Protestna nota Srbiji nije stav BiH

Banja Luka -- Protestna nota koju je Ambasadi Srbije u BiH uputila pomoćnica šefa diplomatije BiH povodom Ejupa Ganića, nije zvanični stav Ministarstva spoljnih poslova BiH.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. tamo protestne note u ime Ministarstva salje ko se prvi uhvati olovke i papira... cccc, kakva drzava, zar za toliko godina svi ti Visoki predstavnici nisu uspeli da ih nauce elementarnim stvarima?
  (Pera Detlic, 4. mart 2010 11:58)

  # Link komentara

 2. Nije mi jasno sta je problem u tome da se hapse OPTUZENI za ratne zlocine? Ako Ganic nije kriv bice oslobodjen a ako je kriv onda treba da odgovara jer ako nase "drage" komsije nisu znali ali i ubijanje Srba je kaznjivo delo. Ova reakcija iz Sarajeva samo pokazuje da Bosnjaci misle da je cela BiH u njihovom vlasnistvu i da samo oni imaju tapiju na BiH i da samo oni odredjuju ko je ratni zlocinac a ko je heroj i sta je istina o ratu u BiH. Zbog cega bi Srbi iz RS pristajali na centralizovanu BiH kada je ocigledno da to ne bi bila nikakva gradjanska drzava nego jedna nacionalisticka, pro-bosnjacka drzava u kojoj bi Srbi ali i Hrvati samo trebali da cute i da budu dezurni krivci? Srbi treba da prihvate institucije drzave koja svim sredstvima brani optuzenike za ratne zlocine?
  (milo, 4. mart 2010 10:12)

  # Link komentara

 3. A da je uhapsen neko iz RS-a onda bi svi pricali kako je to super!! Ne sme se zaboraviti Srebrenica itd.
  Izgleda da se i Sarajevo ne sme zaboraviti. Ni kao zrtva a ni kao pocinilac.
  (dejan-minhen, 4. mart 2010 07:21)

  # Link komentara

 4. Ana Trisic Babic je jedna od Dodikovih politicarki koja sistematski radi na blokiranju funkcionisanja drzavnih struktura BiH. Sve da bi se na kraju moglo "argumentovati" kako BiH ne funkcionise. Ko hoce da vidi, vidjece bez problema o cemu se radi. Ko nece da vidi, dzaba objasnjavati.

  A ova "zamjenica" se oglasava samo kada treba praviti skandal. Nisam jos ni jednu konstruktivnu izjavu od nje cuo.
  (IvanBiH, 4. mart 2010 01:17)

  # Link komentara

 5. Potresli smo se zbog njihove "note" !
  (Marko, 4. mart 2010 00:32)

  # Link komentara

 6. Ova Bosna je sprdnja od drzave!
  (ex Bosanac, 3. mart 2010 23:49)

  # Link komentara