Ponedeljak, 10.01.2011.

22:03

SNS: Ni pod kojim uslovima sa DS-om

"Pre ćemo ići na nove izbore nego u savez s Tadićem", kaže lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić za "Večernje novosti".

Izvor: Veèernje novosti

SNS: Ni pod kojim uslovima sa DS-om IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Petar

pre 13 godina

Sve partije treba da nestanu sa scene. Treba narod da bojkotuje izbore i po svojim zahtevima postavi odgovorne ljude na vlast. Nema sa ovima nikakve buducnosti svi su se vec pokazali. Krivci moraju biti kaznjeni i oduzeti im imovinu koju su stekli pljackom. Nema tu nikakvog preracunavanja ko ce s kim i kako nego u zatvor bando.

Lalo NS

pre 13 godina

Tako su svojevremeno mahali sa tablama "bulevar Ratka Mladica", da bi se godinu dana kasnije Vucic zgrazavao nad teskim zlocinom u Srebrenici, sve pozivajuci na odgovornost pocinitelje tog zlocina. Kad se samo setim Tominih provala tipa "saglasni smo sa DSS-om da Evropa ima alternativu, a da samo Srbija nema alternativu", a francuski ambasador izjavi da je njemu drugu pesmu pevao. Smesni su i jadni. Niko vam vise nista ne veruje, mnogo ste isti. Mislim da je krajnje vreme da se masovno izadje na izbore i da se ponistavaju listici, da najvise bude nevazecih listica, a samim tim i cenzus da bude sto veci.

Petar

pre 13 godina

Је л' њега, овог вечно натмуреног патетичара, неко уопште звао, па он сада одбија овакав савез?
А што се тиче:
"I ne znam koliko ću to puta da ponovim. Neka zapamte svi šta sam rekao i neka me stave na stub srama ako posle izbora pogazim reč. "
НЕ БИ МУ БИЛО ПРВИ ПУТ ДА ПОГАЗИ РЕЧ!

MUKNAVI

pre 13 godina

Ni pod kojim uslovima ne bi trebao Narod da izadje na izbore ovima u kompletu gradjanima izjelicama koje doveo na vlast ne znajuci sta hoce od njih a sta nece. Oni su za ovih dvadeset godina pokazali ko su, i od kojih su. Ako je i to malo, pa ponovo zavedu Narod, onda nismo mi za bolje nego trazimo da nam ..tudja ruka svrab cese. A to nece moci, oni koji se bave politikom jahace na onima koji naivno misle da od "elite" zavise promene. Kod nas je po pitanju vlasti sve javasluk, oni koji vladaju eskiviraju zakone. Pricaju narodu sta on treba da radi danas jedno, sutra drugo. Bore se protiv sitnih lopova, a iznose u dzakovima pare u inostrane banke. Rasprodaju imovinu i objasnjavaju narodu da je to tranzicija. Ulazu u sebe, svoje, a ostale ubedjuju..bice bolje. Ako za ovih dvadeset godina Narod nije skapirao njihovu tehnologiju ostace bez svoje dece, mladosti, jer oni ce otici tamo gde im ne govore lopovi, lazovi, demagozi i populisti da budu posteni. Radice u drzavama gde je sa tim demagoskim poseljacenim tehnologijama vladanja davno zavrseno, i uokvirenu u vladavinu prava za sve i svakoga podjednako. Zivece u Drzavi u kojoj nece trcati sad za kurtom, sutra za murtom da im napravi put, kanalizaciju u selu ..za njihove pare kojima gradjani koji jezde u vlasti raspolazu ko da su njihove. Ovo kod nas je davno postalo dosadno i mladi, mnogi od njih, smatraju da je odvratno ..zato i odlaze, da se ne prepiru sa roditeljima koji jure po Srbiji sa serpama, lupajuci..da se kurta i murta promeni, pa misle da ce njima biti bolje. Onaj mladi svet koji ostane ovde i pocne vremenom da se bavi politikom, pod takvim uciteljima postaje isti. Zatvorite u politicku ludnicu, Srbiju, dete i...kada ono stasa da se bavi politikom imacete..ludog i izvitopirenog coveka na vlasti sto posto, koga ce kritikovati ..njegovi ucitelji. Mi trazimo Mesiju da stigne Bog zna odakle i resi nase probleme. To ne postoji, kao i deset Bozijih zapovesti..ako nisu u nama nema ih nigde. O njima se samo prica, lakse je, a na delu ..kontra jer se cini kompromis i sebi gleda kroz prste a drugima jok, pa se ubedjujemo i jedan drugoga negiramo recima a ne delima, cinjenicama. Ako se takav dohvati vlasti, smesta poludi od zelje da on ima sve, da drugi njega slusaju, on da im kroji puteve pa kad vidi da mu to ne polazi za rukom..krene silom, driljom i istom metodom koju je kod drugog kritikovao.To su cinjenice koje se uce u skoli, nizim razredima al...kad deca spaze da im se to prica a ucitelji rade kontra, postaju i oni takvi jer ..iver ne pada daleko od klade!

Peđa

pre 13 godina

Samo PRAVA revolucija bez ideoloških primesa i način vođenja zemlje kako to rade Kinezi može spasiti ovo malo što je ostalo od Srbije! LJudi, đavo je odneo šalu!

promene

pre 13 godina

prica o koaliciji sa ds je cista glupost.u srbiji je jedino moguca kombinacija jedne od ove dve stranke u kombinaciji sa nekom manjom na vlasti.to je svima normalnima jasno.a kako ce ti mandati izgledati i koliko ce trajati,videcemo.sve ce ici ciklicno to jedini normalan zakljucak.a kazna na izborima sledi za ds,cime ce se i odrediti novi stozer buduce vlasti.ima dosta mladih koji zasluzeno cekaju svoju sansu i da dodju na red konacno.

matori

pre 13 godina

Ni jedna vlast u Srbiji, u zadnjih 50 godina, nije rušena!
Samo se "nova" vlast utapala u staru, uz manje ili više buke i pozorišta, za zabavu naivnog i do besvesti izmanipulisanog naroda.
Ako ne bude PRAVE revolucije, samo će se nastaviti agonija, čerupanje, raspad i "smrt" ovoga što se zove Srbija i za šta mnogi uobražavaju da je nekakava država...

Милован Миловановић

pre 13 godina

Зашто му не верујем ни реч? Зато што дела говоре више од речи. А на делу је припрема "велике коалиције" после следећих избора. Живи били, па видели.

Rade

pre 13 godina

O novim izborima i koalicijama
tek nakon zabrane ucesca partijama ciji koreni poticu od nekakvih zlocinackih organizacija i udruzenja iz 90-ih, jer samo reformisanje i bezanje od proslosti govori o karakteru i cilju takvih ljudi, koji radi neuspele ideologije, prizeljkuju nedovrsenu osvetu nad svojim narodom.

