Turske kompanije grade autoput

Turska kompanija Kolin trebalo bi da gradi 65 kilometara autoputa od Beograda do Ljiga, kaže ministarka Verica Kalanović.

Izvor: Večernje novosti
Pošaljite komentar
 1. more, Marko, ne ori drumova...More Turci , ne gaste oranja...!
  (ana, 11. novembar 2010 12:35)

  # Link komentara

 2. Ja znam da je Austrijski "Starbag" dobio ugovor bez tendera sa vladom RS, ali je na kraju sve propalo jer ni jedna banka nije htela da Starbagu da bankarski kredit posto je posao dobijen direktnom nagodbom a ne preko javno objavljenog tendera.
  (kostas, 3. avgust 2010 15:18)

  # Link komentara

 3. gdja. Kalanović ne ide na odmor. Brže bolje mora da potpiše sve ugovore bez tendera, jer kada Srbija dobije status kandidata EU neće to više tako moći. Zli evropljani će tražiti ista prava za sve ponudjače i transparentnost pa neće biti više ugovaranja poslova kao u Gabonu...
  (Marko, 3. avgust 2010 14:38)

  # Link komentara

 4. A jel mogu neki pedalj autoputa da grade nase firme? Pitam onako...
  (rebro, 3. avgust 2010 14:32)

  # Link komentara

 5. Naravno da je autoput za Crnu Goru potreban jer pored tog puta zive srpski drzavljani sa istim infrastrukturnim potrebama i pravima kao i oni koji zive u Beogradu. I molim skeptike - niko ne govori o finansiranju i gradnji putu U Crnoj Gori nego DO Crne Gore!!!

  A ako je neko zainteresovan da ga finansira i izgradi i sa 5% kamate - ja bih odmah pristao.
  (Realni, 3. avgust 2010 13:27)

  # Link komentara

 6. Svima je jasno da je zakon kojim se dozvoljava davanje posla bez tendera donet da bi se turskim firmama dozvolila izgradnja puta do Bara u Crnoj Gori nasim novcem ...
  Tadic i Mrkonjic su pominjali "zajednicki posao dve drzave" i "direktna pogodba sa turskim firmama" ...

  Skoro sve sto je zajednicko sa Crnom Gorom smo mi placali ...
  Njihov lobi u srbiji se trudi na sve nacine da mi (potpuno nepotrebno za nas) izgradimo auto put i prugu (najavljeno je i da ce novac od Telekoma izci za ovo, jer EU ne daje novac za nepotrebne i nebitne projekte).
  (Marko, 3. avgust 2010 12:43)

  # Link komentara

 7. Gospođo Kalanović, da li ste čuli nekad za tender?
  (Predrag, 3. avgust 2010 12:05)

  # Link komentara

 8. A istočna Srbija??? Negotin je slepo crevo, a imamo TRI granična prelaza prema EU u neposrednoj okolini. Putujem od Bgd do Negotina skoro 5 sati, putnički voz je sporiji od belgijskog uskotračnog u 19. veku. Zašto nas toliko ignorišete????
  (goran, 3. avgust 2010 12:01)

  # Link komentara