Nedelja, 30.09.2012.

20:40

Tadić veruje u pobedu 10. novembra

Predsednik DS Boris Tadić izrazio je uverenje u pobedu na izborima za lidera demokrata. On kaže da će izbori za predsednika DS-a biti teški, ali je optimista.

Izvor: Tanjug

Tadiæ veruje u pobedu 10. novembra IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

nidža

pre 11 godina

Na pomolu su nove stranke "demokratske provinijencije" i proširenje "koalicionog potencijala".
I očito ništa novo na demokratskoj sceni Srbije. Dno u koje su gurnuli naciju i Srbiju i njih je dostiglo.
Ali, daj šta daš!
Najgore od svega je što su oni i dalje nadmeni i puni samohvale i samoobmana.
A trebalo bi dobro da se pogledaju u ogledalo!

novica 952

pre 11 godina

Gospodine biši predsedniče neće to ići baš lako i onako kako zamišljate.Iako ste politički mentor vašem pulenu Đilasu i promovisali ga u ono što sada jeste, on sa svojim istomišljenicima radi na ličnoj promociji za predsednika stranke, formira tim i lobora kod članstva da bude izabra. Čak i oni koji su se iz odnosa sa vama okoristili kao gospodin Boža okrenuli su ćurakj i sad su na drugoj strani.Vama osdtaje da razmišljate po onoj izreci " zar i ti sine brute".Ubeđen sam da će se kola slomiti na Vama.

Evgenije

pre 11 godina

Verovao je da ce pobediti Tomu i postati predsednik Srbije, sad ce izgubiti i ove izbore u stranci. Gubitnik ne moze pobediti ovakvim ponasanjem.

Attic

pre 11 godina

Vi ste svi izgubili pre par meseci, samo sto se vas poraz prosirio i na vasu stranku. Pogledajte sta ste postali od jedne jake jedinstvene stranke. Delite se i razilazite kad je trebalo da ste najjaci.

Miki skepticni

pre 11 godina

Ko zna mozda se Tadicu vrati ono sa predsednickih izbora. Tada su svi bili uvereni da sigurno dobija pa je izgubio. Evo sada je oznacen kao gubitnik pa mozda se desi neki preokret. Hmmm. Tesko ali nemoguce…

lidija

pre 11 godina

Zao mi je ali mislim da je izvesno da Tadic nema sta da trazi na stranackim izborima. Jos zalosnije je sto on misli da nije sve izgubljeno. Ili mu neko govori da nije sve izgubljeno. Djilas preuzima DS I gotovo, mada se sa Tadicem slazem da to nije dobro za DS.

anabela

pre 11 godina

Meni je pomalo neprijatno da slusam ovakve price. Znate onaj osecaj kad gledate neku neprijatnu scenu u filmu, pa vas nekako sramota iako nemate nikakve veze sa time. E meni dodje tako kad cujem neku novu Tadicevu izjavu.

Prisutni građanin

pre 11 godina

I ako pobedi i ako izgubi građanima je sve jedno,ništa dobro o njega ne mogu očekivati kao ni od bilo koga iz elite DS

256mb ram

pre 11 godina

Dok si ti na vlasti, ukljucujuci petrovica, dulica, sutanovca i ostale, ds nikada vladajuca stranka, jer ste realno naj gore nesto sto je ovoj drzavi moglo da se desi. Postali ste, nekako antipaticni. Velika vecina u ovoj drzavi tako misli, zato garantujem, jer je narodu dosta. Oni koji vas i dalje podrzavaju moraju da shvate koliko je opasna recimo politika vas i sutanovca koja ukratko glasi, srbiji ne treba vojska, ili odrzavanje nato konferencija u beogradu... Nikad vise

dario

pre 11 godina

Bora se krvavo bori za mesto predsednika. Dokaz da je moc,odnosno novac,najveca droga na ovim nasim prostorima. Kako bi bilo lepo kad bi nasi politicari imali malo ljudskosti u sebi... Dosta je bilo Boro,odlazi i pusti mladje i pametnije.

Milan Filipovic

pre 11 godina

Ako g.Tadic kani pobediti ne sme izgubiti.
Salu na stranu, ono sto je za vecinu gradjana vazno, je da su mu videli ledja pre nego sto je uspeo u svojoj "rupa u zakonu" nameri da po treci put uzastopce postane kalif umesto kalifa.
Ipak je njegov kontinuitet u sunovratu mucno posmatrati...

jojo

pre 11 godina

Ni Tadic,ni Djilas nemaju potrebe da se javno predstavljaju kao pobednici jer su pokazali vrednost koju je svako iole normalan osudio.Sramota za stranku da se ovakvi ljudi kandiduju za predsednike.Sami sebe unistavaju.

Bane

pre 11 godina

Kroz 2. meseca... Boris Tadić je izjavio za opštinsko glasilo da veruje u svoju pobedu na izborima za predsednika mesne zajednice... kroz 3. meseca... Boris Tadić je izjavio za Dečije Novine da veruje u svoju pobedu na izborima za predsednika skupštine stanara... kroz 4. meseca.. Boris Tadić je izjavio pred ogledalom da veruje u svoju pobedu u igri Angry Birds dok sedi u toaletu...

Derancina

pre 11 godina

Demagogiju iz DS-a, tj. Tadića i Đilasa ne treba uzimati za ozbiljno dok god ne srede sebe i haos u svojoj kući. Sve je to izborna propaganda za mesto predsednika DS-a.

Jovan

pre 11 godina

Problem DS nije u tome dali će predsednik biti Tadić ili Đilas. Obadvojica su jednako loši i DS sa bilo kojim od njih nema šta da očekuje u narednih nekoliko godina čak ni na ovako blatnjavoj političkoj sceni Srbije. Mada opet, kada bolje pogledam ove tako poznate "nove" nestašice šećera i zejtina i sutrašnja poskupljenja, sve kombinacije su ipak moguće. Elem, jedan od kanidata se sad setio da se uopšte nije bavio strankom te da je suviše verovao "prijateljima", drugi se (mislim na mostograditelja i bus plusadžiju) Bogu hvala strankom nikad nije ni bavio. Onaj prvi je "slavno" izgubio, ovaj potonji je kao pobedio ali su mu rezultati lošiji nego na predposlednjim izborima i Prvi potpredsednik i koordinator za bezbednost (moderan naziv za DB, KOS i sl.) može da ga ukloni kad god mu se ćefne ali to još uvek ne čini. Nagradno pitanje za fanove Đilasa: Zašto to ipak ne čini? Mnogo mu se sviđa most ili možda zbog departizacije? Nisam sklon kafanskim "analitičarskim" vratolomijama i molim neka mi bude oprošteno i od Boga i od ljudi. Ipak, sve češće se pitam nije li se onaj mučenik džaba žrtvovao. Hvala na prostoru, odoh da šijem rubašku, trebaće.

casper

pre 11 godina

Djilas dobija izbore jer je vec sklopio dogovor sa SNS da ga ne napadaju u toku kampanje, a u zamenu za to on njima daje Beograd posle nove godine.Sledeci scenario je , a vrlo moguc zbog nastojanja Vucica da nastavi sa hapsenjima medju kojima ce biti mnogo SPSovaca , sklapanje vecinske vlade SNS i DS na celu sa Djilasom gde Dacic biva smenjen i odguran u opoziciju uz velika hapsenja njegovih kadrova.Buduci premijer je najverovatnije Jorgovanka, koja je i izabrana za zamenicu SNS iako objektivno tu funkciju ne moze trenutno obavljati.