Bucko razmisljam

pre 13 godina

Nikolić je naglasio da ne postoji scenario po kome bi SNS formirao vladu sa demokratama.

ITEKAKO POSTOJI, "deklaracija o pomirenju" onda 3 put cmok, cmok, cmok u "rumene obraze", uostalom ne moram vam ja to objasnjavati, Tadic najbolje zna kako se to RADI !

djuro lastovic

pre 13 godina

Revolucija proleterijata je resenje! Rasterati lopove i uvesti radnicku diktaturu! Ugledati se na Kinu kako privreda treba da se razvija!

Cule

pre 13 godina

Tako je, Tomo! Clanovi SNS nece dozvoliti rezimu da politicki prezivi, to nam je glavni motiv za sve sto radimo. I to zna svako u nasoj stranci. A DS moze samo da se nada koaliciji sa nama - sto se nas tice, pre ce Sunce poceti da se okrece oko Zemlje!

kalimero

pre 13 godina

skretanje paznje sa cinjenice da narod zivi katastrofalno samo ce doprineti vecoj kazni na izborima.Srbija ima bolje i moze bolje jer od ovoga nema gore niti je ikada bilo,ni za vreme rata ni za vreme milosevica!nikad gore nije bilo.

Cika Welja

pre 13 godina

Neka zapamte svi šta sam rekao i neka me stave na stub srama ako posle izbora pogazim reč.
HAHAHA HAHAHA HAHAHAHA!!!
Ja dobre sale nikad' dosta.Ima onih koji pamte sta ste Vi( ne mogu sebi da dozvilim da napisem malo v, nije to iz postovanja prema Vama) i Vama( evo opet) slicni gospodine Tomo pricali. Odavno ste vi na tom stubu.

Whatever

pre 13 godina

Svi koji su bili za promene i koji ih ponovo traze verovatno nikada nisu znali tacno sta hoce u zivotu.
Dok god se mentalitet Srba ne promeni do tada cete smenjivati vlasti i nadati se da ce vam svaka sledeca resiti probleme, a problemi ce se samo gomilati.
Srbi su poznati po tome da nemaju ni trunku samokritike, da private da koliko vlast ne valja toliko ne valjamo ni mi sami. Malo koja nacija je neobrazovanija, primitivnija i lenja. Niko kao Srbi nema manje ambicija u zivotu. U stvari jedina ambicija je da se obogatimo u relativno kratkom vremenu i bez napora...
Ja nisam glasac DS i stvarno me ne dotice previse (jer ne zivim tamo) ko ce 'sutra' i sa kim formirati vlast u Srbiji, ali sam ubedjen da cete sa svakom sledecom garniturom na vlasti biti iznova razocarani. Svako ima vlast kakvu zasluzuje.

zlopamtilo

pre 13 godina

Svakako, bas kao sto je 1999. najavljivao povlacenje iz vlade ako NATO cizma stupi na Kosovo pa ipak ostao u njoj ili kao sto je rekao da ce se povuci iz politike posle zadnjeg poraza na predsednickim izborima. Pouzdan tip nema sta. Okrenuo ledja cak i kumu a mi treba da mu verujemo. Meni je ipak najveci hit ona izjava o poblemima sa nogom pred smrt i Djindjicu a sad ce sa DS-om u koaliciju. Slicno je izjavljivao i Bajatovic ("Jedan je vec platio...") pa evo ga sad u zagrljaju sa DS-om. To je pre svega sramota DS-a i Tadicevih "kohabitacionih" nebuloza, a ne ovih likova. Vlada sa SNS-om je vec vidjena i ona obesmisljava toliko ocekivane izbore sto u stvari i jeste cilj zajednickog gazde cije su ove stranke vlasnistvo. Ta sila ne zeli da se bilo sta u Srbiji menja a da li ce narod na sve to ponovo ostati nem videcemo. Ni prema Milosevicu nije postojao ovoliki prezir javnosti kakav je danas prema DS-u. U Nikolicu svakako ne vide alternativu a pitanje je kakav vid manipulacije je zamisljen za nove izbore i vladu. Ovaj put je plebs stvarno besan i gladan i ne znam kako ce gazde uspeti da kontroilisu razularenu masu.

Miroslav

pre 13 godina

Gospodine Nikoliću ne pitate se vi hoćete li ili nećete u koaliciju sa DS-om (ili bilo kim), ako su tako odlučile službe bezbednosti i tajkuni tako će i biti. Na našu žalost tako danas funkcionišu stvari u Srbiji a što je najgore tome se ne nazire kraj.

sasvim obican gradjanin

pre 13 godina

dokle vise da nam skrecu paznju sa onoga sto je kljuc svega,narod u srbiji prezivljava.nikad nije bilo teze nego sad,ni za vreme rata!naravno da ce svi oni koji cine vladajucu politicku garnituru da plate debelo,na sledecim izborima.

Marija

pre 13 godina

Muka mi je od ovih na VLASTI! Hocu promene, kakve god samo da budu! Da nestanu sa politicke scene sateliti koji se slepaju uz velike stranke (SPS, LDP, G17-,..) !

Maxim

pre 13 godina

Nije tebi Tomo problem da pogaziš reč. Redovno to radiš.
A pošteni i časni su te odavno stavili na stub srama.
Oberučke ćeš prihvatiti koaliciju sa DS-om, a posle ćeš govoriti: "Nikada ja tako nešto nisam izjavio."
Kao i uvek.

srbin

pre 13 godina

pa naravno da ce da servirati ovakve price, ceka nas jos pokusaja podmetanja prljavog vesa, samo treba svi da znaju da nemaju bas svi tako kratko pamcenje...ko normalan moze da veruje dacicu i da ostane slep pred ociglednim skretanjem paznje od kljucnih cinjenica.a one su da narod u srbiji zivi teze i gore nego za vreme ratova!! pa naravno da ce ds u opoziciju i naravno da je i zapad svestan da vise i bolje mogu drugi neki sa nekim novim i manje kompromitovanim ljudima. neka bude za pocetak malo bolje, a bice cim dinkic i tomica odu, jer nama oni na margini vode najznacajnije resore i ne zele da vide ljude koji grcaju!

