Utorak, 23.02.2010.

08:13

Pretres kuće Mladićevog sina

Policija je završila pretres porodične kuće Ratka Mladića na Banovom Brdu, tokom koga je zaplenila više pokretnih stvari i 14 hiljada evra.

Izvor: B92

Pretres kuæe Mladiæevog sina IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

94 Komentari

Sortiraj po:

Vojvođanin

pre 14 godina

Nekada su "ĐENERALI" stali i osvetleli obraz nacije koju predstavljaju, a onda su došli Lorens od Srebrenice i
Skladištar od Vukovara.
Stidite se jataci.

nesa.pa.

pre 14 godina

Ovo stvarno vise nema smisla.Igraju se vec godinama macke i misa praveci samo predstavu za javnost.Niti postoji namera drzave da njega uhvati niti njemu pada na pamet da se preda. Narod ceka da se igra konacno zavrsi jer je umoran od budalastina.

(Ratko)vic (Pali)voje

pre 14 godina

Vlada ima strah od Ratka, i tako ce biti i sa sledecom. U modernoj srpskoj psihologiji se ova vrsta straha naziva Ratkofobija, i ona nam se svima o glavu obija.

Aleksandar

pre 14 godina

Imao sam prilike da sluzbeno kontaktiram doticnog "heroja" i kamo lepe srece da se pojavi pred kamerama tribunala pa da narod vidi kako je on jedna ogranicena i nadobudna osoba koja je toliko zaljubljena u sebe i da je u stanju da sve zgazi pred sobom ukoliko mu se neko suprostavi. Takvog negativnog lika nisam sreo u zivotu.

Marko

pre 14 godina

Pa dobro "JUNACINO" jeli te malo sramota? Prijatelje ti hapse, provode u zatvoru po 6 meseci, prisluskuju sve koje si u zivotu upoznao, otimaju pare tvojima i drugima i Boga pitaj sta sve ne... A mi zbog tebe kao da smo gubavi, niko nas nece. Ponasas se kao devojcica sa kikicama, a ne kao general. Izadji na Terazije ako si makar musko i reci: "Evo me! Za svoj narod idem u Hag, da njemu bude bolje!". Ako imas jos i malo dostojanstva "heroju". Tako bi te jos mozda neko i cenio.

RUSOSKEPTIK

pre 14 godina

70.000 evra, kako vas nije sramota!!!

Ovde narod gladan, bolnice, škole, potpuno opustošene, a Mladićev sin drži ovoliki novac u kući! Da je takav Srbin, pre bi dao te pare za izgradnju puteva, bolnica,...

Dosta bre više, u Haag i to na doživotnu! Da više nikada i nikome ne padne na pamet da učini takve monstruozne zločine kakve ih je R. Mladić učinio. Tada je bio "junak" kada je imao celu vojsku i podršku Miloševića, a ipak se vremenom pokazalo da su ovakvi sitni ljudi velike kukavice!!!

bezimena

pre 14 godina

Čudno je da ratne zločince, osudjene i one koji to još nisu, jer se kriju, ne kači ni jedan zakon kojim bi im bila oduzeta enormna imovina, ili bar deo, koju su "stekli" kako!? Sramoteći svoju državu?

Posle II Sv.rata takvi, zločonci i ratni profiteri, su proglašavani narodnim neprijateljima, gubili su gradjanska prava i ČAST a oduzimana im je, u težim slučajevimam i imovina. Sada shvatam da je to bilo potpuno opravdano i ispravno, šteta što takav zakon više nemamo!

Julius

pre 14 godina

Povodom danasnjeg pretresa u kuci Ratka Mladica u Beogradu, u akcionom timu koji je "traga" za haskim beguncem, kazu da i nisu trazili Mladica!
U to ne sumnjamo. Jer jos nema politicke volje ni spremnosti za njegovo hapsenje. Istrazni organi ovom prilikom su oduzeli nekoliko videokaseta, CD-a, rokovnike iz 1991.godine, i izvesnu sumu novca u evrima. Kao da je to prvi puta da pretresaju tu kucu!
A kazu merili su dimenzije kuce, dpovrsinu i debljinu zidova, kao da su majstori koji nameravaju da renoviraju kucu, ili moleri koji ce da farbaju zidove!
I posle svega ocekuju pozitivan izvestaj Haskog tuzioca, kao da Srbija u potpunosti saradjuje sa Tribunalom. Ja bih rekao da vise saradjuje sa Mladicem, nego sa Tribunalom. I nije cudo, jer Mladica podrzava ogromna vecina u Srbiji, kao i glavne institucije: SANU i SPC.
Pored ovakve istrage, Mladic moze biti miran i spokojan, jer ne postoji namera za njegovo hapsenje i izrucenje.

Nada

pre 14 godina

Eee, moji Beogradjani. Vi, po starom, sve isto,bla,bla,bla i na kraju veliko NISTA. Pa ne u Srbiji, nego na najatraktivnijim mjestima, u Beogradu, RATNI ZLOCINCI, imaju kuce, stanove, poslovne prostore i vi i dalje mirno to gledate i samo piskarate. (Ratko Mladic, Biljana Plavsic i treba jos i sami da provjerite, ko jos, pa cete biti iznenadjeni) Vi, rodjeni Beogradjani, zivite sa mamama i tatama i kada ste ozenjeni, neki odu u penziju i nikada ne dobiju stan, a "heroji" koji pobiju i pokolju neduzne civile, samo tako, za KES,kuca, stan i poslovni prostor i sve sto uz to ide, i naravno strasno veliki broj, onih koji se ne slazu da se trebaju hapsiti ti njihovi "heroji". UZAS od sludjenog naroda i posebno vase Vlade, koju ste sami birali i kao, ne mozete da ih se rijesite. Te kuce poznatih vam "heroja" i ratnih profitera (Milorad Dodik), su nase, NAS IZBJEGLICA koje su oni na "fin" nacin rastjerali kojekuda, a oni sto nisu na vrijeme otisli su pobijeni i onda naravno ONI imaju za sebe i svoje najblize kuce i sve ostalo i povrh svega KES u stranoj valuti, a vi i dalje glumite da ih hvatate,hahahaha.Za vas sve tamo (ja sam daleko jer su me protjerali) vazi ona stara: DOSLO VRIJEME DA PAMETAN ZASUTI, BUDALA PROGOVORI, A FUKARA SE OBOGATI. Samo furajte kako ste naucili i nemojte ni slucajno paliti svjetlo. Bolje je cijeli zivot, zivjeti u mraku i KUKATI, nego nesto konkretno uraditi. Zbogom pameti.

Bane

pre 14 godina

On se verovatno maskirao u neku babu i prodaje poljoprivredne proizvode na nekoj pijaci u Beogradu, kao što je i njegov bivši vrhovni komadant bio maskiran u dr Dabića.

aleksa

pre 14 godina

Pa koji put se to već pretresa jedna te ista kuća? Usput samo jedno pitanje, a odakle njemu kuća u Beogradu. Verovatno mu je to očevina. Prodao tata dva duluma pa mu kupio. Odavno govorim da su mnogo su vredniji bosanski dulumi nego srbijanska ari, kvadrati, jutra, lanci i hektari.

Zmaj

pre 14 godina

Ove akcije su smesne i pateticno istovremeno. Pozvali novinare i javili im da ce tad i tad pretresati kucu Mladicevog sina da ispadne kao da pokusavaju da ga uhvate. Nemaju pametnija posla...

