Ministar tuži Medojevića

Podgorica -- Crnogorski ministar Milutin Simović tužiće Nebojšu Medojevića zbog njegovih izjava u kojima ga je optužio za povezanost sa Darkom Šarićem.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Možda je Medojevićev problem što vlast "ne dokazuje" njegove tvrdnje, a on uporno želi da skrene pažnju države i društva na to što govori. Mada, postoji i jedna nedoumica, šira medjunarodna zajednica nema primedbi težine Medojevićevih, a njegove tvrdnje se poklapaju samo sa optužbama iz Srbije, Hrvatske i Italije. A iste optužbe, iz istih krugova, bez optuživanja iz medjunarodne zajednice, su dolazila i u vreme premijera Đinđića. Da li je Medojević u pravu, ili se radi o zakulisnim interesima nekih faktora u ove tri države, još je nejasno. Ali je sigurno da je ponovo ugroženo neko kriminalno ponašanje. I ponovo suviše dugo traju optužbe, a isitna je da ili kriminal nekoga ugrožava, ili je nečiji kriminal ugrožen.
  (008, 1. mart 2010 16:45)

  # Link komentara

 2. Ma nee, Medojevic gresi.
  Ni jedan politicar nije povezan sa Saricem, samo sa njegovim novcem.
  (lala, 1. mart 2010 11:42)

  # Link komentara

 3. E neka ga tuži. Postoje slobode i prava, ali neka ponašanja su prešla sve granice društveno prihvatljivog. Pod maskom slobode reči i slobode medija, pojedinci su se strahovito izdigli iznad državnih organa i iznad same države. A država je zanišljena kao organ društvene zajednice koji bi imao zajedničku meru pravde, dostupnu svim članicama društvene zajednice. Biti iznad države znači odredjivati meru pravde u društvenoj zajednici, a to. ne retko, rade poslanici, mediji, političari... Ako država nije država, treba utvrditi novu, na neki demokratski način, a ne samoproglašenjem.
  (Radoš, 1. mart 2010 11:27)

  # Link komentara

 4. Onaj ko ima dobre sanse na sudu je upravo ministar Simovic jer je on pred novinarima pokazao pasos sa pecatima koji dokazuju da se u vrijeme "susreta" za koji ga je oklevetao Medojevic, nalazio u Beogradu. A Medojevic nek razmisli drugi put moze li se stalno bez dokaza "udarati" po ljudima, pa makar oni bili i ministri.
  (Mrki, 28. februar 2010 20:13)

  # Link komentara

 5. Mislim da Medojevic ima dobre sanse na sudu, jer se gospodin ministar pozvao na povredu casti i ugleda, a vrlo je lako dokazati da ne poseduje ni jedno, ni drugo! Tako da g.Medojevic nije imao sta da povredi! To bi bio slucaj da je pravna drzava u pitanju, e sad kada vidimo kako se tuzilastvo ponelo prema Darku i njegovim pajtosima, mozda g. Medojevic bude optuzen!
  (sasa jokic, 28. februar 2010 18:32)

  # Link komentara

 6. Ovom povredio cast i ugled a njihov predsednik vlade kaze da je on cist covek dok se ne dokaze da je bas "on" taj koji je svercovao kokain.
  Kako je ovo zabavno pratiti, k'o neka spanska serija.
  (Svedok, 28. februar 2010 18:01)

  # Link komentara