Opozicija u RS kritikuje Džombića

Banjaluka -- Opozicione stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske nisu podržale izbor Aleksandra Džombića za novog premijera RS, kao ni program rada njegovog kabineta.

Izvor: Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Nesto ne verujem da ce SDS i SNSD ostati dugo u ovom savezu jer po samoj definiciji termina pozicija:opozicija ne noze se biti na jednom nivou vlasti "u braku", a na drugom veciti protivnik je se postavlja pitanje kada SDS nastupa iskreno, a kada ne.
  SNSD I SDS ce se veoma brzo ili razvesti ili integrisati
  (hugenot, 29. decembar 2010 21:25)

  # Link komentara

 2. Simptomaticne su dvije stvari:

  1. SDS unutar entiteta RS nastupa kao opozicija SNSDu, ali kada je cijela BH u pitanju, drugacije se ponasaju tj u koaliciji su pa se postavlja pitanje kada SDS govori istinu a kad ne. Ne vjerujem da ce ovaj 'brak' dugo trajati.
  2. Cinjenica da u novoizabranoj vladi RS sjede i kaznjavani, nimalo ne sluzi na cast predsjedniku SNSD i njegovoj retorici [SNSD je dao 10 od 12 ministara koji sjede u vladi]
  (rsovac, 29. decembar 2010 20:02)

  # Link komentara

 3. Jaca opizicija... Karadzicev SDS.
  (nije nego, 29. decembar 2010 19:35)

  # Link komentara

 4. jao nama sa ovom vladom! 40 godina sam učila djecu, a penzija mi je 170 eura. ni za hjeb i mlijeko nije dovoljno. 200 000 penzionera je ova vlada osudila na umiranje izgladnjavajući ih. Danas nam je predsjednik dobio novog mercedesa od 50o ooo km? Nije mi utjeha što će za sanaderom. Žao mi je ljudi koji umiru u bijedi i neimaštini. Help!
  (nada, 29. decembar 2010 19:02)

  # Link komentara