SPAVAC

pre 11 godina

Ne prepoznajem moju nekadasnju DS ciji sam osnivac. Ovo njihovo prepucavanje preko medija je potpuno pateticno, i nedostojno bilo kakve podrske. Sramota.

Slimer

pre 11 godina

Kako su vladali, tako ce i zavrsiti, u visegodisnjoj opoziciji, bez sanse da nekada ponovo postanu lideri u eventualnoj Vladi. Jedino kao manji koalicioni partner, mada, kako su ih svi napustili, i to ce biti tesko u buducnosti, koja za njih nece biti ni malo laka.

www

pre 11 godina

DS elitisti i dalje misle da ce im funkcije vredeti, kao da su i dalje na vlasti. Nikako da se prihvate realnosti. Totalni raspad.

Serafim

pre 11 godina

Demokratska stranka je napravila Tadica, a ne on Demokratsku stranku.

To sto on to ne zeli da prihvati i sto danima o svojoj stranci kojoj duguje sve u zivotu govori sve najgore,sramotno je i bestidno!

Takav predsednik nema buducnost u DS-u, niti DS sa takvim predsednikom ima buducnost!

vanja

pre 11 godina

DS je razdrmana velikim unutrašnjim sukobima nekadašnjih čelnika ove stranke.Iza svakog od njih stoji po neka afera.Ovo je samo nekoliko razloga koji negativno se odražavaju na samu stranku

Embargo

pre 11 godina

Bogami, ova zaverenicka grupa koja se sastala u Kragujevcu se ni malo ne sali. Ja se pak nadam da ce Tadic prevazici njihov pokusaj puca i da ce nastaviti da vodi DS.

Que

pre 11 godina

Potpuno je jasno da DS polako klizi ka ponoru. Cak je i Tadic to primetio.Na zalost po njih, ipak je kasno da vrate staru snagu. Ne ovako podeljeni.

Rajka sa Kalenica

pre 11 godina

Tako je Borise!
Ako ti ne budes predsednik DS-a u Srbiji postoji realna opasnost da vise niko ne mazi ni ovce ni krave u toku politicke kampanje!
Sto bi slozicemo se ozbiljno moglo da ugrozi Evropske integracije i krhku demokratiju!
e moj kralju ...koliko tebi nije dobro, pazi kad ne verujem...

opet ja

pre 11 godina

Posto sam razveden aupao sam u onu fazu aj da se pomirim sa bivsom.... odem ja na pregovore(osecao sam se ko da sam u Rambuje a ne u Leskovcu)pitam ja nju ... oces da ja i ti i nas brod plovimo prema divljem zapadu .... ona mi odgvori ..... ocu ali pod uslovom da mi garantujes posao...... hmmmmmm ..... pa reko sam joj hocu da ti garantujem posao,Prva dama Srbije a ja buduci presednik.Zato Tadicu povuce se jer moram da se pomirim sa bivsom zenom a i ti Djilas i za tebe vaze.Tako da znate ja sam buduci presednik DS.

bgd

pre 11 godina

Pa da , Tadic se ne slihta novoj vlasti kao Djilas koji im nudi Delevicku, sve se vidi po medijima. Djilasa su ostavili tabliodi na miru. Zasto li?

Uki

pre 11 godina

Jao Bože dokle više... Hoće li neko skloniti ovog da ga ne gledam više? Pa zar i posle toliko vremena ne može da shvati da je izgubio?! U stvari, da prihvati!

krupije

pre 11 godina

Trebalo bi da rade svoj posao i budu prava opozicija, umesto što se prozivaju i otimaju za lidersko mesto. Dok se oni svađaju i cepkaju, SNS sigurnim koracima grabi njihove pristalice i postaje snažna stranka.

IBJ

pre 11 godina

Sećam se starog američkog vica o tipu koji pada sa solitera u NY i, kako prozuji pored kog sprata, kaže sebi: "So far - so good." (Za sad je dobro).

stari merkator

pre 11 godina

Ova štetočina je uništila državu a sad će i stranku. Tu izgleda nema pomoći. Napred Tadiću! Do ispod cenzusa!
(A i zaslužili ste, ako ćemo pošteno.)

Dr X

pre 11 godina

Meni stvarno nije jasno dokle ide narcizam ovog coveka. Kaze, nece da mu partija bude menadzerska i vezana za tajkune.. bori se za principe. Do sada su inace u DS-u radile grupa milosrdnih sestara i clanovi dobrovoljnog vatrogasnog drustva...

prognoza

pre 11 godina

U ovoj trci,pobediće onaj ko uloži najviše para,u kampanju i u stranku.Sad će se videti ko se od njih najviše ovajdio u vreme protekle vladavavine.Ćik,pogodite,ima više kandidata.

Tirke

pre 11 godina

Pa i SKOJ ga je šutnuo. Čemu se nada ovaj? Sad, kad je i SKOJ rekao svoje, bolje bi mu bilo da ni ne kandiduje. Izbrukaće se živ.

Djura

pre 11 godina

Tadicu...Samo ti cekaj!!!Nista drugo i ne znas osim da cekas,a sto se tvog kolege Djilasa tice....xmmmm...Nije taj dobar ni sebi da bi bio dobar tebi...o narodu i da ne govorimo.

Predrag

pre 11 godina

A bio je najlepši precednik koga je Srbija imala,a narod Srbije već toliko pati za njim,"VRATI SE LEPOTANE NAŠ".A možda je i on crnogorac,možda su s Milo zajedno manekerisali dok nisu ušli u političke vode?

ana

pre 11 godina

Ja neznam zbog čega je još uvek bitno ko će biti predsednik jedne firme koja je radila samo za lični interes.Valjda je svima jasno da od nje nje mnogo ostalo!Ostali su samo oni koji od želje za vlašću nevide ništa drugo!

nikola

pre 11 godina

Meni kao glasaču DS-a ova situacija u stranci se nimalo ne dopada.Pobogu ljudi izgubili ste izbore i pustite nove ljude.Ionako su vaša imena po novinama a to ni malo ne doprinosi rejtingu stranke.Da su sada izbori dobro bih razmislio kome dajem svoj glas!

GM

pre 11 godina

Jos dok ste bili ministar vojske video sam koliko ste nesposobni bili, posle toga vasa karijera je bila uzlasna i dosli ste na vrh, i tada je jos vise dosla do izrazaja vasa NESPOSOBNOST, rezultat je tu gde se sada nalazimo i gde cemo jos dugo tu tavoriti, i sada opet hocete gore i vi NE SVATATE DA JE VASE VREME PROSLO I DA NE MOZE DA SE V R A T I, setite se priznanja koja vam je evropa davala vec sama ta priznanja su bili negacija vase politike za ovaj narod i ovu zemlju, ako vam je uteha VI STE N A J G O R E sto je ovaj narod imao na polju politike u celoj nasoj istoriji, imajte bar malo obzira prema ovom narodu i sklonite se kako ne bi bili silom sklonjeni, posledice vaseg vodjenja osetice nekoliko buducih generacija...GM

glasac

pre 11 godina

Kostunica ce ostati upamcen u istoriji kao covek koji je pobedio Milosevica, Zoran Djindjic kao prvi demokratski premijer, covek ogromne energije i zelje da od Srbije napravi evropsku drzavu za sta je dao svoj zivot.
Po cemu ces ostati upamcen Tadicu? Po zelji da budes po svaku cenu na nekoj funkciji. Tu cenu je DS platila skupo na ovim izborima, kada si odlucio da se van svih demokratskih principa kandidujes treci put. Glasao sam sva tri puta, ali mogu da kazem razmisli da li je vreme da odustanes i spases demokratski put Srbije kojim je krenuo Djindjic. Ako to ne uradis, samo ces po tome biti upamcen.