DANKO

pre 14 godina

Jeste li mu javili da izadje iz kuce pre nego sto je policija usla? Pa nemojte da udjete tamo a on da bude u kuci, sta cete onda. I jos nesto: Ja nemam ni stan (ni u Bosni ni u Srbiji a u BG da i ne govorimo) a kamoli kucu!

nismo ni sumnjali

pre 14 godina

Direktor Vojno-bezbednosne agencije Sveto Kovač kaže da cilj pretresa kuće Ratka Mladića nije hapšenje tog haškog optuženika.

zekan

pre 14 godina

Redovne aktivnosti brisanja prašine, zalivanje cveća, provetravanje...A možda će i da renoviraju kuću, jer čujem da uzimaju mere.

Ivan

pre 14 godina

Samo nas vi zaluđujte ovakvim glupostima i praznim pričama, a za to vreme u pozadini dižite cene telefonske pretplate na 458 i kablovske televizije na 820 dinara mesečno.
Revolucija BRE!

Aster Blistok

pre 14 godina

Pa dobro, koga vi zezate sa ovakvim saopstenjima?
je li trebalo da prodje desetak (i kusur) godina da mu pokucate na vrata kuce u Bg? I sto onda? Zar je iko normalan mislio da ce te ga zateci u kuci, u pidjami ili sto ja znam kako? Ako ova akcija sluzi ikome, onda je to za vas da, kao, opravdate trosenje para koje su vam namenjene budzetom.
A Mladica, kao, niste nasli, e pa, nista onda - sada mozete spavati narednih desetak godina. Vi niste nista drugo nego nesposobni foliranti koji su (ne za dugo!!!!)na vlasti. UAAAAAAA!

usko

pre 14 godina

U SAD, kada ima nalog policija (obicno savezna FBI) trazi nekoga svakih sat-dva tako da se onome koga traze, na taj nacin, da do znanja da ce to raditi i 20 puta dnevno dok se trszeni ne preda ako mu je stalo do porodice. A drzava ima pare. Poznat je primer coveka ciju kucu su pretresali 80 puta u 5 dana. Familija preselila cak u drugu saveznu drzavu, ali i tu je FBI nastavio sa pretresima. Na kraju je coveku dosadilo da mu maltretiraju porodicu i predao se.
Napominjem da su svi pretresi bili veoma korektni i provedeni strogo po zakonu.
Zamislite da vam neko pretrese kucu u 8 navece, odu u 10, ali eto ih ponovo u ponoc. I sve tako. I sve leglno

kome trebaju zlocinci

pre 14 godina

Nezna covek dali da se smeje ili place?! I ko ovo sada treba da proguta? Banana drzava, moze joj se, sto bolji polozaj - tim manja odgovornost za receno, ucinjeno, neucinjeno... Uzas! Politicari, vi ne znate koliko mi pomazete da ne patim za Srbijom (u Nemackoj sam), jer za ovako, sredjenom, drzavom NIKO ne moza da pati! Zalim samo VAS koji MORATE tu da zivite, narocito ako ste izvan Beograda!

Džontra Volta

pre 14 godina

A u pozadini ode struja, telefon, grejanje, kablovska dok se narod zanima sa pricom o Mladicu, sad ce po obrascu da ispliva i neka afera, itako prodje zivot u banana Srbiji

dabic

pre 14 godina

Ma 100% spava, ne smeju da ga probude. Cekaju da ustane, doruckuje, popije kafu pa da ga vode ako hoce da se preda, ako nece opet da ga traze....

s tim rolaj

pre 14 godina

Ova potraga je besmislena. Ako Mladić nije kod svoje kuće - neće ga tamo ni naći. Ako jeste - nema smisla da ga tamo teatralno uhapse jer bi se postavilo pitanje šta su do sada radili dok je Mladić sve vreme bio kod kuće.

al` se lako troši tuđe!

pre 14 godina

...
Mene mnogo više zanima koliko svaki put košta ta vaša redovna akcija,koja se plaća iz džepa nas,poreskih obveznika!

GuC

pre 14 godina

LEPO KAŽE TUŽILAC:"deo redovnih aktivnosti Akcionog tima usmerenih na nalaženje i presecanje finansijskih tokova".
Šta se uopšte obazirete, cirkus je ponovo u našem gradu...

MUKNAVI

pre 14 godina

Ko i svake godine,pocinju prolecno , jesenje aktivnosti.. specijalnog dela nase policije, ganjaju Ratka... slicni su prosvetarima, al kontra, oni strajkuju.. cudo vec nisu poceli...

kužiš stari moj

pre 14 godina

da je neki studoš zapalio smotuljak marice, odmah bi ga pronašli, al ratnog zločinca ipak malo teže...najprije ga sakriju, a onda ga ti isti idu fol tražiti.

Pipi

pre 14 godina

Kako vi nas zamlacujete, pa to je strasno! Covek ima kucu u Beogradu!!! Hapsi to i oduzimaj imovinu... oduzeste mi pola mog dragocenog zivota. Ja sam taoc u sopstvenoj zemlji. A trazite da vam se placa porez.. a nista ne radite da bi ste ga zaradili. SRAMOTA! Ova vest koliko je dobra u stvari je samo marketinski trik da mi gradjani mislimo kako vi zaista nesto radite po tom pitanju. Sokirana sam cinjenicom da covek ima kucu u sred Beograda. Nije vazno na koga se vodi jer ni taj neko ne moze da dokaze poreklo te imovine. E, da hoce da se pojave neke nove snage da nam vec jednom svane. Ovako nemam vise za koga ni da glasam na izborima. Nema cestitog coveka sa vizijom. E, Srbijo, jadna li si.

Ivan

pre 14 godina

Bar ovim novinarima ispred nije dosadno. Taman im super radni dan, greje Sunce napolju, čist vazduh na B.Brdu, pijuckaju kaficu, još da bazen radi mogli bi posle i na osveženje,...

zoran

pre 14 godina

Nemojte da ste na kraj srca.
To mu policija redovno provetrava kucu.

To je bitno u ovo vreme gripa,jer rece gospodin Kon da ce nas grip desetkovati.

Gde kod se okrenes komedija."Vesela" smo mi neka drzava.

kurir misa

pre 14 godina

kucerina u beogradu ovog "heroja" obrnuto je proporcionalna "velicini" njegovih podviga van srbije...ko je tu lud i dokle ce ga stititi?

senka

pre 14 godina

Ma ljudi moji, ovo je sve farsa radi nečeg drugog, a čega vrlo brzo ćemo saznati. Kada treba da se donesu neke važne odluke za zemlju, skrene pažnja sa drastičnih poskupljenja ili afera kojima je ova vlada sklona, onda nam se ponudi potraga za Mladićem. Čisto zabave radi....

KG

pre 14 godina

Pa ljudi ovo je za plakanje :(. Pravi policajci - traze begunca u njegovoj rodjenoj kuci(posle 15godina)? I jos se hvale time?

jadni oni a i drzava koja ih placa da ne rade svoj posao.

Vojvodjanin

pre 14 godina

Smesno!!!pa ni amateri ne rade ovako!Ovo je samo marketing!!!
Za sta mi poreski obveznici vas placamo!Nemozete da uhapsite jednog coveka 10 godina.Smesna nam je policija!!!

Zane Griff

pre 14 godina

Situacija u zemlji u kojoj je politika polarizovana zavisi od jednog oficira koji nije gradjanin te zemlje!
Oficir koji se skriva toliko godina i dovodi u opasnost civilno stanovnistvo nema vojnicku cast!
I oni koji ga slepo prate i skrivaju nisu nista bolji od njega!
Isti slucaj je i na Kosovu sa vladikama, tako da je narod totalno sludjen.
Ne vidi se suma od drveta!

inside tip

pre 14 godina

Ustanem i ovakva vest me doceka za dobro jutro! Nista lepse kad se covek dobro nasmeje ujuto!!! Samo, posle ostaje neki gorak ukus onako u ustima, nekako... Neprijatan...

