Gotovo glasanje, počinje pauza

Beograd -- Skupština Srbije je završila danas glasanje o nekoliko zakona, nakon čega bi trebalo da počne letnja pauza u radu parlamenta.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Odoše na odmor. Selo gori a baba se češlja. Vrlo pouzdana informacija. Sednice ne može biti u srpskom parlamentu o Kosovu i Metohiji, jer imaju zabranu od EU da raspravljaju o teritoriji koja nije srpska.
  A istina je da su informacije o akciji specijalnih snaga Kosova imali i Ivica Dačić i Boris Tadić, kao i KFOR i EULEX, a očigledno je da KFOR sprovodi u delo akciju i obezbeđuje je.
  Samo je problem što ovo neće javno da potvrde, ali potvrđuju između redova.
  Primer, Dačić izjavio da se može očekivati Oluja na Kosovu od strane Tačija. Boris Tadić nije osudio oštro Tačija, kao što nije osudio oštro ni oslobađajuću presudu Kepiru za zloćin u Novosadskoj raciji 1942 godine, nego je samo rekao da je aplauz ne primeren.
  Ali niko čašu meda ne popi dok je s čašom žuči ne zali. čaša meda išće čašu žuči, smiješane najlakše se piju, rekao je još davno Njegoš.
  Ubeđen sam da ćemo mi biti na Kosovu i Metohiji za ne više od 4 godine, a da njih neće biti za uzorak. Energije se jednostavno moraju poravnati i svakome vratiti ono što je radio. Da, do 2015 najkasnije, a verovatno i pre, jer što je više nasilja ubrzava se tok događaja.
  (Nebojša Novi Sad, 28. jul 2011 14:06)

  # Link komentara

 2. Vlast jedva docekala da ode na odmor...nema veze sto nam ugrozavaju 14% teritorije
  (Johny Hoogerland, 28. jul 2011 13:55)

  # Link komentara

 3. Srećan vam put,i da se više nevraćate u te klupe gde sedite i samo stiskate dugmiće,čitate novine,dok država propada!
  (karamelica, 28. jul 2011 13:06)

  # Link komentara

 4. Njima je do pauze,a zemlja krvari!!! Pa zato vam i dajemo tolike plate,da ne idete na odmor kad je tesko... Ali ne,vi to niste nikad postovali,zasto bi sada!!! Sramno je ovo sto radite
  (zabrinuti roditelj, 28. jul 2011 12:44)

  # Link komentara

 5. Sto da ne , zasluzili su da odu malo da odmore,pogotovu sad,nema nikakvih specijalnih desavanja,malo kosovo nesto,al to je ionako gotova prica,pa sto da ne odu na odmor malo !
  (vladas, 28. jul 2011 12:41)

  # Link komentara

 6. Baš lepo, naradili su se, napad na našu zemlju nije dovoljno bitan problem da bi oni propustili odmor. Vrlo odgovorna vlast.
  (Jelena Polo, 28. jul 2011 12:37)

  # Link komentara

 7. Jes' vala naradise se ljudi, a i gre'ota da propadnu ovi aranzmani sto su vec uplatili, polako, nece Kosovo nigde da pobegne a i ne mogu ovako premoreni ni da razmisljaju.
   (elektricni, 28. jul 2011 11:52)

  # Link komentara

 8. samo se vi odmorite, kosovo i nova ekonomska kriza mogu da sacekaju
  (runner, 28. jul 2011 09:36)

  # Link komentara

 9. [Cinizam ukljucen] I zasluzili su [Cinizam iskljucen]
  (zoki, 28. jul 2011 08:58)

  # Link komentara

 10. najbolje bih bilo da se ti poslanici vise nikada i ne vrate u skupstinu,,na celu sa presednicom skupstine,,,,jer su sramota i stetocine za srbiju,
  (drago, 28. jul 2011 08:34)

  # Link komentara