Afrodita

pre 11 godina

Sramota jedna od funkcioneraove stranke, ako članovi DS ne veruju više ovim funkcionrima kako će građani srbije. DS se polako ali sigurno urušava. Srbija ima budućnost samo sa SNS na vlasti. Funkcionere DS-a je povezivala vlast i da sustematski uništavaju našu državu.

UPITNIK?

pre 11 godina

Ko je od vas vodio drzavu...?Pa sada je stvar mnogo jasnija.Jedan je vukao na jednu stranu,drugi je na svoju ruku radio...Ljudi,molim vas,ne masirajte psihu jadnom narodu.Dovoljno ste to cinili.Dosta je vise!

DS-ovac

pre 11 godina

Imate li vi kocnicu?!Znate li kad se treba povuci?!Niste zanimljivi cak ni vasim nekadasnjim glasacima.Nemate pojma ni jedan ni drugi.Da ste mudriji cutali bi malo i pametno resili probleme u unutrasnjosti stranke...Ne,vi ste jednostavno navikli da se vucete po novinama i da se slikate...Sram da vas pojede!!!!

Miroslav

pre 11 godina

Gospodine predsedniče, član sam DS od 1992. godine, poštujem Vas, ali moram da Vam kažem: nikada nijedan predsednik DS nije toliko ružno govorio o sopstvenoj stranci kao Vi. Ne samo da ste nedavno priznali da se osam godina uopšte niste bavili strankom, ne samo da ste dozvolili Krstiću, Šaperu, Duliću, Petroviću i Homenu da rade šta hoće i da se bogate, nego sad još kažete - posle mene potop. Izvinite, ali to nije tačno. Sklonite se. I ne vređajte DS.

nada

pre 11 godina

Nema goreg nega kada te ljudi sazaljevaju.Bojim se da su ovo poslednji trzaji Tadica.Daj Boze da nisu ali...Sve nesto putuje okolo naokolo.Pa posle izbora svi su cestitali Tomi.Brzo se zaboravi predhodnik ide se dalje.Tako je u EU.Nema tu mnogo emocija zivot ne moze da ceka.Tadic bio predsednik ili ne ozbiljno mora da se pozabavi svojim okruzenjem.Samo da ne veruje toliko malo rezerve ne bi skodilo.

ivan

pre 11 godina

samo napred, nije da smatram da je djilas los, ali iskreno verujem da je linija miskovic-dinkic umesala prste u DS i ako djilas prodje izgubice veliki deo biraca koji nece glasati zbog dinkica.

Masha

pre 11 godina

Na zalost, nisam u stranci i nisam delegat da mogu da glasam, posmatram sve sa strane kao dugogodisnji glasac DSa. Ono sto bih ja volela to je da Tadic pobedi na ovim izborima i da onda reformise celu stranku jer ima najbolji pregled ko je kako radio i poznaje vrlo dobro ljude, da bude u tome dosledan i principijelan, da pozove i one koje smatra dobrima a sad podrzavaju Djilasa i da se onda povuce sa prve linije fronta. Ovo kako se vodi kampanja da je on prevazidjen, i to bas iz dela DSa oko Djilasa, i to sad kada je on de facto posle svega najmudriji i najiskusniji u stranci, obice se o glavu tom delu posebno ako pobede. Oni misle da su nesto, ali ako LDP ima nekih 6%, oni ce imati max. 15% ako pobede, ono preko 20% sa Tadicem ce samo sanjati... Na zalost, verujem da ce SNS onda jos dugo vladati... Mislim, Djilas - predsednik? Covek koji sam priznaje da ga ne zanima 'visoka' politika. To medjutim govori i o vremenu u kojem zivimo...Pajtic, Djilas, face... kad je Pajtic vodio DS u skupstini imali su isti broj glasova na izborima kao G17... mislim, sta reci...

PeraX

pre 11 godina

@ (Miroslav, 30. septembar 2012 21:35)

Miroslave vi tvrdite da su se celnici vase stranke bogatili i ponasali bahato a onda trazite od onoga koji se protivi tome da ne radi to?

Kontradiktorno Miroslave, meni se cini da bi bilo bolje da vi i takvi kao vi izadjete iz stranke.

DJOLENS

pre 11 godina

priznao covek da je sugerisao da nasi kupe novosti i politiku da je tako najbolje al se pitam sto nije mogao divac.Dalje nastavite sami zasto.......................

strina

pre 11 godina

Koju crnu pobedu, sta bi jos jedna od tih tvojih velikih "pobeda" znacila narodu Srbije. Nista, sem jos vece propasti. Idi pisi memoare dok nije sve izlapelo i raspredaj sa Micunom uz partiju saha gde ste gresili za vreme vasih mandata.

Kajzer Sosa

pre 11 godina

...a ja verujem da Bruce Lee nije umreo i da vezba na ostrvu sa Dzems Dinom i Merlin Monro. Daj bre smesni ste obojica i ti i onaj konstruktor mosta, koga ce otplacivati nasi praunuci.

Kajzer Sosa

pre 11 godina

...a ja verujem da Bruce Lee nije umreo i da vezba na ostrvu sa Dzems Dinom i Merlin Monro. Daj bre smesni ste obojica i ti i onaj konstruktor mosta, koga ce otplacivati nasi praunuci.

Miroslav

pre 11 godina

Gospodine predsedniče, član sam DS od 1992. godine, poštujem Vas, ali moram da Vam kažem: nikada nijedan predsednik DS nije toliko ružno govorio o sopstvenoj stranci kao Vi. Ne samo da ste nedavno priznali da se osam godina uopšte niste bavili strankom, ne samo da ste dozvolili Krstiću, Šaperu, Duliću, Petroviću i Homenu da rade šta hoće i da se bogate, nego sad još kažete - posle mene potop. Izvinite, ali to nije tačno. Sklonite se. I ne vređajte DS.

ivan

pre 11 godina

samo napred, nije da smatram da je djilas los, ali iskreno verujem da je linija miskovic-dinkic umesala prste u DS i ako djilas prodje izgubice veliki deo biraca koji nece glasati zbog dinkica.

Masha

pre 11 godina

Na zalost, nisam u stranci i nisam delegat da mogu da glasam, posmatram sve sa strane kao dugogodisnji glasac DSa. Ono sto bih ja volela to je da Tadic pobedi na ovim izborima i da onda reformise celu stranku jer ima najbolji pregled ko je kako radio i poznaje vrlo dobro ljude, da bude u tome dosledan i principijelan, da pozove i one koje smatra dobrima a sad podrzavaju Djilasa i da se onda povuce sa prve linije fronta. Ovo kako se vodi kampanja da je on prevazidjen, i to bas iz dela DSa oko Djilasa, i to sad kada je on de facto posle svega najmudriji i najiskusniji u stranci, obice se o glavu tom delu posebno ako pobede. Oni misle da su nesto, ali ako LDP ima nekih 6%, oni ce imati max. 15% ako pobede, ono preko 20% sa Tadicem ce samo sanjati... Na zalost, verujem da ce SNS onda jos dugo vladati... Mislim, Djilas - predsednik? Covek koji sam priznaje da ga ne zanima 'visoka' politika. To medjutim govori i o vremenu u kojem zivimo...Pajtic, Djilas, face... kad je Pajtic vodio DS u skupstini imali su isti broj glasova na izborima kao G17... mislim, sta reci...

strina

pre 11 godina

Koju crnu pobedu, sta bi jos jedna od tih tvojih velikih "pobeda" znacila narodu Srbije. Nista, sem jos vece propasti. Idi pisi memoare dok nije sve izlapelo i raspredaj sa Micunom uz partiju saha gde ste gresili za vreme vasih mandata.

