Sreda, 30.03.2011.

14:45

Uhapšen Mrkonjićev pomoćnik

Uhapšen pomoćnik ministra za infrastrukturu Milorad Ilić, zbog sumnje da je učestvovao u nameštanju privatizacije valjevske "Jablanice".

Izvor: B92

Uhapšen Mrkonjiæev pomoænik IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

104 Komentari

Sortiraj po:

velikaplana4ever

pre 13 godina

U raljama korupcie u Velikoj Plani !!! U domu zdravlja Velika Plana danas je direktor koji je bio član SRS prešao u DSS kako bi izbegao gubitak funkcije i izneverio Dušana Marića i SRS pri tome još uručio otkaze članovima srpske radikalne stranke i za sutra pripremio nova kadrovska rešenja po nalogu predsednika opštine, dok predsednik kupio odbornike da glasaju za smenu Marića koji se protivi poveravanju poslova drugoj stranoj kompaniji poslove koji su u nadležnosti komunalnog preduzeća i ujedno prodavanje gradske toplane kojaje najmodernija u Srbiji!!! Vrednost nekoliko desetina miliona Eura ! Niko od pravosudja ne preduzima ništa!!

Iz senke

pre 13 godina

Jos jednan u nizu ustaljeni scenario pred izbore gde se svodi na to da nasa mila draga vlast hapsi sve redom bez obzira dali su lica "nedodirljiva"... I mogu otvoreno da kazem da nasa vlast radi i funkcionise po skolskom primeru definicije za ORGANIZOVANI KRIMINAL. Opustosili su sve sto je moglo da se opustosi i ajde sada malo pred izbore, koji ce morati da se raspisu u skorije vreme, da zamazemo oci narodu putem bombasticnih hapsenja pracene kamerama i 200 Dacicevih specijalaca (statista u tom "filmu")na starijeg coveka... STRASNO

Goca

pre 13 godina

Moralan čin,ma dokle će nemoralni ljudi da se pozivaju na moral! Mrkonjiću da si kao što nisi moralan,ostavku bi trebalo da daš ti,jer ti nisi znao da je tvoj savetnik lopov,a to si morao da znaš,tako da pod 1. ako si znao,i ti si lopov i treba da pališ,a i onako ne valjaš-lična procena 2. ako nisi znao onda si neobavešten, kao neki i ako ti pred nosom kradu a ti ne znaš, šta ćeš nam na mestu gde treba itekako sve da znaš pa to onda znači da i u tom slučaju treba da pališ. jooooj lopovi kad ćemo da se opametimo pa da više ne izlazimo na izbore, svi ste isti i pozicija i opozicija, bojkot izborima narode!

Ceca

pre 13 godina

Posto se u tekstu navodi da je vrednost uloga procenjena daleko nize nego sto je njena realna vrednost ineresu je me koje onda vrsio tu procenu i dao tako malu cenu.Jer u ovoj zemlji kada vestaci vrse procenu i daju realnu cenu onda ih policija hapsi zbog svesno uvecane cene.A ovu privatizaciju zna se koje procenjivao.Najbolje je na ovo pitanje da odgovori Agencija za privatizaciju sa njenim prvim direktorom a zna se koje bio on.I sve privatizacije koje su radjene dok je gospodin premijer bio direktor Agencije za privatizaciju propale su zbog nize procene nego sto su realne.Zna se sto bi nas narod rekao riba od glave smrdi a od repa se jede.A ovde se radi o drugom od glave kradu a od repa hapse

LOPOVI!!!!

pre 13 godina

Citam izjave iz vlade kako nema nedodirljivih, a pohapsili su sitnu ribu koja je iz vec propalog preduzeca uspela da ukrade 2 miliona, a zamislite sta rade tek ove vece zverke.
A DRUGOVI ministri se reklamiraju pred izbore hapsenjem svojih clanova, a vidim i da se ovi Dinkicevi odmah reklamiraju sa njima....heheheh...nece vam to pomoci.
JEDVA CEKAM IZBORE!!!!!

valjevac

pre 13 godina

Meni je stigla opomena pred blokadu računa zbog ne izmirenih obaveza u visini od 19000,00din(na ime preduzeća) od tih istih "načelnika" poreskih uprava???
Kad smo toliko revnosni kako je moguće uraditi to sa Jablanicom?

valjevac

pre 13 godina

Napokon je dospelo u javnost ono što mi u Valjevu znamo unazad 15god.Ali žalosno je što se sve tu i završava kao i bezbroj puta do sad.Malo prašine u oči ovom narodu neće biti ništa novo i neobično.

Afera Index

pre 13 godina

Verovatno ce i u ovom slUcaju istraga trajati godinama.Setite se koliko godina traje sudjenje u aferi Index tadasnjoj zamenici ministra prosvete Emiliji Stankovic?Nista od toga biti nece a optuzeni profesori u toj aferi imaju po dva tri stana,besne automobile,letuju po belom svetu ...e zemljo Srbijo...

ljubinko

pre 13 godina

Gospodine ministre Mrkonjiću posle ovoga što se desilo u vašem resoru jedino moralno i normalno je da odmah podnesete ostavku.Odmah jer tako se obično radi normalnim državama i spasava obraz.

milojica

pre 13 godina

Crni Mrko šta namesti čoveku? Mislim da se jadan prepodobio od straha, ali nije ništa strašno tu je njegov partijski drug da spreči neke tupave pandure da čeprkaju po mrkinim poslovima. Tako je to moraš da budeš član tj. drug član da bi te štitili i kad kraduckaš po državi desetine miliončića evra. Tako je bivši slogan njihov je Mrko, Tako treba. Ništa se izmenilo nije samo po neki glumac u komadu.

igor

pre 13 godina

pa kad bi se uveo Dusanov zakon .... u lazi i prevari bi bile kratke i ruke!dokle god se provlace sa smesnim optuzbama za milionske prevare i posle odredjenog vremena optuzba ispari... nastavice to da rade....

Cegi

pre 13 godina

1. Ajmo malo o cinjenicama. Mleko 2007 48din,a 2011 70 din.
Ulje 2007 79din 2011 152din.
Benzin 2007 72din 2011 125 din.
Gas mi skuplji 60%
PRetplata za fiksni skuplja 400%
Plata 2007 420e, 2011 320e..
Broj zaposlenih manji za 200 000.
Javni dug porastao sa 26% GDP-a na 42% GDP-a
UKupan dug porastao sa 54% na 80% GDP-a
GDP PER CAPITA pao sa 6800$ u 2008 na 5200$ na kraju 2010.
U isto vreme na listi GDP per capita Srbija je pala sa 60 mesta na 83. a prestigle je i mnoge africke drzave.
pametnome dosta!

velikaplana4ever

pre 13 godina

U Velikoj Plani se dešavaju slične stvari i niko ne reaguje. Dušan Marić SRS predsednik skupštine opštine Velika Plana danas je izneo niz optužbi na ime predesdnika opštine Velika Plana i svog koalicionog partnera iz DSS-a, njegovih saradnika, korumpiranih odbornika, prodaji javnog komunalnog preduzeća, gradske toplane najsavremenije u Srbije, fubalskog igrališta. Vrednost desetina miliona Evra. Konferencija za medije trajala je ukupno 1 sat i 30 minuta. DSS na vlasti u opštini zadnjih 7 godina manipulisali gradjanima a korumpiranim odbornicima trošili narodne pare. Svi ovo znaju samo pravosudje još ćuti !!!

valjevac

pre 13 godina

Siguran sam i pouzdano znam da i ministar ztp Markovic nije nista bolji. Izgleda da treba cekati promenu vlasti da pohapsi sadasnje ministre. Daleko je od dobrog ali da je 90tih bilo bolje mislim da je zaista smesno.

valjevac

pre 13 godina

Siguran sam i pouzdano znam da i ministar ztp Markovic nije nista bolji. Izgleda da treba cekati promenu vlasti da pohapsi sadasnje ministre. Daleko je od dobrog ali da je 90tih bilo bolje mislim da je zaista smesno.

sasho

pre 13 godina

imam jedan predlog hajdemo i mi njih da krademo!Zbog takvih,a ima ih stotine imamo platu 250€ ,samo zbog njih zato ajde da ih krademo!

Miroslav

pre 13 godina

(spooky, 30. mart 2011 18:48)

Ja ne znam sta se to u Valjevu razvilo za vreme Ilica. Secam se da socijalisti sto su napravili napravili su do 96', od tada u Valjevu (do dana danasnjeg nista nije napravljeno). Neko, (pretpostavljam da je isto iz Valjeva) pominje zapocinjanje nekakve sportske hale. Nek mi ta osoba kaze koliko je utakmica odgleda/odigrala u toj hali?

Hala je zapoceta ili krajem 99 ili pocetkom 2000 ne secam se dobro. Uradjeni su temelji i stoje i dan danas izmedju zeleznicke stanice i poljoprivredne skole. Nisam mogao da odgledam utakmice u toj hali zato sto je 5 oktobra 2000 dosla demokratija pa je bilo vaznije krasti nego zavrsavati projekte.

Ne samo hala sta je sa branom Rovni? Ni jedan razvojni projekat koji je zapocet u vreme SPSa nije zavrsen iako se u grad slilo donacija i kredita da izfinansiramo misiju na Mars. Sto se tice Micinog vladavine koliko je skola izgradjeno? Divci, Dracic, Brdjani... Koliko skola je izgradjeno posle 2000? Unistena je kompletna poljoprivreda okruga: Srbijanka, Zadruga Lajkovac... Valjevo je uvek pre 2000 imalo prihode iznad proseka republike a danas je naterano na kazan. Zavisimo o cefu Mladjana Dinkica. da ne bude sve crno Dos je ipak ucinio nesto za Valjevo. Dobili smo novu zgradu MUPa svu u mermeru. Kakav rezim takvi i projekti.

