Rute: Važno uhapsiti Mladića

Beograd -- Novi holandski premijer Mark Rute kaže da srpska vlada treba da učini sve u njenoj moći da haški begunci Ratko Mladić i Goran Hadžić budu nađeni i uhapšeni.

Izvor: Večernje novosti
Pošaljite komentar
 1. U Bankoku je policajac ucio da poradja zenu jer mu je to u praksi jednom trebalo. Kada bi imali takvu policiju, Mladica bi uhapsili za 24 casa.
  (namacka, 31. oktobar 2010 09:46)

  # Link komentara

 2. Bravo, gospodine Rutte! Bravo za Holandiju i holandsku doslednost po pitanju hapsenja ratnih zlocinaca! I ne samo ratnih zlocinaca nego i ostalih ratnih profitera kojih je Srbija puna i prepuna. Hoce Srbija u uniju ali ne daju profiteri. Oni su svuda oko nas. Iz senke upravljaju drzavom i jaci su od nje. U EU bi jedino mogli da pljackaju fondove Unije. Ne dajte im. S postovanjem, gradjanka Srbije.
  (Srbijanka, 30. oktobar 2010 14:17)

  # Link komentara

 3. Postovani gospodine RUTE! Pa DRUG Rasim Ljajic inace GLAVNI I STALNI HVATAC, zatim Vukcevic stalno pricaju da cine S V E!! Verujte im GOSPODINE RUTE. A i nemojte ih opterecivati vikendom!!
  (Dragan Bosnjakovic, 30. oktobar 2010 12:58)

  # Link komentara

 4. Ma da... Samo jos njega da uhapsimo i to je to. Onda ima sve zelje da nam se ostvare.. Pa jos i nagrada!! Blago nama.. Ima da udjemo u Evropu negde oko 2089. godine. Ako ga uhvatimo do tada. Posto je on vecan kao partija i Veliki brat... Koja je ovo prevara i besmisao. Ne znamo, bre, 'de smo suplji a stalno nas teraju da mislimo o Mladicu, farmi, navijacima, homosexualcima, nasem dragom predsedniku itd. Sve je to mnogo bitno, i bitnije... Od toga da crkavamo u blatu. Polako ali sigurno.. Da ne kazem - progresivno.
  (Nenad Stefanović, 30. oktobar 2010 10:06)

  # Link komentara

 5. Ratnim zlocincima je mesto u zatvoru a Srbija ako zeli u Evropu mora da ocisti zemlju od tih bolesnika.
  (istina, 30. oktobar 2010 01:08)

  # Link komentara