GM

pre 11 godina

Jos dok ste bili ministar vojske video sam koliko ste nesposobni bili, posle toga vasa karijera je bila uzlasna i dosli ste na vrh, i tada je jos vise dosla do izrazaja vasa NESPOSOBNOST, rezultat je tu gde se sada nalazimo i gde cemo jos dugo tu tavoriti, i sada opet hocete gore i vi NE SVATATE DA JE VASE VREME PROSLO I DA NE MOZE DA SE V R A T I, setite se priznanja koja vam je evropa davala vec sama ta priznanja su bili negacija vase politike za ovaj narod i ovu zemlju, ako vam je uteha VI STE N A J G O R E sto je ovaj narod imao na polju politike u celoj nasoj istoriji, imajte bar malo obzira prema ovom narodu i sklonite se kako ne bi bili silom sklonjeni, posledice vaseg vodjenja osetice nekoliko buducih generacija...GM

DJOLENS

pre 11 godina

priznao covek da je sugerisao da nasi kupe novosti i politiku da je tako najbolje al se pitam sto nije mogao divac.Dalje nastavite sami zasto.......................

glasac

pre 11 godina

Kostunica ce ostati upamcen u istoriji kao covek koji je pobedio Milosevica, Zoran Djindjic kao prvi demokratski premijer, covek ogromne energije i zelje da od Srbije napravi evropsku drzavu za sta je dao svoj zivot.
Po cemu ces ostati upamcen Tadicu? Po zelji da budes po svaku cenu na nekoj funkciji. Tu cenu je DS platila skupo na ovim izborima, kada si odlucio da se van svih demokratskih principa kandidujes treci put. Glasao sam sva tri puta, ali mogu da kazem razmisli da li je vreme da odustanes i spases demokratski put Srbije kojim je krenuo Djindjic. Ako to ne uradis, samo ces po tome biti upamcen.

Serafim

pre 11 godina

Demokratska stranka je napravila Tadica, a ne on Demokratsku stranku.

To sto on to ne zeli da prihvati i sto danima o svojoj stranci kojoj duguje sve u zivotu govori sve najgore,sramotno je i bestidno!

Takav predsednik nema buducnost u DS-u, niti DS sa takvim predsednikom ima buducnost!

Uki

pre 11 godina

Jao Bože dokle više... Hoće li neko skloniti ovog da ga ne gledam više? Pa zar i posle toliko vremena ne može da shvati da je izgubio?! U stvari, da prihvati!

IBJ

pre 11 godina

Sećam se starog američkog vica o tipu koji pada sa solitera u NY i, kako prozuji pored kog sprata, kaže sebi: "So far - so good." (Za sad je dobro).

nada

pre 11 godina

Nema goreg nega kada te ljudi sazaljevaju.Bojim se da su ovo poslednji trzaji Tadica.Daj Boze da nisu ali...Sve nesto putuje okolo naokolo.Pa posle izbora svi su cestitali Tomi.Brzo se zaboravi predhodnik ide se dalje.Tako je u EU.Nema tu mnogo emocija zivot ne moze da ceka.Tadic bio predsednik ili ne ozbiljno mora da se pozabavi svojim okruzenjem.Samo da ne veruje toliko malo rezerve ne bi skodilo.

DS-ovac

pre 11 godina

Imate li vi kocnicu?!Znate li kad se treba povuci?!Niste zanimljivi cak ni vasim nekadasnjim glasacima.Nemate pojma ni jedan ni drugi.Da ste mudriji cutali bi malo i pametno resili probleme u unutrasnjosti stranke...Ne,vi ste jednostavno navikli da se vucete po novinama i da se slikate...Sram da vas pojede!!!!

Dr X

pre 11 godina

Meni stvarno nije jasno dokle ide narcizam ovog coveka. Kaze, nece da mu partija bude menadzerska i vezana za tajkune.. bori se za principe. Do sada su inace u DS-u radile grupa milosrdnih sestara i clanovi dobrovoljnog vatrogasnog drustva...

Predrag

pre 11 godina

A bio je najlepši precednik koga je Srbija imala,a narod Srbije već toliko pati za njim,"VRATI SE LEPOTANE NAŠ".A možda je i on crnogorac,možda su s Milo zajedno manekerisali dok nisu ušli u političke vode?

ana

pre 11 godina

Ja neznam zbog čega je još uvek bitno ko će biti predsednik jedne firme koja je radila samo za lični interes.Valjda je svima jasno da od nje nje mnogo ostalo!Ostali su samo oni koji od želje za vlašću nevide ništa drugo!

Djura

pre 11 godina

Tadicu...Samo ti cekaj!!!Nista drugo i ne znas osim da cekas,a sto se tvog kolege Djilasa tice....xmmmm...Nije taj dobar ni sebi da bi bio dobar tebi...o narodu i da ne govorimo.

nikola

pre 11 godina

Meni kao glasaču DS-a ova situacija u stranci se nimalo ne dopada.Pobogu ljudi izgubili ste izbore i pustite nove ljude.Ionako su vaša imena po novinama a to ni malo ne doprinosi rejtingu stranke.Da su sada izbori dobro bih razmislio kome dajem svoj glas!

stari merkator

pre 11 godina

Ova štetočina je uništila državu a sad će i stranku. Tu izgleda nema pomoći. Napred Tadiću! Do ispod cenzusa!
(A i zaslužili ste, ako ćemo pošteno.)

SPAVAC

pre 11 godina

Ne prepoznajem moju nekadasnju DS ciji sam osnivac. Ovo njihovo prepucavanje preko medija je potpuno pateticno, i nedostojno bilo kakve podrske. Sramota.

casper

pre 11 godina

Djilas dobija izbore jer je vec sklopio dogovor sa SNS da ga ne napadaju u toku kampanje, a u zamenu za to on njima daje Beograd posle nove godine.Sledeci scenario je , a vrlo moguc zbog nastojanja Vucica da nastavi sa hapsenjima medju kojima ce biti mnogo SPSovaca , sklapanje vecinske vlade SNS i DS na celu sa Djilasom gde Dacic biva smenjen i odguran u opoziciju uz velika hapsenja njegovih kadrova.Buduci premijer je najverovatnije Jorgovanka, koja je i izabrana za zamenicu SNS iako objektivno tu funkciju ne moze trenutno obavljati.

UPITNIK?

pre 11 godina

Ko je od vas vodio drzavu...?Pa sada je stvar mnogo jasnija.Jedan je vukao na jednu stranu,drugi je na svoju ruku radio...Ljudi,molim vas,ne masirajte psihu jadnom narodu.Dovoljno ste to cinili.Dosta je vise!

