CG nije sigurna kuća za kriminalce

Podgorica -- Problem korupcije i organizovanog kriminala nije izražen više u Crnoj Gori nego u zemljama okruženja, kaže crnogorska ministarka Gordana Đurović.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Postoji jasna zamena teza u javnim istupanjima, koja se oslanja na uverenje da intelektualne sposobnosti gradjana nisu na nivou da tu manipulaciju osete. Treba postaviti jedno najobičnije pitanje, svi ti koji se spominju kao "zaštićeni" u Crnoj Gori, jesu li osudjeni pred našim sudovima. Ako nisu, zašto nisu, ako se postupci vode i po deset godina. Jesu li osudjeni Cane, Terzić, Maka, Delić, Džajić..., i mnogi drugi, i na osnovu čega se očekuje njihovo zakonito izručenje?
  (Pevac, 1. mart 2010 11:34)

  # Link komentara

 2. Obicna jeftina demagogija. Subotic, Terzic, Saric, Radulovic, i jos mnogi drugi... Sta vam je vise potrebno kao dokaz? Odnos prema kriminalu ce vam doci glave i svesce vam drzavu na Kolumbijsku provinciju.
  (Vlada, 28. februar 2010 23:50)

  # Link komentara

 3. Pa taman posla da jeste... Nije, bas kao sto nisu ni Srbija ni BiH... Jedino sto se malo stanje na terenu razlikuje od toga, pa vecina najokorelijih krimosa trckara na toj tromedji. No necemo dozvoliti da nam cinjenice pokvare nasu fantazmagoricnu teoriju.
  (Aleksandar, 28. februar 2010 23:24)

  # Link komentara

 4. U pravu ste "ministarko", CG nije sigurna kuca, vec sigurna zemlja za kriminalce.
  (alex, 28. februar 2010 22:31)

  # Link komentara

 5. Nije, nije...Zato svi kriminalci prvo beže u CG, prijave se policiji da ih ne diraju, a onda šetaju gradom!
  (zekan, 28. februar 2010 21:18)

  # Link komentara

 6. Da li zaista mislite da vam neko veruje?
  (z, 28. februar 2010 20:55)

  # Link komentara