DS: Beograd predložio kandidate

Beograd -- Beogradski odbor DS odlučio je da za potpredsednike stranke podrži Dragana Đilasa, Dragana Šutanovca, Dušana Petrovića, Bojana Pajtića, kao i Jelenu Trivan.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Da li su to onaj Bojan Pajtić iz Bodrumske afere, Dušan Petrović koji je iz pozadine kreirao reformu pravosudja zbog koje nam se smeje ceo svet, Jelena Trivan koja je namestila svog brata u Ustavni sud kako bi se odbijale žalbe neizabranih sudija, Dragan Šutanovac koji je uništio Srpsku vojsku. Očigledno je da DS namerava da na isti kriminalni način i dalje rukovodi Srbijom i da je pljačka do iznemoglosti. Jedino nemam zamerki u pogledu Dragana Djilasa sem da je zalutao u DS a njegovi kapaciteti kao čoveka i gradjanina Srbije su mnogo veći i ne bi trebao da svoj obraz gubi uz ove persone.
  (Bili, 1. decembar 2010 17:33)

  # Link komentara

 2. Bas me briga za borbu oko fotelja u DS. Zasto ne objavite da je nama u centru grada povecan porez za imovinu 150 odsto, da nam radnje propadaju jer vise ne mozemo da platimo namete. Vi samo sirite famu oko ovih ljudi koji spadaju u najgoru vlast u poslednjih 10 godina. Otkako je pokojni Djindjic nastradao u ovoj zemlji nema politicara koji razume privredu i kako otvoriti nova radna mesta, sve je gore i gore, a mi koji smo malo svog novca i ulozili u biznis kao da nam neko kaze kupite svoje prnje i zatvarajte radnje. Sabirao sam ukupna povecanja raznih taksih i naknada ove godine u nadleznosti grada i Republike. Ukupno su ih povecali za 1345%... nema pameti
  (markovic, 1. decembar 2010 15:15)

  # Link komentara

 3. To mi kažemo: sve moj do mojega!
  (seljak iz grocke, 1. decembar 2010 15:11)

  # Link komentara

 4. Zene se pominju samo u okviru price o mestu koje im je rezervisano, nikome ne pada na pamet da mozda neka od njih moze da otkine mesto pomenutoj gospodi. Vrlo smo patrijarhalno drustvo, kada u DS-u, koja je clanica evropske socijaldemokratske stranke, nijedna zena ne moze da zadobije realan uticaj.
  (marko, nis, 1. decembar 2010 15:05)

  # Link komentara

 5. (бт, 1. decembar 2010 13:04) da ti razjasnim zasto Dusana Petrovica postavljaju. Pa doticni je u upravnom odboru NIS-a, a na taj nacin se lepo puni kasa demokratske stranke. Nije za dzabe on prozvan riznicarem DS-a. Inace je doticni bio najzasluzniji sto je Olivera Basta bila jedno vreme izvrsni direktor NIS Petrola. Da podsetim doticna je uhapsena nedavno jer je firmama u vlasnistvu njenog muza i familije namestala poslove ( javne nabavke, i gluposti koje su se prodavale na pumpama). Ne bi me cudilo da je Dusan Petrovic znao za sve to, pa da je u jednom trenutku pukla ljubav...
  (nije bitno ime, 1. decembar 2010 14:33)

  # Link komentara

 6. Šutanovac, i svi ostali, VOLjNO!!
  (miki, 1. decembar 2010 13:39)

  # Link komentara

 7. Zanimljiv izbor licnosti.
  Gde su bili ovi likovi pre 10 godina, svi da saberu svoj staz u stranci ne bi presli deda Pantelijine godine...
  Sa ovakvom ekipom Zuti ce da otputuju sasvim sigurno.
  (mlekadzija, 1. decembar 2010 13:08)

  # Link komentara

 8. Београдски одбор ДС ипак предлаже Душана Петровића, човека који је доживеo фијаско са директором ЈАТ-а Срђаном Радовановићем, који је на Петровићеву "иницијативу" постављен а Влада га сутра смењује због катастрофалних резултата. Овим потезом ДС шаље поруку бирачима да ће се постављање партијских (а неспособних) људи наставити пуном паром ако им поново укажу поверење. Свака им част и на предлогу и на храбрости.
  (бт, 1. decembar 2010 13:04)

  # Link komentara

 9. Na osnovu ovoga sto se vidi, DS definitivno nema pravog coveka.
  Ja se ipak, potajno nadam da ga ima, ali da za sada jos ne moze da ispliva od svih ovih pozera, vezara....
  (igor, 1. decembar 2010 12:51)

  # Link komentara

 10. Ha, ha koja farsa. Umesto da organizuju poštene izbore za predsednika stranke oni ne smeju to ni da spomenu nego organizuju izbore za potpredsednika. Predsednik je lepo sagradio sebi kult ličnosti i nikome ništa niti objašnjava a kamoli da polaže račune za sveukupnu katastrofu nacije.
  E moji žuti, nema ništa od mog glasa..
  (EK, 1. decembar 2010 10:36)

  # Link komentara

 11. Posto nema promena, radi stednje bolje da se imenuju dozivotno
  (petronije, 1. decembar 2010 09:43)

  # Link komentara

 12. Sve bolji od boljega!
  (fg, 1. decembar 2010 09:19)

  # Link komentara

 13. Slika i prilika potpune propasti jedne mocne,dobro organizovane i pametne stranke.Bar da su pametni i posteni,ali od toga ni traga ni glasa!Pretpostavljam da bi ovakve i "postena"SPC blagosiljala?
  Svesna sam im nije stalo do misljenja gradjana,kao ni legalisti i pozarevackom pokojniku.Ali,nadam se,ni njihova nece do zore,mada sam nekada sa radoscu glasalaza stranku koja je imala viziju i budila nadu. Sad rade sta hoce jer su izmislili demokratiju bez ucesca vox populi!
  ((Vlast)a, 1. decembar 2010 08:56)

  # Link komentara

 14. A kada će CK DS da odlučuje o kandidatima?
  (Milko, 30. novembar 2010 23:56)

  # Link komentara