Бодин Ракић

pre 14 godina

Аутор извештаја помиње "објекте који се воде на име Младићевог сина". Тим поводом неколико поитања: Да ли бегунца и бегунчеву породицу бекство и потерница штите од обавезе полагања рачуна о пореклу евентуално незаконито стечене имовине? Или је ауторитет бившег ратника са генералским звездицама на рамену код нас довољна заштита од било какве сумње у моралне вредности и незаконита пословања, чак и у случајевима осумњичених за најтеже злочине? Како то да су бројни утицајни учесници у "југословенским ратовима" из крвопролића изашли са знатном материјалном добити и - као да надлежнима ни на памет не пада да то истраже?!

kobac

pre 14 godina

Tako se i Legija krio po kuci... a mozda kuca ima tajno skroviste? a mozda je u dimnjaku ili iza vrata? Najbolje bi bilo da je srusite, da biste bili sigurni da nije tamo.

I spy

pre 14 godina

Prvo na sve strane se priča kako je inteligentan, dakle nije glupan koji bi došao kući u momentu kada je najtraženiji begunac na planeti...
Drugo, dobro je što mu ameri ne snimaju gajbu sa satelita 24h-365d...
A i inače kao nema obaveštajaca non-stop po diplomatskom naselju...
Mogao je neprimećeno da uđe samo ako se dobrovoljno gepekovao pa direktno u garažu...ili je možda prokopao tunel od Žarkova do svog podruma...
S M E J U R I J A!!!
Stvarno nam ova vlast vređa inteligenciju...
Blamiraju nas pred svetom...

Tasa

pre 14 godina

Prošli put su naručivali picu u poluvremenu, baš me zanima šta će danas da ručkaju kad se umore od traženja.
To milicijo, hapsi milicijo!

antikomunista

pre 14 godina

I da li ce danas, kada se zavrsi jos jedna krajnje neuspesna akcija krajnje neuspesnih i smesnih pripadnika smesne policije i kojih vec snaga, na TV izaci predsednik Srbije i objasniti narodu ovu farsu i reci koji je razlog zasto policija Republike Srbije i on, kao vrhovni komandant i covek bez koga nista ne moze i za koga se sve u ovoj zemlji radi, ne zele da privedu Ratka Mladica?

Strasno je uvredljivo to sto se on na sve strane izvinjava za sve i svasta, a kad dodje kuci dozvoljava ili mozda stoji idejno iza ovakvih farsi.

E moj predsednice, nagledasmo se "Boljeg zivota".

nee

pre 14 godina

Kako se nisu ranije setili ove oprobane varijante...Kad nekoga trazite odete na njegov kucni prag i pokucate na vrata. Otvori vam neko od familije i kaze jeste ili nije tu. Pitam se pitam sta li je sin Darko odgovorio??? Mozda je u sumi...

Sokole, javi se

pre 14 godina

Ja verujem da ne mogu da ga uhvate. Jedino je pitanje zbog čega ne mogu. Opak igrač je bio taj Mladić. Mada ostaje nejasno zbog čega je školovani oficir razoružavao i zarobljavao te nesretnike oko Srebrenice, pa ih posle vodio vezane na streljanje, bez suda. A ostaje u sećanju da je naredio Arkanu i njegovoj gardi, kada su bili najjači, da u roku osam sati, do poslednjeg, napuste teritoriju BiH, i da je Arkan, iako se protivio i tražio zaštitu, to, pognute glave izvršio. Moglo se Mladiću mnogo šta, kao što mu se može da već petnaest godina vuče za nos i nas i medjunarodnu zajednicu.

zorica

pre 14 godina

Tradicionalno obelezavanje 12.Marta
U jednom tabloidu glupa hajka na Cedu. U drugom glupa hajka na Zivkovica, u ostalima lazna opsada Lorensa od Srebrenice.

Ipak.... mozda svrati kuci po penziju. malo se snega jos zadrzalo pa moze carsafima da se skriva.

Ratko

pre 14 godina

Danas u Hagu pocinje medjunarodna konferencija o nasledju Haskog tribunala , a teme ce biti i sudjenja za ratne zlocine pred nacionalnim sudovima,razvoj kapaciteta nacionalnih pravosudja za ta sudjenja i buducnost nasledja.Medju brojnim ucesnicima i nasi.Samo pitam da li to ima neke veze sa ovom "opseznom akcijom"!? Pitam se, pitam...

zoran

pre 14 godina

Ma dajde... nismo deca!

Zavirite u neki manastir da junačina nije među "bratijom"???

Japanski generali su posle poraza u II Ratu masovno sami sebi presudjivali.
Ovoga vija policija po rupama, k'o da je neki džeparoš.
To heroj?
Jadni su oni koji takve smatraju herojima.

Dragan

pre 14 godina

Sprdaju li se ovo oni sa nama ? Traze ga u njegovoj kuci? Najzesce bi bilo da ga tamo nadju.Onda bi rekli evo 10 godina ga svuda trazili a nismo znali da je u njegovoj kuci.

zoran

pre 14 godina

Ma dajde... nismo deca!

Zavirite u neki manastir da junačina nije među "bratijom"???

Japanski generali su posle poraza u II Ratu masovno sami sebi presudjivali.
Ovoga vija policija po rupama, k'o da je neki džeparoš.
To heroj?
Jadni su oni koji takve smatraju herojima.

Dragan

pre 14 godina

Sprdaju li se ovo oni sa nama ? Traze ga u njegovoj kuci? Najzesce bi bilo da ga tamo nadju.Onda bi rekli evo 10 godina ga svuda trazili a nismo znali da je u njegovoj kuci.

Ratko

pre 14 godina

Danas u Hagu pocinje medjunarodna konferencija o nasledju Haskog tribunala , a teme ce biti i sudjenja za ratne zlocine pred nacionalnim sudovima,razvoj kapaciteta nacionalnih pravosudja za ta sudjenja i buducnost nasledja.Medju brojnim ucesnicima i nasi.Samo pitam da li to ima neke veze sa ovom "opseznom akcijom"!? Pitam se, pitam...

I spy

pre 14 godina

Prvo na sve strane se priča kako je inteligentan, dakle nije glupan koji bi došao kući u momentu kada je najtraženiji begunac na planeti...
Drugo, dobro je što mu ameri ne snimaju gajbu sa satelita 24h-365d...
A i inače kao nema obaveštajaca non-stop po diplomatskom naselju...
Mogao je neprimećeno da uđe samo ako se dobrovoljno gepekovao pa direktno u garažu...ili je možda prokopao tunel od Žarkova do svog podruma...
S M E J U R I J A!!!
Stvarno nam ova vlast vređa inteligenciju...
Blamiraju nas pred svetom...

nee

pre 14 godina

Kako se nisu ranije setili ove oprobane varijante...Kad nekoga trazite odete na njegov kucni prag i pokucate na vrata. Otvori vam neko od familije i kaze jeste ili nije tu. Pitam se pitam sta li je sin Darko odgovorio??? Mozda je u sumi...

