apel kao gradjanke ove zemje da se prekine sa ovom cirkuskom predstavom koja se lose izvodi do te mere da vam se i deca smeju gospodo!!!
  (flash, 8. novembar 2012 12:59)

  # Link komentara

 5. Dinkiću, jel ovo bilo u predlogu budzeta?
  (Кажипрст, 8. novembar 2012 11:55)

  # Link komentara

 6. Ali te mere ne sprecavaju da se u Bajcetini za racun MuP-a podizu ROGOVI na Nikolicevoj KUCI i da to rade neprijavljeni Majstori iz Beograda-na crno.
  (pticica, 8. novembar 2012 11:32)

  # Link komentara

 7. "Na Andrićevom vencu ističu i da "predsednik funkcioniše normalno""

  Jako, jako mi se sviđa formulacija, neprocenjivo.
  (s., 8. novembar 2012 11:27)

  # Link komentara

 8. Ovo Predsednik Skupstine, u ranim 30-tim, zurka, kafic i obezbedjenje, neobicno podseca na 90-te. Ako je toliki problem, Stefanovic nije trebalo da ide na zurku. Mislim zaista, Stefanovicu, dajte malo skromnosti. Vase obezbedjenje verovatno nosi i oruzje, mogli se da postedite prijatelje da budu na zurci gde ima oruzja. Grozno je to, bas bljak!
  (Pih..., 8. novembar 2012 11:26)

  # Link komentara

 9. Nije to loše. Sada će, najverovatnije, ukinuti takozvane telefonske sednice Vlade, pa će ministri i državni sekretari morati barem jednom nedeljno da sede na svojim radnim mestima, što znači da će malo manje sedeti u službenim automobilima i trošiti gorivo, raubovati vozila i plaćati dnevnice zaposlenima u pratnji, odn. obezbeđenju. A možda će se i smanjiti računi za mobilne telefone, jer danas u Srbiji zavladala je takva moda da samo sirotinja raja razgovara fiksnim telefonom.
  (Svako zlo ima i svoje dobro, 8. novembar 2012 11:12)

  # Link komentara