Barki

pre 13 godina

Kome ti Tomo govoriš da zapamti? Da bi neko mogao nešto da zapamti mora da ima mozak, a kako ovi svakodnevno lupetaju i pljuju po sebi, ne bih rekao da imaju čime da pamte. Dačić je zaboravio da je bio Miloševićeva "desnica" ruka, pa nam objašnjava da nas svetska kriza i nije tako pogodila jer smo decenijama u krizi. A mi sad trebamo da mu se zahvalimo jer je on tome doprineo. Evo, hvala Dačiću, hvala još jednom što ne osetismo tu krizu.

fotodex

pre 13 godina

To su Dačićevi strahovi jer je svestan da je samo marioneta i u svojoj stranci. DS i SPS je jedna stranka, izjavi nam danas Mrkonjić. On je otišao pravo kod Tadića i ponudio mu ostavku!!! A ovaj mu je pa i ne prihvati. Što znači da je Tadić predsednik i SPSa. Kako ostavku može da podnese predsedniku vlade ili predsedniku stranke, a Tadić nije predsednik vlade, znači da je predsednik SPSa. Razumi ih Tomo, muka im je golema.

samo što ja ne vidim takvu osobu

pre 13 godina

To nam kažu ljudi čiji je predsednik stranke bio predsednik Skupštine tri dana.

Svi Vi, trenutni akteri na političkoj sceni ste ispušene muštikle. Nama treba osveženje, neko ko će da donese nadu i ko će svojom intelektualnom snagom, poštenjem, nepodmitljivošću i svojim primerom da preokrene situaciju i da pokrene i probudi stanovništvo ove lepe zemlje.

Fotodex

pre 13 godina

Ako gospodi ništa ne znači volja naroda, bolja je i dostojanstvena opozicija nego sramna "pozicija". Nezadovoljni narod je uz tebe Tomo.

Nenad-EU

pre 13 godina

Ma ne brinem se ja za tebe. Kad si mogao tvom vojvodi noz u ledja da zabodes, i sa Veljom kog si nazivao sefom mafije u koaliciju da udjes, nista vise nije iskljuceno. Drugo je pitanje da li ce DS posle svega imati dovoljno glasova da bude neki faktor u formiranju buduce vlade.

Srbijanac

pre 13 godina

Poslati "zute" u opoziciju u ovakvom stanju u drzavi, bi bila nagrada za njih. Ne samo u opoziciji vec i odgovornost. U protivnom svaka nova vlast bi u startu izgubila dobijeno poverenje.

kompleksas !!!!

pre 13 godina

(liberal, 10. januar 2011 22:26)
Vidi, vidi, nasao je sledbenik LDP (LopovskoDemokratskePartije) da nam prica o kradjama.. Mozete li mi samo reci gde je vas vajni predsednik stranke stekao ove pare za bahacenje bez i jednog dana radnog staza...??? Da nije nosio gajbe ko jos neki?? Vodja studentskih demonstracija presao direktno iz iscepanih starki i leviski 501 u armanijeva odela i pacoti cipele, pozajmljuju mu jelte prijatelji dzipove da se provoza malko deckic, uz njega uvek obezbedjenje od bar 5 clanova u isto takvim besnim dzipovima, isao covek da igra mice i tablica u Silerovu po zadatku, jelte nesto kao moderni Ilija Cvorovic... Da je ovo samo d od drzave, takav jedan covek koji da ga pitas za zanimanje, odgovor bi bio politicar, odavno bi bio u zatvoru, zajedno za Kolesarom, Janjusevicem, Dinkicem pa i opasnim igracima iz drugih stranaka...Nema danas nade za nas obicne ljude, mozemo samo da gledamo i placemo ...

barki

pre 13 godina

Nije se samo Dačić uplašio da će ostati bez fotelje. Danas Drašković u intervjuu za crnogorski list kaže: DOS je svojevremeno imao podršku naroda ali i finansijsku podršku a SNS ima samo podršku naroda ali nema finansijsku (on to zna jer je bio u DOSu). Znači želja i mišljenje naroda je ništa naspram finansijske podrške. Zanimljivo.

bojan

pre 13 godina

A da li se pita narod da li hoce bilo koga od poznatih da vlada njegovom sudbinom? Mozda narod hoce nekog novog, nepoznatog, skolovanog i sposobnog? Mozda narod zeli da nema vladare, i da sam pocne da vlada svojom sudbinom? Zamislite ljudi moji kako bi bilo kada bi mi postali njihovi vladari, pa da mi odlucujemo da li cemo im dati svaki dan, ili svaki treci dan pola hleba i malo soli, dok se smrzavaju u hladnoj i mracnoj tamnici.

22-ogodišnjak

pre 13 godina

Dakle zahuhtava se predizborna kampanja koja će, blago nama, trajati godinu i po. A uveren sam da su ovakve izjave usmerene samo sa ciljem što boljeg izbornog rezultata, a pre toga na što bolji odziv na divnom narodnom skupu koji 'naprednjaci' organizuju u februaru, valjda. A takođe sam uveren i da sledeću vladu čine upravo DS i SNS. Pojeo nas mrak.

kompleksas !!!!

pre 13 godina

(liberal, 10. januar 2011 22:26)
Vidi, vidi, nasao je sledbenik LDP (LopovskoDemokratskePartije) da nam prica o kradjama.. Mozete li mi samo reci gde je vas vajni predsednik stranke stekao ove pare za bahacenje bez i jednog dana radnog staza...??? Da nije nosio gajbe ko jos neki?? Vodja studentskih demonstracija presao direktno iz iscepanih starki i leviski 501 u armanijeva odela i pacoti cipele, pozajmljuju mu jelte prijatelji dzipove da se provoza malko deckic, uz njega uvek obezbedjenje od bar 5 clanova u isto takvim besnim dzipovima, isao covek da igra mice i tablica u Silerovu po zadatku, jelte nesto kao moderni Ilija Cvorovic... Da je ovo samo d od drzave, takav jedan covek koji da ga pitas za zanimanje, odgovor bi bio politicar, odavno bi bio u zatvoru, zajedno za Kolesarom, Janjusevicem, Dinkicem pa i opasnim igracima iz drugih stranaka...Nema danas nade za nas obicne ljude, mozemo samo da gledamo i placemo ...

Maxim

pre 13 godina

Nije tebi Tomo problem da pogaziš reč. Redovno to radiš.
A pošteni i časni su te odavno stavili na stub srama.
Oberučke ćeš prihvatiti koaliciju sa DS-om, a posle ćeš govoriti: "Nikada ja tako nešto nisam izjavio."
Kao i uvek.

22-ogodišnjak

pre 13 godina

Dakle zahuhtava se predizborna kampanja koja će, blago nama, trajati godinu i po. A uveren sam da su ovakve izjave usmerene samo sa ciljem što boljeg izbornog rezultata, a pre toga na što bolji odziv na divnom narodnom skupu koji 'naprednjaci' organizuju u februaru, valjda. A takođe sam uveren i da sledeću vladu čine upravo DS i SNS. Pojeo nas mrak.

