Zakon o katastru u Skupštini

Beograd -- Poslanici Skupštine Srbije nastavili su sednicu načelnim razmatranjem predloženih izmena i dopuna Zakona o državnom premeru i katastru.

Izvor: Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Postupak legalizacije je okrenut naopačke. Zašto prvo niste doneli preciznu i jedinstvenu / za celu Srbiju / regulativu sa svim poznatim parametrima pa da građanima bude sve jasno. Ovako ih samo zbunjujete i naplaćujete kako ko stigne. Vrlo nekorektno.
  (Vojislav, 10. mart 2010 13:54)

  # Link komentara

 2. Većina Službi Republičkog geodetskog zavoda je štrajkovala više od mesec dana a na kraju su svi primili plate kao da su radili puno radno vreme, a sada ih treba nagraditi tako što će biti izuzeti od smanjenja birokratije,
  a novac od kredita Svetske banke su potrošili na kupovinu nameštaja i automobila!!!!
  (Srdjan, 10. mart 2010 13:03)

  # Link komentara

 3. Katastar bar u mom gradu ne radi nista,kad su pre mesec dana strajkovali nije se ni primetilo,a to je zato sto se tamo zaposljavaju po partijskoj i rodbinskoj osnovi a ne po strucnosti. Dokaz da nista ne rade su privatnici kod kojih sve zavrsavas za dan a u drzavnom katastru reba da ih molis nedelju dana da izadju na teren a posle odradjenog posla mora da se ide u kafanu ili sve iznova.Moje misljenje je da posle odradjene legalizacije tu instituciju treba raspustiti ili ih pustiti da se finansiraju od svog rada a ne na teret naroda.
  (svice, 10. mart 2010 12:50)

  # Link komentara