Kaluđerica

pre 13 godina

Šta li će sada reći opozicija kada čuje za ova hapšenja.. da li će još uvek pričati o "političkom progonu" njihovih članova.. možda i Karić dođe posle ovih vesti!

Običan građanin

pre 13 godina

Na temi o kontroli legalnosti softvera za OS, napisao sam, kad bi Vlada platila legalizaciju svim imaocima računara, bilo bi kao kap u moru koliko su iz najviših vrhova vlasti i političkih partija pokrali ...

Očekujemo i druge "velikaše" s one strane rešetaka ...

Ajde Dačiću, nastavi, ali redom ...

Mile tranzicija

pre 13 godina

To je neki pomoćnik koji se otrgao kontroli i koji je imao keca iz matematike. Naučio je oduzimanje a slabo mu ide delenje.Kada nauči da deli biće odlikaš.

grunf

pre 13 godina

@spooky
A najjace od svega sto im je prvi potez na izgradnji pruge,bio postavljanje table u Pricevicu na kojoj pise zeleznicka stanica.

Dzoni-Valjevo

pre 13 godina

Ima mnogo krupnijih prevara od slucaja "Jablanica"....ne krece se od najsitnijih stvari.Tako cete onim velikim prevarantima dati vremena da se pregrupisu.

jovke

pre 13 godina

Sto je najveca fora, ovakvi likovi se danas smatraju snalazljivim, sposobnim i uspesnim poslovnim ljudima. Zemljo otvori se!
P.S. Voleo bih da vidim Cecu u zatvorskoj uniformi i nenabudzenu kako radi nesto drustveno-korisno. Priceless!

Zoran

pre 13 godina

Predlazem da se pohapse svi koji su na vlasti. Posle treba osloboditi onih dvoje-troje koji su greskom uhapseni. To bi znatno ubrzalo postupak.

Niki

pre 13 godina

Poceli su pomalo da hapse da nam zamazu oci sa sitnom ribom, da bi se krupna riba provukla. DS pocnite od vasih kadrova, mislim da bi ste imali vise sanse na izborima.

Alex

pre 13 godina

Hrvatska je EU dokazala da se bore sa korupcijom optuzujuci Ivu Sanadera a mi po tom pitanju pokazujemo da u Srbiji KORUPCIJA NE POSTOJI.....tek tu i tamo uhapsimo po neku fudbalsku ili estradnu legendu...onako...a i priblizavaju se izbori...za svaki slucaj MORE GRADITE NOVE ZATVORE JER CE TEK DA PADNU HAPSENJA

NN Lice

pre 13 godina

Hoce li sta ostati u Srbiji.. Kako ste krenuli da kradete nije ni cudo za zemlju sto je toliko propala.Fali ce i cigle sa kuca,ja vam kazem.Sramota!!!

spooky

pre 13 godina

Ja ne znam sta se to u Valjevu razvilo za vreme Ilica. Secam se da socijalisti sto su napravili napravili su do 96', od tada u Valjevu (do dana danasnjeg nista nije napravljeno). Neko, (pretpostavljam da je isto iz Valjeva) pominje zapocinjanje nekakve sportske hale. Nek mi ta osoba kaze koliko je utakmica odgleda/odigrala u toj hali? Prica o valjevskoj hali sportova je najobicnija prevara, kojoj su socijalisti pribegavali za vreme svoje vladavine. Nekoliko meseci pred izbore dovuku masine na poljanu i onda pricaju kako se pravi hala. A onda prodju izbori, pokupe masine i ne pojavljuju se tu do sledecih izbora. Tako vam je isto bilo i sa prugom Valjevo-Loznica u vreme vlasti tog istog Ilica. Tako da danas cujemo da nam za "zavrsetak" te pruge treba 200 miliona, sto je verujem jednako ceni cele pruge. Secam se da su pred zadnje izbore zapoceli neku skolu da rade, a pre toga su jedno 5 godina pricali o izgradnji te skole. Tako da vam je jasno koliko je radjeno za vreme te vlasti. To sto nove (dosovske) vlasti nakon 5.oktobra nisu nista uradile, ne znaci da su ovi pre njih bili nesto bolji. I nemojte se zavaravati. To sto je neko uhapsen uopste ne znaci da ce biti i osudjen.

valjevac

pre 13 godina

Svim pomoćnicima u Mrkinom ministarstvu prestao radni odnos 31.12.2010 po zakonu o ministarstvima jer nisu postavljeni putem konkursa.Tako da Ilić i nije pomoćnik.Ilić 2 mil EUR, onaj Tomašević uzeo otpremninu 2,15 mil dinara i posao pomoćnika, pomoćnik Zarkula 1200 kvm kuća 85kvm stan u Bgd 10ha zemlje + vinograd + poslanik u vojvodini pa na sve to akcija jedno 5 mil dinara takvi vode infrastrukturu i saobraćaj.

A Evropa netrazi bezveze konkurs tu se sve pročešlja ko je ko a ne da ovakvi vode zemlju a posto nisu postavljeni od 31.12.2010 nikom neodgovaraju pred zakonom STRAŠNO!!!

pit

pre 13 godina

Sve su to sitne ribe,velike su na vlasti.Sve ovo sto se sada servira javnosti trebalo je biti vec odavno odradjeno a krivci po zatvorima.Nema od toga nista sve je to cista propaganda i predizborna namestaljka za naivne i nepismene a sve zbog toga da bi glavni krivci i dalje prosli nekaznjeno.Svi su do sada samo radili iskljucivo za sebe,svoje familije,poznanike i placenike.Ako narod i dalje bude naivan i nejedinstven nece doziveti bolji zivot a svojim naslednicima ostaviti pijavice da i njih isisavaju.Narod mora da se dobro razmisli i ne upadne u klopku koja ce mu se raznim smicalicama i obecanjima sve vise podmestati.Ne sme se nikako zaboraviti da su oni spremni na sve samo da ostanu na vlasti.Srbiji ne trebaju ni ovi a pogotovo ne bivsi vec nova lica bez udbaske i komunisticke tradicije,jer ta tradicija nikada nije niti ce raditi na boljem i pravednijem zivotu gradjana.Sve je vec vidjeno,ako se i ovoga puta mnogi prevare bice gadno jos mnogo godina.

uzas

pre 13 godina

Da bi ukrali dva miliona evra, skotovi su unistili fabriku u kojoj je radilo ko zna koliko ljudi, i od koje smo (posredno, preko uplata u Budzet) svi pomalo ziveli...
Tako nam je unistena zemlja, da bi neki mogli da kupe tri stana u Beogradu i dzipa.

Voja

pre 13 godina

Sada će postupiti po istom principu kao kada ona devojka iz DS nije znala citat i kada je pala, dakle raspustiti celu vladu valjda...barem ugasiti ministarstvo...barem smeniti ministra...barem...

dobro upucen

pre 13 godina

A kada ce da "padnu" Demir Hadzic i Dragan Jovnovic iz istog ministarstva?Dobro se zna sta su radili i za koga su obavljali "posao",mozda imaju oni jaca ledja od Ilica?!

zastitnik savesti progovorio

pre 13 godina

Homen,Homen,i ti imas putera,ovaj slucaj koji se opisuje nema nikakve veze sa sadasnjim periodom i funkcijama ministrata,to je mnogo raniji period kog je Homen sad pokrenuo. Gde je bio ovaj zastitnik gradjanske svesti ranije.Gradjanska dobrica, a tebi ce tek puter da procuri.Gde su milijarde smuvane a postenjacino? da li si to krenuo da procesuiras ili nam bacas prasinu u oci.
?

Milko

pre 13 godina

Ne verujem ja da je čovek iz te "bratske koalicije" krao.
To je propaganda spoljnih neprijatelja ili opozicije.
Mislim, ljubomora na ove uspehe vlasti, na liderstvo u regionu... i šire bogami.

Lemi

pre 13 godina

A da se lepo pohapse svi od ministara do ovih sa partijskim knjizicama , za par dana puste njih par komada na slobodu ako se dokazu da su nevini i da nisu kraduckali, i mirna Backa koja usteda za drzavu i za nas sto se mlataramo sa komentarima, poklonimo celu drzavu japancima orocimo kintu u neku banku u svici i da te bog vidi

Milan

pre 13 godina

Verovatno bi njegov sef provalio sta radi ali je bio zaokupljen rokovima. Dok nas 'loze" gradnjom kilometara puteva, mostova, obilaznica, kipova slobode i ajfelovih kula, a mi u to gledamo kao budale oni rade radnju.

Apsana M

pre 13 godina

Nece vam ovo povecati biracko telo a i unapred se zna da ni u ovom slucaju nece biti dovoljno dokaza. Eto da malo zatalasate, da skrene paznju narodu sa onih vasih obecanja. Kad ih pustite iz pritvora, tuzice vas za odstetu, i opet narod placa vas cirkus.

zg slavac

pre 13 godina

Kakva je to bruka. Ista stvar se događa kod nas u HR skoro svaki dan neka nova afera. A glavni akteri uvijek neki javni radnici, sramota. Ovo je najteže nasljeđe socijalizma, povlaštenog birokratskog stroja, nedostataka morala i moto "snađi se druže"

Ex - Valjevac

pre 13 godina

Jeste Valjevo za vreme Mice Ilica, tj dok je bio gradonacelnik pocelo da se razvija, ali mislim da je to samo zbog toga sto je Valjevo bilo jedan od retkih gradova u kome su socijalisti posle '96 ostali na vlasti. Pa se delilo iz republickih fondova i sakom i kapom. I cinjenica je da je Valjevo propalo dolaskom DOS-a i da sem Krusika ni jedna druga velika fabrika ne radi. I ako mislim da je Mica ok lik, sigurno ima dosta putera na glavi (ne zaboravimo kupovinu stana u tada najskupljoj zgradi u Valjevu, za vreme hiper inflacije). Inace vrlo je interesantno da je Micin otac bio veliki komunista, koji nikad nije uzeo dinar za sebe, a mogao je s' obzirom na kakvim je funkcijama bio. A sin SPS-ovac se bavi prljavim rabotama. Mozete uociti ociglednu razliku izmedju pravih komunista i Slobinih socijalista, tj. komunizma i socijalizma, i prestati da mesate te dve stvari...

mali vozd

pre 13 godina

Bravo! Samo bojim se da zatvori u Srbiji nemaju dovoljno kapaciteta ako se zaista krene "ni po babu, ni po stricevima"... A to je jedini spas za Srbiju.

zvonko

pre 13 godina

verovatno je i Mrkonji muka od svojih najblizih saradnika od poverenja kao i Velji, pa se onako sam za sebe pitam kada ce policija zakucati i na njihova vrata...