Zane Griff

pre 14 godina

Situacija u zemlji u kojoj je politika polarizovana zavisi od jednog oficira koji nije gradjanin te zemlje!
Oficir koji se skriva toliko godina i dovodi u opasnost civilno stanovnistvo nema vojnicku cast!
I oni koji ga slepo prate i skrivaju nisu nista bolji od njega!
Isti slucaj je i na Kosovu sa vladikama, tako da je narod totalno sludjen.
Ne vidi se suma od drveta!

antikomunista

pre 14 godina

I da li ce danas, kada se zavrsi jos jedna krajnje neuspesna akcija krajnje neuspesnih i smesnih pripadnika smesne policije i kojih vec snaga, na TV izaci predsednik Srbije i objasniti narodu ovu farsu i reci koji je razlog zasto policija Republike Srbije i on, kao vrhovni komandant i covek bez koga nista ne moze i za koga se sve u ovoj zemlji radi, ne zele da privedu Ratka Mladica?

Strasno je uvredljivo to sto se on na sve strane izvinjava za sve i svasta, a kad dodje kuci dozvoljava ili mozda stoji idejno iza ovakvih farsi.

E moj predsednice, nagledasmo se "Boljeg zivota".

Бодин Ракић

pre 14 godina

Аутор извештаја помиње "објекте који се воде на име Младићевог сина". Тим поводом неколико поитања: Да ли бегунца и бегунчеву породицу бекство и потерница штите од обавезе полагања рачуна о пореклу евентуално незаконито стечене имовине? Или је ауторитет бившег ратника са генералским звездицама на рамену код нас довољна заштита од било какве сумње у моралне вредности и незаконита пословања, чак и у случајевима осумњичених за најтеже злочине? Како то да су бројни утицајни учесници у "југословенским ратовима" из крвопролића изашли са знатном материјалном добити и - као да надлежнима ни на памет не пада да то истраже?!

kurir misa

pre 14 godina

kucerina u beogradu ovog "heroja" obrnuto je proporcionalna "velicini" njegovih podviga van srbije...ko je tu lud i dokle ce ga stititi?

Ivan

pre 14 godina

Samo nas vi zaluđujte ovakvim glupostima i praznim pričama, a za to vreme u pozadini dižite cene telefonske pretplate na 458 i kablovske televizije na 820 dinara mesečno.
Revolucija BRE!

usko

pre 14 godina

U SAD, kada ima nalog policija (obicno savezna FBI) trazi nekoga svakih sat-dva tako da se onome koga traze, na taj nacin, da do znanja da ce to raditi i 20 puta dnevno dok se trszeni ne preda ako mu je stalo do porodice. A drzava ima pare. Poznat je primer coveka ciju kucu su pretresali 80 puta u 5 dana. Familija preselila cak u drugu saveznu drzavu, ali i tu je FBI nastavio sa pretresima. Na kraju je coveku dosadilo da mu maltretiraju porodicu i predao se.
Napominjem da su svi pretresi bili veoma korektni i provedeni strogo po zakonu.
Zamislite da vam neko pretrese kucu u 8 navece, odu u 10, ali eto ih ponovo u ponoc. I sve tako. I sve leglno

Pipi

pre 14 godina

Kako vi nas zamlacujete, pa to je strasno! Covek ima kucu u Beogradu!!! Hapsi to i oduzimaj imovinu... oduzeste mi pola mog dragocenog zivota. Ja sam taoc u sopstvenoj zemlji. A trazite da vam se placa porez.. a nista ne radite da bi ste ga zaradili. SRAMOTA! Ova vest koliko je dobra u stvari je samo marketinski trik da mi gradjani mislimo kako vi zaista nesto radite po tom pitanju. Sokirana sam cinjenicom da covek ima kucu u sred Beograda. Nije vazno na koga se vodi jer ni taj neko ne moze da dokaze poreklo te imovine. E, da hoce da se pojave neke nove snage da nam vec jednom svane. Ovako nemam vise za koga ni da glasam na izborima. Nema cestitog coveka sa vizijom. E, Srbijo, jadna li si.

kobac

pre 14 godina

Tako se i Legija krio po kuci... a mozda kuca ima tajno skroviste? a mozda je u dimnjaku ili iza vrata? Najbolje bi bilo da je srusite, da biste bili sigurni da nije tamo.

Džontra Volta

pre 14 godina

A u pozadini ode struja, telefon, grejanje, kablovska dok se narod zanima sa pricom o Mladicu, sad ce po obrascu da ispliva i neka afera, itako prodje zivot u banana Srbiji

Sokole, javi se

pre 14 godina

Ja verujem da ne mogu da ga uhvate. Jedino je pitanje zbog čega ne mogu. Opak igrač je bio taj Mladić. Mada ostaje nejasno zbog čega je školovani oficir razoružavao i zarobljavao te nesretnike oko Srebrenice, pa ih posle vodio vezane na streljanje, bez suda. A ostaje u sećanju da je naredio Arkanu i njegovoj gardi, kada su bili najjači, da u roku osam sati, do poslednjeg, napuste teritoriju BiH, i da je Arkan, iako se protivio i tražio zaštitu, to, pognute glave izvršio. Moglo se Mladiću mnogo šta, kao što mu se može da već petnaest godina vuče za nos i nas i medjunarodnu zajednicu.

KG

pre 14 godina

Pa ljudi ovo je za plakanje :(. Pravi policajci - traze begunca u njegovoj rodjenoj kuci(posle 15godina)? I jos se hvale time?

jadni oni a i drzava koja ih placa da ne rade svoj posao.

Marko

pre 14 godina

Pa dobro "JUNACINO" jeli te malo sramota? Prijatelje ti hapse, provode u zatvoru po 6 meseci, prisluskuju sve koje si u zivotu upoznao, otimaju pare tvojima i drugima i Boga pitaj sta sve ne... A mi zbog tebe kao da smo gubavi, niko nas nece. Ponasas se kao devojcica sa kikicama, a ne kao general. Izadji na Terazije ako si makar musko i reci: "Evo me! Za svoj narod idem u Hag, da njemu bude bolje!". Ako imas jos i malo dostojanstva "heroju". Tako bi te jos mozda neko i cenio.

senka

pre 14 godina

Ma ljudi moji, ovo je sve farsa radi nečeg drugog, a čega vrlo brzo ćemo saznati. Kada treba da se donesu neke važne odluke za zemlju, skrene pažnja sa drastičnih poskupljenja ili afera kojima je ova vlada sklona, onda nam se ponudi potraga za Mladićem. Čisto zabave radi....

Vojvodjanin

pre 14 godina

Smesno!!!pa ni amateri ne rade ovako!Ovo je samo marketing!!!
Za sta mi poreski obveznici vas placamo!Nemozete da uhapsite jednog coveka 10 godina.Smesna nam je policija!!!

Tasa

pre 14 godina

Prošli put su naručivali picu u poluvremenu, baš me zanima šta će danas da ručkaju kad se umore od traženja.
To milicijo, hapsi milicijo!

RUSOSKEPTIK

pre 14 godina

70.000 evra, kako vas nije sramota!!!

Ovde narod gladan, bolnice, škole, potpuno opustošene, a Mladićev sin drži ovoliki novac u kući! Da je takav Srbin, pre bi dao te pare za izgradnju puteva, bolnica,...

Dosta bre više, u Haag i to na doživotnu! Da više nikada i nikome ne padne na pamet da učini takve monstruozne zločine kakve ih je R. Mladić učinio. Tada je bio "junak" kada je imao celu vojsku i podršku Miloševića, a ipak se vremenom pokazalo da su ovakvi sitni ljudi velike kukavice!!!

inside tip

pre 14 godina

Ustanem i ovakva vest me doceka za dobro jutro! Nista lepse kad se covek dobro nasmeje ujuto!!! Samo, posle ostaje neki gorak ukus onako u ustima, nekako... Neprijatan...

