Kamenovan autobus sa Srbima

Priština -- Kamenovan autobus kojim su se Srbi vozili da obiđu pravoslavno groblje u Đakovici. Na autobusu je polomljeno staklo, ali niko nije povređen.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Prika posle ovakve tvoje izjave čoveku zaista dođe da se zamisli da li je Slobodan Milošević možda ipak imao pravo. Nazivati osobe koje su inače Srbi sa područja AP KiM, dakle tvoji sugrađani, odnosno tvoji sudržavljani (gledano iz tvog ugla), građani iste zemlje u čiju se demokratiju, pravdu, istinoljublje ti i tebi slični kunete, i nazivati ih običnim turistima koji nemaju pravo da obiđu ostatke porušenih grobnih mesta u kojima leže njihovi najmiliji a koja su Albanci porušili i ruše svaki put kada ih Srbi poprave, a pritom davati argument kako je odatle poginulo najviše Albanca kao opravdanje za ovo što se danas dešava je u najmanju ruku imbecilno. Zaista sam zgrožen tvojim načinom razmišljanja kao i načinom onih koji su ti dali silne pluseve jer tvoja retorika prosto "odiše" preogromnom količinom mržnje prema Srbima i svemu što je srpsko. Za tvoje dobro nadam se da ćeš da promeniš @#$%! stavove jer od tolike količine mržnje može da te pojede rakonjac. Zamisli da se sutra probudiš i da ne postoje više Albanska grobna mesta na severu AP KiM, kako bi se osećao? Da li bi i to onda opravdavao takvom retorikom tipa "pa dobro mi smo njihovo groblje porušili pa mogu i oni nama". Zaista ZAPREPAŠĆEN činjenicom da neko može toliko da MRZI!!! Ti čak i otvoreno pretiš da bi svi bili ubijeni samo da su Albanci znali da Srbi dolaze??? Ne znam samo kako su ti moderatori dozvolili objavu posta, jer su meni za mnogo manje stvari (koje su inače argumenti) odbijali objavu. No dobro to ide na njihov obraz ne na moj...
  (rade, 28. februar 2011 00:25)

  # Link komentara

 2. Siptari ponovo pokazuju svoje pravo lice, sram vas bilo.
  (En Pi, 27. februar 2011 13:04)

  # Link komentara

 3. Zaboravili ste da pomenite da u Djakovici jos se ne zna o sudbini vise od 2000 hiljada ljudi! Doloazak tog autobusa bila je provokacija najgore vrste. U tom autobusu bio je i
  "ratni" gradonacelnik Djakovice koji je i licno ucestvovao u ubistvama i projekcijama ubistava i potrerivanja Albanaca. Ti "turisti" stvarno su imali srece da se nije znalo za to, inace, siguran sam, niko od njih ne bi ziv napustio Djakovicu. Srbi nekako prebrzo zaborave sta su cinili na Kosovo. Albanci jos nisu, a bogami nece nikada ni da zaborave.
  (Beqa, 27. februar 2011 12:48)

  # Link komentara

 4. molimo vas da za neznalice ili onima koji se prave takvi,samo da znate da je gjakova bila najvishe srushena o svim gradovima,najvishe ludi pobijeni ,izgubleni,silovani i kozna gde se njihovi tela se nalaze ,svuda pô srbiji isad neko neshto da kazhe,megju njima je bio zlikovac koji je uçestvao o tim masakrima.ALI ja slazhem samo u jednom da kosovo nije drzhava,jer da je, ne bi onaj zlikovac smeo da se pojavi.a vi u sribiji çuvajte je.
  (guri, 27. februar 2011 11:44)

  # Link komentara

 5. to su bili 2 mladica i jedna zena. dokle kriviti ceo narod zbog pojedinaca (to vazi i kada neki serbin pravi probleme). oni su uhiceni veoma brzom akcijom KP Sluzbe. Kada se tako brzo budu uhiceni na severu problematicni pojedinici bice svima lakse. Ja zelim da svim gradjanima Kosova povratak na svoja ognista. Ja sam sa severa Mitrovice i prognan sam 2000 (15 nastradalih i oko 500 familje prognanih sa severa) i jos dan danas nemam pravo da se vratim na moju kucu i renoviram je. Kada bi samo malo bilo volje ljudih sve bi bilo OK. Pozdrav svima dobro namerhin ljudima.
  (izzi, 27. februar 2011 10:52)

  # Link komentara

 6. molim vas lepo da li znate da je gjakovica najvishe nastradala i da ima najvishe zhrtvi a i bilo je dosta nazovi ratnih zaroblenika i da josh ima nestalih o koima drzhava srbija ne daje nikakve informacije pa takvo ponashanje gragjana gjakovice nije i neocekivano jer sve to smatramo kao provokaciju a posebno dolazak gradonacelnika gjakovice koji je bio aktivan tokom rata
  (ibra, 27. februar 2011 00:56)

  # Link komentara

 7. Demokratija na delu! Ruse spomenike po grobljima,kolika kolicina mrznje je potrebna da neko mrzi mrtve ljude?To daje pravu sliku o Takozvanoj mladoj demokratiji.
  (miljan, 26. februar 2011 21:33)

  # Link komentara

 8. Vlada osudjuje napad... e Hashime Hashime vidim da neces ti jos dugo.
  (mertur, 26. februar 2011 21:22)

  # Link komentara

 9. Bezbednost na nivou... Prava demokratska drzava...
  (z, 26. februar 2011 21:11)

  # Link komentara

 10. Znam da je osuda od strane vlade iksrena i od srca...
  (Ay.s, 26. februar 2011 21:02)

  # Link komentara