Rajka sa Kalenica

pre 11 godina

Tako je Borise!
Ako ti ne budes predsednik DS-a u Srbiji postoji realna opasnost da vise niko ne mazi ni ovce ni krave u toku politicke kampanje!
Sto bi slozicemo se ozbiljno moglo da ugrozi Evropske integracije i krhku demokratiju!
e moj kralju ...koliko tebi nije dobro, pazi kad ne verujem...

bgd

pre 11 godina

Pa da , Tadic se ne slihta novoj vlasti kao Djilas koji im nudi Delevicku, sve se vidi po medijima. Djilasa su ostavili tabliodi na miru. Zasto li?

opet ja

pre 11 godina

Posto sam razveden aupao sam u onu fazu aj da se pomirim sa bivsom.... odem ja na pregovore(osecao sam se ko da sam u Rambuje a ne u Leskovcu)pitam ja nju ... oces da ja i ti i nas brod plovimo prema divljem zapadu .... ona mi odgvori ..... ocu ali pod uslovom da mi garantujes posao...... hmmmmmm ..... pa reko sam joj hocu da ti garantujem posao,Prva dama Srbije a ja buduci presednik.Zato Tadicu povuce se jer moram da se pomirim sa bivsom zenom a i ti Djilas i za tebe vaze.Tako da znate ja sam buduci presednik DS.

Embargo

pre 11 godina

Bogami, ova zaverenicka grupa koja se sastala u Kragujevcu se ni malo ne sali. Ja se pak nadam da ce Tadic prevazici njihov pokusaj puca i da ce nastaviti da vodi DS.

vanja

pre 11 godina

DS je razdrmana velikim unutrašnjim sukobima nekadašnjih čelnika ove stranke.Iza svakog od njih stoji po neka afera.Ovo je samo nekoliko razloga koji negativno se odražavaju na samu stranku

Tirke

pre 11 godina

Pa i SKOJ ga je šutnuo. Čemu se nada ovaj? Sad, kad je i SKOJ rekao svoje, bolje bi mu bilo da ni ne kandiduje. Izbrukaće se živ.

Slimer

pre 11 godina

Kako su vladali, tako ce i zavrsiti, u visegodisnjoj opoziciji, bez sanse da nekada ponovo postanu lideri u eventualnoj Vladi. Jedino kao manji koalicioni partner, mada, kako su ih svi napustili, i to ce biti tesko u buducnosti, koja za njih nece biti ni malo laka.

krupije

pre 11 godina

Trebalo bi da rade svoj posao i budu prava opozicija, umesto što se prozivaju i otimaju za lidersko mesto. Dok se oni svađaju i cepkaju, SNS sigurnim koracima grabi njihove pristalice i postaje snažna stranka.

prognoza

pre 11 godina

U ovoj trci,pobediće onaj ko uloži najviše para,u kampanju i u stranku.Sad će se videti ko se od njih najviše ovajdio u vreme protekle vladavavine.Ćik,pogodite,ima više kandidata.

Afrodita

pre 11 godina

Sramota jedna od funkcioneraove stranke, ako članovi DS ne veruju više ovim funkcionrima kako će građani srbije. DS se polako ali sigurno urušava. Srbija ima budućnost samo sa SNS na vlasti. Funkcionere DS-a je povezivala vlast i da sustematski uništavaju našu državu.

www

pre 11 godina

DS elitisti i dalje misle da ce im funkcije vredeti, kao da su i dalje na vlasti. Nikako da se prihvate realnosti. Totalni raspad.

Que

pre 11 godina

Potpuno je jasno da DS polako klizi ka ponoru. Cak je i Tadic to primetio.Na zalost po njih, ipak je kasno da vrate staru snagu. Ne ovako podeljeni.

PeraX

pre 11 godina

@ (Miroslav, 30. septembar 2012 21:35)

Miroslave vi tvrdite da su se celnici vase stranke bogatili i ponasali bahato a onda trazite od onoga koji se protivi tome da ne radi to?

Kontradiktorno Miroslave, meni se cini da bi bilo bolje da vi i takvi kao vi izadjete iz stranke.

Bane

pre 11 godina

Kroz 2. meseca... Boris Tadić je izjavio za opštinsko glasilo da veruje u svoju pobedu na izborima za predsednika mesne zajednice... kroz 3. meseca... Boris Tadić je izjavio za Dečije Novine da veruje u svoju pobedu na izborima za predsednika skupštine stanara... kroz 4. meseca.. Boris Tadić je izjavio pred ogledalom da veruje u svoju pobedu u igri Angry Birds dok sedi u toaletu...

Jovan

pre 11 godina

Problem DS nije u tome dali će predsednik biti Tadić ili Đilas. Obadvojica su jednako loši i DS sa bilo kojim od njih nema šta da očekuje u narednih nekoliko godina čak ni na ovako blatnjavoj političkoj sceni Srbije. Mada opet, kada bolje pogledam ove tako poznate "nove" nestašice šećera i zejtina i sutrašnja poskupljenja, sve kombinacije su ipak moguće. Elem, jedan od kanidata se sad setio da se uopšte nije bavio strankom te da je suviše verovao "prijateljima", drugi se (mislim na mostograditelja i bus plusadžiju) Bogu hvala strankom nikad nije ni bavio. Onaj prvi je "slavno" izgubio, ovaj potonji je kao pobedio ali su mu rezultati lošiji nego na predposlednjim izborima i Prvi potpredsednik i koordinator za bezbednost (moderan naziv za DB, KOS i sl.) može da ga ukloni kad god mu se ćefne ali to još uvek ne čini. Nagradno pitanje za fanove Đilasa: Zašto to ipak ne čini? Mnogo mu se sviđa most ili možda zbog departizacije? Nisam sklon kafanskim "analitičarskim" vratolomijama i molim neka mi bude oprošteno i od Boga i od ljudi. Ipak, sve češće se pitam nije li se onaj mučenik džaba žrtvovao. Hvala na prostoru, odoh da šijem rubašku, trebaće.

Prisutni građanin

pre 11 godina

I ako pobedi i ako izgubi građanima je sve jedno,ništa dobro o njega ne mogu očekivati kao ni od bilo koga iz elite DS

anabela

pre 11 godina

Meni je pomalo neprijatno da slusam ovakve price. Znate onaj osecaj kad gledate neku neprijatnu scenu u filmu, pa vas nekako sramota iako nemate nikakve veze sa time. E meni dodje tako kad cujem neku novu Tadicevu izjavu.

Attic

pre 11 godina

Vi ste svi izgubili pre par meseci, samo sto se vas poraz prosirio i na vasu stranku. Pogledajte sta ste postali od jedne jake jedinstvene stranke. Delite se i razilazite kad je trebalo da ste najjaci.

Evgenije

pre 11 godina

Verovao je da ce pobediti Tomu i postati predsednik Srbije, sad ce izgubiti i ove izbore u stranci. Gubitnik ne moze pobediti ovakvim ponasanjem.

Derancina

pre 11 godina

Demagogiju iz DS-a, tj. Tadića i Đilasa ne treba uzimati za ozbiljno dok god ne srede sebe i haos u svojoj kući. Sve je to izborna propaganda za mesto predsednika DS-a.

Milan Filipovic

pre 11 godina

Ako g.Tadic kani pobediti ne sme izgubiti.
Salu na stranu, ono sto je za vecinu gradjana vazno, je da su mu videli ledja pre nego sto je uspeo u svojoj "rupa u zakonu" nameri da po treci put uzastopce postane kalif umesto kalifa.
Ipak je njegov kontinuitet u sunovratu mucno posmatrati...