Nada

pre 14 godina

Eee, moji Beogradjani. Vi, po starom, sve isto,bla,bla,bla i na kraju veliko NISTA. Pa ne u Srbiji, nego na najatraktivnijim mjestima, u Beogradu, RATNI ZLOCINCI, imaju kuce, stanove, poslovne prostore i vi i dalje mirno to gledate i samo piskarate. (Ratko Mladic, Biljana Plavsic i treba jos i sami da provjerite, ko jos, pa cete biti iznenadjeni) Vi, rodjeni Beogradjani, zivite sa mamama i tatama i kada ste ozenjeni, neki odu u penziju i nikada ne dobiju stan, a "heroji" koji pobiju i pokolju neduzne civile, samo tako, za KES,kuca, stan i poslovni prostor i sve sto uz to ide, i naravno strasno veliki broj, onih koji se ne slazu da se trebaju hapsiti ti njihovi "heroji". UZAS od sludjenog naroda i posebno vase Vlade, koju ste sami birali i kao, ne mozete da ih se rijesite. Te kuce poznatih vam "heroja" i ratnih profitera (Milorad Dodik), su nase, NAS IZBJEGLICA koje su oni na "fin" nacin rastjerali kojekuda, a oni sto nisu na vrijeme otisli su pobijeni i onda naravno ONI imaju za sebe i svoje najblize kuce i sve ostalo i povrh svega KES u stranoj valuti, a vi i dalje glumite da ih hvatate,hahahaha.Za vas sve tamo (ja sam daleko jer su me protjerali) vazi ona stara: DOSLO VRIJEME DA PAMETAN ZASUTI, BUDALA PROGOVORI, A FUKARA SE OBOGATI. Samo furajte kako ste naucili i nemojte ni slucajno paliti svjetlo. Bolje je cijeli zivot, zivjeti u mraku i KUKATI, nego nesto konkretno uraditi. Zbogom pameti.

kome trebaju zlocinci

pre 14 godina

Nezna covek dali da se smeje ili place?! I ko ovo sada treba da proguta? Banana drzava, moze joj se, sto bolji polozaj - tim manja odgovornost za receno, ucinjeno, neucinjeno... Uzas! Politicari, vi ne znate koliko mi pomazete da ne patim za Srbijom (u Nemackoj sam), jer za ovako, sredjenom, drzavom NIKO ne moza da pati! Zalim samo VAS koji MORATE tu da zivite, narocito ako ste izvan Beograda!

dabic

pre 14 godina

Ma 100% spava, ne smeju da ga probude. Cekaju da ustane, doruckuje, popije kafu pa da ga vode ako hoce da se preda, ako nece opet da ga traze....

zorica

pre 14 godina

Tradicionalno obelezavanje 12.Marta
U jednom tabloidu glupa hajka na Cedu. U drugom glupa hajka na Zivkovica, u ostalima lazna opsada Lorensa od Srebrenice.

Ipak.... mozda svrati kuci po penziju. malo se snega jos zadrzalo pa moze carsafima da se skriva.

Aleksandar

pre 14 godina

Imao sam prilike da sluzbeno kontaktiram doticnog "heroja" i kamo lepe srece da se pojavi pred kamerama tribunala pa da narod vidi kako je on jedna ogranicena i nadobudna osoba koja je toliko zaljubljena u sebe i da je u stanju da sve zgazi pred sobom ukoliko mu se neko suprostavi. Takvog negativnog lika nisam sreo u zivotu.

Ivan

pre 14 godina

Bar ovim novinarima ispred nije dosadno. Taman im super radni dan, greje Sunce napolju, čist vazduh na B.Brdu, pijuckaju kaficu, još da bazen radi mogli bi posle i na osveženje,...

zoran

pre 14 godina

Nemojte da ste na kraj srca.
To mu policija redovno provetrava kucu.

To je bitno u ovo vreme gripa,jer rece gospodin Kon da ce nas grip desetkovati.

Gde kod se okrenes komedija."Vesela" smo mi neka drzava.

kužiš stari moj

pre 14 godina

da je neki studoš zapalio smotuljak marice, odmah bi ga pronašli, al ratnog zločinca ipak malo teže...najprije ga sakriju, a onda ga ti isti idu fol tražiti.

nismo ni sumnjali

pre 14 godina

Direktor Vojno-bezbednosne agencije Sveto Kovač kaže da cilj pretresa kuće Ratka Mladića nije hapšenje tog haškog optuženika.

zekan

pre 14 godina

Redovne aktivnosti brisanja prašine, zalivanje cveća, provetravanje...A možda će i da renoviraju kuću, jer čujem da uzimaju mere.

al` se lako troši tuđe!

pre 14 godina

...
Mene mnogo više zanima koliko svaki put košta ta vaša redovna akcija,koja se plaća iz džepa nas,poreskih obveznika!

DANKO

pre 14 godina

Jeste li mu javili da izadje iz kuce pre nego sto je policija usla? Pa nemojte da udjete tamo a on da bude u kuci, sta cete onda. I jos nesto: Ja nemam ni stan (ni u Bosni ni u Srbiji a u BG da i ne govorimo) a kamoli kucu!

Aster Blistok

pre 14 godina

Pa dobro, koga vi zezate sa ovakvim saopstenjima?
je li trebalo da prodje desetak (i kusur) godina da mu pokucate na vrata kuce u Bg? I sto onda? Zar je iko normalan mislio da ce te ga zateci u kuci, u pidjami ili sto ja znam kako? Ako ova akcija sluzi ikome, onda je to za vas da, kao, opravdate trosenje para koje su vam namenjene budzetom.
A Mladica, kao, niste nasli, e pa, nista onda - sada mozete spavati narednih desetak godina. Vi niste nista drugo nego nesposobni foliranti koji su (ne za dugo!!!!)na vlasti. UAAAAAAA!

Bane

pre 14 godina

On se verovatno maskirao u neku babu i prodaje poljoprivredne proizvode na nekoj pijaci u Beogradu, kao što je i njegov bivši vrhovni komadant bio maskiran u dr Dabića.

aleksa

pre 14 godina

Pa koji put se to već pretresa jedna te ista kuća? Usput samo jedno pitanje, a odakle njemu kuća u Beogradu. Verovatno mu je to očevina. Prodao tata dva duluma pa mu kupio. Odavno govorim da su mnogo su vredniji bosanski dulumi nego srbijanska ari, kvadrati, jutra, lanci i hektari.

GuC

pre 14 godina

LEPO KAŽE TUŽILAC:"deo redovnih aktivnosti Akcionog tima usmerenih na nalaženje i presecanje finansijskih tokova".
Šta se uopšte obazirete, cirkus je ponovo u našem gradu...

Vojvođanin

pre 14 godina

Nekada su "ĐENERALI" stali i osvetleli obraz nacije koju predstavljaju, a onda su došli Lorens od Srebrenice i
Skladištar od Vukovara.
Stidite se jataci.