Verterdegete

pre 13 godina

To sto je neko priveden na saslusanje ne znaci nista. Drzace ga u apsu par dana, a onda mogu (i moraju) i da ga puste. Zamolio bih komentatore da se uzdrze od orgazmicnih pohvala sve dok ne vidimo konacnu presudu.

Dragan BL

pre 13 godina

Da li ima šanse da pročitam, oduzeta imovina nakon dokazane krivice...
Zar nije dosta vesti tipa, dokazano da je radio nelegalno pa smenjen sa dužnosti. To znači, taj neko ukrade milionče pa ga smeniš. To nije KAZNA, to je NAGRADA!!

MITO

pre 13 godina

Da li će se oduzeti imovina tim lopovima, naravno da neće i nesme, a onim jadnicima koji nemaju da plate struju ili ihfostan njima oduzimaju i stvaraju socijalne slučajeve. E državo, sram te bilo.

DjokaBomba

pre 13 godina

Izgleda da u zatvor idu samo oni koji kraduckaju! jadan čovek,nije uspeo da materijalno obezbedi ni svojih 10 narednih generacija!

nesa

pre 13 godina

Vidite, posto mi tezimo ulasku u EU, da vas podsetim.Naime Eu je pre ulaska u zajednicu kao pomoc dobila sredstva za izgradnju novih zatvora. Tako su mogli da smeste deportovane lopove i ostalu branzu u zemlji. Mislim da je premalo zatvora u Srbiji za sve one koji tamo pripadaju. Mozda nam EU moze tu pomoci ili pretvorimo poluprazne kasarne u zatvore i punom parom
Pozdrav iz suncem obasjanog Beca

Goran

pre 13 godina

Šta onda da očekujemo od ostalih. Zamislite, ova "gospoda" nas vode u budućnost. Da li je moguće da "gospodin ministar" ne zna ko mu "pomaže". Bruka, a opet ništa novo. Ne vide, ne čuju.

Miroslav

pre 13 godina

Dok je Mica Ilic bio predsednik opstine, Valjevo je bilo jedan od naprednijih gradova u Srbiji. U gradu i okolini je zapoceto vise kapitalnih objekata. Gradjene su skole i po periferiji ni poselima. Zapoceta je i nova hala sportova. Onda su dosli DSovci i grad sveli na nivo praistorijskog naselja. Tek su prosle godine uspeli da zavrse investicije u vodovod koje su zapocete pre 2000 godine. Pri tome su jos i zaduzili grad i gradjane. Od hale nema ni h, stoje temelji vec 11 godina kao nadgrobni spomenik demokratskom Valjevu.

Tako da ako je Mica lopov (a ne tvrdim da to nije moguce) ovi zuti su 1000 puta veci.

Branko

pre 13 godina

Mene lično interesuje kada ( i dali) će neko da odgovra zbog nakaradne privatizacije IPM "ZMAJ" Zemun. Ja znam da je puno ljudi na vlasti umešano u ovu privatizaciju (izmađu ostalih i Premijer Cvetković) kao i da je deo "ZMAJ-a" kupio Darko Šarić ali se ipak nadam da će kad tad pravda pobediti.

valjevac

pre 13 godina

Prosli put zamalo pade vlada zbog price o Gorenju u Valjevu, sada se hapse Mrkonjicevi pomocnici zbog lopovluka u Valjevu...da li je na pomolu jos jedna kriza Vlade?
Kako stvari stoje ovo Valjevo ce doci glave ovoj Vladi.

Zoran Šundić

pre 13 godina

Lepo je taj Obrenović pomagao Mrkonjiću. Lepo, bogami! A šta je na to rekao gospodin Mrkonjić? Ako još nije, verovatno će da smisli pa će nas obradovati kako on pojma nema šta je taj gospodin načelnik Kolubarskog okruga tamo petljao. Obično - to tako biva.

posmatrac

pre 13 godina

Ha, i mislite da ste me kupili?

Ne, ne i NE! Kada vest bude bili da su uhapseni : Miskovic, Beko, Hamovic, Peconi, Popovic, Grujic i ostala kompanija koja je ojadila Srbiju i kada im bude konfiskovana celokupna imovina eeeee onda vam skidam kapu i glasam za vas.

Dotle me ovakve vesti UOPSTE NE ZANIMAJU!!!

Pozdrav politickoj predizbornoj marketinskoj ekipi...

Milos

pre 13 godina

Mija, moj bivsi profesor iz srednje. Predavao je predmet koji se zove Osnovi ekonomije. Eto ko je mene ucio OSNOVIMA ekonomije. Mozda ja i nesto zaradim kada porastem!

necu da glasam za olos

pre 13 godina

Posten neki svet... dva miliona evra??? Sica je sve to. Glavni su se nakrali u iznosima koji se mere na stotine miliona a oni najbolji i u iznosima od po milijardu-dve. Njih kad dignete tek onda cu glasati - do tada opusteno gledam kako se grcite za cenzus.

Radoje D

pre 13 godina

Ako ste stvarno rešili da pohapsite sve lopove "pobednike" tranzcije, mislite unapred na njihov smeštaj, da ne bude posle "iznenadio vas sneg u februaru".

nema vise glasanja

pre 13 godina

Tako se to radi.
Krades ti, kradu i oni, ali posto si jaci, te sto kradu hapsis pred izbore i hvalis se kako se boris protiv korupcije.

Nishlija

pre 13 godina

Bravo narodna milicijo ! Hapsi, zatvaraj,tresi,privodi ove politicare lopine !!! Bravo za MUP Srbije HAJDE JEDNU POLITICKU "SABLJU" pa da vas slavimo!!!!

Dušan

pre 13 godina

Ovi domaćini baš odvaljuju, ono domaćinski. Što kaže Velja, da kraduckaju, pa i da ih tolerišemo. Kad neki tamo levi pomoćnici odvale milionče svaki, šta tek rade ovi "glavni". Ova zemlja je čudo, perpetumobile, toliko su krali, da je prosto neverovatno da još uvek imaš šta da se krade.

Dušan

pre 13 godina

Ovi domaćini baš odvaljuju, ono domaćinski. Što kaže Velja, da kraduckaju, pa i da ih tolerišemo. Kad neki tamo levi pomoćnici odvale milionče svaki, šta tek rade ovi "glavni". Ova zemlja je čudo, perpetumobile, toliko su krali, da je prosto neverovatno da još uvek imaš šta da se krade.

nema vise glasanja

pre 13 godina

Tako se to radi.
Krades ti, kradu i oni, ali posto si jaci, te sto kradu hapsis pred izbore i hvalis se kako se boris protiv korupcije.

Branko

pre 13 godina

Mene lično interesuje kada ( i dali) će neko da odgovra zbog nakaradne privatizacije IPM "ZMAJ" Zemun. Ja znam da je puno ljudi na vlasti umešano u ovu privatizaciju (izmađu ostalih i Premijer Cvetković) kao i da je deo "ZMAJ-a" kupio Darko Šarić ali se ipak nadam da će kad tad pravda pobediti.

Radoje D

pre 13 godina

Ako ste stvarno rešili da pohapsite sve lopove "pobednike" tranzcije, mislite unapred na njihov smeštaj, da ne bude posle "iznenadio vas sneg u februaru".

Nishlija

pre 13 godina

Bravo narodna milicijo ! Hapsi, zatvaraj,tresi,privodi ove politicare lopine !!! Bravo za MUP Srbije HAJDE JEDNU POLITICKU "SABLJU" pa da vas slavimo!!!!

Milos

pre 13 godina

Mija, moj bivsi profesor iz srednje. Predavao je predmet koji se zove Osnovi ekonomije. Eto ko je mene ucio OSNOVIMA ekonomije. Mozda ja i nesto zaradim kada porastem!

posmatrac

pre 13 godina

Ha, i mislite da ste me kupili?

Ne, ne i NE! Kada vest bude bili da su uhapseni : Miskovic, Beko, Hamovic, Peconi, Popovic, Grujic i ostala kompanija koja je ojadila Srbiju i kada im bude konfiskovana celokupna imovina eeeee onda vam skidam kapu i glasam za vas.

Dotle me ovakve vesti UOPSTE NE ZANIMAJU!!!

Pozdrav politickoj predizbornoj marketinskoj ekipi...

Miroslav

pre 13 godina

Dok je Mica Ilic bio predsednik opstine, Valjevo je bilo jedan od naprednijih gradova u Srbiji. U gradu i okolini je zapoceto vise kapitalnih objekata. Gradjene su skole i po periferiji ni poselima. Zapoceta je i nova hala sportova. Onda su dosli DSovci i grad sveli na nivo praistorijskog naselja. Tek su prosle godine uspeli da zavrse investicije u vodovod koje su zapocete pre 2000 godine. Pri tome su jos i zaduzili grad i gradjane. Od hale nema ni h, stoje temelji vec 11 godina kao nadgrobni spomenik demokratskom Valjevu.