Nenad-EU

pre 13 godina

Ma ne brinem se ja za tebe. Kad si mogao tvom vojvodi noz u ledja da zabodes, i sa Veljom kog si nazivao sefom mafije u koaliciju da udjes, nista vise nije iskljuceno. Drugo je pitanje da li ce DS posle svega imati dovoljno glasova da bude neki faktor u formiranju buduce vlade.

barki

pre 13 godina

Nije se samo Dačić uplašio da će ostati bez fotelje. Danas Drašković u intervjuu za crnogorski list kaže: DOS je svojevremeno imao podršku naroda ali i finansijsku podršku a SNS ima samo podršku naroda ali nema finansijsku (on to zna jer je bio u DOSu). Znači želja i mišljenje naroda je ništa naspram finansijske podrške. Zanimljivo.

Marija

pre 13 godina

Muka mi je od ovih na VLASTI! Hocu promene, kakve god samo da budu! Da nestanu sa politicke scene sateliti koji se slepaju uz velike stranke (SPS, LDP, G17-,..) !

Barki

pre 13 godina

Kome ti Tomo govoriš da zapamti? Da bi neko mogao nešto da zapamti mora da ima mozak, a kako ovi svakodnevno lupetaju i pljuju po sebi, ne bih rekao da imaju čime da pamte. Dačić je zaboravio da je bio Miloševićeva "desnica" ruka, pa nam objašnjava da nas svetska kriza i nije tako pogodila jer smo decenijama u krizi. A mi sad trebamo da mu se zahvalimo jer je on tome doprineo. Evo, hvala Dačiću, hvala još jednom što ne osetismo tu krizu.

fotodex

pre 13 godina

To su Dačićevi strahovi jer je svestan da je samo marioneta i u svojoj stranci. DS i SPS je jedna stranka, izjavi nam danas Mrkonjić. On je otišao pravo kod Tadića i ponudio mu ostavku!!! A ovaj mu je pa i ne prihvati. Što znači da je Tadić predsednik i SPSa. Kako ostavku može da podnese predsedniku vlade ili predsedniku stranke, a Tadić nije predsednik vlade, znači da je predsednik SPSa. Razumi ih Tomo, muka im je golema.

bojan

pre 13 godina

A da li se pita narod da li hoce bilo koga od poznatih da vlada njegovom sudbinom? Mozda narod hoce nekog novog, nepoznatog, skolovanog i sposobnog? Mozda narod zeli da nema vladare, i da sam pocne da vlada svojom sudbinom? Zamislite ljudi moji kako bi bilo kada bi mi postali njihovi vladari, pa da mi odlucujemo da li cemo im dati svaki dan, ili svaki treci dan pola hleba i malo soli, dok se smrzavaju u hladnoj i mracnoj tamnici.

srbin

pre 13 godina

pa naravno da ce da servirati ovakve price, ceka nas jos pokusaja podmetanja prljavog vesa, samo treba svi da znaju da nemaju bas svi tako kratko pamcenje...ko normalan moze da veruje dacicu i da ostane slep pred ociglednim skretanjem paznje od kljucnih cinjenica.a one su da narod u srbiji zivi teze i gore nego za vreme ratova!! pa naravno da ce ds u opoziciju i naravno da je i zapad svestan da vise i bolje mogu drugi neki sa nekim novim i manje kompromitovanim ljudima. neka bude za pocetak malo bolje, a bice cim dinkic i tomica odu, jer nama oni na margini vode najznacajnije resore i ne zele da vide ljude koji grcaju!

samo što ja ne vidim takvu osobu

pre 13 godina

To nam kažu ljudi čiji je predsednik stranke bio predsednik Skupštine tri dana.

Svi Vi, trenutni akteri na političkoj sceni ste ispušene muštikle. Nama treba osveženje, neko ko će da donese nadu i ko će svojom intelektualnom snagom, poštenjem, nepodmitljivošću i svojim primerom da preokrene situaciju i da pokrene i probudi stanovništvo ove lepe zemlje.

Srbijanac

pre 13 godina

Poslati "zute" u opoziciju u ovakvom stanju u drzavi, bi bila nagrada za njih. Ne samo u opoziciji vec i odgovornost. U protivnom svaka nova vlast bi u startu izgubila dobijeno poverenje.

Fotodex

pre 13 godina

Ako gospodi ništa ne znači volja naroda, bolja je i dostojanstvena opozicija nego sramna "pozicija". Nezadovoljni narod je uz tebe Tomo.

djuro lastovic

pre 13 godina

Revolucija proleterijata je resenje! Rasterati lopove i uvesti radnicku diktaturu! Ugledati se na Kinu kako privreda treba da se razvija!

Whatever

pre 13 godina

Svi koji su bili za promene i koji ih ponovo traze verovatno nikada nisu znali tacno sta hoce u zivotu.
Dok god se mentalitet Srba ne promeni do tada cete smenjivati vlasti i nadati se da ce vam svaka sledeca resiti probleme, a problemi ce se samo gomilati.
Srbi su poznati po tome da nemaju ni trunku samokritike, da private da koliko vlast ne valja toliko ne valjamo ni mi sami. Malo koja nacija je neobrazovanija, primitivnija i lenja. Niko kao Srbi nema manje ambicija u zivotu. U stvari jedina ambicija je da se obogatimo u relativno kratkom vremenu i bez napora...
Ja nisam glasac DS i stvarno me ne dotice previse (jer ne zivim tamo) ko ce 'sutra' i sa kim formirati vlast u Srbiji, ali sam ubedjen da cete sa svakom sledecom garniturom na vlasti biti iznova razocarani. Svako ima vlast kakvu zasluzuje.

Cika Welja

pre 13 godina

Neka zapamte svi šta sam rekao i neka me stave na stub srama ako posle izbora pogazim reč.
HAHAHA HAHAHA HAHAHAHA!!!
Ja dobre sale nikad' dosta.Ima onih koji pamte sta ste Vi( ne mogu sebi da dozvilim da napisem malo v, nije to iz postovanja prema Vama) i Vama( evo opet) slicni gospodine Tomo pricali. Odavno ste vi na tom stubu.

zlopamtilo

pre 13 godina

Svakako, bas kao sto je 1999. najavljivao povlacenje iz vlade ako NATO cizma stupi na Kosovo pa ipak ostao u njoj ili kao sto je rekao da ce se povuci iz politike posle zadnjeg poraza na predsednickim izborima. Pouzdan tip nema sta. Okrenuo ledja cak i kumu a mi treba da mu verujemo. Meni je ipak najveci hit ona izjava o poblemima sa nogom pred smrt i Djindjicu a sad ce sa DS-om u koaliciju. Slicno je izjavljivao i Bajatovic ("Jedan je vec platio...") pa evo ga sad u zagrljaju sa DS-om. To je pre svega sramota DS-a i Tadicevih "kohabitacionih" nebuloza, a ne ovih likova. Vlada sa SNS-om je vec vidjena i ona obesmisljava toliko ocekivane izbore sto u stvari i jeste cilj zajednickog gazde cije su ove stranke vlasnistvo. Ta sila ne zeli da se bilo sta u Srbiji menja a da li ce narod na sve to ponovo ostati nem videcemo. Ni prema Milosevicu nije postojao ovoliki prezir javnosti kakav je danas prema DS-u. U Nikolicu svakako ne vide alternativu a pitanje je kakav vid manipulacije je zamisljen za nove izbore i vladu. Ovaj put je plebs stvarno besan i gladan i ne znam kako ce gazde uspeti da kontroilisu razularenu masu.