Julius

pre 14 godina

Povodom danasnjeg pretresa u kuci Ratka Mladica u Beogradu, u akcionom timu koji je "traga" za haskim beguncem, kazu da i nisu trazili Mladica!
U to ne sumnjamo. Jer jos nema politicke volje ni spremnosti za njegovo hapsenje. Istrazni organi ovom prilikom su oduzeli nekoliko videokaseta, CD-a, rokovnike iz 1991.godine, i izvesnu sumu novca u evrima. Kao da je to prvi puta da pretresaju tu kucu!
A kazu merili su dimenzije kuce, dpovrsinu i debljinu zidova, kao da su majstori koji nameravaju da renoviraju kucu, ili moleri koji ce da farbaju zidove!
I posle svega ocekuju pozitivan izvestaj Haskog tuzioca, kao da Srbija u potpunosti saradjuje sa Tribunalom. Ja bih rekao da vise saradjuje sa Mladicem, nego sa Tribunalom. I nije cudo, jer Mladica podrzava ogromna vecina u Srbiji, kao i glavne institucije: SANU i SPC.
Pored ovakve istrage, Mladic moze biti miran i spokojan, jer ne postoji namera za njegovo hapsenje i izrucenje.

Zmaj

pre 14 godina

Ove akcije su smesne i pateticno istovremeno. Pozvali novinare i javili im da ce tad i tad pretresati kucu Mladicevog sina da ispadne kao da pokusavaju da ga uhvate. Nemaju pametnija posla...

s tim rolaj

pre 14 godina

Ova potraga je besmislena. Ako Mladić nije kod svoje kuće - neće ga tamo ni naći. Ako jeste - nema smisla da ga tamo teatralno uhapse jer bi se postavilo pitanje šta su do sada radili dok je Mladić sve vreme bio kod kuće.

nesa.pa.

pre 14 godina

Ovo stvarno vise nema smisla.Igraju se vec godinama macke i misa praveci samo predstavu za javnost.Niti postoji namera drzave da njega uhvati niti njemu pada na pamet da se preda. Narod ceka da se igra konacno zavrsi jer je umoran od budalastina.

bezimena

pre 14 godina

Čudno je da ratne zločince, osudjene i one koji to još nisu, jer se kriju, ne kači ni jedan zakon kojim bi im bila oduzeta enormna imovina, ili bar deo, koju su "stekli" kako!? Sramoteći svoju državu?

Posle II Sv.rata takvi, zločonci i ratni profiteri, su proglašavani narodnim neprijateljima, gubili su gradjanska prava i ČAST a oduzimana im je, u težim slučajevimam i imovina. Sada shvatam da je to bilo potpuno opravdano i ispravno, šteta što takav zakon više nemamo!

MUKNAVI

pre 14 godina

Ko i svake godine,pocinju prolecno , jesenje aktivnosti.. specijalnog dela nase policije, ganjaju Ratka... slicni su prosvetarima, al kontra, oni strajkuju.. cudo vec nisu poceli...

(Ratko)vic (Pali)voje

pre 14 godina

Vlada ima strah od Ratka, i tako ce biti i sa sledecom. U modernoj srpskoj psihologiji se ova vrsta straha naziva Ratkofobija, i ona nam se svima o glavu obija.

zoran

pre 14 godina

Ma dajde... nismo deca!

Zavirite u neki manastir da junačina nije među "bratijom"???

Japanski generali su posle poraza u II Ratu masovno sami sebi presudjivali.
Ovoga vija policija po rupama, k'o da je neki džeparoš.
To heroj?
Jadni su oni koji takve smatraju herojima.

RUSOSKEPTIK

pre 14 godina

70.000 evra, kako vas nije sramota!!!

Ovde narod gladan, bolnice, škole, potpuno opustošene, a Mladićev sin drži ovoliki novac u kući! Da je takav Srbin, pre bi dao te pare za izgradnju puteva, bolnica,...

Dosta bre više, u Haag i to na doživotnu! Da više nikada i nikome ne padne na pamet da učini takve monstruozne zločine kakve ih je R. Mladić učinio. Tada je bio "junak" kada je imao celu vojsku i podršku Miloševića, a ipak se vremenom pokazalo da su ovakvi sitni ljudi velike kukavice!!!

kurir misa

pre 14 godina

kucerina u beogradu ovog "heroja" obrnuto je proporcionalna "velicini" njegovih podviga van srbije...ko je tu lud i dokle ce ga stititi?

Aleksandar

pre 14 godina

Imao sam prilike da sluzbeno kontaktiram doticnog "heroja" i kamo lepe srece da se pojavi pred kamerama tribunala pa da narod vidi kako je on jedna ogranicena i nadobudna osoba koja je toliko zaljubljena u sebe i da je u stanju da sve zgazi pred sobom ukoliko mu se neko suprostavi. Takvog negativnog lika nisam sreo u zivotu.

Zane Griff

pre 14 godina

Situacija u zemlji u kojoj je politika polarizovana zavisi od jednog oficira koji nije gradjanin te zemlje!
Oficir koji se skriva toliko godina i dovodi u opasnost civilno stanovnistvo nema vojnicku cast!
I oni koji ga slepo prate i skrivaju nisu nista bolji od njega!
Isti slucaj je i na Kosovu sa vladikama, tako da je narod totalno sludjen.
Ne vidi se suma od drveta!

Marko

pre 14 godina

Pa dobro "JUNACINO" jeli te malo sramota? Prijatelje ti hapse, provode u zatvoru po 6 meseci, prisluskuju sve koje si u zivotu upoznao, otimaju pare tvojima i drugima i Boga pitaj sta sve ne... A mi zbog tebe kao da smo gubavi, niko nas nece. Ponasas se kao devojcica sa kikicama, a ne kao general. Izadji na Terazije ako si makar musko i reci: "Evo me! Za svoj narod idem u Hag, da njemu bude bolje!". Ako imas jos i malo dostojanstva "heroju". Tako bi te jos mozda neko i cenio.

Pipi

pre 14 godina

Kako vi nas zamlacujete, pa to je strasno! Covek ima kucu u Beogradu!!! Hapsi to i oduzimaj imovinu... oduzeste mi pola mog dragocenog zivota. Ja sam taoc u sopstvenoj zemlji. A trazite da vam se placa porez.. a nista ne radite da bi ste ga zaradili. SRAMOTA! Ova vest koliko je dobra u stvari je samo marketinski trik da mi gradjani mislimo kako vi zaista nesto radite po tom pitanju. Sokirana sam cinjenicom da covek ima kucu u sred Beograda. Nije vazno na koga se vodi jer ni taj neko ne moze da dokaze poreklo te imovine. E, da hoce da se pojave neke nove snage da nam vec jednom svane. Ovako nemam vise za koga ni da glasam na izborima. Nema cestitog coveka sa vizijom. E, Srbijo, jadna li si.

antikomunista

pre 14 godina

I da li ce danas, kada se zavrsi jos jedna krajnje neuspesna akcija krajnje neuspesnih i smesnih pripadnika smesne policije i kojih vec snaga, na TV izaci predsednik Srbije i objasniti narodu ovu farsu i reci koji je razlog zasto policija Republike Srbije i on, kao vrhovni komandant i covek bez koga nista ne moze i za koga se sve u ovoj zemlji radi, ne zele da privedu Ratka Mladica?

Strasno je uvredljivo to sto se on na sve strane izvinjava za sve i svasta, a kad dodje kuci dozvoljava ili mozda stoji idejno iza ovakvih farsi.

E moj predsednice, nagledasmo se "Boljeg zivota".

Бодин Ракић

pre 14 godina

Аутор извештаја помиње "објекте који се воде на име Младићевог сина". Тим поводом неколико поитања: Да ли бегунца и бегунчеву породицу бекство и потерница штите од обавезе полагања рачуна о пореклу евентуално незаконито стечене имовине? Или је ауторитет бившег ратника са генералским звездицама на рамену код нас довољна заштита од било какве сумње у моралне вредности и незаконита пословања, чак и у случајевима осумњичених за најтеже злочине? Како то да су бројни утицајни учесници у "југословенским ратовима" из крвопролића изашли са знатном материјалном добити и - као да надлежнима ни на памет не пада да то истраже?!

