Hapšenje Hadžića odlična vest

Beograd -- U prvim reakcijama domaći analitičari ocenjuju da je hapšenje Gorana Hadžića, preostalog haškog begunca, odlična vest.

Izvor: B92, Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Rođenog tatka će predati i prodati sad pred izbore. Opšta uzbuna u redovima vladajuće koalicije zbog činjenice da su svojim dosadašnjim neuspesima ozbiljno uzdrmali svoj rejting među glasačima. Svesni činjenice da je SNS zadobila opšte poverenje naroda, DS i njeni sateliti kreću u akciju vraćanja poverenja.
  (M-moravac, 20. jul 2011 15:29)

  # Link komentara

 2. "Te strukture bezbednosti su, u to vreme, imale kontroverznu ulogu u stvaranju jedne slike u konfliktu koja je trebalo da dovede do medjunacionalne mržnje, a koja će na kraju učiniti n e m i n o v n i m progon Srba iz Krajine". Komentatore, svaka cast !
  (Nesko Nedic, 20. jul 2011 13:17)

  # Link komentara

 3. Kako providno hapsenje pa pre dva dana je izala je vest o njegovom hapsenju koje je Ivica Dacic demantovao? A danas uhapsen kakva slucajnost. Cist primer namestaljke nase vlade.
  (Djoko, 20. jul 2011 13:06)

  # Link komentara

 4. Sad je stvarno sve u redu,izrucili ste i poslednjeg haskog optuzenika,bas me interesuje cime cete dalje zamajavati ovu vec i tako dovoljno sludjenu i zamajanu naciju!
  (Velibor, 20. jul 2011 13:04)

  # Link komentara

 5. Naravno da je odlična vest.

  Nije dobra samo onima "patriJotama" koji su se direktno okoristili opštom nesrećom, i profitirali na tudjoj krvi.

  Prepoznaćete ih po pisanju CAPS LOCK-om i traženju 2k evra plate sada, jer nas to očekuje sada kad smo predali "našeg čoveka" Hagu.
  (sumorni, 20. jul 2011 11:23)

  # Link komentara

 6. "Za novinarku Ljiljanu Smajlović to je odlična vest koja znači da više niko ne može da iznese bilo kakav validan razlog za nastavak politčkog uslovljavanja Srbije kada Hag u pitanju". Ok u redu Hag a Kosovo????mislim da je sledece.
  (Pera, 20. jul 2011 11:05)

  # Link komentara