De Kermabon dolazi u Beograd

Beograd -- Šef misije Euleks Iv de Kermabon posetiće 2. i 3. marta Beograd, saopštila je portparolka Euleksa Karin Limdal.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Monsieur Yves De Kermabon , jeste posrednik izmedju dva partnera za razgovore i to nije nikakvo mesanje u poslove Kosova, jer da bi doslo do razgovora izmedju dva partnera, potrebno je da ti isti imaju manje ili vise isti nivo ! Danas Kosovski rukovodioci nemaju partnera u Srbiji sa kojima bi mogli razgovarati direknim putem, dakle, treba jedna treca strana, bilo to Slovenacki predsednik,EU ili M. De Kermabon, koja ce "pripremiti" sastanak predstavnika dveju drzava! Ja se nadam da do toga dodje u sto skorije vreme! Albin Kurti je veoma inteligentan i zna kada treba da pokrece manifestacije nezadovoljstva masa protiv bilo koga na Kosovo, bez obzira da li su to Medjunarodne institucije ili Kosovske vlasti !
  (Agim68, 26. februar 2010 14:37)

  # Link komentara

 2. Zar Albanci sa KiM stalno ne ponavljaju da sa Srbijom moze da se pregovara jedino kao dve suverene drzave.Sta je sad ovo?Zar severno Kosovo nije unutrasnja stvar vlasti u Pristini i sta je sad ovaj razgovor sa Srbijom?zar nije ovo mesanje Beograda u unutrasnje stvari Kosova?Sad bi Arben Kurti trebao da predvodi Samoopredeljenje na proteste protiv Euleksa.Umesto toga Albanci ce svu svoju bes i bespomocnost sto nemogu da ignorisu Beograd da iskzuju negativnim preporukama.Neprocenljivo jer time se ne moze pobeci od surove istine po njih da se Srbija ipak pita i odlucuje o Kosovu!
  (Nenad,Skopje, 26. februar 2010 00:59)

  # Link komentara

 3. Zao mi je od Euleksa i od Kosovske vlasti sto pokusaju da na sever dovede red i zakon. Pitam se samo kako ima jos neko snage da misli na red i zakon na to mesto gde je i bog ruke digao.
  Imam utisak da Kosovska vlada podrzava Kosovske Srbe vise nego sama Srbija, a i mora podrzavati posto su Kosovski Gradjani, kao sto su i Albanci.
  Pa onda sasvim normalno i tacka.
  (kleo, 26. februar 2010 00:38)

  # Link komentara

 4. Dobro dosao gospodine Kermabon! Svaka, vasa, pomoc u ovoj nasoj beznadeznoj zalutalosti, i izlazak iz ovog lavirinta, koji smo sami stvorili, je dobro dosla. Obican covek zna na cemu smo, kad je rec o Kosovu. Nasim politicarima treba to sugerisati i objasniti, zbog mira u vlastitoj kuci: da svaka prica ima svoj kraj, i da je bilo-jednom-jedno-Kosovo...
  (Taib, 25. februar 2010 20:19)

  # Link komentara