256mb ram

pre 11 godina

Dok si ti na vlasti, ukljucujuci petrovica, dulica, sutanovca i ostale, ds nikada vladajuca stranka, jer ste realno naj gore nesto sto je ovoj drzavi moglo da se desi. Postali ste, nekako antipaticni. Velika vecina u ovoj drzavi tako misli, zato garantujem, jer je narodu dosta. Oni koji vas i dalje podrzavaju moraju da shvate koliko je opasna recimo politika vas i sutanovca koja ukratko glasi, srbiji ne treba vojska, ili odrzavanje nato konferencija u beogradu... Nikad vise

lidija

pre 11 godina

Zao mi je ali mislim da je izvesno da Tadic nema sta da trazi na stranackim izborima. Jos zalosnije je sto on misli da nije sve izgubljeno. Ili mu neko govori da nije sve izgubljeno. Djilas preuzima DS I gotovo, mada se sa Tadicem slazem da to nije dobro za DS.

novica 952

pre 11 godina

Gospodine biši predsedniče neće to ići baš lako i onako kako zamišljate.Iako ste politički mentor vašem pulenu Đilasu i promovisali ga u ono što sada jeste, on sa svojim istomišljenicima radi na ličnoj promociji za predsednika stranke, formira tim i lobora kod članstva da bude izabra. Čak i oni koji su se iz odnosa sa vama okoristili kao gospodin Boža okrenuli su ćurakj i sad su na drugoj strani.Vama osdtaje da razmišljate po onoj izreci " zar i ti sine brute".Ubeđen sam da će se kola slomiti na Vama.

jojo

pre 11 godina

Ni Tadic,ni Djilas nemaju potrebe da se javno predstavljaju kao pobednici jer su pokazali vrednost koju je svako iole normalan osudio.Sramota za stranku da se ovakvi ljudi kandiduju za predsednike.Sami sebe unistavaju.

dario

pre 11 godina

Bora se krvavo bori za mesto predsednika. Dokaz da je moc,odnosno novac,najveca droga na ovim nasim prostorima. Kako bi bilo lepo kad bi nasi politicari imali malo ljudskosti u sebi... Dosta je bilo Boro,odlazi i pusti mladje i pametnije.

Miki skepticni

pre 11 godina

Ko zna mozda se Tadicu vrati ono sa predsednickih izbora. Tada su svi bili uvereni da sigurno dobija pa je izgubio. Evo sada je oznacen kao gubitnik pa mozda se desi neki preokret. Hmmm. Tesko ali nemoguce…

nidža

pre 11 godina

Na pomolu su nove stranke "demokratske provinijencije" i proširenje "koalicionog potencijala".
I očito ništa novo na demokratskoj sceni Srbije. Dno u koje su gurnuli naciju i Srbiju i njih je dostiglo.
Ali, daj šta daš!
Najgore od svega je što su oni i dalje nadmeni i puni samohvale i samoobmana.
A trebalo bi dobro da se pogledaju u ogledalo!

ivan

pre 11 godina

samo napred, nije da smatram da je djilas los, ali iskreno verujem da je linija miskovic-dinkic umesala prste u DS i ako djilas prodje izgubice veliki deo biraca koji nece glasati zbog dinkica.

Masha

pre 11 godina

Na zalost, nisam u stranci i nisam delegat da mogu da glasam, posmatram sve sa strane kao dugogodisnji glasac DSa. Ono sto bih ja volela to je da Tadic pobedi na ovim izborima i da onda reformise celu stranku jer ima najbolji pregled ko je kako radio i poznaje vrlo dobro ljude, da bude u tome dosledan i principijelan, da pozove i one koje smatra dobrima a sad podrzavaju Djilasa i da se onda povuce sa prve linije fronta. Ovo kako se vodi kampanja da je on prevazidjen, i to bas iz dela DSa oko Djilasa, i to sad kada je on de facto posle svega najmudriji i najiskusniji u stranci, obice se o glavu tom delu posebno ako pobede. Oni misle da su nesto, ali ako LDP ima nekih 6%, oni ce imati max. 15% ako pobede, ono preko 20% sa Tadicem ce samo sanjati... Na zalost, verujem da ce SNS onda jos dugo vladati... Mislim, Djilas - predsednik? Covek koji sam priznaje da ga ne zanima 'visoka' politika. To medjutim govori i o vremenu u kojem zivimo...Pajtic, Djilas, face... kad je Pajtic vodio DS u skupstini imali su isti broj glasova na izborima kao G17... mislim, sta reci...

Kajzer Sosa

pre 11 godina

...a ja verujem da Bruce Lee nije umreo i da vezba na ostrvu sa Dzems Dinom i Merlin Monro. Daj bre smesni ste obojica i ti i onaj konstruktor mosta, koga ce otplacivati nasi praunuci.

Miroslav

pre 11 godina

Gospodine predsedniče, član sam DS od 1992. godine, poštujem Vas, ali moram da Vam kažem: nikada nijedan predsednik DS nije toliko ružno govorio o sopstvenoj stranci kao Vi. Ne samo da ste nedavno priznali da se osam godina uopšte niste bavili strankom, ne samo da ste dozvolili Krstiću, Šaperu, Duliću, Petroviću i Homenu da rade šta hoće i da se bogate, nego sad još kažete - posle mene potop. Izvinite, ali to nije tačno. Sklonite se. I ne vređajte DS.

GM

pre 11 godina

Jos dok ste bili ministar vojske video sam koliko ste nesposobni bili, posle toga vasa karijera je bila uzlasna i dosli ste na vrh, i tada je jos vise dosla do izrazaja vasa NESPOSOBNOST, rezultat je tu gde se sada nalazimo i gde cemo jos dugo tu tavoriti, i sada opet hocete gore i vi NE SVATATE DA JE VASE VREME PROSLO I DA NE MOZE DA SE V R A T I, setite se priznanja koja vam je evropa davala vec sama ta priznanja su bili negacija vase politike za ovaj narod i ovu zemlju, ako vam je uteha VI STE N A J G O R E sto je ovaj narod imao na polju politike u celoj nasoj istoriji, imajte bar malo obzira prema ovom narodu i sklonite se kako ne bi bili silom sklonjeni, posledice vaseg vodjenja osetice nekoliko buducih generacija...GM

strina

pre 11 godina

Koju crnu pobedu, sta bi jos jedna od tih tvojih velikih "pobeda" znacila narodu Srbije. Nista, sem jos vece propasti. Idi pisi memoare dok nije sve izlapelo i raspredaj sa Micunom uz partiju saha gde ste gresili za vreme vasih mandata.

Afrodita

pre 11 godina

Sramota jedna od funkcioneraove stranke, ako članovi DS ne veruju više ovim funkcionrima kako će građani srbije. DS se polako ali sigurno urušava. Srbija ima budućnost samo sa SNS na vlasti. Funkcionere DS-a je povezivala vlast i da sustematski uništavaju našu državu.

Embargo

pre 11 godina

Bogami, ova zaverenicka grupa koja se sastala u Kragujevcu se ni malo ne sali. Ja se pak nadam da ce Tadic prevazici njihov pokusaj puca i da ce nastaviti da vodi DS.

nada

pre 11 godina

Nema goreg nega kada te ljudi sazaljevaju.Bojim se da su ovo poslednji trzaji Tadica.Daj Boze da nisu ali...Sve nesto putuje okolo naokolo.Pa posle izbora svi su cestitali Tomi.Brzo se zaboravi predhodnik ide se dalje.Tako je u EU.Nema tu mnogo emocija zivot ne moze da ceka.Tadic bio predsednik ili ne ozbiljno mora da se pozabavi svojim okruzenjem.Samo da ne veruje toliko malo rezerve ne bi skodilo.

stari merkator

pre 11 godina

Ova štetočina je uništila državu a sad će i stranku. Tu izgleda nema pomoći. Napred Tadiću! Do ispod cenzusa!
(A i zaslužili ste, ako ćemo pošteno.)

