1. Uz tolike mobilne telefone sa ugrađenim foto-aparatima, nema ni jedne slike deteta sa "otiscima prstiju na licu" inače bi to bio lak slučaj.
  Ovako, kome verovati?
  (max, 30. avgust 2011 10:24)

  # Link komentara

 2. umesto da se takva majka postidi i sakrije od očiju javnosti što je loše vaspitala dete, koje će sutra kad poraste da maltretira ljude, ona hoce da zaradi.Sram je bilo.
  (Grozdana, 27. avgust 2011 14:04)

  # Link komentara

 3. Izvinite ali po Vasim komentarima za sve su kriva nevaspitana deca!Pa ko da ih vaspita ako su svi kivni na njih kao Vi?? Deca na srecu, imaju svoja prava, a Vi puknite od muke!
  (Glupost!, 20. avgust 2011 23:22)

  # Link komentara

 4. Ristica bash ne volim ali detetu ne verujem ni rec jednu. Niko se ne pita shta taj decko radi kod tudjih kucica i udara po tudjim kolima... znaci da to moze...pa ne moze. I normalno je to da decko razdrazuje kucice...gde je ORKA pitam se ja.
  (Davorjanka, 20. avgust 2011 09:37)

  # Link komentara

 5. Dakle, od jednog potpuno nebitnog dogadjaja napravljena citava afera. Oduvek je bilo nestasne dece, nervoznih reakcija odraslih, kucnih ljubimaca, nevaspitanih roditelja i 'radio-mileva' koje prenose svakojake vesti. Ipak, u eri svakojakih prava (dece, odraslih, pasa i macaka), nije ni cudo da se pise se i zaludjuje ovakvim trivijalnostima.
  (zoki, 19. avgust 2011 06:01)

  # Link komentara

 6. Vec nekoliko dana u BG je visoka temperatua i ostaviti pse u kolima je nehumana stvar ali to je najmanje bitno u ovom slucaju. Ristic ne bi trebalo da komentarise psiholosko stanje deteta jer nije strucan za pedagoske analize. Da sam ja, pre neku godinu dok je unistavao ovu drzavu politikom kojom se bavio, vredjao doticnog za njegov izgled (sto je veoma lako) i njegovo bahato i nasilnicko ponasanje, dobrane batine bi dobio od "organa reda" i proveo neko vreme u apsu. Verujem da bi tada njegova rec bila dovoljna da mu sud poveruje ali su se vremena promenila i ne vidim niti jednog razloga da optuzbe ne proba da opovrgne na sudu. Pogotovo ako postoje otisci prstiju na licu deteta sto je lako utvrditi i posle nekoliko dana sa iole ozbiljnijim pregledom. Uostalom, cinjenica da svedoci nece da daju izjave da se ne bi "petljali sa politicarima" mi dovoljno nagovestava kakve bi one bile i na koji nacin pamte lik i delo ostrascenog JUL-ovca. Ponasanje deteta i Ristica je predmet zanimanja odgovarajucih sluzbi. Za dete pedagoskih, a za Ristica onih represivnih.
  (Liman, 19. avgust 2011 01:22)

  # Link komentara

 7. Zbog njihovog deteta ne bi bilo na odmet da roditelji povedu racuna o njegovom ponasanju jer se stvarno moze deseti u ova vremena kada je,prastanje, tolerancija na granici da im neko premlati dete i od njega nacini,nedaj Boze,..invalida zbog njihovog; nase dete nije krivo,ono je dobro ,a drugi ne!Takva osoba kada poraste,mobinguje,maltretira,dok ne naleti na "rutav" nos i tada... cesto je kasno za jednoga,a drugi odsedi,ako odsedi, u zatvoru i..izadje. Neverovatna je prica Majke,da su deca mirno posmatrala razlajane` pse u kolima i naisao Ristic i premlatio njezinog bucmastog decaka,polomio mu naocare i td..
  (MUKNAVI, 19. avgust 2011 00:09)

  # Link komentara

 8. Umesto da ta majka u zemlju propadne od sramote sto je sina tako vaspitala, ona bi jos i da joj se plati.
  (Neo, 18. avgust 2011 22:06)

  # Link komentara

 9. E moj Ljubiša...došlo vreme da ta tobom žalim.

  Tvoj Otporaš
  (Adam, 18. avgust 2011 20:14)

  # Link komentara

 10. Kakva deca takvi i roditelji. Trebalo bih kazniti roditelje tog maloletnog delikventa.
  (spaske, 18. avgust 2011 18:54)

  # Link komentara

 11. У моје време, ја бих после нечега таквог добио батине и код куће.
  (Крле, 18. avgust 2011 17:31)

  # Link komentara

 12. Sta, znaci ako neko napadne mene, moju imovinu, moje pse, treba da mu se smeskam? Ako nije preterao u nuznoj odbrani, sve moje simpatije (inace nesimpaticnom) Ljusi. Neko treba vec vise da zauzda tu decurliju, da se zna sta smeju a sta ne smeju da rade...
  (Vladimirr, 18. avgust 2011 16:37)

  # Link komentara

 13. Ne bih pomislio da iko/išta može Ljubišu Ristića učiniti simpatičnim, ali eto...

  Cela stvar deluje tako da mi naprosto dođe žao školskih drugova i učitelja tog deteta, pa čak i samih roditelja: kako ga podižu, ne smeši im se lepa starost.
  (Laza, 18. avgust 2011 15:44)

  # Link komentara