Tači: Platforma Prištine je jasna

Gnjilane -- Platforma Prištine za dijalog su deklaracija o nezavisnosti Kosova, Ustav i zakoni i Rezolucija o normalizaciji odnosa sa Srbijom, izjavio Hašim Tači.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Nezavisnost kosova je zavrsena stvar i u tome nema sta da se pregovori.Cudim se kako neki ne mogaju razumeti da Kosovo je oslobodena i vec nezavisna republika i svaki je izguben dan za srbiju dok ne priznaje mozebi ne kosovu ali novu realnost.Ja mislim da srpski politicari treba jasno informirati njinu javnost i njin narod da kosovo srpski sused.
  (Ilirian, 6. novembar 2012 16:39)

  # Link komentara

 2. Sasvim sam siguran da ce se razgovori ici kako ih je Taci zamislio..pardon, kako je izjavio za domace medije.
  (Bojan, 5. novembar 2012 09:07)

  # Link komentara

 3. Platforma Srbije je jos jasnija - Kosovo i Metohija su deo Srbije! Nije prvi put da Srbija strada zbog otimacine dela svoje teritorije. I ovoj ce doci kraj.
  (Bela, 5. novembar 2012 08:30)

  # Link komentara

 4. "Kosovo je Srbija"kao poslednji vapaj ispred cinjenice da Kosovo odlazi.
  I da kao takav rasplet onog sto se desilo poslednjih 20 god.nema alternativu.Ko vodi Kosovo...? to je sasvim nebitno za nas.Sta ce biti sa nama unutar drzave Srbije to je veliko pitanje?!
  (london 94, 5. novembar 2012 06:47)

  # Link komentara

 5. Medjusobnim priznanjem ? AUUUU,sta ce Srbija jadna ako je Kosovo ne prizna ?
  (igor, 5. novembar 2012 00:27)

  # Link komentara

 6. Čuvaćemo srce Srbije, uprkos SAD-u i EU, i pamtićemo reči našeg venecuelanskog prijatelja Čaveza: ''SAD su inicirale nezavisnost Kosova da ne bi dopustile jačanje Rusije u svetu i da bi otvorile novo žarište napetosti. SAD su za postizanje svojih ciljeva čak pribegle tome da na čelo Kosova postave teroristu, jer je politika Vašingtona usmerena u pravcu podele naroda i raspirivanja konflikata. Američki imperijalizam pokušava da, po primeru Kosova, postigne odvajanje naftom najbogatije države Sulija od Venecuele, ali mu to nikada neće poći za rukom!'' Delima ćemo braniti Kosmet. Bravo za današnje bratimljenje i snaženje udruživanja sa našim sunarodnicima na našem Kosovu i Metohiji!
  (Celovita Srbija nema alternativu!!!, 4. novembar 2012 22:30)

  # Link komentara