Bucko razmisljam

pre 13 godina

Nikolić je naglasio da ne postoji scenario po kome bi SNS formirao vladu sa demokratama.

ITEKAKO POSTOJI, "deklaracija o pomirenju" onda 3 put cmok, cmok, cmok u "rumene obraze", uostalom ne moram vam ja to objasnjavati, Tadic najbolje zna kako se to RADI !

Miroslav

pre 13 godina

Gospodine Nikoliću ne pitate se vi hoćete li ili nećete u koaliciju sa DS-om (ili bilo kim), ako su tako odlučile službe bezbednosti i tajkuni tako će i biti. Na našu žalost tako danas funkcionišu stvari u Srbiji a što je najgore tome se ne nazire kraj.

kalimero

pre 13 godina

skretanje paznje sa cinjenice da narod zivi katastrofalno samo ce doprineti vecoj kazni na izborima.Srbija ima bolje i moze bolje jer od ovoga nema gore niti je ikada bilo,ni za vreme rata ni za vreme milosevica!nikad gore nije bilo.

Милован Миловановић

pre 13 godina

Зашто му не верујем ни реч? Зато што дела говоре више од речи. А на делу је припрема "велике коалиције" после следећих избора. Живи били, па видели.

Cule

pre 13 godina

Tako je, Tomo! Clanovi SNS nece dozvoliti rezimu da politicki prezivi, to nam je glavni motiv za sve sto radimo. I to zna svako u nasoj stranci. A DS moze samo da se nada koaliciji sa nama - sto se nas tice, pre ce Sunce poceti da se okrece oko Zemlje!

promene

pre 13 godina

prica o koaliciji sa ds je cista glupost.u srbiji je jedino moguca kombinacija jedne od ove dve stranke u kombinaciji sa nekom manjom na vlasti.to je svima normalnima jasno.a kako ce ti mandati izgledati i koliko ce trajati,videcemo.sve ce ici ciklicno to jedini normalan zakljucak.a kazna na izborima sledi za ds,cime ce se i odrediti novi stozer buduce vlasti.ima dosta mladih koji zasluzeno cekaju svoju sansu i da dodju na red konacno.

matori

pre 13 godina

Ni jedna vlast u Srbiji, u zadnjih 50 godina, nije rušena!
Samo se "nova" vlast utapala u staru, uz manje ili više buke i pozorišta, za zabavu naivnog i do besvesti izmanipulisanog naroda.
Ako ne bude PRAVE revolucije, samo će se nastaviti agonija, čerupanje, raspad i "smrt" ovoga što se zove Srbija i za šta mnogi uobražavaju da je nekakava država...

Peđa

pre 13 godina

Samo PRAVA revolucija bez ideoloških primesa i način vođenja zemlje kako to rade Kinezi može spasiti ovo malo što je ostalo od Srbije! LJudi, đavo je odneo šalu!

sasvim obican gradjanin

pre 13 godina

dokle vise da nam skrecu paznju sa onoga sto je kljuc svega,narod u srbiji prezivljava.nikad nije bilo teze nego sad,ni za vreme rata!naravno da ce svi oni koji cine vladajucu politicku garnituru da plate debelo,na sledecim izborima.

Lalo NS

pre 13 godina

Tako su svojevremeno mahali sa tablama "bulevar Ratka Mladica", da bi se godinu dana kasnije Vucic zgrazavao nad teskim zlocinom u Srebrenici, sve pozivajuci na odgovornost pocinitelje tog zlocina. Kad se samo setim Tominih provala tipa "saglasni smo sa DSS-om da Evropa ima alternativu, a da samo Srbija nema alternativu", a francuski ambasador izjavi da je njemu drugu pesmu pevao. Smesni su i jadni. Niko vam vise nista ne veruje, mnogo ste isti. Mislim da je krajnje vreme da se masovno izadje na izbore i da se ponistavaju listici, da najvise bude nevazecih listica, a samim tim i cenzus da bude sto veci.

MUKNAVI

pre 13 godina

Ni pod kojim uslovima ne bi trebao Narod da izadje na izbore ovima u kompletu gradjanima izjelicama koje doveo na vlast ne znajuci sta hoce od njih a sta nece. Oni su za ovih dvadeset godina pokazali ko su, i od kojih su. Ako je i to malo, pa ponovo zavedu Narod, onda nismo mi za bolje nego trazimo da nam ..tudja ruka svrab cese. A to nece moci, oni koji se bave politikom jahace na onima koji naivno misle da od "elite" zavise promene. Kod nas je po pitanju vlasti sve javasluk, oni koji vladaju eskiviraju zakone. Pricaju narodu sta on treba da radi danas jedno, sutra drugo. Bore se protiv sitnih lopova, a iznose u dzakovima pare u inostrane banke. Rasprodaju imovinu i objasnjavaju narodu da je to tranzicija. Ulazu u sebe, svoje, a ostale ubedjuju..bice bolje. Ako za ovih dvadeset godina Narod nije skapirao njihovu tehnologiju ostace bez svoje dece, mladosti, jer oni ce otici tamo gde im ne govore lopovi, lazovi, demagozi i populisti da budu posteni. Radice u drzavama gde je sa tim demagoskim poseljacenim tehnologijama vladanja davno zavrseno, i uokvirenu u vladavinu prava za sve i svakoga podjednako. Zivece u Drzavi u kojoj nece trcati sad za kurtom, sutra za murtom da im napravi put, kanalizaciju u selu ..za njihove pare kojima gradjani koji jezde u vlasti raspolazu ko da su njihove. Ovo kod nas je davno postalo dosadno i mladi, mnogi od njih, smatraju da je odvratno ..zato i odlaze, da se ne prepiru sa roditeljima koji jure po Srbiji sa serpama, lupajuci..da se kurta i murta promeni, pa misle da ce njima biti bolje. Onaj mladi svet koji ostane ovde i pocne vremenom da se bavi politikom, pod takvim uciteljima postaje isti. Zatvorite u politicku ludnicu, Srbiju, dete i...kada ono stasa da se bavi politikom imacete..ludog i izvitopirenog coveka na vlasti sto posto, koga ce kritikovati ..njegovi ucitelji. Mi trazimo Mesiju da stigne Bog zna odakle i resi nase probleme. To ne postoji, kao i deset Bozijih zapovesti..ako nisu u nama nema ih nigde. O njima se samo prica, lakse je, a na delu ..kontra jer se cini kompromis i sebi gleda kroz prste a drugima jok, pa se ubedjujemo i jedan drugoga negiramo recima a ne delima, cinjenicama. Ako se takav dohvati vlasti, smesta poludi od zelje da on ima sve, da drugi njega slusaju, on da im kroji puteve pa kad vidi da mu to ne polazi za rukom..krene silom, driljom i istom metodom koju je kod drugog kritikovao.To su cinjenice koje se uce u skoli, nizim razredima al...kad deca spaze da im se to prica a ucitelji rade kontra, postaju i oni takvi jer ..iver ne pada daleko od klade!