Tako da ako je Mica lopov (a ne tvrdim da to nije moguce) ovi zuti su 1000 puta veci.

uzas

pre 13 godina

Da bi ukrali dva miliona evra, skotovi su unistili fabriku u kojoj je radilo ko zna koliko ljudi, i od koje smo (posredno, preko uplata u Budzet) svi pomalo ziveli...
Tako nam je unistena zemlja, da bi neki mogli da kupe tri stana u Beogradu i dzipa.

DjokaBomba

pre 13 godina

Izgleda da u zatvor idu samo oni koji kraduckaju! jadan čovek,nije uspeo da materijalno obezbedi ni svojih 10 narednih generacija!

valjevac

pre 13 godina

Prosli put zamalo pade vlada zbog price o Gorenju u Valjevu, sada se hapse Mrkonjicevi pomocnici zbog lopovluka u Valjevu...da li je na pomolu jos jedna kriza Vlade?
Kako stvari stoje ovo Valjevo ce doci glave ovoj Vladi.

Dragan BL

pre 13 godina

Da li ima šanse da pročitam, oduzeta imovina nakon dokazane krivice...
Zar nije dosta vesti tipa, dokazano da je radio nelegalno pa smenjen sa dužnosti. To znači, taj neko ukrade milionče pa ga smeniš. To nije KAZNA, to je NAGRADA!!

Zoran Šundić

pre 13 godina

Lepo je taj Obrenović pomagao Mrkonjiću. Lepo, bogami! A šta je na to rekao gospodin Mrkonjić? Ako još nije, verovatno će da smisli pa će nas obradovati kako on pojma nema šta je taj gospodin načelnik Kolubarskog okruga tamo petljao. Obično - to tako biva.

MITO

pre 13 godina

Da li će se oduzeti imovina tim lopovima, naravno da neće i nesme, a onim jadnicima koji nemaju da plate struju ili ihfostan njima oduzimaju i stvaraju socijalne slučajeve. E državo, sram te bilo.

necu da glasam za olos

pre 13 godina

Posten neki svet... dva miliona evra??? Sica je sve to. Glavni su se nakrali u iznosima koji se mere na stotine miliona a oni najbolji i u iznosima od po milijardu-dve. Njih kad dignete tek onda cu glasati - do tada opusteno gledam kako se grcite za cenzus.

Ex - Valjevac

pre 13 godina

Jeste Valjevo za vreme Mice Ilica, tj dok je bio gradonacelnik pocelo da se razvija, ali mislim da je to samo zbog toga sto je Valjevo bilo jedan od retkih gradova u kome su socijalisti posle '96 ostali na vlasti. Pa se delilo iz republickih fondova i sakom i kapom. I cinjenica je da je Valjevo propalo dolaskom DOS-a i da sem Krusika ni jedna druga velika fabrika ne radi. I ako mislim da je Mica ok lik, sigurno ima dosta putera na glavi (ne zaboravimo kupovinu stana u tada najskupljoj zgradi u Valjevu, za vreme hiper inflacije). Inace vrlo je interesantno da je Micin otac bio veliki komunista, koji nikad nije uzeo dinar za sebe, a mogao je s' obzirom na kakvim je funkcijama bio. A sin SPS-ovac se bavi prljavim rabotama. Mozete uociti ociglednu razliku izmedju pravih komunista i Slobinih socijalista, tj. komunizma i socijalizma, i prestati da mesate te dve stvari...

zg slavac

pre 13 godina

Kakva je to bruka. Ista stvar se događa kod nas u HR skoro svaki dan neka nova afera. A glavni akteri uvijek neki javni radnici, sramota. Ovo je najteže nasljeđe socijalizma, povlaštenog birokratskog stroja, nedostataka morala i moto "snađi se druže"

zastitnik savesti progovorio

pre 13 godina

Homen,Homen,i ti imas putera,ovaj slucaj koji se opisuje nema nikakve veze sa sadasnjim periodom i funkcijama ministrata,to je mnogo raniji period kog je Homen sad pokrenuo. Gde je bio ovaj zastitnik gradjanske svesti ranije.Gradjanska dobrica, a tebi ce tek puter da procuri.Gde su milijarde smuvane a postenjacino? da li si to krenuo da procesuiras ili nam bacas prasinu u oci.
?

Goran

pre 13 godina

Šta onda da očekujemo od ostalih. Zamislite, ova "gospoda" nas vode u budućnost. Da li je moguće da "gospodin ministar" ne zna ko mu "pomaže". Bruka, a opet ništa novo. Ne vide, ne čuju.

pit

pre 13 godina

Sve su to sitne ribe,velike su na vlasti.Sve ovo sto se sada servira javnosti trebalo je biti vec odavno odradjeno a krivci po zatvorima.Nema od toga nista sve je to cista propaganda i predizborna namestaljka za naivne i nepismene a sve zbog toga da bi glavni krivci i dalje prosli nekaznjeno.Svi su do sada samo radili iskljucivo za sebe,svoje familije,poznanike i placenike.Ako narod i dalje bude naivan i nejedinstven nece doziveti bolji zivot a svojim naslednicima ostaviti pijavice da i njih isisavaju.Narod mora da se dobro razmisli i ne upadne u klopku koja ce mu se raznim smicalicama i obecanjima sve vise podmestati.Ne sme se nikako zaboraviti da su oni spremni na sve samo da ostanu na vlasti.Srbiji ne trebaju ni ovi a pogotovo ne bivsi vec nova lica bez udbaske i komunisticke tradicije,jer ta tradicija nikada nije niti ce raditi na boljem i pravednijem zivotu gradjana.Sve je vec vidjeno,ako se i ovoga puta mnogi prevare bice gadno jos mnogo godina.

Zoran

pre 13 godina

Predlazem da se pohapse svi koji su na vlasti. Posle treba osloboditi onih dvoje-troje koji su greskom uhapseni. To bi znatno ubrzalo postupak.

jovke

pre 13 godina

Sto je najveca fora, ovakvi likovi se danas smatraju snalazljivim, sposobnim i uspesnim poslovnim ljudima. Zemljo otvori se!
P.S. Voleo bih da vidim Cecu u zatvorskoj uniformi i nenabudzenu kako radi nesto drustveno-korisno. Priceless!

Niki

pre 13 godina

Poceli su pomalo da hapse da nam zamazu oci sa sitnom ribom, da bi se krupna riba provukla. DS pocnite od vasih kadrova, mislim da bi ste imali vise sanse na izborima.

NN Lice

pre 13 godina

Hoce li sta ostati u Srbiji.. Kako ste krenuli da kradete nije ni cudo za zemlju sto je toliko propala.Fali ce i cigle sa kuca,ja vam kazem.Sramota!!!

Milko

pre 13 godina

Ne verujem ja da je čovek iz te "bratske koalicije" krao.
To je propaganda spoljnih neprijatelja ili opozicije.
Mislim, ljubomora na ove uspehe vlasti, na liderstvo u regionu... i šire bogami.

Cegi

pre 13 godina

1. Ajmo malo o cinjenicama. Mleko 2007 48din,a 2011 70 din.
Ulje 2007 79din 2011 152din.
Benzin 2007 72din 2011 125 din.
Gas mi skuplji 60%
PRetplata za fiksni skuplja 400%
Plata 2007 420e, 2011 320e..
Broj zaposlenih manji za 200 000.
Javni dug porastao sa 26% GDP-a na 42% GDP-a
UKupan dug porastao sa 54% na 80% GDP-a
GDP PER CAPITA pao sa 6800$ u 2008 na 5200$ na kraju 2010.
U isto vreme na listi GDP per capita Srbija je pala sa 60 mesta na 83. a prestigle je i mnoge africke drzave.
pametnome dosta!

Dzoni-Valjevo

pre 13 godina

Ima mnogo krupnijih prevara od slucaja "Jablanica"....ne krece se od najsitnijih stvari.Tako cete onim velikim prevarantima dati vremena da se pregrupisu.

Alex

pre 13 godina

Hrvatska je EU dokazala da se bore sa korupcijom optuzujuci Ivu Sanadera a mi po tom pitanju pokazujemo da u Srbiji KORUPCIJA NE POSTOJI.....tek tu i tamo uhapsimo po neku fudbalsku ili estradnu legendu...onako...a i priblizavaju se izbori...za svaki slucaj MORE GRADITE NOVE ZATVORE JER CE TEK DA PADNU HAPSENJA

nesa

pre 13 godina

Vidite, posto mi tezimo ulasku u EU, da vas podsetim.Naime Eu je pre ulaska u zajednicu kao pomoc dobila sredstva za izgradnju novih zatvora. Tako su mogli da smeste deportovane lopove i ostalu branzu u zemlji. Mislim da je premalo zatvora u Srbiji za sve one koji tamo pripadaju. Mozda nam EU moze tu pomoci ili pretvorimo poluprazne kasarne u zatvore i punom parom
Pozdrav iz suncem obasjanog Beca

Milan

pre 13 godina

Verovatno bi njegov sef provalio sta radi ali je bio zaokupljen rokovima. Dok nas 'loze" gradnjom kilometara puteva, mostova, obilaznica, kipova slobode i ajfelovih kula, a mi u to gledamo kao budale oni rade radnju.

mali vozd

pre 13 godina

Bravo! Samo bojim se da zatvori u Srbiji nemaju dovoljno kapaciteta ako se zaista krene "ni po babu, ni po stricevima"... A to je jedini spas za Srbiju.

dobro upucen

pre 13 godina

A kada ce da "padnu" Demir Hadzic i Dragan Jovnovic iz istog ministarstva?Dobro se zna sta su radili i za koga su obavljali "posao",mozda imaju oni jaca ledja od Ilica?!

grunf

pre 13 godina

@spooky
A najjace od svega sto im je prvi potez na izgradnji pruge,bio postavljanje table u Pricevicu na kojoj pise zeleznicka stanica.

