Hrvatska: Cigarete opet u kafićima

Zagreb -- Izmenama Zakona o ograničenoj upotrebi duvanskih proizvoda, od danas je u kafićima i restoranima u Hrvatskoj, posle pet meseci, ponovo dozvoljeno pušenje.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Duvan je kancerogeni otrov. Pusaci, ne moramo umirati zajedno sa vama!
  (Nepusac, 10. oktobar 2009 09:38)

  # Link komentara

 2. ja sam nepusac ali zabrana u diskorekamai kaficima da za pusace ja mislim je cisti idiotizam ko ne moze da radi gde je dim neka radi na drugo mesto ko ne pusi i pije moze da umesto kafica i diskoteke da ide u pozoriste ili biblioteku...jer vecina njih pije i pusi----
  (Bah, 9. oktobar 2009 17:47)

  # Link komentara

 3. Hajde da se dogovorimo - mene su pasivni pusaci ne samo trovali nego i vredjali ili ignorisali oko 67 godina, dakle ceo moj zivot, a pusenje je postojalo i pre nego sto sam se ja rodio i upraznjavalo se svuda i uvek. To se dogadjalo ne samo u restoranu, na ulici, vozu i slicno nego cak i na radnom mestu, gde sam bio PRISILJEN da udisem dim nekolicine kolega pusaca ili da menjam sluzbu. Da ne cepidlacimo, zaokruzimo na 100 godina period u kome se pusilo i uvedimo apsolutnu zabranu pusenja sledecih 100 godina, a nakon toga cemo se dogovoriti za sledecih 100 godina. Dovoljno fer?
  (svi (ni)su isti, 9. oktobar 2009 17:15)

  # Link komentara

 4. U Novom Sadu ima kafica koji imaju poseban manji deo za nepusace. To je samo jedan od paradoksa i izvrtanja logike, kojima smo, inace, skloni.
  (skandi, 9. oktobar 2009 16:38)

  # Link komentara

 5. "...U pušačkim delovima kafića i restorana neće smeti da se poslužuju hrana i piće..."

  Pa sta ce da se posluzuje tu sem preznjenja i menjanja piksli!?Naplacivacete sedenje i konzumaciju prostora!?
  (sale, 9. oktobar 2009 12:37)

  # Link komentara

 6. Zdrav razum nalaze da u kaficima i restoranima postoje odeljci za nepusace i odeljci za pusace, ne znam zasto je to toliko tesko dokuciti i sprovesti. Kao strastveni pusac koji dugo zivi na Zapadu i u novije vreme oseca da je zbog svoje navike tretiran kao da je u najmanju ruku prenosilac najgadnijih zamislivih zaraznih bolesti, mogu samo da toplo pozdravim ovu odluku Hrvata, jer teror antipusaca i mrzitelja duvana nad pusacima sada vec prevazilazi svaku razumnu meru. Obezbedite nam svugde mestasce gde cemo moci da pusimo tako da vas ne ugrozavamo, i mirna backa.
  (Zdrav razum, 9. oktobar 2009 11:37)

  # Link komentara

 7. Bas kao i u Spaniji, Portugalu, Austriji, Svajcarskoj i sl. Svaka cast.
  (Iduna, 9. oktobar 2009 10:51)

  # Link komentara

 8. Sada ce i nasi nikotinski zavisnici imati razlog da traze da se i kod nas nastavi sa trovanjem po istom principu.
  (nepusac, 9. oktobar 2009 10:18)

  # Link komentara

 9. Popustili su pod pritiscima... Treba ukinuti i zabraniti prodaju duvana!!
  (Flash, 9. oktobar 2009 09:56)

  # Link komentara