Rade

pre 13 godina

O novim izborima i koalicijama
tek nakon zabrane ucesca partijama ciji koreni poticu od nekakvih zlocinackih organizacija i udruzenja iz 90-ih, jer samo reformisanje i bezanje od proslosti govori o karakteru i cilju takvih ljudi, koji radi neuspele ideologije, prizeljkuju nedovrsenu osvetu nad svojim narodom.

Petar

pre 13 godina

Је л' њега, овог вечно натмуреног патетичара, неко уопште звао, па он сада одбија овакав савез?
А што се тиче:
"I ne znam koliko ću to puta da ponovim. Neka zapamte svi šta sam rekao i neka me stave na stub srama ako posle izbora pogazim reč. "
НЕ БИ МУ БИЛО ПРВИ ПУТ ДА ПОГАЗИ РЕЧ!

Petar

pre 13 godina

Sve partije treba da nestanu sa scene. Treba narod da bojkotuje izbore i po svojim zahtevima postavi odgovorne ljude na vlast. Nema sa ovima nikakve buducnosti svi su se vec pokazali. Krivci moraju biti kaznjeni i oduzeti im imovinu koju su stekli pljackom. Nema tu nikakvog preracunavanja ko ce s kim i kako nego u zatvor bando.

Fotodex

pre 13 godina

Ako gospodi ništa ne znači volja naroda, bolja je i dostojanstvena opozicija nego sramna "pozicija". Nezadovoljni narod je uz tebe Tomo.

kompleksas !!!!

pre 13 godina

(liberal, 10. januar 2011 22:26)
Vidi, vidi, nasao je sledbenik LDP (LopovskoDemokratskePartije) da nam prica o kradjama.. Mozete li mi samo reci gde je vas vajni predsednik stranke stekao ove pare za bahacenje bez i jednog dana radnog staza...??? Da nije nosio gajbe ko jos neki?? Vodja studentskih demonstracija presao direktno iz iscepanih starki i leviski 501 u armanijeva odela i pacoti cipele, pozajmljuju mu jelte prijatelji dzipove da se provoza malko deckic, uz njega uvek obezbedjenje od bar 5 clanova u isto takvim besnim dzipovima, isao covek da igra mice i tablica u Silerovu po zadatku, jelte nesto kao moderni Ilija Cvorovic... Da je ovo samo d od drzave, takav jedan covek koji da ga pitas za zanimanje, odgovor bi bio politicar, odavno bi bio u zatvoru, zajedno za Kolesarom, Janjusevicem, Dinkicem pa i opasnim igracima iz drugih stranaka...Nema danas nade za nas obicne ljude, mozemo samo da gledamo i placemo ...

Marija

pre 13 godina

Muka mi je od ovih na VLASTI! Hocu promene, kakve god samo da budu! Da nestanu sa politicke scene sateliti koji se slepaju uz velike stranke (SPS, LDP, G17-,..) !

Cule

pre 13 godina

Tako je, Tomo! Clanovi SNS nece dozvoliti rezimu da politicki prezivi, to nam je glavni motiv za sve sto radimo. I to zna svako u nasoj stranci. A DS moze samo da se nada koaliciji sa nama - sto se nas tice, pre ce Sunce poceti da se okrece oko Zemlje!

22-ogodišnjak

pre 13 godina

Dakle zahuhtava se predizborna kampanja koja će, blago nama, trajati godinu i po. A uveren sam da su ovakve izjave usmerene samo sa ciljem što boljeg izbornog rezultata, a pre toga na što bolji odziv na divnom narodnom skupu koji 'naprednjaci' organizuju u februaru, valjda. A takođe sam uveren i da sledeću vladu čine upravo DS i SNS. Pojeo nas mrak.

Maxim

pre 13 godina

Nije tebi Tomo problem da pogaziš reč. Redovno to radiš.
A pošteni i časni su te odavno stavili na stub srama.
Oberučke ćeš prihvatiti koaliciju sa DS-om, a posle ćeš govoriti: "Nikada ja tako nešto nisam izjavio."
Kao i uvek.

barki

pre 13 godina

Nije se samo Dačić uplašio da će ostati bez fotelje. Danas Drašković u intervjuu za crnogorski list kaže: DOS je svojevremeno imao podršku naroda ali i finansijsku podršku a SNS ima samo podršku naroda ali nema finansijsku (on to zna jer je bio u DOSu). Znači želja i mišljenje naroda je ništa naspram finansijske podrške. Zanimljivo.

Nenad-EU

pre 13 godina

Ma ne brinem se ja za tebe. Kad si mogao tvom vojvodi noz u ledja da zabodes, i sa Veljom kog si nazivao sefom mafije u koaliciju da udjes, nista vise nije iskljuceno. Drugo je pitanje da li ce DS posle svega imati dovoljno glasova da bude neki faktor u formiranju buduce vlade.

djuro lastovic

pre 13 godina

Revolucija proleterijata je resenje! Rasterati lopove i uvesti radnicku diktaturu! Ugledati se na Kinu kako privreda treba da se razvija!

kalimero

pre 13 godina

skretanje paznje sa cinjenice da narod zivi katastrofalno samo ce doprineti vecoj kazni na izborima.Srbija ima bolje i moze bolje jer od ovoga nema gore niti je ikada bilo,ni za vreme rata ni za vreme milosevica!nikad gore nije bilo.

fotodex

pre 13 godina

To su Dačićevi strahovi jer je svestan da je samo marioneta i u svojoj stranci. DS i SPS je jedna stranka, izjavi nam danas Mrkonjić. On je otišao pravo kod Tadića i ponudio mu ostavku!!! A ovaj mu je pa i ne prihvati. Što znači da je Tadić predsednik i SPSa. Kako ostavku može da podnese predsedniku vlade ili predsedniku stranke, a Tadić nije predsednik vlade, znači da je predsednik SPSa. Razumi ih Tomo, muka im je golema.

samo što ja ne vidim takvu osobu

pre 13 godina

To nam kažu ljudi čiji je predsednik stranke bio predsednik Skupštine tri dana.