Verterdegete

pre 13 godina

To sto je neko priveden na saslusanje ne znaci nista. Drzace ga u apsu par dana, a onda mogu (i moraju) i da ga puste. Zamolio bih komentatore da se uzdrze od orgazmicnih pohvala sve dok ne vidimo konacnu presudu.

Lemi

pre 13 godina

A da se lepo pohapse svi od ministara do ovih sa partijskim knjizicama , za par dana puste njih par komada na slobodu ako se dokazu da su nevini i da nisu kraduckali, i mirna Backa koja usteda za drzavu i za nas sto se mlataramo sa komentarima, poklonimo celu drzavu japancima orocimo kintu u neku banku u svici i da te bog vidi

Voja

pre 13 godina

Sada će postupiti po istom principu kao kada ona devojka iz DS nije znala citat i kada je pala, dakle raspustiti celu vladu valjda...barem ugasiti ministarstvo...barem smeniti ministra...barem...

spooky

pre 13 godina

Ja ne znam sta se to u Valjevu razvilo za vreme Ilica. Secam se da socijalisti sto su napravili napravili su do 96', od tada u Valjevu (do dana danasnjeg nista nije napravljeno). Neko, (pretpostavljam da je isto iz Valjeva) pominje zapocinjanje nekakve sportske hale. Nek mi ta osoba kaze koliko je utakmica odgleda/odigrala u toj hali? Prica o valjevskoj hali sportova je najobicnija prevara, kojoj su socijalisti pribegavali za vreme svoje vladavine. Nekoliko meseci pred izbore dovuku masine na poljanu i onda pricaju kako se pravi hala. A onda prodju izbori, pokupe masine i ne pojavljuju se tu do sledecih izbora. Tako vam je isto bilo i sa prugom Valjevo-Loznica u vreme vlasti tog istog Ilica. Tako da danas cujemo da nam za "zavrsetak" te pruge treba 200 miliona, sto je verujem jednako ceni cele pruge. Secam se da su pred zadnje izbore zapoceli neku skolu da rade, a pre toga su jedno 5 godina pricali o izgradnji te skole. Tako da vam je jasno koliko je radjeno za vreme te vlasti. To sto nove (dosovske) vlasti nakon 5.oktobra nisu nista uradile, ne znaci da su ovi pre njih bili nesto bolji. I nemojte se zavaravati. To sto je neko uhapsen uopste ne znaci da ce biti i osudjen.

Apsana M

pre 13 godina

Nece vam ovo povecati biracko telo a i unapred se zna da ni u ovom slucaju nece biti dovoljno dokaza. Eto da malo zatalasate, da skrene paznju narodu sa onih vasih obecanja. Kad ih pustite iz pritvora, tuzice vas za odstetu, i opet narod placa vas cirkus.

Mile tranzicija

pre 13 godina

To je neki pomoćnik koji se otrgao kontroli i koji je imao keca iz matematike. Naučio je oduzimanje a slabo mu ide delenje.Kada nauči da deli biće odlikaš.

Miroslav

pre 13 godina

(spooky, 30. mart 2011 18:48)

Ja ne znam sta se to u Valjevu razvilo za vreme Ilica. Secam se da socijalisti sto su napravili napravili su do 96', od tada u Valjevu (do dana danasnjeg nista nije napravljeno). Neko, (pretpostavljam da je isto iz Valjeva) pominje zapocinjanje nekakve sportske hale. Nek mi ta osoba kaze koliko je utakmica odgleda/odigrala u toj hali?

Hala je zapoceta ili krajem 99 ili pocetkom 2000 ne secam se dobro. Uradjeni su temelji i stoje i dan danas izmedju zeleznicke stanice i poljoprivredne skole. Nisam mogao da odgledam utakmice u toj hali zato sto je 5 oktobra 2000 dosla demokratija pa je bilo vaznije krasti nego zavrsavati projekte.

Ne samo hala sta je sa branom Rovni? Ni jedan razvojni projekat koji je zapocet u vreme SPSa nije zavrsen iako se u grad slilo donacija i kredita da izfinansiramo misiju na Mars. Sto se tice Micinog vladavine koliko je skola izgradjeno? Divci, Dracic, Brdjani... Koliko skola je izgradjeno posle 2000? Unistena je kompletna poljoprivreda okruga: Srbijanka, Zadruga Lajkovac... Valjevo je uvek pre 2000 imalo prihode iznad proseka republike a danas je naterano na kazan. Zavisimo o cefu Mladjana Dinkica. da ne bude sve crno Dos je ipak ucinio nesto za Valjevo. Dobili smo novu zgradu MUPa svu u mermeru. Kakav rezim takvi i projekti.

Afera Index

pre 13 godina

Verovatno ce i u ovom slUcaju istraga trajati godinama.Setite se koliko godina traje sudjenje u aferi Index tadasnjoj zamenici ministra prosvete Emiliji Stankovic?Nista od toga biti nece a optuzeni profesori u toj aferi imaju po dva tri stana,besne automobile,letuju po belom svetu ...e zemljo Srbijo...

zvonko

pre 13 godina

verovatno je i Mrkonji muka od svojih najblizih saradnika od poverenja kao i Velji, pa se onako sam za sebe pitam kada ce policija zakucati i na njihova vrata...

valjevac

pre 13 godina

Svim pomoćnicima u Mrkinom ministarstvu prestao radni odnos 31.12.2010 po zakonu o ministarstvima jer nisu postavljeni putem konkursa.Tako da Ilić i nije pomoćnik.Ilić 2 mil EUR, onaj Tomašević uzeo otpremninu 2,15 mil dinara i posao pomoćnika, pomoćnik Zarkula 1200 kvm kuća 85kvm stan u Bgd 10ha zemlje + vinograd + poslanik u vojvodini pa na sve to akcija jedno 5 mil dinara takvi vode infrastrukturu i saobraćaj.

A Evropa netrazi bezveze konkurs tu se sve pročešlja ko je ko a ne da ovakvi vode zemlju a posto nisu postavljeni od 31.12.2010 nikom neodgovaraju pred zakonom STRAŠNO!!!

valjevac

pre 13 godina

Siguran sam i pouzdano znam da i ministar ztp Markovic nije nista bolji. Izgleda da treba cekati promenu vlasti da pohapsi sadasnje ministre. Daleko je od dobrog ali da je 90tih bilo bolje mislim da je zaista smesno.

Običan građanin

pre 13 godina

Na temi o kontroli legalnosti softvera za OS, napisao sam, kad bi Vlada platila legalizaciju svim imaocima računara, bilo bi kao kap u moru koliko su iz najviših vrhova vlasti i političkih partija pokrali ...

Očekujemo i druge "velikaše" s one strane rešetaka ...

Ajde Dačiću, nastavi, ali redom ...

sasho

pre 13 godina

imam jedan predlog hajdemo i mi njih da krademo!Zbog takvih,a ima ih stotine imamo platu 250€ ,samo zbog njih zato ajde da ih krademo!

velikaplana4ever

pre 13 godina

U Velikoj Plani se dešavaju slične stvari i niko ne reaguje. Dušan Marić SRS predsednik skupštine opštine Velika Plana danas je izneo niz optužbi na ime predesdnika opštine Velika Plana i svog koalicionog partnera iz DSS-a, njegovih saradnika, korumpiranih odbornika, prodaji javnog komunalnog preduzeća, gradske toplane najsavremenije u Srbije, fubalskog igrališta. Vrednost desetina miliona Evra. Konferencija za medije trajala je ukupno 1 sat i 30 minuta. DSS na vlasti u opštini zadnjih 7 godina manipulisali gradjanima a korumpiranim odbornicima trošili narodne pare. Svi ovo znaju samo pravosudje još ćuti !!!

Kaluđerica

pre 13 godina

Šta li će sada reći opozicija kada čuje za ova hapšenja.. da li će još uvek pričati o "političkom progonu" njihovih članova.. možda i Karić dođe posle ovih vesti!

valjevac

pre 13 godina

Siguran sam i pouzdano znam da i ministar ztp Markovic nije nista bolji. Izgleda da treba cekati promenu vlasti da pohapsi sadasnje ministre. Daleko je od dobrog ali da je 90tih bilo bolje mislim da je zaista smesno.

ljubinko

pre 13 godina

Gospodine ministre Mrkonjiću posle ovoga što se desilo u vašem resoru jedino moralno i normalno je da odmah podnesete ostavku.Odmah jer tako se obično radi normalnim državama i spasava obraz.

milojica

pre 13 godina

Crni Mrko šta namesti čoveku? Mislim da se jadan prepodobio od straha, ali nije ništa strašno tu je njegov partijski drug da spreči neke tupave pandure da čeprkaju po mrkinim poslovima. Tako je to moraš da budeš član tj. drug član da bi te štitili i kad kraduckaš po državi desetine miliončića evra. Tako je bivši slogan njihov je Mrko, Tako treba. Ništa se izmenilo nije samo po neki glumac u komadu.

igor

pre 13 godina

pa kad bi se uveo Dusanov zakon .... u lazi i prevari bi bile kratke i ruke!dokle god se provlace sa smesnim optuzbama za milionske prevare i posle odredjenog vremena optuzba ispari... nastavice to da rade....

valjevac

pre 13 godina

Meni je stigla opomena pred blokadu računa zbog ne izmirenih obaveza u visini od 19000,00din(na ime preduzeća) od tih istih "načelnika" poreskih uprava???
Kad smo toliko revnosni kako je moguće uraditi to sa Jablanicom?

velikaplana4ever

pre 13 godina

U raljama korupcie u Velikoj Plani !!! U domu zdravlja Velika Plana danas je direktor koji je bio član SRS prešao u DSS kako bi izbegao gubitak funkcije i izneverio Dušana Marića i SRS pri tome još uručio otkaze članovima srpske radikalne stranke i za sutra pripremio nova kadrovska rešenja po nalogu predsednika opštine, dok predsednik kupio odbornike da glasaju za smenu Marića koji se protivi poveravanju poslova drugoj stranoj kompaniji poslove koji su u nadležnosti komunalnog preduzeća i ujedno prodavanje gradske toplane kojaje najmodernija u Srbiji!!! Vrednost nekoliko desetina miliona Eura ! Niko od pravosudja ne preduzima ništa!!

