Ističe rok za duple funkcije

Beograd -- Funkcionerima koji su se 1. januara 2010. zatekli na više funkcija a do 1. aprila se nisu opredelili koju će nastaviti da obavljaju, danas ističe rok za odluku.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. To nista ne znaci.Istekao ili tekao rok, oni ce nastaviti po svome. Zasto? Zato sto su svi oni,insajderi i znaju koliko je putera na glavi ovih koji bi trebali da ih sankcionisu. I ako bi samo jednu kocku iz piramide bescasca neko izvukao, moglo bi se dogoditi urusenje. e posto za sledecih 50 godina nece doci do urusavanja, spavajte i dalje.psi laju karavan prolazi...
  (jovan, 1. septembar 2010 16:41)

  # Link komentara

 2. Kako ocekivati da taksisti, lekari, advokati postuju zakon, kada zakon ne postuju ni oni koji ga donose. Ova drzava jednostavno niti ume niti hoce da se suprostavi povlascenim kategorijama. Posle prvog protesta taksista svima koji su ucestvovali u blokiranju gradskih saobracajnica oduzeti dozvole, a ako nastave da se bune oduzeti i vozila. Njihove dozvole dati onima prekobrojnima kojima ni odluka utavnog suda nije pomogla da obavljaju posao taksiste. Malim privrednicima namecu mnogbrojne takse, uzimaju pdv pre ostvarenog prihoda i pisu drakonske kazne. Sa druge strane tajkunima dovoljavaju da firme registruju na egzoticnim mestima i samim tim da ne placaju porez, zatim da ne placaju dobavljace dobavljace itd. Sto se same odredbe o duplim funkcijama tice zasto su cekali deset godina da je donesu, pa zatim godinu dana da je primene. Zasto klauzula o sukobu intresa, jednostavno ne moze se na dve javne funkcije kakve god da one bile i tacaka. Isto tako bi trebalo zabraniti sedenje u dva upravna odbora tj upravne odbore u javnim preduzecima izjednaciti sa funkcijama u drzavnoj administraciji.Kada malo bolje razmislim oni se zbog takvih mahinacija i bave politikom, a tajming dolaska na vlast nakon Milosevica je bio idealan da svoju nesposobnos i podloznost korupciji, zamaskiraju alibijem, sta mi jadni mozemo kada je Milosevic sve unistio.
  (Vladan R, 1. septembar 2010 14:07)

  # Link komentara

 3. April je novi Septembar :D
  (SevarlicA, 1. septembar 2010 12:07)

  # Link komentara

 4. Prvog januara se zatekli na dve funkcije, pa onda primali dve plate do 1. aprila, jer zaboga, treba im ni manje ni vise nego tri meseca da razmisljaju. Pa onda od 1. aprila do 1. septembra, to je, da vidimo, jos pet meseci za... sta? Nema veze, sedam meseci duplih plata koje placaju gradjani.
  Da li uopste postoji nacin da nam drzava saopsti koliko je tacno takvih ljudi i koliko su nas kostali, i kostaju i dalje, kojim strankama pripadaju, i, sto je najvaznije od svega, kakvi su im rezultati na tim mestima na kojima su tako uspesno primali plate?

  I naravno, kakve su sankcije za one koji nastave da primaju duple plate i nakon ovog, nemoguceg za opravdati, dugog roka.

  Vise casti imaju mafijasi. Oni bar za novac, na dobrovoljnoj osnovi, prodaju neku konkretnu robu ili usluge. Ovi banditi, takozvani politicari (koji i ne znaju sta je zapravo politika niti ih to nesto posebno zanima) ti sistematski unistavaju zemlju a zauzvrat ti otimaju novac.
  (esb, 1. septembar 2010 11:39)

  # Link komentara

 5. Istekle su im sve funkcije odavno. Oglasi se napaćeni narode!!!
  (kalimero, 1. septembar 2010 09:19)

  # Link komentara

 6. ... iliti, drpaj još danas ako je šta ostalo!
  (ShoOo, 1. septembar 2010 08:57)

  # Link komentara

 7. Da li se neko oko toga uzbuđuje!?
  Da slučajno neki funkcioner sa više funkcija neće na optuženičku klupu??
  U ovoj Srbiji sve je moguće, tako da je članak najmanju ruku duhovit!
  (Vojvodinac, 1. septembar 2010 08:36)

  # Link komentara

 8. Funkcionerima koji su se 1. januara 2010. zatekli na više funkcija a do 1. aprila se nisu opredelili koju će nastaviti da obavljaju, danas ističe rok za odluku.

  Vidi ti kakva farsa: pominje se a 1 april, kao krajni rok opedelenja, a ovo je 1 septembar
  (svasta, 1. septembar 2010 08:32)

  # Link komentara

 9. Jadni funkcioneri. Pored svega sto moraju da rade, tu da citaju i glasaju za neke zakone, i odgovaraju na pitanja dosadnih novinara, i da paze da ih ne uhvate kako voze pijani, sad jos moraju i da traze veze u agenciji za borbu protiv korupcije. I naravno, ko nije dobar sa agencijom...
  (Locke, 1. septembar 2010 08:13)

  # Link komentara