Nada

pre 14 godina

Eee, moji Beogradjani. Vi, po starom, sve isto,bla,bla,bla i na kraju veliko NISTA. Pa ne u Srbiji, nego na najatraktivnijim mjestima, u Beogradu, RATNI ZLOCINCI, imaju kuce, stanove, poslovne prostore i vi i dalje mirno to gledate i samo piskarate. (Ratko Mladic, Biljana Plavsic i treba jos i sami da provjerite, ko jos, pa cete biti iznenadjeni) Vi, rodjeni Beogradjani, zivite sa mamama i tatama i kada ste ozenjeni, neki odu u penziju i nikada ne dobiju stan, a "heroji" koji pobiju i pokolju neduzne civile, samo tako, za KES,kuca, stan i poslovni prostor i sve sto uz to ide, i naravno strasno veliki broj, onih koji se ne slazu da se trebaju hapsiti ti njihovi "heroji". UZAS od sludjenog naroda i posebno vase Vlade, koju ste sami birali i kao, ne mozete da ih se rijesite. Te kuce poznatih vam "heroja" i ratnih profitera (Milorad Dodik), su nase, NAS IZBJEGLICA koje su oni na "fin" nacin rastjerali kojekuda, a oni sto nisu na vrijeme otisli su pobijeni i onda naravno ONI imaju za sebe i svoje najblize kuce i sve ostalo i povrh svega KES u stranoj valuti, a vi i dalje glumite da ih hvatate,hahahaha.Za vas sve tamo (ja sam daleko jer su me protjerali) vazi ona stara: DOSLO VRIJEME DA PAMETAN ZASUTI, BUDALA PROGOVORI, A FUKARA SE OBOGATI. Samo furajte kako ste naucili i nemojte ni slucajno paliti svjetlo. Bolje je cijeli zivot, zivjeti u mraku i KUKATI, nego nesto konkretno uraditi. Zbogom pameti.

Vojvođanin

pre 14 godina

Nekada su "ĐENERALI" stali i osvetleli obraz nacije koju predstavljaju, a onda su došli Lorens od Srebrenice i
Skladištar od Vukovara.
Stidite se jataci.

Ratko

pre 14 godina

Danas u Hagu pocinje medjunarodna konferencija o nasledju Haskog tribunala , a teme ce biti i sudjenja za ratne zlocine pred nacionalnim sudovima,razvoj kapaciteta nacionalnih pravosudja za ta sudjenja i buducnost nasledja.Medju brojnim ucesnicima i nasi.Samo pitam da li to ima neke veze sa ovom "opseznom akcijom"!? Pitam se, pitam...

aleksa

pre 14 godina

Pa koji put se to već pretresa jedna te ista kuća? Usput samo jedno pitanje, a odakle njemu kuća u Beogradu. Verovatno mu je to očevina. Prodao tata dva duluma pa mu kupio. Odavno govorim da su mnogo su vredniji bosanski dulumi nego srbijanska ari, kvadrati, jutra, lanci i hektari.

kobac

pre 14 godina

Tako se i Legija krio po kuci... a mozda kuca ima tajno skroviste? a mozda je u dimnjaku ili iza vrata? Najbolje bi bilo da je srusite, da biste bili sigurni da nije tamo.

Sokole, javi se

pre 14 godina

Ja verujem da ne mogu da ga uhvate. Jedino je pitanje zbog čega ne mogu. Opak igrač je bio taj Mladić. Mada ostaje nejasno zbog čega je školovani oficir razoružavao i zarobljavao te nesretnike oko Srebrenice, pa ih posle vodio vezane na streljanje, bez suda. A ostaje u sećanju da je naredio Arkanu i njegovoj gardi, kada su bili najjači, da u roku osam sati, do poslednjeg, napuste teritoriju BiH, i da je Arkan, iako se protivio i tražio zaštitu, to, pognute glave izvršio. Moglo se Mladiću mnogo šta, kao što mu se može da već petnaest godina vuče za nos i nas i medjunarodnu zajednicu.

zorica

pre 14 godina

Tradicionalno obelezavanje 12.Marta
U jednom tabloidu glupa hajka na Cedu. U drugom glupa hajka na Zivkovica, u ostalima lazna opsada Lorensa od Srebrenice.

Ipak.... mozda svrati kuci po penziju. malo se snega jos zadrzalo pa moze carsafima da se skriva.

usko

pre 14 godina

U SAD, kada ima nalog policija (obicno savezna FBI) trazi nekoga svakih sat-dva tako da se onome koga traze, na taj nacin, da do znanja da ce to raditi i 20 puta dnevno dok se trszeni ne preda ako mu je stalo do porodice. A drzava ima pare. Poznat je primer coveka ciju kucu su pretresali 80 puta u 5 dana. Familija preselila cak u drugu saveznu drzavu, ali i tu je FBI nastavio sa pretresima. Na kraju je coveku dosadilo da mu maltretiraju porodicu i predao se.
Napominjem da su svi pretresi bili veoma korektni i provedeni strogo po zakonu.
Zamislite da vam neko pretrese kucu u 8 navece, odu u 10, ali eto ih ponovo u ponoc. I sve tako. I sve leglno

Tasa

pre 14 godina

Prošli put su naručivali picu u poluvremenu, baš me zanima šta će danas da ručkaju kad se umore od traženja.
To milicijo, hapsi milicijo!

inside tip

pre 14 godina

Ustanem i ovakva vest me doceka za dobro jutro! Nista lepse kad se covek dobro nasmeje ujuto!!! Samo, posle ostaje neki gorak ukus onako u ustima, nekako... Neprijatan...

DANKO

pre 14 godina

Jeste li mu javili da izadje iz kuce pre nego sto je policija usla? Pa nemojte da udjete tamo a on da bude u kuci, sta cete onda. I jos nesto: Ja nemam ni stan (ni u Bosni ni u Srbiji a u BG da i ne govorimo) a kamoli kucu!

nee

pre 14 godina

Kako se nisu ranije setili ove oprobane varijante...Kad nekoga trazite odete na njegov kucni prag i pokucate na vrata. Otvori vam neko od familije i kaze jeste ili nije tu. Pitam se pitam sta li je sin Darko odgovorio??? Mozda je u sumi...

I spy

pre 14 godina

Prvo na sve strane se priča kako je inteligentan, dakle nije glupan koji bi došao kući u momentu kada je najtraženiji begunac na planeti...
Drugo, dobro je što mu ameri ne snimaju gajbu sa satelita 24h-365d...
A i inače kao nema obaveštajaca non-stop po diplomatskom naselju...
Mogao je neprimećeno da uđe samo ako se dobrovoljno gepekovao pa direktno u garažu...ili je možda prokopao tunel od Žarkova do svog podruma...
S M E J U R I J A!!!
Stvarno nam ova vlast vređa inteligenciju...
Blamiraju nas pred svetom...

Bane

pre 14 godina

On se verovatno maskirao u neku babu i prodaje poljoprivredne proizvode na nekoj pijaci u Beogradu, kao što je i njegov bivši vrhovni komadant bio maskiran u dr Dabića.

Dragan

pre 14 godina

Sprdaju li se ovo oni sa nama ? Traze ga u njegovoj kuci? Najzesce bi bilo da ga tamo nadju.Onda bi rekli evo 10 godina ga svuda trazili a nismo znali da je u njegovoj kuci.