LOPOVI!!!!

pre 13 godina

Citam izjave iz vlade kako nema nedodirljivih, a pohapsili su sitnu ribu koja je iz vec propalog preduzeca uspela da ukrade 2 miliona, a zamislite sta rade tek ove vece zverke.
A DRUGOVI ministri se reklamiraju pred izbore hapsenjem svojih clanova, a vidim i da se ovi Dinkicevi odmah reklamiraju sa njima....heheheh...nece vam to pomoci.
JEDVA CEKAM IZBORE!!!!!

valjevac

pre 13 godina

Napokon je dospelo u javnost ono što mi u Valjevu znamo unazad 15god.Ali žalosno je što se sve tu i završava kao i bezbroj puta do sad.Malo prašine u oči ovom narodu neće biti ništa novo i neobično.

Iz senke

pre 13 godina

Jos jednan u nizu ustaljeni scenario pred izbore gde se svodi na to da nasa mila draga vlast hapsi sve redom bez obzira dali su lica "nedodirljiva"... I mogu otvoreno da kazem da nasa vlast radi i funkcionise po skolskom primeru definicije za ORGANIZOVANI KRIMINAL. Opustosili su sve sto je moglo da se opustosi i ajde sada malo pred izbore, koji ce morati da se raspisu u skorije vreme, da zamazemo oci narodu putem bombasticnih hapsenja pracene kamerama i 200 Dacicevih specijalaca (statista u tom "filmu")na starijeg coveka... STRASNO

Ceca

pre 13 godina

Posto se u tekstu navodi da je vrednost uloga procenjena daleko nize nego sto je njena realna vrednost ineresu je me koje onda vrsio tu procenu i dao tako malu cenu.Jer u ovoj zemlji kada vestaci vrse procenu i daju realnu cenu onda ih policija hapsi zbog svesno uvecane cene.A ovu privatizaciju zna se koje procenjivao.Najbolje je na ovo pitanje da odgovori Agencija za privatizaciju sa njenim prvim direktorom a zna se koje bio on.I sve privatizacije koje su radjene dok je gospodin premijer bio direktor Agencije za privatizaciju propale su zbog nize procene nego sto su realne.Zna se sto bi nas narod rekao riba od glave smrdi a od repa se jede.A ovde se radi o drugom od glave kradu a od repa hapse

Goca

pre 13 godina

Moralan čin,ma dokle će nemoralni ljudi da se pozivaju na moral! Mrkonjiću da si kao što nisi moralan,ostavku bi trebalo da daš ti,jer ti nisi znao da je tvoj savetnik lopov,a to si morao da znaš,tako da pod 1. ako si znao,i ti si lopov i treba da pališ,a i onako ne valjaš-lična procena 2. ako nisi znao onda si neobavešten, kao neki i ako ti pred nosom kradu a ti ne znaš, šta ćeš nam na mestu gde treba itekako sve da znaš pa to onda znači da i u tom slučaju treba da pališ. jooooj lopovi kad ćemo da se opametimo pa da više ne izlazimo na izbore, svi ste isti i pozicija i opozicija, bojkot izborima narode!

Miroslav

pre 13 godina

Dok je Mica Ilic bio predsednik opstine, Valjevo je bilo jedan od naprednijih gradova u Srbiji. U gradu i okolini je zapoceto vise kapitalnih objekata. Gradjene su skole i po periferiji ni poselima. Zapoceta je i nova hala sportova. Onda su dosli DSovci i grad sveli na nivo praistorijskog naselja. Tek su prosle godine uspeli da zavrse investicije u vodovod koje su zapocete pre 2000 godine. Pri tome su jos i zaduzili grad i gradjane. Od hale nema ni h, stoje temelji vec 11 godina kao nadgrobni spomenik demokratskom Valjevu.

Tako da ako je Mica lopov (a ne tvrdim da to nije moguce) ovi zuti su 1000 puta veci.

Nishlija

pre 13 godina

Bravo narodna milicijo ! Hapsi, zatvaraj,tresi,privodi ove politicare lopine !!! Bravo za MUP Srbije HAJDE JEDNU POLITICKU "SABLJU" pa da vas slavimo!!!!

nema vise glasanja

pre 13 godina

Tako se to radi.
Krades ti, kradu i oni, ali posto si jaci, te sto kradu hapsis pred izbore i hvalis se kako se boris protiv korupcije.

Miroslav

pre 13 godina

(spooky, 30. mart 2011 18:48)

Ja ne znam sta se to u Valjevu razvilo za vreme Ilica. Secam se da socijalisti sto su napravili napravili su do 96', od tada u Valjevu (do dana danasnjeg nista nije napravljeno). Neko, (pretpostavljam da je isto iz Valjeva) pominje zapocinjanje nekakve sportske hale. Nek mi ta osoba kaze koliko je utakmica odgleda/odigrala u toj hali?

Hala je zapoceta ili krajem 99 ili pocetkom 2000 ne secam se dobro. Uradjeni su temelji i stoje i dan danas izmedju zeleznicke stanice i poljoprivredne skole. Nisam mogao da odgledam utakmice u toj hali zato sto je 5 oktobra 2000 dosla demokratija pa je bilo vaznije krasti nego zavrsavati projekte.

Ne samo hala sta je sa branom Rovni? Ni jedan razvojni projekat koji je zapocet u vreme SPSa nije zavrsen iako se u grad slilo donacija i kredita da izfinansiramo misiju na Mars. Sto se tice Micinog vladavine koliko je skola izgradjeno? Divci, Dracic, Brdjani... Koliko skola je izgradjeno posle 2000? Unistena je kompletna poljoprivreda okruga: Srbijanka, Zadruga Lajkovac... Valjevo je uvek pre 2000 imalo prihode iznad proseka republike a danas je naterano na kazan. Zavisimo o cefu Mladjana Dinkica. da ne bude sve crno Dos je ipak ucinio nesto za Valjevo. Dobili smo novu zgradu MUPa svu u mermeru. Kakav rezim takvi i projekti.

uzas

pre 13 godina

Da bi ukrali dva miliona evra, skotovi su unistili fabriku u kojoj je radilo ko zna koliko ljudi, i od koje smo (posredno, preko uplata u Budzet) svi pomalo ziveli...
Tako nam je unistena zemlja, da bi neki mogli da kupe tri stana u Beogradu i dzipa.

Mile tranzicija

pre 13 godina

To je neki pomoćnik koji se otrgao kontroli i koji je imao keca iz matematike. Naučio je oduzimanje a slabo mu ide delenje.Kada nauči da deli biće odlikaš.

Ex - Valjevac

pre 13 godina

Jeste Valjevo za vreme Mice Ilica, tj dok je bio gradonacelnik pocelo da se razvija, ali mislim da je to samo zbog toga sto je Valjevo bilo jedan od retkih gradova u kome su socijalisti posle '96 ostali na vlasti. Pa se delilo iz republickih fondova i sakom i kapom. I cinjenica je da je Valjevo propalo dolaskom DOS-a i da sem Krusika ni jedna druga velika fabrika ne radi. I ako mislim da je Mica ok lik, sigurno ima dosta putera na glavi (ne zaboravimo kupovinu stana u tada najskupljoj zgradi u Valjevu, za vreme hiper inflacije). Inace vrlo je interesantno da je Micin otac bio veliki komunista, koji nikad nije uzeo dinar za sebe, a mogao je s' obzirom na kakvim je funkcijama bio. A sin SPS-ovac se bavi prljavim rabotama. Mozete uociti ociglednu razliku izmedju pravih komunista i Slobinih socijalista, tj. komunizma i socijalizma, i prestati da mesate te dve stvari...

valjevac

pre 13 godina

Prosli put zamalo pade vlada zbog price o Gorenju u Valjevu, sada se hapse Mrkonjicevi pomocnici zbog lopovluka u Valjevu...da li je na pomolu jos jedna kriza Vlade?
Kako stvari stoje ovo Valjevo ce doci glave ovoj Vladi.

Goran

pre 13 godina

Šta onda da očekujemo od ostalih. Zamislite, ova "gospoda" nas vode u budućnost. Da li je moguće da "gospodin ministar" ne zna ko mu "pomaže". Bruka, a opet ništa novo. Ne vide, ne čuju.

MITO

pre 13 godina

Da li će se oduzeti imovina tim lopovima, naravno da neće i nesme, a onim jadnicima koji nemaju da plate struju ili ihfostan njima oduzimaju i stvaraju socijalne slučajeve. E državo, sram te bilo.

DjokaBomba

pre 13 godina

Izgleda da u zatvor idu samo oni koji kraduckaju! jadan čovek,nije uspeo da materijalno obezbedi ni svojih 10 narednih generacija!

zastitnik savesti progovorio

pre 13 godina

Homen,Homen,i ti imas putera,ovaj slucaj koji se opisuje nema nikakve veze sa sadasnjim periodom i funkcijama ministrata,to je mnogo raniji period kog je Homen sad pokrenuo. Gde je bio ovaj zastitnik gradjanske svesti ranije.Gradjanska dobrica, a tebi ce tek puter da procuri.Gde su milijarde smuvane a postenjacino? da li si to krenuo da procesuiras ili nam bacas prasinu u oci.
?

zg slavac

pre 13 godina

Kakva je to bruka. Ista stvar se događa kod nas u HR skoro svaki dan neka nova afera. A glavni akteri uvijek neki javni radnici, sramota. Ovo je najteže nasljeđe socijalizma, povlaštenog birokratskog stroja, nedostataka morala i moto "snađi se druže"

Voja

pre 13 godina

Sada će postupiti po istom principu kao kada ona devojka iz DS nije znala citat i kada je pala, dakle raspustiti celu vladu valjda...barem ugasiti ministarstvo...barem smeniti ministra...barem...

