Optužnica protiv Mladića utemeljena

Sarajevo -- Optužnica protiv Ratka Mladića čvrsto je uteljemena, a Tužilaštvo preduzima sve kako bi ubrzalo postupak protiv njega, izjavio glavni haški tužilac Serž Bramer.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Ako bude utemeljena kao protiv Seselja proces ce trajati...i trajati .... i trajati..
  Ili ce se primeniti skraceni postupak...
  Posto tu nema sta da se dokazuje kako mnogi misle.
  (mlekadzija, 28. jun 2011 14:18)

  # Link komentara

 2. Ma kakvi utemeljena, nevin je mukica ko novorodjence, a i da nije, bitno da je Srbin i svi moramo da ga branimo zubima i noktima.
  (Napisala bi sta je on ali necete da mi objavite, 28. jun 2011 13:45)

  # Link komentara

 3. Некадашњи амерички обавештајац Џон Р. Шиндлер, који је пет година свог обавештајног живота провео у Сарајеву, написао је 2007. године књигу „Несвети терор” с поднасловом „Босна, Ал Каида и успон глобалног џихада”.

  Књига је код нас преведена 2009. и у њој је на страници 196. епизода у којој аутор говори о сусрету становника Сребренице са Алијом Изетбеговићем.

  Када су се Сребреничани пожалили Изетбеговићу на своју трагичну судбину, он им је одговорио да му је амерички председник Бил Клинтон рекао „да српски четници морају да уђу у Сребреницу, тамо треба да изврше масакр од најмање 5.000 убијених Бошњака и да тек онда САД могу да крену у војну интервенцију против Срба у Босни”.

  Нешто слично има и у књизи бошњачког генерала Сефера Халиловића „Лукава стратегија”. Нешто слично писало је у сарајевском листу „Дани” од 22. јуна 1998. Исто то постоји и у записницима са седнице Председништва БиХ, које је оптужени и осуђени Пашко Љубичић дао Трибуналу у Хагу.

  Све ово не може да амнестира злочин, али се све мора знати.
  (Правда., 28. jun 2011 13:03)

  # Link komentara

 4. "Gorana Hadžića, ali i Radovana Stankovića"
  Ово је недвосмислено и приоритетно !И неће се натезати још десет година ,Ни Брамерц ни ХААГ.

  ПРОНАЛАЗИТИ И ХАПСИТИ, НАДЛЕЖНИ !!!
  (nikola, 28. jun 2011 11:40)

  # Link komentara