Hiseni: Kosovo nije presedan

Njujork -- Ministar spoljnih poslova Kosova Skender Hiseni razgovarao je u sedištu UN sa predstavnicima više zemalja od kojih je zatražio da priznaju nezavisnost Kosova.

Izvor: FoNet
Pošaljite komentar
 1. Ipak izgleda da Srbija I Kosovo imaju nesto zajednicko

  Ko da su se dogovorile - da ubace na kriterijumu za ministra spoljnih poslova … da mora da bude jako antipatican I nekarizmatican.

  Obojica mi nekako zrace negativnu energiju.

  Ko da im nesto fali ……. Zlicica vegete mozda !!!
  (Mark, 31. jul 2010 20:06)

  # Link komentara

 2. Ma da, samo kosovo moze da se otcepi i vise niko na svetu. Ovom coveku bi bilo najbolje da pise bajke. Mozda bi na tom polju i postigao neke rezultate.
  (bilo jednom jedno kosovo, 31. jul 2010 10:56)

  # Link komentara

 3. Moze se reci - velika greska u izjavi Hisenija! (samo da je tacno interpretirana) Sa druge strane mogu da razumem zasto je izjavio to, jer ocekuje od drzava koje imaju probleme sa separatistickim teznjama da priznaju Kosovo. Sa ovom izjavom takodje zeli da dobije siru podrsku od ove koju ima.Cisto sumnjam da je ogorcen novim nepriznavanjima i vise ce biti da je konsultovao Amere i Britance! Kada kazem ogorcen mislim na - "Misle da je sve gotovo posle savetodavne odluke suda, ali ipak u realnosti nije tako i nista se ne menja!"
  (Milos, 30. jul 2010 22:22)

  # Link komentara

 4. Po definiciji je svaki poseban slucaj presedan. Moracete da se odlucite - ili niste poseban slucaj ili ste presedan po sili znacenja te reci, treceg nema. A i onako nije vazno. Sila je trentuno na vasoj strani a njena osnovna osobina je da se menja.
  (BeogradjaNIN, 30. jul 2010 21:55)

  # Link komentara

 5. Mislim da je ovo odlican argument za nashu spoljnu politiku, posto gdin Hiseni porucuje da nisu jedinstven slucaj!

  A ko ima da razmishlja neka razmishlja!
  (Djape, 30. jul 2010 21:30)

  # Link komentara

 6. Gospodin Hiseni je naprvio neverovatnu gresku ukoliko je tako nesto izjavio. Ameri se polomise objasnjavajuci kako Kosovo bas jeste presedan i da to ne moze posluziti kao primer ostalim separatistima sirom sveta, a on sada izjavljuje kako Kosovo ipak nije presedan.
  (andra, 30. jul 2010 21:12)

  # Link komentara

 7. Bez uvrede...ali koliko realno vredi to uverenje koje daje Hiseni. Oni koji su Kosovo zauzeli i koji dele pravdu se pitaju, a to nisu ni Albanci, ni Hiseni a ni Srbija. Ali dobro...pretpostavljam da je ovo vise onako za unutrasnju upotrebu ili za pokusaj nekakve afirmacije.
  (aferim, 30. jul 2010 20:47)

  # Link komentara

 8. ma evo slomiše se trčajuci da vas priznaju Španija i Grčka. ma vi ste im toliko bitan faktor zbog koga će da se odreknu i delova svoje teritorije samo vama da ugode !
  (ljnikola, 30. jul 2010 19:34)

  # Link komentara

 9. Jedini narod na planeti koji ima dve drzave i plus se granice.Mogli su odmah da formiraju jednu drzavu,veliku Abaniju.
  (Apsurd, 30. jul 2010 19:29)

  # Link komentara

 10. Izgleda za nase nazovi "zapadne prijatelje" samo Srbija i srpski narod treba da dobiju presedan, svi drugi ne. Zato cemo se i terati jos dugo.
  (preseo presedan, 30. jul 2010 19:20)

  # Link komentara

 11. "Kosovo nije presedan", Juzna Osetija, nije presedan, Abhazija nije presedan.

  Od tolikih silnih "ne presedana", devalvirace termin - do sledeceg "ne presedana".
  (Miki, 30. jul 2010 18:58)

  # Link komentara