Kaluđerica

pre 13 godina

Šta li će sada reći opozicija kada čuje za ova hapšenja.. da li će još uvek pričati o "političkom progonu" njihovih članova.. možda i Karić dođe posle ovih vesti!

Branko

pre 13 godina

Mene lično interesuje kada ( i dali) će neko da odgovra zbog nakaradne privatizacije IPM "ZMAJ" Zemun. Ja znam da je puno ljudi na vlasti umešano u ovu privatizaciju (izmađu ostalih i Premijer Cvetković) kao i da je deo "ZMAJ-a" kupio Darko Šarić ali se ipak nadam da će kad tad pravda pobediti.

posmatrac

pre 13 godina

Ha, i mislite da ste me kupili?

Ne, ne i NE! Kada vest bude bili da su uhapseni : Miskovic, Beko, Hamovic, Peconi, Popovic, Grujic i ostala kompanija koja je ojadila Srbiju i kada im bude konfiskovana celokupna imovina eeeee onda vam skidam kapu i glasam za vas.

Dotle me ovakve vesti UOPSTE NE ZANIMAJU!!!

Pozdrav politickoj predizbornoj marketinskoj ekipi...

pit

pre 13 godina

Sve su to sitne ribe,velike su na vlasti.Sve ovo sto se sada servira javnosti trebalo je biti vec odavno odradjeno a krivci po zatvorima.Nema od toga nista sve je to cista propaganda i predizborna namestaljka za naivne i nepismene a sve zbog toga da bi glavni krivci i dalje prosli nekaznjeno.Svi su do sada samo radili iskljucivo za sebe,svoje familije,poznanike i placenike.Ako narod i dalje bude naivan i nejedinstven nece doziveti bolji zivot a svojim naslednicima ostaviti pijavice da i njih isisavaju.Narod mora da se dobro razmisli i ne upadne u klopku koja ce mu se raznim smicalicama i obecanjima sve vise podmestati.Ne sme se nikako zaboraviti da su oni spremni na sve samo da ostanu na vlasti.Srbiji ne trebaju ni ovi a pogotovo ne bivsi vec nova lica bez udbaske i komunisticke tradicije,jer ta tradicija nikada nije niti ce raditi na boljem i pravednijem zivotu gradjana.Sve je vec vidjeno,ako se i ovoga puta mnogi prevare bice gadno jos mnogo godina.

spooky

pre 13 godina

Ja ne znam sta se to u Valjevu razvilo za vreme Ilica. Secam se da socijalisti sto su napravili napravili su do 96', od tada u Valjevu (do dana danasnjeg nista nije napravljeno). Neko, (pretpostavljam da je isto iz Valjeva) pominje zapocinjanje nekakve sportske hale. Nek mi ta osoba kaze koliko je utakmica odgleda/odigrala u toj hali? Prica o valjevskoj hali sportova je najobicnija prevara, kojoj su socijalisti pribegavali za vreme svoje vladavine. Nekoliko meseci pred izbore dovuku masine na poljanu i onda pricaju kako se pravi hala. A onda prodju izbori, pokupe masine i ne pojavljuju se tu do sledecih izbora. Tako vam je isto bilo i sa prugom Valjevo-Loznica u vreme vlasti tog istog Ilica. Tako da danas cujemo da nam za "zavrsetak" te pruge treba 200 miliona, sto je verujem jednako ceni cele pruge. Secam se da su pred zadnje izbore zapoceli neku skolu da rade, a pre toga su jedno 5 godina pricali o izgradnji te skole. Tako da vam je jasno koliko je radjeno za vreme te vlasti. To sto nove (dosovske) vlasti nakon 5.oktobra nisu nista uradile, ne znaci da su ovi pre njih bili nesto bolji. I nemojte se zavaravati. To sto je neko uhapsen uopste ne znaci da ce biti i osudjen.

Alex

pre 13 godina

Hrvatska je EU dokazala da se bore sa korupcijom optuzujuci Ivu Sanadera a mi po tom pitanju pokazujemo da u Srbiji KORUPCIJA NE POSTOJI.....tek tu i tamo uhapsimo po neku fudbalsku ili estradnu legendu...onako...a i priblizavaju se izbori...za svaki slucaj MORE GRADITE NOVE ZATVORE JER CE TEK DA PADNU HAPSENJA

Dzoni-Valjevo

pre 13 godina

Ima mnogo krupnijih prevara od slucaja "Jablanica"....ne krece se od najsitnijih stvari.Tako cete onim velikim prevarantima dati vremena da se pregrupisu.

Cegi

pre 13 godina

1. Ajmo malo o cinjenicama. Mleko 2007 48din,a 2011 70 din.
Ulje 2007 79din 2011 152din.
Benzin 2007 72din 2011 125 din.
Gas mi skuplji 60%
PRetplata za fiksni skuplja 400%
Plata 2007 420e, 2011 320e..
Broj zaposlenih manji za 200 000.
Javni dug porastao sa 26% GDP-a na 42% GDP-a
UKupan dug porastao sa 54% na 80% GDP-a
GDP PER CAPITA pao sa 6800$ u 2008 na 5200$ na kraju 2010.
U isto vreme na listi GDP per capita Srbija je pala sa 60 mesta na 83. a prestigle je i mnoge africke drzave.
pametnome dosta!

Iz senke

pre 13 godina

Jos jednan u nizu ustaljeni scenario pred izbore gde se svodi na to da nasa mila draga vlast hapsi sve redom bez obzira dali su lica "nedodirljiva"... I mogu otvoreno da kazem da nasa vlast radi i funkcionise po skolskom primeru definicije za ORGANIZOVANI KRIMINAL. Opustosili su sve sto je moglo da se opustosi i ajde sada malo pred izbore, koji ce morati da se raspisu u skorije vreme, da zamazemo oci narodu putem bombasticnih hapsenja pracene kamerama i 200 Dacicevih specijalaca (statista u tom "filmu")na starijeg coveka... STRASNO

Dušan

pre 13 godina

Ovi domaćini baš odvaljuju, ono domaćinski. Što kaže Velja, da kraduckaju, pa i da ih tolerišemo. Kad neki tamo levi pomoćnici odvale milionče svaki, šta tek rade ovi "glavni". Ova zemlja je čudo, perpetumobile, toliko su krali, da je prosto neverovatno da još uvek imaš šta da se krade.

Verterdegete

pre 13 godina

To sto je neko priveden na saslusanje ne znaci nista. Drzace ga u apsu par dana, a onda mogu (i moraju) i da ga puste. Zamolio bih komentatore da se uzdrze od orgazmicnih pohvala sve dok ne vidimo konacnu presudu.

Niki

pre 13 godina

Poceli su pomalo da hapse da nam zamazu oci sa sitnom ribom, da bi se krupna riba provukla. DS pocnite od vasih kadrova, mislim da bi ste imali vise sanse na izborima.

valjevac

pre 13 godina

Napokon je dospelo u javnost ono što mi u Valjevu znamo unazad 15god.Ali žalosno je što se sve tu i završava kao i bezbroj puta do sad.Malo prašine u oči ovom narodu neće biti ništa novo i neobično.

Radoje D

pre 13 godina

Ako ste stvarno rešili da pohapsite sve lopove "pobednike" tranzcije, mislite unapred na njihov smeštaj, da ne bude posle "iznenadio vas sneg u februaru".

nesa

pre 13 godina

Vidite, posto mi tezimo ulasku u EU, da vas podsetim.Naime Eu je pre ulaska u zajednicu kao pomoc dobila sredstva za izgradnju novih zatvora. Tako su mogli da smeste deportovane lopove i ostalu branzu u zemlji. Mislim da je premalo zatvora u Srbiji za sve one koji tamo pripadaju. Mozda nam EU moze tu pomoci ili pretvorimo poluprazne kasarne u zatvore i punom parom
Pozdrav iz suncem obasjanog Beca

necu da glasam za olos

pre 13 godina

Posten neki svet... dva miliona evra??? Sica je sve to. Glavni su se nakrali u iznosima koji se mere na stotine miliona a oni najbolji i u iznosima od po milijardu-dve. Njih kad dignete tek onda cu glasati - do tada opusteno gledam kako se grcite za cenzus.

Dragan BL

pre 13 godina

Da li ima šanse da pročitam, oduzeta imovina nakon dokazane krivice...
Zar nije dosta vesti tipa, dokazano da je radio nelegalno pa smenjen sa dužnosti. To znači, taj neko ukrade milionče pa ga smeniš. To nije KAZNA, to je NAGRADA!!

Zoran Šundić

pre 13 godina

Lepo je taj Obrenović pomagao Mrkonjiću. Lepo, bogami! A šta je na to rekao gospodin Mrkonjić? Ako još nije, verovatno će da smisli pa će nas obradovati kako on pojma nema šta je taj gospodin načelnik Kolubarskog okruga tamo petljao. Obično - to tako biva.

Milos

pre 13 godina

Mija, moj bivsi profesor iz srednje. Predavao je predmet koji se zove Osnovi ekonomije. Eto ko je mene ucio OSNOVIMA ekonomije. Mozda ja i nesto zaradim kada porastem!

Apsana M

pre 13 godina

Nece vam ovo povecati biracko telo a i unapred se zna da ni u ovom slucaju nece biti dovoljno dokaza. Eto da malo zatalasate, da skrene paznju narodu sa onih vasih obecanja. Kad ih pustite iz pritvora, tuzice vas za odstetu, i opet narod placa vas cirkus.