Vojvodjanin

pre 14 godina

Smesno!!!pa ni amateri ne rade ovako!Ovo je samo marketing!!!
Za sta mi poreski obveznici vas placamo!Nemozete da uhapsite jednog coveka 10 godina.Smesna nam je policija!!!

Julius

pre 14 godina

Povodom danasnjeg pretresa u kuci Ratka Mladica u Beogradu, u akcionom timu koji je "traga" za haskim beguncem, kazu da i nisu trazili Mladica!
U to ne sumnjamo. Jer jos nema politicke volje ni spremnosti za njegovo hapsenje. Istrazni organi ovom prilikom su oduzeli nekoliko videokaseta, CD-a, rokovnike iz 1991.godine, i izvesnu sumu novca u evrima. Kao da je to prvi puta da pretresaju tu kucu!
A kazu merili su dimenzije kuce, dpovrsinu i debljinu zidova, kao da su majstori koji nameravaju da renoviraju kucu, ili moleri koji ce da farbaju zidove!
I posle svega ocekuju pozitivan izvestaj Haskog tuzioca, kao da Srbija u potpunosti saradjuje sa Tribunalom. Ja bih rekao da vise saradjuje sa Mladicem, nego sa Tribunalom. I nije cudo, jer Mladica podrzava ogromna vecina u Srbiji, kao i glavne institucije: SANU i SPC.
Pored ovakve istrage, Mladic moze biti miran i spokojan, jer ne postoji namera za njegovo hapsenje i izrucenje.

kome trebaju zlocinci

pre 14 godina

Nezna covek dali da se smeje ili place?! I ko ovo sada treba da proguta? Banana drzava, moze joj se, sto bolji polozaj - tim manja odgovornost za receno, ucinjeno, neucinjeno... Uzas! Politicari, vi ne znate koliko mi pomazete da ne patim za Srbijom (u Nemackoj sam), jer za ovako, sredjenom, drzavom NIKO ne moza da pati! Zalim samo VAS koji MORATE tu da zivite, narocito ako ste izvan Beograda!

bezimena

pre 14 godina

Čudno je da ratne zločince, osudjene i one koji to još nisu, jer se kriju, ne kači ni jedan zakon kojim bi im bila oduzeta enormna imovina, ili bar deo, koju su "stekli" kako!? Sramoteći svoju državu?

Posle II Sv.rata takvi, zločonci i ratni profiteri, su proglašavani narodnim neprijateljima, gubili su gradjanska prava i ČAST a oduzimana im je, u težim slučajevimam i imovina. Sada shvatam da je to bilo potpuno opravdano i ispravno, šteta što takav zakon više nemamo!

KG

pre 14 godina

Pa ljudi ovo je za plakanje :(. Pravi policajci - traze begunca u njegovoj rodjenoj kuci(posle 15godina)? I jos se hvale time?

jadni oni a i drzava koja ih placa da ne rade svoj posao.

kužiš stari moj

pre 14 godina

da je neki studoš zapalio smotuljak marice, odmah bi ga pronašli, al ratnog zločinca ipak malo teže...najprije ga sakriju, a onda ga ti isti idu fol tražiti.

(Ratko)vic (Pali)voje

pre 14 godina

Vlada ima strah od Ratka, i tako ce biti i sa sledecom. U modernoj srpskoj psihologiji se ova vrsta straha naziva Ratkofobija, i ona nam se svima o glavu obija.

senka

pre 14 godina

Ma ljudi moji, ovo je sve farsa radi nečeg drugog, a čega vrlo brzo ćemo saznati. Kada treba da se donesu neke važne odluke za zemlju, skrene pažnja sa drastičnih poskupljenja ili afera kojima je ova vlada sklona, onda nam se ponudi potraga za Mladićem. Čisto zabave radi....

al` se lako troši tuđe!

pre 14 godina

...
Mene mnogo više zanima koliko svaki put košta ta vaša redovna akcija,koja se plaća iz džepa nas,poreskih obveznika!

nismo ni sumnjali

pre 14 godina

Direktor Vojno-bezbednosne agencije Sveto Kovač kaže da cilj pretresa kuće Ratka Mladića nije hapšenje tog haškog optuženika.

Zmaj

pre 14 godina

Ove akcije su smesne i pateticno istovremeno. Pozvali novinare i javili im da ce tad i tad pretresati kucu Mladicevog sina da ispadne kao da pokusavaju da ga uhvate. Nemaju pametnija posla...

Aster Blistok

pre 14 godina

Pa dobro, koga vi zezate sa ovakvim saopstenjima?
je li trebalo da prodje desetak (i kusur) godina da mu pokucate na vrata kuce u Bg? I sto onda? Zar je iko normalan mislio da ce te ga zateci u kuci, u pidjami ili sto ja znam kako? Ako ova akcija sluzi ikome, onda je to za vas da, kao, opravdate trosenje para koje su vam namenjene budzetom.
A Mladica, kao, niste nasli, e pa, nista onda - sada mozete spavati narednih desetak godina. Vi niste nista drugo nego nesposobni foliranti koji su (ne za dugo!!!!)na vlasti. UAAAAAAA!

Džontra Volta

pre 14 godina

A u pozadini ode struja, telefon, grejanje, kablovska dok se narod zanima sa pricom o Mladicu, sad ce po obrascu da ispliva i neka afera, itako prodje zivot u banana Srbiji

zekan

pre 14 godina

Redovne aktivnosti brisanja prašine, zalivanje cveća, provetravanje...A možda će i da renoviraju kuću, jer čujem da uzimaju mere.

nesa.pa.

pre 14 godina

Ovo stvarno vise nema smisla.Igraju se vec godinama macke i misa praveci samo predstavu za javnost.Niti postoji namera drzave da njega uhvati niti njemu pada na pamet da se preda. Narod ceka da se igra konacno zavrsi jer je umoran od budalastina.

zoran

pre 14 godina

Nemojte da ste na kraj srca.
To mu policija redovno provetrava kucu.

To je bitno u ovo vreme gripa,jer rece gospodin Kon da ce nas grip desetkovati.

Gde kod se okrenes komedija."Vesela" smo mi neka drzava.

MUKNAVI

pre 14 godina

Ko i svake godine,pocinju prolecno , jesenje aktivnosti.. specijalnog dela nase policije, ganjaju Ratka... slicni su prosvetarima, al kontra, oni strajkuju.. cudo vec nisu poceli...

GuC

pre 14 godina

LEPO KAŽE TUŽILAC:"deo redovnih aktivnosti Akcionog tima usmerenih na nalaženje i presecanje finansijskih tokova".
Šta se uopšte obazirete, cirkus je ponovo u našem gradu...

s tim rolaj

pre 14 godina

Ova potraga je besmislena. Ako Mladić nije kod svoje kuće - neće ga tamo ni naći. Ako jeste - nema smisla da ga tamo teatralno uhapse jer bi se postavilo pitanje šta su do sada radili dok je Mladić sve vreme bio kod kuće.

dabic

pre 14 godina

Ma 100% spava, ne smeju da ga probude. Cekaju da ustane, doruckuje, popije kafu pa da ga vode ako hoce da se preda, ako nece opet da ga traze....

Ivan

pre 14 godina

Samo nas vi zaluđujte ovakvim glupostima i praznim pričama, a za to vreme u pozadini dižite cene telefonske pretplate na 458 i kablovske televizije na 820 dinara mesečno.
Revolucija BRE!

Ivan

pre 14 godina

Bar ovim novinarima ispred nije dosadno. Taman im super radni dan, greje Sunce napolju, čist vazduh na B.Brdu, pijuckaju kaficu, još da bazen radi mogli bi posle i na osveženje,...