"Putevi" odbacuju navode "Geoputa"

Beograd -- “Putevi Srbije” su demantovali navode Milice Trifković, direktorke “Geoputa” o izboru izvođača projekata za koridor 10 i autoput Južni Jadran.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Sve u svemu moćna DRŽAVNA mafija. Da svi ti naši moćni stručnjaci, pa zato imamo sve najbolje u svetu. Prvo politika pa onda dvoprstaški stručnjaci (oni koji su pri rođenju odmah digli dva prsta pa ih više ne spuštaju), a političari NAŠI "sposobni" sve znaju hodaju po nebu ali ne gledaju na dole već gore. Dakle ono što oni urade to niko ne sme da dovodi u pitanje. Količina stručnjaka ne znači i kvalitet osim kod nas, zato nam je i ovako.
  (zokio, 1. maj 2010 22:00)

  # Link komentara

 2. Cena ne sme biti jedini kriterijum kod izrade projekata od nacionalnog značaja. Koliko nas je puta do sada ušteda od par stotina hiljada evra na izradi projekta koštala dodatnih troškova u toku gradnje zbog nestručno urađenih projekata???

  Na sajtu Geoputa može se proveriti da imaju samo jednu osobu sa licencom za projektovanje puteva, kao i to da su im projekti benzinskih pumpi najveći domet, dok firme koje su dibile te poslove imaju stotine zaposlenih - inženjere, doktore nauka... i višedecenijsku tradiciju u izradi projektne dokumentacije u zemlji i širom sveta.

  Stoga ovo što gospođa radi zaista ne liči ni na šta drugo nego na pritisak poluinformacijama kako bi ostvarila lične interese.
  (Marija, 1. maj 2010 00:25)

  # Link komentara

 3. Borba za posao je veoma surova.Cesto se dogadja ,da oni,koji ne dobiju posao vrse pritisak na komisiju na razne nacine, a za zbog toga ne budu kaznjeni.A onda optuzuju sve koji im smetaju da ostvare svoje namere. I to se plasira u medijima .Citaoci ne moraju da znaju Zakon o javnim nabavkama, ali novinari koji prenose ovakve tekstove trebalo bi da poznaju zakon.Drobnjaka napada Mrkonjic,pa Djilas i Dinkic pa sada gospodja iz Geoputa,ko god nije necim zadovoljan,odmah opali po Drobnjaku,bez obzira da li kriv,mada bi i on imao sta da kaze.A on radi i cuti, e takvi nam ne trebaju ,jer ovo je vreme lajavaca.
  (RZ, 1. maj 2010 00:02)

  # Link komentara