Milan

pre 13 godina

Verovatno bi njegov sef provalio sta radi ali je bio zaokupljen rokovima. Dok nas 'loze" gradnjom kilometara puteva, mostova, obilaznica, kipova slobode i ajfelovih kula, a mi u to gledamo kao budale oni rade radnju.

zvonko

pre 13 godina

verovatno je i Mrkonji muka od svojih najblizih saradnika od poverenja kao i Velji, pa se onako sam za sebe pitam kada ce policija zakucati i na njihova vrata...

mali vozd

pre 13 godina

Bravo! Samo bojim se da zatvori u Srbiji nemaju dovoljno kapaciteta ako se zaista krene "ni po babu, ni po stricevima"... A to je jedini spas za Srbiju.

Milko

pre 13 godina

Ne verujem ja da je čovek iz te "bratske koalicije" krao.
To je propaganda spoljnih neprijatelja ili opozicije.
Mislim, ljubomora na ove uspehe vlasti, na liderstvo u regionu... i šire bogami.

Lemi

pre 13 godina

A da se lepo pohapse svi od ministara do ovih sa partijskim knjizicama , za par dana puste njih par komada na slobodu ako se dokazu da su nevini i da nisu kraduckali, i mirna Backa koja usteda za drzavu i za nas sto se mlataramo sa komentarima, poklonimo celu drzavu japancima orocimo kintu u neku banku u svici i da te bog vidi

dobro upucen

pre 13 godina

A kada ce da "padnu" Demir Hadzic i Dragan Jovnovic iz istog ministarstva?Dobro se zna sta su radili i za koga su obavljali "posao",mozda imaju oni jaca ledja od Ilica?!

NN Lice

pre 13 godina

Hoce li sta ostati u Srbiji.. Kako ste krenuli da kradete nije ni cudo za zemlju sto je toliko propala.Fali ce i cigle sa kuca,ja vam kazem.Sramota!!!

valjevac

pre 13 godina

Svim pomoćnicima u Mrkinom ministarstvu prestao radni odnos 31.12.2010 po zakonu o ministarstvima jer nisu postavljeni putem konkursa.Tako da Ilić i nije pomoćnik.Ilić 2 mil EUR, onaj Tomašević uzeo otpremninu 2,15 mil dinara i posao pomoćnika, pomoćnik Zarkula 1200 kvm kuća 85kvm stan u Bgd 10ha zemlje + vinograd + poslanik u vojvodini pa na sve to akcija jedno 5 mil dinara takvi vode infrastrukturu i saobraćaj.

A Evropa netrazi bezveze konkurs tu se sve pročešlja ko je ko a ne da ovakvi vode zemlju a posto nisu postavljeni od 31.12.2010 nikom neodgovaraju pred zakonom STRAŠNO!!!

Zoran

pre 13 godina

Predlazem da se pohapse svi koji su na vlasti. Posle treba osloboditi onih dvoje-troje koji su greskom uhapseni. To bi znatno ubrzalo postupak.

jovke

pre 13 godina

Sto je najveca fora, ovakvi likovi se danas smatraju snalazljivim, sposobnim i uspesnim poslovnim ljudima. Zemljo otvori se!
P.S. Voleo bih da vidim Cecu u zatvorskoj uniformi i nenabudzenu kako radi nesto drustveno-korisno. Priceless!

grunf

pre 13 godina

@spooky
A najjace od svega sto im je prvi potez na izgradnji pruge,bio postavljanje table u Pricevicu na kojoj pise zeleznicka stanica.

Običan građanin

pre 13 godina

Na temi o kontroli legalnosti softvera za OS, napisao sam, kad bi Vlada platila legalizaciju svim imaocima računara, bilo bi kao kap u moru koliko su iz najviših vrhova vlasti i političkih partija pokrali ...

Očekujemo i druge "velikaše" s one strane rešetaka ...

Ajde Dačiću, nastavi, ali redom ...

sasho

pre 13 godina

imam jedan predlog hajdemo i mi njih da krademo!Zbog takvih,a ima ih stotine imamo platu 250€ ,samo zbog njih zato ajde da ih krademo!

valjevac

pre 13 godina

Siguran sam i pouzdano znam da i ministar ztp Markovic nije nista bolji. Izgleda da treba cekati promenu vlasti da pohapsi sadasnje ministre. Daleko je od dobrog ali da je 90tih bilo bolje mislim da je zaista smesno.

valjevac

pre 13 godina

Siguran sam i pouzdano znam da i ministar ztp Markovic nije nista bolji. Izgleda da treba cekati promenu vlasti da pohapsi sadasnje ministre. Daleko je od dobrog ali da je 90tih bilo bolje mislim da je zaista smesno.

velikaplana4ever

pre 13 godina

U Velikoj Plani se dešavaju slične stvari i niko ne reaguje. Dušan Marić SRS predsednik skupštine opštine Velika Plana danas je izneo niz optužbi na ime predesdnika opštine Velika Plana i svog koalicionog partnera iz DSS-a, njegovih saradnika, korumpiranih odbornika, prodaji javnog komunalnog preduzeća, gradske toplane najsavremenije u Srbije, fubalskog igrališta. Vrednost desetina miliona Evra. Konferencija za medije trajala je ukupno 1 sat i 30 minuta. DSS na vlasti u opštini zadnjih 7 godina manipulisali gradjanima a korumpiranim odbornicima trošili narodne pare. Svi ovo znaju samo pravosudje još ćuti !!!

igor

pre 13 godina

pa kad bi se uveo Dusanov zakon .... u lazi i prevari bi bile kratke i ruke!dokle god se provlace sa smesnim optuzbama za milionske prevare i posle odredjenog vremena optuzba ispari... nastavice to da rade....

ljubinko

pre 13 godina

Gospodine ministre Mrkonjiću posle ovoga što se desilo u vašem resoru jedino moralno i normalno je da odmah podnesete ostavku.Odmah jer tako se obično radi normalnim državama i spasava obraz.

milojica

pre 13 godina

Crni Mrko šta namesti čoveku? Mislim da se jadan prepodobio od straha, ali nije ništa strašno tu je njegov partijski drug da spreči neke tupave pandure da čeprkaju po mrkinim poslovima. Tako je to moraš da budeš član tj. drug član da bi te štitili i kad kraduckaš po državi desetine miliončića evra. Tako je bivši slogan njihov je Mrko, Tako treba. Ništa se izmenilo nije samo po neki glumac u komadu.

Afera Index

pre 13 godina

Verovatno ce i u ovom slUcaju istraga trajati godinama.Setite se koliko godina traje sudjenje u aferi Index tadasnjoj zamenici ministra prosvete Emiliji Stankovic?Nista od toga biti nece a optuzeni profesori u toj aferi imaju po dva tri stana,besne automobile,letuju po belom svetu ...e zemljo Srbijo...

LOPOVI!!!!

pre 13 godina

Citam izjave iz vlade kako nema nedodirljivih, a pohapsili su sitnu ribu koja je iz vec propalog preduzeca uspela da ukrade 2 miliona, a zamislite sta rade tek ove vece zverke.
A DRUGOVI ministri se reklamiraju pred izbore hapsenjem svojih clanova, a vidim i da se ovi Dinkicevi odmah reklamiraju sa njima....heheheh...nece vam to pomoci.
JEDVA CEKAM IZBORE!!!!!

valjevac

pre 13 godina

Meni je stigla opomena pred blokadu računa zbog ne izmirenih obaveza u visini od 19000,00din(na ime preduzeća) od tih istih "načelnika" poreskih uprava???
Kad smo toliko revnosni kako je moguće uraditi to sa Jablanicom?

Ceca

pre 13 godina

Posto se u tekstu navodi da je vrednost uloga procenjena daleko nize nego sto je njena realna vrednost ineresu je me koje onda vrsio tu procenu i dao tako malu cenu.Jer u ovoj zemlji kada vestaci vrse procenu i daju realnu cenu onda ih policija hapsi zbog svesno uvecane cene.A ovu privatizaciju zna se koje procenjivao.Najbolje je na ovo pitanje da odgovori Agencija za privatizaciju sa njenim prvim direktorom a zna se koje bio on.I sve privatizacije koje su radjene dok je gospodin premijer bio direktor Agencije za privatizaciju propale su zbog nize procene nego sto su realne.Zna se sto bi nas narod rekao riba od glave smrdi a od repa se jede.A ovde se radi o drugom od glave kradu a od repa hapse

Goca

pre 13 godina

Moralan čin,ma dokle će nemoralni ljudi da se pozivaju na moral! Mrkonjiću da si kao što nisi moralan,ostavku bi trebalo da daš ti,jer ti nisi znao da je tvoj savetnik lopov,a to si morao da znaš,tako da pod 1. ako si znao,i ti si lopov i treba da pališ,a i onako ne valjaš-lična procena 2. ako nisi znao onda si neobavešten, kao neki i ako ti pred nosom kradu a ti ne znaš, šta ćeš nam na mestu gde treba itekako sve da znaš pa to onda znači da i u tom slučaju treba da pališ. jooooj lopovi kad ćemo da se opametimo pa da više ne izlazimo na izbore, svi ste isti i pozicija i opozicija, bojkot izborima narode!

velikaplana4ever

pre 13 godina

U raljama korupcie u Velikoj Plani !!! U domu zdravlja Velika Plana danas je direktor koji je bio član SRS prešao u DSS kako bi izbegao gubitak funkcije i izneverio Dušana Marića i SRS pri tome još uručio otkaze članovima srpske radikalne stranke i za sutra pripremio nova kadrovska rešenja po nalogu predsednika opštine, dok predsednik kupio odbornike da glasaju za smenu Marića koji se protivi poveravanju poslova drugoj stranoj kompaniji poslove koji su u nadležnosti komunalnog preduzeća i ujedno prodavanje gradske toplane kojaje najmodernija u Srbiji!!! Vrednost nekoliko desetina miliona Eura ! Niko od pravosudja ne preduzima ništa!!