Predrag

pre 11 godina

A bio je najlepši precednik koga je Srbija imala,a narod Srbije već toliko pati za njim,"VRATI SE LEPOTANE NAŠ".A možda je i on crnogorac,možda su s Milo zajedno manekerisali dok nisu ušli u političke vode?

glasac

pre 11 godina

Kostunica ce ostati upamcen u istoriji kao covek koji je pobedio Milosevica, Zoran Djindjic kao prvi demokratski premijer, covek ogromne energije i zelje da od Srbije napravi evropsku drzavu za sta je dao svoj zivot.
Po cemu ces ostati upamcen Tadicu? Po zelji da budes po svaku cenu na nekoj funkciji. Tu cenu je DS platila skupo na ovim izborima, kada si odlucio da se van svih demokratskih principa kandidujes treci put. Glasao sam sva tri puta, ali mogu da kazem razmisli da li je vreme da odustanes i spases demokratski put Srbije kojim je krenuo Djindjic. Ako to ne uradis, samo ces po tome biti upamcen.

ana

pre 11 godina

Ja neznam zbog čega je još uvek bitno ko će biti predsednik jedne firme koja je radila samo za lični interes.Valjda je svima jasno da od nje nje mnogo ostalo!Ostali su samo oni koji od želje za vlašću nevide ništa drugo!

Uki

pre 11 godina

Jao Bože dokle više... Hoće li neko skloniti ovog da ga ne gledam više? Pa zar i posle toliko vremena ne može da shvati da je izgubio?! U stvari, da prihvati!

Que

pre 11 godina

Potpuno je jasno da DS polako klizi ka ponoru. Cak je i Tadic to primetio.Na zalost po njih, ipak je kasno da vrate staru snagu. Ne ovako podeljeni.

Serafim

pre 11 godina

Demokratska stranka je napravila Tadica, a ne on Demokratsku stranku.

To sto on to ne zeli da prihvati i sto danima o svojoj stranci kojoj duguje sve u zivotu govori sve najgore,sramotno je i bestidno!

Takav predsednik nema buducnost u DS-u, niti DS sa takvim predsednikom ima buducnost!

Slimer

pre 11 godina

Kako su vladali, tako ce i zavrsiti, u visegodisnjoj opoziciji, bez sanse da nekada ponovo postanu lideri u eventualnoj Vladi. Jedino kao manji koalicioni partner, mada, kako su ih svi napustili, i to ce biti tesko u buducnosti, koja za njih nece biti ni malo laka.

Tirke

pre 11 godina

Pa i SKOJ ga je šutnuo. Čemu se nada ovaj? Sad, kad je i SKOJ rekao svoje, bolje bi mu bilo da ni ne kandiduje. Izbrukaće se živ.

DS-ovac

pre 11 godina

Imate li vi kocnicu?!Znate li kad se treba povuci?!Niste zanimljivi cak ni vasim nekadasnjim glasacima.Nemate pojma ni jedan ni drugi.Da ste mudriji cutali bi malo i pametno resili probleme u unutrasnjosti stranke...Ne,vi ste jednostavno navikli da se vucete po novinama i da se slikate...Sram da vas pojede!!!!

casper

pre 11 godina

Djilas dobija izbore jer je vec sklopio dogovor sa SNS da ga ne napadaju u toku kampanje, a u zamenu za to on njima daje Beograd posle nove godine.Sledeci scenario je , a vrlo moguc zbog nastojanja Vucica da nastavi sa hapsenjima medju kojima ce biti mnogo SPSovaca , sklapanje vecinske vlade SNS i DS na celu sa Djilasom gde Dacic biva smenjen i odguran u opoziciju uz velika hapsenja njegovih kadrova.Buduci premijer je najverovatnije Jorgovanka, koja je i izabrana za zamenicu SNS iako objektivno tu funkciju ne moze trenutno obavljati.

krupije

pre 11 godina

Trebalo bi da rade svoj posao i budu prava opozicija, umesto što se prozivaju i otimaju za lidersko mesto. Dok se oni svađaju i cepkaju, SNS sigurnim koracima grabi njihove pristalice i postaje snažna stranka.

Rajka sa Kalenica

pre 11 godina

Tako je Borise!
Ako ti ne budes predsednik DS-a u Srbiji postoji realna opasnost da vise niko ne mazi ni ovce ni krave u toku politicke kampanje!
Sto bi slozicemo se ozbiljno moglo da ugrozi Evropske integracije i krhku demokratiju!
e moj kralju ...koliko tebi nije dobro, pazi kad ne verujem...

Djura

pre 11 godina

Tadicu...Samo ti cekaj!!!Nista drugo i ne znas osim da cekas,a sto se tvog kolege Djilasa tice....xmmmm...Nije taj dobar ni sebi da bi bio dobar tebi...o narodu i da ne govorimo.

Dr X

pre 11 godina

Meni stvarno nije jasno dokle ide narcizam ovog coveka. Kaze, nece da mu partija bude menadzerska i vezana za tajkune.. bori se za principe. Do sada su inace u DS-u radile grupa milosrdnih sestara i clanovi dobrovoljnog vatrogasnog drustva...

DJOLENS

pre 11 godina

priznao covek da je sugerisao da nasi kupe novosti i politiku da je tako najbolje al se pitam sto nije mogao divac.Dalje nastavite sami zasto.......................

bgd

pre 11 godina

Pa da , Tadic se ne slihta novoj vlasti kao Djilas koji im nudi Delevicku, sve se vidi po medijima. Djilasa su ostavili tabliodi na miru. Zasto li?

www

pre 11 godina

DS elitisti i dalje misle da ce im funkcije vredeti, kao da su i dalje na vlasti. Nikako da se prihvate realnosti. Totalni raspad.

vanja

pre 11 godina

DS je razdrmana velikim unutrašnjim sukobima nekadašnjih čelnika ove stranke.Iza svakog od njih stoji po neka afera.Ovo je samo nekoliko razloga koji negativno se odražavaju na samu stranku

prognoza

pre 11 godina

U ovoj trci,pobediće onaj ko uloži najviše para,u kampanju i u stranku.Sad će se videti ko se od njih najviše ovajdio u vreme protekle vladavavine.Ćik,pogodite,ima više kandidata.

IBJ

pre 11 godina

Sećam se starog američkog vica o tipu koji pada sa solitera u NY i, kako prozuji pored kog sprata, kaže sebi: "So far - so good." (Za sad je dobro).

PeraX

pre 11 godina

@ (Miroslav, 30. septembar 2012 21:35)

Miroslave vi tvrdite da su se celnici vase stranke bogatili i ponasali bahato a onda trazite od onoga koji se protivi tome da ne radi to?

Kontradiktorno Miroslave, meni se cini da bi bilo bolje da vi i takvi kao vi izadjete iz stranke.

nikola

pre 11 godina

Meni kao glasaču DS-a ova situacija u stranci se nimalo ne dopada.Pobogu ljudi izgubili ste izbore i pustite nove ljude.Ionako su vaša imena po novinama a to ni malo ne doprinosi rejtingu stranke.Da su sada izbori dobro bih razmislio kome dajem svoj glas!

UPITNIK?

pre 11 godina

Ko je od vas vodio drzavu...?Pa sada je stvar mnogo jasnija.Jedan je vukao na jednu stranu,drugi je na svoju ruku radio...Ljudi,molim vas,ne masirajte psihu jadnom narodu.Dovoljno ste to cinili.Dosta je vise!

