"Dnevnik"-VAC bez dogovora

Novi Sad -- Predstavnici "Dnevnik" Holdinga i medijske grupacije VAC nisu u Novom Sadu uspeli da postignu dogovor o rešavanju spornih pitanja, saopšteno iz VAC-a.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Dnevnik se poziva na okvirni ugovor a trazi preciznu sumu od 6 miliona Evra-obligaciono pravo je umetnost a za nemce rade najveci strucnjaci u ovom poslu te da postoji i promil sanse da nemci ovaj spor izgube ti ljudi bi pristali na dogovor.
    Na svim nivoima u drzavnim sluzbama su amateri a posle se cude sto drzava gubi sve sporove pred medjunarodnim Sudovima - kada bi barem odstete placali oni koji su takve kadrove i postavljali na funkcije ne bi bilo problema ali na kraju uvek platimo svi mi a kadrovi nestanu bez traga i bez odgovornosti (Kovacevic, Stelit...).
    Dnevnikova tuzba predstavlja samo naivan medijski pokusaj da se ublazi cinjenica da je najveci nemacki ulagac u ovoj zemlji bio ucenjivan, reketiran i na kraju krajeva opljackan od strane drzavno zasticenih tajkuna. Poruka za radnike Dnevnika: ovi koji u vase ime sada tuze VAC ce nestati bez traga a vi vase pare videti necete a mozda i bez posla ostanete.
    (Pravnik, 30. jun 2010 10:47)

    # Link komentara