Svi Vi, trenutni akteri na političkoj sceni ste ispušene muštikle. Nama treba osveženje, neko ko će da donese nadu i ko će svojom intelektualnom snagom, poštenjem, nepodmitljivošću i svojim primerom da preokrene situaciju i da pokrene i probudi stanovništvo ove lepe zemlje.

Barki

pre 13 godina

Kome ti Tomo govoriš da zapamti? Da bi neko mogao nešto da zapamti mora da ima mozak, a kako ovi svakodnevno lupetaju i pljuju po sebi, ne bih rekao da imaju čime da pamte. Dačić je zaboravio da je bio Miloševićeva "desnica" ruka, pa nam objašnjava da nas svetska kriza i nije tako pogodila jer smo decenijama u krizi. A mi sad trebamo da mu se zahvalimo jer je on tome doprineo. Evo, hvala Dačiću, hvala još jednom što ne osetismo tu krizu.

srbin

pre 13 godina

pa naravno da ce da servirati ovakve price, ceka nas jos pokusaja podmetanja prljavog vesa, samo treba svi da znaju da nemaju bas svi tako kratko pamcenje...ko normalan moze da veruje dacicu i da ostane slep pred ociglednim skretanjem paznje od kljucnih cinjenica.a one su da narod u srbiji zivi teze i gore nego za vreme ratova!! pa naravno da ce ds u opoziciju i naravno da je i zapad svestan da vise i bolje mogu drugi neki sa nekim novim i manje kompromitovanim ljudima. neka bude za pocetak malo bolje, a bice cim dinkic i tomica odu, jer nama oni na margini vode najznacajnije resore i ne zele da vide ljude koji grcaju!

sasvim obican gradjanin

pre 13 godina

dokle vise da nam skrecu paznju sa onoga sto je kljuc svega,narod u srbiji prezivljava.nikad nije bilo teze nego sad,ni za vreme rata!naravno da ce svi oni koji cine vladajucu politicku garnituru da plate debelo,na sledecim izborima.

bojan

pre 13 godina

A da li se pita narod da li hoce bilo koga od poznatih da vlada njegovom sudbinom? Mozda narod hoce nekog novog, nepoznatog, skolovanog i sposobnog? Mozda narod zeli da nema vladare, i da sam pocne da vlada svojom sudbinom? Zamislite ljudi moji kako bi bilo kada bi mi postali njihovi vladari, pa da mi odlucujemo da li cemo im dati svaki dan, ili svaki treci dan pola hleba i malo soli, dok se smrzavaju u hladnoj i mracnoj tamnici.

Srbijanac

pre 13 godina

Poslati "zute" u opoziciju u ovakvom stanju u drzavi, bi bila nagrada za njih. Ne samo u opoziciji vec i odgovornost. U protivnom svaka nova vlast bi u startu izgubila dobijeno poverenje.

zlopamtilo

pre 13 godina

Svakako, bas kao sto je 1999. najavljivao povlacenje iz vlade ako NATO cizma stupi na Kosovo pa ipak ostao u njoj ili kao sto je rekao da ce se povuci iz politike posle zadnjeg poraza na predsednickim izborima. Pouzdan tip nema sta. Okrenuo ledja cak i kumu a mi treba da mu verujemo. Meni je ipak najveci hit ona izjava o poblemima sa nogom pred smrt i Djindjicu a sad ce sa DS-om u koaliciju. Slicno je izjavljivao i Bajatovic ("Jedan je vec platio...") pa evo ga sad u zagrljaju sa DS-om. To je pre svega sramota DS-a i Tadicevih "kohabitacionih" nebuloza, a ne ovih likova. Vlada sa SNS-om je vec vidjena i ona obesmisljava toliko ocekivane izbore sto u stvari i jeste cilj zajednickog gazde cije su ove stranke vlasnistvo. Ta sila ne zeli da se bilo sta u Srbiji menja a da li ce narod na sve to ponovo ostati nem videcemo. Ni prema Milosevicu nije postojao ovoliki prezir javnosti kakav je danas prema DS-u. U Nikolicu svakako ne vide alternativu a pitanje je kakav vid manipulacije je zamisljen za nove izbore i vladu. Ovaj put je plebs stvarno besan i gladan i ne znam kako ce gazde uspeti da kontroilisu razularenu masu.

Cika Welja

pre 13 godina

Neka zapamte svi šta sam rekao i neka me stave na stub srama ako posle izbora pogazim reč.
HAHAHA HAHAHA HAHAHAHA!!!
Ja dobre sale nikad' dosta.Ima onih koji pamte sta ste Vi( ne mogu sebi da dozvilim da napisem malo v, nije to iz postovanja prema Vama) i Vama( evo opet) slicni gospodine Tomo pricali. Odavno ste vi na tom stubu.

Whatever

pre 13 godina

Svi koji su bili za promene i koji ih ponovo traze verovatno nikada nisu znali tacno sta hoce u zivotu.
Dok god se mentalitet Srba ne promeni do tada cete smenjivati vlasti i nadati se da ce vam svaka sledeca resiti probleme, a problemi ce se samo gomilati.
Srbi su poznati po tome da nemaju ni trunku samokritike, da private da koliko vlast ne valja toliko ne valjamo ni mi sami. Malo koja nacija je neobrazovanija, primitivnija i lenja. Niko kao Srbi nema manje ambicija u zivotu. U stvari jedina ambicija je da se obogatimo u relativno kratkom vremenu i bez napora...
Ja nisam glasac DS i stvarno me ne dotice previse (jer ne zivim tamo) ko ce 'sutra' i sa kim formirati vlast u Srbiji, ali sam ubedjen da cete sa svakom sledecom garniturom na vlasti biti iznova razocarani. Svako ima vlast kakvu zasluzuje.

Милован Миловановић

pre 13 godina

Зашто му не верујем ни реч? Зато што дела говоре више од речи. А на делу је припрема "велике коалиције" после следећих избора. Живи били, па видели.

Miroslav

pre 13 godina

Gospodine Nikoliću ne pitate se vi hoćete li ili nećete u koaliciju sa DS-om (ili bilo kim), ako su tako odlučile službe bezbednosti i tajkuni tako će i biti. Na našu žalost tako danas funkcionišu stvari u Srbiji a što je najgore tome se ne nazire kraj.

