Trostruko ubistvo u Sarajevu

Sarajevo, Užice -- U sarajevskom naselju Stup dogodilo se trostruko ubistvo, čije su žrtve građani Srbije, prenosi "Dnevni avaz".

Izvor: FoNet, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Ako drzava ne moze da iskoreni reketiranje, onda neka dopusti onima koji su njene potencijalne zrtve da sami uzmu pravdu u svoje ruke, i da zbog toga posle budu oslobodjeni od odgovornosti pred drzavom koja svoj posao nije uradila kako je bila odgovorna da uradi.
  (Hadzi Djuka, 4. decembar 2009 18:56)

  # Link komentara

 2. kako se zove novac koji se ulaze ispod stola u neki poso, na rec, prvo je riskantno a drugo to se zove pranje novca.
  (taraba, 4. decembar 2009 17:10)

  # Link komentara

 3. na žalost svi akteri ovog
  tragičnog događaja su državljani
  Crne Gore(ubica)i Srbije(ubijeni),tako da im je BiH pozajmila samo svoju teritoriju za izvršenje zločina
  (narcis, 4. decembar 2009 17:01)

  # Link komentara

 4. Ako ih je ubio jer su reketiranjem terorizirali njegov zivot, onda je to bila samoodbrana i svaka mu cast na hrabrosti. A za sve one koji se pitaju kako je moguce da Crnogorac u bosanskohercegovackom Sarajevu ubije Srbijance bih imao samo reci da kriminal ne poznaje naciju, vjeru (nju po najmanje), rasu, seksualnost ili drzavu! Kriminal je kriminal a ako drzava ne stiti gradjane od siledzija, pljackasa i terorista, onda je shvatiljivo da su gradjani prinudjeni uzesti stvar u svoje ruke. Nadam se da ce ovaj slucaj natjerati ministrice i ministre da u buduce ne odsjede svoje mandate, vec da dignu straznjice kojima vjecito peglaju svoje kozne kabinetske fotelje i pocnu raditi svoj posao kako treba!
  (Arkadas, 4. decembar 2009 16:51)

  # Link komentara

 5. Dikovic i Mesa su bili veliki prijatelji godinama,pa je Dikovic ulozio svoj i tudji novac u posao sa njim.A on mu je dugovao danima,i obecavao da ce vratiti.Eto kako mu se zahvalio njegov brat "MESA",kako ga je nazivao.
  (jelena, 4. decembar 2009 15:23)

  # Link komentara

 6. A tvrdnju da je bio reketiran treba uzeti zdravo za gotovo, jel'te? Sto bi drzavljani Srbije,medju kojima i zena, reketirali vlasnika lokala u federalnom Sarajevu? Obicno su reketasi lokalne siledzije koji upravo svojim konstantnim prisustvom uteruju strah u vlasnike lokala. Da nije on mozda posudio povecu sumu na crno koje nije hteo da vrati, i onda da bi "resetovao" dug ubio one kojima duguje? Pre bih u to poverovao, ako se ovde zaista radi o parama a ne o cistom hladnokrvnom ubistvu troje (po svemu sudeci nenaoruzanih) ljudi...
  (Rade, 4. decembar 2009 13:27)

  # Link komentara

 7. ako je zbog reketa onda ga i razumem. nema covek ni na koga da se osloni.cak i ovi sta treba da ga cuvaju podrzavaju ove. najbolji primer je onog doktora u novom sadu.sta je uradio ne znam, ali nije razlog da reketovanje i pretnje njemu i familiji niko ne uzima za ozbiljno...izgleda da niko vise ne veruje sudovima i cuvarima reda, a sluzbe za to nemaju sluha moze se samo ocekivati da mu pukne zica
  (taraba, 4. decembar 2009 11:03)

  # Link komentara

 8. Ne znam za detalje, ali iz ovakvog izvestaja mi se cini da je covek uzeo pravdu u svoje ruke?
  To se moralo poceti desavati, jer drzave na ovim prostorima tolerisu kriminal i cilj im nije da zastite postene gradjane. Narod pljaka i drzva i kriminalci!
  (a gde je pravda?, 4. decembar 2009 01:08)

  # Link komentara

 9. kriminal ne poznaje ni veru, ni nacionalnost...
  (LJUBABG, 3. decembar 2009 23:23)

  # Link komentara