Dačić: Ganić je bio uhapšen

Vrnjačka Banja, Banja Luka -- Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić potvrdio je da je bivši član Predsedništva Bosne i Hercegovine Ejup Ganić u petak bio uhapšen u Londonu.

Izvor: Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Nista ga ne kontam. Sta to znaci bio je uhapsen?
  Jel' to znaci da je njegova zasluga sto je uhapsen, ali ga je neko pustio?
  Ne znam jel' treba da se radujem ili da placem?
  (lala, 1. mart 2010 11:26)

  # Link komentara

 2. Jedina stvar koja mi je fascinantnija i odvratnija od poricanja da su Dobrovoljačka i Tuzlanska kolona bili klasični ratni zločini su poricanja Srebrenice, ubijanja Sarajeva i "čišćenja" Podrinja. U stvari, lista je poduža, ali mnogi Bošnjaci ne shvataju da poricanjem samo devalviraju svoje (u ratu najveće) žrtve.
  (nbp, 1. mart 2010 09:12)

  # Link komentara

 3. ma pustite vi dacica i vukcevica sto pricaju oni samo mlate praznu slamu,samo da kazem da i ako se uhapsi ganic,ne moze zakonski da se preda srbiji jer on je drzavljanin bih,isto tako nemoze gradjanin srbije biti isporucen bih zakon ne dozvoljava,dacic i kriminalci okupljeni oko njega traze da se ganic odmah uhapsi,a koliko svijet a pogotovo bih trazi da se uhapsi mladic pa ga beograd ne hapsi vec 15 god i pod zastitom je tajkuna,kada budete uhapsili mladica onda pricajte o drugima,ovo je samo zamajavanje gradjana od poskupljenja struje,svaki put kada treba nesto da se poskupi oni nadju neku temu da zamaju gradjane srbije,e pa ako unutar srbije gradjani ne vide mi iz dijaspore vidimo sta se desava,samo kad bi neko od politicara dosao gde smo mi i bili duze vremena i da posmatraju sta se radi kod nas bi se dohvatili za glavu i rekli bi zar mi ovako smo radili,ovo je zalost i propast za srbiju.
  (adje, 1. mart 2010 00:59)

  # Link komentara

 4. Da li je moguce da niko od Bosnjaka nije pocinio nikakav zlocin? Da li su stvarno svi oni zrtve agresije na celu sa Harisom? Ima li ijedan Bosnjak da je makar nehotice naudio nekome? I ako ima, ko je taj Harise?
  (Damir, 28. februar 2010 22:43)

  # Link komentara

 5. Ko ovde laze, tj. ko skuplja jeftine poene?
  A ovo:
  "Potcrtavamo da je Interpol BiH dobio zvanično obavještenje iz Velike Britanije da ne postoji bilo kakva potjernica protiv dr Ganića. S obzirom na sve ove činjenice, još jednom ozbiljno upozoravamo srbijanske zvaničnike da se suzdrže od svih manipulacija u vezi sa ovim slučajem", istaknuto je u saopćenju iz Silajdžićeva kabineta.
  (samo pitam, 28. februar 2010 22:34)

  # Link komentara

 6. Nema ta poternica dovoljnu spec. tezinu... da ga trazi neka druga drzava, davno bi bio urucen.
  (Bane, 28. februar 2010 20:29)

  # Link komentara

 7. Ne mogu se pohvaliti da shvatam je li bio bas uhapsen ili samo zadrzan dok se neke stvari nisu razjasnile.
  Jer, kao pravnik sa polozenim pravosudnim ispitom, znam da je razlika strahovito velika - ogromna!
  (advokat, 28. februar 2010 18:53)

  # Link komentara

 8. Ako Dacic ceka na Ganica kao sto ceka na Miru i Marka, za kojima isto tako postoje raspisane Interpol poternice, nacekace se !!
  (neko, 28. februar 2010 17:17)

  # Link komentara