Bucko razmisljam

pre 13 godina

Nikolić je naglasio da ne postoji scenario po kome bi SNS formirao vladu sa demokratama.

ITEKAKO POSTOJI, "deklaracija o pomirenju" onda 3 put cmok, cmok, cmok u "rumene obraze", uostalom ne moram vam ja to objasnjavati, Tadic najbolje zna kako se to RADI !

Rade

pre 13 godina

O novim izborima i koalicijama
tek nakon zabrane ucesca partijama ciji koreni poticu od nekakvih zlocinackih organizacija i udruzenja iz 90-ih, jer samo reformisanje i bezanje od proslosti govori o karakteru i cilju takvih ljudi, koji radi neuspele ideologije, prizeljkuju nedovrsenu osvetu nad svojim narodom.

matori

pre 13 godina

Ni jedna vlast u Srbiji, u zadnjih 50 godina, nije rušena!
Samo se "nova" vlast utapala u staru, uz manje ili više buke i pozorišta, za zabavu naivnog i do besvesti izmanipulisanog naroda.
Ako ne bude PRAVE revolucije, samo će se nastaviti agonija, čerupanje, raspad i "smrt" ovoga što se zove Srbija i za šta mnogi uobražavaju da je nekakava država...

Peđa

pre 13 godina

Samo PRAVA revolucija bez ideoloških primesa i način vođenja zemlje kako to rade Kinezi može spasiti ovo malo što je ostalo od Srbije! LJudi, đavo je odneo šalu!

MUKNAVI

pre 13 godina

Ni pod kojim uslovima ne bi trebao Narod da izadje na izbore ovima u kompletu gradjanima izjelicama koje doveo na vlast ne znajuci sta hoce od njih a sta nece. Oni su za ovih dvadeset godina pokazali ko su, i od kojih su. Ako je i to malo, pa ponovo zavedu Narod, onda nismo mi za bolje nego trazimo da nam ..tudja ruka svrab cese. A to nece moci, oni koji se bave politikom jahace na onima koji naivno misle da od "elite" zavise promene. Kod nas je po pitanju vlasti sve javasluk, oni koji vladaju eskiviraju zakone. Pricaju narodu sta on treba da radi danas jedno, sutra drugo. Bore se protiv sitnih lopova, a iznose u dzakovima pare u inostrane banke. Rasprodaju imovinu i objasnjavaju narodu da je to tranzicija. Ulazu u sebe, svoje, a ostale ubedjuju..bice bolje. Ako za ovih dvadeset godina Narod nije skapirao njihovu tehnologiju ostace bez svoje dece, mladosti, jer oni ce otici tamo gde im ne govore lopovi, lazovi, demagozi i populisti da budu posteni. Radice u drzavama gde je sa tim demagoskim poseljacenim tehnologijama vladanja davno zavrseno, i uokvirenu u vladavinu prava za sve i svakoga podjednako. Zivece u Drzavi u kojoj nece trcati sad za kurtom, sutra za murtom da im napravi put, kanalizaciju u selu ..za njihove pare kojima gradjani koji jezde u vlasti raspolazu ko da su njihove. Ovo kod nas je davno postalo dosadno i mladi, mnogi od njih, smatraju da je odvratno ..zato i odlaze, da se ne prepiru sa roditeljima koji jure po Srbiji sa serpama, lupajuci..da se kurta i murta promeni, pa misle da ce njima biti bolje. Onaj mladi svet koji ostane ovde i pocne vremenom da se bavi politikom, pod takvim uciteljima postaje isti. Zatvorite u politicku ludnicu, Srbiju, dete i...kada ono stasa da se bavi politikom imacete..ludog i izvitopirenog coveka na vlasti sto posto, koga ce kritikovati ..njegovi ucitelji. Mi trazimo Mesiju da stigne Bog zna odakle i resi nase probleme. To ne postoji, kao i deset Bozijih zapovesti..ako nisu u nama nema ih nigde. O njima se samo prica, lakse je, a na delu ..kontra jer se cini kompromis i sebi gleda kroz prste a drugima jok, pa se ubedjujemo i jedan drugoga negiramo recima a ne delima, cinjenicama. Ako se takav dohvati vlasti, smesta poludi od zelje da on ima sve, da drugi njega slusaju, on da im kroji puteve pa kad vidi da mu to ne polazi za rukom..krene silom, driljom i istom metodom koju je kod drugog kritikovao.To su cinjenice koje se uce u skoli, nizim razredima al...kad deca spaze da im se to prica a ucitelji rade kontra, postaju i oni takvi jer ..iver ne pada daleko od klade!

Petar

pre 13 godina

Sve partije treba da nestanu sa scene. Treba narod da bojkotuje izbore i po svojim zahtevima postavi odgovorne ljude na vlast. Nema sa ovima nikakve buducnosti svi su se vec pokazali. Krivci moraju biti kaznjeni i oduzeti im imovinu koju su stekli pljackom. Nema tu nikakvog preracunavanja ko ce s kim i kako nego u zatvor bando.

promene

pre 13 godina

prica o koaliciji sa ds je cista glupost.u srbiji je jedino moguca kombinacija jedne od ove dve stranke u kombinaciji sa nekom manjom na vlasti.to je svima normalnima jasno.a kako ce ti mandati izgledati i koliko ce trajati,videcemo.sve ce ici ciklicno to jedini normalan zakljucak.a kazna na izborima sledi za ds,cime ce se i odrediti novi stozer buduce vlasti.ima dosta mladih koji zasluzeno cekaju svoju sansu i da dodju na red konacno.

Petar

pre 13 godina

Је л' њега, овог вечно натмуреног патетичара, неко уопште звао, па он сада одбија овакав савез?
А што се тиче:
"I ne znam koliko ću to puta da ponovim. Neka zapamte svi šta sam rekao i neka me stave na stub srama ako posle izbora pogazim reč. "
НЕ БИ МУ БИЛО ПРВИ ПУТ ДА ПОГАЗИ РЕЧ!

Lalo NS

pre 13 godina

Tako su svojevremeno mahali sa tablama "bulevar Ratka Mladica", da bi se godinu dana kasnije Vucic zgrazavao nad teskim zlocinom u Srebrenici, sve pozivajuci na odgovornost pocinitelje tog zlocina. Kad se samo setim Tominih provala tipa "saglasni smo sa DSS-om da Evropa ima alternativu, a da samo Srbija nema alternativu", a francuski ambasador izjavi da je njemu drugu pesmu pevao. Smesni su i jadni. Niko vam vise nista ne veruje, mnogo ste isti. Mislim da je krajnje vreme da se masovno izadje na izbore i da se ponistavaju listici, da najvise bude nevazecih listica, a samim tim i cenzus da bude sto veci.