SPAVAC

pre 11 godina

Ne prepoznajem moju nekadasnju DS ciji sam osnivac. Ovo njihovo prepucavanje preko medija je potpuno pateticno, i nedostojno bilo kakve podrske. Sramota.

Jovan

pre 11 godina

Problem DS nije u tome dali će predsednik biti Tadić ili Đilas. Obadvojica su jednako loši i DS sa bilo kojim od njih nema šta da očekuje u narednih nekoliko godina čak ni na ovako blatnjavoj političkoj sceni Srbije. Mada opet, kada bolje pogledam ove tako poznate "nove" nestašice šećera i zejtina i sutrašnja poskupljenja, sve kombinacije su ipak moguće. Elem, jedan od kanidata se sad setio da se uopšte nije bavio strankom te da je suviše verovao "prijateljima", drugi se (mislim na mostograditelja i bus plusadžiju) Bogu hvala strankom nikad nije ni bavio. Onaj prvi je "slavno" izgubio, ovaj potonji je kao pobedio ali su mu rezultati lošiji nego na predposlednjim izborima i Prvi potpredsednik i koordinator za bezbednost (moderan naziv za DB, KOS i sl.) može da ga ukloni kad god mu se ćefne ali to još uvek ne čini. Nagradno pitanje za fanove Đilasa: Zašto to ipak ne čini? Mnogo mu se sviđa most ili možda zbog departizacije? Nisam sklon kafanskim "analitičarskim" vratolomijama i molim neka mi bude oprošteno i od Boga i od ljudi. Ipak, sve češće se pitam nije li se onaj mučenik džaba žrtvovao. Hvala na prostoru, odoh da šijem rubašku, trebaće.

Milan Filipovic

pre 11 godina

Ako g.Tadic kani pobediti ne sme izgubiti.
Salu na stranu, ono sto je za vecinu gradjana vazno, je da su mu videli ledja pre nego sto je uspeo u svojoj "rupa u zakonu" nameri da po treci put uzastopce postane kalif umesto kalifa.
Ipak je njegov kontinuitet u sunovratu mucno posmatrati...

256mb ram

pre 11 godina

Dok si ti na vlasti, ukljucujuci petrovica, dulica, sutanovca i ostale, ds nikada vladajuca stranka, jer ste realno naj gore nesto sto je ovoj drzavi moglo da se desi. Postali ste, nekako antipaticni. Velika vecina u ovoj drzavi tako misli, zato garantujem, jer je narodu dosta. Oni koji vas i dalje podrzavaju moraju da shvate koliko je opasna recimo politika vas i sutanovca koja ukratko glasi, srbiji ne treba vojska, ili odrzavanje nato konferencija u beogradu... Nikad vise

lidija

pre 11 godina

Zao mi je ali mislim da je izvesno da Tadic nema sta da trazi na stranackim izborima. Jos zalosnije je sto on misli da nije sve izgubljeno. Ili mu neko govori da nije sve izgubljeno. Djilas preuzima DS I gotovo, mada se sa Tadicem slazem da to nije dobro za DS.

Attic

pre 11 godina

Vi ste svi izgubili pre par meseci, samo sto se vas poraz prosirio i na vasu stranku. Pogledajte sta ste postali od jedne jake jedinstvene stranke. Delite se i razilazite kad je trebalo da ste najjaci.

opet ja

pre 11 godina

Posto sam razveden aupao sam u onu fazu aj da se pomirim sa bivsom.... odem ja na pregovore(osecao sam se ko da sam u Rambuje a ne u Leskovcu)pitam ja nju ... oces da ja i ti i nas brod plovimo prema divljem zapadu .... ona mi odgvori ..... ocu ali pod uslovom da mi garantujes posao...... hmmmmmm ..... pa reko sam joj hocu da ti garantujem posao,Prva dama Srbije a ja buduci presednik.Zato Tadicu povuce se jer moram da se pomirim sa bivsom zenom a i ti Djilas i za tebe vaze.Tako da znate ja sam buduci presednik DS.

Derancina

pre 11 godina

Demagogiju iz DS-a, tj. Tadića i Đilasa ne treba uzimati za ozbiljno dok god ne srede sebe i haos u svojoj kući. Sve je to izborna propaganda za mesto predsednika DS-a.

jojo

pre 11 godina

Ni Tadic,ni Djilas nemaju potrebe da se javno predstavljaju kao pobednici jer su pokazali vrednost koju je svako iole normalan osudio.Sramota za stranku da se ovakvi ljudi kandiduju za predsednike.Sami sebe unistavaju.

Bane

pre 11 godina

Kroz 2. meseca... Boris Tadić je izjavio za opštinsko glasilo da veruje u svoju pobedu na izborima za predsednika mesne zajednice... kroz 3. meseca... Boris Tadić je izjavio za Dečije Novine da veruje u svoju pobedu na izborima za predsednika skupštine stanara... kroz 4. meseca.. Boris Tadić je izjavio pred ogledalom da veruje u svoju pobedu u igri Angry Birds dok sedi u toaletu...

dario

pre 11 godina

Bora se krvavo bori za mesto predsednika. Dokaz da je moc,odnosno novac,najveca droga na ovim nasim prostorima. Kako bi bilo lepo kad bi nasi politicari imali malo ljudskosti u sebi... Dosta je bilo Boro,odlazi i pusti mladje i pametnije.

Prisutni građanin

pre 11 godina

I ako pobedi i ako izgubi građanima je sve jedno,ništa dobro o njega ne mogu očekivati kao ni od bilo koga iz elite DS

anabela

pre 11 godina

Meni je pomalo neprijatno da slusam ovakve price. Znate onaj osecaj kad gledate neku neprijatnu scenu u filmu, pa vas nekako sramota iako nemate nikakve veze sa time. E meni dodje tako kad cujem neku novu Tadicevu izjavu.

Miki skepticni

pre 11 godina

Ko zna mozda se Tadicu vrati ono sa predsednickih izbora. Tada su svi bili uvereni da sigurno dobija pa je izgubio. Evo sada je oznacen kao gubitnik pa mozda se desi neki preokret. Hmmm. Tesko ali nemoguce…

Evgenije

pre 11 godina

Verovao je da ce pobediti Tomu i postati predsednik Srbije, sad ce izgubiti i ove izbore u stranci. Gubitnik ne moze pobediti ovakvim ponasanjem.

nidža

pre 11 godina

Na pomolu su nove stranke "demokratske provinijencije" i proširenje "koalicionog potencijala".
I očito ništa novo na demokratskoj sceni Srbije. Dno u koje su gurnuli naciju i Srbiju i njih je dostiglo.
Ali, daj šta daš!
Najgore od svega je što su oni i dalje nadmeni i puni samohvale i samoobmana.
A trebalo bi dobro da se pogledaju u ogledalo!

novica 952

pre 11 godina

Gospodine biši predsedniče neće to ići baš lako i onako kako zamišljate.Iako ste politički mentor vašem pulenu Đilasu i promovisali ga u ono što sada jeste, on sa svojim istomišljenicima radi na ličnoj promociji za predsednika stranke, formira tim i lobora kod članstva da bude izabra. Čak i oni koji su se iz odnosa sa vama okoristili kao gospodin Boža okrenuli su ćurakj i sad su na drugoj strani.Vama osdtaje da razmišljate po onoj izreci " zar i ti sine brute".Ubeđen sam da će se kola slomiti na Vama.