Ranjavanje iz vatrenog oružja

Kosovska Mitrovica -- Nepoznate osobe ranile su iz vatrenog oružja 34-godišnjeg Veroljuba Dobrića u Sutjeskoj ulici u severnoj Kosovskoj Mitrovici, saopštila je policija.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. svuda ima kriminala ,ali sever je gnezdo kriminala.
  (brax, 28. februar 2011 18:26)

  # Link komentara

 2. "Regionalni portparol Kosovske policijske službe Besim Hoti izjavio je da se incident dogodio u subotu oko 18.30 časova."
  Prvo danas je ponedeljak kako to da nismo čuli ništa o tome dva dana. Drugo ako je ranjen u noge može da da izjavu iz bolničkog kreveta. Treće, da se kladimo da znam šta će PR KPS-a da kaže za par dana: "Napadač(i) i motiv su nepoznati, istraga je u toku"
  :)))
  Na AP KiM ništa novo, i dalje traje sezona lova na Srbe, dežurni Albanci će da pišu kako su opet Srbi pucali na Srbe itd. Dakle na AP KiM i dalje sve po starom.
  (rade, 28. februar 2011 18:06)

  # Link komentara

 3. Sve se vise brinem da me ne ubedite, da U Srbji,nema kriminala.
  (jusufipr, 28. februar 2011 17:38)

  # Link komentara

 4. Na ostatku Kosova inače vlada red, zakoni, mir, nema kriminala, lopova, obračuna...sve je utopijski lepo, nema opasnosti po srbe ( jer ih u tim delova Kosova i nema ). Istina na severu postoji kriminal, ali pogresno bi bilo iza kriminala protezirati neke političke implikacije, to je već ozbiljno i neće dovesti do rešavanja problema!
  (branko, 28. februar 2011 16:04)

  # Link komentara

 5. Ja mislim da Srbi pre nego blokiraju puteve,trebalo bi da se bune i izlaze na ulice protiv tih Bandita kriminalaca i Ubica,imali bi podresku i od Albanskih komsija jer zlo ne bira nacije,zlo je zlo ma odakle on dosao.
  (jusufipr, 28. februar 2011 15:08)

  # Link komentara

 6. U severnoj Mitrovici zaista vlada kriminal i bezakonje. Pre neki dan je moj komsija dobio batine od 3 nabildovana mladica zbog ciste gluposti. I kada smo uvece nakon incidenta pricali o tome kome ih prijaviti i cemu se nadati nakon prijave, niko nije imao srca da mu otvoreno kaze "pojeo vuk magarca", ti ljudi nikada nikom nece odgovarati zato sto je severna Mitrovica sto se tice zakona oblast "ni na nebu ni na zemlji"
  (stari Mitrovcanac, 28. februar 2011 13:51)

  # Link komentara